Auteur Topic: [RPG] Palace Of Nobility 2  (gelezen 2422294 keer)

Eternity

 • *****
 • Berichten: 21.183
  • Bekijk profiel
« Reactie #25 Gepost op: 20 september 2013, 23:17:59 »
Volledige naam: Kaya Maysilee Améry
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 19, '06-09-1994'
FC (FaceClaim): Zoeey Deschanel
Geaardheid: Hetero.
Status/stand: Ze komt uit een adellijke familie van Oostenrijk. Ze heeft broer een (Luce's personage, SpecialDeath).
Innerlijk: Met een stralende glimlach en haar ogen die pure vrolijkheid uit stralen, lijkt ze een ontzettend leuk gezelschap. Het lachen kan ook wel een irritant worden gevonden, omdat ze vaak alle dingen weg lacht. Men kan haar al gauw niet serieus nemen aangezien ze erg druk kan zijn en dit kan naarmate het langer duurt behoorlijk vervelend zijn. Het lijkt vaak alsof ze dingen niet serieus neemt, maar dit doet ze wel als het moet. Ze is echte durf-al, ook al komt dat door erg impulsief is. Nadenken voordat je dingen doet, kent ze niet en wilt ze in principe ook niet kennen. Ze raakt snel afgeleid en kan zich slecht concentreren op dingen. Haar concentratie vermogen, het druk-zijn en haar impulsieve karakter komt doordat ze ADHD heeft. Kaya heeft een duidelijke mening, ook al laat ze deze niet altijd horen. Opgeven zit niet in haar vocabulaire, ze is een echte vechter als ze dingen graag wilt. Kaya is een naïef ingesteld persoon. Ze gelooft graag het beste in iedereen en het zal je vrijwel geen moeite kosten om haar om de tuin leiden. Vaak genoeg is hier misbruik van gemaakt. Dit stelt ze nou niet bepaald op prijs en zal het je ook niet snel vergeven als ze er eenmaal achter komt als men tegen haar liegt, ook al hebben ze het beste met haar voor. Ze vertrouwd mensen altijd erg snel mede door haar naïviteit. Kort gezegd is Kaya een spontaan, eerlijk en sympathiek persoon. Ze is niet altijd even betrouwbaar doordat ze er dingen snel uit flapt zonder na te denken. Achteraf kan ze daar veel spijt van krijgen. Ze is ergens wel bang dat elke jongen haar te druk vind en dat ze alleen blijft later, maar dit zal ze niet hardop tegen iemand zeggen. Kaya is best onzeker geworden doordat de meeste mensen haar hebben afgestoten met de reden dat ze haar irritant vonden. Ze kon dat wel begrijpen, maar leuk was anders. Kaya baalt soms, omdat ze er niets tegen kan doen. Ze heeft er de controle niet over.
 
     

Uiterlijk: Donkere zwarte lange haren sieren haar gezicht. Haar haren krullen iets op en haar pony bedekt haar voorhoofd. Haar felle blauwe ogen in combinatie met haar bleke huid zorgt er voor dat haar ogen extra opvallen. Het lichaam van Kaya is modellenslank, iets waar ze niets voor hoeft te doen. Ze kan alles eten wat ze wilt zonder aan te komen. Iets wat zeker opvalt, is dat ze veel lacht, maar dat hoeft niet altijd echt te zijn. Kaya draagt in het dagelijks leven niet meer dan een laagje mascara en eyeliner. Soms gaat ze ook wel eens voor rode lippen. Het is maar net waar ze zin in heeft. Kaya heeft lenzen, maar ze schaamt zich er niet voor om haar zwarte bril te dragen. Je zult haar regelmatig met haar bril op zien.
Angst(en): Op haar veertiende is ze door een Lipizzaner, een warmbloed paardenras, gebeten. Sindsdien is ze op een ruime afstand van paarden gebleven. Ze vindt paarden fascinerende beesten, maar ze heeft er duidelijk een angst voor ontwikkeld.
Vroeger is ze een keer vast komen te zitten in een lift. Het duurde uren voordat ze haar er uit konden halen. Kaya hield al niet van ruimtes die op slot kunnen en klein zijn of ruimtes waar veel mensen zijn, maar dat is sinds dien alleen maar verergert. Ze gaat geen liften meer in en draait het liefst geen sloten om, omdat ze bang is dat ze niet meer open gaan. Bij kleine ruimtes kan ze volledig in paniek raken en beginnen met hyperventileren. Het is aantal keren zover gekomen. Er is claustrofobie bij haar vastgesteld en ze kreeg een therapeut om haar van haar angst af te helpen. Dit heeft wel geholpen, maar zodra de behandelingen stopte is het langzaam terug gekomen. Alleen dit heeft ze niet gezegd. Als ze van te voren weet dat ze in een kleine ruimte voor een langere tijd of een ruimte met meer mensen, slikt ze de kalmeringspillen die ze heeft gekregen van haar therapeut.

Geschiedenis: Op een avond in de buurt van een club ontmoette Kaya Husam al Din, de prins van Bahrein. Kaya was compleet overstuur van het feit dat haar broer door haar uit het raam was gevallen of meer geduwd door haar en half verlamd was geraakt. Het was haar schuld, zij had hem immers geduwd. Kaya was overstuur en boos geworden, omdat haar broer haar voor de grap had op gesloten. Zodra ze weer vrij was heeft ze hem geduwd. Haar broer verloor zijn evenwicht en viel uit het raam. Husam al Din was erg lief voor haar en troostte haar. Ze voelde zich veilig en vertrouwd in zijn armen, alsof ze elkaar al heel lang kende. Ze besloten nog een club in te gaan om de verdrietige sfeer even te kunnen vergeten. Beiden werden ze dronken en Kaya kon niet meer helder nadenken, iets was ze sowieso al weinig deed. Ze gingen met elkaar naar bed. De volgende ochtend was Husam al Din al verdwenen. Zonder gedag te zeggen of op zijn minst een briefje achter te laten. Er streken een paar weken voorbij voordat ze elkaar opnieuw zagen. Husam al Din was opnieuw voor een staatsbezoek in Oostenrijk. Zodra Kaya hem zag voelde ze de boosheid opnieuw op komen. Het ergste was nog dat Husam al Din niet meer wist was er die avond was gebeurd. Zonder na te denken schold ze hem uit, sloeg hem met platte hand in zijn gezicht en duwde ze hem met al haar kracht naar achteren. De beveiligers van Husam al Din hebben haar bij hem weggevoerd. Sindsdien heeft ze niets meer van hem vernomen. Nu is ze vooral teleurgesteld in hem, ook al kan ze niet ontkennen dat ze nog boos op hem is.
Extra: Een van de leukste dingen om te doen is muziek spelen. Ze beoefent al sinds haar achtste het instrument cello en kan dit inmiddels erg goed. Kaya zingt ook wel eens, maar niet tijdens het cello spelen. Haar stem klinkt helder en zuiver, maar er zijn weinig mensen die haar hebben horen zingen. De cello bespelen maakt haar rustig en laat haar alles vergeten zodra ze de prachtige klanken van het instrument hoort. Graag had ze naar het conservatorium gewild, maar dit mocht niet. Kaya leest graag, iets wat je misschien niet van haar zou verwachten. Ook hier wordt ze rustig van.
Foto's/gifs:
Sorry voor de gif spam .
« ''Nothing ever happens like you imagine it will. But then again if you don't imagine, nothing ever happens at all.'' »

PurpleBerry♥

 • *****
 • Berichten: 24.165
  • Bekijk profiel
« Reactie #26 Gepost op: 20 september 2013, 23:18:21 »
Voor- en Achternaam
 Stacy Lievean Anna Maria Lebriom

Leeftijd
18 jaar.
Geboren op 28 juni 1995

FC
Ashley Benson

Status/stand
Prinses van Argentinië, haar broer is de troonopvolger van Argentinië, dus ze blijft prinses. Al vanaf jongs af aan is Stacy opgeleid tot een beleefde prinses, die zich aan de regels moest houden en zich voorbeeldig moest kunnen gedragen. Ze is de enige dochter van haar ouders en daarom waren ze uitermate blij met haar geboorte.Innerlijk
Stacy is een zorgzaam en spontaan meisje. Ze heeft altijd haar mening klaar en zegt dan ook altijd wat ze denkt. Ze kan het vrij wel met iedereen vinden en maakt dan ook makkelijk vrienden.  Ze is een hysterisch type, ze bedenkt de vreemdste plannen (die wel altijd lukken) en het is echt chaotisch in haar hoofd. Meestal heeft ze even rust nodig om wat dingen op een rijtje te zetten. Als ze iemand niet mag zal diegene dat ook weten. Stacy kan zich redelijk snel aan mensen ergeren. Dat is wel een van haar mindere eigenschappen. Ze kan zich af en toe erg kinderachtig gedragen, maar je kan wel lol met haar hebben. Ook houd ze wel van een feestje waar ze dan ook helemaal los gaat! Maar omdat ze natuurlijk van adel is kan ze zich heel netjes gedragen, en zijn feestjes beperkt. Je kan Stacy makkelijk vertrouwen, maar pas wel op dat je geen ruzie krijgt anders vertelt ze je geheimen door. Ze komt vaak arrogant over, terwijl dat helemaal niet de bedoeling is. Ze heeft een grote mond en is erg brutaal, maar ze weet wel wanneer ze haar mond moet houden en het genoeg is. Soms is Stacy egoïstisch omdat ze vaak haar eigen weg gaat. Stacy is niet snel boos. Als ze boos is moet je haar ook echt met rust laten, anders zegt ze dingen die ze niet meent. Ze kan soms dom overkomen, maar dat is zeker niet.Don't forget to smile

Uiterlijk
Stacy heeft blond haar dat sierlijk over haar schouders valt. Ze is heeft een normale lengte, van zo'n 1.70. Stacy heeft heldere groene ogen en witte tanden. Verder is ze slank en geeft ze heel veel om haar uiterlijk. Elke spiegel die ze tegenkomt kijkt ze even in. Ze houd ervan om in haar bikini, korte broekjes en strandjurkjes  te lopen. De vreselijke lange jurken is Stacy zat. Nu het kan wil ze ook echt iets van zichzelf laten zien. Vroeger had ze een eetprobleem en was ze best wel 'stevig'.
 
Geschiedenis
Stacy heeft zich haar hele leven al moeten gedragen. Als klein meisje werd ze al van lintjes knippen naar staatsbezoeken getrokken. Vaak werd ze genegeerd omdat haar broer de 'prins' veel belangrijker was dan Stacy. Maar tegelijkertijd werd er veel van haar verwacht, hoge cijfers, trouwen met een prins of adel, verzorgd uiterlijk enz. Met haar ouders en oudste broer (Steven Martin Pascal Luther Lebriom)  kon ze het niet goed vinden, met haar broer James West Simon Lebriom wel. Meestal bij de lange staatsbezoeken was James er om haar te steunen
Omdat Argentinië een groot land is, glipte ze vaak weg met haar vrienden. Ze is een keer betrapt en heeft toen maanden lang op haar kamer gezeten. Stacy's verleden was vooral alles stiekem doen. Stacy geeft niks om haar familie zegt ze, omdat ze Stacy altijd als oud vuil hebben behandeld, maar diep van binnen kan ze niet zonder haar familie. Vooral niet zonder James, hij betekend heel veel voor Stacy. Het liefst nam ze hem mee, maar hij heeft andere verplichtingen en hij is verhuisd naar zijn vriendin in Australië. Stacy kwam vaak in het nieuws en daar werd ze helemaal gek van, ze kon niks meer doen of heel Argentinië wist het. Daarom gedroeg ze zich als een lief meisje vóór de camera en als een stoer meisje achter de camera.Stacy en Robin

Stacy is heel goed bevriend met haar nicht Robin Rowen Foster, de kroonprinses van Australië. Ze steunen elkaar door dik en dun. Niemand kent Stacy zo goed als Robin.  Al Stacy’s geheimen zijn veilig bij Robin. Stacy kent Robin ook van meerdere kanten, de depressieve Robin, de gezellige, altijd vrolijke Robin en de Robin die de 'verkeerde' kant heen geen. Stacy probeerde er altijd voor Robin te zijn en meestal lukte dat ook. Uren lang heeft ze met Robin getelefoneerd over Aeron.
Gelukkig kon Stacy ook altijd rekenen op haar nicht. Als het bij Stacy thuis -weer- niet goed ging, nam ze het eerste vliegtuig richting haar nicht Robin. Haar ouders waren daar natuurlijk niet zo blij mee. Na een goed gesprek en haar ouders duizenden keren uitgelegd hadden dat je niet zomaar een vliegtuig richting Australië kon nemen, besloten Stacy en Robin brieven naar elkaar te schrijven. Stacy heeft die brieven altijd nog bewaard, omdat ze zeer speciaal voor haar zijn. 
Stacy weet dat ze knap is en dat gebruikt ze vaak ook om jongens te krijgen. Volgens haar ouders een keurig, net, rustig, lief meisje. Maar werkelijk is ze een druk, spontaan, actief, hysterische, gezellige, knappe meid. 

Verder heeft Stacy nog een grotere zus (Charelle) waar ze nog niks van af weet. Uiteindelijk is haar broer niet de troonopvolger van Argentinië, maar Charelle. Stacy weet nog niks af van Charelle tot ze haar tegenkomt hier in het paleis.Extra
Stacy zit op de universiteit, houd van ballet, uitdaging en avontuur! Ze is naar Hawaï gekomen om helemaal uit haar dak te gaan. Verder kan ze goed leren en ook super goed zingen (dat was meer een verborgen talent). Ballet deed ze op hoog niveau, Stacy vindt het altijd nog leuk om te dansen. Ze danste niet vaak meer door haar problemen thuis, maar ze wil de draad weer oppakken.  Verder is ze opzoek naar vrienden die ze kan vertrouwen en niet achter haar geld aan zitten. Daarom is dit de juiste plek voor haar.

Stacy heeft haar hondje Olive meegenomen uit Argentinië. De kleine Malteze Shish Tzu is altijd vrolijk en Stacy neemt haar overal mee naar toe. Stacy heeft Olive van haar broer James gekregen toen hij vertrok naar zijn vriendin in Australië.Reden komst naar Hawaï
Stacy heeft veel problemen met haar ouders en broer gehad, daarom is ze naar het paleis gestuurd. Ze moet daar van haar vader 'afkoelen' en goed na denken over wat ze wil. Zelf vindt ze het heel leuk in het paleis en beleeft ze de tijd van haar leven.

Overige foto’s en gifs« Laatst bewerkt op: 24 december 2013, 11:29:33 door PurpleBerry♥ »

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #27 Gepost op: 20 september 2013, 23:18:54 »
I just love Zooey ♥
Miserable's twin

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #28 Gepost op: 20 september 2013, 23:19:31 »
Citaat
Ik pas nog wel wat aan waarschijnlijk maar ik post 'r maar meteen mijn andere char moet ik nog schrijven


impressie: | & ||
Volledige naam: Julie-Anne Isabelle Monteverdi - Jules
Geslacht: vrouwelijk
Leeftijd: negentien jaar, 14-05-‘94
Nationaliteit: Italiaans – Toscane – Siena
Klasse: oud-Italiaanse adelstand


Familiegeschiedenis & achtergrond informatie
 “If you don't know history, then you don't know anything. You are a leaf that doesn't know it is part of a tree”

 De wortelen van deze familie stammen uit de vroege middeleeuwen, waar de naam meerdere keren boven water komt gedragen door beroepsmatig cavaleristen. Dit was in de tijd dat het Heilige Roomse rijk nog onder de Natie van Duitsland viel en werd geregeerd volgens het feodale stelsel van Karel de Grote. Vermoedelijk heeft de familie op deze manier grote delen van de regio Toscane in handen gekregen. Een tijd lang zwijgt de geschiedenis over de Monteverdi’s totdat ze in de renaissance weer een voor een opduiken, ze hebben in die tijd nog grote gebieden van Toscane in hun bezit en spreidden hun macht over verschillende steden waaronder Siena waar de renaissance zich snel manifesteert. De Monteverdi’s is een van de weinige oeradel binnen Italië die nog in bezit is van adelsbrieven en diploma’s om daarvan te getuigen, ook worden ze dikwijls genoemd in de oudere almanakken en zijn ze in bezit van een enorm fortuin oud geld. Hoewel ze nog grote gebieden van Toscane bezitten zijn ze hun macht grotendeels kwijtgeraakt. Ook is de familie al sinds de vroege middeleeuwen eigenaar van Castella di Monteliscai. De familie wordt benoemd in het gouden boek, is ingeschreven bij de internationale orde van oude adel en houdt zich nog altijd actief bezig met bijbehorende activiteiten, de naam is zeker niet onbekend.Uiterlijk & Innerlijk
"As sure as the earth turns, the appearance of humility is utterly deceitful. It's a deception of both the self and of others."

Jules is gezegend met een klassieke schoonheid, die binnen de familie enkele generaties heeft overgeslagen. Mede hierdoor weet zij eenieder die haar pad kruist zonder enkele moeite te bekoren met haar illusionaire zweem van onschuld die zowel blijkt uit haar mimiek als uit haar handelingen. Jules heeft een voorname opvoeding genoten en dit weerspiegelt zich ook in haar voorbeeldige manieren, ze benadert onbekenden – en in het speciaal mannen – met een nederigheid die haast niet meer van deze tijd is maar die gepaard met haar vriendelijke maar terughoudende glimlach vaak gevleid doet voelen. Jules is een tikkeltje terughoudend, en wantrouwt snel dit houdt echter niet in dat ze nieuwe situaties of confrontaties uit de weg zal gaan, ze geniet er zelfs van maar zelf opzoeken doet ze niet. Zowel de nederigheid als de terughoudendheid is een façade die maar zelden ten val komt, en wanneer ze de mantel van haar karakter dan toch uit eigen beweging lichtelijk optilt zal men verrast zijn over de diversiteit eronder. Overigens schuilen onder de onderdanige houding sterke feministische idealen, ze streeft naar haar gelijk en gerechtigheid maar in plaats van hierom te roepen of te vragen is zij iemand die het afdwingt als ze het wil hebben, liever laat ze haar omstanders in de waan van onschuld.

“The pages are still blank, but there is a miraculous feeling of the words being there, written in invisible ink and clamoring to become visible”


Men maakt vaak niet meteen notie van haar aanwezigheid of dat komt de kinderlijke haast wereldvreemde blik doordrenkt van inspanning en interesse, die op een moment van ontspanning in haar ogen rust zoals lelies op het water drijven of door haar fragiele en daardoor onvolwassen aanzicht, haar roomblanke huid en de zwartbruine haren, het slanke postuur – haast mager zodat je zonder moeite haar ribben tellen kan - waarvan de glooiingen en welvingen die een vrouw behoort te hebben haast volledig zijn afgezwakt, of haar lengte (1.63 m) is nog altijd een raadsel. Echter deert het haar niet bizar veel, Jules is iemand die kan horen, zien en zwijgen. Ze neemt alle informatie – die zij onopgemerkt vaak onbedoeld meekrijgt – tot zich en draagt die met zich mee, met alle kennis die zij vergaard heeft is ze ook erg snel in het zien van verbanden tussen reacties, oorzaken en gevolgen en kan ze zelfs een beeld schetsen van iemands gedachtegang en daarmee het verband in een handeling. Ze houdt zich ook bewust een beetje op de achtergrond om onopgemerkt te blijven, in een gesprek met meerdere mensen zal ze nooit de rol van dominerende redenaar tot zich nemen. Echter is Jules hoog opgeleid en welbespraakt, onder vier ogen zal haar lippen wellicht niet stijf op elkaar houden en ze kan zelfs genieten van een diepere conversatie.   
 
 

"fear makes us feel our humanity"


 Jules koestert in principe geen angsten, ze heeft geen angst voor onzinnige dingen zoals het donker of naalden. Haar mentale geest staat boven haar fysieke welzijn en op die manier kan ze haar grenzen zonder al te veel moeite verleggen, ook fysieke pijniging vreest ze daarom niet. Ze is niet bang voor de dood en niet bang om gekwetst te worden. Jules houdt niet van iemand, ze heeft geen vrienden en geen liefde die ze kent en hoe zeer ze dat zou willen veranderen, ze zou niet weten hoe. Ze mist een bepaalde verbondenheid, een zekere comptabiliteit, zij kan zich absoluut niet inleven in de pijn of gevoelens van een ander maar anderzijds voelt ze zich ook erg onbegrepen door de gehele bevolking daarbij gerekend dat ze zichzelf ook maar moeilijk begrijpt, het gebeurt dikwijls dat de tranen over haar wangen stromen en het voelt alsof haar ziel in brand staat maar dat ze diep van binnen de pijn niet kan plaatsen, ze snapt haar gevoelens niet. Het enige wat Jules dan ook vreest is zichzelf, ze heeft een groeiende angst voor haar onderbewustzijn die haar tot het uiterste drijft. De slaap is haar grootste angst omdat haar dromen op dat moment vrij spel hebben om haar te bespelen, vrijwel iedere nacht wordt ze met een vochtig gezicht en een schreeuw halverwege haar lippen wakker. Haar dromen laten haar dingen zien uit het verleden, echter weet ze niet wat waarheid is en wat bedrog. Deze angst is alles wat haar voortdrijft. 
 
"the bad roots grow always on the good ground"

 Jules gelooft dat er in ieder mens iets puur slechts schuilt en hoewel ze niet echt bang is voor anderen vermijd ze mensen die ze niet zo goed kan peilen. Toch heeft ze ook een enorm groot loyaliteitsgevoel bijvoorbeeld jegens haar familie of jegens mensen waarbij ze in het krijt staat of die ooit iets voor haar gedaan hebben. Sprekend over een groot loyaliteitsgevoel betreft dat ze letterlijk haar leven zou geven, niet omdat ze zoveel om iemand geeft maar omdat ze gelooft dat het haar plicht is om de schuld in te lossen. Net zoals ze gelooft in het puur slechte gelooft ze ook dat er in ieder mens pure goedheid verscholen zit, het is maar net naar welke stem men luistert. De mensen in wie zij denkt deze goedheid te zien hebben van haar niets te vrezen. Julie kan ontzettend vriendelijk en oprecht aardig zijn, ze doet haar best om geluk te scheppen en dit rond te spreiden. Ook houdt ze ervan mensen te verassen en mee te nemen om iets leuks te doen. Ze vindt het dan ook naar om mensen verdriet te zien hebben maar erg goed troosten kan ze niet daarom zou ze zich dan eerder uit de voeten maken. Jules voelt zich meer op haar plaats bij dieren, misschien omdat die niet praten en geen kwaad kunnen spreken, ze heeft een witte kat Missy waar ze erg aan gehecht is.
 

 Een eerste indruk kan goud waard zijn, Jules is iemand die slechts enkele seconden – in het slechtste geval enkele minuten – nodig heeft om haar oordeel over iemand te vellen, dit oordeel wordt vervolgens maar zelden bijgeschaafd. De gevolgen hiervan lijken in eerste instantie miniem maar zijn in werkelijkheid zo groot als Jules wil dat ze zijn. Omdat Jules zich niet in een ander kan verplaatsen mist zij een bepaalde grens die je intuïtief vertelt wanneer je te ver bent gegaan. Ze kan er van genieten om mensen een beetje te fucken en hun grenzen op te zoeken, ze graaft op dat soort momenten vooral in haar eigen mentaliteit en in andermans zwaktes. Dit alles ziet zij als een soort spelletje – dat ze overigens alleen zal toepassen op mensen die haar niet aanstaan omdat zij vindt dat ze dat verdienen – en omdat ze heel goed kan observeren, opslaan en verbinden kan ze je ontzettend raken, ze twijfelt er ook niet aan om dat te doen en speelt het spel dan ook ontzettend sterk. Toch is er nog altijd een verschil tussen het spelen van dit spel en de pure haat en afgunst die ze jegens iemand kan koesteren. Jules is een bijtertje ze kan over jarenlange termijn wrok koesteren en als je haar tegen je in het schild hebt gejaagd zal ze niet stoppen tot je mentaal verpletterd en gebroken in elkaar zakt.
 
Hoewel je het als meisje met haar opvoeding en haar stand niet zou verwachten is Jules totaal niet preuts, ze is dan wel maagd maar ziet dat niet als een heiligdom dat met haar leven beschermd moet worden. Zoals ze ervan houdt om spelletjes te spelen vindt ze het ook plezierig als er een spelletje met haar gespeeld wordt. Ze houdt ervan om verleid te worden en gaat hier dan ook maar graag in mee, al was het maar om de blik in iemands ogen te zien wanneer ze net als de bovenste knoopjes van haar blouse geopend zijn de ruimte te verlaten. Jules is iemand die ook in fysieke toenadering ontzettend geniepig en vilein kan zijn, iemand helemaal opnaaien op welke manier dan ook om vervolgens ijskoud in haar oude schulp te kruipen. Toenadering uit liefde heeft ze nooit gevonden, nooit gezocht ze weet ook niet precies hoe het zou moeten voelen. Toch is ze best eenzaam en kan ze verlangen naar twee warme armen om haar heen. Eenzaamheid en angst zijn feitelijk de enige twee emoties die ze bij anderen goed kan traceren of ze hier op inspeelt of mee ingeeft hangt van de situatie af.
 Geschiedenis

 
Jules is geboren en opgegroeid in Italië, ze heeft in haar eerste tien levensjaren niet veel meer gezien dan het enorme landgoed van de familie nabij Siena en de prachtige vakantiebestemmingen die haar ouders voor het gezin uitkozen, zo nu en dan bezochten ze eens wat familie. Haar vader, Giuseppe, wiens achternaam ze ook draagt vertegenwoordigt de meest actieve families van de Italiaanse adel, vandaar ook dat ze als zijn dochter verschillende gelegenheden bijwoonde en redelijk thuis was in het hele wereldje. Haar moeder, Isabelle, was een Griekse van voorname afkomst. Jules had een oudere broer, Fynn en een zusje. Haar moeder was een zeer toegewijde vrouw en Jules, haar zus en haar broer ontvingen van haar meer dan genoeg liefde. Voor Jules is de liefde, aandacht en erkenning die ze van haar moeder kreeg nooit voldoende geweest, ze verlangde naar een blijk van waardering van haar vader. Haar vader was niet vaak thuis, de familie Monteverdi is er een die leeft op oud geld en al een aantal eeuwen niet hoeft te werken voor het geld, desondanks was haar vader een druk man altijd bezig het fortuin uit te breiden. Het overschot aan kapitaal betekende echter niet dat Jules het makkelijk heeft gehad, ze heeft hard moeten strijden voor haar eigen wil omdat er maar moeilijk te ontkomen viel aan wat er van haar verwacht werd. Jules heeft altijd hard moeten werken om aan alle idealen te voldoen, bijvoorbeeld om haar school succesvol af te ronden, ze kon heel gemakkelijk leren en had een aangeboren taalgevoel maar in de bètavakken ondervond ze wat moeilijkheden ze had veel minder ruimtelijk inzicht waardoor vakken zoals wiskunde voor haar moeilijk waren. Er werd van haar wel verwacht dat ze cum laude zou gaan slagen dus besteedde ze ontzettend veel aandacht aan haar schoolwerk. Jules heeft ook leren spelen op de piano en is er best goed in maar ze vindt het niet echt leuk, ze had heel graag gitaar willen leren spelen maar dat mocht niet en dus kan ze enkel wat akkoorden aanslaan. Toen ze wat ouder was begon ze wat meer haar eigen wil door te voeren, in haar voorbeeldige gedrag verschool zich doorgaans een tikkeltje ondeugd. Vaak liet ze zich door haar vriendinnen vergezellen en adviseren, ze was absoluut niet vies van een glaasje (sterke) drank, en kon ervan genieten om de onschuldige flirt uit te hangen in de buurt van jongens. 
 
Op haar twaalfde levensjaar merkte ze dat er dingen binnen het gezin begonnen te veranderen, haar vader was vaker thuis en dat legde een klem op de sfeer binnen het gezin. Dingen begonnen in rap tempo te ontwikkelen, haar vader overviel Jules dikwijls midden in de nacht en dwong haar zijn lichamelijke lusten te bevredigen hoewel zijzelf de ernst er toen niet van in zag wist ze wel degelijk dat het niet zo hoorde. Haar moeder en de kinderen werden ook vaak lichamelijk en mentaal mishandeld en gedurende de jaren werd dit steeds huis erger.
Met Jules en Fynn besprak Isabelle een plan om te ontsnappen. Die avond echter kwam haar vader Jules een bezoekje brengen, hij knielde naast haar bed en streelde liefkozend over haar hoofd. Vervolgens barstte hij in tranen uit vertelde haar dat het hem speet van alles wat hij ze had aangedaan dat hij het anders wilde en dat hij van ze hield, dat hij niet zonder ze kon. Jules als meisje van vijftien was direct geraakt en vertelde haar vader over het plan van haar moeder en broer, ze hoopte met hart en ziel dat ze weer een gelukkig gezin konden worden. Wat er toen gebeurde had ze echter niet aan zien komen. Met een woedende kreet was haar vader  overeind gesprongen en naar de kamer van Isabelle gerend, een simpele messteek met een keukenmes recht door het hart luidde haar einde. Jules die haar vader achterna was gerend was getuige van haar moeders dood en barstte hierop in snikken uit. Vanaf toen ging het heel snel, haar broer kwam de kamer binnen en hield met moeite hun vader in bedwang zodat hij geen verder schade aan kon richten, Jules belde zelf met trillende handen het alarmnummer.
 
Jules’ vader werd gevangengezet wegens moord en Jules vluchtte diezelfde nacht nog weg, ze zag in dat de dood van haar moeder haar eigen schuld was en zwierf enkele dagen alleen door de straten. Uiteindelijk kwam ze terug naar huis waar ze haar tante en andere familieleden vond, ze woonde de begrafenis van haar moeder bij en kon daarna bij haar tante intrekken. Haar broer en zus heeft ze nooit meer gezien. Haar tante woonde ook in Italië, op Sicilië maar ook dikwijls waren ze in het vakantiehuis in Zweden. Jules heeft in die jaren zichzelf nooit kunnen vergeven voor het verraden van haar plan wat de dood van haar moeder betekende en het voelde als verraad jegens haar moeder, broer en zusje. Jarenlang heeft ze zichzelf in slaap gehuild en geen enkele vorm van medicatie scheen haar te helpen. Ze was zo aangedaan en getraumatiseerd dat ze een depressie ontwikkelde, tweemalig heeft ze geprobeerd zichzelf van het leven te beroven door zichzelf in het bad onder te dompelen en eenmaal door haar polsen door te snijden waar ze littekens aan over heeft gehouden, deze pogingen mislukte echter allebei door de redding van haar neef.
 
Een half jaar na deze zelfmoordpoging, ze was toen bijna achttien, echter raakte zij in coma door een auto-ongeluk, het duurde meer dan een halfjaar voordat ze wakker werd aan haar onderlichaam verlamd en door het ongeluk was een deel van haar geheugen volledig verloren gegaan. Ze had maanden nodig om te revalideren waarvan ze er vier in een rolstoel doorbracht, dit was een lastige tijd voor haar maar omdat ze de herinneringen van haar ouders en de moord was verloren was haar mentale gesteldheid erop vooruitgegaan. Ze kon opnieuw intrekken bij haar tante maar haar werd alleen het hoognodige over het verleden verteld, en vooralsnog kan Jules zich amper iets herinneren enkel ’s nachts wordt zij overvallen door nachtmerries en beelden die ze niet kan plaatsen. Nadat ze genoeg gerevalideerd was besloot haar tante dat het goed voor haar zou zijn als ze gelukkig zou worden met een jongen.
 
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #29 Gepost op: 20 september 2013, 23:21:30 »
Yah
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #30 Gepost op: 20 september 2013, 23:23:15 »

Volledige naam:
Caleb Alexander zu Sayn-Wittgenstein-Berleburg
Geslacht: mannelijk
Leeftijd: tweeëntwintig jaar, 16-02-‘91
Nationaliteit: IJsland
Klasse: adel en tevens afstammeling van het koningshuis van Denemarken 
Familiegeschiedenis & achtergrond * ik heb wat gedraaid met de feiten maar anders klopt het niet.


Sayn und Wittgenstein was tot de opheffing van de Duitse adel in 1919 een vorstelijk geslacht, het stamt af van graaf Godfried II van Sponheim. Hij huwde met de zuster van de laatste graaf van Sayn en zo kwam het dat zijn oudste zoon – tevens Godfried – graafschap Sayn (een tot Nederrijns behorend graafschap binnen het heilige Romeinse rijk) in handen kreeg. Het graafschap werd keer op keer overgedragen aan de eerstgeborene zoon en kwam zo in handen van Salentijn, deze huwde met de erfgravin van Wittgenstein en benoemde het graafschap vervolgens tot Sayn und Wittgenstein. In 1806 werden de Wittgensteins gemediatiseerd, Sayn-Wittgenstein-Berleburg valt sindsdien onder de soevereiniteit van Hessen-Darmstadt. Op 29 oktober 1934 bracht de Zweedse gravin Margareta een kindje ter wereld;  Richard Casimir Karl August Robert Konstantin Prinz zu Sayn-Wittgenstein-Berleburg. Deze huwde in 1968 met de Deense prinses Benedikte en nog geen jaar later kregen zij een kindje, Gustav. Gustav groeide op in Denemarken samen met zijn twee jongere zusjes en trouwde op jonge leeftijd met Carina Axelson, ze vertrokken met de noorderzon en strandden na enkele jaren reizen in IJsland. Het stel vestigden zich op het kleine eiland Grimsey en leidden een vrij simplistisch bestaan, op dat eiland gaven ze geboorte aan drie kinderen, hun oudste zoon Christian en vervolgens een tweeling Caleb en Norah. Nu echter het stel de wilde haren verloren heeft, hebben ze zich weer gekeerd tot de plicht jegens het vorstengeslacht en de vertegenwoordiging van hun Duits adellijke titel. Ze zijn verhuisd naar een prachtige villa in Reykjavik en zijn ze weer volop aanwezig bij alle plechtigheden.Uiterlijk

Caleb is vrij lang, rond de 1.84 m. Zijn spieren tekenen zich licht af onder zijn door de zon gebruinde huid. Hij heeft zwartbruine haren en donkere ogen. Zijn kaaklijn loopt geleidelijk afgetapt naar beneden en vormt bij zijn kin een aanknopingspunt waar het de symmetrie iets laat afweten.  Hij heeft vrij volle lippen en een kuiltje in zijn kin. (kijk maar gewoon naar de gifs verder)
 Innerlijk
 
Caleb is op het eerste gezicht behoorlijk afstandelijk en kil maar zolang je daar doorheen kunt zien is hij aangenaam gezelschap en erg vriendelijk bovendien. Hij zoekt graag het gezelschap van anderen op maar zal vervolgens niet snel initiatief nemen om de conversatie lopende te houden. In tegenstelling tot veel anderen heeft Caleb niet zoveel moeite met een stilte, hij hoeft ook niet altijd deel te nemen aan een gesprek, enkel luisteren is prima. Het zal een tijdje duren voordat hij echt iemand als vriend beschouwt en misschien ook daarom dat hij niet bijster veel vrienden tot zijn beschikking heeft staan. Caleb heeft wel altijd veel mensen om hem heen gehad die hem respecteerden en zelfs met enige bewondering bekeken, hij heeft altijd erkenning gehad jegens zijn persoonlijkheid en status en is daaraan gewend. Hoewel hij vriendelijk van aard is en niets slechts in de zin heeft komt hij meestal nogal bot en neerbuigend over op anderen. Dit heeft hij voornamelijk te danken aan zijn directheid, Caleb doet absoluut geen moeite om zijn mening te verbloemen en dat schiet bij sommigen in het verkeerde keelgat. Voor Caleb is er namelijk maar een mening en dat is de zijne, hem op andere gedachte proberen te brengen is pure tijdverspilling. Gelijk krijgen is voor Caleb belangrijker dan gelijk hebben en hierin is hij enorm koppig. Verder is hij heel nuchter, hij vindt dat alles op een wetenschappelijk juiste manier te verklaren moet zijn en gelooft niet in het reinste beetje spiritualiteit. Vaak heeft hij niet zo heel veel respect voor mensen met een afwijkende mening.
 
Als er iets gedaan moet worden dan doet Caleb dat liever zelf, met anderen werken gaat hem niet zo goed af. Hij vindt het moeilijk om de touwtjes uit handen te geven en heeft graag controle over de zaken in zijn omgeving. Hij voelt zich snel verantwoordelijk voor bepaalde zaken of voor mensen. Niet veel die het van hem zouden verwachten maar hij is behoorlijk hard voor zichzelf. Wanneer hij een doel voor ogen heeft is het ook de bedoeling dat, dat doel behaalt wordt en hij kan zich op dat gebied helemaal tot de grens pushen. Hij kan het absoluut niet accepteren als hij een fout maakt en raakt daarvan ook enorm gefrustreerd, sneller zal hij de schuld op zichzelf betrekken dan die op iemand anders afschuiven.  Hoewel hij een sterk karakter is weet hij meestal kalm te handelen en denkt hij rustig na voordat hij iets doet. Tegen degenen die hij vertrouwt en waarmee hij het goed kan vinden kan hij soms enorm fel uit de hoek komen terwijl hij tegen vreemden veel meer behoudend is. Hij is iemand die zijn frustraties opkropt en deze maar weinig uit maar door zijn temperament heeft  hij geen tot weinig controle over zijn agressiviteit die zo nu en dan tot uiting komt.
 
Hoewel Caleb heel gehard lijkt is hij best een softie, het duurt alleen even om dit te kunnen zien. Zo zou hij hemel en aarde verzetten voor zijn zusje Norah en stelt hij zich enorm beschermend op als het zijn vrienden of familie betreft. Een vriendschap betekent dat je daadwerkelijk op hem kunt vertrouwen en dat je op ieder moment van de dag op hem kunt rekenen. Hij is niet het type dat iemand laat vallen en is met zijn vrienden altijd ontzettend geduldig. Zodra hij met zijn vrienden is komt er een spontaniteit en vanzelfsprekendheid aanzetten die je maar zelden bij hem ziet. Ook emotioneel is hij zeer begaan met zijn dierbaren, als er iets gebeurt met iemand die hem lief is kan hij daar zelf ook behoorlijk aangeslagen van zijn. Zijn vrienden kunnen hem echt behoorlijk veel flikken omdat hij niet erg lang boos kan zijn en het liefst zo snel mogelijk vergeeft en vergeet.

 Geschiedenis.
 
Caleb is opgegroeid op het eiland Grimsey, het is een klein eiland ten noorden van IJsland met maar een klein inwonersaantal. Hij had maar weinig tot geen besef van zijn adellijke titel en familiaire band met het koningshuis van Denemarken, zo nu en dan brachten ze wel eens een bezoek maar deze bliksembezoekjes zijn in zijn herinnering geëtst als een bezoekje aan de speeltuin waar hij verwonderd kon kijken naar alle pracht en rijkdom. Zolang hij zich kan herinneren trok Caleb al meer naar zijn vader toe, ze maakten samen lange wandelingen en tochten. Zijn vader nam hem dikwijls mee op vakantie of met de boot op zee. Met zijn moeder had Caleb een veel minder goede relatie, hij werd door haar nooit echt opgemerkt, Norah was haar hartendiefje. In zijn vroegere jaren pestte hij zijn tweelingzusje vaak om maar een beetje aandacht van zijn moeder te verkrijgen, hij duwde haar op de grond of trok haar aan haar haren. Later verdween deze behoeftigheid en keerde Caleb zich geheel van zijn moeder af. Toen hij tien jaar oud was verruilden ze het kotje op Grimsey voor een reusachtige villa in Reykjavik en de media dook er meteen op. Langzaamaan werden diners en staatsbezoeken een routine, geen prettige weliswaar maar het wendde.
 
Sinds ze een Reykjavik wonen is Caleb’s vrijheid min of meer vervaagd en vervangen door plichten en gedragsregels. Hij voelde zich meermaals gevangen in zijn eigen huid, binnen de muren van de villa heerste voornamelijk een gespannen en ijzige stemming. Gustav en Carina groeiden meer en meer uit elkaar en vandaag de dag leven ze in een huwelijk dat alleen op papier en voor de buitenwereld nog in tact wordt gehouden. Caleb’s oudere broer, Christian, viel altijd al wat buiten het gezin en iedereen was dan ook opgelucht toen Annabelle bij het gezin introk en hij haar leek te accepteren in een relatie. Anna was tegelijkertijd Caleb’s beste vriendin en nadat hij de liefdeloze relatie tussen Anna en Christian enkele weken had moeten aanzien kon hij zijn eigen gevoelens niet langer onderdrukken.  Sindsdien zijn Caleb en Anna een koppel, hun relatie was vanaf het begin al erg op de media gericht en het is dan ook niet vreemd dat ze een ongekende populariteit hebben verkregen in IJsland. Geruime tijd was het stel gelukkig, ze kenden elkaar al ontzettend lang en sinds ze de wederzijdse liefde aanvaard hadden leek het geluk ze te overspoelen. Echter op een gegeven moment verdween de passie uit hun relatie, de pure liefde die er eerder was leek verdwenen. Toch zijn Caleb en Anna elkaar altijd trouw gebleven binnen hun relatie, ze geven nog steeds om elkaar en een leven zonder de ander is moeilijk voor te stellen. Van gehele loyaliteit echter valt niet te spreken, tijdens een vakantie in Zuid-Frankrijk ontmoette Caleb, Candice. Hij voelde zich direct tot haar aangetrokken en tijdens die vakantie deelde hij met haar meerdere malen het bed, bij haar vond hij wel de passie die hij in zijn eigen relatie miste. Hoewel hij Candice na een tijdje wel op de hoogte stelde van zijn relatie heeft hij Anna nooit opgebiecht wat er die vakantie is gebeurd. 

Daarnaast heeft Caleb al op vrij jonge leeftijd ontdekt dat hij niet alleen op vrouwen valt maar zich ook vooral mentaal aangetrokken voelt tot mannen. Hij heeft twee jaar geleden een kortstondige relatie gehad met een jongen Vincent, zijn ouders hebben dit snel de kop in gedrukt voordat de media hier lucht van kreeg en hem bevolen zijn behoeftes op dat vlak onder controle te houden. Vincent was Caleb's allereerste liefde en hij is hier nooit helemaal overheen gekomen. Sindsdien heeft hij een geschiedenis ontwikkeld die gepaard gaat met sigaretten en drank, hij vergrijpt zich hier soms aan, maar niet voortdurend. Op jongere leeftijd is Caleb misbruikt door zijn oom ook nu nog speelt deze mentaal op hem in en dit geeft hem een deuk in zijn zelfvertrouwen.

Citaat
de rest pas ik nog aan

Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #31 Gepost op: 20 september 2013, 23:27:03 »

Doris, jezus wat schrijf je mooi!


Robin


"Ik schuif de verdomme schuld niet allemaal op jou," gilde ik. "Dat kan niet, want ik heb hier alles veroorzaakt." Ik snikte en staarde hem met ogen vol verdriet en schuld aan. "Christopher kan oprotten en William hoef ik nooit meer te zien!" gilde ik weer en verwachtte dat mensen het wel moesten horen in het paleis, maar ik kon me er momenteel geen zorgen om maken. Ik viel stil toen hij zei dat hij mij het allermeest geen missen en dat hij nog van mij hield. Ik zocht steun bij de muur en staarde hem enkel aan. Er kwamen geen woorden over mijn lippen heen en mijn keel zat dicht. "Er zijn geen leugens meer. Alles is verteld." Ik probeerde mijn ademhaling onder controle te krijgen, maar dat lukte niet echt. "Het enige wat ik wil, is dat je weet dat ik van je houd." Ik hurkte bij neer hem, maar raakte hem verder niet aan. Te bang voor zijn reactie. "Nee, nee, zeg dat niet. Het was niet te vroeg. Ik hou van je.." bracht ik uit. "Dat moest ik wel doen, want ik weet niet hoe ik je anders kan overtuigen dat jij mijn hart hebt en ik wil hem niet terug." zei ik zachtjes. "Ik zweer het." zei ik en voor dit keer, vol oprecht en ik meende het. "Tuurlijk.." zei ik zachtjes. "Daar heb je alle recht toe." Ik snikte en ging zitten toen hij zei dat hij ruimte nodig had. "Oke," zei ik zachtjes. Ik voelde zijn lippen op mijn wang en even verbaasd staarde ik hem na. Toen hij weg was, brak mijn hart echt en de tranen rolde over mijn wangen. Ik stond langzaam op en kroop op het bed, wat alleen nog maar meer herinneringen gaf van hoe perfect deze dag was geweest. Ik brak en rolde op mij tot een balletje. Ik griste mijn mobiel van het tafeltje en ging recht op zitten. Ik zocht Christophers nummer en klikte op bericht: 'Christopher, asjeblieft je moet wat voor mij doen. Puinzooi hier, heb Aeron verteld over onze tweemalige zoen, maar niet over de seks. Alsjeblieft hij wilt met jou praten, dek me. Alsjeblieft, ik kan hem niet kwijt raken. Alsjeblieft, ik smeek het je Christopher. Ik heb enkel verteld over die keer dat we zoende tijdens de salsa en die keer op het strand, alleen zonder de seks en dat wil ik graag zo houden. Alsjeblieft, hij is belangrijk voor mij. En jij ook. x Robin' Ik verzond het met trillende handen en verwijderde het daarna gelijk, zodat niemand het ooit nog kon lezen. Ik hoorde wat gestommel uit de woonkamer en wist dat hij ook niet kon slapen, net zoals ik. Langzaam stond ik op en liep stilletjes door de slaapkamer naar de badkamer. Ik knipte het licht aan en sloot de deur achter me. Langzaam liet ik het bad vol lopen en gooide het vol met schuim. Ik pakte wat tijdschriften en knoopte mijn vest los, waarna ik in het warme bad water stapte en mezelf bedekte met sop. Even schoot het door mij heen om onderwater te gaan en mijn adem in te houden, maar ik kon het niet. Ik durfde het niet. Ik pakte een tijdschrift en begon met lezen, maar het duurde niet lang voordat ik weer moest huilen en smeet het tijdschrift weg, wat waarschijnlijk wel te horen was, evenals mijn gehuil. Ik staarde huilend voor mij uit en ook al zat ik in het warme water, ik had het ijskoud. Ik rilde en wreef over mijn armen. Ik had het helemaal verkloot en ik had er zo'n spijt van, zo'n spijt. Hij hield van me, maar ik wist niet of dat nog genoeg was. Ik zou er alles aan doen, om onze relatie te redden. Ik zou zelfs naar de paparazzi gaan en aan de wereld vertellen dat ik vreemd was gegaan, zodat ik voor niemand meer geheimen had..

Edit: Als Leo hier is, dan weet je het: Robin stuurde een sms naar Chris :')


Dankjewel! :') Jij ook echt een mooi stukje geschreven^


Aeron
Ik hoorde het water zachtjes stromen uit de badkamer van Robin en het water waren al mijn tranen bij elkaar. Ik liep weer naar binnen en zette water op voor een kop thee voor mezelf. Terwijl het water aan het koken was leunde ik gekwetst tegen het aanrecht aan. Het was een puinhoop. Onze relatie was echt ingewikkelder dan ik dacht, ook al zorgde we daar zelf voor. Ik schonk het kokende water in een thee beker en pakte een theezakje die ik na gebruik op een schoteltje legde. Voorzichtig nam ik de beker in mijn handen waardoor de warmte heerlijk door mijn lijf stroomde. Ik was me kleren vergeten in Robins kamer en ik had het nu best wel koud, ik zette de beker neer op een tafeltje en sloop Robins kamer in om mijn kleren bij elkaar te zoeken. Ik beet op mijn lip, het verlangen was misschien te groot dat het fout af was gelopen. Ik schudde mijn hoofd, dat ik het zo niet moest bekijken. Ze had het ook op een ander moment kunnen zeggen dan was het ook zo ongeveer gegaan. Ik streek met mijn hand langs mijn gezicht en wist echt niet wat ik moest doen. Ik besloot maar om mijn trui aan te trekken, die ik hier al had laten liggen voordat we uiteten gingen en naar het strand. En trok mijn broek ook maar aan, voorlopig zou ik toch nog niet gaan slapen. Mijn ogen weigerden dicht te gaan.
Deze omgeving, Robins kamer deed mijn hart vullen met liefde. Ik stond op van het bed om weer naar de woonkamer te gaan en mijn thee verder op te drinken voordat het een koude massa was geworden.

Anoniem

 • Verwijderd
« Reactie #32 Gepost op: 20 september 2013, 23:29:54 »
Laat ik Candice dan ook maar even posten.

Savages

 • ******
 • Berichten: 32.584
 • This love will make you levitate
  • Bekijk profiel
« Reactie #33 Gepost op: 20 september 2013, 23:42:10 »

Dankjewel! :') Jij ook echt een mooi stukje geschreven^


Aeron
Ik hoorde het water zachtjes stromen uit de badkamer van Robin en het water waren al mijn tranen bij elkaar. Ik liep weer naar binnen en zette water op voor een kop thee voor mezelf. Terwijl het water aan het koken was leunde ik gekwetst tegen het aanrecht aan. Het was een puinhoop. Onze relatie was echt ingewikkelder dan ik dacht, ook al zorgde we daar zelf voor. Ik schonk het kokende water in een thee beker en pakte een theezakje die ik na gebruik op een schoteltje legde. Voorzichtig nam ik de beker in mijn handen waardoor de warmte heerlijk door mijn lijf stroomde. Ik was me kleren vergeten in Robins kamer en ik had het nu best wel koud, ik zette de beker neer op een tafeltje en sloop Robins kamer in om mijn kleren bij elkaar te zoeken. Ik beet op mijn lip, het verlangen was misschien te groot dat het fout af was gelopen. Ik schudde mijn hoofd, dat ik het zo niet moest bekijken. Ze had het ook op een ander moment kunnen zeggen dan was het ook zo ongeveer gegaan. Ik streek met mijn hand langs mijn gezicht en wist echt niet wat ik moest doen. Ik besloot maar om mijn trui aan te trekken, die ik hier al had laten liggen voordat we uiteten gingen en naar het strand. En trok mijn broek ook maar aan, voorlopig zou ik toch nog niet gaan slapen. Mijn ogen weigerden dicht te gaan.
Deze omgeving, Robins kamer deed mijn hart vullen met liefde. Ik stond op van het bed om weer naar de woonkamer te gaan en mijn thee verder op te drinken voordat het een koude massa was geworden.

Robin

Ik sopte mijn haren in met sop en hield mijn hoofd even onderwater om het sop er weer uit de wassen. Ik kwam weer boven en haalde diep adem. Ik speelde wat met het sop en blies het van mijn handen af, maar het leidde mijn gedachtes niet af van Aeron. Ik zuchtte en na twintig minuten, stapte ik toch maar uit het bed en trok de stop uit bad, waardoor het water weg liep. Ik pakte een handdoek van het rek af en wikkelde het om mij heen. Ik keek mezelf aan in de spiegel en haatte mezelf nu echt. Ik schudde mijn hoofd en begon met het föhnen van mijn haren. Ik veegde de make-up van mijn gezicht af en gooide het watje weg. Ik bleef nog even in de badkamer, maar opende toen toch de deur en klikte het licht uit. Ik liep op mijn tenen door de gang en kwam net toen ik mijn kamer in wou gaan, Aeron tegen. Even bleef ik staan, niet wetend wat ik moest zeggen - omdat er gewoon niets meer te zeggen was - en staarde hem aan. "Het spijt me zo.." zei ik zachtjes en liep langs hem heen, waarna ik toen ik maar één stap in mijn kamer had gezet, brak ik weer en gleed via de muur op de grond. Ik verborg mijn hoofd weer tussen mijn knieën die ik ophad getrokken en snikte. "Verdomme," vloekte ik en bleef huilen. Waarschijnlijk zou ik hier gewoon huilend in slaapvallen. Ik miste hem zo, terwijl er niet meer dan een meter of twee afstand tussen ons zat. Ik miste hem.

Edit: Nog dankje! x
❥ "How do you say 'i love you' in Dutch KatyCats?" This was never the way I planned. Not my intention. I got so brave, drink in hand. Lost my discretion. It's not what I'm used to. Just wanna try you on. I'm curious, for you, caught my attention

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #34 Gepost op: 20 september 2013, 23:45:05 »
Oh mjumm Landon
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Rebelli0n

 • ******
 • Berichten: 29.298
  • Bekijk profiel
« Reactie #35 Gepost op: 20 september 2013, 23:46:55 »
wat is dezeee
Tumblr Life is short, break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly. laugh uncrontrollably and never regret the things that once made you smile.

Anoniem

 • Verwijderd
« Reactie #36 Gepost op: 20 september 2013, 23:48:57 »
     


Voor- en Achternaam: Candice Swanepoel-de Coligny
Leeftijd: 20
FC: Candice Swanepoel
Status/stand: Franse en Zuid-Afrikaanse adel.
 

Innerlijk: Ze noemen haar South-Africa’s wildest. Dit is natuurlijk niet zomaar. Eigenlijk is het erg voor de hand liggend. Candice is wild, wild als in ze doet alles wat haar ouders – en volgens haar ouders God – verboden hebben. Lekker gek doen, dat is waar zij van houdt. Verstandig is het niet altijd. Door alles telkens maar uit te proberen kan je namelijk ook een totaal verkeerde kant opgaan. Dit is vaak genoeg bij Candice gebeurd. Ze is ook zeker niet op haar mondje gevallen. Alles wat ze denkt, dat zegt ze. Ze zal er niet nog een keer over nadenken. Is het verstandig om te zeggen? Dat gaat er nooit door haar hoofd. Ze weet dat dat haar wel eens in problemen brengt, maar ze vindt dat mensen haar maar moeten accepteren zoals ze is. Wat hierdoor af en toe wel lastiger gaat. Door dit kan ze overkomen als een onaardig meisje, of beter gezegd een bitch. Ze geeft ook toe dat ze niet altijd de liefste is, maar dit hoort bij het leven. Zo laat je mensen niet over je heen lopen. Ze staat erg stevig in haar schoenen.

 

 
Candice is op een bepaalde manier opgegroeid waardoor ze heel open is voor alles. Soms wordt ze anders dan anderen genoemd. Zo vindt ze het geen probleem om bijvoorbeeld met een meisje te zoenen. Zo heeft ze ook een relatie gehad met een meisje. Dit was grotendeels om te provoceren. Aandacht te trekken bij haar ouders. Ook schaamt ze zich nergens voor. Ze is heel ‘vrij’. Met naakt heeft ze nul problemen. Naakt vindt ze juist heerlijk. Zo ben je toch ook geboren? Naakt is prachtig. Iedereen moet zijn lichaam accepteren zoals het is. En dat is ook zeker wat Candice doet. Candice is ook nog eens ontzettend trots op haar lichaam, aangezien ze er hard voor werkt. Candice is namelijk erg gedreven. Als ze iets wilt dan gaat ze er ook duizend procent voor. Sporten is helemaal haar ding. Het liefst staat ze zo vaak mogelijk in de sportschool of gewoon iets actiefs doen in de buitenlucht. Ze heeft hier ook weet van, waar ze vaak gebruik van maakt. Haar vrouwlijkheid in de strijd gooien. Het gebruik van haar lichaam, maar ook haar sexappeal. Flirten vindt ze heerlijk. Dingen als relaties neemt ze niet gauw serieus. Althans, dat is er nog nooit van gekomen. Ze weet dat er vast wel een keer een jongen zal komen die echt haar hart weet te veroveren. En voor die tijd zijn de anderen alleen maar ‘speeltjes’.
 Nu klinkt Candice niet echt als je favoriete meisje. Is er dan geen aardige kant? Die is er zeker wel. Ze accepteert iedereen zoals hij of zij is. Dat is nou eenmaal hoe ze zelf ook behandelt wilt worden, dan is het wel zo eerlijk als ze dat zelf ook doet. Ze heeft haar hart zeker wel op de goede plaats zitten en haar vrienden weten haar dan ook altijd te vinden.
 
Uiterlijk: Candice is 1.72, niet heel lang, maar ook niet klein. Ze heeft wel erg lange benen voor haar lichaam. Verder heeft ze blond haar, felblauwe ogen en is ze een erg slank meisje. Dat is nou eenmaal haar bouw. Candice klinkt nu een beetje als het typische meisje, maar toch is er iets aan haar, wat haar niet het standaard blauwe ogen blonde haren meisje maakt. Zijn het haar wat volle lippen, haar neus, of het apart gevormde hoofd? Haar standaardblik is wat mysterieus en sexy, wat mensen kan afschrikken of juist heel erg kan aantrekken. Het is maar hoe je het bekijkt.
 

 

 

 
Geschiedenis: Als je Candice op jonge leeftijd had meegemaakt, dan had je nooit gehad dat er zoiets uit zou komen. Het lieve, onschuldige, brave meisje. Wat altijd een beetje verlegen in haar grote jurken stond, verscholen achter haar ouders. Praten durfde ze bijna niet. Toch is daar na een tijd een grote verandering in gekomen. Dat begon toen haar ouders veel dingen zonder haar gingen doen. Alleen belangrijke dingen, die met de familie gedaan moesten worden, daar was zij nog bij. Dat was sowieso wel een paar keer in de week, maar als dat voorbij was, dan waren haar ouders er ook niet meer. Candice had dus ook een au pair die voor haar zorgde. Heel leuk was dat niet, aangezien deze vrouw uit Polen kwam en niet echt verder kwam dan yes en no was er zeer weinig communicatie in het huis. Omdat Candice ook nog eens streng is opgevoed, waardoor ze weinig contact had met de buitenwereld werd het alleen maar zwaarder voor haar. Ze leefde via haar ouders hun regels. Duizenden sporten moest ze beoefenen, die ze zelf niet eens interessant vond, haar vrienden werden ook voor haar uitgekozen, maar met die vrienden deelde ze geen interesses. Zo werd heel haar leven dus voor haar bepaald en werd ze er langzamerhand gek van. Ze kreeg ook nog eens een leeftijd waar je dingen wilde gaan ontdekken, waar je niet telkens vastzat aan familie afspraakjes, ballen, etentjes, en de regeltjes van je ouders. Dan wil je juist de wereld ontdekken en er was op dat moment ook niets meer wat Candice tegenhield. Juist omdat haar ouders haar altijd alles verboden hadden werd ze hier allemaal nieuwsgieriger naar. En als iets niet mag wat je toch graag wilt dan is er geen andere oplossing voor dan het stiekem doen. Dit is dan ook precies wat Candice deed. ’s Avonds laat het huis uitsneaken om de foute feestjes op te zoeken. In de meest vieze tenten en kroegen kwam ze terecht om de hele avond lang in een te kort broekje op de bar te dansen en liters bier naar binnen te werken. Allemaal dingen die ze in haar leven nog nooit had gedaan. En geweldig dat ze het vond. De foute, nogal vieze, blikken die ze van mannen kreeg, ze vond het heerlijk. De foute aandacht die ze nog nooit had gekregen. Ze was gewend behandeld te worden met veel respect, een hele nette manier en eigenlijk zat een man nooit aan je. Een hand schudden of hooguit drie kussen, daar bleef het bij. Ook bezocht ze de grootste clubs en feesten, want hier draaide haar leven nu een beetje om: heel veel feestjes. Alleen waren heel veel feestjes nooit echt goed. Teveel alcohol, waardoor je ernstig veel katers kreeg en door de katers erg chagrijnig werd en dat niet echt bij goed gedrag tegenover de ouders hoorde. En bij feestjes hoorde niet alleen alcohol, maar zoals al eerder werd beschreven ook mannen. Alleen was de aandacht van vieze oude mannetjes niet echt een plezier, maar ze het mannelijk schoon was wel erg interessant. Mannen van haar leeftijd of wat ouder die niet alleen een drankje met haar wilde delen maar ook het bed. Dit heeft ze natuurlijk niet altijd gedaan, maar het is wel vaker gebeurd. Ze is niet zo iemand die met de eerste de beste man in bed duikt, maar als er een klik was en hij erg aantrekkelijk was, dan kon het geen kwaad, toch? Zolang haar ouders er maar niet achter kwamen wat hun brave dochter allemaal in het nachtleven deed, dan kon het geen kwaad. Dit ging ook allemaal prima, tot ze met haar achterneefje het bed indook. Zelf wist ze ook dat het ontzettend fout  was, maar net wat teveel alcohol en gezelligheid en dit soort dingen gebeurden dan. Helaas kon haar neefje zijn mond niet houden en is dit ook grotendeels de reden waarom ze is weggestuurd. Wat ze had gedaan was in de ogen van haar ouders een enorme schande, wat het eigenlijk ook wel was. Maar zij zagen het als een schandaal. En zo zijn ze er ook weer via de familie achter gekomen dat het niet bij een jongen was gebleven. Vrienden en familie hebben haar wel eens vaker ’s nachts hand in hand met vreemde mannen zien lopen. Eigenlijk is ze dus niet voor een heel bizarre reden weggestuurd en is het allemaal nog vrij ‘netjes’, maar voor haar preutse ouders werd het allemaal net wat te ver en zagen ze na een tijdje al hoe erg Candice begon te provoceren. Hoe ze hun kind niet meer in bedwang konden houden, haar niet meer mee konden krijgen naar bepaalde evenementen en activiteiten, hoe ze alles stop had gezet en niet meer doorging met haar studie. Dwingen konden ze moeilijk. Veel konden ze niet van haar afnemen, omdat ze haar toch nooit iets hadden gegeven wat ze echt wilde. De mensen waar ze mee omging vond ze toch niet leuk, de dingen die ze moest doen waren niet interessant. Dus de enige manier was haar wegsturen.
 
 


 
 
 

Extra: Haar ouders zijn beide van adel. Alleen beide van een ander land. Haar vader komt uit Zuid-Afrika en stamt hier af van adel en het zelfde geldt voor haar moeder maar dan uit Frankrijk en om precies te zijn de Cote d’Azur.
Een heel slechte eigenschap van Candice is dat haar leven nu een beetje draait om provoceren. Kijken hoe ver ze kan komen. Eigenlijk wel een beetje bij iedereen, dus niet alleen bij haar ouders. Dit gaat haast automatisch, maar ze heeft er wel vaak plezier in. Het provoceren gaat namelijk op verschillende manieren, ook gewoon door mensen een beetje te plagen en kijken hoe ver ze op die manier komt. Dankzij haar ouders is Candice wel een klein talentje. Door alles wat ze vroeger van haar ouders moest doen kan ze extreem veel. Zelf vindt ze er geen zak aan en schept er dus helemaal niet over op. Zo kan ze heel goed paardrijden, tennissen, golfen, pianospelen, ze heeft zelfs een kleine kunst voor koken, meer omdat ze dit vroeger zelf altijd heel erg leuk vond. Ook is Candice een echte dieren liefhebber. Thuis heeft ze met pijn en moeite twee van haar hondjes moeten achterlaten en vind ieder beestje (wat je als huisdier kan hebben) helemaal het einde.
 

 
 

 
« Laatst bewerkt op: 16 juni 2014, 20:18:47 door Bombshell »

Rebelli0n

 • ******
 • Berichten: 29.298
  • Bekijk profiel
« Reactie #37 Gepost op: 20 september 2013, 23:49:10 »
maggg ik iig Lilly Colins weer als FC en een boy dan nog?
Tumblr Life is short, break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly. laugh uncrontrollably and never regret the things that once made you smile.

Anoniem

 • Verwijderd
« Reactie #38 Gepost op: 20 september 2013, 23:49:28 »
Ik word echt gillend gek, de lay out is echt lelijk en 28y37t58t3rifhgrnvsjnrg.

Eternity

 • *****
 • Berichten: 21.183
  • Bekijk profiel
« Reactie #39 Gepost op: 20 september 2013, 23:49:42 »
Ehm.. Cosette wat zijn de FC's van jouw personages?
Zelfde vraag ook voor MusicGirl13
Ik ben beiden namen even kwijt, sorry. Ik kan niet meer helder nadenken, haha. Jullie namen liggen ook op mijn puntje van mijn tong, hmpf. Heel frustrerend dit.
« ''Nothing ever happens like you imagine it will. But then again if you don't imagine, nothing ever happens at all.'' »

Eternity

 • *****
 • Berichten: 21.183
  • Bekijk profiel
« Reactie #40 Gepost op: 20 september 2013, 23:50:29 »
wat is dezeee

Vervolg op de vorige zodat we de beginpost kunnen aanpassen etc
« ''Nothing ever happens like you imagine it will. But then again if you don't imagine, nothing ever happens at all.'' »

Eternity

 • *****
 • Berichten: 21.183
  • Bekijk profiel
« Reactie #41 Gepost op: 20 september 2013, 23:54:54 »
maggg ik iig Lilly Colins weer als FC en een boy dan nog?

Lily Colins had je vorige keer ook als FC, toch? Want dan mag je gewoon je oude personages behouden, hoor. Een jongen kan er nog wel bij. Er komt toch eerder een jongens tekort dan meisjes, haha
« ''Nothing ever happens like you imagine it will. But then again if you don't imagine, nothing ever happens at all.'' »

Anoniem

 • Verwijderd
« Reactie #42 Gepost op: 20 september 2013, 23:54:59 »
Zo eindelijk gefixt potverdikkie

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #43 Gepost op: 20 september 2013, 23:55:28 »
Haha en jou Caleb is ook echt asdfghjkl (waarom heb ik hem godsnaam niet eerder gezien?). Zijn er eigenlijk nog andere personages met leiding daar of is Landon de enigste?
Omdat ik pas m'n FC voor 'm veranderd heb daarom c: en dat laatste weet ik niet.
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Eternity

 • *****
 • Berichten: 21.183
  • Bekijk profiel
« Reactie #44 Gepost op: 20 september 2013, 23:55:34 »
Zo eindelijk gefixt potverdikkie

Zal haar er bijzetten! (;
« ''Nothing ever happens like you imagine it will. But then again if you don't imagine, nothing ever happens at all.'' »

Anoniem

 • Verwijderd
« Reactie #45 Gepost op: 20 september 2013, 23:55:40 »
Nu heb ik echt zin om te spelen haha

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #46 Gepost op: 20 september 2013, 23:56:24 »
Ehm.. Cosette wat zijn de FC's van jouw personages?
Zelfde vraag ook voor MusicGirl13
Ik ben beiden namen even kwijt, sorry. Ik kan niet meer helder nadenken, haha. Jullie namen liggen ook op mijn puntje van mijn tong, hmpf. Heel frustrerend dit.
Sophie is de naam, aangenaam C:

en voor mijn meisje is het Emily browning en voor de jongen weet ik het niet.
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #47 Gepost op: 20 september 2013, 23:57:15 »
Candice  :rocker:
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Savages

 • ******
 • Berichten: 32.584
 • This love will make you levitate
  • Bekijk profiel
« Reactie #48 Gepost op: 20 september 2013, 23:57:49 »
❥ "How do you say 'i love you' in Dutch KatyCats?" This was never the way I planned. Not my intention. I got so brave, drink in hand. Lost my discretion. It's not what I'm used to. Just wanna try you on. I'm curious, for you, caught my attention

Eternity

 • *****
 • Berichten: 21.183
  • Bekijk profiel
« Reactie #49 Gepost op: 20 september 2013, 23:59:32 »
Sophie is de naam, aangenaam C:

en voor mijn meisje is het Emily browning en voor de jongen weet ik het niet.

Ohja Sophie was het dus, ik wist het wel! Ik ben Sanne voor als je het nog niet wist. Ik zal haar FC er even bijzetten (;
« ''Nothing ever happens like you imagine it will. But then again if you don't imagine, nothing ever happens at all.'' »