Tja, daar kunnen we je eigenlijk niet mee helpen toch?

Je moet voor jezelf genoeg redenen vinden om het voortaan te laten.
Tot m'n derde ben ik vergetarisch geweest en daarna heb ik vlees leren eten.
Echt geleerd, want ik moest er niets van en vond het er vies uit zien.
Een stukje vlees op je bord, terwijl het een levend dier was en dan zie je ook nog de bloedaders. Dat bezorgde me echt kotsneigingen!
Nu eet ik gewoon vlees, maar ik wil er uiteindelijk weer naar terug.
Wil het langzaam afbouwen en wat vaker tahoe en erwt soorten weer eten.
Heb het later toen ik 17 was ofzo weer een poosje geprobeerd, maar uiteindelijk afgekapt omdat ik het niet op de juiste manier deed. (En er moest ook altijd nog naast de normale pot voor mij gekookt worden).
Je moet namelijk niet alleen je vlees vervangen voor vis, maar ook aanvullen met noten en erwt soorten etc.
Trouwens als je bedenkt dat er in een frikandel alleen maar "afvalvlees" gaat is het voor mij al niet meer smakelijk, misschien dat het jou ook tegenhoudt?