Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
School / Re: Groot dilemma (heel veel stress)
« Laatste bericht door xJamie Gepost op Vandaag om 00:46:27 »
Ik zou gewoon bij je droom bedrijf gaan stage lopen, zie je ook gelijk hoe het daar werkt. Ennnn, het kan ook heel goed uitpakken! Als ze jou wel willen hebben heb je mooi 2 vliegen in 1 klap
2
Liefde & Boys / Re: I was not expecting this
« Laatste bericht door Pinkiewink Gepost op Gisteren om 22:45:32 »
Wauw, die Tom klinkt gewoon echt als een lul. Volgens mij vind ie zichzelf echt helemaal geweldig. En het slaat nergens op dat je niet zou kunnen werken omdat één stage tegenviel. Daar zijn stages voor, om te weten te komen hoe je opleiding in de praktijk werkt.
Goed van je dat je het hebt uitgemaakt.

Ik zou even rustig aandoen wat betreft FWB en dat soort dingen. Naar mijn mening is het na een breuk beter als je weer leert op eigen benen te staan. Wat ik wil zeggen is, probeer eerst eens is weer gelukkig te zijn in je eentje. Ookal ben je waarschijnlijk blij dat je van Tom afbent, een breuk gaat je niet in de koude kleren zitten. Je emoties kunnen alle kanten opgaan. Intiem doen is dan geen goed idee denk ik. Maar dat kan per persoon verschillen. Misschien is een rebound juist net wat je nodig hebt. Bedenk van te voren goed wat je wilt en hoe je je voelt.
3
School / Groot dilemma (heel veel stress)
« Laatste bericht door rozemarijn Gepost op Gisteren om 22:22:54 »
Hi dames,

Ik zit met een heel groot dilemma. Ik moet namelijk vanaf volgende week stage lopen en heb tegen twee bedrijven 1 maand geleden gezegd dat ik er zou beginnen, met het idee dat ik eentje op tijd zou afzeggen omdat ik nog graag wilde nadenken. (De personen die ik nog vragen wilde stellen gingen pas met vakantie, dus had tijd nodig om te vragen te kunnen stellen en een beslissing te maken.)

Nu besef ik me dat ik een hele grote fout heb gemaakt, want het ene bedrijf heb ik dus niet op tijd kunnen afzeggen. Nou zit ik dus met een schuld gevoel, maar ik moet toch het ene afzeggen en dit zo snel mogelijk doen. Op zich heb ik mijn keuze al gemaakt, want het ene bedrijf (bedrijf x) is toch wel echt het bedrijf waar ik voor de rest van mijn leven zou willen werken. Alleen is het wel zo dat is momenteel kamp met psychische problemen, gezondheidsproblemen en problemen thuis. Dus nou ben ik bang dat ik om deze redenen niet optimaal ga kunnen presteren bij dat bedrijf, waardoor ik misschien later niet meer word aangenomen. Als ik om deze redenen ga voor het andere bedrijf (bedrijf y), moet ik bedrijf x morgen dus afzeggen, maar dan ben ik ook weer bang dat ik noooooit meer word aangenomen omdat ik hen zo laat afzeg....

Denken jullie dat ik er ooit nog word aangenomen nu ik niet meer (1 maand later pas) in ga op hun aanbod?

Ik hoop echt dat jullie mij kunnen helpen met deze vragen, want anders zal ik voor de rest van mijn leven spijt hebben. :(

Alvast dank!!!!
4
Seks & zo / Re: Het ik wil zwanger worden/ben zwanger/ben zwanger geweest topic!
« Laatste bericht door Subclavia Gepost op Gisteren om 22:20:09 »
oh schat het spijt me dat te horen... ik leef met je mee, heb het zelf ook meegemaakt in 2016, veel sterkte met dit gemis en veel goede moed!
Bedankt! Het ergste is gelukkig achter de rug, hoewel ik het er nog moeilijk mee heb.. we hopen snel terug zwanger te mogen zijn

Hoe is het met jou ondertussen? En je kindjes? :)
5
Lifestyle / Re: Stage (groot) probleem
« Laatste bericht door demet_a55 Gepost op Gisteren om 22:02:44 »
Ik zou het niet doen, afzeggen. Naar mijn weten moeten stages op tijd zijn geregeld, daardoor ben ik namelijk last minute afgezegd door een bedrijf.
Ik zou als je klaar bent met studeren een sollicitatie sturen naar je droombedrijf om daar uiteindelijk te gaan werken

Bedankt voor je reactie! Denk je wel dat ik na het afstuderen word aangenomen door mijn droombedrijf? Gezien het feit dat ik zo laat afzeg en tot nu toe eigenlijk niets van mezelf heb laten horen? Daar zit ik nu vooral mee..
6
@Himeros: Maakt niet uit, kan jij ook niks aan doen! Een nieuw pleeggezin is uiteindelijk toch geen optie gebleken. Ik zit nu in een crisisopvang van Jeugdformaat en van daaruit ga ik daarbinnen naar zelfstandigheid toe werken.
Fijn dat je PMT zo als helpend ervaart!


Mijn moeder is iets meer dan een week geleden en ik was erbij. Ik was en ben er ontzettend gebroken door. Daarbij kwam dat ik bij een nieuw gezin was geplaatst, maar sinds gister ben ik daar ook niet meer welkom na een best heftige crisis met 24 uurs opname. Sowieso ziet pleegzorg het niet meer als een optie om mij in een gezin te plaatsen gezien de hevigheid van mijn problematiek. Gelukkig nu op een fijne plek met goede begeleiding en veiligheidsmaatregelen. En ik voel mij best gezien door Jeugdformaat. Ook nu begeleiding door IBT.
NC
7
Liefde & Boys / Hij twijfelt en ziet er geen toekomst in
« Laatste bericht door AnnavdB Gepost op Gisteren om 21:09:14 »
Hi girls,

Ik heb al meerdere keren over dezelfde jongen een topic gemaakt. Ik breng nu al maanden met hem door en we hebben het altijd heel gezellig. Iedereen zegt dat wij een relatie hebben, maar wij hebben nooit dit label er aan gehangen, omdat ik er niet klaar voor was (nu wel btw).

In mijn jeugd heb ik meerdere trauma's opgelopen, waardoor ik sociale angst, een erg laag zelfbeeld, bindingsangst en verlatingsangst heb. Ik ben hiervoor al bijna een jaar in behandeling, maar heb veel slechte momenten die vooral overgaan in zelfhaat, automutilatie en suïcidale gedachten. Nadat mijn opa vorige maand is overleden, gaat het een stuk slechter, maar werk ik hard om niet nog verder terug te vallen. "Mijn vriend" is een ontzettend fijne steun voor mij in deze tijd en is al lang van op de hoogte dat dit speelt.

Gister was ik bij hem, en liep het niet zo lekker tussen ons omdat ik een aantal moeilijke dagen achter de rug heb. Na een gesprek kwam hij ermee dat hij erg over ons twijfelt, omdat hij geen toekomst met mij ziet, vanwege mijn gezondheid. Hij kijkt dan gelijk drie jaar de toekomst in en weet voor zichzelf nog niet wat hij in de toekomst wil en is hier best bang voor. Hij liet weten dat hij te bezorgd om mij is en zich daarom niet goed voelt. Ik schrok hier heel erg van, omdat het blijkbaar al een paar weekjes speelde, maar hij dit nooit eerder heeft gezegd. Ook is hij vaak erg gesloten over zijn gevoel waardoor hij moeilijk te peilen is, hij zat hier zo erg mee dat hij volledig brak.

Na een hoop tranen van ons beiden, hebben we besloten het nog een paar weekjes aan te kijken, en dan beslist hij wat hij wil. Ik weet namelijk wel dat ik graag met hem doorga. Ik ben ook bereid een stapje terug te doen en rustig verder gaan met het opbouwen van een relatie. Uiteindelijk zijn we samen wat gaan eten, hebben we "seks" gehad en ben ik blijven slapen. Al kon ik echt niet slapen, omdat ik zo verdrietig hierom ben. Ik vertrouw na ruim 19 jaar voor het eerst een jongen op deze manier en houd zo veel van hem en dat gebeurt dit. Hij geeft mij nu ook veel gemixte signalen, door te zeggen dat het zo gezellig vindt, veel van me houdt, me zo mooi vindt en graag bij me is, hij kust en knuffelt me ook. Hij wil volgende week gewoon afspreken. Hij heeft vandaag ook een groot deel van mijn familie ontmoet en gaf daarna aan dat hij heel gezellig vond. Hierdoor ben ik heel in de war en verdrietig, omdat ik moeilijk met dit soort onzekerheden om kan gaan.

Sorry voor het lange bericht, maar ik hoop dat iemand tips voor me heeft hoe ik hier mee om moet gaan en zodat ik even mijn ei kwijt kon.

ps: ik heb vandaag een hele grote stap gemaakt, door mijn mesje waarmee ik me automutileerde na ruim twee jaar weg te gooien :cheers:
8
School / Re: Iets in de zorg op universitair niveau zonder gezondheidspakket
« Laatste bericht door Jane Gepost op Gisteren om 18:39:34 »
Misschien is mondzorgkunde iets voor je? Opleiding duurt vier jaar, alle profielen zijn toelaatbaar en je hebt tijdens je werk direct te maken met patiënten. Het is weliswaar een HBO-opleiding, maar door de numerus fixus en het hoge salaris krijg je toch wellicht de voldoening die je zoekt.
9
Liefde & Boys / Re: Het algemene matchapp/datingsite topic
« Laatste bericht door Brentrivera Gepost op Gisteren om 16:52:45 »
Was gewoon een beetje aan het swipen op Tinder voor de fun, leuke jongen tegengekomen uit dezelfde stad. Na een kort gesprek wilde hij direct afspreken, ik heb aangegeven dat ik daar niet zo snel mee ben normaal op Tinder en ik liever nog iets langer praat. Ben daarnaast erg druk de komende week(en). Ik dacht dat hij het begreep, we bleven gewoon verder praten. Nu blijft hij daar sinds een aantal dagen over bezig, ik heb het idee dat hij er boos over is en nu van mij verwacht dat ik me maar aanpas en iets doe waarmee ik eigenlijk liever nog even wacht, het is tenslotte een vreemde.
Ik weet niet of ik het überhaupt nog een kans moet geven, als het nu al zo gaat en we het hier al niet over eens kunnen worden?
10
Seks & zo / Trio/ lesbische ervaring
« Laatste bericht door Anonymous24 Gepost op Gisteren om 16:51:45 »
hoihoi

misschien een rare vraag maar ik heb het nu al een tijdje met iemand over een trio (m,v,v) en ik wil ook graag een keer met een meisje zulke dingen doen. alleen ik weet niet waar ik iemand kan vinden voor dat.

iemand misschien tips?
Pagina's: [1] 2 3 ... 10