Recente berichten

Pagina's: 1 ... 8 9 [10]
91
Liefde & Boys / Collega zoekt fysiek contact
« Laatste bericht door AwkWard Gepost op Gisteren om 12:28:44 »
Dag meiden,

Ik ben onlangs in een rare situatie beland en ik weet niet zo goed wat ik hier van moet vinden.
Vandaar dat ik me afvraag hoe jullie hier tegen aan kijken.

Om te beginnen werk ik al een lange tijd in een pretpark. Ontzettend leuk werk! Ik werk lekker in de buitenlucht en heb het oprecht naar mijn zin. Een aantal weken terug begon een (mannelijke) collega mij in mijn zij te prikken. Dit deed hij ook bij andere collega's dus vatte ik het gewoon als grapje op. Vervolgens kwam hij op een dag achter me staan en pakte me beet bij mijn middel / heupen. Ik vond dit best raar en wilde mezelf losmaken door me naar hem om te draaien. Hij bleef mij echter vasthouden waardoor we heel awkward een rondje draaide. Dit gebeurde ook nog eens in het zicht van de gasten wat ik eigenlijk niet vond kunnen. Verder zocht ik er niet heel veel achter. Opvallend was wel dat hij dit steeds vaker deed.

Gisteren was ik aan het opwarmen in de kantine aangezien het echt ijskoud was buiten. Diezelfde collega kwam de kantine in en liep direct naar mij. Hij deed zijn handschoenen uit en legde zijn koude handen in mijn nek. Waarop ik onwillekeurig een klein gilletje produceerde. (oké haha grappig om mij te laten schrikken..) Hij bleef echter achter me staan, ging met zijn handen onder mijn sjaal door naar mijn schouders en masseerde mijn schouders voor 5 seconden. Ik dacht écht what the fuck ben je aan het doen!? Dit deed hij ook nog eens in een volle kantine.

Ik weet niet zo goed wat ik hier van moet vinden. Doet hij dit puur als ''grapje'' of zit er meer achter? Stel ik mezelf aan als ik dit vreemd gedrag vind? waar ligt bij jullie de grens voor fysiek contact met een collega? Hier ben ik heel benieuwd naar!
92
School / Re: CMD opleidingen
« Laatste bericht door Eevee Gepost op Gisteren om 12:13:07 »
Iemand die ik ken deed die studie in Rotterdam.
In het algemeen wel tevreden over. Het ligt er enorm aan wát je ermee wilt doen. Deze studie was vooral gericht op het ontwerpen van huisstijlen/websites/apps/designcriteria vaststellen etc. Minder als het gaat om 'games' (entertainment games) of anders in de vorm van serious (mobile) games.

In mijn optiek, maar ik weet er te weinig van af om een goed beeld te schetsen:

Ik denk dat CMD een goede studie is voor mensen die van een grafisch lyceum afkomen (die hebben al enige ervaring met Photoshop/indesign/illustrator) of mensen die enorme affiniteit hebben met designen en je ontwerpen vervolgens omzetten in bruikbare communicatieuitingen/middelen (denk aan websites/apps/flyers/brochures etc.). Je leert dan de tools (hoe kan ik mijn ideeën omzetten tot bruikbare uitingen), maar ook waarom je deze tools zo inzet (waarom sluit deze app goed aan op wat het bedrijf wil?). Handig is dat je o.a. leert over online marketing, waar momenteel redelijk wat banen in zijn.
93
Nieuws en actualiteiten / Re: Spaans kind zit vast in zeer smalle 110 meter diepe put
« Laatste bericht door Oceaan Gepost op Gisteren om 11:54:36 »
Inderdaad..... met alleen zuurstof kom je er niet. Ik snap dat mensen hoop willen hebben maar op een gegeven moment word het toch min of meer een feit dat het kind niet meer kan leven?
94
Food & Sport / Re: Sportschoenen
« Laatste bericht door Oceaan Gepost op Gisteren om 11:52:13 »
snap ik. Ik doe het altijd met schoenen van de Primark maar die kan ik telkens weggooien. Vind ik zonde van het geld en wil daarom goede schoenen kopen waar ik wel een tijdje mee kan doen. Alleen weet niet welke en vraag daarom naar jullie ervaring!
Ik ging altijd naar de scapino oid en haalde dan een goedkoop paar sportschoenen van adidas ofzo, die gaan gerust een heel schooljaar mee. Als het maar van een sport/(sport)schoenen merk is zit je wel goed, niet zo'n ultra-goedkoop 'alles merk' als primark.
95
Lifestyle / Re: Telefoon mee naar bed
« Laatste bericht door Himeros Gepost op Gisteren om 11:32:40 »
Ja. Opladen doe ik niet als ik slaap omdat ik bang ben voor brand.
96
Lifestyle / Re: Het algemene Aliexpress topic (vergelijkbaar aan eBay)!
« Laatste bericht door Bottles Gepost op Gisteren om 11:30:50 »
Upje ! Benieuwd naar jullie aankopen :D
97
Lifestyle / Re: Telefoon mee naar bed
« Laatste bericht door Ms.Jackson Gepost op Gisteren om 11:20:09 »
Ja, alleen heb ik hem meestal uit staan.
98
Onzin / Re: Wat wil je nu écht even kwijt #28
« Laatste bericht door Ms.Jackson Gepost op Gisteren om 11:07:13 »
Moe
99
Nieuws en actualiteiten / Re: Spaans kind zit vast in zeer smalle 110 meter diepe put
« Laatste bericht door Ms.Jackson Gepost op Gisteren om 11:06:30 »
Die hoop is mooi, maar niet realistisch.

Hij heeft geen eten en geen drinken. Een week geen water... Overleef je niet.
100
Lifestyle / Re: Mensen die je proberen neer te halen
« Laatste bericht door partyanimal Gepost op Gisteren om 10:59:23 »
misschien is dat inderdaad een goed idee, hopen dat dat helpt.
heb het een paar jaar terug wel eens gedaan maar toen reageerde ze zovan oh oke ik zal er op letten, maar dat helpt dus inmiddels niet meer :fieuw:


werk in een supermartk!
Pagina's: 1 ... 8 9 [10]