Recente berichten

Pagina's: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Food & Sport / Re: motocross groep
« Laatste bericht door Nori Van Der Donk Gepost op 15 juli 2019, 12:18:01 »
Ik rij wel gewoon motor ja, maar ik denk dat je beter op Facebook kan zoeken naar groepen. Dit is denk ik niet echt een forum waar je veel motorrijders/crossers gaat vinden.


ik heb al een beetje op facebook gekeken maar ik kan daar niet echt iets op vinden alleen groepen die in 2015 zijn gemaakt en voor het laatst iets in is gepost
22
Lifestyle / Re: Vriendentopic (voor mensen die niet 's avonds uit willen gaan)
« Laatste bericht door lisanne_xx Gepost op 15 juli 2019, 11:15:40 »
Zijn er nog actieve apps? Leeftijd rond 22 jaar?  :blush:
23
@iki: weet dat ik er voor je ben <3
@Himeros: Weet je wanneer je kan beginnen met CGT? Ik begrijp je voorstel wel, maar denk dat dat toch niet passend is. Hier zijn sowieso nog best goede opties en anders zou een klinische behandeling in Apeldoorn nog een optie zijn. Maar ik wil sowieso ontzettend graag studeren, of het althans proberen.
Ik lees dat je het lastig hebt, maar ook dat je wel echt je best doet. Heb weinig woorden ervoor, maar wil toch wel even zeggen dat ik dat echt zie.


Hier gaat het niet echt goed. Ik lijk niks meer aan te kunnen en mij hoofd is alleen maar gevuld met trauma en andere nare dingen. Ik heb een bijbaantje, maar daar ga ik vandaag ontslag indienen omdat ik gewoon echt niet meer kan. Het lijkt alsof echt alle fut eruit is en ik geen persoon ben, maar een ding dat in beslag wordt genomen door slecht handelen (ik benoem het niet concreet want wil niet triggeren).
Wel heb ik nu eindelijk een onwijs fijne psycholoog waarbij alles er mag zijn en die mij niet gek aankijkt. Het is zo'n ontzettende verademing en fijn dat stress rondom GGZ minder is. Wel allemaal ook onwijs eng.
NC
24
Beauty, Health & Hair / Re: Blaasontsteking blijft terug komen
« Laatste bericht door Atosenzosja Gepost op 15 juli 2019, 10:08:22 »
Als ik naar de huisarts ga krijg ik een antibiotica kuurtje, maar als je te vaak antibiotica neemt is er een kans dat je er immuun voor raakt. Hier ben ik bang voor, dus ik hoop dat iemand nog een andere goede tip heeft :)
Maar je huisarts ziet toch ook dat dit al de zoveelste keer is dat je daar komt met een blaasontsteking? En ook het verhaal over antibiotica zal hij herkennen...

Ik neem aan dat je huisarts dan toch met je opzoek gaat naar een werkende oplossing/je doorverwijst om te onderzoeken waar dit door komt.
25
Beauty, Health & Hair / Re: Blaasontsteking blijft terug komen
« Laatste bericht door LovelyLover Gepost op 15 juli 2019, 08:25:46 »
Bespreek dit met je huisarts?

Als ik naar de huisarts ga krijg ik een antibiotica kuurtje, maar als je te vaak antibiotica neemt is er een kans dat je er immuun voor raakt. Hier ben ik bang voor, dus ik hoop dat iemand nog een andere goede tip heeft :)
26
Beauty, Health & Hair / Re: Blaasontsteking blijft terug komen
« Laatste bericht door Atosenzosja Gepost op 15 juli 2019, 07:56:00 »
Bespreek dit met je huisarts?
27
Beauty, Health & Hair / Blaasontsteking blijft terug komen
« Laatste bericht door LovelyLover Gepost op 15 juli 2019, 04:51:19 »
Hoi allemaal!

Ik heb last van terugkerende blaasontsteking, Ik heb het nu al voor de 4e keer in 5 maanden! Op internet lees je allemaal huismiddeltjes die helpen, niks daarvan helpt bij mij, behalve baking soda maar dat onderdrukt het alleen maar in mijn geval. Wanneer ik na een week stop zijn de klachten weer terug. Ik drink altijd genoeg, eet gezond, plas na de seks, cranberry sap of pillen hebben niet geholpen, d-mannose niet en ga zo maar door.

 Ik ben er wel achter gekomen dat het na de seks vaak weer terug komt, maar ik plas altijd na de seks en ik maak het vervolgens goed schoon. Dit weekend was ik weer bij mijn vriend en vannacht werd ik weer wakker dat ik naar de wc moest. Je raadt het al, weer blaasontsteking. Ik ga straks de dokter bellen, maar waarschijnlijk krijg ik weer antibiotica mee. Dit is helemaal niet gezond en verstoord mijn darmflora altijd, dus liever kom ik er op een andere manier af. Ik ben echt gen einde raad en ik word er helemaal gek van, is hier toevallig iemand met de gouden tip wat bij jou geholpen heeft?

Kusjes!
28
Liefde & Boys / Re: zijn jongen altijd vaag
« Laatste bericht door Zelda3000 Gepost op 15 juli 2019, 01:48:14 »
ik begrijp volkomen waar je mee zit ik zit in een iets andere situatie maar ook weer niet (i know beetje vaag haha) Maar ik heb dus zon 3 maanden geleden ook een jongen leren kennen waar ik elke dag mee appte en hij begon de gesprekken altijd (Hij moet rond 8 uur beginne met werken dus rond die tijd appte hij me altijd ) we zien elkaar ook zon 2x in de week (ook zoenen en de hele mikmak) maar de laatste week appt hij me nauwelijks terug en als ik niet begin appt hij me ook gewoon de hele dag niet. Altijd korte antwoorden krijg ik terug en geen enkele moeite om het gesprek gaande te houden. zoals ik al zei mijn situatie is niet precies zoals die van jou  (heb mijn complete situatie niet uitgelegt want dat zit je denk ik nog een uur te lezen haha) maar ik begrijp wel volkomen wat je voelt maar tips om je te helpen heb ik helaas niet want ik zit er zelf flink mee in de knoop helaas maar hoop dat het allemaal snel duidelijk word voor je
29
Beauty, Health & Hair / wimpers blijven niet gekruld ..
« Laatste bericht door Indoneesje Gepost op 14 juli 2019, 23:54:59 »
hai allemaal :)
mijn wimpers zijn van zichzelf niet lang & ook echt recht. daarom krul ik het altijd —> mascara —> weer krullen. maar TOCH is het in de middag weer zo recht als het eerst was. het ligt niet aan een mascara denk ik, want ik heb al 10 verschillende mascara’s geprobeerd incl. waterproof.
vorig jaar had ik de Miss Babyroll van L’oreal, op foto’s zie je dat het toen perfect bleef zitten! dus ik heb die weet gekocht, maar geen succes, want net als alle andere tot nu toe, krult het maar voor eventjes.
weet iemand hoe je dit kan verhelpen of hoe dit kan? ty ♥️
30
Liefde & Boys / Re: Is mijn onzekerheid raar?
« Laatste bericht door Zelda3000 Gepost op 14 juli 2019, 23:46:12 »
Denk niet dat die onzekerheid raar is ikzelf heb er ook wel last van als ik een jongen leuk vind.
Pagina's: 1 2 [3] 4 5 ... 10