Auteur Topic: Vriesbrand op vlees (droge plekken) na invriezen  (gelezen 303 keer)

Marlies

  • ***
  • Berichten: 2.633
  • Insecurities.
    • Bekijk profiel
« Gepost op: 19 november 2018, 16:14:02 »
Ik heb al vaak gehad dat mijn worsten en hamburgers na invriezen drogen vlekken hebben. Volgens internet komt dit door blootstelling aan lucht. Ik vries mijn vlees in in diepvrieszakjes en ik doe eerst de lucht er zo goed mogelijk uit. Toch heb ik dit probleem. Mijn familie doet het op net dezelfde manier en die hebben hier geen last van. Enig idee wat het probleem kan zijn? Het vlees ligt er ook telkens maar een 2-tal weken in dus de ouderdom kan ook niet.

Estranged

  • Global Moderator
  • *****
  • Berichten: 20.723
  • Koekoek
    • Bekijk profiel
« Reactie #1 Gepost op: 04 december 2018, 22:32:56 »
Misschien tijd om je vriezer een keer te ontdooien?