Auteur Topic: Het algemene post je enquête topic – Lees éérst de beginpost!  (gelezen 115615 keer)

annaaakus

  • *
  • Berichten: 1
    • Bekijk profiel
« Reactie #800 Gepost op: 20 april 2020, 10:56:05 »
Gebruik jij beauty producten?

Ik ben bezig met mijn afstudeeropdracht. Hiervoor doe ik onderzoek naar de interesse in beauty producten. Zou jij mijn online survey* willen invullen? Het is een korte survey met 9 vragen. Het meerendeel is multiple choice.

*de survey is in het engels

Alvast ontzettend bedankt!

https://www.enquetesmaken.com/s/beautyproducts

Jonathas 27

  • *
  • Berichten: 1
    • Bekijk profiel
« Reactie #801 Gepost op: 29 april 2020, 21:31:44 »
Hallo allen! Ik ben een student aan de hogeschool in Rotterdam en ik ben momenteel bezig met een interessant onderzoek naar belangrijke kwaliteitscriteria van ziekenhuizen op het gebied van operaties.
Graag deel ik met jullie eerst de reden dat ik dit onderzoek wil uitvoeren. Twee jaar geleden ben ik aan mijn amandelen geopereerd. Ik merkte al snel op dat ik vrij weinig informatie op internet heb kunnen vinden over de kwaliteit van een dergelijke operatie. Toen ik hoorde dat ik geopereerd moest worden wilde ik graag eerst meer informatie hierover opzoeken. Ik vond het toch wel spannend omdat ik nooit eerder een operatie heb gehad.
Ik was op zoek naar een ziekenhuis die bij mijn wensen past en goed scoort op de punten die ik belangrijk vind. Wat mij verbaasde is dat ik enkel informatie hebben kunnen vinden hierover op een forum. Omdat ik uiteindelijk geen passende informatie heb kunnen vinden heb ik mijn zorgverzekeraar gebeld. Mijn zorgverzekeraar heeft mij toen enigszins op weg geholpen maar toch heb ik naar mijn gevoel belangrijke punten van informatie gemist.
 
Ik ben nu voor mijn studie bezig met het ontwikkelen van een platform waar men informatie kan vinden over de kwaliteit van diverse operaties. Het is een verzamelplek van informatie over bijvoorbeeld de wachttijden, kosten, kwaliteit van de voor- en nazorg, slagingspercentages en complicaties per ziekenhuis als het gaat om operaties.
 Op dit moment zijn we bezig met het vaststellen van welke informatie men belangrijk vindt. Daarom zijn we heel erg benieuwd naar jullie eerdere ervaring. We hebben een korte vragenlijst opgesteld en we hopen dat jullie ons kunnen helpen door de vragen te beantwoorden. Help medepatiënten in het maken van de juiste keuze door je ervaringen te delen.
https://www.zorgraadpleger.phoenixsite.nl