16 en uit het huis gaan

Ik ben 16 bijna 17 en ik heb besloten dat ik oprecht niet langer thuis kan blijven. Ik heb hier nooit rust en ik kan mijn ouders niet meer aan. Specifiek mijn moeder is een gevalletje appart, ten eerst heb ik weinig vrijheid maar hier kan ik eerlijk gezegd nog meeleven maar
Het is constant gezeik. Ze is nooit blij, ik word altijd vergeleken met ander, dagelijk uitgescholden voor geen rede, ze maakt me soms zelfs gwn wakker om te vertalen dat ze me haat en dat ik der leven verpest en daarna gaat ze direct door alsof er niks is gebeurd. Ook ben ik dubbel genaaid aangezien zowel mijn moeder als mijn vader (mijn ouders zijn gescheiden en mn pa is er nouwelijks) zwaar homophobisch zijn en een ding dat ik niet ben is hetero. Ik hou het oprecht niet meer uit en ik moet hier weg. Ik heb het erover gehad en ik kan zolang als ik wil bij een vriendin blijven maar ik ga ervan uit dat k niet zomaar mn spullen kan pakken en weg kan gaan dus hoe pak ik dit legaal aan. (Ik wil niet wegrennen ofzo).

Ps mn ouders mishandelen me al sinds ik 13 ben niet fysiek meer maar eerlijkgezegd is het mentale gedeelde een stuk erger

Ik zou eens met de huisarts gaan praten. Als je studeert kan je op zoek naar een studentenwoning. Hoe dan ook, op jezelf wonen is niet goedkoop momenteel.

Hi bedankt voor je reactie, ik ga morgen even bellen en kijken wat daar van komt.:slight_smile:

heey,

wat een k*t situatie heb je zeg,echt heel naar voor je. Kan je misschien met ze prateb en als dat niet lukt een brief schrijven? ja ik weet ook ff niet haha.
Super veel sterkte en suc6!!!

Kuzzies van June

Hoihoi
Bedankt voor je rea. Heb best wel vaak geprobeerd met ze te praten maar daar word niet echt naar geluisterd. Ik zal wel proberen een briefje te schrijven. Wie weet helpt dat.
Xx

Hee,

jaa miss helpt een briefje? Doen ze ook zo tegen je als een vriend of vriendin er bij is? Anders zou je kunnen vragen aan 1 van je vrienden of ze erbij wilt zijn.

Kuzziess June