Recente berichten

Pagina's: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Food & Sport / Re: Eten uit verveling
« Laatste bericht door Davillage Gepost op 14 juni 2021, 22:07:08 »
ja hoor borsten kunnen groeien en wegen dan natuurlijk ook meer!


nog een tipje, zero frisdranken! pepsi max cherry ofzo is echt een goede om zoete cravings te temperen. Nee aspartaam is niet slecht voor je, wel als je er 13 liter van op een dag drinkt ;)


en meer bewegen is altijd goed natuurlijk! vooral als dat ook 'afleiding' geeft voor het eten
12
Seks & zo / Re: seks speeltjes
« Laatste bericht door michelle1994 Gepost op 14 juni 2021, 20:27:30 »
Paar dagen geleden de Satisfyer pro 2 geprobeerd. Wat een lekker speeltje is dat! Gekocht voor maar 19,95 op https://www.pleasureislands.nl. Zeker een aanrader!
13
Lifestyle / Re: Theorie leren auto
« Laatste bericht door miochanky Gepost op 14 juni 2021, 17:59:27 »
Voor elke beginner is op het eerste gezicht de theorie het moeilijkste. Ik was ooit zelf een beginner en voor mij was dit een groot probleem, aangezien het voor mij niet moeilijk was om te leren autorijden. Ik dacht dat ik er al goed in was. Ik had het mis. Toen we leerden achteruit te rijden, begreep ik meteen dat ik niet kon rijden. Het was in deze fase dat ik moeilijkheden begon te ervaren. Toen ik mijn rijexamen haalde, slaagde ik er op de een of andere manier in om het achteruitversnellingsgedeelte te halen. Helaas heb ik nog steeds problemen met het rijden in de achteruitversnelling. Onlangs heb ik een auto-ongeluk gehad. Gelukkig heb ik op de website https://club.autodoc.nl/manuals/hoe-wiellager-achteraan-vervangen-bij-een-toyota-yaris-p1-vervangingshandleiding-11026 geleerd hoe ik de onderdelen in mijn auto moet vervangen. Ik ben bang om te bedenken hoeveel ik zou hebben betaald voor het servicebedrijf. Mijn punt is, leer alles, want die kennis heb je nodig in het leven
14
Onzin / Re: Wat wil je nu écht even kwijt #28
« Laatste bericht door Roses Gepost op 14 juni 2021, 14:08:07 »
^^Eerste onvoldoende binnen en het tweede tentamen ergerde ik mij gek aan de krakende stoelen, waardoor ik mij niet op de toets kon concentreren.

En nu ben ik met heel veel pauzes aan het leren voor het derde tentamen. Maar dit is al een hele vooruitgang, aangezien ik zaterdag emotioneel aan het vechten was met het moeten leren, want tentamens...
15
Food & Sport / Re: Eten uit verveling
« Laatste bericht door Roses Gepost op 14 juni 2021, 14:04:58 »
^^Ik kan mij eerlijk gezegd niet herinneren dat ik meer ben gaan eten. Ik bedacht mij wel, mijn borsten zijn ook gegroeid, dat komt wel door hormonen toch? Kun je daar ook van aankomen? :fieuw:

Ik weet niet of het puur het kauwen is. Kan ik wel proberen. Ook al heb ik geen honger, ik heb toch trek in iets zoets, dus ik zal niet zo snel komkommer of fruit oid pakken.

Het is inderdaad niet mijn doel om af te vallen, ik heb lang op ondergewicht gezeten en zit nu eindelijk op "gezond" gewicht. Wel baal ik ervan dat mijn buik niet meer plat is, maar dat ik wat dikker wordt. Al zullen andere mensen nog steeds zeggend dat ik niet dik ben. Ik ben ook niet dik, alleen ik zie het wel of zo.

Misschien zoals Froucke ook al zegt, 's avonds een stukje wandelen oid, dan zit ik ook niet saai thuis met het niet willen eten
16
Verkoop! / Schoenen gezocht! ( Voor mensen die het minder hebben)
« Laatste bericht door Geert11 Gepost op 14 juni 2021, 13:28:33 »
Hey!

Ik ben een vrijwilliger die opzoek is naar schoenen die ik gratis of tegen kleine vergoeding mag hebben! Ik maak er namelijk nog heel veel mensen blij mee.
Stuur berichtje met wat je hebt dan komen we er wel uit!

Beschadigingen of gebruikers sporen maken niets uit!

17
Food & Sport / Re: Eten uit verveling
« Laatste bericht door Davillage Gepost op 13 juni 2021, 16:51:15 »
hoi!


ten eerste: de pil is geen directe oorzaak voor gewichtstoename. Er zitten namelijk geen calorieën in de pil en om aan te komen moet je voor een langere periode meer calorieën binnen krijgen dan je verbruikt. Het is wel zo dat de pil je hongergevoel kan aanwakkeren en hormonen wat in disbalans komen wat er dus voor zorgt dat je meer gaat eten om deze honger tegen te gaan en je dus aankomt. Dit komt alleen puur door het extra eten van calorieën, niet door de pil zelf.


je zegt dat je iets te doen wil hebben als het om eten gaat. Ik weet dat het saai klinkt, maar als het puur het kauwen is wat je fijn vindt, doe dat dan op een komkommer of een kauwgomtje. Dan heb je toch het eet-gevoel zonder dat je calorieën binnenkrijgt. een andere tip is om je ontbijt, lunch en avondeten groter te maken waardoor je vol raakt en daarna geen trek meer hebt om te snacken (bijv die koekjes na het avondeten). als je een goed gevulde maaltijd hebt genuttigd, zal je niet meer hunkeren naar deze extra snacks. Volumevoer is hierin het belangrijkst: dit betekent veel voedsel voor weinig calorieën, denk aan groente, magere vis/vlees/vegabronnen en veel drinken. Vocht zorgt er ook voor dat je een verzadigd gevoel krijgt.


en de belangrijkste tip: heb geduld! het heeft 1,5 jaar geduurd om de kilo's er aan te krijgen, dus je zal minstens de helft van de tijd moeten gebruiken om het er af te krijgen. Volgens mij is het niet per se je doel om weer die 10 kg er af te krijgen, maar ik wil maar zeggen dat je gewoon de tijd moet nemen.
Succes!
18
Media, film & muziek / Re: Post je site/blog topic! – Lees éérst de beginpost!
« Laatste bericht door Mariska Gepost op 11 juni 2021, 18:12:13 »

Er staan nieuwe producten in mijn webshop! Waaronder 4 kleuren liquid lipstick van Shiseido voor een hele mooie prijs, nieuwe waxmelts (ook die niet meer verkrijgbaar zijn van Goose Creek) én een aantal heerlijke producten van DIYS Soap die je moet zien 🎉🤩🌞

https://doormariska.nl/shop/
19
Food & Sport / Re: Eten uit verveling
« Laatste bericht door Froucke Gepost op 10 juni 2021, 21:46:14 »
Ik zou zeggen geef jezelf iets meer ruimte, gun jezelf dat snackje, maar let gewoon een beetje op. Balance is everything. En sporten kan je misschien ook buiten doen? Gewoon een stukje wandelen na het eten of een stuk fietsen? Heerlijk op een zomeravond zoals die van de laatste tijd.
20
Food & Sport / Eten uit verveling
« Laatste bericht door Roses Gepost op 10 juni 2021, 21:29:49 »
Hallo allemaal,

waarschijnlijk zal ik niet de enige zijn, maar ik ben afgelopen 1,5 jaar kleine 10 kilo aangekomen. De helft hiervan is van de pil, want ik ben begonnen 1,5 jaar geleden begonnen met de pil, maar na 10 maanden ben ik daar weer mee gestopt. Ik ben intussen ook op kamers gaan wonen, want ik ben aan nieuwe studie begonnen. Nu zal het overwegend corona kilo's zijn, maar ik ga de laatste tijd steeds meer eten uit verveling. Overdag tussen de lessen door eet ik en 's avonds na het eten, eet ik ook nog wel een koekje en dat blijft bijna nooit bij 1. Ik merk dat ik geen honger heb, maar iets te doen wil hebben.

Het is niet dat ik dik ben, maar ik begin wel een buikje te krijgen en ik haat het dat ik nu ineens een vetrol krijg. Ik was altijd veel te dun, maar zit nu op normaal gewicht.
Ik wil wel weer gaan sporten, maar dat heeft ook een aantal tegenslagen gehad hier in de nieuwe stad. Het gaat mij nu vooral om het verveeld eten tegen te gaan. Heeft iemand tips om dit tegen te gaan?
Pagina's: 1 [2] 3 4 ... 10