Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
Lifestyle / Re: paniek
« Laatste bericht door Atosenzosja Gepost op Gisteren om 22:21:56 »
Ga naar de huisarts. Laat lichamelijke oorzaken uitsluiten en probeer anders eens een aantal gesprekken met een POH/eerstelijns psycholoog.
2
Seks & zo / Re: Moet ik me schamen
« Laatste bericht door setyourmindfree Gepost op Gisteren om 21:57:12 »

jij kan er niks aan doen dat het zo is afgelopen... dat zal hij ook begrijpen anders is het echt een loser
en ja al zou hij het doorzeggen (wat wel echt triest zou zijn) , moet je daar denk niet teveel over in zitten want je spreekt hem/zijn vrienden toch niet meer
maar ik snap je frustaties wel hoor
3
Lifestyle / Re: Nieuw hier!
« Laatste bericht door Fabienne2003 Gepost op Gisteren om 20:05:45 »
Ontzettend knap van je!

No risk, no magic!
4
Onzin / Re: Wat wil je nu Ă©cht even kwijt #28
« Laatste bericht door Snowblack Gepost op Gisteren om 17:40:14 »
Oke ik had dus een boerderij in Schotland gemaild of ik daar als vrijwilliger aan de slag kon. Het duurde even, maar nu heb ik een antwoord terug en ben ik in gesprek met deze boerderij. Ze had nog wat dingen die ze wilde aankaarten, maar daar heb ik geen problemen mee, dus ik heb wel het idee dat dit wat gaat worden. Het klonk in ieder geval wel positief. Ik heb er een goed gevoel bij.  :cheering:   Ik ben zooooo blij haha omg.  ;D
5
Lifestyle / Re: Geen hond van de ouders
« Laatste bericht door đź’–MistyStarđź’– Gepost op Gisteren om 15:41:58 »
Hoi,
Ik heb zelf na 1,5 jaar een hond gekregen van mijn ouders! Ik heb veel gezeurd, maar bij mij hielp het wel dat mijn moeder wel een hond wou. Misschien kan je een keertje oppassen op een hond van iemand anders. (Veel mensen zoeken oppas!) Dan kunnen je ouders kijken waarom het nou echt zo leuk is.

Ik hoop dat ik je kon helpen!!
Groetjessss
6
Lifestyle / Re: paniek
« Laatste bericht door Oceaan Gepost op Gisteren om 14:36:44 »
Misschien heb je last van paniekaanvallen of angstaanvallen? Als dit vaker gebeurt kan het verstandig zijn om ermee naar de huisarts te gaan, misschien kan hij je een kalmerend middel voorschrijven oid
7
Lifestyle / paniek
« Laatste bericht door workhard Gepost op Gisteren om 14:26:52 »
Hoi meiden,

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. Gisteren was ik aan het werk en ik merkte de hele dag al dat ik mij onrustig voelde. Tijdens het werk (ik ben bezorger) voelde ik een soort een paniek, maar ik wist dat het niet van het werk kwam, want dat vind ik super leuk om te doen. Ik wist alleen niet waar het wel vandaan kwam. Uiteindelijk werd het zo erg dat ik mij er ziek van voelde en overgegeven heb. Ik wist dat ik niet ''echt'' ziek was, ik was niet misselijk of wat dan ook, maar het leek bijvoorbeeld er op dat je een presentatie hebt en daarvoor heel zenuwachtig was. Alleen was het nu 100x erger. Daarna was het niet over en iedereen dacht dat ik ziek was, maar zo voelde ik mij niet. Alleen heel paniekerig en afgeleid, maar ik wist niet waar het vandaan kwam. Mijn vraag is of jullie hiermee bekend zijn? Waar kan het door komen en hoe kom ik er van af? Het speelt nu al een tijdje, maar ik weet niet hoe het stopt.
Sorry als je vindt dat ik mij aanstel (en voor het vage verhaal), maar ik weet even geen raad dus daarom vraag ik het hier.
In ieder geval bedankt voor het lezen.

x
8
Lifestyle / Re: vergoeding lio stage
« Laatste bericht door kirrybirry Gepost op Gisteren om 12:49:19 »
Hoihoi,
Er is een verschil tussen LIO-stagiar en LIO-werknemer. Zoals jij het omschrijft ga je een stage lopen en ben je dus een LIO-stagiar. Scholen zijn sinds een paar jaar niet meer verplicht om stagiares salaris te betalen. Ongeacht of je LIO bent of niet. Als LIO-satgiar heb je dus GEEN recht op een vergoeding. Als LIO-werknemer heb je wel recht op salaris. Hoe hoog dit is hangt af van jouw CAO. Ik kan hier niet uit opmaken of je lesgeeft in het PO of VO, vandaar. Ik heb ook al mijn stages zonder salaris gelopen en altijd daarnaast in het weekend gewerkt, maar het belangrijkst is dat je het naar je zin hebt. Inmiddels ben ik bijna afgestudeerd en heb ik al een LB contract in het VO op de school die niet aan stagevergoedingen doet, maar wat een fijne werkgever is het!

Succes met het afronden van je studie ;)
9
Lifestyle / Re: Nieuw hier!
« Laatste bericht door kirrybirry Gepost op Gisteren om 12:38:44 »
Wat een mooi verhaal! Ik zou zeker je dromen achterna gaan, ook al is dat nu met corona een beetje lastig. Als je dit niet doet zal je altijd het 'had ik het maar gedaan' gevoel houden. If you never try, you'll never know ;)

Een proces als dit heeft overigens ook tijd nodig. Probeer je minder druk te maken wat andere mensen van je vinden, want ook al was je niet transgender geweest, mensen hebben toch wel een mening. Gelukkig is dat hun mening en zegt dat niet altijd iets over jou als persoon.

Heel veel succes met je mooie proces en ik hoop dat je op een dag heel gelukkig gaat zijn met wie je bent.

Liefs!
10
Lifestyle / Re: Huis huren?
« Laatste bericht door kirrybirry Gepost op Gisteren om 12:32:29 »
Nou het blijft nog even spannend, ik had gehoopt al iets te horen of op zn minst te zien dat het verhuurd was, maar het staat nog steeds op 'in behandeling' so far is geen nieuws goed nieuws, want hoe langer het duurt, hoe groter de kans dat meer mensen afzeggen :) Ik hou jullie op de hoogte!
Pagina's: [1] 2 3 ... 10