Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
Lifestyle / Re: Algemeen 'op kamers' topic #2
« Laatste bericht door LittlePrincess_ Gepost op Vandaag om 16:33:50 »
Geen idee of ze dat in Amsterdam ook hebben maar ik vind sociale huurwoningen heel fijn bv Woonnet. En je hebt ook huizen waar je direct kans op maakt of loting ipv alleen maar inschrijfduur.
Ik heb net even gekeken, maar dit is voor woningen. Zelf ben ik meer opzoek naar een kamer of studio. En het liefst niet te duur aangezien ik dan nog maar net met werken begin..
2
Liefde & Boys / Re: Wat nu?
« Laatste bericht door Pinkiewink Gepost op Vandaag om 15:53:15 »
Heb je ook een beetje gesprekken gehad via dm's? Want dan zou ik proberen gewoon te praten zoals je met hem online praat. Daarnaast zou je kunnen proberen met hem af te spreken in de pauze of na school, zodat je ook even een moment samen hebt en je het misschien wat minder spannend vindt.
Gespreksonderwerpen zou ik eerst gewoon een beetje simpel houden, dus over school of hobby's. Wat jullie hebben gedaan in de zomervakantie is misschien ook leuk om over te praten. Ik ben totaal geen social expert ofzo, maar ik hoop dat je misschien hierdoor zelf wat idee├źn krijgt 🙈
3
Lifestyle / Re: Algemeen 'op kamers' topic #2
« Laatste bericht door kopjechino Gepost op Vandaag om 15:42:01 »
Geen idee of ze dat in Amsterdam ook hebben maar ik vind sociale huurwoningen heel fijn bv Woonnet. En je hebt ook huizen waar je direct kans op maakt of loting ipv alleen maar inschrijfduur.
4
Beauty, Health & Hair / Re: Afvallen met shakes
« Laatste bericht door Estranged Gepost op Vandaag om 15:39:40 »
Welk fruit gebruik je?
Banaan, en dan iets van bosvruchten zoals aardbeien, blauwe bessen of frambozen. Soms doe ik mango maar daar zit erg veel suiker in en de banaan heeft natuurlijk ook al veel suiker. Voordeel is wel dat je zo'n smoothie niet verder op smaak hoeft te brengen met suiker of zoetstof.
5
Beauty, Health & Hair / Re: Foto bewerken
« Laatste bericht door Oceaan Gepost op Vandaag om 15:29:41 »
Meid zet dit op zn minst onder het juiste onderwerp. Heb je voorbeelden van wat je precies wil bereiken? Want 'die tumblr foto's' zegt niemand iets
6
Liefde & Boys / Wat nu?
« Laatste bericht door Amberthegirl Gepost op Vandaag om 15:16:59 »
Heey
Er is een jongen bij mij op school waar ik een beetje op Crush. Ik wilde nu dus wel actie ondernemen en heb laatst dus hoi gezegt😂. Maar toen reageerde hij daarna wel onder me foto. Daarna heb ik hem eigenlijk de hele zomervakantie niet gezien en was het een beetje awkward om zomaar naar hem toe te gaan ofzo. Maar ik kwam hem laatst weer tegen. En hij lijkt wel nog knapper geworden. Daarna heb ik hem dus een DM gestuurd met een heel simpel vraagje en toen reageerde die gewoon normaal. Maar ik durf dus gewoon niet met hem praten op school. Ik weet niet wat ik moet zeggen en als ik de motivatie heb gevonden begint me hart heel snel te kloppen en loop ik weer weg. Heeft iemand misschien tips om hem aan te spreken en gespreksonderwerpen? Of misschien een andere manier?

Xxjes
7
Lifestyle / Re: Algemeen 'op kamers' topic #2
« Laatste bericht door LittlePrincess_ Gepost op Vandaag om 13:39:28 »

Hoii allemaal!


Ik ga over een poosje op mijzelf, maar ben geen student meer. Ik had mij voor Room opgegeven maar hier kun je alleen als student een kamer krijgen. Weten jullie nog goede websites waar je als GEEN student goeie kamers of studio's kan vinden in de buurt van Amsterdam (het liefst zo dicht mogelijk bij Schiphol, i.v.m. werk)?


En als hier toch stiekem al een topic voor is, zou iemand mij deze dan kunnen sturen?
8
School / Re: Eindexamenkandidaten 2019
« Laatste bericht door Ivette Gepost op Vandaag om 13:17:13 »
Heee, ik doe ook eindexamen dit jaar! Super spannend want voor mijn profielwerkstuk lanceren we ook nog eens onze eigen webshop, neem een kijkje op onze insta als je wil: @byliiv
9
School / Re: Industrieel Product Ontwerp
« Laatste bericht door Seastem Gepost op Vandaag om 09:26:25 »
Zelf heb ik in 2015 deze opleiding afgerond (wel bij een andere hogeschool) en ben ik daarna een iets andere master gaan doen. Als je vragen hebt over de opleiding dan kan je altijd een priv├ębericht sturen.

De opleiding over het algemeen is een combinatie van techniek (wiskunde, mechanica, statica, productietechnieken, materiaalkennis etc) en de meer vormgevingvakken (handschetsen, ergonomie, vormgeven). Daarnaast krijg je ook ondersteunende vakken zoals marketing. Meestal raden ze wel mbo'ers zonder wiskunde en natuurkunde kennis aan om extra lessen hierin te volgen. De meeste hogescholen bieden dit ook aan. Meestal heb je altijd een (groeps) projectopdracht naast de vakken. De ene keer is dat meer een vormgevingsopdracht, de andere keer meer technisch en moet je een nieuw werkend systeem bedenken.
10
Media, film & muziek / Re: Het algemene Sims topic [lees de beginpost]
« Laatste bericht door Daisy Gepost op Vandaag om 08:57:26 »
Na 100 jaar weer eens de sims opgestart en een heleboel gedownload om het iets leuker te maken, ik heb namelijk 0 uitbreidingen haha
Pagina's: [1] 2 3 ... 10