Girlscene Forum

Girlscene => Food & Sport => Topic gestart door: cintaxo op 23 maart 2020, 12:03:14

Titel: Billen zijn zooo plat
Bericht door: cintaxo op 23 maart 2020, 12:03:14
hoi allemaal, ik heb heel youtube afgezocht maar kon niks vinden.
ik ben laatste tijd bezig met mijn workouts en ik merk wel verandering qua buikspieren, armen etc. maar het probleem bij mijn kont is:
ik heb letterlijk GEEN vet daar, het is alleen maar bot ofzo. daarom als ik het train, werkt het ook niet omdat er niks is dat zich kan vormen..
is het ├╝berhaupt mogelijk om dan een grotere kont te krijgen of denken jullie van nee helaas ..🥺 en nee ik doe dit niet voor anderen, maar ik doe het omdat ik gewoon geen strakke kleding aan durf en het voelt gewoon niet goed :(
Titel: Re: Billen zijn zooo plat
Bericht door: Oceaan op 24 maart 2020, 20:02:59

Er zitten spieren in je kont hoor haha, en die kan je gewoon trainen voor een mooiere kont. Maar laat je niet misleiden door al die insta fitness models met dikke konten, die hebben naast dat ze intensief trainen vaak ook hun kont laten opvullen met chirurgie.
Titel: Re: Billen zijn zooo plat
Bericht door: Traveler op 27 maart 2020, 22:04:55
In je billen zitten inderdaad gewoon spieren dus dit valt te trainen. Echter heb je veel geduld nodig en is het allemaal niet zo fancy als op Instagram. Als je platte billen hebt zul je niet ineens hele grote billen krijgen, hoeveel je ook traint.
Titel: Re: Billen zijn zooo plat
Bericht door: clairex op 10 april 2020, 21:08:37
Dat er niet veel vet zit maakt niet uit haha (is juist goed lijkt me), je traint juist je spieren (niet je vet), dus je kont kan wel degelijk groter worden als je je spieren daar blijft trainen!!