Auteur Topic: [RPG] Prison X  (gelezen 11701 keer)

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Gepost op: 24 februari 2016, 22:18:59 »
We hebben toestemming!W E L K O M   O P   S E R M I L L A   I S L A N D

Het kleine, historische en toeristische eilandje heeft een heuvelachtige, tropische omgeving en hoort bij Thailand. Jaren terug is het overgenomen door Engelsen, waardoor Engels nu de hoofdtaal is op dit eiland, dat altijd als het paradijs werd gezien. Dat is dan ook de reden dat er zich meerdere tempels bevinden. Het enige wat de Engelsen niet wisten toen ze dit kleine gebied overnamen een paar eeuwen na Christus, was dat het tevens een broedplaats is voor bovennatuurlijke wezens.

Er leven drie groepen op het eiland

- De goedaardige wezens. Zij vormen een leger dat kwaad en misdaad bestrijdt zodra het in connectie staat met het bovennatuurlijke – wat negen van de tien keer dan ook het geval is hier. De meesten kennen elkaar wel. Over het algemeen werkt deze groep goed samen, maar er blijven altijd meningsverschillen ontstaan. Al heeft dat tot het heden nog nooit voor hele grote problemen gezorgd. Hun hoofdkwartier bevind zich al eeuwen in de oude Tempel en zij opereren onder de naam Temple Knights.
- De normale bevolking van het eiland. Een enkeling hiervan is op de hoogte zijn van het bestaan van het mythische wezens en een aantal van kennen wellicht een bovennatuurlijk wezen. Ook is er een handvol mensen die zich hunter noemt. Een aantal van die hunters trekken hun eigen plan en hunten op al het bovennatuurlijke, maar de meeste hunters zijn aangesloten bij de Temple Knights en hunten alleen op wezens die slachtoffers maken.
- Als laatst hebben we de kwaadaardige wezens. Er was – en is nog altijd - erg weinig saamhorigheid tussen hen geweest en doordat zij allemaal hun eigen doelen hebben en niet samenwerken was het voor de goedaardige wezens mogelijk om hen te verslaan. Vrijwel allemaal zijn in de loop van de eeuwen gevangen genomen in Prison X. Sommigen van hen kennen ook goedaardige wezens. De meesten weten bijvoorbeeld wel door wie ze gevangen zijn (als ze überhaupt nog leven).Prison X is door Temple Knights gebouwd in opdracht van de Engelsen vlak na de verovering, met als doel om alle kwaadaardige bovennatuurlijke wezens gescheiden te houden van de bevolking om hen zo te beschermen. Vele wezens leven namelijk op bloed en moorden. Maanden, jaren, decennia en soms zelfs eeuwenlang zaten de tientallen bovennatuurlijke wezens en zelfs enkele onschuldige mensen of wezens vast in Prison X en werden zo zowel fysiek als mentaal mishandeld. Het team dat verantwoordelijk was voor de gevangenis voerden onderzoeken uit en vonden hun gevangen niet waardig genoeg om hen goed te behandelen. Ze werden als beesten gezien.
Deze mishandelingen hadden bij iedereen weer een andere invloed. Bij sommige heeft dit juist geholpen en heeft dit inderdaad hun duistere kant doen verwateren, maar bij de meesten heeft dit averechts gewerkt. Veel van de goedaardige wezens weten niet af van de slechte condities binnen de gevangenis. Ook is er niet zoals in de meeste gevangenissen een eerlijk rechtssysteem. Toch hield dit eeuwenlang in stand, totdat Richie Gecko door visioenen van Santanico Pandemonium na enkele jaren terug in zijn geboorteplaats kwam en samen met Alice Kingston Prison X aan de grond bracht waarbij al het personeel omkwam - inclusief de leider van de Temple Knights. Elk wezen dat opgesloten was, is nu op vrije voeten en de meesten van hen zullen niet rusten tot zij hun wraak gevonden hebben.

S E R M I L L A   I S L A N D

Het Thaise Island ligt een eindje van het land af en is alleen te bereiken per boot. Dat is dan ook de reden dat de eerste indruk van Sermilla Island altijd bij de haven is. Sermilla Sea Port is de plek van import en export van het eiland en daardoor een erg belangrijke plek op het eiland - dat van toerisme en levensmiddelen van buiten af leeft. Op het eiland bevindt zich het stadje Sermilla en verder is het een en al rotsachtig gebergte en tropisch bos. De lijst met verschillende dieren die er dus te vinden zijn, is dan ook eindeloos. Er zijn tientallen toeristische praktijken opgericht zoals bergbeklimmen, een tocht door de jungle met een gids, snorkelen, duiken, zwemmen met dolfijnen, cruisetochten en noem het maar op. Ook bruist het stadje van verschillende met souvenirwinkeltjes en nog veel meer. De toeristen en inwoners zelf komen niets te kort. Verder is de allerbelangrijkste toeristentrekker de zeven historische tempels op het eiland en de vele beelden en kunstwerken die eeuwen geleden zijn gemaakt op dit eiland. De geschiedenis gaat namelijk ver terug. Men geloofde vroeger dat het eiland heilig was omdat er vele onverklaarbare dingen zijn gebeurd. Hierover is alles te vinden in The Museum of Sermilla.


Op het eiland wordt voornamelijk Engels gesproken doordat er vrij weinig mensen zitten die honderd procent Thais zijn en omdat mensen van allerlei verschillende landen zich er bevinden. Verder is het weer tropisch, dat betekent dat het gelijk ontzettend gaat veel regent als de er druppels uit de lucht komen en dat het eigenlijk nooit onder de 23 graden is. Verder wonen er zo'n 30.000 mensen exclusief de vele mensen met vakantiehuizen daar en de toeristen.

Lijst van mytische wezens:
- Demonen
- Engelen
- Vampieren
- Weerwolven
- Zeemeerminnen
- Magi(ërs)/heksen/tovenaars
- Shapeshifters
- Geest
- etc. leef je uit

Regels
- Eerst toestemming in het topic vragen voor je een personage maakt. Ook voor het geslacht en overleg ook eerst even wat voor soort je neemt.
- Wees origineel met je personage, dus ook geen dubbele namen.
- Jongens en meisjes gelijk houden.
- We beginnen met een max. van drie personages per persoon.
- We schrijven in de verleden tijd, derde persoon in ABN. Dialoog mag in het Engels, maar dit is geen verplichting.
- 16+ mag. Als het 18+ wordt, doe dit dan met linkjes en kleine letters. Bij 18+ is een waarschuwing wel verplicht. Bespreek dit wel eerst met je RPG-partner.
- Zorg ervoor dat je realistisch schrijft voor zover dat mogelijk is in een fantasy rpg. Hiermee wordt vooral bedoeld dat je personage kan bijvoorbeeld niet in een uur verliefd worden en een klein meisje kan een grote man bijvoorbeeld niet zomaar verslaan in een gevecht.
- Plotten en geschiedenissen bedenken mag! Maar ook hier is enige vorm van realiteit wel gewenst.
- Geen personagebeschrijvingen of grote foto's citeren. Dit verstoord de hele pagina en sommige mensen kijken af en toe mee vanaf hun databundel op hun telefoon.
- We willen ons best doen dit topic zo lang mogelijk actief te houden. Zorg er dus voor dat meets niet ontzettend lang duren en als je een poos niet reageren kan, overleg dit dan even met je rpg-partner. De meet kan dan eventueel op pauze zodat je partner verder kan of je kan zelf bedenken en samenvatten hoe de meet eindigd. Het kan wel zijn dat je rpg-partner het niet erg vind om een week te wachten, maar dit is niet de bedoeling. Typ ook geen boekwerken waar je drie uur mee bezig bent. Een beetje tempo is belangrijk om een rpg leuk en actief te houden. Meet ook niet alleen met dezelfde personen.
- Indien de je je niet aan de regels houdt, kan je worden verzocht het topic te verlaten. Uiteraard niet zonder waarschuwing(en).
- Regels kunnen worden gewijzigd.

Personages
Wil je meedoen? Vraag eerst toestemming in het topic en vraag welk geslacht het beste uitkomt.
Nadat je toestemming hebt, kun je het volgende lijstje invullen voor je personage.
Naam:
Leeftijd:
Faceclaim:
Soort:
Innerlijk
Uiterlijk:
Geschiedenis:
Extra:

Jongens:
- Richard Gecko | Zane Holtz | Mischief (human)
- Nathaniel Jordan Davenport | Chace Crawford | Miserables (hunter)
- Kieran Knight | Ricky Whittle | Northern (werewolf)
- Daniel Sharman - Northern (human)
- Jensen Ackles | Eternity (hunter)

Meisjes:
- Santanico Pandemonium | Eiza Gonzalez | Mischief (culebra)
- Sapphira Daneiro | Pia Mia Perez | Mischief (nephilim, hybrid angel/human)
- Ysis Mylara Arguros | Marie Avgeropoulos | Soothsayer (hunter)
- Alice Lauren Kingston | Phoebe Tonkin | Miserables (culebra)
- Novélia Bellisario | Kenza Zouten | Perronita (angel)
- Illusions
« Laatst bewerkt op: 29 februari 2016, 20:19:07 door Soothsayer »
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #1 Gepost op: 24 februari 2016, 22:19:19 »


R I C H A R D  " R I C H I E "  G E C K O
25 jaar
Human
FC: Zane Holtz


I N N E R L I J K
Richie heeft een persoonlijkheid die niet in gemakkelijk in een paar alinea’s te omschrijven is, voornamelijk omdat hij totaal niet zwart-wit is. Echter één ding dat zeker onvermijdelijk is, is dat hij een erg intelligent persoon is en dit helpt hem dan ook de kost te verdienen, alleen op hele andere manieren dan andere personen dit zouden doen. Toch is het aan hem te merken dat hij een erg goed ontwikkeld persoon is, maar ondanks dat is hij niet de meest sociaalste. Dit betekent niet dat hij bang is om te praten en op het eerste oog valt het meestal ook niet direct op, maar zijn inlevingsvermogen in mensen die ver weg van hem staan is niet optimaal en er gaat gewoonweg zoveel in zijn hoofd om dat anderen wel eens moeite hebben om hem te kunnen begrijpen. Verder is hij een goed opgevoed persoon met manieren, maar heeft hij wel eens de neiging om power hungry te zijn en door te draaien in het bereiken van zijn doelen. Verder kan hij behoorlijk eigenzinnig en koppig zijn.U I T E R L I J K
Al zijn hele leven werd Richie beschouwd als de minst knappe van de twee Gecko brothers. Met een bril voor zijn lichtblauwe irissen, zijn prominente wenkbrauwen en zijn lange lichaam waar nooit veel spier aan zat, was hij nooit een persoon die direct onder de categorie knap werd gestopt, al heeft dat hem nooit echt dwarsgezeten. Inmiddels is het wel degelijk goed gekomen met zijn bouw en al is hij nog steeds niet de meest gespierde persoon, Richie heeft nu een lichaam waar hij niets over te klagen heeft. Verder draagt hij tegenwoordig veel vaker lenzen - ook al heeft hij zijn oude vertrouwde bril altijd bij zich en heeft hij regelmatig de behoefte om deze te dragen. Dit doordat zijn blikveld daardoor enigszins wordt verkleind. Het helpt hem focussen op bepaalde punten. Wat verder uniek aan hem is is zijn bijzondere vorm van kaaklijn waar je niet heel snel over uit bent. Het zorgt ervoor dat hij een persoon is met veel gezichten. Ook het feit dat zijn dagelijkse kleding bestaat uit een compleet pak, vaak genoeg met stropdas en al, is opmerkelijk. Hij heeft zijn haren altijd netjes naar achteren gekamd zitten en heeft een bepaalde charme over zich heen hangen. Als laatst heeft Richie een fijn, mannelijk stemgeluid wat hem gauw een rustige aura geeft en wat snel de aandacht naar zich toe trekt.G E S C H I E D E N I S
De broers Seth and Richard Gecko zijn deels grootgebracht door hun vader, Ray Gecko. Hun moeder heeft nooit een rol gespeeld in hun leven en is dan ook niets anders dan één groot vraagteken voor hen. Ook over hun vader denken ze liever niet meer na. De man was zwaar alcoholist en behandelde zijn kinderen als een stuk stront. Wat ze ook deden, ze waren nooit goed genoeg voor hem en hij vond altijd wel een reden om ze af te zeiken. Dit leidde tot een diepe onzekerheid en prestatiedruk bij beide jongens die nog altijd in hun zit. Op een zekere dag toen de jongens aan het einde van hun basisschool carrière zaten, viel Ray na een behoorlijke hoeveelheid alcohol geconsumeerd te hebben, in slaap op de bank met een brandende sigaret nog tussen zijn vingers. Richie heeft op dat moment geen seconde getwijfeld en leegde een fles met brandstof in de woonkamer. Zodra hij deze aangestoken had, haastte hij zich naar boven om zijn oudere broer wakker te maken en gehaast vluchtten ze van het huis, met als gevolg dat Ray Gecko nooit meer wakker werd. Dit is iets wat hij tot aan de dag van vandaag nooit aan Seth verteld heeft. Hij gelooft namelijk nog altijd dat het de brandende sigaret was die het huis in vlammen had doen oplaaien. Richie deed dit uiteraard om hem en zijn broer te beschermen. Tot nu toe heeft hij er nog nooit spijt van gehad.

Na de brand zijn ze naar hun oom gegaan, die ze voor de rest van hun leven als vaderfiguur zagen. Uncle Eddie was een zelfstandig opererende hunter, die jaren terug gestopt is met het vak en door is gegaan als crimineel. Hij leerde hen dan ook de vaardigheden om een professionele dief te worden. Ze ontwikkelden de code die ze tot de dag van vandaag als wet zien. Deze was nodig omdat ze andere normen en waarden hebben dan anderen en als nog richtlijnen moeten hebben om te volgen. Zo weten ze wat ze aan elkaar hebben en wat ze moeten doen in elke situatie van het vak. De beruchte Gecko brothers groeide uit tot een gouden koppel dat elkaar zo goed kent dat woorden haast niet nodig zijn om te communiceren. Zodra ze goed genoeg getraind waren om zelfstandig te kunnen opereren, verlieten ze het eiland en pleegden ze jarenlang vele overvallen, stolen ze van rijken en waren ze betrokken in de gehele onderwereld van het gebied en meer. Dit totdat een Aztheeks mes in Richie’s handen viel bij een inbraak bij een Thaise elite bar in Bangkok. Sindsdien was Richie zichzelf niet meer.Richie kreeg plotseling visioenen van een brunette met knalrode lippen die hem vroeg om haar te bevrijden, waardoor hij niet meer kon vertellen wat de realiteit was. Hierdoor is zijn broer tijdens die inbraak ook opgepakt. De mysterieuze vrouw leidde Richie terug naar het eiland en hij verbleef weer bij Uncle Eddie, waarbij het al snel duidelijk werd dat Richie niet helemaal zichzelf was. Zo merkte ook zijn buurmeisje, Ysis, waar hij altijd erg close mee is geweest. Richie was op één missie en dat was Santanico bevrijden en Santanico liet Ysis - net als alle andere mensen die hem tegen zouden kunnen houden - zien als een gevaarlijk wezen, soms in de meest vreemde vormen. Ze liet hem zelfs mensen vermoorden en verwonden, ook al vocht hij er vaak tegen, hij kon niet altijd tegen haar op en hij lag er ook lang niet altijd wakker van. Echter bij Ysis was dit anders omdat hij haar zag als een dierbare. Hij deed zijn uiterste best om haar zo veel mogelijk te vermijden, maar doordat ze op hem ging hunten door de vreselijke dingen die hij deed, was dit een onmogelijke klus. Uiteindelijk wist hij aan haar - en enkele andere hunters - te ontsnappen. Hiervoor heeft hij haar wel in haar schouder moeten schieten.
Uiteindelijk kwam hij uit bij Prison X en terwijl hij het gebouw van buiten bestudeerde, liep hij Alice tegen het lijf, waar hij nonchalant wat vragen aan stelde over de gevangenis en nadat ze een stukje vertrouwen bij elkaar gewonnen hadden, vertelde Alice hem dat ze in Prison X had gezeten. Een samenwerking tussen de twee was dan ook voldoende om alle defenses van Prison X uit te doen schakelen. Alice is degene geweest die hem inlichtte over het bovennatuurlijke. Nu iedereen uit Prison X bevrijdt is, is Richie vooral opgelucht, al moet hij nog een plekje zien te vinden in de wereld van het bovennatuurlijke. Hij heeft nog geen idee aan welke kant hij nou echt staat.

E X T R A
Buiten zijn criminele activiteiten om, is Richie gek op oude – en soms ook nieuwe – films. Voornamelijk naar zijn broer toe maakt hij veel referenties naar dit soort films in zijn communicatie, wat door anderen niet altijd gesnapt wordt. Verder is hij dol op eten – meer dan de gemiddelde mens, al is hij daar wel kieskeurig in. Het is dan ook daadwerkelijk een van zijn zwakheden. Ook is hij best goed in tekenen en gebruikt hij dit voornamelijk om zijn gedachtegangen in kaart te brengen en om zijn plotten voor criminele activiteiten te plannen.
« Laatst bewerkt op: 26 februari 2016, 23:50:49 door Mischief »
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #2 Gepost op: 24 februari 2016, 22:19:25 »


S α n τ α n ι c o   P α n d e m o n ι υ m
500+ jaar
Culebra (vampier)
FC: Eiza Gonzalez


S O O R T
Als bloedhongerig wezen met scherpe hoektanden, onsterfelijkheid en zonlicht als zwakte wordt Santanico al snel als vampier gezien, wat ook voor het meeste deel klopt. Echter waar een vampier een samensmelting is tussen een mens en een vleermuis is een zogeheten 'culebra' een combinatie van een slang en een mens. Culebra betekent dan ook 'slang' in het Spaans. Net als andere vampiers heelt Santanico snel, heeft ze bovenmenselijke kracht. Verder kan ze andere overnemen - het zogeheten shapeshifting. Behalve shiften naar haar vampiervorm, kan ze ook de gedaanten van anderen overnemen zodra ze diegene heeft vermoord. Dit is echter tijdsgevoelig. Andere bijzonderheden zijn dat ze illusies kan creëren voor anderen ook al is ze daar zelf niet per direct bij en kan ze gif overdragen via haar hoektanden. Dit is ook de manier waarop ze mensen kan omzetten naar vampiers. Het enige vleermuisachtige aan haar is dat ze vleugels heeft die op erg op die van het dier lijken. Dit is iets wat alleen zij kan als culebra. Elke culebra heeft een speciaal vermogen.I N N E R L I J K
Iemand die al meer dan een millennium op de aardbodem te vinden is, heeft uiteraard een complex persoonlijkheid. De dingen die ze heeft meegemaakt heeft haar gevormd zoals ze nu is en of dat goed of slecht te noemen is, verschilt per persoon. Santanico is iemand die doet wat ze moet doen 'for the greater good' zoals ze zelf zegt. Ze voedt op mensenbloed en daar ligt ze niet wakker van. Ook kan ze fel en onaardig over komen. Ze is niet bang om haar mening te spreken ongeacht dat iemand pijn kan doen, maar het is niet dat ze gevoelloos is - al zal je dat nooit uit haar mond horen. Santanico heeft veel doorstaan en dit heeft haar hard gemaakt, maar als het gaat om haar verleden dan kunnen de emoties oplopen van woede tot aan verdriet.U I T E R L I J K
Santanico heeft een latina-achtig uiterlijk, wat voornamelijk te maken heeft met haar etniciteit. Haar lange, bruine haren, donkere ogen en het hele lichte tintje in haar huid zijn hier kenmerkend bij. Een ander opvallend kenmerk van haar is dat ze vaak donkerrode gestifte lippen heeft en regelmatig sierlijke eyeliner draagt. Ze is zeker ijdel te noemen en ziet er dan ook altijd tiptop uit. Met haar 1,73 meter is ze net iets langer dan de gemiddelde persoon en ze heeft een slank figuur dat ondanks dat niet te kort gaat aan haar vrouwelijke figuren. Door de dingen die ze heeft meegemaakt en waar ze voor staat, is ze niet bang om deze te laten zien. Santanico is dan ook vaak te spotten in opvallende, zwarte kleding die niet altijd van deze tijd is.G E S C H I E D E N I S - tw
❛ I was born at the dawn of the sacred cycle. When the morning star aligned with the sun. The high priest believed I had a special connection to the gods. They brought me jewels and flowers at first, but then they said the lords of the night had sacrificed themselves to make the earth, so it was only fitting that they sacrificed their own. I couldn’t let them kill innocent people in my name, so I ran. The priest hunted me and the lords decided that if I refused to spill human blood for them, then they would give me an insatiable need for it. The hunger so deep that I wouldn’t be able to live without it. The hunger drew me back to this place where I would be forever enslaved. That was a cruel and ugly thing to do to an innocent girl. ❜

Als jonge vrouw werd Santanico - toentertijd Kisa genoemd - haar gehele familie vermoord door de man die haar veranderd heeft naar een culebra, Amancio Malvado. Hij noemde haar Santanico Pandemonium en ze werd gedwongen om te dansen in een bar, La Culebra genaamd en deze naam had het voor een reden. Haar taak was om mensen - en voornamelijk de vele toeristen die het eiland bezoeken - te lokken. Haar dans was bijzonder en uniek, één zoals alleen zij die kan. Vaak gebruikte ze er een slang en haar krachten bij, die in eerste instantie altijd werd gezien als een special effect door het publiek. Ze was de hoofdact dat uiteindelijk altijd afliep in een groot bloedbad, zodat de culebras en vampieren zich weer enkele weken konden voederen. Santanico mocht de bar niet verlaten en er werden verschillende psychologische spelletjes met haar gespeeld door Malvado. Vrijheid heeft ze nooit gezien. Hij dwong haar om zichzelf een godin te noemen net zo lang tot ze geloofwaardig overkwam en langzaam begon ze de bar als haar koninkrijk gezien. Hij mishandelde haar, verkrachtte haar zelfs. Eeuwenlang was ze het symbool voor de bar en werd ze gedwongen om mensen te verleiden, maar van binnen is ze nooit Malvado's slaaf geweest. Haar droom was altijd geweest om te ontsnappen en dat is haar gelukt. Op het moment dat Prison X werd gebouwd, werd Malvado gevangen door de Temple Knights en was Santanico niet langer meer zijn bezitting. Ze kreeg iets waar ze jarenlang naar had gedroomd, namelijk vrijheid en koesterde dit. Ze hield de bar - die ze als haar eigendom zag - draaiende, al danste ze zelf niet mer en het was tevens haar woonplek, totdat ook zij gevangen werd genomen enkel en alleen doordat ze een wezen is dat op mensen voedt. Haar vrijheid werd haar opnieuw ontnomen en dit keer maal voor velen eeuwen. Toen Santanico net aankwam in Prison X kwam ze al gauw tot de ontdekking dat Malvado het niet gered had en dat bezorgde haar angst, omdat deze man veel sterker was dan zij. Toch redde ze het tot de dag dat ze vrij kwam en leerde ze in de gevangenis veel andere wezens kennen, waaronder Alice - die in eerste instantie mens was en oneerlijk vast zat in Prison X. Ze zag potentie in haar, in eerste instantie kwam doordat ze perfect was om te dansen in La Culebra, ook al was die bar ver buiten de gevangenis. Toch turnde ze Alice naar een vampier door haar gif in haar te spuiten. Santanico kreeg echter weinig kans om Alice het culebra-bestaan onder de knie te laten hebben, want binnen de kortste keren was Alice al vrijgepleit doordat ze onschuldig was.Op het moment dat haar Aztheekse mes in handen kwam bij Richie Gecko, wist ze contact met hem te maken en ze lokte hem naar de gevangenis toe door met zijn hoofd te spelen. Ze beschermde hem onderweg door hem te waarschuwen als er gevaar leek te dreigen en liet hem dingen doen die hij uit zichzelf nooit gedaan had. Het lukte hem haar - en daardoor de rest van de gevangen gelijk ook - te bevrijden en ditmaals zal ze er alles aan doen om niet weer van die vrijheid beroofd te worden.E X T R A
Dansen is iets waar Santanico niet alleen goed in is, ze ziet er ook veel nut van in. Verleiding is een van haar sterkste wapens geworden door de jaren heen en ze ziet dit als een goede methode. Verder is ze goed in vechten en is ze bang om haar vrijheid te verliezen. Op dit moment is ze nog altijd woon achtend in de bar - die nog altijd loopt alleen zonder de bloedbaden, maar door de herinneringen die het met zich meedraagt heeft ze nog altijd vluchtgedrag. Zelf danst ze niet meer in La Culebra. Verder is ze vrijwel alleen op straat te vinden als het donker is, omdat zonlicht brandt op haar huidt en is ze erg verbonden met slangen en andere reptielen. Ze houdt dan ook een tweekoppige slang in haar kamer en wordt regelmatig bezocht door reptielen. Tot slot heeft Santanico een licht Mexicaans accent dat over de jaren heen minder wordt.
« Laatst bewerkt op: 29 februari 2016, 19:38:12 door Mischief »
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #3 Gepost op: 24 februari 2016, 22:19:31 »


ᔕ ᗩ ᑭ ᑭ ᖺ i ᖇ ᗩ   ᗪ ᗩ ᘉ ᕦ i ᖇ ᓌ
20 jaar
Nephilim (hybrid: angel/human)
FC: Pia Mia Perez


S O O R T
Als dochter van een hunter en de aartsengel Raphael, is Sapphira vrijwel uniek in haar soort. Zover ze weet is ze de enige. De schepping van haar soort is verboden en nephilims worden verafschuwd door de hemel. Haar krachten hebben overeenkomsten met dat van gebruikelijke engelen, ze zijn alleen bij Sapphira iets zwakker, maar voor een half-engel als nog sterk gezien ze de dochter is van de sterkste soort engel. Omdat ze de dochter is van Raphael blinkt ze uit in het genezen van wezens. Ook kan ze het element water goed besturen vanwege de plek waar ze is opgegroeid.I N N E R L I J K
Doordat Sapphira altijd heel beschermd is opgevoed, is ze gauw wantrouwend en voorzichtig als het op andere mensen aan komt. Ze kijkt zo liever de kat uit de boom dan dat ze op de voorgrond staat, wat puur komt door haar angst voor de hemel. Als engelen haar in het vizier krijgen kan het haar einde wel eens betekenen. Van nature staat ze juist graag in de belangstelling. De mensen wie ze wel vertrouwd, zoals velen bij de Temple Knights kennen haar dus als een heel ander persoon. Verder vind ze het vaak moeilijk om mensen in te schatten en ze heeft niet altijd de beste sociale vaardigheden, al is dat meestal niet gelijk te merken. Ze doet haar uiterste best om zich aan te passen aan haar nieuwe omgeving. Sapphira is vriendelijk, goedbedoelend en wijs, maar speelt voor eigen rechter. Indien je het dus op een of ander manier weet voor elkaar krijgt dat ze je niet mag, zal ze er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je krijgt wat je verdient. Ze focust zich echter vrijwel altijd op de positieve kant van mensen en wezens en is van mening dat er vaak een reden is waarom mensen zijn zoals ze zijn.U I T E R L I J K
Met haar lange manen die - afhankelijk van de omgeving - soms tegen wit en soms tegen goudblond aanzitten en haar zachte, donkerblauwe irissen is Sapphira een vrij bijzondere verschijning. Dat ondanks dat ze met haar 1,65 meter niet lang is en een tenger figuur heeft, al ontbreken de nodige rondingen niet. Sapphira is veel met haar uiterlijk bezig, omdat ze ten eerste onopvallend wil blijven en ten tweede dit altijd al deed uit verveling als ze weer eens alleen thuis was. Ze is gek op sieraden en haar moeder zette altijd henna bij haar, wat ze nog steeds graag op haar huid laat zetten. Ondanks haar uitgebreide en gevarieerde kledingkast, haalt ze er vaak simpele, witte dingen uit omdat mensen op straat niet dragen wat ze in tijdschriften zetten. Het is wel eens lastig voor haar om de geschikte outfit te zoeken voor een bepaalde gelegenheid, omdat ze niet weet wat de anderen gaan dragen en haar fantasie er op los moet laten.G E S C H I E D E N I S
Sapphira's moeder, Mary, was een goede, jonge vrouw toen ze Sapphira's vader leerde kennen. Braaf ging ze twee keer per week naar de kerk en ze beschouwde de Bijbel als heilig. Toen haar vader - die priester was van de grootste kerk op Sermilla Island - ernstig ziek werd, bood ze dan ook elke dag voor hem en het hielp. Haar vader werd bezocht door een man en die hem door een simpele aanraking beter wist te maken. Mary stond werkelijk versteld en haar vader gaf hem als dank zijn toestemming om zijn enige dochter te trouwen. Wat hij echter niet wist was dat deze man een engel was die op aarde verschenen was in menselijke vorm, alleen Mary werd daarvan op de hoogte gesteld. Daarom trouwden de twee nooit, ook al zou Mary het alles behalve erg vinden om de rest van haar leven met deze man te delen. Ze gaf zichzelf aan hem voor één nacht. Haar maagdelijkheid verloor ze aan hem en de volgende morgen was hij verdwenen, niet wetend dat hij haar zwanger had achtergelaten. Dit is het begin geweest van Sapphira's verhaal. Mary wist dat Nephilim - zoals ze in de Bijbel genoemd werden - niet toegestaan waren en niet door de hemel geaccepteerd zouden worden. Ook was het feit dat ze seks had gehad voor het huwelijk iets waarvoor ze zich diep schaamde, dus ze liep weg van huis en verdween in de bossen van Sermilla Island. In een klein verlaten huisje aan een zoetwatermeer nestelde ze zich en wist ze net te overleven. Sapphira is daar dan ook geboren.
Het tropische bos is een van de gevaarlijkste plekken op het eiland en niet alleen om de vele dieren die er rondzwieren, maar ook om de vele bovennatuurlijke wezens die in de stad allemaal hun geheim bewaarden. Mary maakte dan ook al gauw haar eigen wapens en haalde er een aantal uit Sermilla waar ze eens in de zoveel tijd kwam om vlug haar benodigdheden te halen voor ze weer in de bossen verdween. De wapens kwamen maar al te goed van pas. Ze trainde zichzelf en dat was hoog nodig want toen Sapphira nog maar tientallen weken oud was, kwam Mary al in contact te staan met een wezen, namelijk een weerwolf. Ze had geluk dat hij het niet op haar gemunt had, want anders had ze het waarschijnlijk niet overleefd, maar er ging een wereld voor haar open. In een boek schreef ze alles wat ze wist over bovennatuurlijke wezens en ze hield de boel goed in de gaten terwijl ze Sapphira opvoedde. Ook jaagde ze voornamelijk op haar eigen eten. Sapphira is dus opgevoed in een omgeving waar de simpelste dingen als eten, douchen en slapen al dingen waren waar ze had voor moest werken. Ze hadden geen watervoorziening dus ze moesten al het water dat ze verbruikten zelf uit het meer tillen en Sapphira wist nooit beter dan dat ze in een hangmat sliep. Het was zwaar, maar ze hadden elkaar. Sapphira leerde al vroeg voor haarzelf te zorgen en naarmate ze opgroeide leerde ze om haar zelf te beschermen. Langzaam ontwikkelden ze haar krachten die van pas kwamen in het overleven.
Jarenlang heeft ze gedacht dat alleen zij en haar moeder bestonden, op de wezens en de dieren na. Totdat haar moeder op een dag niet meer thuiskwam en Sapphira op zoek naar haar ging. Ze wist dat ze op zoek zou gaan naar fruit en dit deed ze altijd in dezelfde regio, dus Sapphira twijfelde niet om daar heen te gaan. Ze trof het lichaam van haar moeder daar aan, verwond door een wezen. Met al haar krachten probeerde ze vol verdriet om haar moeder nog te genezen maar ze was weg. Sapphira was te laat. Sindsdien heeft ze een enorme haat aan wezens ontwikkeld, haast vergetend dat ze er zelf ook één is. Een korte tijd heeft ze nog in het huisje gewoond, maar het was een eenzaam bestaan, dus ging ze langzaam maar beetje buiten het vertrouwde gebied voor haar altijd het einde van haar wereld was geweest. Ze kwam uiteindelijk uit bij de tempels van Sermilla, waar de Temple Knights haar vonden en haar in vertrouwen namen.
De Temple Knights beschouwd ze nu als familie en ze leerde er veel. Ook had ze haar eigen kunsten die ze aan men kon leren en samen bestreden ze het kwaad. Het boek van haar moeder over het bovennatuurlijke hield ze echter voor zichzelf. Ze kreeg een baan in het stadje Sermilla als serveerster bij een eetcafé met terras aan de boulevard en met het geld dat ze verdiende knapte ze haar huis op en kocht ze kleren die niet gemaakt waren van natuurlijke producten. Omdat ze geen huur betaald en nog altijd gewend is om veel van haar eigen spullen te regelen, heeft ze elke maand veel geld over en ze gebruikt een deel hiervan om mensen te helpen die het hard nodig hebben.E X T R A
Behalve omgaan met vele wapens zoals geweren, pijl en boog, zwaarden en vechters- en jaagmessen en nog veel meer, blinkt Sapphira ook uit in vuist tot vuist gevechten, die ook onderdeel van haar trainingen waren.
« Laatst bewerkt op: 01 maart 2016, 16:39:29 door Mischief »
Miserable's twin

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #4 Gepost op: 24 februari 2016, 22:20:31 »

Ysis Mylara Arguros
31-12-1995
Naam: Ysis Mylara Arguros [Iesus Mielaaraa Arguuros]
De stamboom van Ysis' familie ontwortelt ergens in Griekenland, het is daarom ook een soort traditie om alle vrouwen binnen de familie te vernoemen naar figuren uit de Griekse mythologie, zo heet haar jongere zusje bijvoorbeeld Aria (naar Ariadne). Ysis is echter vernoemd naar de Egyptische zonnegodin Isis omdat ze in Egypte geboren is. Mylara is de naam van een tempel waar de eerst ode voor hunters eeuwen geleden is samengesteld, intimi noemen haar wel eens plagend bij haar tweede naam of gekscherend 'Miles' al kan ze dat maar van weinigen hebben. Arguros is haar familienaam, het betekent zilver en dat zie je ook terug in onder andere hun familiewapens. Ysis heeft bijvoorbeeld een pijlenset met zilveren pijlpunten

Leeftijd: 20 jaar
FC: Marie AvgeropoulosSoort: Ysis stamt uit een familie van hunters, dit houdt niet alleen in dat ze scherpere zintuigen heeft maar ook dat zij en haar familie leven volgens de code van de orde. In principe jagen hunters op alles wat bovennatuurlijk is, maar in de loop der jaren hebben verschillende families dat beleid versoepeld en jagen ze slechts op de slechte wezens. Enkele generaties geleden heeft ook de familie Arguros zich bekeerd en aangesloten bij the Temple Knights, hoewel Ysis en haar gezin trouw hebben gezworen aan deze organisatie heerst er toch nog veel wantrouwen jegens hunters. Haar scherpere zintuigen komen goed van pas bij het jagen maar verder moeten hunters het hebben van hun training, en die begint al bij de opvoeding. Ysis is met harde hand opgevoed, de eerste harde levenslessen als hunter begonnen al vroeg. Breek nooit de code en als je bevelen hebt van de orde volg je die op, zijn dé twee vuistregels. Buiten de trainingen die Ysis heeft gekregen van haar familie, is ze ook een jaar in training geweest bij de orde zelf waarna ze een meesterproef afgelegd heeft waar ze niet over mag praten. Nadat ze haar meesterproef gehaald had is ze gebrandmerkt en officieel zelfstandig hunter van de orde.

Behalve dat hunten met alle risico's van dien komt is het bloed van een hunter ook nog eens erg gewild onder bovennatuurlijke wezens. Er kunnen namelijk speciale rituelen mee uitgevoerd worden, zo kan bij toevoeging van de juiste ingrediënten een helingsritueel worden uitgevoerd met het bloed van een hunter. Er wordt daarom nogal een jacht gemaakt op hunters, zelf is het namelijk bij code verboden om vrijwillig bloedoffers te brengen.


Innerlijk: Ysis heeft een hart van goud, ze heeft een hele warme persoonlijkheid. Mensen voelen zich door haar oprechte interesse en vriendelijkheid vaak bijzonder in haar aanwezigheid. Verder is ze iemand die heel passioneel is, ze kan zielsveel van iemand houden en diegene onvoorwaardelijke liefde en vertrouwen geven maar tegelijkertijd kan ze iemand hartstochtelijk haten en dan deinst ze letterlijk nergens voor terug. Haar passie, rechtvaardigheidsgevoel en het feit dat ze bepaald niet vergevingsgezind is en nooit iets vergeet maken Ysis tot een persoon die je niet graag tegen je in het harnas jaagt. Door haar training en ervaring als hunter is ze behoorlijk gehard, ze kan in koele bloede vermoorden (mits ze dit kan rechtvaardigen tegenover de orde en haar geweten) en kent weinig medelijden als het erop aankomt.

De strijd tussen het volgen van haar verstand of haar hart, is er eentje waar Ysis al haar hele leven lang aan onderworpen is. Ze is iemand die denkt voordat ze handelt, ze is berekenend en gereserveerd en je kunt er vergif op innemen dat ieder woord dat uit haar mond komt is afgewogen, iedere beslissing overwogen en iedere handeling overdacht. Ze is rationeel, voorzichtig en strategisch ingesteld en haalt haar successen vaak al uit de voorbereiding. Toch is Ysis nooit in staat geweest om haar emoties buiten spel te zetten, ze probeert zich er niet door te laten leiden maar dit lukt lang niet altijd.


Onder de mensen en goede wezens voelt Ysis zich vaak een beetje onwennig, ze voelt zich überhaupt maar zelden veilig genoeg om ruimte te geven aan een beetje spontaniteit. Hoewel ze zich wel probeert open te stellen voor sociale contacten loopt dit vaak stroef, Ysis kan goed luisteren en is vaak oprecht geïnteresseerd in wat anderen te zeggen hebben wat maakt dat mensen zich snel bij haar op hun gemak voelen. Echter heeft ze zelf een nogal scherpe tong en is ze vaak iets te eerlijk en direct waardoor ze mensen een beetje afschrikt, gesprekken over ditjes en datjes zijn ook niet echt haar sterke kant. Met mensen bij wie ze zich op haar gemak voelt is ze vaak vrij sarcastisch en heeft ze een sterke eigen wil.


Uiterlijk: Ysis heeft een roomblanke huid, in de zon kleurt ze echter snel bij. Haar huid is echter niet meer zo gaaf als dat van een doorgaans meisje van haar leeftijd. Nadat ze geslaagd was voor haar meesterproef is ze gekenmerkt, het teken van de hunters is met een mes in haar huid gekerfd. Ook heeft ze een familiebrandmerk op haar linker schouderblad, verder heeft ze flink wat littekens die haar huid ontsieren, van de meeste weet ze al niet eens meer hoe ze eraan is gekomen. Haar lange donkere haren draagt ze vrijwel altijd in een  ingewikkeld vlechtwerk, waardoor ze inmiddels behoorlijk behendige vingers heeft ontwikkeld. Ze heeft mosgroene ogen waarmee ze met een frisse blik de wereld in kijkt en draagt een familie erfstuk (een zilveren kettinkje met een kleine pijlpunt eraan) altijd onder haar kleding, het kettinkje verschaft haar eveneens toegang tot de kluis van de Arguros en ze is er dus erg zuinig op.

Ysis verschijnt meestal gekleed in een outfit die het haar toestaat om vrij te bewegen, ze is gek op jacks en haar leren laarzen die zich inmiddels naar haar voeten hebben gevormd. Ook zul je haar zelden zonder pijl en boog tegenkomen. Als de gelegenheid daar is zal ze er niet om schromen om in een jurk te verschijnen, ze vindt het namelijk leuk om zich zo nu en dan ook een beetje vrouwelijk en aantrekkelijk te voelen en geniet op dat soort momenten ook wel van aandacht.

Geschiedenis: Hoewel Ysis voor de buitenwereld een normaal leven leidde was dit in werkelijkeheid in stuk ingewikkelder. Al haar hele leven woont Ysis met haar ouders op het eiland, ze kent de burgers dus ook wel redelijk goed, vanzelfsprekend is ze dus ook naar school gegaan. Het sluiten van vriendschappen bleek echter wat lastig voor Ysis want hoewel ze een heel ongeremd en leuk kind was, had ze na school zelden tijd om net als haar leeftijdsgenootjes op straat te spelen, Ysis moest namelijk trainen. In de weekenden nam haar vader haar vaak mee de bossen in om te oefenen of ging ze op intensieve trainingskampen van de orde. Ook had Ysis op jonge leeftijd een beetje een vertekend beeld van de werkelijkheid, de normen en waarden van een hunter zijn namelijk net even wat anders dan die van een doorgaans kind.

Ysis groeide op als een knap meisje dat al op jonge leeftijd vrij volwassen was, ze heeft een twee jaar oudere broer en een zes jaar jonger zusje Aria. Toen Ysis zestien jaar oud was legde haar broer de meesterproef af bij de orde en keerde naar huis terug als volwaardig hunter. Wat echter op dat moment niemand wist was dat hij een affaire had met een engel, zij gebruikte hem om informatie te krijgen over de orde en the temple knights al wist hij dit natuurlijk niet op dat moment. Bovendien maakte haar broer bloedoffers voor haar, daarmee overtrad hij meerdere regels van de orde. Toen dit naar bovenkwam werd hij dan ook onmiddellijk achterhaald en vastgezet in een van de kerkers van de orde. Niet alleen zal hij nooit meer mogen hunten, omdat hij zijn familienaam bevuild heeft is hij van de stamboom geschrapt. Dat betekent dat er nooit meer met een woord over hem gepraat mag worden, Ysis was best wel close met haar broer en heeft het er nog steeds best wel moeilijk mee, hierdoor is de relatie tussen haar en haar ouders ook een stuk grimmiger geworden en op haar achttiende heeft ze dan ook het ouderlijk huis verlaten.

Met haar jongere zusje is ze erg close, Aria is op dit moment 14 en nog vol in training, waar Ysis echter gedreven was om het beste uit zichzelf te halen is Aria dat totaal niet, ze is te zachtaardig en goedgezind om plezier te vinden in het opjagen en vermoorden van wezens en Ysis merkt dikwijls dat Aria niet gelukkig wordt van haar lotsbestemming als hunter. Met haar ouders verloopt het contact op het moment nog stroef, haar vader heeft zich opgeworpen als nieuwe leider van the temple knights en Ysis steunt hem hierin.

« Laatst bewerkt op: 26 februari 2016, 20:31:02 door Soothsayer »
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Perronita

 • *****
 • Berichten: 14.032
 • Darling, I'm a nightmare dressed like a daydream.
  • Bekijk profiel
« Reactie #5 Gepost op: 24 februari 2016, 22:20:53 »
Hahahahaha Kel
Space was just a word made up by someone who's afraid to get too close.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #6 Gepost op: 24 februari 2016, 22:31:49 »
Ik ben enthousiast
Miserable's twin

Eternity

 • *****
 • Berichten: 21.203
  • Bekijk profiel
« Reactie #7 Gepost op: 24 februari 2016, 23:28:54 »
Woehoeee :cheers:
« ''Nothing ever happens like you imagine it will. But then again if you don't imagine, nothing ever happens at all.'' »

Miserable

 • ******
 • Berichten: 43.475
  • Bekijk profiel
« Reactie #8 Gepost op: 24 februari 2016, 23:30:44 »
Okay credits voor Kel! Haha
Mischief's twin   ~   We're the kids your parents warned you about.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #9 Gepost op: 24 februari 2016, 23:37:38 »
Miserable's twin

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #10 Gepost op: 25 februari 2016, 01:26:34 »
Yaaaay hij is er !!

Perronita

 • *****
 • Berichten: 14.032
 • Darling, I'm a nightmare dressed like a daydream.
  • Bekijk profiel
« Reactie #11 Gepost op: 25 februari 2016, 17:33:28 »
Hier komt mijn pretty babe te staan en ik vul de plek lekker in met een beautiful pic, want why not


Space was just a word made up by someone who's afraid to get too close.

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #12 Gepost op: 25 februari 2016, 18:33:24 »
She is beautyy

Miserable

 • ******
 • Berichten: 43.475
  • Bekijk profiel
« Reactie #13 Gepost op: 25 februari 2016, 20:28:27 »
Omg ik lees al deze chars en wil zoooo graag de mijne posten, maar school slokt al mijn vrije tijd op   :saai:
Mischief's twin   ~   We're the kids your parents warned you about.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #14 Gepost op: 25 februari 2016, 21:29:52 »
BITCH IS BACK

En omg Per <333
Miserable's twin

Miserable

 • ******
 • Berichten: 43.475
  • Bekijk profiel
« Reactie #15 Gepost op: 25 februari 2016, 22:29:18 »

'Alice Lauren Kingston'

Leeftijd: 21 jaar, in vampierjaren is ze nog een 'youngster'
Wezen: Culebra (Vampier)
Face Claim: Phoebe Tonkin

Uiterlijk
Alice heeft bruingroene ogen, die voortdurend switchen tussen Karamelbruin met een groene tint naar intens donkergroen met een bruine tint. Dit hangt echter af van hoe ze zich voelt én wat voor kleding ze draagt. Haar huid lijkt al snel bleek uit te slaan, maar ze straalt nooit een ongezonde kleur uit. Alice heeft lang, donkerbruin -tegen zwart aan- haar wat haar gezicht siert door de slag in de onderkant. Ze probeert er altijd zo goed mogelijk uit te zien én probeert haar beste beentje voor te zetten als het op fashion aan komt. Ondanks haar tengere figuur heeft ze wel mooie vrouwelijke rondingen. Het maakt dan ook vrij weinig uit wat Alice aan doet, ze ziet er altijd uit als of ze net van een photoshoot af komt.Innerlijk
Als aan Alice gevraagd zou worden hoe andere mensen haar zouden zien, zou ze dit niet weten. Simpel weg omdat het haar vrij weinig interesseert wat andere mensen over haar zeggen of denken. Alice heeft een duidelijke mening en een sterke persoonlijkheid. Haar emoties spelen een belangrijke functie in hoe ze zich gedraagt. Zo kan ze van extreem introvert, zo veranderen in wild-style extrovert. De mensen in haar omgeving dragen hier ook hun steentje aan bij. Zo kan Alice bijvoorbeeld scherp uit te hoek komen, vol arrogantie en met een duidelijke mening. Of ze houdt zichzelf op de achtergrond en is de stilste persoon in de kamer.

Andere mensen zullen haar beschrijven als direct, eigenzinnig, eigenwijs, avontuurlijk, aanwezig en mysterieus. Dit zijn dan ook meteen een aantal eigenschappen waar Alice zich geheel in kan vinden. Alice komt soms ongeïnteresseerd over, volledig losgekoppeld van de realiteit. Om reëel te blijven, als ze moest kiezen tussen een fles Vodka of het aanhoren van alle problemen in deze verdrinkende wereld, weten we allemaal wel wat we zouden kiezen toch? Alice is heel impulsief, dit kan zowel negatief of positief uitpakken. Ze is een echte doener en denkt dan ook nooit na over welke consequenties er na haar acties kunnen voorkomen. Mensen beschrijven Alice ook als geheimzinnig... Geheimzinnig zijn is dan ook meteen één van haar specialiteiten.

Maybe I put the walls up to see if anyone will have the balls to break them down, or maybe I'm just naturally afraid of everyone. It's in my nature, I don't want to get hurt emotionally so I just block it all off. Besides all that emotional bull, I'm pretty sarcastic, with a bittersweet, love or hate, kind of personality. Either people find me funny, or they hate my existence. Which is fine, because honestly I don't care what they think.


« Laatst bewerkt op: 28 februari 2016, 19:38:40 door Miserable »
Mischief's twin   ~   We're the kids your parents warned you about.

Miserable

 • ******
 • Berichten: 43.475
  • Bekijk profiel
« Reactie #16 Gepost op: 25 februari 2016, 22:43:52 »'Nathaniel Jordan Davenport'

FC: Chace Crawford
Leeftijd: 25 jaar
Wezen: Hunter
Mischief's twin   ~   We're the kids your parents warned you about.

Perronita

 • *****
 • Berichten: 14.032
 • Darling, I'm a nightmare dressed like a daydream.
  • Bekijk profiel
« Reactie #17 Gepost op: 25 februari 2016, 22:55:29 »
Oh my god Chace :wub:
Space was just a word made up by someone who's afraid to get too close.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #18 Gepost op: 26 februari 2016, 00:42:41 »
Ik vind Nathaniel nu al leuk <3
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #19 Gepost op: 26 februari 2016, 01:25:02 »
Santanico is af!
Miserable's twin

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #20 Gepost op: 26 februari 2016, 08:58:22 »
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #21 Gepost op: 26 februari 2016, 21:49:36 »
Ysis is leuk Soph! Ik heb een ideetje voor in de toekomst, ga je nu appen!
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #22 Gepost op: 26 februari 2016, 21:50:24 »
WHAHAHA ik typte serieus vork als verificatiecode
Miserable's twin

Perronita

 • *****
 • Berichten: 14.032
 • Darling, I'm a nightmare dressed like a daydream.
  • Bekijk profiel
« Reactie #23 Gepost op: 26 februari 2016, 21:58:43 »
Hahahaha omg Kel laughing7.

Meh, ik wou deze avond aan mijn char zitten, maar voel me echt heel erg slecht en koorts en shit, dus lukt niet
Space was just a word made up by someone who's afraid to get too close.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #24 Gepost op: 26 februari 2016, 23:45:06 »
Aw beterschap!  :huglove:
Het heerst nogl, ik ben ook niet echt lekker.
Miserable's twin