Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
Lifestyle / Tips tegen zweten
« Laatste bericht door Rosa1100 Gepost op Gisteren om 22:19:41 »
Hoi, ik weet niet zo goed in welke categorie ik dit moet plaatsen, dus daarom maar hier. Ik moet ongeveer 10 kilometer naar school fietsen elke dag, maar nu heb ik de laatste tijd soms dat als ik op school aankom ik een soort nattige vlek in mijn broek heb van het fietsen... Hebben jullie misschien tips om dit te voorkomen?? Alvast bedankt!
2
Beauty, Health & Hair / Roaccutane (tegen acne)
« Laatste bericht door lizaax Gepost op Gisteren om 20:07:03 »
Ik vroeg me af of iemand hier roaccutane heeft gebruikt of nu een roaccutane kuur doet. Ik heb erge acne en heb hier ook echt dagelijks last van. Binnenkort ga ik waarschijnlijk beginnen aan roaccutane, dit schijnt heel goed te werken. Ik heb wel gehoord dat je er redelijk ernstige bijwerkingen van kunt krijgen en het is ook een lange kuur (meerdere maanden tot een jaar?) ik vroeg me af of iemand hier dit heeft gebruikt en wat je ervaringen waren (hielp het goed? Wat waren de bijwerkingen? Hoe lang gebruikte je dit?)
3
Lifestyle / Re: Vakantiewerk op de Wadden?
« Laatste bericht door Surfgirl2000 Gepost op Gisteren om 19:44:22 »
Hoi! Ik ga deze zomer via een uitzendbureau aan het werk op een camping op Ameland. Ze heten myworkingholiday.nl en hebben allemaal vet leuke banen op de eilanden. Je voelt je ook geen nummertje ofzo. Ze nemen echt de tijd voor je en helpen je echt.
4
Lifestyle / Re: Partygangers gezocht voor de eenzame zaterdagavonden! Wij willen uitgaan! :D
« Laatste bericht door Flipflups Gepost op Gisteren om 18:25:45 »
zijn er nog meiden uit Zwolle van 21+ die willen stappen

Hoi, ik ben 20 maar ik wil wel graag stappen. Heb in mijn omgeving ook niet echt mensen die dat leuk vinden. Ik woon ook nog niet lang in Zwolle, maar kom uit een klein dorp en juist het uitgaan hier leek me zo leuk, maar het komt er vaak gewoon niet van. Alleen gaan vind ik namelijk ook niks.
5
Fashion / Re: [pics only] show hier je laatste aankoop! #4
« Laatste bericht door Fearless Gepost op Gisteren om 16:29:19 »

bikini
TopjeTopjeShirtjeShirtjeKettingRokjeJurkje6
Lifestyle / Re: Vriendentopic (voor mensen die niet 's avonds uit willen gaan)
« Laatste bericht door BWDG54 Gepost op Gisteren om 13:47:52 »
Zijn er nog actieve apps? Leeftijd rond 22 jaar?  :blush:
Er is wel een nieuwe app. Nog niet heel actief maar wie weet komt dat. Leeftijd rond 20/21 maar je mag me altijd een note sturen?
7
School / Studentenvereniging??
« Laatste bericht door N Gepost op 15 juli 2019, 23:13:33 »
Heyy,

Ik zit een beetje met een dilemma. Volgend jaar ga ik studeren aan de universiteit in Leiden en ga dan op kamers. Ik wil eigenlijk graag bij een studentenvereniging, het liefst Minerva. Ik ben alleen ENORM introvert, en als ik mensen niet goed ken ben ik enorm verlegen en terughoudend. Al helemaal in grote luidruchtige groepen. Ook is uitgaan niet echt mijn ding. Ik ben dus bang dat een studentenvereniging helemaal niets voor mij is. Toch vind ik het belangrijk om deel van zoiets te zijn en een sociaal leven op te bouwen, ik ben bang dat ik anders helemaal geen vrienden zal krijgen.

Wat raden jullie aan? Weet iemand of er meerdere introverte mensen bij zo'n vereniging zitten, of zal ik echt de enige zijn? Of heeft iemand hier zelf ervaring mee?

8
Liefde & Boys / Re: Relatie verbreken of niet?
« Laatste bericht door SiĆ«nna Gepost op 15 juli 2019, 21:13:52 »
dit + ze moet aan haar trust issues/zelfvertrouwen  werken

Klopt ze is met zoiets een beetje onzeker . Ze is soms bang dat hij een mooier en beter iemand zou vinden.
9
Liefde & Boys / Re: Relatie verbreken of niet?
« Laatste bericht door Oceaan Gepost op 15 juli 2019, 21:11:16 »
Het is een beetje dubbel, maar als ik kort zou moeten antwoorden: ik zou het uitmaken.


Als na drie maanden in de relatie al de gevoelens minderen, is dat een enorme 'red flag'. Een relatie rust ook op vertrouwen... zo te horen is er totaal geen vertrouwen, dat is nog een 'red flag'.
dit + ze moet aan haar trust issues/zelfvertrouwen  werken
10
Beauty, Health & Hair / Re: Het algemene menstruatietopic
« Laatste bericht door Feelthelove Gepost op 15 juli 2019, 20:43:38 »
Ik heb in juni uitstelpilletjes gebruikt omdat ik naar een wellnesscenter ging. Dus ik werd op de 6e ongesteld en ik weet dat mijn lichaam daarna nog een beetje van slag is, maar nu is het de 15e en ik ben nog niet ongesteld.. (geen seks gehad haha)
Pagina's: [1] 2 3 ... 10