Recente berichten

Pagina's: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Liefde & Boys / Wat moet ik hiermee?
« Laatste bericht door Annoniem Gepost op Gisteren om 15:58:44 »
Hallo allemaal,

Ik zit eigenlijk met een probleem. En ik vind het eigenlijk ook best wel een verwarrende situatie. Het gaat namelijk als volgt:

Een hele tijd geleden ben ik begonnen bij een sportschool te gaan sporten omdat ik wat kilootjes wilde verliezen. Intake gehad, aangegeven wat mijn doel was en wat ik graag wilde en aan de hand van dat is het personeel een trainingsschema gaan maken. Verliep heel normaal. Toen was mijn sportschema klaar, en leerde ik mijn trainer kennen die mijn sportschema zou uitleggen. Dit verliep heel normaal. Een aantal maanden later besloot ik om de groepsles kickboksen in mijn sportschool te gaan volgen om m'n zelfvertrouwen wat te verbeteren en ook gaf mijn trainer deze les. Toen ben ik ook een keer aan de bar blijven zitten om na deze les na te kletsen met de mensen uit deze les en sinds dien blijf ik wat vaker aan de bar hangen om te kletsen en een beetje bij te komen van de kickboks les. Zo heb ik ook mijn trainer beter leren kennen.

We groeide elke keer steeds een klein beetje meer naar elkaar toe, en hebben ook best wel veel persoonlijke dingen met elkaar gedeeld en diepgaande gesprekken gehad, en tot op de dag van vandaag ken ik hem heel goed en zijn we goeie vrienden. Maar toen ik mijn trainer beter heb leren kennen, heb ik ook een paar dingen aan hem gemerkt waardoor ik me veel dingen ben gaan afvragen.

Zo doet hij veel aardiger tegen mij dan tegen anderen(ook als ik in de gaten hou hoe hij tegen andere vrouwen doet of z'n vrienden), maakt hij veel meer uitzonderingen voor mij dan voor anderen en zelfs meer voor mij dan voor z'n vrienden, hoef ik redelijk vaak m'n consumpties die ik bestel niet te betalen, hij wil alles van me weten, doet hij stoerder als ik er ben dan normaal en hij is eigenlijk best vaak met mij bezig en wil mij altijd met alles helpen. Ook zie ik hem best wel vaak naar mij kijken als ik aan het sporten ben en als ik hem betrap dan kijkt hij snel weg, hij plaagt mij altijd en vraagt ook altijd mij om advies of lucht hij z'n hart bij mij als hij ergens mee zit. Ook vraagt hij wel eens aan mij om dingen samen te gaan doen met een groep mensen buitenom de sportschool. Kortom, hij behandeld mij totaal anders dan anderen, en andere mensen waaraan ik gevraagd heb om hem in de gaten te houden zeggen dat ze dit ook merken. Maar vaak ga ik ook wel er in mee als mijn trainer grappig doet, of mij plaagt of als we weer zitten te ouwehoeren. Vaak lijkt het er ook wel op dat hij zit te flirten met mij.

Nu komt het ergste nog, hij heeft al een vriendin. Ook heeft het personeel aan mij gevraagd of ik hem leuk vind, waarop ik nee heb geantwoord. Dus ik vraag me af waarom hij zo tegen mij doet? Wat moet ik hiermee? Soms is hij nog meer met mij bezig dan met z'n vriendin als die in de sportschool is. Ik moet zeggen dat ik hem ook steeds leuker begin te vinden maar ik weet niet of het wel zo verstandig is om hiermee door te gaan. Wat zouden jullie doen?

Hij heeft me overigens nooit echt aangeraakt op ongewenste plekken of dingen bij me gedaan waarvan ik niet van gediend was. Maar is hij nou gewoon extreem klantvriendelijk tegen mij, ook omdat we vrienden zijn, of vind hij me leuker dan leuk? Ik weet in ieder geval wel dat ik mezelf niet laat gebruiken en dit zal nooit gebeuren, maar denken jullie dat hij verliefd op me is? Sorry voor het lange verhaal trouwens. Het liefste geen onzin reacties maar serieuze reacties.

Groetjes!
22
Beauty, Health & Hair / Re: nagels aliexpress
« Laatste bericht door workhard Gepost op Gisteren om 15:51:01 »
Ooh okay! Sorry ik heb heel veel vragen, maar blijft het bij jou een beetje lang er op zitten? Bij mij vallen nepnagels er vaak best snel af en nagellak ook. En hoeveel watt heeft je uv lamp? Ik heb zin om het nu te doen! :)
23
Beauty, Health & Hair / Re: nagels aliexpress
« Laatste bericht door jill Gepost op Gisteren om 15:19:32 »
Ik heb zelf 1 zo een gekleurde gel, dan dat watertje waardoor je de gel kan verdelen, die dual tips, een base coat en een uv lamp. Met 1 zo een gel doen je trouwens best lang! 😊
24
Seks & zo / Re: Hoelaat nemen jullie de pil?
« Laatste bericht door Chess Gepost op Gisteren om 15:06:03 »
Ik maak gebruik van een app die me elke dag op hetzelfde tijdstip een notificatie verstuurd. De app heet Clue. Ook erg handig om je cyclus mee bij te houden
25
Liefde & Boys / Re: Hier kan je alles over hem/haar kwijt. Lucht je hart #5
« Laatste bericht door BWDG54 Gepost op Gisteren om 14:39:27 »
Mijn vriend is een schat maar tijdens het uitgaan is hij soms zo agressief. Hij vertelde zelf (die avond) dat hij mij gewoon zo graag wilde beschermen, wat heel lief is, maar de manier waarop ben ik het echt niet eens. Die avond was er ook geen reden om mij te beschermen. Gelukkig kan ik hem nog steeds alleen met vrienden weg laten gaan zonder bang te zijn, maar ik hoop zo dat hij hier ooit mee verandert. Volgens mij zijn zijn vrienden het ook zat...


NC
26
Beauty, Health & Hair / Re: nagels aliexpress
« Laatste bericht door workhard Gepost op Gisteren om 14:21:45 »
Ooh bedankt, ga ik doen! Is dat het enige wat je nodig hebt naast de uv lamp? x
27
Onzin / Re: Irritante uitspraken
« Laatste bericht door Snowblack Gepost op Gisteren om 14:19:08 »
*Opent topic en houdt heel verhaal* 'Ik word trouwens over 2 weken 14'
Oke je bent dus 13...

'Ja ik ben al 14 maar ik ben heel volwassen voor mijn leeftijd hoor!!! Ik voel/gedrag me veel ouder!' als een excuus gebruiken. Ja dat zegt en denkt iedereen van 14.  :fieuw:

No offence trouwens.  :fieuw:
28
Onzin / Re: Wat wil je nu ├ęcht even kwijt #28
« Laatste bericht door Stoned_Love Gepost op Gisteren om 13:40:13 »
bah belastingaangifte snap er weinig van  :hamer:
29
Seks & zo / Re: Hoelaat nemen jullie de pil?
« Laatste bericht door Stoned_Love Gepost op Gisteren om 13:38:01 »
Ik neem het altijd s ochtends als ik wakker word tussen 09:00 / 11:00
30
Food & Sport / Re: Algemeen topic: samen gezond afvallen #6 [Lees de beginpagina]
« Laatste bericht door Bloempot Gepost op Gisteren om 12:13:48 »
Gewicht blijft hier gelijk (althans schommelen tussen de getallen waar het tussen moet schommelen, gelijk blijft niemand door vocht/hormonen/etc), maar ben nog volop cm aan het verliezen, merk ik aan mijn jeans die weer van mijn kont beginnen te zakken.
Ik word strakker  :cheers:
Pagina's: 1 2 [3] 4 5 ... 10