Auteur Topic: [RPG] The Insanus  (gelezen 3900 keer)

Mars

 • ***
 • Berichten: 3.360
  • Bekijk profiel
« Reactie #25 Gepost op: 11 oktober 2018, 18:53:38 »
Ik doe even hetzelfde:
meisje

face claim: Kaya scodelario
naam: Mila Baker
afdeling: Blauw


Jongen:
Face claim: Sam claflin
naam: weet ik nog niet
Begeleider
Hoe verdrietig je ook bent, onthoud altijd dit:      Ergens in de wereld stapt nu iemand met zijn blote voet op een legoblokje.

Encore

 • *****
 • Berichten: 12.546
  • Bekijk profiel
« Reactie #26 Gepost op: 12 oktober 2018, 14:56:27 »
Ik ga er zo even voor zitten :bounce:
''Syncopate my skin to your heart beating.''

Encore

 • *****
 • Berichten: 12.546
  • Bekijk profiel
« Reactie #27 Gepost op: 12 oktober 2018, 16:19:56 »
Fay WilliamsFC: Selena Gomez
Leeftijd: 22
Afdeling/kamer: Rood

Innerlijk
Fay’s persoonlijkheid is ongeveer in één woord te omschrijven: het is alles of niets. En als het ‘’niets’’ is het moeilijk om de band met Fay weer te herstellen. Door de jaren heen heeft zij een muur om zich heen gebouwd, waardoor ze haar zwakke kant zelden laat zien. Het is alleen haar goede vriend Jeff gelukt om door de muur heen te komen, ze deelde dan ook alles met hem voordat ze naar de kliniek kwam.  Als je dieper naar binnen kijkt zit er in Fay een goede meid, maar die niet goed weet hoe zij hier op een goede manier mee om moet gaan. Mensen zien Fay als een meisje die nergens iets om geeft. Deze stempel van de buitenwereld heeft ervoor gezorgd dat zij zich ook steeds meer daar naar gaat gedragen, steeds verder de muur optrekt. Dit is deels ook uit onzekerheid, maar ook die kant zal je niet zien. Fay vindt zichzelf vreselijk, haat zichzelf om wat zij gedaan heeft en weet niet hoe ze hier mee moet leven. Hierdoor kan ze ook erg impulsief reageren.

Uiterlijk
Met haar zwart/bruine haren, die ze afwisselend krult en stijlt, en haar donkerbruine ogen, is Fay zeker geen onaantrekkelijke vrouw te noemen. Fay is normaal van postuur (niet dik, niet dun), en haar vrouwelijke vormen zijn goed ontwikkeld. Met haar 1.65m is ze wat klein, maar Fay vindt het een prima lengte voor een vrouw. Qua kleding verbergt Fay altijd haar vrouwelijke vormen door een te grote sweater aan te trekken, of shirts die een maat te groot zijn in de zomer. Fay is erg onzeker over haar uiterlijk en voelt daarnaast niet de behoefte om haar vrouwelijkheid te showen.

   


Geschiedenis
Fay is niet altijd zo geweest zoals haar innerlijk beschrijft. Vroeger was ze een lief, zorgzaam, meisje. Alles veranderde toen ze vanaf haar zesde levensjaar tot haar twaalfde jaar flink gepest werd. Niet alleen de gemeenste woorden werden naar haar toe gegooid, maar ook fysiek geweld kwam aan de pas. Het geweld leidde meerdere malen tot verschillende botbreuken. De politie is hierin betrokken geweest, maar kon niet genoeg bewijs verzamelen. Het vertrouwen in haar leeftijdsgenoten verdween, waardoor ze op de middelbare school geen goede start maakte. Ze vond geen aansluiting bij de groep. In de pauzes zat ze altijd alleen, ten midden van al die mensen, die dan achter haar rug om begonnen te praten. Dit ging haar gehele middelbare school periode door. Na het behalen van haar havo diploma, besloot ze communicatie te gaan studeren. Op dat moment ging het thuis ook niet al te best. Haar oudere zus Marah ging om met een drugsdealer. Het hele gezin was op dat moment bezig om Marah van deze jongen af te helpen. Fay begon zich steeds eenzamer te voelen. De politie bemoeide zich minimaal met deze zaak. Er ontstond kortsluiting in het hoofd van Fay, en op haar 18de vermoorde zij de vriend van haar zus. Met als gevolg een ellenlang proces, kliniek in en uit, waarbij Fay steeds beter besefte wat zij gedaan had. Ze verloor totaal de grip op zichzelf. Tijdens een van de processen haalde Fay uit naar de rechter, om deze iets aan te doen met een mes. Niemand had enig idee hoe zij daaraan gekomen is, en Fay zelf geeft aan het ook niet meer te weten.
Voordat ze overgeplaatst werd naar Isanus, heeft Fay geprobeerd een einde aan haar leven te maken. Haar ouders zijn ontzettend boos op de overheid dat het zo lang geduurd heeft voordat Fay naar Isanus overgeplaatst is, en al die tijd in een cel heeft gezeten. Dit zorgt voor een conflict in de media, waar Fay zich de dupe van voelt.
De ouders van Fay willen het beste voor hun dochter en steunen haar, ondanks haar daden. Marah en Fay hebben geen contact meer.

Extra
Fay houdt enorm veel van lezen en dieren. In deze twee dingen kan zij zichzelf totaal verliezen, en even de ellende – zo zegt ze het zelf – om zich heen vergeten. Vooral romantiek verhalen zijn haar favoriet.


     
''Syncopate my skin to your heart beating.''

Encore

 • *****
 • Berichten: 12.546
  • Bekijk profiel
« Reactie #28 Gepost op: 12 oktober 2018, 16:20:54 »
Ik ben zo slecht in die plaatjes gewoon mooi passend in de tekst te krijgen haha. Hopelijk is dit een beetje goed zo.Edit: als FC neem ik sowieso Dylan O'Brien. En voel me nu net zo'n tienermeisje omdat ik Selena en Dylan kies maar ze zijn pretty :')
« Laatst bewerkt op: 13 oktober 2018, 16:59:38 door Encore »
''Syncopate my skin to your heart beating.''

Encore

 • *****
 • Berichten: 12.546
  • Bekijk profiel
« Reactie #29 Gepost op: 13 oktober 2018, 18:21:23 »
Dan AylwardFC: Dylan O’Brien
Leeftijd: 25
Afdeling/kamer: Begeleider

Innerlijk
Dan wordt omschreven als een zachtaardige jongen die altijd het beste wil voor iedereen, wat soms ten kostte gaat van zichzelf. Door zijn vrienden wordt hij gezien als een watje – desondanks zouden ze hem voor geen goud willen missen – omdat Dan redelijk snel emotioneel is en niet bang is om dit te uiten.
Dan heeft zijn vader nooit echt gekend. Hij heeft een paar herinneringen van zijn vader, maar de meeste details weet hij niet meer. Dit zit hem dwars. Want wie is hij eigenlijk? Neigt hij meer naar zijn moeder of naar zijn vader? Zijn moeder verteld hem dat hij qua innerlijk heel erg op zijn vader lijkt en elke keer raakt dit Dan weer. Hij heeft het gevoel alsof hij nog niet steeds niet klaar is met rouwen.
Dan heeft altijd het beste met de medemens voor. Op Insanus probeert Dan een band op te bouwen met de jonge criminelen en ze te behandelen als mens.

   


Uiterlijk
Met zijn gitzwarte haren en donkerbruine ogen is Dan een lust voor het oog. Dit is iets wat hem met de paplepel is ingegoten, maar desondanks dat, is Dan niet arrogant en vindt zichzelf gewoon normaal van uiterlijk. Dan kan intensief kijken, haast staren te noemen, waardoor het lijkt alsof zijn ogen een tint donkerder worden. Deze blik heeft hij zelf niet onder controle.
Meestal draagt hij een V-hals shirt met een spijkerbroek. Hij is niet bepaald bezig met de nieuwste mode en draagt dan ook kleren die hij zelf mooi vindt.
Met zijn 1.78m is Dan niet erg groot voor een man, maar groot genoeg.
Kortom, Dan heeft niets te klagen over zijn uiterlijk en zal dat zeker ook niet doen.Geschiedenis
Dan is altijd opgegroeid in een liefdevol gezin, samen met zijn twee oudere stiefzussen. Helaas is zijn vader op jonge leeftijd overleden aan de gevolgen van longkanker. Hierdoor is Dan vanaf zijn vijfde opgevoed door zijn oudere stiefzussen en moeder. Zijn zussen zijn uit een eerder huwelijk van zijn moeder, waardoor ze 8 en 10 jaar schelen met Dan. Zijn moeder had al vrij snel een nieuwe vriend, waar Dan het erg goed mee kan vinden.
Op de middelbare school had Dan veel vrienden en heeft daar een aantal vriendinnetjes gehad, maar niets serieus. Dat veranderde toen hij naar het MBO ging om maatschappelijk werk te studeren, een ietwat vreemde keuze voor een jongen. Dan wist al vanaf het eerste jaar middelbaar dat hij iets met mensen wilde doen. Mensen die aan het uiteinde van de samenleving staan, een nieuwe kans geven. Na het MBO succesvol af gerond te hebben, heeft Dan allerlei cursussen gevolgd om zo bekwaam te worden om op Insanus te werken als begeleider. Dit is dan ook zijn eerste grote mensen baan. Zijn bijbaantje bij de Albert Heijn heeft hij opgezegd en werkt nu fulltime bij Insanus. Hij heeft er net een maand opzitten. Op dit moment woont Dan nog bij zijn moeder, maar is hard opzoek naar een eigen woonruimte.

Dan heeft vanaf zijn 20ste  een relatie gehad met Crystal, maar sinds een half jaar liep het niet lekker tussen de twee. Constant ruzies over de meest domme dingen. Dan hield van haar met heel zijn hart en zij brak het. Sinds twee maanden is de relatie dan ook over, na bijna vijf jaar samen te zijn geweest. Dan is hier kapot van, maar probeert dat voor zijn collega’s zo goed mogelijk te verbergen. Thuis praat hij er veel over met zijn goede vriend Thomas.

Met zijn vrienden gaat hij alle denkbare festivals in Nederland af. Er wordt in die weekenden dan ook veel drank vergoten.

Extra
Dan komt altijd op zijn grote liefde naar het werk: zijn motor. Zijn Honda is zijn lust en zijn leven en hij verzorgd het voertuig dan ook alsof het zijn kind is. Hij bezoekt veel motor beurzen en is altijd wel bezig met sleutelen aan zijn motor. Momenteel spaart hij om een tweede motor te kopen.''Syncopate my skin to your heart beating.''

Encore

 • *****
 • Berichten: 12.546
  • Bekijk profiel
« Reactie #30 Gepost op: 13 oktober 2018, 18:22:30 »
Ik ben klaar. Dus als er al iemand is die wil meeten?
''Syncopate my skin to your heart beating.''

Mars

 • ***
 • Berichten: 3.360
  • Bekijk profiel
« Reactie #31 Gepost op: 14 oktober 2018, 10:55:40 »
Leuke personages Encore!

Ik heb mijn vrouwelijk personage bijna af, zal zo even kijken of ik tijd heb haar te posten.
Hoe verdrietig je ook bent, onthoud altijd dit:      Ergens in de wereld stapt nu iemand met zijn blote voet op een legoblokje.

Encore

 • *****
 • Berichten: 12.546
  • Bekijk profiel
« Reactie #32 Gepost op: 14 oktober 2018, 11:09:55 »
^ Ja leuk! Ik vind het altijd zo leuk om die van anderen te lezen :)

Als het nodig is kan ik eventueel een derde aanmaken voor de blauwe afdeling. Als er bijvoorbeeld te weinig personages daar zijn. In principe heb ik voldoende tijd om er drie bij te houden. Zo actief gaat het toch niet meer worden helaas...
''Syncopate my skin to your heart beating.''

Mars

 • ***
 • Berichten: 3.360
  • Bekijk profiel
« Reactie #33 Gepost op: 15 oktober 2018, 01:09:58 »
Mila BakerLeeftijd:
22
(18 april 1996)

Afdeling:
Blauw

FC: Kaya Scodelario


Geschiedenis:
Mila komt uit een gezin met weinig geld. Haar vader werkte part time in een beton fabriek en zat de andere part time met een fles alcohol op de bank. Haar moeder probeerde geld te verdienen door op kinderen uit de buurt te passen. Als kind had niemand echt aandacht voor haar en als ze aandacht voor haar hadden, dan werd er iets van haar gevraagd of hadden ze ergens commentaar op. Ze ontvluchtte het huis steeds vaker en kwam in aanraking met wiet.

Op haar 18e begon ze dingen te zien en horen die er niet waren, maar voor haar was dit de werkelijkheid. Stemmen in haar hoofd vertelde haar dat niemand te vertrouwen was en dat er wat ergs zou gebeuren. Ze sloot zichzelf op in haar kamer en kwam daar een hele tijd niet meer uit. Ze vertrouwde niemand en dacht dat iedereen haar iets aan wilde doen. Op een dag was haar vader het zat. Hij pakte de reserve sleutel van haar kamer en opende de deur. Mila voelde zich bedreigd, raakte in paniek en stak haar vader met een scherp voorwerp neer. Haar moeder kwam net aangelopen, probeerde haar dochter te sussen, het voorwerp uit haar handen te pakken en werd hiermee het volgende slachtoffer.

Sindsdien zit Mila in Insanus. De eerste twee jaar werd ze volledig in de gaten gehouden op de rode afdeling. Sinds een paar maanden geniet ze van haar vrijheden op de blauwe afdeling. Ze heeft veel therapie gehad en gebruikt nog steeds dagelijks medicijnen. Er is nog steeds kans op een terugval, maar op het moment is het vooruitzicht goed.

Innerlijk:
Mila is erg in zichzelf gekeerd. Ze heeft nog steeds last van allerlei gedachten, waarvan ze nu wel weet dat ze niet waar zijn. Zodra ze deze gedachten echter probeert te negeren, worden ze alleen maar heftiger. Zo is ze bang dat ze nog een keer iemand wat aan zal doen en dit ziet ze soms ook voor zich. Ze is als de dood dat dit ook werkelijkheid zal worden en probeert op allerlei manieren dit te voorkomen. Ze slaat bijvoorbeeld systematisch alle oneven treden van een trap over, als ze haar kamer in komt, doet ze vijf keer het licht aan en uit en als ze weg gaat, checkt ze acht keer of ze haar deur wel op slot heeft gedaan en ten slotte moet ze elke maaltijd in precies 23 stukken snijden, voordat ze het op mag eten.
Verder is ze vaak afwezig, kan ze erg achterdochtig zijn en praat ze nog wel eens in zichzelf. Ze heeft vaak moeite om zich te concentreren en het kan haar erg frustreren als ze iets probeert wat niet lukt, daarom probeert ze veel nieuwe dingen niet meer. Ze wordt niet graag geconfronteerd met haar daden en verteld je dus bijna nooit de waarheid als je daarom vraagt. Haar emoties kunnen van het een op het andere moment veranderen zonder enige aanleiding.

Uiterlijk:
Mila heeft bruine, lange lokken, welke van nature in een lichte krul vallen. Ze heeft grijs/blauwe ogen en hier en daar wat sproetjes op haar gezicht. Ze is 1.71 meter lang. Ze is niet zo bezig met hoe ze eruit ziet en wat anderen daarvan denken. Hierdoor ziet ze er vaak verwaarloosd uit, maar hier wordt wel aandacht aan besteed in therapie. Ze probeert er nu dus wel wat vaker op te letten. Je weet dus nooit hoe je haar tegen komt. De ene keer in een trainingsbroek, slippers en een grijze te grote trui. De andere keer in een blouse met rokje en hakken.


Extra:
Wat haar rustig maakt is origami. Ze heeft vaak papier bij zich en maakt dan de meest bizarre dieren en voorwerpen van papier.
Ze is allergisch voor cacao.
Hoe verdrietig je ook bent, onthoud altijd dit:      Ergens in de wereld stapt nu iemand met zijn blote voet op een legoblokje.

Encore

 • *****
 • Berichten: 12.546
  • Bekijk profiel
« Reactie #34 Gepost op: 15 oktober 2018, 10:18:19 »
Leuk personage! :)


Heb je al zin en tijd om te meeten?
''Syncopate my skin to your heart beating.''

Mars

 • ***
 • Berichten: 3.360
  • Bekijk profiel
« Reactie #35 Gepost op: 15 oktober 2018, 13:59:47 »
Ja daar heb ik zeker al wel zin in!


Ik weet alleen niet of en hoe rood en blauw contact kunnen hebben met elkaar?
Dus misschien dat antwoord even afwachten en in de tussentijd een meet met Dan?

Hoe verdrietig je ook bent, onthoud altijd dit:      Ergens in de wereld stapt nu iemand met zijn blote voet op een legoblokje.

Encore

 • *****
 • Berichten: 12.546
  • Bekijk profiel
« Reactie #36 Gepost op: 15 oktober 2018, 14:38:14 »
^ Prima! :)   Ik schrijf wel dat hij naar de blauwe afdeling moet om te bewaken in de gezamenlijke ruimte ofzo?
''Syncopate my skin to your heart beating.''

Mars

 • ***
 • Berichten: 3.360
  • Bekijk profiel
« Reactie #37 Gepost op: 16 oktober 2018, 17:48:37 »
Helemaal prima,
Begin jij dan dus?
Hoe verdrietig je ook bent, onthoud altijd dit:      Ergens in de wereld stapt nu iemand met zijn blote voet op een legoblokje.

Encore

 • *****
 • Berichten: 12.546
  • Bekijk profiel
« Reactie #38 Gepost op: 16 oktober 2018, 19:25:02 »
Ja! :)
Ik moet altijd even wennen aan de schrijfstijl ofzo, dus sorry als het niet meteen goed is...

--------------------------
Dan
Mijn koffiemok was nog ongeveer voor de helft gevuld met het zwarte goedje - ik had een hekel aan melk en suiker in koffie - maar ik besloot om alvast koffie bij te halen. Over vijf minuten begon mijn dienst tijdens het ontbijt in de blauwe zone. Vandaag was ik precies één maand in dienst bij Insanus. Het beviel me ongelooflijk goed. Leuke collega's, interessante cliënten en goede koffie. Ik keek toe hoe het zwarte spul in mijn mok terecht kwam. De verse geur van koffie kwam mijn neus binnen en op hetzelfde moment trilde mijn telefoon in mijn broekzak. Mijn wekker. De wekker die vertelde dat ik nu moest beginnen met werken. Ik had nogal een fobie voor te laat komen. Gehaast zette ik de wekker af en bevond mij naar de ontbijtzaal, waar een andere collega al aanwezig was. In zijn rechterhand had hij een fotolijstje vast die hij met een brede grijns naar mij uitstak. Al fronsend pakte ik het aan, om niet veel later een van de belachelijkste foto's van mijzelf te zien met een felicitatie dat ik mijn eerste maand overleefd had. Waarom had ik die foto ook al weer op Facebook gezet? Een kreun verliet mijn lippen en ik schudde mijn hoofd.
'Bedankt,' zei ik en richtte mijn blik op alle jong volwassenen, die langzaam de ontbijtzaal in kwamen.
Mijn collega grijnsde nog breder. 'Niets te danken hoor. En nu focus.'
''Syncopate my skin to your heart beating.''

Mars

 • ***
 • Berichten: 3.360
  • Bekijk profiel
« Reactie #39 Gepost op: 16 oktober 2018, 23:40:31 »
Mila
De wekker ging, tijd voor een nieuwe dag, op dezelfde plek. Ik had nooit moeite gehad met opstaan, eenmaal wakker, was ik niet snel weer in slaap te krijgen. Ik had gedroomd over therapie en dat deed me meestal goed. Zo koos ik vandaag voor een skinny jeans, een zwart hemdje en mijn grijze, veel te grote, vest ging daarover heen. Eenmaal aangekleed, liep ik mijn kamer uit, sloot mijn deur af en liep naar de eetzaal. Twee stappen verder vroeg ik me af of ik mijn kamer deur nu wel echt op slot had gedaan en draaide ik me weer om. Dit herhaalde zich zo'n acht keer en toen was ik daadwerkelijk op weg naar het ontbijt. Ik werd angstig bij het idee dat ik me onder de mensen moest bevinden, maar liep toch door. 
Ik haalde een bord met twee bruine boterhammen met kaas en een glas melk op en ging aan de dichts bijzijnde tafel met een plekje zitten. Er ging een rilling door mij heen en ik kreeg het gevoel dat er iets zou gaan gebeuren. Ik werd bang dat ik iemand iets aan zou doen en begon snel met het in stukken scheuren van mijn brood. Mijn gedachten verdwenen langzaam naar de achtergrond en ik werd weer wat rustiger.


-------------------------------------------------------
Wow ik moet ook echt weer heel erg inkomen met schrijven merk ik.


Oja ik nam aan dat ze geen messen krijgen bij het eten?? lijkt mij logisch, vandaar het in stukken scheuren van het brood, maar ook als ze wel messen zouden krijgen bij het eten, zou Mila ze niet aannemen, dus kijk maar wat je ermee doet.
Hoe verdrietig je ook bent, onthoud altijd dit:      Ergens in de wereld stapt nu iemand met zijn blote voet op een legoblokje.

Encore

 • *****
 • Berichten: 12.546
  • Bekijk profiel
« Reactie #40 Gepost op: 17 oktober 2018, 14:08:26 »
Dan
Mijn blik viel op het meisje dat de eetzaal in kwam lopen; als laatste. Ze droeg een zwarte skinny jeans, een zwart hemdje en een veel te groot vest. Alsof ze zich erin wilde verstoppen. Schuchter keek ze om zich heen, terwijl ze begon aan haar ontbijt. Ik stootte mijn collega aan. 'Deze moeten we even in de gaten houden,' fluisterde ik.
'Ach welke van deze criminelen niet,' zei hij schouderophalend.
Ik wendde mijn blik weer af. Ik vond het niet fijn hoe sommige collega's over deze jonge mensen praatten. Onbewust bleef mijn blik op het meisje hangen.
''Syncopate my skin to your heart beating.''

Mars

 • ***
 • Berichten: 3.360
  • Bekijk profiel
« Reactie #41 Gepost op: 18 oktober 2018, 00:14:07 »
Mila
Terwijl ik wat rustiger werd, gleden mijn ogen even over de zaal. Ik was laat en het begon al weer rustiger te worden. Mijn tafel was bijna leeg en dat vond ik wel zo prettig. Mijn ogen bleven hangen bij twee bewakers aan de andere kant van de zaal. Eentje kende ik al heel lang. Ik mocht hem niet, hij praatte wel tegen je, maar leek je niet te zien. Die andere was er nog niet zo lang. Vorige maand had ik hem voor het eerst gezien en sinds dien dook hij overal op. Hij had een aardig gezicht, maar ik had nog niet met hem gesproken. Hij keek ook mijn richting op, maar dat maakte niet dat ik mijn ogen afwende. Ik bleef hem aankijken, terwijl ik een slok melk nam, daarna wende ik mijn ogen af en richtte me weer op mijn bord. 1,2,3,4...... 22. Ik scheurde nog één stukje doormidden en stopte dat direct in mijn mond.
Hoe verdrietig je ook bent, onthoud altijd dit:      Ergens in de wereld stapt nu iemand met zijn blote voet op een legoblokje.

Encore

 • *****
 • Berichten: 12.546
  • Bekijk profiel
« Reactie #42 Gepost op: 18 oktober 2018, 08:48:45 »
Dan
Onze blikken vonden elkaar. Tot mijn verbazing wendde ze haar blik niet af. Al zou het mij niet moeten verbazen. Fronsend staarde ik terug, niet echt van plan om als eerste mijn blik af te wenden. Ze leek vastberaden te zijn om niet als eerste haar blik af te wenden, toen ze zelfs al kijkend een slok melk nam. Uiteindelijk trok ze haar blik los en begon weer verder te eten aan haar brood. Ik had moeite om mijn blik ook uiteindelijk van haar af te trekken. Gelukkig stootte mijn collega mij kort daarna aan, omdat er een ander meisje herrie begon te schoppen.
''Syncopate my skin to your heart beating.''

Mars

 • ***
 • Berichten: 3.360
  • Bekijk profiel
« Reactie #43 Gepost op: 18 oktober 2018, 22:15:06 »
Mila
Ik hoorde rechts van mij, twee tafels verder, ineens een dienblad die met een klap op de tafel werd gezet. Het meisje had zo te zien haar ontbijt al op, maar er was iets dat haar nu ineens niet beviel. Misschien was het de jongen die tegenover haar zat of het meisje dat daarnaast zat. Ik wist het niet, maar het was wel duidelijk dat ze het niet zomaar voorbij zou laten gaan. Ik stopte nog een stukje brood in mijn mond, terwijl mijn blik de zaal scande. Iedereen die er nog zat, keek richting het meisje, verwachtingsvol, wat zou ze nu gaan doen. De bewakers keken ook, maar leken ook te wachten tot er daadwerkelijk iets gebeurde. Het meisje gaf nog een klap met haar dienblad op de tafel, pakte haar dienblad weer op en keek dreigend naar de jongen en het meisje tegenover haar. Ik zag ineens voor me hoe ik op zou staan, naar haar toe zou lopen en mijn dienblad tegen haar hoofd aan zou slaan en nog een keer en nog een keer. Ik schudde mijn hoofd heen en weer. Werd bang dat ik het ook echt zou doen en keek weer geconcentreerd naar mijn bord, terwijl ik mijn overgebleven stukjes brood begon te tellen en te tellen en nog een keer te tellen.
Hoe verdrietig je ook bent, onthoud altijd dit:      Ergens in de wereld stapt nu iemand met zijn blote voet op een legoblokje.

Encore

 • *****
 • Berichten: 12.546
  • Bekijk profiel
« Reactie #44 Gepost op: 19 oktober 2018, 08:53:49 »
Dan
Al de aandacht was gericht op het meisje dat maar bleef slaan met haar dienblad. Dreigend keek ze naar de twee jongvolwassenen die bij haar aan tafel zaten. Dat was het moment waarop mijn collega binnen een paar grote stappen bij het meisje was. Mijn blik gleed van het tafereel af, de zaal weer in. Les 1 tijdens de cursussen: als er iets gebeurde, trok dat natuurlijk aandacht. Niemand lette dan op de rest van de omgeving, waardoor deze jonge mensen hun kansen zien om iets gevaarlijks te doen.
Ik zag het meisje waar ik eerder oogcontact mee had zitten. Zij was de enige die zich niets leek aan te trekken van het boze meisje en mijn collega. Ze staarde naar haar bord, haar ogen schoten heen en weer. Was ze stukjes kruimels aan het tellen? Ging het wel goed met haar? Ik herkende haar niet. Of misschien was ze tussen de menigte opgegaan, er zaten immers veel jonge criminelen hier. Ik besloot niet langer te wachten en op het meisje af te stappen. Het duurde niet lang of ik had haar bereikt. Ik onderdrukte de neiging om een hand op haar schouder te leggen, dat kon gevaarlijk zijn. Met een vriendelijke glimlach keek ik haar aan, alvorens ik vroeg: ''Gaat het wel een beetje?''
''Syncopate my skin to your heart beating.''

Encore

 • *****
 • Berichten: 12.546
  • Bekijk profiel
« Reactie #45 Gepost op: 24 oktober 2018, 18:55:48 »
Up
''Syncopate my skin to your heart beating.''

Mars

 • ***
 • Berichten: 3.360
  • Bekijk profiel
« Reactie #46 Gepost op: 27 oktober 2018, 00:23:36 »
Sorry, sorry,
Even een druk weekje gehad en ik type altijd liever een reactie op mijn laptop, dan op mijn mobiel, maar ik heb mijn laptop de hele week nog niet aangeraakt.
Dus morgen krijg je antwoord van mij.

Waar is trouwens iedereen??? Had niet verwacht dat we zo lang de enige zouden blijven met een personage.

Ik ga binnenkort ook mijn mannelijke personage aanmaken trouwens. Heb al wel ideeën, maar moet het nog even uitwerken.
Hoe verdrietig je ook bent, onthoud altijd dit:      Ergens in de wereld stapt nu iemand met zijn blote voet op een legoblokje.

Mars

 • ***
 • Berichten: 3.360
  • Bekijk profiel
« Reactie #47 Gepost op: 27 oktober 2018, 16:09:30 »
Mila
Met een ruk bewoog ik mijn hoofd omhoog. Geschrokken keek ik nu recht in de ogen van de bewaker die eerder nog bij de deur had gestaan en nu niet meer dan een paar centimeter van mij was verwijderd. "Ja het gaat prima." antwoordde ik op zijn vraag. Wat deed hij hier bij mij, terwijl er verderop iemand duidelijk meer aandacht verdiende dan ik. Ik keek langs hem heen om te kijken wat er bij het meisje gebeurde. Zijn collega stond erbij en het leek weer redelijk rustig, maar dat hoefde nooit veel te betekenen hier. "Moet je, je collega niet bij staan daar?" vroeg ik hem vervolgens.
Hoe verdrietig je ook bent, onthoud altijd dit:      Ergens in de wereld stapt nu iemand met zijn blote voet op een legoblokje.

Encore

 • *****
 • Berichten: 12.546
  • Bekijk profiel
« Reactie #48 Gepost op: 28 oktober 2018, 10:01:06 »
@Mars: Ja inderdaad, iedereen is weer ineens weg haha.''Syncopate my skin to your heart beating.''

Loulou

 • *
 • Berichten: 21
  • Bekijk profiel
« Reactie #49 Gepost op: 30 oktober 2018, 15:52:58 »
Hoi het is een beetje dood hier maar ik wel mee willen doen al dat nog kan.