Auteur Topic: [RPG] Palace Of Nobility 2  (gelezen 2077495 keer)

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.428
  • Bekijk profiel
« Reactie #81250 Gepost op: 11 april 2018, 13:32:18 »

Savannah
Liam wuifde mijn verontschuldigingen weg, ik wist dat hij niet wilde dat ik me vervelender zou voelen over de situatie dan ik al deed. Toch kon ik er weinig aan doen, het voelde alsof dit huwelijk tussen hem en Hailey in stond en dus ook zijn geluk beperkte, en aangezien het huwelijk met mij was voelde ik me verantwoordelijk. Niet dat ik nou stond te springen om te trouwen met een man die niet van mij hield. Ik sloeg mijn ogen neer en ging niet tegen hem in, hij zou zich ook alleen maar vervelend voelen als ik me schuldig bleef voelen. "Het doet nu gewoon heel veel pijn," knikte ik "maar dat trekt weg, echt ik beloof het. En ik kan het weten," glimlachte ik wrang. Ik wilde al overeind komen om chocomel te gaan regelen toen Liam me terug op zich trok. Zijn armen hielden mij stevig tegen zijn borstkas aan gedrukt zo, dat ik zijn hart kon voelen kloppen. Ik opende mijn ogen, mijn gezicht was maar enkele centimeters van dat van hem verwijderd en ik kon het niet helpen dat dit soort momenten me naar lucht deden happen. Zijn warme adem botste tegen mijn lippen en ik probeerde een beetje te ontspannen terwijl ik door zijn haar woelde. Inmiddels was ik gewend aan zijn nabijheid en ik vond het ook fijn maar zijn lichaam tegen dat van mij riep bij mij nog steeds verlangens op waarvan ik wist dat ze onbeantwoord bleven en dat bleef pijnlijk. Snel drukte ik een kus op zijn wang en duwde mezelf van het bed af  "ik ga nergens heen, alleen maar even chocolademelk maken," beloofde ik hem met een glimlachje. "Rust jij nou maar een beetje uit, je bent vast wel moe?" veronderstelde ik terwijl ik naar het kleine keukenblok in onze suite liep en een pannetje melk opzette. Ik wachtte totdat de melk warm genoeg was en verdeelde die vervolgens over twee grote mokken, waarna ik de cacao erin lepelde en roerde. Vervolgens trok ik een zak marshmallows open en spoot nog wat slagroom over de chocolademelk heen. "Hier," glimlachte ik terwijl ik Liam een mok overhandigde en een kneepje in z'n schouder gaf .
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.722
  • Bekijk profiel
« Reactie #81251 Gepost op: 11 april 2018, 14:26:31 »Liam


Voor nu wilde ik het even vergeten, maar ik was wel blij dat ik er met Saf over kon praten wanneer ik ook maar wilde. Onder mijn ouders was dit onderwerp totaal niet aanspreekbaar. Ook al zeiden ze dat ze veel van me hielden en er altijd voor me zouden zijn. Hailey was een onderwerp dat je niet graag aansneed bij mijn ouders aan  tafel. Voor ze ook maar op kon staan om naar mijn verlangens naar warme chocolade melk te luisteren trok ik haar tegen me aan. Ik knipperde met mijn ogen en glimlachte, drukte het kleine onderkruipsel Saf nog iets dichter tegen mijn borstkas aan. Maar niet veel later stond ze op na een kus op mijn wang te hebben gegeven. Ik pruilde mijn lip dat ze weg ging, ook al was ze maar een paar meter verder. 'Ja na zo'n reis ben je wel gesloopt,' gaf ik toe. Ik legde de kussens tegen de muur en ging er tegen aan leunen. Het hele bed rook naar Savannah haar aura, ze had hier natuurlijk al een paar dagen geslapen voordat ik arriveerde. Na een paar minuten kwam Savannah binnen met twee mokken tot aan de rand gevulde chocolademelk met een toef slagroom erop. Ik nam het dankbaar aan. 'Dankjewel Saf, je kon me niet blijer maken dan met dit,' zei ik met een knipoog. Ik schepte met het lepeltje een hap slagroom eraf en stopte het in mijn mond. 'Hmm heerlijk.' Ik vouwde mijn handen om de warme mok heen. 'Sorry dat ik je in alles heb mee gesleept Saf.' Ik had nooit gedacht dat een bezoekje aan Palace of Nobility me hier zou brengen en dat de vriendschap met Savannah uit zou lopen tot een huwelijk. En dat ze me ook nog eens zo lief had ondersteund toen ik zo ziek was. Een beter mens als Savannah bestond er echt niet. 'Je zou niet mij moeten trouwen Saf, maar iemand die je ontzettend gelukkig maakt.'

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.428
  • Bekijk profiel
« Reactie #81252 Gepost op: 11 april 2018, 14:59:05 »

Savannah
Ik had Liam de mok dampende choco overhandigd en keek even met een glimlachje toe hoe hij vermoeid maar met een tevreden uitdrukking van de slagroom nipte. Voorzichtig om geen choco te morsen over het beddengoed kroop ik naast Liam tegen de kussens aan. We zwegen allebei een tijdje, de koele avondlucht sluimerde door de balkondeuren naar binnen en speelde met de loshangende lokken van mijn haar. "Wanneer ga je het eigenlijk aan je ouders vertellen, ga je het ├╝berhaupt vertellen?" vroeg ik bedachtzaam terwijl ik Liam zijdelings aankeek. Zijn ouders zouden het in ieder geval goed nieuws vinden, dat was zeker. Alsof Liam mijn gedachten had gelezen verontschuldigde hij zich opeens. Ik nam snel een slok van mijn chocomel, verbrandde mijn tong en keek hem vervolgens aarzelend aan. "Jij kan er ook niets aan doen," mompelde ik triest "ik zou ook wel willen dat het anders was, maar dat is nou eenmaal niet zo," verzuchtte ik langzaam. "Je moeder wilde binnenkort een keer met ons zitten om het over de bruiloft te hebben, ik weet niet hoe ver we het nog uit kunnen stellen." We hadden nog geen datum geprikt, voornamelijk omdat Liam en ik dat allebei niet wilden. "Misschien moeten we morgen iets gaan doen, ergens heen gaan dan kunnen we die vervelende gesprekken in ieder geval een tijdje ontlopen," grinnikte ik.
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.722
  • Bekijk profiel
« Reactie #81253 Gepost op: 15 april 2018, 17:34:46 »
Liam
Saf begon vragen te stellen over mijn ouders. 'Ik denk niet dat ik de sfeer beter maak als ik het ze vertel. Misschien hebben ze wel een vermoeden, maar ik heb ze nog niet gesproken. Wanneer ik hier aan kwam, ben ik gelijk naar onze kamer gegaan.' Mijn ouders hoefde niet alles te weten. En ik vraag me af of ik er wel een voordeel uit zou trekken als ik het ze zou vertellen. De enige blijdschap van hun kant zou zijn dat ik er officieel een punt heb achter gezet. 'Hmm,' zuchtte ik. 'Ik hoop niet dat zij alle touwtjes in handen neemt, want dan wordt het een nog vreselijke bruiloft dan het waarschijnlijk al zou zijn.' We stelde onze bruiloft inderdaad zo ver mogelijk uit zodat we niet de stempel van man en vrouw op ons gedrukt kregen terwijl we daarin niet eens een keuze hadden. 'Ik kan je het eiland laten zien,' stelde ik voor. 'Misschien dat we een kleine tour kunnen maken, lijkt je dat wat?' Vervolgens nam ik nog een slok van de overheerlijke chocolademelk die Saf lief voor me had gemaakt.