Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
Beauty, Health & Hair / Re: Het algemene gezichtsverzorging topic
« Laatste bericht door KaithlynMoore Gepost op Vandaag om 12:34:25 »
Hey meiden,

Omdat er nog geen algemeen topic was voor alle soorten gezichtsverzorging behalve voor acne open ik nu dit topic!

Hier kan alles besproken worden over gezichtsverzorging:

crèmes
toners
serums/olie
reiniging
maskers
Reinigings borstels zoals de Clarisonic, Silk 'n Sonic, Philips Visapure

En alle andere producten die daar onder vallen!De KONJAC sponge. Konjac wordt al 1500 jaar in Japan en Korea gebruikt als medicijn. De hydraterende, alkalische plantvezel wordt ingezet in de strijd tegen onzuiverheden, talg en hersteld de zuurtegraad van de huid. De sponsen bevatten ook nog ijzer, fosfor, koper, zink, vitamine A, vitamine E, vitamine D, vitamine B1, vitamine C en foliumzuur. Konjac Sponges zijn er in verschillende varianten waardoor er voor ieder huidtype een geschikte sponge te vinden is.

De Konjac sponges zijn 100% natuurlijk, 100% biologisch en pH neutraal. Ze mogen dagelijks gebruikt worden en kunnen met of zonder reiniger worden gebruikt. Gebruik je een reiniger denk er dan aan dat je niet te veel gebuikt want de spons zorgt voor een overvloed aan ‘schuim’.

Grijs: The Original Pure Konjac Spons is gemaakt van niets anders dan Konnyaku plantenwortels.

Rood: Franse Rode Klei helpt bij een droge, gevoelige huid of rijpe huid. Rode klei reinigt de huid en het versnelt het herstelproces. De bloedsomloop verbetert en rimpels vervagen.

Roze: Franse roze klei is goed voor de gevoelige en droge huid. Helpt bij het verwijderen van onzuiverheden en is geschikt voor het verjongen van de huid die veel te lijden heeft gehad. Ook geschikt voor de huid wat vaak verband in de zon.

Groen: Geschikt voor een normale tot gecombineerde huid of bij een vette T-zone. Franse groene klei absorbeert namelijk vuil, talg en bacteriën, terwijl de poriën zachtjes gereinigd worden.

Zwart: Geschikt voor de vette huid met puistjes en mee-eters. Bevat houtskool en mineralen die zorgen voor het verwijderen van overtollige talg.

Wit: Speciaal voor baby's. Bevat geen chemicaliën of gifstoffen en reinigt heel zacht. Dus ook geschikt als je een super-super gevoelige huid hebt.Sites voor skincare (ook natuurlijk):

besopure.nl
iciparis.nl
douglas.nl
detuinen.nl
paulaschoice.nl
thebodyshop.nl
Dus kom maar op met vragen, suggesties of je skin care routine!

Have fun!

igenlijk maak ik me de laatste tijd echt zorgen over mijn ruwe huid, en ik wil geen chemische oplossingen toepassen. Als er kruidengeneesmiddelen zijn, worden deze zeer op prijs gesteld.
2
Onzin / Re: Wat wil je nu écht even kwijt #28
« Laatste bericht door Snowblack Gepost op Gisteren om 15:40:13 »
Dit is de eerste keer in 12 jaar tijd dat ik mij serieus afvraag hoe ver ik moet gaan om te vechten voor mijn dromen. En of ik niet beter gewoon op kan geven, ondanks alle jaren van keihard ernaartoe werken op verschillende gebieden. Wanneer is het genoeg? Kan ik mijn droom wel opgeven zonder het überhaupt geprobeerd te hebben? Ik weet het niet meer. Ik ben al dagenlang in de war omdat er in een hele korte tijd ontzettend veel gebeurd.


NC
3
Liefde & Boys / Re: Hij draaide zijn hoofd weg toen hij me zag?
« Laatste bericht door Zina96 Gepost op Gisteren om 15:09:38 »
wat vervelend! jongens.. zucht... ik heb je een priveberichtje gestuurd als je nog meer wil vertellen of vragen.
Lief! Dankjewel. Heb je inmiddels al een prive berichtje teruggestuurd!
4
Liefde & Boys / Re: Hij draaide zijn hoofd weg toen hij me zag?
« Laatste bericht door jose_b Gepost op Gisteren om 14:47:16 »
wat vervelend! jongens.. zucht... ik heb je een priveberichtje gestuurd als je nog meer wil vertellen of vragen.
5
Liefde & Boys / Re: Hij draaide zijn hoofd weg toen hij me zag?
« Laatste bericht door Zina96 Gepost op Gisteren om 14:19:57 »
ik denk dat die jongen erg onzeker is of geen houding weet te geven?

Zo ziet hij er soms wel uit ja. Alleen ik stuurde hem eergisteren een bericht via snapchat en hij had nog steeds niet gereageerd en of geopend. Dus idk. Miss moet ik t even afwachten...
6
Beauty, Health & Hair / Re: Lotgenoten: Overactieve/Overprikkelde blaas
« Laatste bericht door jose_b Gepost op Gisteren om 12:10:33 »
wat rot zeg! ik zou toch vertrouwen hebben dat het uiteindelijk wel opgelost wordt hoor. ik heb het oko gehad in het verleden. 1 keer ging het weg door veel cranberry sap/tabletten te drinken en vitamine c (of het is vanzelf weggegaan dat weet je natuurlijk nooit) en 1 keer bleek dat het kwam door een verstoring in de ph balans meer in de vagina te zijn en is het opgelost met creme en spoelingen.
7
Liefde & Boys / Re: Kusje aan goede vriendin
« Laatste bericht door jose_b Gepost op Gisteren om 11:26:50 »
een vervelende en vreemde situatie. ik vind het wel heel positief dat hij er gelijk mee naar buiten kwam en er ook last van had zelfs. dat is misschien toch het belangrijkste!
8
Over Girlscene / Re: Girlscene forum
« Laatste bericht door jose_b Gepost op Gisteren om 11:24:10 »
je bent natuurlijk overal welkom, maar ik denk dat veel meiden het toch als minder prettig ervaren dat hier jongens komen en ook qua leeftijd verschil je veel van de gemiddelde meiden hier. ik vraag me af of dit nou het perfecte forum is voor je (nog even los van het feit dat het forum echt heel rustig is geworden)
9
Over Girlscene / Re: Nieuwe regel tegen ongepaste nicknames en avatars
« Laatste bericht door Linksejongen Gepost op 20 september 2020, 22:58:55 »
Goed bezig dat jullie ongewenste nicknames niet tollereren. en zeker ongepaste teksten.ik ben er mee eens om deze site netjes te houden zo dat iedereen gezellig iets leuks kunnen delen. Gr. Leo.
10
Liefde & Boys / Re: Hij draaide zijn hoofd weg toen hij me zag?
« Laatste bericht door Linksejongen Gepost op 20 september 2020, 22:52:37 »
ik denk dat die jongen erg onzeker is of geen houding weet te geven?
Pagina's: [1] 2 3 ... 10