Auteur Topic: Onzeker over seks  (gelezen 878 keer)

anne2004

  • *
  • Berichten: 1
    • Bekijk profiel
« Gepost op: 02 april 2020, 10:19:37 »
Hoi,

Ik ben een meisje van 16 jaar. Ik ben best wel zelfverzekerd over mijn uiterlijk, maar ik ben super onzeker over mijn privé gedeeltes. Ik wil voor de eerste keer seks hebben maar ik ben bang over wat de ander van mijn lichaam vindt. Ik vraag me af of ik wel aantrekkelijk genoeg ben, en of ik het wel goed genoeg doe. Ik weet wel een beetje wat van seks maar mijn kennis is niet super groot. Ik ben daarom bang dat ik het misschien niet goed zou doen tijdens de seks/voorspel en ik weet niet echt wat ik moet verwachten. Ik ben eigenlijk het meeste bezorgd om hoe mijn privé gedeeltes er uit zien. Ik ben best wel plat en ik vind mijn privé gedeeltes niet mooi. Ook heb ik veel littekens op mijn benen wat mij onzeker maakt. Ik vind het lastig om dat aan diegene te vertellen. Ik vind het ook niet fijn voor de ander dat hij of zij niet weet dat ik die littekens heb. Ik vind het ook lastig om aan te geven waar ik wel en niet comfortabel bij voel. Hebben jullie tips? Wat kan ik verwachten van de eerste keer? En moet ik heel erg onzeker zijn over wat de ander van mijn privé gedeeltes vindt?

Groetjes,
Anne

sunny

  • *
  • Berichten: 1
    • Bekijk profiel
« Reactie #1 Gepost op: 09 april 2020, 11:51:13 »

- ik heb ff een nieuw account aangemaakt omdat dit best persoonlijk is en wil liever niet dat dit herleidbaar op mij is ofzo, dus vandaar het lage berichtenaantal, ben geen creep ofzo - Hee, ik snap je onzekerheid heel goed, ik denk dat veel mensen onzeker zijn over hun eerste keer. Over de onzekerheid over je privé gedeeltes moet je je echt geen zorgen maken. Ik moet zeggen dat ik dat zelf ook best wel heb, maar ik kan uit ervaring zeggen dat jongens het echt niets uit maakt hoe het er down under uit ziet (zolang het maar schoon en verzorgd is), ze zijn al blij dat ze daar überhaupt mogen komen haha ;) . Over je borsten, tja er zijn altijd jongens die meer van de grotere borsten zijn, maar dat betekent echt niet dat ze jou niet mooi vinden omdat je kleine borsten hebt. Er zijn genoeg jongens die dat ook mooi vinden, en als een jongen je om die reden het gevoel geeft dat hij je niet mooi vindt en alleen maar seks wilt dan is hij gewoon een lul haha en moet je het ook niet willen. Mijn borsten zijn ook aan de kleine kant, ben hier jaren suuuper onzeker over geweest maar ik kan er nu ook de mooie kant van inzien en ik ben er nu gewoon blij mee. Denk dat als je ouder wordt dat jij daar vanzelf ook zekerder in wordt, toen ik 16 was was ik namelijk ook nog mega onzeker daarover. Heb verder ook nog nooit een jongen gehad die teleurgesteld leek ofzo toen hij ze zag dus of ze het goed kunnen verbergen, of dat ze het niet boeit maakt ook niet uit, het gaat erom dat jij er gewoon een goed gevoel bij hebt. Heb daarna ook verder gedatet met die jongens dus dat geeft ook wel aan dat het iig niet een afknapper is ofzo. En je kunt heel lang onzeker blijven maar je kan er toch niks aan veranderen dus je kan het maar beter accepteren en er blij mee zijn :lol: .
Over je littekens, hangt er natuurlijk beetje van af met wat voor gast je seks hebt: als het is met iemand (die je al kende of niet) na een feest dan zullen die littekens waarschijnlijk niet eens opvallen, of je kunt het erover hebben als je met diegene aan het praten bent die.avond. Dat hoeft niet gelijk zo te zijn van hey wil seks hebben dus handig als je weet dat ik littekens heb, maar je kunt er ook gewoon over beginnen als in een verhaal wat je wilt vertellen, heb je gelijk een onderwerp. Als het gevoelig ligt moet je beetje kijken hoe erg je de jongen vertrouwt enzo of je er over wilt beginnen of niet. En als je het niet vertelt kun je er ook de morning after nog over beginnen. Als het is met je vriendje waar je bijv. al een paar maanden mee bent kun je best er een keer over beginnen, en dat zal hij echt wel begrijpen, denk echt niet dat het een afknapper zal zijn ofzo.
Voor de rest, niet te veel verwachten van je eerste keer :) . Denk dat niemands eerste keer niet ten minste een beetje klungelig was, maar dat is ook gewoon normaal want ja het is ook je eerste keer en je weet ook niet goed hoe het moet. En het wordt trouwens zeker niet als een pornofilm ofzo, dus zet ook niet je verwachtingen daar. Ga er gewoon ontspannen in en doe wat je fijn vindt, en dat het de eerste keer niet meteen perfect gaat is echt wel begrijpelijk. Hang er ook niet te veel waarde aan, want oefening baart kunst, en iedereen is ooit een keer bij 0 begonnen dus dat is echt wel begrijpelijk :) .
Maar iig dus: absoluut niet onzeker zijn over wat iemand anders van je privé gedeeltes vindt!!! echt niet doen want dat is nergens voor nodig en daar heb je alleen jezelf mee.