Auteur Topic: Sims vraagje  (gelezen 310 keer)

Boo.

  • **
  • Berichten: 171
    • Bekijk profiel
« Gepost op: 25 maart 2020, 09:37:52 »
Hey,

Voor alle simsspelers vroeg ik me af of iemand me kan helpen.
Elke keer als ik een beetje uitzoom om de gebouwen beter te bekijken dan komt er zo'n blauwe rand er omheen. Is er een manier om een overzicht van het plein (studentenleven) te krijgen, zonder deze rand?

craicalaic

  • ******
  • Berichten: 28.125
    • Bekijk profiel
« Reactie #1 Gepost op: 26 maart 2020, 21:01:47 »
Kan je misschien een screenshot delen van wat je precies bedoelt? :)
there are people who are always in love with the sky, no matter the weather. one day you will find someone who’ll love you the same way.

Boo.

  • **
  • Berichten: 171
    • Bekijk profiel
« Reactie #2 Gepost op: 27 maart 2020, 12:16:20 »
:)
xxqud58059p5.png

Boo.

  • **
  • Berichten: 171
    • Bekijk profiel
« Reactie #3 Gepost op: 27 maart 2020, 12:18:46 »

In de video van bokado sims zie je dat zij dat dus niet heeft


https://www.youtube.com/watch?v=jltfY_gjxUo&list=PL_2S_XFPW0HxUsH_2eaYX9oh8CIHFxfzK&index=2
Op 1:51


Boo.

  • **
  • Berichten: 171
    • Bekijk profiel
« Reactie #4 Gepost op: 29 maart 2020, 19:09:49 »
Up

anoniem

  • *
  • Berichten: 38
    • Bekijk profiel
« Reactie #5 Gepost op: 30 maart 2020, 12:14:40 »
dat staat ergens in instellingen volgensmij, het zorgt ervoor dat je computer het spel aan kan omdat het een best zwaar spel is voor je computer. Waarschijnlijk heb je laptop modus aan? Als je dat uit zet zou het weg moeten zijn, alleen kan het dus zijn dat je spel telkens vast loopt doordat het alle gebouwen etc. moet inladen

Boo.

  • **
  • Berichten: 171
    • Bekijk profiel
« Reactie #6 Gepost op: 30 maart 2020, 16:00:59 »
Het is gelukt! Dankjewel  :bounce: