10 days of Looklet contest

Hee allemaal!

Ik weet dat iedereen op het moment op vakantie gaat, dus dacht ik: Laat ik een “snelle” looklet contest doen van 10 dagen.

[fgcolor=#F05B32]regels[/fgcolor]

 • je maakt je look op looklet
 • je geeft een korte duidelijke omschrijving erbij
 • niet ingeleverd is eruit (geen uitzonderingen)
 • alleen mee doen als je echt tijd hebt!
 • win je de opdracht, dan krijg je 0.5 punten extra bij de volgende ronde, behalve voor de finale.

[fgcolor=#F05B32]Rooster:[/fgcolor]
opdracht 1: deadline 3 juli 18.00 uur
opdracht 2: deadline 5 juli 18.00 uur
opdracht 3: deadline 7 juli 18.00 uur
opdracht 4: deadline 9 juli 18.00 uur

[fgcolor=#F05B32]deelnemers[/fgcolor]

 1. vancouver
  2. Fienne1205
  3. ferguson
  4. Sleepingbeautyx
 2. Jeleysa

ingeleverd
eruit

[fgcolor=#F05B32]opdracht 1[/fgcolor]
Maak een (over de top) runway look, die je in het normale leven dus echt niet aan zou kunnen. Ik let bij deze opdracht niet alleen op het totaal plaatje maar ook op de creativiteit van de outfit, succes!
winnaar Jeleysa!

[fgcolor=#F05B32]opdracht 2[/fgcolor]
Maak een look voor een beroemdheid voor overdag (dus niet voor premieres, gala’s of andere feestjes). Je mag zelf weten wie je doet, maar iedereen moet wel een andere hebben, dus geef het optijd door (;

[fgcolor=#F05B32]opdracht 3[/fgcolor]
Je maakt twee looks die het tegenovergestelde van elkaar zijn.
Bijvoorbeeld de ene look helemaal zwart en de andere wit of bijvoorbeeld zomer en winterkleding.
Succes!

deadline 9 juli 18.00 (tenzij jullie iets later willen omdat ik zo laat was)

ik wil mee doen. :slightly_smiling_face:

hartstikke leuk! ik zet je er bij

http://i45.tinypic.com/14bhzc7.png

http://i48.tinypic.com/2ztly7n.png

Ik heb gekozen voor het opvallende haar omdat het goed match bij het hysterische gouden jack met studs. Een echte eyecatcher is het jack op de catwalk. Hierbij heb ik een zwarte aansluitende jumpsuit gekozen om het niet te druk te maken en het oog op het jack te laten vallen. De zwarte tas maakt het geheel ook iets rustiger maar heeft wel gouden studs. Verder is het afgemaakt met een roze detail aan accessoires omdat dit ook in de schoenen zit.

Ik wil ook wel meedoen…

http://i45.tinypic.com/2a62rd3.jpg

Ik weet dat veel mensen dit te veel van het goed zouden vinden.
Maar ik vind het juist fleurig! Je zou dit eventueel best in het dagelijks leven aan kunnen alleen denk ik niet dat veel mensen dit zouden doen… Ik zou deze outfit wel dragen zonder die ketting en de broek onder de blouse.

Jaah,
Ik doe mee (:
Vrijdag 9 juli vertrek ik wel vroeg in de ochtend, maar dan zorg ik ervoor dat ie daarvoor ingeleverd is.

http://i48.tinypic.com/b3vfoy.png

http://i46.tinypic.com/orklzp.png

Het model Alma heeft een suikerspin roze afro, gedurft, maar past perfect bij deze outfit. Ze draagt een rood/paarse jumpsuit met daar overheen een riem. Ze draagt deze zonder bh of iets anders, om het effect ervan wat meer te benadrukken. De panterprint pumps zijn gewaagd en staan mooi bij het geheel. Ook draagt zij een gifgroene tas, dit om er wat meer kleur aan toe te voegen en om het geheel wat extremer te maken. De blauwe zonnebril maakt de outfit helemaal af.

leuk allemaal! ik zet jullie erbij (:

kan ik nog meedoen? :grin:

http://i48.tinypic.com/6oictl.png

Een opvallend hoedje en vestje met een apart rokje. Precies zoals ik een runway outfit zou maken. Ik vind het hoedje echt super leuk, en het past ook nog eens bij de outfit.

ja hoor, je kan nog meedoen! leuk!

Nog 1 deelnemer

Ik doe mee!

http://i46.tinypic.com/mjy05w.png

http://i49.tinypic.com/ofdmhs.png

A Black swan daarvoor heb ik gekozen. De kant maakt de outfit gewaagd en de tulerok maakt het speels. Het is geen alledaagse outfit en daarbij de sluier vond ik goed bij de outfit passen. De killer high heels zijn glitter and glamout en lekker Roze.

leuk!

de contest zit nu VOL!
Ik zal vandaag denk ik nog de uitslag maken, dan hebben jullie ook iets langer de tijd voor de volgende opdracht :slightly_smiling_face:

de uitslag!

Vancouver – leuke look met echt een mooi opvallend jasje gekozen, echt iets voor op de catwalk. Ik vind het alleen jammer van de roze ketting (ookal zit die kleur in de schoen). Het past er gewoon niet helemaal lekker bij vind ik.

Cijfer: 8,0

Fienne1205 – lekker kleurig en aparte items. Erg mooi en opvallend, dus een goede look voor op de catwalk. Wel vind ik het jammer dat je zoveel eyecatchers hebt dat niks eigenlijk meer echt opvalt en mist het net de glamour van een catwalklook.

Cijfer: 7,6

Ferguson – erg mooi. Dit zou zo in een collectie van een ontwerpen kunnen voorkomen heb ik het idee. Ik vind het wel jammer van de blauwe bril. Ik vond juist het geheel al heel mooi, met 1 felle kleur erbij en de blauwe bril leidt dan te veel af. Voor de rest vind ik het echt een hele geslaagde look!

Cijfer: 8,5

Sleepingbeautyx – Mooie, lieve look. Best anders dan de rest. Ik vind het alleen niet helemaal catwalk waardig. Het is niet meteen een look voor elke dag, maar ik vind het niet extreem genoeg voor echt op een catwalk. Wel vind ik het een hele mooie look en leuk voor de afterparty van een modeshow?

Cijfer: 7,4

Jeleysa – Ik vind het een heel leuk en origineel idee wat jij met deze opdracht hebt gedaan. Wel heb ik het idee dat het net iets beter uitgevoerd had kunnen worden door bijvoorbeeld een ander topje en ik ben ook niet helemaal fan van de sluier. Maar het totaalplaatje vind ik erg mooi!

Cijfer: 8,7

De winnaar is Jeleysa! Gefeliciteerd! Jij krijgt in de volgende ronde een halve punt extre!

De verliezer is sleepingbeautyx. Erg jammer, volgende keer beter.

Had niet verwacht dat ik door zou gaan haha. Maar bedankt. :slightly_smiling_face: Ik ga iets met je tip over de roze ketting doen. :slightly_smiling_face:

mooi! :slightly_smiling_face: de nieuwe opdracht staat er ook op, veel succes!

Leuk dat ik heb gewonnen!