Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
Nieuws en actualiteiten / Re: Provinciale Statenverkiezing 2019
« Laatste bericht door Iroh Gepost op Vandaag om 17:32:12 »
Ik hoor mensen vaker blanco stemmen voor de waterschappen. Ik snap dat wel, waarom moeten wij daarvoor kiezen en niet de Provinciale Staten?
Inderdaad, ik begrijp niet waarom wij hiervoor moeten kiezen. Heb er verder ook geen mening over, dus vandaar blanco.
2
Nieuws en actualiteiten / Re: Provinciale Statenverkiezing 2019
« Laatste bericht door Himeros Gepost op Vandaag om 17:20:48 »
Ik denk dat ik blanco ga stemmen, ik weet het echt niet

Dat is natuurlijk ook een optie. Je stem telt wel mee voor het opkomstpercentage :)
3
Nieuws en actualiteiten / Re: Provinciale Statenverkiezing 2019
« Laatste bericht door Himeros Gepost op Vandaag om 17:20:07 »
Ik ga straks GroenLinks stemmen, op de eerste vrouw uit mijn stad op de lijst. Had nog getwijfeld om anders op D66 of PvdA te stemmen, maar ik denk dat een stem op GL effectiever is. Voor waterschappen stem ik blanco.

Ik hoor mensen vaker blanco stemmen voor de waterschappen. Ik snap dat wel, waarom moeten wij daarvoor kiezen en niet de Provinciale Staten?
4
Onzin / Re: Wat wil je nu ├ęcht even kwijt #28
« Laatste bericht door Snowblack Gepost op Vandaag om 17:19:22 »
Verdorie dat wordt sowieso een uur wachten tot mijn broertje uit bad is, zodat ik kan douchen.  :hamer:  Ja ik stel me aan.
5
Liefde & Boys / Re: Advies nodig
« Laatste bericht door Eevee Gepost op Vandaag om 17:15:14 »
Je kan een paar dingen doen;
Nog een keer afspreken
Hem laten gaan
Hem erop aanspreken

Ik denk dat je, door WhatsApp, een iets ander beeld bent gaan vormen van hoe hij daadwerkelijk is. Online komen mensen nu eenmaal anders over. Klinkt als iemand die vooral bezig is met stappen/feesten en laat de toekomst op zich afkomen. Misschien verschillen jullie op bepaalde vlakken (te)veel. Persoonlijk houd ik er zelf niet van als iemand vaak 'klaagt' als iets hem niet aanstaat of de ander kleineert, maar dat is natuurlijk smaak. Sommigen kijken daar doorheen, maar als het je nu al opvalt, moet je afwegen of je dit op den duur nog leuk vindt.

Ik denk dat vaker afspreken meer bevestiging zal geven.
6
Lifestyle / Re: hoelang kan een hond alleen zijn?
« Laatste bericht door Traveler Gepost op Vandaag om 17:09:35 »
^ ze gaat studeren dus dat betekend dat het niet bij een enkele keer blijft in de week.
7
Liefde & Boys / Advies nodig
« Laatste bericht door Jorien Gepost op Vandaag om 17:04:13 »
Hee meiden,

Via een datingapp (en later whatsapp) heb ik ongeveer drie weken contact gehad met een jongen. We spraken elkaar elke dag, zowat de hele dag door, het klikte echt! We konden het hebben over echt vanalles en nog wat, dus oppervlakkige dingen maar hadden ook diepgang in gesprekken. Dit vond ik echt fijn en we hadden allebei zoiets van, wow dit is wel bijzonder, dat je dat zo al kan hebben! We verschillen wel erg in dingen, en vooral als het op zaken als school en uitgaan aankomt. Ik ben iemand die voor mijn studie m'n best doe. Het is een pittige studie en ik moet er ook veel voor doen om alle vakken te halen, en ik ervaar dan ook wel stress bij tentamens. Hij daarentegen, is iemand die alles voor z'n studie uitstelt, doet alles op het ALLERlaatste moment en stresst nooit. Ik spendeer mijn weekenden dan ook deels aan studie en deels aan vrienden/familie. Hij gaat elk weekend alle dagen uit en heeft na elk weekend wel een beetje spijt dat hij te hard heeft gefeest (zijn zijn woorden allemaal). Zijn vrienden zitten vaak aan de drugs (coke enzo), heeft hij zelf niets mee naar eigen zeggen. Voorderest hebben we dus ook allerlei andere gesprekken gehad over andere onderwerpen, maar omdat dit wel een vervolg heeft besloot ik om dit wel even uit te lichten.

Afgelopen maandag zijn we wat gaan drinken. We hadden er allebei echt zin in! Hij zou naar de stad komen waar ik woon, ik woon daar op kamers dus weet nog niet precies alle kroegen enzo te vinden, maargoed dat maakt op zich natuurlijk niet uit denk je dan. Ik wist wel een leuke kroeg waar ik ooit eerder was geweest en via google maps had gevonden waar die was. Dacht ik dan... We kwamen aan en wat bleek, ik had de verkeerde opgezocht. Dus dat was natuurlijk niet echt slim, maargoed dat kan gebeuren dacht ik, op naar een andere kroeg! Hij stond daar deels hetzelfde in, maar ging ineens mij de schuld geven dat we wat wilden drinken maar dat het ook niet zo druk was in de kroegen, althans niet zo druk als dat hij blijkbaar had gewild. Hij vond het raar dat we op een maandag gingen, had liever een andere dag gewild want dan zou het gezelliger zijn. Hij bleek het ook niet leuk te vinden dat ik van tevoren dacht dat het wel iets drukker zou zijn omdat ik vaker doordeweeks wat ging drinken in de stad en het toen wel druk was, omdat hij daardoor de verwachting had dat het wat drukker zou zijn. Hij zei dit echt meerdere keren. Daarnaast merkte ik dat ons gevoel voor humor wat minder op een lijn ligt. Hij vindt het grappig om mensen (en ja, mij dus ook) echt af te zeiken. Ik vind dat tot op zekere hoogte wel grappig, maar niet als het de hele tijd gebeurt en ook niet op de manier als hij dat deed, het kwam op mij wel kleinerend over. Dit heb ik ook wel laten merken, door er op een relaxte manier gewoon maar wat van te zeggen. Verder begon hij best vaak weer over dat feesten en dat de boel vaak uit de hand loopt als hij met z'n vrienden uitgaat. En tuurlijk, ik vind het echt niet erg om het daarover te hebben en wil ook echt niet zijn behoeften wegcijferen, het is ook wel gewoon leuke gespreksstof die je dan hebt, gewoon om beiden van die uitgaansverhalen te delen, maar ik had toch iets meer diepgang verwacht. Ook omdat we dat wel op whatsapp meer hadden, had ik denk ik andere verwachtingen van de date. Ik ben een paar keer subtiel van onderwerp veranderd, zodat we het ook over andere dingen konden hebben en misschien ergens wat dieper op in konden gaan, maar elke keer kwam het daar weer op terug.

Voorderest was het wel erg gezellig, de hele avond volgepraat en gelachen, lekker veel gelopen en uiteindelijk bij twee kroegjes wat gedronken, wat prima was! En hij kwam verder ook wel over als een lieve jongen, niet iemand die expres zo zou doen.

Al met al vond ik het echt een verwarrende avond. Had ik dan te hoge verwachtingen van de date zelf, of stel ik me aan door hierover in te zitten? Ik heb het er nog niet met hem over gehad, omdat ik eerst m'n eigen gedachten en gevoelens op een rijtje wil krijgen... Ik spreek hem wel nog steeds, maar wel wat minder dan eerst. Wat denken jullie ervan?
8
Lifestyle / Beste KamerVerhuur Sites
« Laatste bericht door Elisa Gepost op Vandaag om 16:51:44 »
Ik zal het kort houden.
Ik ben op zoek naar een studio of kamer.
Maar ik kan maar geen goede websites vinden.
Het liefst in de buurt van Breda zoals Etten-Leur of Tilburg.
Laat hier onder je site achter svp.
Groetjees xoxo
9
Nieuws en actualiteiten / Re: Provinciale Statenverkiezing 2019
« Laatste bericht door Roses Gepost op Vandaag om 16:50:46 »
Ik denk dat ik blanco ga stemmen, ik weet het echt niet
10
Onzin / Re: Wat wil je nu ├ęcht even kwijt #28
« Laatste bericht door Roses Gepost op Vandaag om 16:49:01 »
Lekker schreeuwen in de trein, houdt zelf je bek kutjoch, niemand hoeft te weten waarom jouw bakje patat is omgetyft  bduh.gif
Pagina's: [1] 2 3 ... 10