Auteur Topic: Gigolo  (gelezen 7836 keer)

Els

  • *
  • Berichten: 1
    • Bekijk profiel
« Reactie #25 Gepost op: 20 augustus 2018, 16:18:39 »
Ik had soort gelijke klachten waarbij je in een vicieuce circel raakt en blijft zitten. Twee jaar geleden heb ik een gigolo ingeschakeld en ''gek'' genoeg werkte dat super. Met heel veel geduld en de positieve spanning dat ik mocht falen kwamen wij de eerste keer al een heel eind. Uiteindelijk heb ik hem om de 2 maanden gebeld en afgesproken. Maar wat voor mij geldt hoeft niet voor iedereen te gelden maar proberen kost niet zoveel en het resultaat is onbetaalbaar voor mij.

Lees net dat je vraagt om een buro of site. Van hem is www.discreetintiem.nl heel betaalbaar. kijk zelf maar.
« Laatst bewerkt op: 21 augustus 2018, 11:59:18 door Els »

Sandra1993

  • *
  • Berichten: 13
    • Bekijk profiel
« Reactie #26 Gepost op: 07 november 2018, 11:47:25 »
Hoi daar,

 

Door een nare ervaring heb ik het altijd afgesloten en nooit durven te vrijen. Tot twee jaar geleden het begon te kriebelen. (23 jaar was ik toen) Heel wat therapie gehad etc. Het moeilijkste was om mezelf te laten zien aan een ander, laat staan dat er iemand aan me kwam. Ik “verstopte” mezelf en maakte me in een groep klein. Ik durfde ook niet op een jongen af te lopen ofzo, ik hield ze altijd van me af. Schaamte en angst.

Toch wilde ik door met mijn leven en voordat ik echt ging daten wilde ik het ervaren hoe het is om seks te hebben op een leuke manier. Ook een gigolo speelde door mijn hoofd net als allerlei sexdatingsites. Tot die ene advertentie, het was net of die voor mij was geschreven. Dood eng maar ik heb gereageerd. Een hele lieve oudere man heeft me op mijn eigen tempo geleerd wat mijn lichaam me te bieden heeft en ik heb hem ook ontdekt. We hebben veel “fysieke begeleiding sessies” gehad waarin hij me wegwijs heeft gemaakt in de seks en alles wat daarbij hoort. Vertrouwen en veiligheid stond voorop, gewoon bij mij thuis in mijn eigen omgeving en NEE is ook echt NEE. Ik heb hem bij twee anderen uit mijn praatgroep geïntroduceerd. Iedereen die niet durft of angst heeft mag me een berichtje sturen om verder in contact te komen.

Ik ben uit mijn schulp gekomen en ontpopt! En wat een geluk dat ik niet een of andere creep ben tegengekomen. Ik heb nu verschillende dates gehad en op dit moment een vaste vriend!

 

Durf te genieten en laat jezelf gaan. Doe alleen dingen die jezelf wil en wees niet bang want het is leuk en fijn! Ik geniet met volle teugen….