17e verjaardag

Hay allemaal!

Ik wil graag jullie mening en tips als dat kan!

Ik word binnenkort 17 en ik ben van plan om een ‘fout verkleedfeest’ te geven. Met fout bedoel ik foute kleding zoals voor de meiden, zusterpakjes etc. Jullie snappen vast wel wat ik bedoel! Ik huur dan een kantine af van een voetbalvereniging hier in de buurt daar zit drank en lichten bij inbegrepen.

Als jullie nog tips hebben hoe je verkleed kunt gaan, zowel als jongen als meisje. Helemaal welkom! En je mening ook natuurlijk xxx

Voorbeeldje:
http://img117.imageshack.us/img117/4462/27043roodkapje4250.jpg


http://img117.imageshack.us/img117/27043roodkapje4250.jpg/1/w450.png

Upje!

Super leuk idee! :slightly_smiling_face:
heb niet echt tips van wat je aan kan doen :stuck_out_tongue:
gewoon wat je maar wilt xD

zo euh van die gekleurde zwempakken met gekleurde legging der onder met van die rolschaatsten en van die hele hoge kapsels xD ik denk wel dat je weet wat ik bedoel, right?

Ha oke thanks! Nog iemand met tips/verkleedtips? xx

upp help mee!

Superleuk idee! ^^

supervet idee

Voor de meisjes als bunny (playbunny) met oortjes en een staartje en de jongens als Hugh Heffner in zo’n badjas ding :stuck_out_tongue: lekker fout xD

Haha echt super leuke reacties, gelukkig! Ja ik zat voor de jongens ook een beetje aan superhelden te denken. Lees: strakke pakjes :drooling_face:

hupup!

uhm voor de meiden zo’n politiepakje misschien en voor de jongens zo’n ziekenhuispak uit grey’s anatomy, :drooling_face: