Auteur Topic: [RPG] Studenten in Amsterdam  (gelezen 21284 keer)

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Gepost op: 02 april 2018, 12:49:44 »

Introductie
Een geheel Nederlands RPG dat zich afspeelt van de hoofdstad in ons kikkerlandje, waar verschillende Nederlandse studenten de tijd van hun leven hebben. Slordige studentenkamers, colleges, beer pong en katers; het hoort er allemaal bij en dat weten de personages in dit RPG als geen ander. Sommige zullen elkaar kennen van hun studie of faculteit, andere wonen wellicht in dezelfde studentenflat of horen bij dezelfde studentenvereniging. Al met al, genieten ze volop van hun leven als student in Amsterdam.Regels
- Eerst toestemming in het topic vragen voor je een personage maakt. Ook voor het geslacht en overleg ook eerst even wat voor soort je neemt.
- Wees origineel met je personage, dus ook geen dubbele namen.
- Jongens en meisjes gelijk houden.
- We beginnen met een max. van twee personages per persoon.
- Geen personagebeschrijvingen of grote foto's citeren. Dit verstoort de hele pagina en sommige mensen kijken af en toe mee vanaf hun databundel op hun telefoon.
- Schrijven doen we in de derde persoon en ABN.

Personages
Wil je meedoen? Vraag eerst toestemming in het topic en vraag welk geslacht het beste uitkomt. Laat ook even weten of je Discord hebt, dan kan je worden toegevoegd aan de groep. Nadat je toestemming hebt, kun je het volgende lijstje invullen voor je personage.
Naam:
Leeftijd:
Faceclaim:
Innerlijk:
Uiterlijk:
Geschiedenis:
Extra:

Personages
Mannelijk
- Bram van Vliet door unapologetic
- Guus Dijkstra door Mischief
- Noah de Vries door Aurora.
- Vincent Hullegie door zeroinspo
-Daan Koudewater door Ms.Jackson

Vrouwelijk
- Maan van der Linden door Hopeless
- Jessy Meijer door Hopeless
- Amy Davenport door Mischief
- Sofie de Boer door unapologetic
- Elif Jade Smith door Aurora.
- Luna Seghers door sunlit
- Noor van den Buytelaer door Soothsayer

« Laatst bewerkt op: 10 mei 2018, 16:02:49 door Mischief »
Miserable's twin

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #1 Gepost op: 02 april 2018, 12:50:53 »
Leven in de brouwerij!
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #2 Gepost op: 02 april 2018, 13:13:20 »
Ik weet nog niet wanneer ik mn personages drop, ben nog niet begonnen
Miserable's twin

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #3 Gepost op: 02 april 2018, 13:15:10 »
Ik ga een klein opzetje maken nu voor Maan, door de weeks zal het er wel niet van komen anders.
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #4 Gepost op: 02 april 2018, 13:22:26 »


Maan van der Linden
20 jaar oud
Madison BeerInnerlijk: Maan is een verantwoordelijk meisje dat snel heeft moeten opgroeien en voor zich zelf heeft moeten leren zorgen omdat haar moeder vaak van huis was voor werk. Je zou daarom kunnen zeggen dat Maan een groot deel van haar jeugd gemist heeft, dit probeert ze nu een beetje in te halen. Maan is erg op vrienden gesteld, maar ook op de aandacht van jongens. Wellicht is Maan haar hele leven lang al op zoek naar aan man in haar leven, een soort vaderfiguur dat ze altijd gemist heeft. Helaas voor haar hebben haar vorige relaties geen stand gehouden. Maan is altijd redelijk onzeker geweest, ondanks dat het steeds minder wordt is de factor nog steeds aanwezig. Verder kan Maan met veel mensen goed opschieten, maar kan ze soms ook wel wat afstandelijk of hard overkomen.
Uiterlijk: Een licht getinte huid, gesierd met lange bruine lokken. Maan is redelijk kort, namelijk 1.66 meter. Verder is ze redelijk fragiel maar heeft ze zeker haar vrouwelijke figuur. Wat ze misschien tekortschiet compenseert ze met haar vriendelijke lichaam en haar sprankelende donkere ogen met lange sierlijke wimpers.Geschiedenis: Maan haar vader verliet het huishouden toen Maan nog steeds een baby was. Hij besloot dat hij niet klaar was voor een kind en kapte daarmee meteen zijn leven met Maan haar moeder af. Thuis heeft Maan veel moeten dealen met het tekort aan geld dat ontstond door het feit dat haar vader het gezin achterliet met niets. Hij weigerde het om alimentatie te betalen en deed verder niets om het gezin te steunen. Toch verwachtte hij dat Maan toen ze ouder was bij hem op bezoek kwam, stiekem was hij toch wel benieuwd naar zijn dochter en ergens had hij wel spijt. Maan ging braaf iedere week op bezoek, maar ze had het nooit naar haar zin en voelde zich niet op haar gemak. Toen ze twaalf was besloot ze dan ook: nu is het genoeg. Ze kapte het contact met haar vader af, ondanks dat dit voor vele ruzies zorgde. Vanaf die dag kreeg Maan een idee in haar hoofd dat ze nooit meer heeft losgelaten: ze zou ooit een familie advocate worden. Als advocate zou ze zich inzetten voor gezinnen zoals de hare, voor kinderen als zijzelf. Zodat ze ooit, iemand zoals haar vader, terecht zou kunnen zetten. Nadat ze haar VWO afrondde op de middelbare school in haar dorp, besloot ze voor de beste school te gaan, waar ze het beste resultaat kon behalen. Daarvoor verhuisde ze naar Amsterdam, waar ze op kamers is gegaan. In het weekend gaat ze nog vaak terug naar haar moeder, met wie ze erg close is. Naast haar studie probeert Maan nog wat geld te verdienen. Ze werkt in een van de koffietentjes van Amsterdam, waar ze achter de bar staat. Helaas kan ze in het eerste jaar van haar opleiding nog geen bijbaan in de juridische sector uitvoeren, anders had deze ijverige meid dat zeker gedaan.
Extra: Maan valt op mannen. Heeft twee oorbellen aan weerszijde van haar gezicht. Daarnaast heeft ze een tragus en een helix in haar linkeroor. Omdat Maan pas net begonnen is aan haar opleiding is ze nog een beetje zoekende, ze heeft zich nog niet aangemeld bij een vereniging.


« Laatst bewerkt op: 05 april 2018, 17:45:56 door Hopeless »
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #5 Gepost op: 02 april 2018, 13:23:08 »
Cutieee
Miserable's twin

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #6 Gepost op: 02 april 2018, 13:37:57 »


Jessy Meijer
21 jaar
Nicola PeltzInnerlijk: Een controlfreak, dat is een van de woorden waarmee je Jessy het beste kan omschrijven. Desondanks dat het woord controlfreak misschien een negatieve lading heeft, is Jessy ergens een meisje met een hart van goud. Ze is gevormd door haar onzekerheid maar haar onzekerheden hebben haar ook zeker sterktes opgeleverd. Ze weet door de jaren heen hoe ze sterk in haar schoenen moet staan, ondanks dat ze zich niet altijd zo voelt. Ze heeft geleerd om voor haarzelf op te komen en kan hierdoor soms wel eens boos worden. Dit is vooral op de momenten waar ze even geen controle meer over haar emoties heeft. Jessy kan best gespannen zijn maar kan gelukkig alles loslaten in haar hobby: het dansen. In Amsterdam wordt ze op haar eigen manier steeds wat losser maar neemt ze ook de controle weer in haar eigen handen.
Uiterlijk: Een redelijk lange (1.70m), slanke blondine met een opvallend gezicht. Jessy heeft grote, heldere, blauwgroene ogen. Een redelijk scherpe kaaklijn en erg volle lippen. Haar lippen heeft ze laten opvullen toen ze naar Amsterdam verhuisde, een van de dingen waar ze altijd onzeker over was. Jessy heeft verschillende tattoos, twee oorbellen aan beide kanten en een tepelpiercing. Daarnaast draagt Jessy graag make-up en is ze er ook redelijk goed in. Ook met fashion is ze veel bezig, helemaal nu ze in Amsterdam woont.Geschiedenis: Jessy is geboren in een gezin van twee in een minder bruisende stad dan Amsterdam. Ons-kent-ons was daar meer een ding. Jessy werd opgevoed door een redelijk gecontroleerde en uptight moeder en een strak geplande vader. Haar oudere zus was vaak uit huis en had een vrij, mooi bestaan. Jessy daarentegen had een wat moeilijkere jeugd. Ze nam al snel de karaktertrekken van haar moeder over, wat haar een heuze controlfreak maakte. Op de basisschool werd Jessy al snel gepest, iets waar ze geen controle over had. Uiteindelijk leidde dit tot een eetstoornis. Jessy at niet meer, probeerde haar honger te onderdrukken met water, gaf extra over en ging vaker sporten. Dat is hoe ze haar liefde voor dansen uiteindelijk ontdekte. Jessy controleerde haar eten en voelde zich hierdoor iets beter, ook omdat ze veel afviel. Het leidde er wel toe dat Jessy weinig vriendinnen had vroeger, mede door haar controlerende karakter werd ze door sommige kinderen als bazig gezien. Dit ging zo door tot ze in de tweede zat van de middelbare school. Toen het echt doorgeslagen was met haar eetstoornis en Jessy gedwongen werd de controle uit handen te geven in een kliniek. Voor bijna een jaar zat ze in de kliniek, waarna ze 'genezen' terug de echte wereld in mocht. Weliswaar met een jaar studievertraging, maar Jessy wilde vast en zeker haar diploma halen. Iets in haar bezig met de controle te behouden over haar toekomst. Daarnaast ging Jessy terug op dansen, iets wat haar houvast bood. Op nummer 1 hielp het haar om opnieuw af te vallen. Stiekem was de blondine nog altijd bezig met haar eten en haar gewicht, weliswaar in mindere mate. Maar op nummer 2, tijdens het dansen liet ze de controle los. Al snel kwam ze erachter dat ze ontzettend goed was. Voor het eerst was ze echt ergens trots op en zelfverzekerd over. Jessy ging door en haalde haar diploma, waarna ze besloot om zich niet meteen in te schrijven voor een studie. Ze had geen idee wat ze wilde. Ze nam een tussenjaar waarin ze opnieuw close werd met haar familie, meer ging dansen en haar leven op de rit probeerde te krijgen. Tot een jaar geleden, waarna ze besloot om naar Amsterdam te verhuizen. Ze was inmiddels oud genoeg om op zichzelf te wonen en in Amsterdam zaten de beste dansscholen. En dansen, dat wil Jessy. Ze traint nu bijna vijf keer per week bij verschillende dansscholen en geeft in het weekend dansles aan jonge meiden. Wat ze precies gaat doen weet ze nog niet, maar ze gaat dansen. Ze woont in een appartementencomplex met wat anderen, net iets luxer dan een studententehuis.Extra: Toen Jessy uit de kliniek kwam is ze begonnen met roken. Een slechte gewoonte die haar nog steeds helpt om honger te onderdrukken. Ondanks dat ze van haar eetstoornis af is, is ze nog altijd een risico factor en ligt gevaar altijd op de loer. Ze heeft nog steeds moeite met de controle uit handen te geven. De enige keren dat ze dit doet, danst ze of duikt ze tussen de lakens met een man. Jessy is bang om verliefd te worden omdat ze graag de controle over haar eigen gevoelens behoud. Daarom drinkt ze ook bijna nooit alcohol. Wel probeert ze steeds vaker te oefenen met de controle los te laten. Daarom heeft ze ooit een van haar beste vriendinnen een tattoo voor haar laten ontwerpen en hem laten zetten zonder dat ze wist wat het was. De tattoo was door haar vriendin bedacht met de boodschap: je lichaam is mooi zoals hij is. Dit heeft bij Jessy ook een sluimerende liefde voor tattoos ontwikkelt. Ze heeft er zelf nog eenlaten zetten: Tattoo (Maar dan met rode nagels).« Laatst bewerkt op: 07 april 2018, 15:44:52 door Hopeless »
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

unapologetic

 • ****
 • Berichten: 10.020
  • Bekijk profiel
« Reactie #7 Gepost op: 04 april 2018, 16:57:37 »
hi!! zou graag mee willen doen en vind het geen probleem om een mannelijk personage te schrijven. discord heb ik ook (: jazz#0642
got hot sauce in my bag, swag

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #8 Gepost op: 04 april 2018, 18:59:22 »
tuurlijk mag dat! welkom :)
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

unapologetic

 • ****
 • Berichten: 10.020
  • Bekijk profiel
« Reactie #9 Gepost op: 05 april 2018, 00:09:18 »


Bram van Vliet, 22.
Matt Daddario.

Naam: Bram van Vliet.
Leeftijd: 22 jaar.
Faceclaim: Matthew Daddario.Innerlijk: Bram is rustig en lief. Dat is hoe omstanders hem zouden omschrijven. Hij is graag op zichzelf en vind het soms moeilijk om contact te leggen met leeftijdsgenoten. Hij is vaak vooral gefocust op school of bij zijn bijbaan achter de kassa bij een dierenwinkel. Eens in de zoveel tijd laat hij zich meesleuren door zijn studiegenoten de stad in, en dan heeft hij het zeker ook wel naar zijn zin. Na een paar biertjes komt de "gezellige" Bram naar buiten, en wil hij met iedereen praten. Eigenlijk is Bram een beetje een sufferd, maar wel een sufferd die je kan vertrouwen en een goeie vriend voor je is.

Uiterlijk: Bram is niet enorm lang, hij is rond de 1.75. Van zichzelf is hij vrij atletisch gebouwd, ookal vind je hem niet snel in de sportschool. Met zijn lichtbruine ogen en gitzwarte haar heeft hij vaak veel bekijks van vrouwelijk schoon, terwijl hij dat zelf vaak niet eens door heeft. Bram heeft een flink litteken op de binnenkant van zijn enkel door een botbreuk die hij opliep tijdens het skiien. Naast dat litteken heeft hij een ying-yang teken getatoeëerd, een matching tattoo met zijn tweelingzusje, Mia.
 
Geschiedenis: Bram is geboren in Winterswijk, een dorp in het oostelijke deel van de Achterhoek. Het dorp is niet enorm groot, en heeft een vrij groot kerkgemeenschap en daarom zat Bram gedwongen elke Zondagochtend in de kerk. Samen met zijn moeder en tweelingzusje Mia groeide hij op in een warm, gezellig huishouden. Maar toch, waren er geheimen en dingen die niet helemaal klopten. Zo weten Bram en Mia tot op heden niet wie hun vader is, en hun moeder is daar erg geheimzinnig over. Lang heeft hij hierom zitten tobben, maar heeft het uiteindelijk laten vallen. Hij heeft nooit echt een vaderfiguur gemist. Toen Bram 21 werd, besloot hij om naar Amsterdam te verhuizen. Niet alleen om zijn droomstudie te volgen, Criminologie, maar ook omdat hij zich nooit een leven in een dorpje had voorgesteld. Het duurde even voordat hij zich thuis voelde, helemaal omdat hij nog steeds een beetje met een boers accent sprak. Maar nu is hij vooral blij dat hij in een stad woont waar hij compleet zichzelf kan zijn.

Extra:Toen Bram 15 was, werd hij verliefd op een jongen. Hij was het er compleet niet mee eens, omdat hij thuis altijd had meegekregen dat een man met een vrouw hoort te trouwen. Hij kwam er al gauw achter dat hij niet alleen op jongens verliefd werd, maar ook op meiden. Hoewel hij vrij zeker is van zijn seksualiteit en met wie hij wilt daten, zal hij dit niet snel tegen zijn moeder of zusje vertellen. Tot nog toe heeft hij het tegen niemand verteld en dat zal hij voorlopig ook zo houden.

« Laatst bewerkt op: 05 april 2018, 21:25:14 door unapologetic »
got hot sauce in my bag, swag

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #10 Gepost op: 05 april 2018, 11:44:24 »
Leuk! Matthew! Ik moet mijn bios nog schrijven hoor haha, daarom is de mijne ook leeg! Komt wel info bij  :fieuw:
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #11 Gepost op: 05 april 2018, 11:44:57 »
Oehh 😍😍
Ik post mn chars hopelijk vanavond!
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #12 Gepost op: 05 april 2018, 11:45:39 »
Leuk! Matthew! Ik moet mijn bios nog schrijven hoor haha, daarom is de mijne ook leeg! Komt wel info bij  :fieuw:

Wow je timing 😂
Miserable's twin

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #13 Gepost op: 05 april 2018, 12:09:34 »
Ik heb voor Jessy nog wel wat input nodig, die vind ik best moeilijk. Maan heb ik haar hele uitwerking al van, die moet ik alleen nog vertalen naar het Nederlands.  :hamer:
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

unapologetic

 • ****
 • Berichten: 10.020
  • Bekijk profiel
« Reactie #14 Gepost op: 05 april 2018, 12:18:38 »
Ik heb voor Jessy nog wel wat input nodig, die vind ik best moeilijk. Maan heb ik haar hele uitwerking al van, die moet ik alleen nog vertalen naar het Nederlands.  :hamer:

Ja ik was dus begonnen aan een opzetje voor Bram maar GS was het as usual weer aan het opfokken. Also Jessy is letterlijk hoe ik heet, same spelling and all dus ik dacht echt huh. :’) maar cute, Nicola is stunning.
got hot sauce in my bag, swag

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #15 Gepost op: 05 april 2018, 14:02:19 »
Ja ik was dus begonnen aan een opzetje voor Bram maar GS was het as usual weer aan het opfokken. Also Jessy is letterlijk hoe ik heet, same spelling and all dus ik dacht echt huh. :’) maar cute, Nicola is stunning.

Oh really hahaha wat toevallig!
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #16 Gepost op: 05 april 2018, 14:05:53 »
Vind je dat vervelend trouwens?
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

unapologetic

 • ****
 • Berichten: 10.020
  • Bekijk profiel
« Reactie #17 Gepost op: 05 april 2018, 14:51:14 »
Vind je dat vervelend trouwens?

Nee joh! Don’t worry
got hot sauce in my bag, swag

unapologetic

 • ****
 • Berichten: 10.020
  • Bekijk profiel
« Reactie #18 Gepost op: 05 april 2018, 15:47:52 »
woooo, kleine bio is ge-update. (:
got hot sauce in my bag, swag

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #19 Gepost op: 05 april 2018, 16:40:02 »
Ik ga vanavond ook een eerste opzet doen als het lukt!
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

unapologetic

 • ****
 • Berichten: 10.020
  • Bekijk profiel
« Reactie #20 Gepost op: 05 april 2018, 16:44:20 »
Ben benieuwd!!!
got hot sauce in my bag, swag

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #21 Gepost op: 05 april 2018, 16:56:04 »
Maan is done huray!
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

unapologetic

 • ****
 • Berichten: 10.020
  • Bekijk profiel
« Reactie #22 Gepost op: 05 april 2018, 17:30:46 »
aaaaaa nice. heb bij bram ook nog even wat gifjes d'r tussenin gegooid want hij is natuurlijk prachtig. was er al een discord chat/groep trouwens?
got hot sauce in my bag, swag

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #23 Gepost op: 05 april 2018, 17:47:23 »
Yes! Uhhh ik ben nog niet met Discord, even kijken hoe ik de link kan delen
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #24 Gepost op: 05 april 2018, 17:48:27 »
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #25 Gepost op: 05 april 2018, 18:28:40 »
Beide done!
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #26 Gepost op: 05 april 2018, 19:46:22 »
Ik ben nu al verliefd op alle chars wow
Miserable's twin

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #27 Gepost op: 05 april 2018, 19:52:39 »
Ik heb nog een postje gedaan op Tumblr over de groepverse. & Yay!!  :fieuw:
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

unapologetic

 • ****
 • Berichten: 10.020
  • Bekijk profiel
« Reactie #28 Gepost op: 05 april 2018, 19:56:25 »
woooooo laat de apps maar binnen stromen :)
got hot sauce in my bag, swag

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #29 Gepost op: 06 april 2018, 10:45:56 »
Yes! Er zou nog iemand komen aanmelden dus dat is leuk. :)
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #30 Gepost op: 06 april 2018, 13:53:40 »


G u u s   D i j k s t r a
22 jaar
30 juni 1995
Johannes LinderInnerlijk
Guus is geen ingewikkeld persoon. Hij doet waar hij zin in heeft en laat niemand hem daartoe tegenhouden. Soms weet hij zich daardoor wel in de problemen te krijgen, maar ook dat houdt hem niet wakker. Hij is straight-to-the-point en houdt niet van gedoe. Dit maakt het gemakkelijkvoor hem om een echte levensgenieter te zijn. Waar er feest is, is Guus te vinden. Hij zal er dan ook tiptop uitzien, al verwaarloost hij zijn uiterlijk zodra hij de voordeur uit is. Wel is hij er enigszins van bewust dat hij er niet verkeerd uitziet. Het is dan voor hem ook niet moeilijk om meiden te krijgen en dat lijkt soms ook het belangrijkste in zijn leven te zijn. Verder is hij zeker geen verkeerde jongen.Uiterlijk
Met zijn blonde lokken en zeegroene irissen heeft Guus weinig te klagen wat betreft hoe hij eruit ziet. Zelfs zijn lengte van 1,89 meter zit hem mee en door een regelmatige workout zijn de nodige spieren in zijn lichaam af te lezen. Zijn zuivere huid bruint gemakkelijk en kan vrijwel elke kleur kleding hebben. Al draagt hij vooral veel groen, blauw en zwart/wit tinten. Zijn kledingstijl is verder niet heel bijzonder; hij draagt meestal gewoon wat de mode met zich meebrengt. Verder heeft Guus enkele tatoeages, gewoon omdat hij het mooi vind.


tattoo's

Geschiedenis
Guus Dijkstra is samen met zijn tweelingbroer, Sebastiaan Dijksta, geboren en getogen in Leeuwarden. Samen met hun jongere zusje, Anne, en hun ouders zijn ze een typisch Fries gezin. Hun vader heeft zijn eigen bedrijf in vrachtwagens en veevervoer en zijn moeder runt het huishouden en doet regelmatig dingen voor de onderneming. Het bedrijf gaat zo goed dat het gezin boven gemiddeld kan leven en geen financiële zorgen hoeven te hebben. Al hebben ze nooit alles cadeau gekregen. Guus werkt al vanaf vrij jonge leeftijd bij zijn vader en doet voornamelijk fysiek werk. Zo hielp hij mee met logistieke werkzaamheden en rijdt hij inmiddels in de vakanties als vrachtwagen- en heftruckschauffeur. Alles om het bedrijf tot nog meer succes te maken, want hij heeft er veel aan te danken. Het feit dat Guus altijd rondliep op nieuwe sneakers en kleding en nooit heel zuinig hoefde te zijn met zijn geld, in combinatie met zijn uiterlijk en zelfverzekerde karakter, zorgde ervoor dat Guus altijd een jongen was met een grote vriendengroep waar genoeg mensen jaloers op waren. Hij was niet altijd even lief voor mensen die minder sterk in hun schoenen stonden en deed er in zijn middelbare school periode alles aan om het naar zijn zin te hebben, toch had vrijwel niemand echt een enorme hekel aan hem. Behalve sommige docenten wellicht. Over de tijd heen heeft Guus meerdere relaties gehad, al is hij niet echt iemand die van verplichtingen houdt en daarom duurde ze ook nooit ontzettend lang. De enige verplichting die hij wel kon houden was voetbal. Vanaf jongs af aan vond Guus het geweldig om een balletje te trappen met zijn broer en vrienden en vanaf toen hij oud genoeg was, zit hij al op voetbal. Hij vind het niet alleen erg leuk om te doen, maar hij heeft ook talent. Daarom was het ook niet vreemd dat hij tot de hoofdklasse van Cambuur kwam. Nadat hij de middelbare school had afgerond, was zijn plan om te gaan beginnen aan een sportopleiding en hij deed dit in Amsterdam omdat zijn tweelingbroer daar ook heen ging. Het is niet zo dat Sebas en Guus alles samen doen en ze hebben ook zo de regelmatige ruzie's, maar ze kunnen toch stiekem eigenlijk niet zonder elkaar. Daarom zijn ze samen ingetrokken in een appartementje in de hoofdstad. Guus kreeg al gauw de kans om bij de hoofdklasse van AFC te spelen. Hij begon op de bank maar inmiddels speelt hij in de verdediging terwijl hij in het derde jaar van zijn Sport en Beweging HBO-opleiding zit. Wat hij precies wilt bereiken hiermee is voor hem nog een vraagteken. Zover kijkt hij nog niet vooruit.Extra
Voetbal is Guus zijn leven. Een groot deel van zijn tijd heeft hij een bal bij zich en hij gaat ook regelmatig naar de sportschool of hardlopen om in vorm te blijven voor de sport. Verder is Guus gek van auto's en andere voertuigen. Hij kijkt naast voetbal veel naar autosport en heeft zelf zijn vrachtwagenrijbewijs, heftruckrijbewijs en normale auto rijbewijs. Dit in verband met zijn vaders werk. Verder rookt Guus standaard Marlboro Gold, doet hij heel soms wel eens een jointje en drinkt hij zijn lever kapot bij de vele feesten die hij bezoekt.


« Laatst bewerkt op: 11 april 2018, 12:24:52 door Mischief »
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #31 Gepost op: 06 april 2018, 13:57:19 »


ᗩᗰY ᗪᗩᐯEᑎᑭOᖇT
19 jaar
12 july 1998
Maggie LindemannInnerlijk
Dat Amy geen typisch persoon is, is vrij snel duidelijk. Ze heeft een vrij harde en directe manier van communiceren wat niet altijd bij iedereen goed in de smaak valt, echter is ze achter de enorme muur die ze heeft opgebouwd zeker geen slecht persoon. Wel leeft ze onder het motto 'regels zijn er om te breken' en doet ze het liefst precies het tegenovergestelde van wat anderen - en zeker haar ouders - van haar verwachten. Haar wil is wet en ze is niet bang om haar charmes hiervoor in de strijd te gooien als dit nodig is, ondanks dat haar eigenzinnige karakter ervoor zorgt dat niet veel mensen écht dichtbij haar komen.Uiterlijk
Ondanks dat ze slechts 1,60 meter is, is Amy een persoon dat je niet gauw over het hoofd ziet. Er is nauwelijks een moment dat ze geen zelfvertrouwen uitstraalt en ondanks dat ze een baby-face heeft, is het al snel duidelijk dat ze alles behalve onschuldig is. Band shirts, ripped jeans, visgraat panty's, Dr. Martens en heel veel zwart is haar kledingstijl omschreven in een notendop. Verder laat ze vaak haar wimpers en nagels doen en heeft ze verscheidene tatoeages waaronder een sleeve op haar linker onderarm.Geschiedenis
Amy's bestaan is het resultaat van een affaire tussen een rijke CEO en zijn assistent, die gelijk ophield op het moment dat de zwangerschap naar voren kwam. De ondernemer deed er alles aan om ervoor te zorgen dat het kind weg werd gehaald, zo bood hij een enorm geldbedrag aan de vrouw, echter was Amy's moeder niet over te halen. Dit kostte haar zowel haar baan als de onbeantwoorde liefde van haar leven, echter werd de zwangerschap toch voortgezet en werd Amy enkele maanden later geboren in het AMC. Ze is dan ook voornamelijk opgegroeid bij haar moeder in een appartementje in Amsterdam West. De alleenstaande vrouw moest hard werken om de huur te betalen en het huishouden te kunnen runnen, echter hoefde zich geen zorgen te maken om de financiële situatie van haar dochter. Dat was de afspraak die was gemaakt; Amy's vader zorgde ervoor dat zijn dochter nooit wat te kort kwam. Ze weet al sinds klein dat hij schuldgevoelens heeft tegenover haar, gezien ze haar vader niet in haar leven heeft zoals haar oudere halfbroer en ze maakt daardoor misbruik van de situatie. Als ze een keer niet kreeg wat ze wilde, ging ze naar haar vader toe die er dan voor zorgde dat dit wel gebeurde. Dit heeft ervoor gezorgd dat Amy vrij verwaand is. Op school deed ze nooit heel erg haar best, echter heeft ze door haar hoge IQ toch HAVO weten af te ronden op de middelbare school, waar ze een jaartje langer over heeft gedaan dan de rest. Nu zit ze in het tweede jaar van haar HBO-opleiding, echter heeft ze weinig motivatie en loopt ze nu al behoorlijk achter. Om die redenen zit ze erover na te denken om te stoppen. Het studentenleven is echter veel te leuk voor nu en ze heeft nog geen idee wat ze anders zou moeten doen, dus geniet ze er liever nog even van. Ze heeft haar eigen appartement niet ver van het HvA vandaan en een scooter waarmee ze de meeste afstanden aflegt, allemaal gefinancierd door haar vader.Extra
Feesten is een van Amy's voornamelijke bezigheden, daarom is ze ook zeker niet onbekend met alcohol, sigaretten en drugs. Ook heeft ze wel eens met een meid gezoend, maar maakt ze zich niet druk om een label aan haar seksualiteit te plakken. Verder houdt Amy zich veel bezig met fashion, makeup en social media.« Laatst bewerkt op: 11 april 2018, 14:15:38 door Mischief »
Miserable's twin

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #32 Gepost op: 07 april 2018, 10:19:06 »
Ola! May I join? (:
''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #33 Gepost op: 07 april 2018, 15:02:27 »
Hi! Tuurlijk, lees de regels in de beginpost even en laat ons weten wat voor personage en welke FC je wilt!
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

zeroinspo

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #34 Gepost op: 07 april 2018, 19:41:07 »
Oeeh yes! Ik zou ook graag mee willen doen als dat kan :D
fc keuze ben ik nog over aan het dubben
« Laatst bewerkt op: 07 april 2018, 19:52:53 door zeroinspo »
"i’m a recovering perfectionist and an aspiring ‘good-enoughist’."

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #35 Gepost op: 07 april 2018, 20:15:53 »
Dat mag! Laat maar weten wat je in gedachten had :)
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #36 Gepost op: 07 april 2018, 20:17:02 »
In de beginpost staan genoeg FC suggesties om het nog moeilijker te maken  :cheers:
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

zeroinspo

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #37 Gepost op: 07 april 2018, 21:23:37 »
Hahahah laughing7.  Trouwens, ik heb ook discord! zeroinspo#4762
« Laatst bewerkt op: 07 april 2018, 21:39:11 door zeroinspo »
"i’m a recovering perfectionist and an aspiring ‘good-enoughist’."

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #38 Gepost op: 07 april 2018, 21:42:17 »
https://discord.gg/KdbJfM hiermee kunnen jullie in de discordgroep!
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

sunlit

 • *
 • Berichten: 3
  • Bekijk profiel
« Reactie #39 Gepost op: 08 april 2018, 01:23:35 »
heyhey! ik zou ook graag willen joinen! liefst met een bridget satterlee fc?

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #40 Gepost op: 08 april 2018, 11:56:17 »
Ik zou graag een meisje (fc Magdalena Zalejska) en een jongen (fc Maxence Danet-Fauvel) willen ^^
''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

unapologetic

 • ****
 • Berichten: 10.020
  • Bekijk profiel
« Reactie #41 Gepost op: 08 april 2018, 15:06:21 »
heyhey! ik zou ook graag willen joinen! liefst met een bridget satterlee fc?

Ik zou graag een meisje (fc Magdalena Zalejska) en een jongen (fc Maxence Danet-Fauvel) willen ^^

Welkom, beide! We zien jullie karakters graag verschijnen (:
got hot sauce in my bag, swag

unapologetic

 • ****
 • Berichten: 10.020
  • Bekijk profiel
« Reactie #42 Gepost op: 08 april 2018, 17:01:20 »


Sofie "Soof" De Boer. 22.
fc: demi lovato.

Naam: Sofie De Boer.
Leeftijd: 22.
Faceclaim: Demi Lovato.Innerlijk: Door haar bekende pa is Soof opgegroeid in een gezin waar nooit iemand iets te kort komt. Ze heeft dan ook nog nooit een dag van haar leven hoeven werken, en soms kan ze daarom een tikkeltje verwend overkomen, terwijl ze dit niet zo bedoeld. Verder is Soof een echt feestbeest, en slaat ze nooit een feestje over. Ze draait soms zelf een plaatje in clubs zoals de Jimmy of Nova, omdat ze echt een ding heeft voor dance muziek. Soof is een allemansvriend en kan daarom ook makkelijk met iedereen opschieten, en maakt het niet ut wie of wat je bent.

Uiterlijk: Soof is een ukkepuk. Zonder schoenen is de brunette nog geen 1.65. Soof heeft altijd met haar gewicht geworsteld en je kan haar daarom meerdere malen per week in de sportschool vinden. Ze heeft flinke billen en dijen, en heeft zich daar ook maar bij neergelegd. Verder heeft ze een aanstekelijke lach en diepbruine ogen.Geschiedenis: Als dochter van oud-profvoetballer Frank de Boer, is Soof een rasechte Amsterdammer. Ze is opgegroeid in een groot huis aan de Keizersgracht, en is nooit iets tekort gekomen. Soof is naar de beste basis en middelbare scholen geweest, maar toen ze ging studeren wilde ze het allemaal zelf regelen. Daarom is ze op zichzelf gaan wonen en is ze psychologie gaan studeren.

Extra: Soof is wel een beetje klaar met het "dochter van"- zijn, en houd het daarom vaak ook voor zich, en neemt ze niemand snel mee naar haar ouders. In het verleden zijn er veel mensen geweest die haar gebruikten voor het geld dat ze had, en dat laat ze zich niet nog een keer gebeuren.« Laatst bewerkt op: 08 april 2018, 23:34:26 door unapologetic »
got hot sauce in my bag, swag

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #43 Gepost op: 08 april 2018, 18:33:08 »
Als ik iemand op een idee mag brengen: iemand zou een Gregg Sulkin fc moeten nemen.  :cheers:
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #44 Gepost op: 08 april 2018, 22:34:39 »


E L I F    J A D E    S M I T H
Just tell me when and where and I'll be there 20 minutes lateN A A M
Elif ★ slank, elf
Jade ★ groene nobelsteen
Smith ★ family name

Elif is niet echt tevreden met haar naam. Al krijg ze meer bijnamen te horen dan haar eigen naam. Zo noemt haar vader haar EJ, haar moeder Jade en haar vrienden Elf. Elif vindt het allemaal wel best.


L E E F T I J D
21 ★ 12 maart 1996 ★ Ram ♈
U I T E R L I J K
FC Hande Ercel

Met haar lange bruine haren, twee paar grote bruine ogen is Elif een mooie verschijning om te zien. Ze is het type dat urenlang voor de spiegel kan staan, alleen om haar haar goed te zetten. Ijdel is ze zeker. Ze heeft een perfectionistische instelling en wilt altijd verzorgd en netjes uitzien. Wanneer Elif haar glimlach laat verschijnen, ontstaan er kuiltjes in haar wangen. Ze is 1,69 meter lang. Elif heeft een rank postuur met lichte vrouwelijke welvingen. Het meest aantrekkelijke aan Elif is waarschijnlijk haar energieke karakter. Doordat ze sterk in haar schoenen staat en altijd weet om haar zin – zonder iemands botten te breken – te krijgen.

C H A R A C T E R I S T I C
★ She has a birthmark on her shoulder, like her biological mother.I N N E R L I J K
★ Speels ★ Vrolijk ★ Jaloers ★ Eigenwijs ★ Koppig
★ Roekeloos ★ Hard ★ Sarcastisch ★ Actief ★ Gul ★ Sociaal


Elif is een vrolijke levensgenieter en zet graag de bloemetjes buiten. Door haar roekeloze gedrag komt Elif vaak in de problemen - waar ze met haar leugens makkelijk vanaf komt. Liegen is dan ook haar tweede taal en die kan ze ook vloeiend spreken. Door haar energieke karakter is Elif een persoon die schittert door haar aanwezigheid. Haar ogen staan bijna altijd vrolijk met een glimlach op haar gezicht versierd. Echter betekent dit niet dat ze daadwerkelijk vrolijk is. Ze is heel goed met het verbergen van haar werkelijke gevoelens.
Elif is erg naief en trekt zich weinig aan. Ze heeft concentratieproblemen en kan makkelijk wegdromen. Elif zeurt niet gauw, zelfs niet over pijn. Als er iets naars moet gebeuren waar iedereen zich een beetje terugdeinst, zal ze zich wel aanbieden omdat het haar simpelweg niet deert.
G E S C H I E D E N I S
before adoption
Op twaalf maart kwam de kleine puk in de wereld, die niet veel later werd overgeplaatst naar een weeshuis in Amsterdam. Met haar kleine oogjes als diamant kon ze haar biologische ouders niet overhalen om haar niet weg te geven. De directeur van het weeshuis gaf haar haar naam, Elif.
Het meisje zag veel kinderen komen en gaan, maar zelf verbleef ze vier jaar in het weeshuis. Ze maakte veel vrienden in die jaren. Haar goede humeur heeft ze deels aan het weeshuis te danken. Doordat de medewerkers haar vanaf haar geboorte kenden, zagen ze haar als een dochter. Elif's hulp werd dan ook erg gewaardeerd door de medewerkers. Ze probeerde met haar kleine lengte de huilende kinderen - die net door hun ouders werden afgezet - op te vrolijken.

De vrolijke gezichten deed Elif goed, vooral als zij de oorzaak was. Natuurlijk had ze ook erge dagen in het weeshuis. Ze maakte ook vaak ruzie met de medewerkers, maar kon het ook niet lang volhouden. Al snel wist ze de harten van de medewerkers terug te veroveren door lief te kijken. Ze wist meteen hoe ze haarzelf kon laten vergeven.
Op haar laatste jaar van het weeshuis maakte Elif kennis met een nieuw gevoel, genaamd jaloezie. Hoe vaker ze de kinderen zag worden geadopteerd, hoe onzeker ze over haar zelf begon te worden. En ze haatte dat gevoel. Ook al was ze het weeshuis gewend, toch wilde ze weten hoe het voelde om in een familie te horen. Om een ouders te hebben. De ogen van het vrolijke meisje straalde niet meer zoals eerst en de enthousiasme doofde langzaam uit. Tot op de dag dat ze door een welvarende gezin werd ontdekt. Dezelfde diamanten ogen die haar biologische ouders niet kon overhalen, hadden wel ervoor gezorgd om een onbekende over te halen om haar te adopteren.after adoption
Olivia (Elif's pleegmoeder) had vele miskramen gehad. Tussen al die miskramen had ze toch een jongen in de wereld weten de brengen, maar daar hield het mee. Echter stopte dat haar niet met het willen van een tweede kindje. Toen haar zoon zijn tiende verjaardag vierde, kreeg hij te horen dat hij een zusje zal krijgen. Een zusje die al vier jaar oud was. Elif werd meteen geaccepteerd door haar nieuwe broer. Hoewel ze veel van elkaar verschillen, konden ze goed met elkaar overweg. Elif's leven verdraaide dramatisch. Van een weeshuis - waar ze alles met iedereen moest delen - naar een huis waar ze alles kreeg wat haar hart maar begeerde. Voordat Elif de nieuwe Smith werd, was het huis erg stil gezien haar broer een rustige kind was.
Elif wist haar nieuwe leven te waarderen en probeerde voor haar nieuwe gezin het beste dochtertje uit te hangen. Binnen het huis dan. Op school was Elif erg druk. Ze haalde nog maar net haar HAVO-diploma, mede dankzij haar broer. Ze leerde samen en maakte ook samen (lees: haar broer) huiswerk. Nadat ze haar diploma heeft behaald, verhuisde ze naar een appartement vlakbij haar nieuwe school. Elif is momenteel bezig met haar HBO Social Work. Ze wilt - nadat ze haar bewijs van bevoegdheid heeft gehaald - weer werken in hetzelfde weeshuis waar ze vier jaar lang verbleef. E X T R A
Likes boksen, eten, muziek, dingen in de fik steken, haar nieuwe gezin,
Dislikes ★ Verraad, citroen, chocola, huiswerk, koken, luide mensen,
Tics ★ spelen met haar aansteker - die ze van één van de medewerkers heeft gekregen. Tikken met haar nagels op een standaard ritme.

Angsten ★ clowns, hoogtevrees, vogels

« Laatst bewerkt op: 22 april 2018, 14:18:02 door Aurora. »
''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #45 Gepost op: 08 april 2018, 23:56:06 »N O A H    D E    V R I E S
The only sensible way to live is without rules


N A A M
Noah ✦ rust, vrede, troost
de Vries ✦ family name

L E E F T I J D
22 ✦ 15 mei 1995 ✦ Stier ♉U I T E R L I J K
FC ✦ Maxence Danet-Fauvel

Met zijn doordringende blauwe ogen en zijn bruine haren is Noah een opvallende verschijnsel om te zien. Hij geeft dan ook veel aandacht aan zijn uiterlijk. Hij sport vaak, wat ook te merken is. Op zijn lichaam tekenen zich overduidelijke spieren af, waar hij ook de nodige moeite voor doet om deze intact te houden. Met zijn betoverende glimlach verovert hij vele harten. Noah is 1,75 meter lang. Zijn kledingstijl is vrij simpel.I N N E R L I J K
✦ Energiek ✦ Loyaal ✦ Direct ✦ Koppig ✦ Jaloers ✦ Betrouwbaar ✦ Trouw ✦ Ongeduldig

Noah is een eerlijk en direct persoon. Hij zegt alles wat in hem opkomt zonder er goed bij over te denken - wat overigens niet door iedereen op prijs wordt gesteld. Hij is een persoon die voor honderd procent voor gaat; of het nu draait om overtuigingen, inzet, feestjes of zelfs ontspanning. Hij is absoluut een feestbeest en gaat een drankje niet uit de weg. Hij is dan ook een persoon dat immers houdt van plezier maken en later wel de gevolgen - waar hij op het moment niet over nadenkt - onder ogen komt. Hij is een avontuurlijke flapuit die snel anderen als vriend beschouwt.
Noah vindt het heerlijk om te plagen en te flirten. Hij weet hoe hij makkelijk de harten van de dames kan veroveren en daar maakt hij simpelweg misbruik van. Hij kan romantisch zijn. Noah heeft veel over voor de mensen waar hij lief heeft, maar hij eist wel hetzelfde level van toewijding terug en wie hem dat niet kan schenken - kan wandelen.
Wat in Noah's kop zit, zit niet in zijn kont. Hij is ontzettend koppig en zal negen van de tien keer bij zijn standpunt blijven, ook al heeft hij het misschien verkeerd. Hij is slecht in toegeven van zijn eigen fouten en zal alleen maar uitstellen of gewoon nooit doen. Hem zie je dan ook nooit snel naar iemands pijpen dansen. Als hij eenmaal zijn mond opent, komen er alleen maar woorden uit die hij ook echt meent. Behalve het woord 'Sorry'.
Noah kan praten als een Brugman. Met zijn welgekozen woorden, glinsterende ogen en scheve glimlach weet hij hoe hij mensen (vooral dames) om zijn vinger kan winden. Die gave heeft hij wel.

F A M I L I E
My family is my strength and my weakness

Op een zonnige lentedag werd Noah geboren. Hij is het eerste kind van het huize de Vries en ook de enige jongen.
Madeline de Vries ✦ Moeder ✦  † ✦ Met zijn moeder had Noah een aparte band. Zijn moeder was een goede gesprekspartner. Hij kon alles bij haar kwijt. Op zijn achttiende kreeg Noah echter te horen dat Madeline erg ziek was. Hij bezocht regelmatig het ziekenhuis waar zijn moeder haar laatste maanden verbleef en ook waar ze haar laatste adem uitblies. Noah liet een ketting graveren met een sierlijke 'M' en doet het sindsdien niet meer af.
Eric de Vries ✦ Vader ✦ Automonteur ✦ 54 ✦ Noah zorgt goed voor deze oude makker. Ze kunnen goed met elkaar opschieten en zorgen samen voor de jongere meiden. Na Madelines dood werden deze twee mannen elkaars houvast – wat er voor zorgde dat hun band alleen maar werd versterkt. Niet alleen thuis hielp Noah hem, maar ook bij zijn garage.
Savannah, Anne en Lola de Vries ✦  Zusjes ✦ 19 – 16 – 13 ✦ Noah kan goed met zijn jongere zussen omgaan en af en toe belt hij zijn zussen nog om wat bij te praten. Hij kan in een overprotective brother/monster veranderen als één van zijn zussen een traantje laat vallen, vooral als een jongen de oorzaak is. Hij kan diegene meteen naar het ziekenhuis sturen. Zijn zussen betekenen veel voor hem en doet ook alles om ze tevreden te houden.N O A H ’ S S T O R Y
Op zijn middelbare school deed Noah erg goed zijn best. Hij haalde goede cijfers en lette erg goed op in de lessen. Al moest de docent af en toe om zijn aandacht vragen gezien hij op dat moment naar Jessy zat te staren.
Met Jessy had Noah een speciale band. Hij was te verlegen – wat eigenlijk echt niks was voor hem – om haar officieel uit te vragen. Wanneer Jessy hem een glimlach schonk, was zijn dag al compleet. Hoewel meeste kinderen Jessy erg bazig zagen, zag Noah haar als een prinses. Echter dacht Jessy daar anders over. Ze werd alsmaar dunner en zag er niet meer fit uit. Noah kreeg dat natuurlijk meteen in het oog. Hij probeerde haar te helpen, maar zonder enig succes. Niet veel later werd Jessy naar een kliniek overgeplaatst. Sindsdien hebben deze twee elkaar niet meer gesproken, gezien Jessy bezig was om haar leven weer op te pakken.
Het nieuws over zijn moeder en Jessy’s vertrek had erg invloed op zijn schoolpresentaties. Zijn cijfers gingen van een negen naar een vijf. In plaats van naar Jessy te staren, keek hij vanuit het raam naar buiten – denkend aan zijn moeder die langzamerhand haar einde van haar leven bereikte.
Nadat de Vries een familielid hadden begraven, verhuisden ze naar Amsterdam. Eric wilde niet meer in een huis blijven waar er alleen maar herinneringen aan Madeline opdoken. Zo nam hij zijn kinderen mee naar Amsterdam - waar hij zijn eigen garage opende en af en toe Noah liet meehelpen.

S T U D I E
Noah heeft helaas zijn HAVO-diploma niet gehaald, al kon het hem niet zo veel schelen. Hij wilt later zijn vaders garage overnemen en daarvoor was MAVO al genoeg. Hij studeert Autotechnicus. Noah wilde graag op zichzelf wonen en dat wist zijn vader. Zo huurde hij – met behulp van zijn vader – een appartement vlakbij de school. Hoewel Noah niet meer bij zijn gezinsleden woont, bezoekt hij regelmatig om zijn vader nog te helpen en om zijn zusjes te zien.
E X T R A
Likes feesten, meiden, lezen, dieren (vooral katten), films kijken, roken, slapen, eten
Dislikes gierige mensen, boodschappen doen, bad looks, liegen
Tics zijn hand door zijn haren halen wanneer hij nerveus is
Angsten claustrofobie


« Laatst bewerkt op: 15 april 2018, 12:26:43 door Aurora. »
''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #46 Gepost op: 09 april 2018, 08:18:35 »
aaa wat leuk allemaal
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #47 Gepost op: 09 april 2018, 10:09:01 »
Mocht iemand overigens een Merdith Mickelson FC nemen. Wellicht zouden we dan kunnen kijken of ze de oudere zus van Jessy kan zijn. Just some ideas.
« Laatst bewerkt op: 09 april 2018, 13:58:01 door Hopeless »
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #48 Gepost op: 09 april 2018, 12:42:55 »
Ik begin echt heel erg mijn twijfels te krijgen over of ik Amy doe of niet
Miserable's twin

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #49 Gepost op: 09 april 2018, 13:02:10 »
Ik begin echt heel erg mijn twijfels te krijgen over of ik Amy doe of niet

Ik vind dr sowieso wel leuk, maar als je denkt dat het niet gaat werken snap ik dat je twijfelt
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #50 Gepost op: 09 april 2018, 13:37:37 »
Ik vind dr sowieso wel leuk, maar als je denkt dat het niet gaat werken snap ik dat je twijfelt

+1
''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #51 Gepost op: 09 april 2018, 13:57:46 »
Mocht iemand overigens een Merdith Mickelson FC nemen. Wellicht zouden we dan kunnen kijken of ze de oudere zus van Jessy kan zijn. Just some ideas.

Mocht iemand trouwens open staan voor andere connecties/histories openstaan dan hoor ik het graag! Heb voor Jessy al een paar ideetjes en kan vast ook wel iets voor Maan verzinnen.
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #52 Gepost op: 09 april 2018, 14:10:09 »
Mocht iemand trouwens open staan voor andere connecties/histories openstaan dan hoor ik het graag! Heb voor Jessy al een paar ideetjes en kan vast ook wel iets voor Maan verzinnen.

Ik heb Elif en Noah voor je?
''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #53 Gepost op: 09 april 2018, 14:11:46 »
Ik heb Elif en Noah voor je?

We kunnen wel via discord kijken wat er mogelijk is?
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #54 Gepost op: 09 april 2018, 20:50:39 »
Beginpost is aangepast!
We kunnen nog wat mannelijke chars gebruiken though
Miserable's twin

sunlit

 • *
 • Berichten: 3
  • Bekijk profiel
« Reactie #55 Gepost op: 09 april 2018, 21:29:28 »

LUNA SEGHERS

DE BASICS
Naam: Luna Eloise Seghers
Leeftijd: 20
Studie: Beeldende kunst


UITERLIJK
fc: Bridget Satterlee
Om wat van haar extra energie kwijt te raken maakt ze graag gebruik van de sportschool, als gevolg daarvan heeft ze een redelijk afgetraind lichaam, maar nog wel met wat subtiele rondingen.
Ze heeft twee kleine tattoos, een van een planeet op haar enkel, en een hartje op haar pols. “My heart on my sleeve and the universe at my feet”, zoals ze de twee altijd uitlegt.
 
BACKSTORY
Luna groeide op als de jongste van drie dochters, in een klein dorp vlakbij Vlissingen. Als kind bracht ze veel tijd door bij de zee, en als ze daar niet was, dan kon je haar wel vinden op haar kamer met een stel kleurpotloden in haar hand en een papier voor haar neus. Ze was altijd al een creatief en zelfstandig meisje, hoewel ze het goed kon vinden met haar zussen en leeftijdsgenoten.
Haar eigen dorp had een basisschool, dus de eerste twaalf jaar van haar leven speelden zich vooral daar af, afgezien van de eventuele vakantie hier en daar. Voor de middelbare school moest ze naar Vlissingen, een uur met de bus. En hoewel Vlissingen misschien niet een van de grootste steden van Nederland is, voor Luna was het de grootste stad die ze tot haar beschikking had. De 5 jaar die ze daar op de Havo doorbracht vond ze geweldig.
Hierdoor kwam ze op het idee om in Amsterdam te gaan studeren. Wel met een tussenjaar, want ze kon maar niet kiezen tussen een beeldende kunst of een mode opleiding. Het werd uiteindelijk beeldende kunst aan de Gerrit Rietveld Academie, waar ze nu in het tweede jaar zit en het helemaal naar haar zin heeft. Het studenten leven, het leven in de grote stad.. na twee jaar kijkt ze nog steeds haar ogen uit.
 
INNERLIJK
Luna is altijd opzoek naar haar volgende avontuur. Ze is haar geboorte dorp allang ontgroeit, ze is een ambitieus meisje. Daarnaast is ze ook een perfectionist, zo lang ze maar gepassioneerd is voor iets. Zo niet, dan zal ze ook weinig moeite doen. Verder maakt ze makkelijk vrienden, ze is opgewekt, energiek en houdt wel van een feestje. Een beetje flirten hier en daar vind ze ook wel leuk, met zowel jongens als meisjes, maar ze heeft nog niet echt iemand gevonden waarmee ze iets serieus wil beginnen.

sunlit

 • *
 • Berichten: 3
  • Bekijk profiel
« Reactie #56 Gepost op: 09 april 2018, 21:30:19 »
eindelijk luna's opzetje af haha. Heb nog wel beetje ruzie met de formatting hier dus tja.. this'll have to do

Perronita

 • *****
 • Berichten: 13.831
 • Darling, I'm a nightmare dressed like a daydream.
  • Bekijk profiel
« Reactie #57 Gepost op: 09 april 2018, 21:48:44 »
Oh em gee, er is leven op Girlscene :o
Space was just a word made up by someone who's afraid to get too close.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #58 Gepost op: 09 april 2018, 22:15:07 »
Hey Per!!!
Doe je mee?
Miserable's twin

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #59 Gepost op: 10 april 2018, 11:01:36 »
Oeeh! Doe meee!  :cheers:
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #60 Gepost op: 10 april 2018, 11:29:16 »
Hmm het begint nu toch wel weer te kriebelen, zou ik misschien met een jongen en een meisje mee kunnen doen?
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #61 Gepost op: 10 april 2018, 13:25:57 »
Hmm het begint nu toch wel weer te kriebelen, zou ik misschien met een jongen en een meisje mee kunnen doen?

Soph heeey! Of course, leuk dat je meedoet!
Miserable's twin

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #62 Gepost op: 10 april 2018, 13:30:37 »
Hey Soph! (Ik ben Bon voor als je denkt hoe weet zij mn naam)  :fieuw:
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #63 Gepost op: 10 april 2018, 14:12:33 »
Oh wow Bon lang niet gezien, leuk dat er weer iets leeft.

En hey iedereen.

Ik FC ff onder voorbehoud alvast Lyndsy Fonseca, weet het allemaal nog niet zeker.

Ik heb vgm hier een discord linkje (??) https://discord.gg/ZRsFgjH
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #64 Gepost op: 10 april 2018, 15:41:14 »
https://discord.gg/6JZ6bz5 via hier kom je meteen in de groep Soph!
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #65 Gepost op: 10 april 2018, 15:48:12 »
Als ik een jongen zou maken. Welke FC spreekt jullie het meeste aan?


Nick Robinson?
Harry Styles?
Herman Tommeraas?


Ik zwijmel nog steeds voor een Luke Hemmings en een Gregg Sulkin  8)
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #66 Gepost op: 10 april 2018, 16:29:30 »
Noor van den Buytelaer
02-02-1997 (21 jaar)

"Before I am your daughter, your sister, your aunt, niece, or cousin, I am my own person, and I will not set fire to myself to keep you warm."

uiterlijk
Fc: Selena Gomez
Noor heeft al van jongs af aan allerlei verschillende soorten sport beoefend, dat heeft haar niet alleen haar slanke bouw opgeleverd maar meer nog een flinke portie zelfvertrouwen, ze kent haar lichaam goed, zit lekker in haar vel en dat straalt ze ook uit. Qua kledingstijl houdt Noor van variatie, de ene dag betrap je haar in een zomers jurkje alsof ze op weg is naar het strand en de dag daarop gaat ze gekleed in business casual naar haar college. Verder doet Noor het op gebied van make-up rustig aan, ze weet er ook niet zoveel vanaf en heeft er bovendien ook geen geduld voor. Zij vindt het vooral belangrijk om verzorgd voor de dag te komen. Noor heeft van zichzelf een melkblanke huid maar kleurt snel bij in de zon, wat inhoudt dat ze in de zomers een gebruinde tint heeft, in de winter trekt dat echter snel weer weg.Innerlijk
Noor is een spring in het veld, ze is erg sociaal en legt makkelijk contact. Ze houdt van een feestje, is altijd enthousiast om nieuwe dingen te proberen en afgezien van haar studie neemt ze het leven liever niet al te serieus.
Verder is ze iemand die sterk in haar schoenen staat, ze is assertief en neemt absoluut geen blad voor de mond. Ook zal ze altijd eerst aan zichzelf denken en haar eigen zaakjes regelen voordat ze iemand anders te hulp schiet. Mensen omschrijven haar als nuchter, iemand die houdt van logica en denkt in oplossingen in plaats van problemen. Dit betekent dan ook dat Noor soms maar weinig begrip voor gevoelens van andere mensen kan opbrengen, vooral als de grondslag van die emoties in haar ogen van onzinnige aard is. Hierdoor kan ze nogal eens hard overkomen of mensen een beetje afschrikken. Ondanks haar harde karaktertrekken en het feit dat ze altijd wel haar woordje klaar heeft, heeft Noor een klein hartje. Ze is enorm loyaal en hecht veel waarde aan haar vriendschappen en familie. Zelf zal ze zich niet snel blootleggen, ze is een open persoon en deelt makkelijk dingen over zichzelf maar als ze het moeilijk heeft laat ze mensen niet snel toe en trekt ze zich liever even terug.
In hechte vriendschappen en relaties geeft Noor veel van zichzelf en ze verwacht ook veel terug, dit kan soms leiden tot hevige en turbulente ruzies, het is in ieder geval wel een teken dat ze veel om je geeft. Ze heeft dan ook een geschiedenis 'dysfunctional relationships' die gepaard gaan met veel drama en ruzies en dit is vaak grotendeels aan haar te danken. In een relatie heeft ze eigenlijk iemand nodig die haar een beetje tot rust kan brengen en haar wat vertrouwen kan geven.Geschiedenis

Noor heeft altijd een enigszins bevoorrechte opvoeding genoten, haar vader had een hogere functie in het bankwezen en haar moeder was succesvol binnenhuisarchitecte. In haar jeugd ontbrak het haar dan ook aan niets, samen met haar oudere broer, die inmiddels in Engeland studeert en haar twee jaar jongere zusje groeide ze op in een reusachtig huis. Het grootste gedeelte van die tijd stond ze onder toezicht van haar au pair, Maria. De momenten die ze samen met haar ouders kon doorbrengen als gezin waren schaars maar gekoesterd.

Op school ging het haar voor de wind en daarnaast hield Noor zichzelf altijd wel bezig met het organiseren van verschillende sociale activiteiten en het beoefenen van diverse sporten. Zodra ze haar middelbare opleiding had afgerond besloot ze de studie scheikunde te gaan doen in Amsterdam, na een stageplek in haar eerste jaar bij het forensisch team besloot ze dat ze haar studie daarop wilde toespitsen. Ze is dan ook van plan na het afronden van haar bachelor een master in forensische wetenschappen te starten. Behalve haar opdrachten van de universiteit is Noor vaker in het lab te vinden, ze experimenteert daar met wat eigen ideeën, hoewel dat officieel strikt verboden is.

Extra
Noor heeft als kind een paar keer epileptische aanvallen gehad en is daarbij een keer bijna verdronken, sindsdien zwemt ze eigenlijk niet meer in water waar ze niet kan staan. Ze vindt het bijvoorbeeld ook niet prettig om op een boot te zitten of andere plekken waar ze omringd wordt door diep water.

Noor is waarschijnlijk een van de weinige studenten die een eigen auto heeft, jammer genoeg is Noor een beetje een gevaar op de weg. Mensen vragen zich wel eens af hoe ze haar rijbewijs heeft kunnen halen, naast haar in de auto zitten is over het algemeen absoluut geen pretje.
« Laatst bewerkt op: 12 april 2018, 15:46:54 door Soothsayer »
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #67 Gepost op: 10 april 2018, 16:35:27 »
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #68 Gepost op: 10 april 2018, 16:36:44 »
Als ik een jongen zou maken. Welke FC spreekt jullie het meeste aan?


Nick Robinson?
Harry Styles?
Herman Tommeraas?


Ik zwijmel nog steeds voor een Luke Hemmings en een Gregg Sulkin  8)

Hermannn
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #69 Gepost op: 10 april 2018, 16:43:13 »
Ik wil een Charlie Hunnam en een Jeffrey Dean Morgan maar dat is niet echt realistisch als student helaas.
Maar een Shawn Mendes of Jack Gilisnky zou perfect zijn
Miserable's twin

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #70 Gepost op: 10 april 2018, 16:50:33 »
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

zeroinspo

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #71 Gepost op: 10 april 2018, 16:52:10 »

VINCENT "VINCE" HULLEGIE
3 november, 1995 - 22
zayn malik

Innerlijk:
Relaxed, kalm en oprecht zijn de woorden die Vincent het beste omschrijven. Vincent heeft een comfortabele vibe om hem heen hangen wat vaak ook de reden is waarom mensen gemakkelijk met hem kunnen opschieten en andersom. Stress is niet iets waar hij erg bekend mee is, en overkomt hem dus ook nauwelijks. Bovendien is hij niet iemand die snel oordeeld over anderen, maar eerder geïnteresseerd en ruimdenkend is. Natuurlijk kan hij niet ontkennen dat hij dit nooit doet. Bewust of onbewust, oordeeld iedereen. De unieke mensen die hij tegenkomt boosten zowel zijn ambitie als humeur in het algemeen. Mensen waar hij het niet zo mee kan vinden doen hem eigenlijk niet zo veel. Hij weet wie hij is en is zelfverzekerd genoeg om zich niet aan de kant te laten zeten door anderen. Toch is hij absoluut niet arrogant of verwaand. In feite, charmeert hij nog wel eens mensen zonder het zelf te beseffen of daar mee bezig te zijn. Tot slot is Vincent iemand die veel aandacht besteed aan mensen en dingen die meestal onopgemerkt voorbij gaan. Op een of andere manier ziet hij snel potentie, en weet dus ook het beste uit deze mensen te halen. Maar met positieve kanten komen altijd negatieve kanten, en competitief zijn is daar zeker een van. Er is geen uitdaging die hij zal weigeren, het doet hem er ook niet toe of hij zichzelf voor schut zet of niet, zolang hij er maar alles aan heeft gedaan om te winnen. Hieruit volgen nog wel eens roekeloze acties die niet altijd goed aflopen. Ook heeft Vincent soms moeite met teveel sociale activiteiten achter elkaar. Als er een lange tijd voorbij gaat waarin hij niet even een moment voor zichzelf heeft kunnen vinden, raakt hij snel geïrriteerd. Vanaf dat moment kun je de irritatie ook aflezen van zijn gezicht en houding. Geef hem wat ruimte en na een dag zal het weer vervagen. Perfectionisme is zijn laatste echt slechte eigenschap, het kan ervoor zorgen dat hij helemaal geen vooruitgang boekt. Een moeizame start is normaal voor hem en duurt een paar dagen, maar als hij eenmaal gaande is worden zijn eindproducten meestal wel zoals hij het voorstelde.


Uiterlijk
Oorspronkelijk heeft Vincent zwart haar, maar dat wil nog wel eens veranderd worden naar groen of platinablond. Het ligt er maar net aan waar hij zin in heeft. Los van dat heeft hij licht / donkerbruine ogen (verschilt in licht) met een set wimpers waar de meeste vrouwen een moord voor zouden doen. De licht getinte huid word bedenkt met een baard die hij hooguit helemaal kort trimt, maar er niet snel af zal halen. Als hij zijn meeste kenmerkende features van zijn gezicht zou moeten benoemen zou hij gaan voor zijn hoge jukbeenderen en dubbel gepiercde oren. Anders zou hij voor zijn tattoages gaan. In totaal heeft hij er wel een stuk of 65, maar daar zitten ook een heleboel kleine tussen natuurlijk. Grootste deel heeft een betekenis, de rest vindt hij gewoon mooi. Met een lengte van 1.80 is Vincent niet persé lang, maar ook zeker niet klein. Hij hangt er prima tussenin. Hetzeflde geldt voor zijn lichaam, niet overdreven gespierd maar de lijnen zijn wel duidelijk te zien. Zijn kledingstijl zou je kunnen beschrijven als skateish / streetwearish, maar hij kan ook zo aan komen lopen in een all black outfit met bruine clarks. Sommige noemen het ook wel effortlessly cool.Geschiedenis:
Vincent is geboren en getogen in Apeldoorn. Als middelste kind uit een gezin van vijf hobbelde hij eigenlijk overal een beetje tussendoor. Zijn jongste zusje, Lune, had al vrij jong de diagnose van autisme gekregen wat veel tijd opeiste van zijn ouders. Niet alleen zijn ouders maar ook Vincent zelf samen met zijn oudere zus, Isabeau, waren druk bezig om te helpen waar mogelijk. Waar zij veel moeite had met school door het vele overprikkeld raken, rondde Vincent met twee vingers in zijn neus het VWO af. De middelbare vond hij maar niks. Er waren weinig vaken die hem echt aanspraken en los van dat werd hij moe van de mindset van de meeste mensen. "Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.". Hij pastte niet perse in een vaste groep vrienden en kon over weg met bijna iedereen. Doordat Isabeau snel het nest verlaten had naar Groningen, had Vincent veel tijd over voor zijn jongste zusje. De twee konden goed samen en hadden nauwelijks ruzie. Qua persoonlijkheid lijken ze ook het meeste op elkaar, Isabeau heeft wel wat trekken hier en daar maar is een stuk dominanter. Nadat Vincent zijn diploma op zak had heeft hij een jaarlang hard gewerkt en is vervolgens vetrokken naar Amsterdam om aan de studie Communication & Multimedia design te beginnen. Hij heeft een appartement weten te scoren dicht bij het centrum en woont hier op zichzelf. Door al het luieren tijdens de middelbare had hij genoeg tijd om na te denken over wat hij wilde gaan doen, namelijk zijn eigen store openen. Designen was altijd een passie van hem geweest en hij bracht het grootste deel van zijn vrije tijd door met het ontwerpen van decks voor skate- en snowboards. Vincent wilde dat het een plek zou worden waar mensen niet bang zouden zijn om binnen te lopen, ondanks of je nou al jarenlang aan het skaten of snowboarden was, of het net begon te leren. Misschien kwam je er alleen maar omdat een van je vrienden je naar binnen sleurde? Zolang je maar het idee kreeg van "oh, dit is toch best tof". Een aantal jaar terug had hij namelijk op een kinderfeestje een keer zijn eigen skateboard gemaakt, en sinds dien is het idee blijven hangen. Met het geld wat hij verdiend heeft tijdens zijn tussenjaar, het geld van het bijbaantje dat hij nu heeft en de kennis die hij op doet tijdens zijn studie is hij vastberaden om binnenkort zijn droom werkelijkheid te maken. Nu alleen nog maar een beschikbare winkelruimte zien te vinden.

Extra: Vincent rookt niet vast, maar deinst niet weg voor een jointje hier en daar.
Bijbaantje bij size (sneakerwinkel).
« Laatst bewerkt op: 11 april 2018, 21:27:35 door zeroinspo »
"i’m a recovering perfectionist and an aspiring ‘good-enoughist’."

zeroinspo

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #72 Gepost op: 10 april 2018, 16:53:54 »
Oeps, tekst is iets langer geworden dan ik dacht, maar ik was op dreef :fieuw:  Nog niet alles klopt en die plaatjes in het midden staan nog niet helemaal lekker dus dat wordt nog aangepast. Moet alleen nu écht even iets doen aan m'n eindverslag voor school hahaha
« Laatst bewerkt op: 10 april 2018, 17:01:47 door zeroinspo »
"i’m a recovering perfectionist and an aspiring ‘good-enoughist’."

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #73 Gepost op: 10 april 2018, 17:01:35 »
Oehh Zayn! ❤️
Miserable's twin

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #74 Gepost op: 10 april 2018, 17:43:27 »
Ik denk idd dat ik voor Herman ga! Die reserveer ik dan eventjes.. ik weet al wel hoe hij gaat worden maar moet even kijken wanneer ik tijd heb voor de uitwerking.


Voor plotjes met Maan en Jessy ben ik iig beschikbaar op discord.


Wat een leuke personages ook allemaal!!
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #75 Gepost op: 10 april 2018, 17:54:51 »


Stan Vermeulen
23 jaar oud

Herman Tommeraas« Laatst bewerkt op: 11 april 2018, 09:43:53 door Hopeless »
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

Perronita

 • *****
 • Berichten: 13.831
 • Darling, I'm a nightmare dressed like a daydream.
  • Bekijk profiel
« Reactie #76 Gepost op: 10 april 2018, 18:06:14 »
Hey Per!!!
Doe je mee?

Yess, denk het wel! Twijfelde nog even, omdat ik enorm druk ben met studie en baantjes...Maar ik vond het toch wel superleuk om te doen altijd! Zou supertof zijn als het niet direct doodloopt hier!
Space was just a word made up by someone who's afraid to get too close.

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #77 Gepost op: 10 april 2018, 18:07:36 »
Ik denk overigens dat ik wel even wacht tot we begonnen zijn voor ik m'n Hermanny introduceer
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

Perronita

 • *****
 • Berichten: 13.831
 • Darling, I'm a nightmare dressed like a daydream.
  • Bekijk profiel
« Reactie #78 Gepost op: 10 april 2018, 18:21:13 »
Ik wilde trouwens een meisje claimen (ben echt slecht in het schrijven van een jongen) maar ik zie dat meisjes al heel erg in de meerderheid zijn in de lijst, dus ik wacht nog even voor ik een personage aanmaak dan, tenzij het niet uitmaakt!
Space was just a word made up by someone who's afraid to get too close.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #79 Gepost op: 10 april 2018, 20:08:35 »
Ik zeg Stan, Bonje!

En Per, we hebben inderdaad een overload aan meiden nu, sorry!
Miserable's twin

Perronita

 • *****
 • Berichten: 13.831
 • Darling, I'm a nightmare dressed like a daydream.
  • Bekijk profiel
« Reactie #80 Gepost op: 10 april 2018, 20:32:33 »
No problem! Dan denk ik dat ik pas voor nu! Misschien dat ik nog inspiratie krijg voor een jongen, maar denk het niet hahaha
Space was just a word made up by someone who's afraid to get too close.

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #81 Gepost op: 11 april 2018, 09:47:48 »
Oke z'n naam staat er. Maar eerst even beginnen met Maan en Jessy  :hamer:
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #82 Gepost op: 11 april 2018, 13:34:27 »GAAT IEMAND ONS BLESSEN MET DEZE BEAUTY
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #83 Gepost op: 11 april 2018, 13:43:31 »GAAT IEMAND ONS BLESSEN MET DEZE BEAUTY

LMAO ik zag m net ook op mn Tumblr dash.
YES PLS

En Shawnnn  :wub:

Miserable's twin

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #84 Gepost op: 11 april 2018, 13:45:30 »
EN LUKE


Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #85 Gepost op: 11 april 2018, 14:01:46 »
Hii, kan ik ook joinen? Zou graag een jongen aan willen maken, moet alleen nog wel even inspiratie zoeken voor mn char haha

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #86 Gepost op: 11 april 2018, 14:16:37 »


ᗩᗰY ᗪᗩᐯEᑎᑭOᖇT
19 jaar
12 july 1998
Maggie Lindemann


Amy is ook af!
Ik heb nog plotjes nodig voor zowel haar als Guus dus laat me weten als je er één wilt!
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #87 Gepost op: 11 april 2018, 14:17:11 »
Hii, kan ik ook joinen? Zou graag een jongen aan willen maken, moet alleen nog wel even inspiratie zoeken voor mn char haha

Hey Doris!! Leuk dat je meedoet  :D
Miserable's twin

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #88 Gepost op: 11 april 2018, 14:20:38 »GAAT IEMAND ONS BLESSEN MET DEZE BEAUTY

Hallelujah, my eyes are blessed 😍
''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

Perronita

 • *****
 • Berichten: 13.831
 • Darling, I'm a nightmare dressed like a daydream.
  • Bekijk profiel
« Reactie #89 Gepost op: 11 april 2018, 14:41:49 »
Oke, le me heeft inspiratie dus ik join nu maar alvast met een jongen als dat goed is! En dan later als het enigszins gelijk is graag een meisje erbij, maar dat zie ik dan wel hahaha. Mag je ook een fc buiten het lijstje om kiezen trouwens?
Space was just a word made up by someone who's afraid to get too close.

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #90 Gepost op: 11 april 2018, 14:49:31 »
Oke, le me heeft inspiratie dus ik join nu maar alvast met een jongen als dat goed is! En dan later als het enigszins gelijk is graag een meisje erbij, maar dat zie ik dan wel hahaha. Mag je ook een fc buiten het lijstje om kiezen trouwens?

Ja hoor! Het lijstje zijn o.a. de favo fc's van mij en Kels, die we graag zouden zien haha. Maar zijn suggesties!
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

Perronita

 • *****
 • Berichten: 13.831
 • Darling, I'm a nightmare dressed like a daydream.
  • Bekijk profiel
« Reactie #91 Gepost op: 11 april 2018, 15:03:23 »
Ja hoor! Het lijstje zijn o.a. de favo fc's van mij en Kels, die we graag zouden zien haha. Maar zijn suggesties!

Hahahahaha geweldig, gewoon eyecandy suggesties
Space was just a word made up by someone who's afraid to get too close.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #92 Gepost op: 11 april 2018, 15:32:13 »
Yess, leuk Per!
Miserable's twin

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #93 Gepost op: 11 april 2018, 17:13:19 »
Zouden we afgesproken connecties in de bios moeten zetten? Is misschien wel handig?
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #94 Gepost op: 11 april 2018, 18:32:03 »
https://discord.gg/6JZ6bz5 Doris je kan via hier de discordchat joinen!! en per ook :)
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

zeroinspo

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #95 Gepost op: 11 april 2018, 20:20:51 »

VINCENT "VINCE" HULLEGIE
3 november, 1995 - 22
zayn malik

Achtergrond is een beetje warrig geworden (mega veel hoofdpijn vandaar) maar Vincent is ook helemaal af! Plots zijn nog hard nodig voor deze guy laughing7.

Zouden we afgesproken connecties in de bios moeten zetten? Is misschien wel handig?

En jaa lijkt mij wel slim, heb je het meteen overzichtelijk ergens staan!
"i’m a recovering perfectionist and an aspiring ‘good-enoughist’."

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #96 Gepost op: 12 april 2018, 13:45:16 »
Vandaag beginnen we dus!  :bounce:
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #97 Gepost op: 12 april 2018, 14:03:17 »
Zouden we afgesproken connecties in de bios moeten zetten? Is misschien wel handig?

Kan je wel doen als je wilt, maar ik houd het liever voor mezelf zodat niet iedereen gelijk weet wie elkaar al kennen en wie niet. Maar het kan wel!
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #98 Gepost op: 12 april 2018, 14:03:44 »
Vandaag beginnen we dus!  :bounce:

Yeessss  :D
Miserable's twin

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #99 Gepost op: 12 april 2018, 15:42:26 »
Als iemand straks wil meeten let me know! Ik ga zo naar huis rijden
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #100 Gepost op: 12 april 2018, 15:56:20 »
Als iemand straks wil meeten let me know! Ik ga zo naar huis rijden

I volunteer
Miserable's twin

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #101 Gepost op: 12 april 2018, 16:25:31 »
Ik ben thuis!
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #102 Gepost op: 12 april 2018, 16:42:47 »
Ik ben thuis!

Ik heb Guus en Amy voor je!
Miserable's twin

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #103 Gepost op: 12 april 2018, 16:49:32 »
Yes waar zullen we mee beginnen? Guus en Maan of Amy en Jessy?
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #104 Gepost op: 12 april 2018, 16:58:44 »
Yes waar zullen we mee beginnen? Guus en Maan of Amy en Jessy?

Wacht ik app je even
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #105 Gepost op: 12 april 2018, 17:51:51 »

Amy
Na een uitgebreide glam sessie, baande ze zich richting de voordeur van Jessy’s appartement en met een fles vodka in haar ene hand belde ze aan met de ander terwijl ze haar uiterlijk bestudeerde in de reflectie van het raam. Ze zag eruit als typisch Amy, dat was niet te ontkennen. Haar lange zwarte haren vielen stijl langs haar opgemaakte gelaat en met samen met haar donkere kleding en paar gloednieuwe Nikes was ze zeker tevreden met hoe het zich had uitgepakt vandaag. Zodra de deur open ging verscheen er dan ook wijde glimlach op haar gezicht waarbij ze de fles omhoog tilde. “Klaar voor een feestje?” vroeg ze, waarna ze zonder pardon langs Jessy naar binnen liep.
Miserable's twin

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #106 Gepost op: 12 april 2018, 18:24:31 »

Amy
Na een uitgebreide glam sessie, baande ze zich richting de voordeur van Jessy’s appartement en met een fles vodka in haar ene hand belde ze aan met de ander terwijl ze haar uiterlijk bestudeerde in de reflectie van het raam. Ze zag eruit als typisch Amy, dat was niet te ontkennen. Haar lange zwarte haren vielen stijl langs haar opgemaakte gelaat en met samen met haar donkere kleding en paar gloednieuwe Nikes was ze zeker tevreden met hoe het zich had uitgepakt vandaag. Zodra de deur open ging verscheen er dan ook wijde glimlach op haar gezicht waarbij ze de fles omhoog tilde. “Klaar voor een feestje?” vroeg ze, waarna ze zonder pardon langs Jessy naar binnen liep.


Jessy
Jessy was blij dat ze een vriendin als Amy in het appartementencomplex had wonen. Amy was totaal verschillend van de blondine, maar toch konden de twee het tot nu toe goed vinden. Jessy kon lachen om de onbevlogenheid van Amy en het haalde haar ook wel een beetje uit haar comfortzone. Door Amy was ze overgehaald voor een feestje. Dus de blondine was aan de slag gegaan met haar outfit en haar make-up. Ze was pas net klaar toen Amy bij haar binnen viel met een fles vodka in haar handen. Jessy stapte opzij terwijl ze zachtjes grinnikte. 'Je weet dat ik niet drink hé?' Haar ogen gingen even naar de fles vodka voor ze de glinsterende ogen van Amy weer vonden. 'Waar gingen we ook weer heen zei je?'
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #107 Gepost op: 12 april 2018, 20:19:40 »

Jessy
Jessy was blij dat ze een vriendin als Amy in het appartementencomplex had wonen. Amy was totaal verschillend van de blondine, maar toch konden de twee het tot nu toe goed vinden. Jessy kon lachen om de onbevlogenheid van Amy en het haalde haar ook wel een beetje uit haar comfortzone. Door Amy was ze overgehaald voor een feestje. Dus de blondine was aan de slag gegaan met haar outfit en haar make-up. Ze was pas net klaar toen Amy bij haar binnen viel met een fles vodka in haar handen. Jessy stapte opzij terwijl ze zachtjes grinnikte. 'Je weet dat ik niet drink hé?' Haar ogen gingen even naar de fles vodka voor ze de glinsterende ogen van Amy weer vonden. 'Waar gingen we ook weer heen zei je?'


Amy
Ze kon het niet laten om met haar ogen te rollen en met een lichte zucht, liep ze naar binnen. “Nou ja, meer voor mij dan he. Heb je iets waar ik het mee kan mixen?” vroeg ze terwijl ze de koelkast al open had getrokken en rondkeek naar wat er te bieden was. “We zien wel waar we stranden, maar we beginnen bij een huisfeestje. Ik heb er echt zin in, het is echt weken als niet maanden geleden dat we uit zijn geweest. Het wordt vast leuk.” glimlachte ze met een blik over haar schouder richting Jessy. “Je ziet er leuk uit trouwens.”
Miserable's twin

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #108 Gepost op: 12 april 2018, 20:55:13 »

Amy
Ze kon het niet laten om met haar ogen te rollen en met een lichte zucht, liep ze naar binnen. “Nou ja, meer voor mij dan he. Heb je iets waar ik het mee kan mixen?” vroeg ze terwijl ze de koelkast al open had getrokken en rondkeek naar wat er te bieden was. “We zien wel waar we stranden, maar we beginnen bij een huisfeestje. Ik heb er echt zin in, het is echt weken als niet maanden geleden dat we uit zijn geweest. Het wordt vast leuk.” glimlachte ze met een blik over haar schouder richting Jessy. “Je ziet er leuk uit trouwens.”


Jessy
'Er staat genoeg frisdrank in de koelkast.' vertelde Jessy met een kleine glimlach. Veel frisdrank dronk Jessy echter niet, wanneer ze wat dronk was het altijd light of zero dus iets anders zou Amy niet vinden. De blondine ging met haar vingers door haar haren terwijl ze toekeek hoe Amy in haar verder vrij lege koelkast dook. 'Een huisfeest? Zijn we uitgenodigd?' ze grinnikte zachtjes terwijl ze met haar hoofd schudde. Waarschijnlijk wist Amy niet eens wiens zijn huisfeest ze gingen bezoeken. 'Ja,' bevestigde ze met een glimlach. Jessy ging niet vaak uit maar uiteindelijk werd het altijd wel gezellig. 'Thanks chick, jij ook.' Jessy keek naar haar eigen outfit, zwarte skinny jeans, haar fila's en een cropped off shoulder top, goed genoeg voor een random huisfeestje.
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #109 Gepost op: 12 april 2018, 21:31:25 »

Jessy
'Er staat genoeg frisdrank in de koelkast.' vertelde Jessy met een kleine glimlach. Veel frisdrank dronk Jessy echter niet, wanneer ze wat dronk was het altijd light of zero dus iets anders zou Amy niet vinden. De blondine ging met haar vingers door haar haren terwijl ze toekeek hoe Amy in haar verder vrij lege koelkast dook. 'Een huisfeest? Zijn we uitgenodigd?' ze grinnikte zachtjes terwijl ze met haar hoofd schudde. Waarschijnlijk wist Amy niet eens wiens zijn huisfeest ze gingen bezoeken. 'Ja,' bevestigde ze met een glimlach. Jessy ging niet vaak uit maar uiteindelijk werd het altijd wel gezellig. 'Thanks chick, jij ook.' Jessy keek naar haar eigen outfit, zwarte skinny jeans, haar fila's en een cropped off shoulder top, goed genoeg voor een random huisfeestje.


Amy
Zoals Jessy aangaf stond er meerdere frisdranken in de koelkast en Amy viste er een fles Sprite light uit om vervolgens een glas te vullen met een mix van de frisdrank en een flinke laag vodka. “Jup, er komen vast genoeg mensen.” knikte Amy, ook al had ze niemand ingelicht over dat ze zowel Jessy als Bram mee zou nemen. “Thank you.” Met een glimlach draaide de brunette zich om en liep ze naar de bank om vervolgens neer te ploffen, waarna een speelse blik richting de blondine ging. “Dus vanavond los?” vroeg ze, waarna ze kort met haar geëpileerde wenkbrauwen wiebelde. Ze ging er vanuit dat Jessy wist wel wat ze zou bedoelen.
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #110 Gepost op: 12 april 2018, 21:44:48 »
Trouwens, Fila’s are awesome. Ik ben echt verliefd op mijn Disruptor II’s
Miserable's twin

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #111 Gepost op: 12 april 2018, 21:46:59 »Noah

"Welkom," begroette Noah - vrolijk en halfdronken - de menigte. Een bericht op Facebook was al genoeg om het huis te vullen met mensen waarvan hij deels niet eens kende. Ach ja. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.
Weer nam Noah een slok van zijn whisky terwijl hij zo soepel mogelijk langs de menigte voortbewoog. Het was aardig druk waardoor Noah een beetje benauwd begon te krijgen. Hij had de ramen voor de zekerheid open laten staan om de ruimte wat frisse lucht te schenken. Dat het geluid de buren zouden overlasten, kon Noah geen barst schelen.
Noah vond het geweldig om te feesten. De luide muziek die goed in zijn oren voelde en het warme gevoel die door zijn lichaam verspreidde door alcohol. Enige nadeel was dan ook de drukte. Hij kreeg meteen een benauwd gevoel daarvan. Hell. Als hij nou geen last van had, dan kon niemand meer Noah stoppen met feesten.
Met kleine stapjes maakte Noah voort richting het balkon. Hij sloot de deur achter zich dicht waardoor het geluid ietwat gedempt was. Een frisse lucht zweefde Noah tegemoet waardoor hij kort zijn ogen genietend sloot. Een lichte grijns sierde rond zijn lippen en meteen viste een pakje sigaretten uit zijn zak. Hij legde de sigaret - die niet veel later werd voorzien van vuur - tussen zijn lippen waarna hij een hijs nam.
''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #112 Gepost op: 12 april 2018, 21:51:19 »
Trouwens, Fila’s are awesome. Ik ben echt verliefd op mijn Disruptor II’s

Ik wilde vandaag nog witte fila's bestellen, but I spend too much money this month :')

Iemand voor Noah trouwens?
''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #113 Gepost op: 12 april 2018, 22:01:27 »
Ik wilde vandaag nog witte fila's bestellen, but I spend too much money this month :')

Iemand voor Noah trouwens?

Ik heb de zwarte, mn zusje heeft de witte. Ze lopen zo lekker 😍
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #114 Gepost op: 12 april 2018, 22:02:17 »
En ik wacht nog even met Guus want ik ben er nog niet helemaal over uit hoe hij naar het feest komt, plus ik ga zo slapen
Miserable's twin

unapologetic

 • ****
 • Berichten: 10.020
  • Bekijk profiel
« Reactie #115 Gepost op: 12 april 2018, 22:27:13 »Noah

"Welkom," begroette Noah - vrolijk en halfdronken - de menigte. Een bericht op Facebook was al genoeg om het huis te vullen met mensen waarvan hij deels niet eens kende. Ach ja. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.
Weer nam Noah een slok van zijn whisky terwijl hij zo soepel mogelijk langs de menigte voortbewoog. Het was aardig druk waardoor Noah een beetje benauwd begon te krijgen. Hij had de ramen voor de zekerheid open laten staan om de ruimte wat frisse lucht te schenken. Dat het geluid de buren zouden overlasten, kon Noah geen barst schelen.
Noah vond het geweldig om te feesten. De luide muziek die goed in zijn oren voelde en het warme gevoel die door zijn lichaam verspreidde door alcohol. Enige nadeel was dan ook de drukte. Hij kreeg meteen een benauwd gevoel daarvan. Hell. Als hij nou geen last van had, dan kon niemand meer Noah stoppen met feesten.
Met kleine stapjes maakte Noah voort richting het balkon. Hij sloot de deur achter zich dicht waardoor het geluid ietwat gedempt was. Een frisse lucht zweefde Noah tegemoet waardoor hij kort zijn ogen genietend sloot. Een lichte grijns sierde rond zijn lippen en meteen viste een pakje sigaretten uit zijn zak. Hij legde de sigaret - die niet veel later werd voorzien van vuur - tussen zijn lippen waarna hij een hijs nam."Jezus." Mompelde Bram terwijl hij zich een weg baande door de drukke (en vooral zweterige) menigte. Wie had er überhaupt zoveel vrienden? Bram was blij als hij met een stuk of drie mensen overweg kon. Once again vroeg hij zichzelf af waarom hij hier gekomen was, maar omdat zijn huisgenoten gingen kon hij natuurlijk niet alleen achterblijven. De luide muziek kwam hem inmiddels een beetje zijn strot uit, dus besloot hij een drankje te pakken en even de rust op te zoeken. Bij de dranktafel had Bram niet veel keus, want er werd hem een glas in zijn handen gedrukt door een meisje met een zwaar plat Amsterdams accent. "Hier schat, is lekker." Had ze gezegd. Met een knikje nam Bram het glas aan en rook er eventjes aan, en besloot toen dat hij 't wel prima vond. Bij de keuken vond hij een deur naar een balkon, die hij voorzichtig opende. De frisse lucht deed wonderen, en toen hij naar buiten stapte, realiseerde hij dat hij niet compleet alleen was. "Oh, hey!"
got hot sauce in my bag, swag

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #116 Gepost op: 12 april 2018, 23:23:44 »

"Jezus." Mompelde Bram terwijl hij zich een weg baande door de drukke (en vooral zweterige) menigte. Wie had er überhaupt zoveel vrienden? Bram was blij als hij met een stuk of drie mensen overweg kon. Once again vroeg hij zichzelf af waarom hij hier gekomen was, maar omdat zijn huisgenoten gingen kon hij natuurlijk niet alleen achterblijven. De luide muziek kwam hem inmiddels een beetje zijn strot uit, dus besloot hij een drankje te pakken en even de rust op te zoeken. Bij de dranktafel had Bram niet veel keus, want er werd hem een glas in zijn handen gedrukt door een meisje met een zwaar plat Amsterdams accent. "Hier schat, is lekker." Had ze gezegd. Met een knikje nam Bram het glas aan en rook er eventjes aan, en besloot toen dat hij 't wel prima vond. Bij de keuken vond hij een deur naar een balkon, die hij voorzichtig opende. De frisse lucht deed wonderen, en toen hij naar buiten stapte, realiseerde hij dat hij niet compleet alleen was. "Oh, hey!"

Noah
Noah blies de rook voor hem uit en zag in de donker nog de rook langzamerhand verdwijnen. De sigaret werd inmiddels een peuk en toch bleef Noah op zijn plaats terwijl hij 'The Host' was van het feest. Voor een korte moment hoorde hij de muziek weer luid in zijn oren waardoor hij zich verrast omdraaide, zoekend naar de oorzaak. In plaats van de muziek - die al was weggezakt - hoorde Noah een onbekende jongensstem.
 "Oh, hey!" begroette de jongeman Noah. Als antwoord knikte Noah en kon uit beleefdheid een lichte glimlach tevoorschijn halen. Hij was inmiddels de gastheer vandaag. Noah nam nog een laatste hijs voordat hij zijn sigaret uitdoofde. Hij gooide zijn peuk van het balkon naar beneden waarna zijn hand de fles whisky weer omvatte. "Bevalt het je?" vroeg Noah, doelend op het feest. Om wat duidelijker over te komen, knikte hij richting de zwetende mensen die binnen in zijn huis stonden te feesten.


why does this boy hasn't any gifs..
« Laatst bewerkt op: 12 april 2018, 23:28:45 door Aurora. »
''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #117 Gepost op: 13 april 2018, 08:08:48 »
Ik heb de zwarte, mn zusje heeft de witte. Ze lopen zo lekker 😍

Ik ging ze passen. 39,5 veel te klein, 40 schiet ik meteen uit, zelfs met zooltjes. dus hoe graag ik ze ook wil ik kan ze niet kopen :(
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #118 Gepost op: 13 april 2018, 08:14:37 »

Amy
Zoals Jessy aangaf stond er meerdere frisdranken in de koelkast en Amy viste er een fles Sprite light uit om vervolgens een glas te vullen met een mix van de frisdrank en een flinke laag vodka. “Jup, er komen vast genoeg mensen.” knikte Amy, ook al had ze niemand ingelicht over dat ze zowel Jessy als Bram mee zou nemen. “Thank you.” Met een glimlach draaide de brunette zich om en liep ze naar de bank om vervolgens neer te ploffen, waarna een speelse blik richting de blondine ging. “Dus vanavond los?” vroeg ze, waarna ze kort met haar geëpileerde wenkbrauwen wiebelde. Ze ging er vanuit dat Jessy wist wel wat ze zou bedoelen.


Jessy
Jessy keek toe hoe Amy zichzelf op de bank neer liet ploffen. Zelf nam ze plaats op de leuning van de bank. Een zachte lach kwam over haar lippen toen ze de speelse blik van de brunette zag en haar opmerking hoorde. 'Ik weet nog niet eens waar ik heen ga. We shall see!' Jessy was niet vies van een feestje ondanks dat ze niet dronk. Daarnaast beviel het losgaan zoals Amy het omschreef ook altijd wel. 'Maar jij hebt al wilde planning in dat koppie van je zo te horen.' Gegrinnik volgde haar woorden terwijl ze haar vriendin een speelse blik toewierp.
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #119 Gepost op: 13 april 2018, 14:14:05 »

Jessy
Jessy keek toe hoe Amy zichzelf op de bank neer liet ploffen. Zelf nam ze plaats op de leuning van de bank. Een zachte lach kwam over haar lippen toen ze de speelse blik van de brunette zag en haar opmerking hoorde. 'Ik weet nog niet eens waar ik heen ga. We shall see!' Jessy was niet vies van een feestje ondanks dat ze niet dronk. Daarnaast beviel het losgaan zoals Amy het omschreef ook altijd wel. 'Maar jij hebt al wilde planning in dat koppie van je zo te horen.' Gegrinnik volgde haar woorden terwijl ze haar vriendin een speelse blik toewierp.


Amy
Zonder haar blik weg te werpen van Jessy, nam ze een grote slok van het mixdrankje waarbij ze haar best deed niet te veel van haar liquid lipstick te verpesten. Echter veranderde dat niks aan zowel de ondeugende blik in haar ogen als haar glimlach. "We gaan los, Jessy. Of je dat nou wilt of niet." grinnikte ze terwijl ze haar glas hief en vervolgens nog een teug nam. Dat Amy een feestbeest was, was niet te ontkennen. Het was bovendien het hoogtepunt van haar studentenleven. Voor Jessy gold dat wellicht niet, maar dat betekende niet dat de brunette zich in ging houden. "Plannen doe ik niet, he Jess. — Ik weet het niet, ik heb gewoon het gevoel dat het zo'n avond wordt die we niet snel zullen vergeten."
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #120 Gepost op: 13 april 2018, 14:16:59 »
Ik ging ze passen. 39,5 veel te klein, 40 schiet ik meteen uit, zelfs met zooltjes. dus hoe graag ik ze ook wil ik kan ze niet kopen :(

Jaa ze vallen echt ruim een maat te klein. Ik moest ze daarom ook in eerste instantie terugsturen. ):
De zwarte zijn nog niet in de winkel te verkrijgen namelijk
Miserable's twin

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #121 Gepost op: 13 april 2018, 16:31:38 »
Ik ga reageren op Amy en Maan laten arriveren  :cheers:
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #122 Gepost op: 13 april 2018, 16:47:56 »
Ik ga reageren op Amy en Maan laten arriveren  :cheers:

Ik ga nu net naar werk 😭 ben om 9 uur klaar
Miserable's twin

unapologetic

 • ****
 • Berichten: 10.020
  • Bekijk profiel
« Reactie #123 Gepost op: 13 april 2018, 16:53:18 »

Noah
Noah blies de rook voor hem uit en zag in de donker nog de rook langzamerhand verdwijnen. De sigaret werd inmiddels een peuk en toch bleef Noah op zijn plaats terwijl hij 'The Host' was van het feest. Voor een korte moment hoorde hij de muziek weer luid in zijn oren waardoor hij zich verrast omdraaide, zoekend naar de oorzaak. In plaats van de muziek - die al was weggezakt - hoorde Noah een onbekende jongensstem.
 "Oh, hey!" begroette de jongeman Noah. Als antwoord knikte Noah en kon uit beleefdheid een lichte glimlach tevoorschijn halen. Hij was inmiddels de gastheer vandaag. Noah nam nog een laatste hijs voordat hij zijn sigaret uitdoofde. Hij gooide zijn peuk van het balkon naar beneden waarna zijn hand de fles whisky weer omvatte. "Bevalt het je?" vroeg Noah, doelend op het feest. Om wat duidelijker over te komen, knikte hij richting de zwetende mensen die binnen in zijn huis stonden te feesten.


why does this boy hasn't any gifs..
"Wat? Het feest? Kom net binnen, maar-- Gezellig hoor." Bram knikte en liep ook even richting de balustrade van het balkon en keek uit over een donkere, maar toch verlichtte stad. "Lekker druk, wel." Zei hij met een korte lach. Bram nam een slok van zijn drankje (waarvan hij nog steeds niet wist wat het nou echt was) en trok een flink zuur gezicht. "Ken je nou echt iedereen hier? Ik bedoel, je kent mij natuurlijk niet- maar de rest?"
got hot sauce in my bag, swag

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #124 Gepost op: 13 april 2018, 16:59:54 »

Amy
Zonder haar blik weg te werpen van Jessy, nam ze een grote slok van het mixdrankje waarbij ze haar best deed niet te veel van haar liquid lipstick te verpesten. Echter veranderde dat niks aan zowel de ondeugende blik in haar ogen als haar glimlach. "We gaan los, Jessy. Of je dat nou wilt of niet." grinnikte ze terwijl ze haar glas hief en vervolgens nog een teug nam. Dat Amy een feestbeest was, was niet te ontkennen. Het was bovendien het hoogtepunt van haar studentenleven. Voor Jessy gold dat wellicht niet, maar dat betekende niet dat de brunette zich in ging houden. "Plannen doe ik niet, he Jess. — Ik weet het niet, ik heb gewoon het gevoel dat het zo'n avond wordt die we niet snel zullen vergeten."


Jessy
Het was niet af te lezen van Jessy haar gezicht, maar de woorden van Amy bevielen de blondine niet erg goed. Jessy was graag in controle over haar eigen gevoelens, compleet losgaan was er voor haar dan ook niet bij. Vandaar dat ze alcohol en drugs ook vermeed. Ze graaide in haar tas om een sigaret te pakken en vervolgens op te steken. Het enige wat ze wel deed. 'Als je je avond niet wil vergeten moet je misschien die hele fles vodka niet opdrinken.' antwoordde ze met een zacht lachje. 'Zullen we gaan? Of heb je nog iets anders te doen?'
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #125 Gepost op: 13 april 2018, 18:59:58 »"Wat? Het feest? Kom net binnen, maar-- Gezellig hoor." Bram knikte en liep ook even richting de balustrade van het balkon en keek uit over een donkere, maar toch verlichtte stad. "Lekker druk, wel." Zei hij met een korte lach. Bram nam een slok van zijn drankje (waarvan hij nog steeds niet wist wat het nou echt was) en trok een flink zuur gezicht. "Ken je nou echt iedereen hier? Ik bedoel, je kent mij natuurlijk niet- maar de rest?"


Noah - Outfit
"Oh, ik houd niet echt bij wie en hoe laat -ie komt," mompelde Noah voordat hij een slok nam. "Misschien was dat al te merken." Ach, hij had zijn eigen kamer op slot gedaan en binnen in de woonkamer had hij geen dure spullen liggen. Veel maakte het voor hem dus niet uit. "Lekker druk, wel." Instemmend knikte Noah terwijl er een lichte grijns rond zijn lippen sierde. Hij had alleen een simpel bericht op Facebook geplaatst. Vrienden en paar klasgenoten - met wie Noah af en toe omhing - had hij nog een app verstuurd. Toch had Noah zelf ook niet verwacht dat het zo druk zou worden.
De jongeman nam een slok van zijn drank en trok vervolgens een vreemd gezicht. "Als je het niet lekker vindt, heb ik dit nog voor je?" vroeg Noah en hief zijn fles uitnodigend op richting de jongeman naast hem. Hij moest eenmaal als een gastheer gedragen, ook al wist de helft van de feestgangers niet eens wiens huis dit was. "Whisky?"
Noah leunde met zijn kont tegen de balustrade aan en richtte zijn blik op de mensen binnen in het huis. "Ken je nou echt iedereen hier?" vroeg de jongeman naast hem. "Ik bedoel, je kent mij natuurlijk niet - maar de rest?" Een korte lach rolde over Noah's lippen en schudde zijn hoofd. "Nope," zei hij. "Moet dat dan? Ik bedoel; het is een feest, geen gezellig theekransje met vrienden," voegde Noah sarcastisch toe.
''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #126 Gepost op: 13 april 2018, 20:50:56 »


Noor
Noor leunde met haar bovenlichaam uit het dakraam van haar zolderkamer, tussen haar vingers bungelde een nonchalant sigaretje. Eigenlijk was ze geen fervent roker, maar als ze op stap ging kocht ze vaak een pakje in de nachtwinkel. Toen haar vingers enkele minuten geleden het pakje marlboro in haar jaszak hadden ontdekt - waarschijnlijk een souvernirtje van de nacht daarvoor, maar veel kon ze zich daar niet meer van herinneren - kon ze het dan ook niet laten om er eentje op te steken. Peinzend blies ze kringeltjes rook over haar lippen, onder haar fietsten uitgelaten groepjes studenten op weg naar de kroeg of sociëteit. Zelf had ze, nadat ze die ochtend de longen uit haar lijf had gekotst niet bijzonder veel zin om zich nogmaals helemaal klem te zuipen. In eerste instantie was ze van plan geweest om met haar overgebleven sigaretten, een fles wijn en een goede serie op haar zolderkamer te blijven. Toen echter bleek dat ze geen drank meer op voorraad had, had ze haar plannen veranderd.
Noor tikte nog een laatste askegeltje van haar sigaret voordat ze hem uitdrukte en met een achteloos boogje naar beneden, de straat op wierp. Behendig schoot ze in haar leren jack en verliet haar kamer, ze hoefde alleen maar de bas te volgen die enkele huizen verderop door de open ramen dreunde. Eenmaal binnen hoefde ze enkel haar ogen over de zwetende, dansende menigte te laten glijden om te concluderen dat ze geen bekenden zag en dus liep ze in een rechte lijn de tafel met drankjes voorbij richting, wat ze vermoedde de keuken moest zijn. Rustig, alsof ze thuis was, trok ze wat keukenkastjes open totdat ze uiteindelijk vond waar ze naar zocht, een goede fles wijn. Met een tevreden glimlachje schroefde Noor de kurk van de fles en schonk zichzelf een glas in. Niet verkeerd concludeerde ze in zichzelf nadat ze een slokje had genomen en ze draaide de fles in haar hand om het etiket nog eens goed te kunnen bestuderen.
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #127 Gepost op: 13 april 2018, 20:53:55 »
Noor heeft ff dr stoute schoenen aangetrokken en is random op dat huisfeest maar als iemand dr wil meeten dan graag
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #128 Gepost op: 13 april 2018, 23:21:12 »

Jessy
Het was niet af te lezen van Jessy haar gezicht, maar de woorden van Amy bevielen de blondine niet erg goed. Jessy was graag in controle over haar eigen gevoelens, compleet losgaan was er voor haar dan ook niet bij. Vandaar dat ze alcohol en drugs ook vermeed. Ze graaide in haar tas om een sigaret te pakken en vervolgens op te steken. Het enige wat ze wel deed. 'Als je je avond niet wil vergeten moet je misschien die hele fles vodka niet opdrinken.' antwoordde ze met een zacht lachje. 'Zullen we gaan? Of heb je nog iets anders te doen?'


Amy
Er waren duidelijke verschillen tussen Jessy en Amy, wat waarschijnlijk alleen maar goed was gezien ze nooit goed over weg zou kunnen met iemand identiek aan haarzelf. "Maak je nou maar geen zorgen om mij. Ik weet wat ik doe." vertelde ze, terwijl ze haar schouders ophaalde en opnieuw een zucht nam. Ze volgde Jessy's voorbeeld om een sigaret op te steken en nam een diepe hijs. "Ik ben er helemaal klaar voor. Taxi of scooter? Jij drinkt niet toch?" vroeg ze, waarna ze haar glas leegdronk.
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #129 Gepost op: 13 april 2018, 23:22:15 »
Ik ben alweer te moe om nog een meeting te beginnen helaas  :cry:
Miserable's twin

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #130 Gepost op: 14 april 2018, 16:58:01 »

Amy
Er waren duidelijke verschillen tussen Jessy en Amy, wat waarschijnlijk alleen maar goed was gezien ze nooit goed over weg zou kunnen met iemand identiek aan haarzelf. "Maak je nou maar geen zorgen om mij. Ik weet wat ik doe." vertelde ze, terwijl ze haar schouders ophaalde en opnieuw een zucht nam. Ze volgde Jessy's voorbeeld om een sigaret op te steken en nam een diepe hijs. "Ik ben er helemaal klaar voor. Taxi of scooter? Jij drinkt niet toch?" vroeg ze, waarna ze haar glas leegdronk.


Jessy
'Tuurlijk,' Jessy glimlachte vriendelijk waarna ze haar blik weer op haar sigaret focuste. Ondanks dat ze best zin had in een feestje, was ze toch een beetje zenuwachtig. Alsof er iets in de lucht hing. Maar dat was waarschijnlijk haar inner controlfreak die weer tevoorschijn kwam. 'We kunnen wel met de scooter gaan. Klopt.' Wanneer een van de twee eerder weg wilde kon er altijd een taxi besteld worden. Al betwijfelde Jessy of Amy eerder weg zou willen. De blondine stond op en greep haar sleutels en scootersleutels om zich helemaal klaar te maken voor de avond.
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

Perronita

 • *****
 • Berichten: 13.831
 • Darling, I'm a nightmare dressed like a daydream.
  • Bekijk profiel
« Reactie #131 Gepost op: 14 april 2018, 19:46:32 »
Heee girls, sorry, maar ik ga toch maar geen char aanmaken voor nu! Ik ben van de week pas ergens anders aangenomen en denk niet dat ik tijd ga overhouden voor het meeten met mijn studie en twee baantjes. Misschien kom ik nog wel terug van de zomer als het hier nog levend is!
Space was just a word made up by someone who's afraid to get too close.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #132 Gepost op: 14 april 2018, 20:11:22 »

Jessy
'Tuurlijk,' Jessy glimlachte vriendelijk waarna ze haar blik weer op haar sigaret focuste. Ondanks dat ze best zin had in een feestje, was ze toch een beetje zenuwachtig. Alsof er iets in de lucht hing. Maar dat was waarschijnlijk haar inner controlfreak die weer tevoorschijn kwam. 'We kunnen wel met de scooter gaan. Klopt.' Wanneer een van de twee eerder weg wilde kon er altijd een taxi besteld worden. Al betwijfelde Jessy of Amy eerder weg zou willen. De blondine stond op en greep haar sleutels en scootersleutels om zich helemaal klaar te maken voor de avond.

Amy
Met een grijns stond Amy op van de bank en pakte de fles vodka van het aanrecht om mee te nemen. Ze wilde uiteraard niet met lege handen aankomen bij het feest. “Perfect! Let’s go.” Zei ze, terwijl ze richting de deur liep en haar bomberjack dichtritste. Het duurde niet lang voordat ze op de scooter zaten en de Amsterdamse straten doorreden richting Noah’s huis. “Daar is het.” Kondigde Amy aan terwijl ze richting het juiste adres richtte.
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #133 Gepost op: 14 april 2018, 22:46:10 »

Guus
Terwijl hij een hijs nam van zijn sigaret, liep Guus de straat in met Vincent bij zijn zijde. De muziek was vanaf waar ze stonden al te horen en dat was voor hem alleen maar een goed teken. "Ziet er gaande uit. En dat terwijl de echte feestbeesten nog niet binnen zijn." grijnsde hij terwijl hij een blik naar zijn gezelschap wierp. Met de feestbeesten bedoelde hij uiteraard hen. "Komen er nog bekenden?" vroeg hij, gezien Guus niet zo goed wist wat er aan zat te komen.
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #134 Gepost op: 14 april 2018, 22:47:42 »
Ugh ik schrijven wilt niet heel goed vandaag
Miserable's twin

zeroinspo

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #135 Gepost op: 14 april 2018, 23:20:54 »
Vincent
Grijnzend schopte Vince een van de steentjes die op straat lag een end de verte in. "Dat betekent dat het alleen nog maar beter kan worden toch?" antwoordde hij terwijl hij een van zijn wenkbrauwen op trok met diezelfde grijns. In eerste instantie stond hij nog niet te springen. Maar zodra de muziek te horen was voelde hij al een boost door zijn lichaam heen gaan. Het klonk in ieder geval goed. Hij schoof zijn handen in de zakken van het gevoerde spijkerjack en schudde zijn hoofd. "Niet dat ik weet, maar ik heb het eigenlijk ook niet echt gecheckt." Vince liet het, zoals bijna altijd, allemaal maar op zich afkomen en zou dan wel weer verder zien. "Als ik heel eerlijk ben weet ik niet eens wie dit huisfeest geeft." voegde hij er aan toe terwijl hij zijn blik van de grond naar Guus verschoof.
« Laatst bewerkt op: 14 april 2018, 23:25:44 door zeroinspo »
"i’m a recovering perfectionist and an aspiring ‘good-enoughist’."

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #136 Gepost op: 14 april 2018, 23:35:09 »
Guus
"Nou ja, wat bekijks zou ook wel nice zijn. Maar we gaan het zien, he?" vroeg hij retorisch terwijl hij kort zijn schouders ophaalde om vervolgens zijn sigaret voor zich uit te gooien en hem uit te drukken door er op te staan. "Same, we zien het vanzelf wel." stemde Guus in, voordat hij richting de voordeur van het feest liep. Verscheidene mensen stonden erom heen, druk te praten en lachen. Met zijn handen in zijn zakken liep de lange verschijning langs hen naar binnen, waar vele gezichten te zien waren. Het was druk, maar gelukkig was er nog voldoende ruimte om normaal te kunnen bewegen. "Biertje?" vroeg hij terwijl hij een blik over zijn schouder wierp naar Vincent.
Miserable's twin

zeroinspo

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #137 Gepost op: 15 april 2018, 00:06:29 »

Vincent
Vince volgde Guus langs de groep naar binnen waar hij meteen overspoeld werd door een golf van hitte. "Tering.." mompelde hij terwijl hij een zoenend stel, wat hem ongeveer betrok in de hele sessie, van zich af duwde. Die gozer had in ieder geval al gescoord deze avond. Vervolgens scande hij de menigte een beetje af, op zoek naar bekende of onbekende interessante gezichten. "Nah, staat er ook ergens een fles Bacardi?" antwoordde hij terwijl hij zijn blik terug keerde naar Guus. Van een andere tafel pakte hij een rode plastic beker, oftewel de bekende 'zie mij gaan terwijl ik doe alsof hier alcohol in zit en ik al ver heen ben terwijl dat helemaal niet zo is want dan zag ik er allang niet meer zo fleeky uit' instagram beker, en vulde deze nadat hij de fles gevonden had. Hij mixte het met cola en draaide zich vervolgens om zodat hij kon leunen tegen het aanrecht. "Als je een wingman nodig hebt weet je me te vinden, niet dat je die nodig hebt maar toch." zei Vince met een kninnend gebaar naar een groepje wat verderop al blikken wierp. Meestal kwamen de meiden al op Guus af voordat hij überhaupt een stap binnen had gezet.
"i’m a recovering perfectionist and an aspiring ‘good-enoughist’."

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #138 Gepost op: 15 april 2018, 00:13:00 »
oftewel de bekende 'zie mij gaan terwijl ik doe alsof hier alcohol in zit en ik al ver heen ben terwijl dat helemaal niet zo is want dan zag ik er allang niet meer zo fleeky uit' instagram beker,
ik lees hier ff heel doelloos mee maar moest hier best wel om lachen
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

zeroinspo

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #139 Gepost op: 15 april 2018, 00:15:23 »
 laughing7. laughing7.
"i’m a recovering perfectionist and an aspiring ‘good-enoughist’."

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #140 Gepost op: 15 april 2018, 00:25:17 »
Guus
Uiteraard was het eerste waar hij zich mee bezig hield zodra hij binnen was de mensen die de ruimte vulde, voornamelijk de meiden. Hoe slecht hij wist dat het was om gezien te worden of zich te gedragen als een stereotype fuckboy, het was moeilijk voor hem om zich daarvan te weer houden. Een slecht persoon was hij echter zeker niet. "Oké, deze kanjer gaat er gelijk voor." grinnikte Guus plagend en hij vulde eveneens een partycup met een mixje om deze vervolgens te heven voor een proost. "Mooie dames genoeg, maar ik weet het niet man. Ik moet morgen trainen, dus ik wil eigenlijk niet te gek doen." vertelde hij waarna hij een gulzige teug nam van zijn drankje en zijn zeegroene irissen richting het groepje dames ging waar Vincent ook zijn blik op had gesetteld. "Tenminste, dat is het voornemen dan he."
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #141 Gepost op: 15 april 2018, 00:25:45 »
Ik ga zo wel slapen, dus zie maar wat je doet!
Miserable's twin

zeroinspo

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #142 Gepost op: 15 april 2018, 00:46:57 »
Vincent
Met een lach schudde Vincent zijn hoofd. Als er wat tussen zit dan zit er wat tussen, maar hij was er niet persé naar op zoek. Het was een soort gewoonte geworden om te kijken voor een ander in plaats van voor zichzelf. Plus het was interessant om de verschillende types in een ruimte bij elkaar te zien. Lichaamstaal verraadde al een heleboel zonder dat je er zelf bewust van was. Misschien vond hij dat zelfs een van de leukste dingen op zo'n feest, naast de goeie muziek die er gedraaid werd natuurlijk. Hij hief zijn glas en nam vervolgens een slok van zijn iets wat uit verhouding gemixte drankje. "Dit heb ik je vaker horen zeggen." reageerde Vince met een grijs nadat hij met zijn ogen draaide. "Nee kidding, ik snap je punt." Zelf was hij helemaal niet van plan om zichzelf in gekke toestanden te nestelen of helemaal klem te zuipen, wat hij overigens nauwelijks deed aangezien hij altijd wel zelf de controle wilde houden. Maar zo af en toe ging dat wel eens mis.
"i’m a recovering perfectionist and an aspiring ‘good-enoughist’."

zeroinspo

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #143 Gepost op: 15 april 2018, 00:48:27 »
Ik ga zo wel slapen, dus zie maar wat je doet!

Truste! Ik ben denk ik nog een klein uur wakker en duik dan ook m'n nest in. Dus áls iemand nog wil meeten zou het nog heel effe kunnen.
"i’m a recovering perfectionist and an aspiring ‘good-enoughist’."

Hopeless

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #144 Gepost op: 15 april 2018, 10:49:01 »
Amy
Met een grijns stond Amy op van de bank en pakte de fles vodka van het aanrecht om mee te nemen. Ze wilde uiteraard niet met lege handen aankomen bij het feest. “Perfect! Let’s go.” Zei ze, terwijl ze richting de deur liep en haar bomberjack dichtritste. Het duurde niet lang voordat ze op de scooter zaten en de Amsterdamse straten doorreden richting Noah’s huis. “Daar is het.” Kondigde Amy aan terwijl ze richting het juiste adres richtte.


Jessy
Als Jessy iets fijn vond was het waarschijnlijk toch wel gebruikmaken van haar scooter door de drukke straten van Amsterdam. Het gaf een soort rust. In dit geval ook wel de kalmte voor de storm. Dat momentje dat ze nodig had voor een feest. Ze parkeerde haar scooter op een veilige plek op aanwijzing van Amy bij het juiste huis. 'Het is al druk zo te zien,' de blondine borg haar sleutels op in haar tas voordat ze samen met Amy naar binnen liep. De menigte was best overweldigend maar over het algemeen zag het er ontzettend gezellig uit. 'Zullen we drinken halen?' Opperde Jessy, wetende dat Amy haar zou volgen.
Run fast, romance. I'll take what I can get from you.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #145 Gepost op: 16 april 2018, 16:31:57 »
Ik heb letterlijk nog niks nuttigs gedaan vandaag. Ik heb 130 euro aan makeup geshopt en heel veel reviews en swatches gekeken om te zorgen dat het geen miskopen zijn  :fieuw:
Maar ik ga nog even wat voor school doen en dan ben ik wel online denk ik!
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #146 Gepost op: 17 april 2018, 10:38:37 »
Vincent
Met een lach schudde Vincent zijn hoofd. Als er wat tussen zit dan zit er wat tussen, maar hij was er niet persé naar op zoek. Het was een soort gewoonte geworden om te kijken voor een ander in plaats van voor zichzelf. Plus het was interessant om de verschillende types in een ruimte bij elkaar te zien. Lichaamstaal verraadde al een heleboel zonder dat je er zelf bewust van was. Misschien vond hij dat zelfs een van de leukste dingen op zo'n feest, naast de goeie muziek die er gedraaid werd natuurlijk. Hij hief zijn glas en nam vervolgens een slok van zijn iets wat uit verhouding gemixte drankje. "Dit heb ik je vaker horen zeggen." reageerde Vince met een grijs nadat hij met zijn ogen draaide. "Nee kidding, ik snap je punt." Zelf was hij helemaal niet van plan om zichzelf in gekke toestanden te nestelen of helemaal klem te zuipen, wat hij overigens nauwelijks deed aangezien hij altijd wel zelf de controle wilde houden. Maar zo af en toe ging dat wel eens mis.

Guus
Een gegrinnik ontsnapte van Guus zijn lippen en voor een moment ging zijn blik terug naar zijn kamaraad. “Je hebt zeker gelijk maar weet je, we zien wel waar het heen gaat.” nam hij zich voor, waarna hij nog een flinke teug van zijn drank nam. Iets waar zijn coach waarschijnlijk morgen zeker niet blij mee zou zijn en waar hij zichzelf morgen voor zou haten. Leren deed hij toch niet; het was bovendien veel te leuk om los te gaan. “Ik weet nog wel, de laatste keer dat we dit deden. Ik wist toen echt niet meer wat links en rechts was.” herinnerde hij zich, terwijl hij zijn hand door zijn blonde haren haalde en lichtjes lachte terwijl hij eraan terug dacht. “Zo ver gaan we in elk geval niet weer.”
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #147 Gepost op: 17 april 2018, 10:45:34 »

Jessy
Als Jessy iets fijn vond was het waarschijnlijk toch wel gebruikmaken van haar scooter door de drukke straten van Amsterdam. Het gaf een soort rust. In dit geval ook wel de kalmte voor de storm. Dat momentje dat ze nodig had voor een feest. Ze parkeerde haar scooter op een veilige plek op aanwijzing van Amy bij het juiste huis. 'Het is al druk zo te zien,' de blondine borg haar sleutels op in haar tas voordat ze samen met Amy naar binnen liep. De menigte was best overweldigend maar over het algemeen zag het er ontzettend gezellig uit. 'Zullen we drinken halen?' Opperde Jessy, wetende dat Amy haar zou volgen.

Amy
Eenmaal aangekomen, hoorde ze de muziek al in de verte en dat maakte haar gelijk enthousiast. Feesten was haar ding en elke keer weer genoot ze er van. Eenmaal binnen keek Amy rond en zag ze enkele vaag bekende gezichten, niemand waarvan ze echt het gesprek mee ging starten en toen Jessy aanbood om wat te drinken te pakken, knikte ze onmiddellijk. Met een paar passen bevond ze zich bij de dranktafel en zette ze de fles vodka die ze mee had gebracht op tafel, waarna ze een nieuw mixje voor zichzelf inschonk in een partycup. “Alcohol of geen alcohol, we gaan wel zo dansen Jess. Je moet ze laten zien wie de baas is.” kondigde de brunette aan waarna ze haar glas hief om te proosten.
Miserable's twin

zeroinspo

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #148 Gepost op: 19 april 2018, 06:39:39 »
Ik heb morgen waarschijnlijk pas tijd om te reageren, met dit mooie weer moet ik jammer genoeg wel gewoon lang werken :(
"i’m a recovering perfectionist and an aspiring ‘good-enoughist’."

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #149 Gepost op: 19 april 2018, 11:11:23 »
Ik heb morgen waarschijnlijk pas tijd om te reageren, met dit mooie weer moet ik jammer genoeg wel gewoon lang werken :(

Ahh dat is echt kut! Werkse!!
Miserable's twin

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #150 Gepost op: 19 april 2018, 21:10:45 »
Hola, vinden jullie het goed als ik de fc van Elif verander? 😇
''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #151 Gepost op: 20 april 2018, 14:03:55 »
Wat mij betreft prima hoor! Wie had je in gedachten? :)
Miserable's twin

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #152 Gepost op: 20 april 2018, 17:57:25 »
This cutie (: (fc; Hande Ercel)

''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

zeroinspo

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #153 Gepost op: 20 april 2018, 23:10:34 »
Wat mij betreft ook, leuke faceclaim!
"i’m a recovering perfectionist and an aspiring ‘good-enoughist’."

zeroinspo

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #154 Gepost op: 20 april 2018, 23:10:44 »
Guus
Een gegrinnik ontsnapte van Guus zijn lippen en voor een moment ging zijn blik terug naar zijn kamaraad. “Je hebt zeker gelijk maar weet je, we zien wel waar het heen gaat.” nam hij zich voor, waarna hij nog een flinke teug van zijn drank nam. Iets waar zijn coach waarschijnlijk morgen zeker niet blij mee zou zijn en waar hij zichzelf morgen voor zou haten. Leren deed hij toch niet; het was bovendien veel te leuk om los te gaan. “Ik weet nog wel, de laatste keer dat we dit deden. Ik wist toen echt niet meer wat links en rechts was.” herinnerde hij zich, terwijl hij zijn hand door zijn blonde haren haalde en lichtjes lachte terwijl hij eraan terug dacht. “Zo ver gaan we in elk geval niet weer.”

Vincent
Op het moment dat Guus terugblikte naar het vorige huisfeest werd Vince direct overspoeld door een gevoel van schaamte. Man, wat had hij zichzelf daar voor schut gezet zeg. Gelukkig kon hij er achteraf ook nog wel om lachen aangezien er niks gebeurd was wat gedoe zou geven op lange termijn. Vince schudde lachend zijn hoofd. "Dat was echt wel erg ja. Volgens mij lag toen zelfs je knie open omdat je onderuit ging met de fiets door al dat geslinger." antwoordde hij terwijl hij een oog dichtkneep, nadenkend over het feit of dit inderdaad kwam door een val met de fiets of door wat anders. "Verder herinner ik me alleen nog maar flarden hier en daar van die avond." voegde hij daar aan toe terwijl hij met zijn hand in zijn nek wreef. Desondanks was het wel een avond die in de boeken ging. Vince merkte ondertussen op dat er nog steeds mensen binnen aan het stromen waren. 
"i’m a recovering perfectionist and an aspiring ‘good-enoughist’."

Encore

 • *****
 • Berichten: 12.546
  • Bekijk profiel
« Reactie #155 Gepost op: 21 april 2018, 09:39:02 »
Is er nog plek voor mij? :)  Ik ben altijd al met schrijven bezig geweest. Heb alleen niet veel tijd doordeweeks..
''Syncopate my skin to your heart beating.''

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #156 Gepost op: 22 april 2018, 19:37:53 »


E L I F    J A D E    S M I T H
Just tell me when and where and I'll be there 20 minutes lateNow she is done (:
''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #157 Gepost op: 22 april 2018, 19:48:48 »Elif
Voor de laatste keer controleerde Elif het adres op haar telefoon. Ze wist dat ze vlak in de buurt was gezien haar oren door de muziek werden gezegend. Via haar klasgenoten kwam Elif erachter dat er vanavond een huisfeest werd gehouden. Tussen al de bergen huiswerk die thuis op haar zat te wachten, had ze toch tijd gevonden om nog te kunnen genieten van haar studentenjaren.
Samen met Maan liep Elif op de muziek af. Natuurlijk had ze meteen haar huisgenoten ingelicht over het feest. Het was ook een goede gelegenheid voor Maan om nieuwe vrienden te maken.
“Ik ga wat te drinken halen, wil je ook?” vroeg Elif toen ze het huis binnentrad. Het was aardig druk en benauwd waardoor Elif toe was aan een koude drank.
''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #158 Gepost op: 26 april 2018, 16:10:12 »
Is er nog plek voor mij? :)  Ik ben altijd al met schrijven bezig geweest. Heb alleen niet veel tijd doordeweeks..

Jaa is prima hoor! Lees de beginpost even goed door alleen. Je bent van harte welkom!
Miserable's twin

Encore

 • *****
 • Berichten: 12.546
  • Bekijk profiel
« Reactie #159 Gepost op: 26 april 2018, 16:57:19 »
^ Heb ik gedaan, zal ik nog een keer doen haha. Ik maak dit weekend even een karakter aan!
''Syncopate my skin to your heart beating.''

Encore

 • *****
 • Berichten: 12.546
  • Bekijk profiel
« Reactie #160 Gepost op: 26 april 2018, 17:09:28 »
Moet ik een vrouwelijk of mannelijk personage aanmaken en wat wordt er bedoeld met ''soort''?
''Syncopate my skin to your heart beating.''

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #161 Gepost op: 26 april 2018, 19:06:11 »
Het liefst mannelijk want we hebben iets meer meiden!
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #162 Gepost op: 26 april 2018, 19:06:19 »
Wie wilt meeten trouwens?
Miserable's twin

Encore

 • *****
 • Berichten: 12.546
  • Bekijk profiel
« Reactie #163 Gepost op: 27 april 2018, 16:00:09 »
Dan maak ik een man aan :)
''Syncopate my skin to your heart beating.''

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #164 Gepost op: 27 april 2018, 16:22:22 »
Wie wilt meeten trouwens?

Ik heb Elif/Noah voor je?
''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

Encore

 • *****
 • Berichten: 12.546
  • Bekijk profiel
« Reactie #165 Gepost op: 27 april 2018, 19:18:56 »
Oké ik heb geen idee of het zo goed is..  :fieuw:
Naam: Daan Koudewater
Leeftijd: 23 jaar
FC: Jamie Dornan
Innerlijk: 
Daan is een spontane, gezellig jongen. Anderen zouden hem omschrijven als druk, los en een beetje alcoholverslaafd. Zo af en toe komt hij nogal arrogant over. Wat daarachter zit is helaas iets heel anders. Daan is van zichzelf een enorme perfectionist en kan een tikkeltje onzeker zijn. Dit alles merkt zijn omgeving nauwelijks. Daan weet het erg goed te verbergen, door bovengenoemde karaktereigenschappen te overdrijven. Doordat Daan zo perfectionistisch is, heeft hij moeite met een gezonde balans tussen studie en stappen te vinden. Het ene moment focust Daan zich volledig op zijn studie, het andere moment is hij elke avond in de stad te vinden.

Uiterlijk: Daan is een opvallende verschijning, al ziet hij dat zelf anders. Hij is gespierd, heeft blauwgroene ogen en heeft bruin haar. Zijn haren zitten altijd keurig in model. Daan scheert zichzelf eigenlijk wanneer het hem uitkomt. Het ene moment heeft hij daardoor al echt een baard, het andere moment is er elke dag geen stoppeltje te bekennen. Hij is er nog niet over uit wat hem het beste staat. Daan heeft een litteken op zijn pols, uit een donker verleden.

Geschiedenis:  Daan is geboren in Utrecht. Hij heeft nog een broer, die Daniel heet.
Daan is altijd al perfectionistisch geweest, ondanks dat het eigenlijk altijd goed ging in zijn leven. Zonder problemen van de basisschool naar de middelbare school gegaan. Pas toen hij richting zijn eindexamen ging, ging het mis. Zijn ouders lagen in scheiding, en Daan zat volledig in de knoop met zichzelf. Hier heeft hij zowel mentale als fysieke littekens aan over gehouden. Daan kwam bij een psycholoog terecht, die hem begreep, en hij krabbelde uit zijn diepe dal. Zijn ouders zijn goed uit elkaar gegaan en Daan spreekt beide regelmatig nog via de telefoon. Daan worstelt soms nog altijd met zijn verleden, maar weet er steeds beter mee om te gaan. Eens in de maand komt hij nog op controle bij de psycholoog. Daan besloot te verhuizen naar Amsterdam om Utrecht achter zich te laten. Hij wilde een soort van nieuwe start maken en dacht deze in Utrecht niet te kunnen vinden. Daarnaast, Daan heeft altijd al in de hoofdstad willen wonen.''Syncopate my skin to your heart beating.''

zeroinspo

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #166 Gepost op: 28 april 2018, 19:10:40 »
Ooooh Jamie Dornan!❤️ Als het goed is heb ik na dit weekend ein-de-lijk weer tijd om wat actiever te zijn
« Laatst bewerkt op: 28 april 2018, 19:59:50 door zeroinspo »
"i’m a recovering perfectionist and an aspiring ‘good-enoughist’."

Encore

 • *****
 • Berichten: 12.546
  • Bekijk profiel
« Reactie #167 Gepost op: 28 april 2018, 20:02:54 »
Oké, ik zal proberen een stukje te schrijven. Alleen vind ik derde persoon lastig. :fieuw:


------------------------

Daan


Dit was nu Daans tweede avond in Amsterdam. Eergisteren was hij aangekomen, was bijna gestruikeld over de rommel die op de trap lag, terwijl hij een zware doos in zijn handen had. Toch hield hij al van het appartement sinds de eerste stap die hij binnen zette. Het was een typische studentenwoning. Het was er smerig, vervallen, maar iedereen was vrolijk. Iedereen hielp elkaar. En er was drank. Veel drank. Daan was niet echt van plan om zich mee te laten sleuren in het studentenleven. Hij moest keihard blokken voor zijn tentamens - je kon er niet vroeg genoeg mee beginnen. Nu zat hij op zijn bed starend naar de aantekeningen van de eerste dag, die hij nog over moest typen op zijn laptop.
''Syncopate my skin to your heart beating.''

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #168 Gepost op: 01 mei 2018, 12:33:17 »
Wie wilt meeten??
Miserable's twin

Ms.Jackson

 • ***
 • Berichten: 1.135
  • Bekijk profiel
« Reactie #169 Gepost op: 05 mei 2018, 11:16:34 »
^ Ik wil wel meeten!  Ik was Encore btw, maar kan om een of andere reden niet inloggen :hamer:
Ik was Encore
''Watch me move, when I lose it hard. Get you off with the touch, dancing in the dark.''

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #170 Gepost op: 06 mei 2018, 19:05:14 »
Iemand zin om te meeten?
''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

Ms.Jackson

 • ***
 • Berichten: 1.135
  • Bekijk profiel
« Reactie #171 Gepost op: 06 mei 2018, 19:37:40 »
Ik wil wel, maar blijf niet lang meer hangen op GS vanavond
Ik was Encore
''Watch me move, when I lose it hard. Get you off with the touch, dancing in the dark.''

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #172 Gepost op: 07 mei 2018, 14:04:17 »
Ik wil wel, maar blijf niet lang meer hangen op GS vanavond

Oepss, was dit helemaal vergeten sorry. Wil je Elif of Noah? c:
''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #173 Gepost op: 07 mei 2018, 17:17:00 »
Ik ben ook online! Ik heb Amy en Guus vrij
Miserable's twin

Ms.Jackson

 • ***
 • Berichten: 1.135
  • Bekijk profiel
« Reactie #174 Gepost op: 07 mei 2018, 17:18:40 »
Ik ben er ook, maar heb maar een personage
Ik was Encore
''Watch me move, when I lose it hard. Get you off with the touch, dancing in the dark.''

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #175 Gepost op: 07 mei 2018, 17:20:49 »
Ik ben er ook, maar heb maar een personage

We kunnen wel meeten? Wil je Guus of Amy?
Miserable's twin

Ms.Jackson

 • ***
 • Berichten: 1.135
  • Bekijk profiel
« Reactie #176 Gepost op: 07 mei 2018, 17:21:18 »
Kies jij maar!
Ik was Encore
''Watch me move, when I lose it hard. Get you off with the touch, dancing in the dark.''

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #177 Gepost op: 07 mei 2018, 17:25:28 »
Oké, kan jij een introtje typen? Dan kies ik aan de hand daarvan.
Kan op het feest zijn of ergens random, wat je wilt
Miserable's twin

Ms.Jackson

 • ***
 • Berichten: 1.135
  • Bekijk profiel
« Reactie #178 Gepost op: 07 mei 2018, 17:28:38 »
Daan

Normaliter gezien was hij niet zo van het uitgaan, maar goed, eens in de zoveel tijd kon het geen kwaad toch? Daan zat echt weer in zijn blok periode, waarin hij al zijn studieboeken verslond en overal minimaal een acht voor moest halen - van zichzelf uiteraard. Maar ditmaal had hij het even helemaal gehad. Hij bevond zich tussen alle dansende en bezweette mensen en probeerde zijn draai te vinden. Dit was voor het eerst dat hij uit ging in Amsterdam.
Zoekend keek Daan om zich heen.
Ik was Encore
''Watch me move, when I lose it hard. Get you off with the touch, dancing in the dark.''

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #179 Gepost op: 07 mei 2018, 17:44:35 »
Amy
Er waren al een paar drankjes naar binnengegaan echter had Amy een hoge tolerantie, zeker voor iemand die totaal niet lang of breed was. Het was dan ook niet de schuld van de drank toen ze haar balans verloor toen iemand tegen haar op liep en daardoor tegen een onbekende persoon aanviel. Enige ergernis door de situatie was onontkoombaar, maar zulke dingen gebeurden nou eenmaal in dit soort gelegenheden en ze was er zeker niet onbekend mee. "Oeps, sorry." mompelde ze, al was er enigszins gebrek aan oprechtheid. Het was uiteraard niet haar schuld en ook al was dat het geval, excuses waren niet de specialiteit van de brunette.
Miserable's twin

Ms.Jackson

 • ***
 • Berichten: 1.135
  • Bekijk profiel
« Reactie #180 Gepost op: 07 mei 2018, 18:03:03 »
Botst zij tegen Daan aan?
Ik was Encore
''Watch me move, when I lose it hard. Get you off with the touch, dancing in the dark.''

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #181 Gepost op: 07 mei 2018, 18:08:55 »
Botst zij tegen Daan aan?

Yess, maar hij mag ook een derde persoon zijn die het ziet gebeuren ofzo
Miserable's twin

Ms.Jackson

 • ***
 • Berichten: 1.135
  • Bekijk profiel
« Reactie #182 Gepost op: 07 mei 2018, 18:21:01 »
Oké!


Daan

Een onbekend meisje botste tegen mij aan. Dat was niet gek, aangezien iedereen als een blikje sardientjes op elkaar stond. Ik verwachtte een zachte stem te horen, een soort excuus. Maar of ik hoorde het niet omdat de muziek te hard stond, of het meisje was te ver heen om nog iets over haar lippen te krijgen. Ik draaide mij ietwat bezorgd om; zo was ik dan ook wel weer.
Ik was Encore
''Watch me move, when I lose it hard. Get you off with the touch, dancing in the dark.''

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #183 Gepost op: 07 mei 2018, 18:38:43 »
Amy
Nadat ze zich herstelde, vond ze de ogen van de jongen waar ze zojuist tegen was gebotst en heerste er een korte stilte, zover dat kon op zo'n rumoerig feest dan. Er kwam geen reactie op wat ze had gezegd, maar veel zorgen maakte ze zich daar niet om. Haar aandacht was alweer gevestigd op het feit dat hij er niet bepaald uitzag alsof hij zich ontzettend vermaakte. "Weet je, dit alles is een stuk leuker als je een paar shots neemt." adviseerde ze terwijl ze lichtjes haar schouders ophaalde en om zich heen keek of ze Jessy ergens zag.
Miserable's twin

Ms.Jackson

 • ***
 • Berichten: 1.135
  • Bekijk profiel
« Reactie #184 Gepost op: 07 mei 2018, 19:34:22 »
Daan


Het vreemde meisje adviseerde hem shots. Hij maakte zich nog kort zorgen over haar staat, maar volgens hem stond ze nog wel recht op haar benen. Daan haalde zijn schouders op. ''Ik ben niet zo van de alcohol.''
Leugen. Soms dan. Maar morgen had hij een belangrijk practicum die hij niet met een enorme kater in wilde gaan.
''Misschien een andere keer,'' verbeterde hij zichzelf.
Ik was Encore
''Watch me move, when I lose it hard. Get you off with the touch, dancing in the dark.''

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #185 Gepost op: 07 mei 2018, 20:08:28 »
Liefhebbers voor Elif/Noah?
''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #186 Gepost op: 07 mei 2018, 21:35:21 »
Daan


Het vreemde meisje adviseerde hem shots. Hij maakte zich nog kort zorgen over haar staat, maar volgens hem stond ze nog wel recht op haar benen. Daan haalde zijn schouders op. ''Ik ben niet zo van de alcohol.''
Leugen. Soms dan. Maar morgen had hij een belangrijk practicum die hij niet met een enorme kater in wilde gaan.
''Misschien een andere keer,'' verbeterde hij zichzelf.

Amy
Ze kon het niet helpen om haar donkere wenkbrauwen op te trekken bij het horen van zijn opmerking, waardoor er een kleine hint van een frons in haar voorhoofd te vinden was. Wat doe je hier dan?, was haar eerste ingeving, maar ze wist als geen ander dat ze vaak veel te bot overkwam. De paar mensen die dichtbij haar stonden die wezen haar daar dan ook vaak genoeg op, dus ze kantelde haar hoofd lichtjes. "Wat je wilt." antwoordde ze en ze hief kort haar schouders. "Er is vast ook wel wat lichters te vinden, of fris."
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #187 Gepost op: 07 mei 2018, 21:35:33 »
Liefhebbers voor Elif/Noah?

Ik heb Guus voor je!
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #188 Gepost op: 07 mei 2018, 21:36:02 »
Ik was barbecueën trouwens, dus sorry dat ik even weg was
Miserable's twin

Ms.Jackson

 • ***
 • Berichten: 1.135
  • Bekijk profiel
« Reactie #189 Gepost op: 08 mei 2018, 17:20:58 »
Amy
Ze kon het niet helpen om haar donkere wenkbrauwen op te trekken bij het horen van zijn opmerking, waardoor er een kleine hint van een frons in haar voorhoofd te vinden was. Wat doe je hier dan?, was haar eerste ingeving, maar ze wist als geen ander dat ze vaak veel te bot overkwam. De paar mensen die dichtbij haar stonden die wezen haar daar dan ook vaak genoeg op, dus ze kantelde haar hoofd lichtjes. "Wat je wilt." antwoordde ze en ze hief kort haar schouders. "Er is vast ook wel wat lichters te vinden, of fris."

Daan
Ik negeerde de frons op haar voorhoofd. Bij het horen van haar voorstel om iets lichters te drinken of iets fris knikte hij. Het was een geluk dat Daan wat groot van stuk was en daardoor over de mensen koppen heen kon kijken. Het duurde dan ook niet lang of hij had de bar gevonden. Misschien kon een biertje geen kwaad, bedacht hij zich.
''Goed dan, een biertje moet wel lukken.''
Ik was Encore
''Watch me move, when I lose it hard. Get you off with the touch, dancing in the dark.''

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #190 Gepost op: 08 mei 2018, 18:30:53 »
Amy
Het leek net alsof hij zich niet erg op zijn gemak voelde in deze situatie en dat was bij Amy juist precies het tegenovergestelde. Niet alleen was ze al eerder binnen deze muren geweest, het was ook bij lange na niet haar eerste huisfeest. Ze had immers inmiddels al bijna meer feesten dan colleges bijgewoond en dat beviel enkel en alleen maar goed. "Kijk, dat hoor ik nou graag." grinnikte ze. Het was net Jessy, bedacht ze zich terwijl ze een slok nam van haar mix drankje waarna ze deze hief richting de persoon voor haar als een soort eenzijdige proost. "Ben je hier alleen?" vroeg ze. Normaal gesproken was ze allang afgehaakt, gezien hij nog niet echt haar interesse had weten te pakken in wat hij vertelde. Het enige wat haar aansprak was de manier waarop hij eruit zag, hoe oppervlakkig dat wellicht ook was.
Miserable's twin

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #191 Gepost op: 08 mei 2018, 19:51:24 »
Ik heb Guus voor je!

Wie wil je Noah of Elif? ^^
''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #192 Gepost op: 08 mei 2018, 21:09:58 »
Doe maar Elif!
Miserable's twin

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #193 Gepost op: 08 mei 2018, 21:34:41 »
Elif x Outfit
Genietend sloot Elif haar ogen terwijl ze tussen de menigte stond te dansen. Door de drukte duurde het niet lang voordat ze Maan kwijt had geraakt, maar wist al dat ze haarzelf makkelijk kon redden. Elif's oren werden gezegend door de muziek waardoor er een tevreden glimlach over haar lippen sierde. Het was weliswaar wel druk waardoor ze niet echt de ruimte had om zorgeloos te dansen. Als Elif nog nuchter was, zou ze zeker zich eraan irriteren. Gezien ze al alcohol in haar systeem had, deerde het haar niet zozeer.
''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

Ms.Jackson

 • ***
 • Berichten: 1.135
  • Bekijk profiel
« Reactie #194 Gepost op: 09 mei 2018, 09:25:09 »
Amy
Het leek net alsof hij zich niet erg op zijn gemak voelde in deze situatie en dat was bij Amy juist precies het tegenovergestelde. Niet alleen was ze al eerder binnen deze muren geweest, het was ook bij lange na niet haar eerste huisfeest. Ze had immers inmiddels al bijna meer feesten dan colleges bijgewoond en dat beviel enkel en alleen maar goed. "Kijk, dat hoor ik nou graag." grinnikte ze. Het was net Jessy, bedacht ze zich terwijl ze een slok nam van haar mix drankje waarna ze deze hief richting de persoon voor haar als een soort eenzijdige proost. "Ben je hier alleen?" vroeg ze. Normaal gesproken was ze allang afgehaakt, gezien hij nog niet echt haar interesse had weten te pakken in wat hij vertelde. Het enige wat haar aansprak was de manier waarop hij eruit zag, hoe oppervlakkig dat wellicht ook was.

Daan
Het leek erop alsof dit meisje hier vaker kwam. Daan liet zijn blik iets te duidelijk over haar lichaam heen gaan. Zeker niet verkeerd, bedacht hij zich en wendde zijn blik snel af. Hij had maar een hekel aan jongens die enkel het uiterlijk van een meisje keurde. Zo oppervlakkig wilde hij niet zijn. Hij lachte kort toen zij hem vertelde dat ze dit graag hoorde. ''Wat drink jij eigenlijk?'' vroeg hij met een frons op zijn voorhoofd, haar drankje bestuderend.
''Ja, ik ben hier alleen. Ik woon hier nog maar net dus ken eigenlijk nog niemand,'' zei ik. ''Uhm ik ga maar naar de bar.''
Hij wist niet of zij nog een drankje nodig had, kijkend naar haar volle glas.
Ik was Encore
''Watch me move, when I lose it hard. Get you off with the touch, dancing in the dark.''

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #195 Gepost op: 10 mei 2018, 12:48:08 »
Daan
Het leek erop alsof dit meisje hier vaker kwam. Daan liet zijn blik iets te duidelijk over haar lichaam heen gaan. Zeker niet verkeerd, bedacht hij zich en wendde zijn blik snel af. Hij had maar een hekel aan jongens die enkel het uiterlijk van een meisje keurde. Zo oppervlakkig wilde hij niet zijn. Hij lachte kort toen zij hem vertelde dat ze dit graag hoorde. ''Wat drink jij eigenlijk?'' vroeg hij met een frons op zijn voorhoofd, haar drankje bestuderend.
''Ja, ik ben hier alleen. Ik woon hier nog maar net dus ken eigenlijk nog niemand,'' zei ik. ''Uhm ik ga maar naar de bar.''
Hij wist niet of zij nog een drankje nodig had, kijkend naar haar volle glas.

Amy
Ze merkte dat ze niet de enige was die een uitgebreide blik wierp op degene voor haar, maar ze stond sterk genoeg in haar schoenen. Sterker nog, ze kon het niet laten om lichtjes haar mondhoeken op te krullen. "Cola, Jack. — Of Jack en cola moet ik eigenlijk zeggen." antwoordde ze en ze grinnikte lichtjes. "Veel te sterk voor jou dus, amigo." Hij vertelde dat hij nog maar net in Amsterdam woonde en niet veel mensen te kennen, wat haar interesse opwekte. Zij was hier bovendien geboren en getogen en kende de stad als geen ander. "Waar kom je vandaan dan?"
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #196 Gepost op: 10 mei 2018, 12:48:31 »
Elif x Outfit
Genietend sloot Elif haar ogen terwijl ze tussen de menigte stond te dansen. Door de drukte duurde het niet lang voordat ze Maan kwijt had geraakt, maar wist al dat ze haarzelf makkelijk kon redden. Elif's oren werden gezegend door de muziek waardoor er een tevreden glimlach over haar lippen sierde. Het was weliswaar wel druk waardoor ze niet echt de ruimte had om zorgeloos te dansen. Als Elif nog nuchter was, zou ze zeker zich eraan irriteren. Gezien ze al alcohol in haar systeem had, deerde het haar niet zozeer.

Wat is de relatie van Elif en Maan? Want Guus en Maan zijn exen.
Miserable's twin

EVERYLASTINGTEARS🥑

 • *
 • Berichten: 20
  • Bekijk profiel
« Reactie #197 Gepost op: 10 mei 2018, 14:23:38 »
heyyy
Ik zou graag mee willen doen? Discord heb ik:)

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #198 Gepost op: 10 mei 2018, 14:55:43 »
Wat is de relatie van Elif en Maan? Want Guus en Maan zijn exen.

Ze zijn huisgenoten (:
''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

Ms.Jackson

 • ***
 • Berichten: 1.135
  • Bekijk profiel
« Reactie #199 Gepost op: 10 mei 2018, 15:12:22 »
Amy
Ze merkte dat ze niet de enige was die een uitgebreide blik wierp op degene voor haar, maar ze stond sterk genoeg in haar schoenen. Sterker nog, ze kon het niet laten om lichtjes haar mondhoeken op te krullen. "Cola, Jack. — Of Jack en cola moet ik eigenlijk zeggen." antwoordde ze en ze grinnikte lichtjes. "Veel te sterk voor jou dus, amigo." Hij vertelde dat hij nog maar net in Amsterdam woonde en niet veel mensen te kennen, wat haar interesse opwekte. Zij was hier bovendien geboren en getogen en kende de stad als geen ander. "Waar kom je vandaan dan?"

Daan
Hij haalde zijn neus op bij het horen van de combinatie van haar drankje. ''Ik heb het niet zo op sterk spul,'' bekende hij. Het meisje grinnikte zachtjes, en stiekem moest hij bekennen dat hij dat wel schattig vond.
''Ik kom uit Utrecht,'' vertelde hij haar toen zij hem vroeg waar hij vandaan kwam. ''En jij?''
Op dat moment besefte hij dat hij zichzelf nog niet aan haar had voorgesteld. Hij stak zijn hand uit.
''Ik ben Daan trouwens.''
Ik was Encore
''Watch me move, when I lose it hard. Get you off with the touch, dancing in the dark.''

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #200 Gepost op: 10 mei 2018, 16:11:29 »
heyyy
Ik zou graag mee willen doen? Discord heb ik:)

Yes of course! Een mannelijk personage komt op dit moment het beste uit!
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #201 Gepost op: 10 mei 2018, 16:18:36 »
Guus
Met alweer zijn tweede biertje in zijn hand, praatte de voetballer met een groepje meiden en ondanks dat ze er niet verkeerd uitzagen, was er niet bepaald een klik. Het waren de typisch Amsterdamse hockeymeisjes die nét iets te vol van zichzelf waren en als nuchtere Fries was hij daar niet echt bij op zijn plek, dus zodra zijn ogen vielen op een brunette niet ver van hen vandaan, besloot hij zich te excuseren en haar aan te spreken. Ze zag er bovendien een stuk vriendelijker uit, al kon hij het verkeerd hebben uiteraard. "Je ziet eruit alsof je het naar je zin hebt." viel hem op.
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #202 Gepost op: 10 mei 2018, 16:24:11 »
Daan
Hij haalde zijn neus op bij het horen van de combinatie van haar drankje. ''Ik heb het niet zo op sterk spul,'' bekende hij. Het meisje grinnikte zachtjes, en stiekem moest hij bekennen dat hij dat wel schattig vond.
''Ik kom uit Utrecht,'' vertelde hij haar toen zij hem vroeg waar hij vandaan kwam. ''En jij?''
Op dat moment besefte hij dat hij zichzelf nog niet aan haar had voorgesteld. Hij stak zijn hand uit.
''Ik ben Daan trouwens.''

Amy
"Je weet niet wat je mist." reageerde ze terwijl ze haar schouders enigszins mysterieus op trok en een slokje nam van de sterke mix. "Amsterdam, geboren en getogen." informeerde ze hem, echter deed ze het niet op de trotse manier zoals veel dat deden. Natuurlijk vond ze het een prachtige stad, echter wilde ze absoluut niet als het stereotypen gezien worden van een of ander rasechte Jordaan die nooit haar stad zou verlaten. "Amy." stelde de brunette zich voor, kort en krachtig terwijl ze zijn hand schudde en deze iets langer vast hield dan nodig was. Een gewoonte die men liet zien wanneer ze oprecht geïnteresseerd was in de persoon en dat gebeurde niet vaak.
Miserable's twin

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #203 Gepost op: 10 mei 2018, 17:13:30 »

Noah
Hoewel Noah wel tevreden was met de hoeveelheid mensen die aanwezig waren op zijn feest, leek het alleen maar drukker te worden. Met als gevolg zweefde de geur van zweet hem tegemoet waardoor hij af en toe naar het balkon moest om wat frisse lucht te nemen. Ook kreeg hij het steeds benauwd, al maakte de alcohol het wel goed. Met een bekertje in zijn hand liep hij zigzaggend langs de dansende mensen, richting het balkon.
 Net wanneer hij een slok van zijn drank wilde nemen, vielen zijn ogen op een welbekende meisje. Traag liet hij zijn hand zakken terwijl hij fronsend naar het meisje blikte. Was dat.. Jessy? Noah probeerde onopgemerkt de afstand tussen hen te vernauwen om zeker van te zijn dat zijn ogen wel goed functioneerde.
 Het was Jessy. God, na al deze jaren. Hij kon het nog steeds niet geloven. Het was niet alsof Nederland een grote land was, maar om haar op zijn eigen feest te zien was moeilijk te geloven. Noah begon emoties te krijgen die hij al jaren probeerde te onderdrukken en het beviel hem zeker niet.
 Met kleine stapjes liep Noah achteruit terwijl hij zijn hoofd - met ongeloof - schudde. Jessy had hem gelukkig niet gezien waardoor hij zonder gedoe kon verdwijnen. De beker in zijn hand gooide hij op de grond – zijn huis was toch al een puinhoop, waarom zou hij het nog schoon proberen te houden? – en liep richting de drinktafel. Fuck. Die kleine beker zou zeker niet genoeg voor hem zijn. Hij pakte dus een fles wodka en liep naar het balkon. Meteen nam Noah een flinke slok waardoor hij eventjes zijn gezicht betrok.
''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #204 Gepost op: 10 mei 2018, 17:25:45 »
Guus
Met alweer zijn tweede biertje in zijn hand, praatte de voetballer met een groepje meiden en ondanks dat ze er niet verkeerd uitzagen, was er niet bepaald een klik. Het waren de typisch Amsterdamse hockeymeisjes die nét iets te vol van zichzelf waren en als nuchtere Fries was hij daar niet echt bij op zijn plek, dus zodra zijn ogen vielen op een brunette niet ver van hen vandaan, besloot hij zich te excuseren en haar aan te spreken. Ze zag er bovendien een stuk vriendelijker uit, al kon hij het verkeerd hebben uiteraard. "Je ziet eruit alsof je het naar je zin hebt." viel hem op.

Elif
Genietend sloot Elif haar ogen en hield haar handen in de lucht. Pas toen ze tussen de muziek een stem hoorde, opende ze haar ogen om naar de eigenaar van de stem te kijken. "Je ziet eruit alsof je het naar je zin hebt," zei de jongeman waardoor een scheve grijns rond Elifs lippen sierde. "Is dat niet de bedoeling van dit feest?" vroeg ze grinnikend terwijl ze vrolijk verder danste. Door de luide muziek moest Elif de ruimte tussen hen een beetje verkleinen zodat ze beter verstaanbaar was. "Heb jij het niet naar je zin dan?"
''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

Ms.Jackson

 • ***
 • Berichten: 1.135
  • Bekijk profiel
« Reactie #205 Gepost op: 10 mei 2018, 17:44:08 »
Amy
"Je weet niet wat je mist." reageerde ze terwijl ze haar schouders enigszins mysterieus op trok en een slokje nam van de sterke mix. "Amsterdam, geboren en getogen." informeerde ze hem, echter deed ze het niet op de trotse manier zoals veel dat deden. Natuurlijk vond ze het een prachtige stad, echter wilde ze absoluut niet als het stereotypen gezien worden van een of ander rasechte Jordaan die nooit haar stad zou verlaten. "Amy." stelde de brunette zich voor, kort en krachtig terwijl ze zijn hand schudde en deze iets langer vast hield dan nodig was. Een gewoonte die men liet zien wanneer ze oprecht geïnteresseerd was in de persoon en dat gebeurde niet vaak.

Daan
Daan fronste. ''Wat mis ik dan?'' Zijn stem klonk licht uitdagend. Er was iets aan het meisje dat hem wel interesseerde, al had hij totaal geen interesse in het feest. Hij voelde zich enigszins schuldig dat hij niet aan het blokken was voor zijn scheikunde tentamen. Hij glimlachte toen de brunette hem vertelde dat ze uit Amsterdam kwam, alleen merkte hij iets op in haar stem. Wat het was kon hij niet plaatsen en hij twijfelde dan ook kort of hij erover moest beginnen. Het ging hem eigenlijk niet aan, bedacht hij zich, terwijl zij zijn hand kort en krachtig schudde.
''Amy is een mooie naam,'' zei hij en meende het. Zijn hond had dezelfde naam, voordat ze haar in moesten laten slapen. Dat leek wel in zijn vorige leven te zijn geweest. Haar hand was nog altijd in de zijne. Zijn mondhoeken krulden omhoog. ''Krijg ik mijn hand nog terug?''
Ik was Encore
''Watch me move, when I lose it hard. Get you off with the touch, dancing in the dark.''

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #206 Gepost op: 10 mei 2018, 17:47:41 »
Noah
Hoewel Noah wel tevreden was met de hoeveelheid mensen die aanwezig waren op zijn feest, leek het alleen maar drukker te worden. Met als gevolg zweefde de geur van zweet hem tegemoet waardoor hij af en toe naar het balkon moest om wat frisse lucht te nemen. Ook kreeg hij het steeds benauwd, al maakte de alcohol het wel goed. Met een bekertje in zijn hand liep hij zigzaggend langs de dansende mensen, richting het balkon.
 Net wanneer hij een slok van zijn drank wilde nemen, vielen zijn ogen op een welbekende meisje. Traag liet hij zijn hand zakken terwijl hij fronsend naar het meisje blikte. Was dat.. Jessy? Noah probeerde onopgemerkt de afstand tussen hen te vernauwen om zeker van te zijn dat zijn ogen wel goed functioneerde.
 Het was Jessy. God, na al deze jaren. Hij kon het nog steeds niet geloven. Het was niet alsof Nederland een grote land was, maar om haar op zijn eigen feest te zien was moeilijk te geloven. Noah begon emoties te krijgen die hij al jaren probeerde te onderdrukken en het beviel hem zeker niet.
 Met kleine stapjes liep Noah achteruit terwijl hij zijn hoofd - met ongeloof - schudde. Jessy had hem gelukkig niet gezien waardoor hij zonder gedoe kon verdwijnen. De beker in zijn hand gooide hij op de grond – zijn huis was toch al een puinhoop, waarom zou hij het nog schoon proberen te houden? – en liep richting de drinktafel. Fuck. Die kleine beker zou zeker niet genoeg voor hem zijn. Hij pakte dus een fles wodka en liep naar het balkon. Meteen nam Noah een flinke slok waardoor hij eventjes zijn gezicht betrok.

Noor
Er was inmiddels een aantal uur verstreken sinds Noor gearriveerd was op het huisfeest, het had niet al te lang geduurd voordat ze benaderd was door een jongen die flink wat moeite deed om niet alleen te slapen vannacht. Toen de gast, wiens naam haar alweer ontschoten was, voor de zoveelste keer die avond een drankje voor hun beiden was gaan halen besloot Noor dat als ze van hem af wilde, dit waarschijnlijk het moment was. Ongezien glipte ze langs de menigte de keuken in. Eerder die avond had ze de keukenkastjes al geïnventariseerd, vandaar dat ze ook niet lang hoefde te zoeken naar een glas en een nieuwe fles wijn, die ze behendig ontkurkte. Met de fles in haar ene hand en het glas in haar andere duwde ze met haar elleboog de deur naar het balkon open. Haar blik viel vrijwel meteen op de jongen die een fles drank aan zijn lippen had gezet en daar een flinke teug van nam. "Pure wodka," concludeerde ze verrast toen ze haar ogen vernauwde om het etiket op de fles te lezen "jij solliciteert naar een flinke kater morgenochtend," grinnikte ze terwijl ze de deur achter zich sloot. Het was inmiddels flink afgekoeld buiten maar Noor had genoeg alcohol in haar bloedsomloop om haar warm te houden. "Iets te vieren of iets te vergeten?" vroeg ze hem direct terwijl ze zichzelf tegenover hem tegen de balustrade parkeerde en haar kin iets liet zakken zodat ze de jongen wat beter kon bekijken. Zijn haren zaten door de war op een nonchalante manier, aan het rood op zijn kaken kon ze zien dat hij ook een tijdje binnen in het ietwat benauwende feestgedruis had gestaan en zelfs bij het weinige licht kon ze de kleur van zijn ogen onderscheiden, diep blauw. "Ik ben Noor." Besloot ze zichzelf voor te stellen waarna ze het glas vol schonk met wijn "proost," knikte ze terwijl ze haar glas naar hem ophief.
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #207 Gepost op: 10 mei 2018, 18:05:05 »

Elif
Genietend sloot Elif haar ogen en hield haar handen in de lucht. Pas toen ze tussen de muziek een stem hoorde, opende ze haar ogen om naar de eigenaar van de stem te kijken. "Je ziet eruit alsof je het naar je zin hebt," zei de jongeman waardoor een scheve grijns rond Elifs lippen sierde. "Is dat niet de bedoeling van dit feest?" vroeg ze grinnikend terwijl ze vrolijk verder danste. Door de luide muziek moest Elif de ruimte tussen hen een beetje verkleinen zodat ze beter verstaanbaar was. "Heb jij het niet naar je zin dan?"
Guus
Het was leuk om te zien hoe ze bewoog om de muziek en er duidelijk van genoot. Ze had een goede uitstraling en dat was dan ook de reden waarom hij naar haar toegetrokken was. Haar antwoord liet hem kort grinniken. “Daar heb je zeker een punt.” knikte hij waarna hij opnieuw een slok nam. Zijn zeegroene ogen werden echter weer naar haar toe getrokken als een magneet toen ze de vraag terug stelde. “Nu wel.” zei hij na een seconde van stilte en een glimlach spreidde op zijn gezicht. Het soort dat zo uitgerekend was dat het bijna geoefend leek. Als Guus trots was op iets, was het wel zijn glimlach. “Kan ik je een drankje aanbieden?” vroeg hij beleefd.
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #208 Gepost op: 10 mei 2018, 18:14:11 »
Daan
Daan fronste. ''Wat mis ik dan?'' Zijn stem klonk licht uitdagend. Er was iets aan het meisje dat hem wel interesseerde, al had hij totaal geen interesse in het feest. Hij voelde zich enigszins schuldig dat hij niet aan het blokken was voor zijn scheikunde tentamen. Hij glimlachte toen de brunette hem vertelde dat ze uit Amsterdam kwam, alleen merkte hij iets op in haar stem. Wat het was kon hij niet plaatsen en hij twijfelde dan ook kort of hij erover moest beginnen. Het ging hem eigenlijk niet aan, bedacht hij zich, terwijl zij zijn hand kort en krachtig schudde.
''Amy is een mooie naam,'' zei hij en meende het. Zijn hond had dezelfde naam, voordat ze haar in moesten laten slapen. Dat leek wel in zijn vorige leven te zijn geweest. Haar hand was nog altijd in de zijne. Zijn mondhoeken krulden omhoog. ''Krijg ik mijn hand nog terug?''

Amy
“Je moet het beleven om het te snappen.” antwoordde ze simpelweg. De hele ervaring was anders met drank in het spel. De muziek, de sfeer. Ondanks dat Amy dat niet zou willen missen, kon ze er ook niet over in zitten als andere mensen kozen om een shot alcohol te laten liggen. Een glimlach verscheen op haar gezicht toen hij haar complimenteerde om haar naam en ondanks dat ze deze niet zelf had uitgekozen, was ze er ook zeker wel blij mee. “Dankjewel.” zei ze oprecht en ze liet zijn hand los op zijn aandringen. Waarna haar glimlach weer vaagde en ze zich moest inhouden om niet met haar ogen te rollen. “Als je aandringt.”
Miserable's twin

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #209 Gepost op: 10 mei 2018, 18:52:41 »

Noor
Er was inmiddels een aantal uur verstreken sinds Noor gearriveerd was op het huisfeest, het had niet al te lang geduurd voordat ze benaderd was door een jongen die flink wat moeite deed om niet alleen te slapen vannacht. Toen de gast, wiens naam haar alweer ontschoten was, voor de zoveelste keer die avond een drankje voor hun beiden was gaan halen besloot Noor dat als ze van hem af wilde, dit waarschijnlijk het moment was. Ongezien glipte ze langs de menigte de keuken in. Eerder die avond had ze de keukenkastjes al geïnventariseerd, vandaar dat ze ook niet lang hoefde te zoeken naar een glas en een nieuwe fles wijn, die ze behendig ontkurkte. Met de fles in haar ene hand en het glas in haar andere duwde ze met haar elleboog de deur naar het balkon open. Haar blik viel vrijwel meteen op de jongen die een fles drank aan zijn lippen had gezet en daar een flinke teug van nam. "Pure wodka," concludeerde ze verrast toen ze haar ogen vernauwde om het etiket op de fles te lezen "jij solliciteert naar een flinke kater morgenochtend," grinnikte ze terwijl ze de deur achter zich sloot. Het was inmiddels flink afgekoeld buiten maar Noor had genoeg alcohol in haar bloedsomloop om haar warm te houden. "Iets te vieren of iets te vergeten?" vroeg ze hem direct terwijl ze zichzelf tegenover hem tegen de balustrade parkeerde en haar kin iets liet zakken zodat ze de jongen wat beter kon bekijken. Zijn haren zaten door de war op een nonchalante manier, aan het rood op zijn kaken kon ze zien dat hij ook een tijdje binnen in het ietwat benauwende feestgedruis had gestaan en zelfs bij het weinige licht kon ze de kleur van zijn ogen onderscheiden, diep blauw. "Ik ben Noor." Besloot ze zichzelf voor te stellen waarna ze het glas vol schonk met wijn "proost," knikte ze terwijl ze haar glas naar hem ophief.

Noah
Met zijn elleboog leunde hij tegen de balustrade aan terwijl zijn hand de fles – die buiten het balkon hing – goed omvatte. Af en toe verblijdde hij hemzelf met een slok wodka terwijl hij zijn gedachten op stil probeerde te zetten. Alle nare herinneringen die in dat jaar gebeurde kwamen in hem op. Jessy’s vertrek zorgde ervoor dat Noah zich alleen voelde. Het leek alsof het universum tegen hem was, want om nog extra zout in zijn wond te strooien overleed zijn moeder in datzelfde jaar. Een trillende zucht rolde over Noah’s lippen terwijl hij zijn hand over zijn ketting liet glijden.
“Pure wodka,” hoorde Noah opeens een meidenstem waardoor hij geschrokken zijn hoofd omdraaide. Zijn blauwe irissen vonden de ogen van de brunette waarna hij haar blik volgde naar zijn fles. “Jij solliciteert naar een flinke kater morgenochtend,” grinnikte ze om vervolgens de deur achter zich te sluiten.
“Guilty,” zei Noah en haalde een hand door zijn haar waardoor zijn haren als een soort vlammen alle kanten op stonden. Hij wilde zeker zich dronken voeren zodat hij – al wist hij dat maar voor één nacht was – dingen zou vergeten. Of hij morgen met barstende koppijn zou krijgen, deerde hem niet. Dat was een probleem voor morgen.
“Iets te vieren of iets te vergeten?” vroeg het meisje waardoor er een trieste glimlach op Noah’s gezicht tevoorschijn kwam. “Als ik iets te vieren had, zou ik het zeker niet alleen doen.” Noah hield zijn hoofd schuin terwijl hij het meisje bekeek. Hij had haar niet eerder gezien, noch op school. Pas nu merkte Noah dat hij veel onbekenden in zijn huis had uitgenodigd.
“Helaas om iets te vergeten,” mompelde Noah en speelde met de fles in zijn hand. “En jij?” vroeg hij met een grijns terwijl hij met zijn hoofd naar de fles in haar hand wees. "Het lijkt wel alsof je iets te vieren hebt,” zei Noah en trok haar wenkbrauwen op. Het meisje stelde haar zelf voor als Noor waarna ze haar glas met wijn in de lucht hief. “Proost,” zei Noah met een grijns en hief – net zoals haar – zijn fles in de lucht waarna hij weer een slok nam. “Noah.”
''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #210 Gepost op: 10 mei 2018, 19:12:04 »
Guus
Het was leuk om te zien hoe ze bewoog om de muziek en er duidelijk van genoot. Ze had een goede uitstraling en dat was dan ook de reden waarom hij naar haar toegetrokken was. Haar antwoord liet hem kort grinniken. “Daar heb je zeker een punt.” knikte hij waarna hij opnieuw een slok nam. Zijn zeegroene ogen werden echter weer naar haar toe getrokken als een magneet toen ze de vraag terug stelde. “Nu wel.” zei hij na een seconde van stilte en een glimlach spreidde op zijn gezicht. Het soort dat zo uitgerekend was dat het bijna geoefend leek. Als Guus trots was op iets, was het wel zijn glimlach. “Kan ik je een drankje aanbieden?” vroeg hij beleefd.

Elif
Elif trok haar wenkbrauwen verrast op bij het horen van zijn antwoord. Een warme gevoel verspreidde langzaam door haar lichaam. Of het nou door de alcohol die ze al in haar systeem had kwam of door zijn antwoord - misschien wel de combinatie van die twee - kwam, wist ze niet. Al werd Elif altijd wel rood door complimenten. "En waarom nu wel?" vroeg Elif met een plagende ondertoon terwijl een tevreden glimlach om haar lippen sierde. Hij bood zich aan om een drankje voor haar te halen, waar Elif maar al te blij mee was. Ze was wel weer toe aan een drank. "Graag," zei ze daarom knikkend.
''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

Ms.Jackson

 • ***
 • Berichten: 1.135
  • Bekijk profiel
« Reactie #211 Gepost op: 10 mei 2018, 20:25:55 »
Amy
“Je moet het beleven om het te snappen.” antwoordde ze simpelweg. De hele ervaring was anders met drank in het spel. De muziek, de sfeer. Ondanks dat Amy dat niet zou willen missen, kon ze er ook niet over in zitten als andere mensen kozen om een shot alcohol te laten liggen. Een glimlach verscheen op haar gezicht toen hij haar complimenteerde om haar naam en ondanks dat ze deze niet zelf had uitgekozen, was ze er ook zeker wel blij mee. “Dankjewel.” zei ze oprecht en ze liet zijn hand los op zijn aandringen. Waarna haar glimlach weer vaagde en ze zich moest inhouden om niet met haar ogen te rollen. “Als je aandringt.”

Daan
''Je bedoeld drank beleven?'' vroeg hij haar. ''Ik denk dat je zonder drank ook wel plezier kan maken.'' Daan keek nog eens goed om zich heen, zijn woorden in twijfel trekkend. Iedereen leek hier hartstikke dronken, dus misschien was al enige nuchtere persoon hier rondlopen, niet echt heel gezellig.  ''Of misschien hier niet,'' verbeterde hij zichzelf. Ze liet uiteindelijk zijn hand los en hij moest bekennen dat hij het wel jammer vond. Een rare tinteling was heel kort door zijn aderen heen geschoten.
''Dus maar naar de bar?'' vroeg hij haar, terwijl hij doorhad dat ze haar best deed om niet met haar ogen te rollen toen hij vroeg of hij zijn hand terug mocht.
Ik was Encore
''Watch me move, when I lose it hard. Get you off with the touch, dancing in the dark.''

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #212 Gepost op: 10 mei 2018, 21:59:10 »

Noah
Met zijn elleboog leunde hij tegen de balustrade aan terwijl zijn hand de fles – die buiten het balkon hing – goed omvatte. Af en toe verblijdde hij hemzelf met een slok wodka terwijl hij zijn gedachten op stil probeerde te zetten. Alle nare herinneringen die in dat jaar gebeurde kwamen in hem op. Jessy’s vertrek zorgde ervoor dat Noah zich alleen voelde. Het leek alsof het universum tegen hem was, want om nog extra zout in zijn wond te strooien overleed zijn moeder in datzelfde jaar. Een trillende zucht rolde over Noah’s lippen terwijl hij zijn hand over zijn ketting liet glijden.
“Pure wodka,” hoorde Noah opeens een meidenstem waardoor hij geschrokken zijn hoofd omdraaide. Zijn blauwe irissen vonden de ogen van de brunette waarna hij haar blik volgde naar zijn fles. “Jij solliciteert naar een flinke kater morgenochtend,” grinnikte ze om vervolgens de deur achter zich te sluiten.
“Guilty,” zei Noah en haalde een hand door zijn haar waardoor zijn haren als een soort vlammen alle kanten op stonden. Hij wilde zeker zich dronken voeren zodat hij – al wist hij dat maar voor één nacht was – dingen zou vergeten. Of hij morgen met barstende koppijn zou krijgen, deerde hem niet. Dat was een probleem voor morgen.
“Iets te vieren of iets te vergeten?” vroeg het meisje waardoor er een trieste glimlach op Noah’s gezicht tevoorschijn kwam. “Als ik iets te vieren had, zou ik het zeker niet alleen doen.” Noah hield zijn hoofd schuin terwijl hij het meisje bekeek. Hij had haar niet eerder gezien, noch op school. Pas nu merkte Noah dat hij veel onbekenden in zijn huis had uitgenodigd.
“Helaas om iets te vergeten,” mompelde Noah en speelde met de fles in zijn hand. “En jij?” vroeg hij met een grijns terwijl hij met zijn hoofd naar de fles in haar hand wees. "Het lijkt wel alsof je iets te vieren hebt,” zei Noah en trok haar wenkbrauwen op. Het meisje stelde haar zelf voor als Noor waarna ze haar glas met wijn in de lucht hief. “Proost,” zei Noah met een grijns en hief – net zoals haar – zijn fles in de lucht waarna hij weer een slok nam. “Noah.”
Noor
De avond had onopgemerkt plaats gemaakt voor de nacht die nu de zinderende hitte de lucht uit leek te zuigen, de wolken waren ver genoeg uiteen gedreven om het melkwitte schijnsel van de volle maan vrij baan te geven en Noor liet het koele avondbriesje met haar haren spelen. Ze had zich inmiddels omgedraaid tegen de balustrade van het balkon zodat ze er met haar rug richting de grachten van Amsterdam gekeerd stond en haar lichaam met haar ellebogen op de ballustrade ondersteunde. "Guilty," beaamde de jongen waarna hij met zijn vingers door zijn haar ging, Noor probeerde de glimlach die aan haar mondhoeken trok ietwat te onderdrukken. Ze moest hem nageven dat de air van nonchalance die om hem heen hing hem sierde.
"Als ik iets te vieren had zou ik het zeker niet alleen doen," antwoordde hij waarop ze haar hoofd naar hem toedraaide en zijn gezichtsuitdrukking bestudeerde. Een meewarige glimlach rustte op zijn lippen terwijl hij haar vluchtig in zich opnam. "Helaas om iets te vergeten."
"Had ik kunnen weten," knikte Noor langzaam "wanneer iemand midden in de nacht in z'n eentje een fles wodka achterover probeert te werken duidt dat meestal niet op veel goeds," vond ze. Zelf nam ze een slokje van haar wijn terwijl ze dit zei en liet de vloeistof tegen de randen van het glas omhoog kolken door het glas in kleine cirkeltjes te bewegen. Aangezien ze de jongen amper kende besloot ze verder niet in te gaan op de problemen die hij kenbaar had, bovendien had hij juist gezegd ze te willen vergeten. "Werkt het een beetje, dat vergeten?" vroeg ze oprecht. Met een knikje naar de fles wijn die ik in mijn hand had vroeg hij of ze iets te vieren had waarop Noor bedachtzaam haar neus rimpelde. "Ik lust gewoon graag een wijntje," antwoordde ze schouderophalend "en deze is echt lekker trouwens, hier wil je proeven." In een beweging had ze het glas in haar hand naar hem uitgestoken en hield het glas nu enkele centimeters van zijn gezicht vandaan. "Om de wodka weg te spoelen," grijnsde ze waarbij ze een vies gezicht trok naar de fles in zijn handen.
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #213 Gepost op: 11 mei 2018, 12:17:44 »
Noor
De avond had onopgemerkt plaats gemaakt voor de nacht die nu de zinderende hitte de lucht uit leek te zuigen, de wolken waren ver genoeg uiteen gedreven om het melkwitte schijnsel van de volle maan vrij baan te geven en Noor liet het koele avondbriesje met haar haren spelen. Ze had zich inmiddels omgedraaid tegen de balustrade van het balkon zodat ze er met haar rug richting de grachten van Amsterdam gekeerd stond en haar lichaam met haar ellebogen op de ballustrade ondersteunde. "Guilty," beaamde de jongen waarna hij met zijn vingers door zijn haar ging, Noor probeerde de glimlach die aan haar mondhoeken trok ietwat te onderdrukken. Ze moest hem nageven dat de air van nonchalance die om hem heen hing hem sierde.
"Als ik iets te vieren had zou ik het zeker niet alleen doen," antwoordde hij waarop ze haar hoofd naar hem toedraaide en zijn gezichtsuitdrukking bestudeerde. Een meewarige glimlach rustte op zijn lippen terwijl hij haar vluchtig in zich opnam. "Helaas om iets te vergeten."
"Had ik kunnen weten," knikte Noor langzaam "wanneer iemand midden in de nacht in z'n eentje een fles wodka achterover probeert te werken duidt dat meestal niet op veel goeds," vond ze. Zelf nam ze een slokje van haar wijn terwijl ze dit zei en liet de vloeistof tegen de randen van het glas omhoog kolken door het glas in kleine cirkeltjes te bewegen. Aangezien ze de jongen amper kende besloot ze verder niet in te gaan op de problemen die hij kenbaar had, bovendien had hij juist gezegd ze te willen vergeten. "Werkt het een beetje, dat vergeten?" vroeg ze oprecht. Met een knikje naar de fles wijn die ik in mijn hand had vroeg hij of ze iets te vieren had waarop Noor bedachtzaam haar neus rimpelde. "Ik lust gewoon graag een wijntje," antwoordde ze schouderophalend "en deze is echt lekker trouwens, hier wil je proeven." In een beweging had ze het glas in haar hand naar hem uitgestoken en hield het glas nu enkele centimeters van zijn gezicht vandaan. "Om de wodka weg te spoelen," grijnsde ze waarbij ze een vies gezicht trok naar de fles in zijn handen.

Noah
Terwijl het meisje naast hem plek voor haarzelf maakte, keek Noah naar voren richting Amsterdam's oude huizen. Hij vond het heerlijk om zijn tijd te doden op het balkon, starend naar de luide mensen die naar hun werk of school gingen. Op zonnige dagen was Noah altijd buiten te vinden, wat overigens niet vaak was gezien Nederland niet echt bekend stond met heerlijk weer.
“Had ik kunnen weten,” zei Noor knikkend. “Wanneer iemand midden in de nacht in z’n eentje een fles wodka achterover probeert te werken duidt dat meestal niet op veel goeds.” Noah keek schuin naar het meisje, wiens gezicht werd verlicht door de maan. Hij stond langzaam recht terwijl hij zijn hand op de balustrade liet rusten en een beetje afstand tussen zijn lichaam en de balustrade creëerde. Een lichte, scheve grijns verscheen op zijn gezicht terwijl hij instemmend knikte.
“Werkt het een beetje, dat vergeten?” Noahs knikkende hoofd veranderde van richting terwijl er een zucht over zijn lippen rolde. Dat Jessy maar een paar meter verderop - in zijn huis nota bene - stond, hielp niet echt. “Nope,” zei hij waarna hij van zijn fles nipte. Misschien had hij iets sterkers nodig? Barcardi misschien?
Noah had verwacht dat het meisje iets te vieren had. Echter bleek het alleen dat Noor liefde voor wijn had. “Deze is echt lekker trouwens, hier wil je proeven?” Noah kon het niet laten om te grijzen, maar wilde het verbergen door de fles die hij in zijn hand had naar zijn lippen toe te brengen. “Om de wodka weg te spoelen,” had ze nog erbij gegrijnsd, al trok ze ook een vies gezicht naar zijn fles.
Weer begon Noah met zijn hoofd te knikken terwijl hij naar het meisje naast hem blikte. “Ik weet het,” zei hij schor waarna hij zijn keel kort schrapte. Het was aandoenlijk om te zien dat vrijwel niemand hier de eigenaar van het appartement kende. “Ik heb ‘m gekocht.”
''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #214 Gepost op: 11 mei 2018, 13:11:14 »
Noor
Noor keek de jongen naast haar geïntrigeerd aan, zijn silhouet kleurde zich donker af tegen de achtergrond van de verlichtte grachtengordel. Hij schudde bij wijze van antwoord zijn hoofd waarbij een zucht als een zachte vlaag wind aan zijn lippen ontsnapte. "Nope," verduidelijkte hij vervolgens simpelweg. Noor bevochtigde haar lippen door er met het puntje van haar tong overheen te strijken en fronste haar wenkbrauwen een beetje. Noah had een nonchalante allure, de manier waarop hij hier haast melancholisch in z'n eentje aan de fles wodka had lopen lurken en de geamuseerde grijns en gepaste hoeveelheid spot waarmee hij op haar had gereageerd, ze kon dat wel waarderen. Toch had hij bij vlagen ook iets zwaar triests over zich heen, iets serieus, haast tegenstrijdig met de rest van zijn doen en laten, ze kon niet ontkennen dat de combinatie haar nieuwsgierig maakte naar hem.
"Ik zal je wel helpen," besloot Noor gemakkelijk "om te vergeten," voegde ze daar aan toe. Zonder haar blik los te maken van hem zette ze het glas aan haar lippen om nog een slok te nemen en al voordat ze het glas goed en wel leeg gedronken had schonk ze opnieuw bij. Hoewel ze actief lid was van de studentenvereniging en als gevolgd daarvan zichzelf als geoefend drinker had bekroond, was haar alcohol resistentie relatief laag. Het was dan ook geen complete verassing dat Noor zich inmiddels al een beetje aangeschoten voelde, de koude buitenlucht voelde ietwat onwerkelijk aan tegen haar gloeiende huid en na iedere slok voelde ze de werkzame stof tintelen in haar maag en keel. In een uitbundig gebaar had ze het glas naar hem uitgestoken maar Noah keek haar enkel geamuseerd aan. "Ik weet het," antwoordde hij, zijn stem rauw en hees alsof hij zojuist uit bed kwam gerold, Noors wenkbrauwen rezen vragend omhoog "ik heb 'm gekocht," voegde hij daaraan toe. De brunette begroef haar tanden in haar onderlip om de irritante giechel die in haar opborrelde te onderdrukken, het drong tot haar door dat het misschien een tikkeltje onbeleefd was geweest om een fles wijn uit zijn keukenkastje te trekken en hem daar vervolgens zelf een slok van aan te bieden. De ironie daarvan ontging haar niet maar ze was niet het type om haar verontschuldiging aan te bieden voor zoiets. "In dat geval moet ik je maar bedanken voor je gastvrijheid, Noah," glimlachte ze in plaats van een excuus te maken "en je succes wensen met het opruimen van die teringzooi morgen."
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #215 Gepost op: 12 mei 2018, 18:43:06 »
Noah
“Ik zal je wel helpen,” hoorde Noah waardoor hij zijn wenkbrauwen fronste. “om te vergeten.” Ietwat nieuwsgierig voor wat de dame zich te bieden had, hield Noah zijn hoofd schuin terwijl er een lichte grijns op zijn gezicht vormde. “Ik luister,” zei hij om vervolgens een slok van zijn fles te nemen.
 Noors ogen waren nog steeds op die van hem gefocust terwijl ze haar glas leegdronk, die niet veel later weer werd vervuld met wijn om aan Noah te reiken. Amusant keek Noah toe hoe Noor op haar lip beet nadat hij haar had verhelderd dat hij ‘the host’ was van het feest. Al kon hij het wel begrijpen gezien hij niet echt als een gastheer zich gedroeg. Welke gastheer zit nou op zijn eigen feest ergens in de hoek alleen te drinken? Oh ja, the Drama King Noah.
 “In dat geval moet ik je maar bedanken voor je gastvrijheid, Noah.” Noors antwoord zorgde ervoor dat Noah’s mondhoeken opkrulden terwijl er een sarcastische lach over zijn lippen rolde. “Dat komt doordat ik leuke feestgangers heb,” kwam er cynisch uit zijn mond waarna hij Noor een knipoog schonk. Al moest hij zelf wel toegeven dat hij erg gastvrij was gezien zijn huis vol zat met vreemdelingen en het niet erg vond.
 “en je succes wensen met het opruimen van die teringzooi morgen.” Noah knikte traag met zijn hoofd. Ach, zijn kamer had hij toch opgesloten zodat mensen niet hun behoeftes in zijn kamer vervulde. Met de rotzooi in zijn woonkamer vond hij nog wel oké, maar als hij condooms in zijn kamer moest opruimen, zou hij zeker zijn appartement renoveren.
 “Dat is een probleem voor morgen,” mompelde Noah nadat hij hemzelf verblijdde met een slok. Nee, dat vond Noah niet zo erg. Met een goede muziek kon Noah prima zelf zijn appartement schoonmaken. “Tenzij je als vrijwilliger mij ten hulp schiet?” vroeg Noah pruilend. De alcohol had eindelijk hem licht in zijn hoofd gemaakt waardoor hij niet kon stoppen met grijnzen.
''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #216 Gepost op: 13 mei 2018, 17:12:17 »
Noor
"
Ik luister." De grijns die zijn gezicht domineerde vertelde Noor dat hij sceptisch maar geïnteresseerd was in haar voorstel. Ze nipte nog wat van haar wijn en schraapte haar keel alvorens ze begon met praten.
"Ik ben dus Noor," begon ze langzaam terwijl ze de tijd nam om even na te denken "ik studeer scheikunde aan de universiteit hier in Amsterdam, als ik daarmee klaar ben wil ik graag gaan werken bij het forensisch team van de recherche. Naast m'n studie zit ik bij een studentenvereniging en een atletiekvereniging. Ik ben hier opgegroeid, m'n vader zit in het bankwezen en leeft zo'n beetje op de zuidas en mijn moeder is binnenhuisarchitecte dus ze waren nooit veel thuis. Ik heb een oudere broer en een jongere zus met wie ik allebei een goede band heb." Ze onderbrak haar verhaal even om een slok wijn te nemen en een pakje sigaretten uit haar zak te trekken, ze tikte de deksel met haar duim omhoog en stak het pakje naar hem uit om hem een sigaret aan te bieden.
"Ik rook dus," vervolgde ze met een grimas "slechte gewoonte van me, ik kijk ook veel van die typisch Amerikaanse documentaires, ook een slechte gewoonte. Verder ben ik niet muzikaal maar bezit ik wel een enorme collectie lp-platen die ik met mijn leven bewaak. Stiekem vind ik mezelf best een beetje artistiek, ik teken graag, maar werk alleen met potlood en houtskool. Licht gespierde schouders vind ik het mooiste lichaamsdeel van zowel vrouwen als mannen. Ik hou van goede drank en lekker eten maar niet van koken, als een man goed kan koken vind ik dat dan weer enorm aantrekkelijk." Noor pauzeerde even om een slok wijn te nemen en klemde de sigaret die ze uit het pakje had getikt tussen haar lippen waarna ze behendig een aansteker uit haar zak toverde en in een snelle beweging de kop van haar sigaret schroeide. Ze richtte haar blik op naar Noah en bestudeerde zijn gezichtsuitdrukking even. "Ik vind het aantrekkelijk als iemand ergens gepassioneerd over is, ben meer een nachtmens en kan best wel genieten van regen. Honden zijn leuker dan katten en ik vind dat vrouwen beter kunnen zoenen dan mannen." Dat laatste voegde ze er met een klein glimlachje aan toe, vooral om hem een beetje te provoceren. Noor had een wetenschappelijke kijk op zaken en vanuit dat opzicht had ze nog niet genoeg mensen gezoend om de hypothese te bevestigen maar het was altijd leuk om mensen een beetje tegen de haren in te strijken.
"Ik vind het leuk om mensen te leren kennen en oppervlakkige gesprekken vervelen me, daarnaast denk ik dat jij je gedachten moet verzetten om iets te kunnen vergeten. Hier in je eentje met een fles wodka op het balkon gaan staan is weliswaar heel dramatisch maar niet zo effectief," legde ze uit "dus bij deze vertel me iets over jezelf, vraag wat, praat met me, ik kan een goede gesprekspartner zijn." De alcohol maakte haar wat loslippiger en uitbundiger dan gewoonlijk, maar hoewel ze zich daar wel van bewust was, kon ze zich er niet druk om maken.
Haar bedankje werd soepel weerlegd met een opmerking die ze voor het gemak maar interpreteerde als compliment en een knipoog waarop Noor een beleefd glimlachje opzette, ze was nooit zo gecharmeerd van dit soort onpersoonlijke complimentjes. Ze had inmiddels wel gemerkt dat Noah van zichzelf een charmant persoon was en ze twijfelde er ook niet aan dat hij doorgaans succes boekte met vrouwen. "Dat is een probleem voor morgen," antwoordde Noah, waarna hij nog een slok nam, Noor vermoedde dat als hij op dit tempo door zou drinken, hij morgen een heel ander probleem zou hebben maar hield wijselijk haar mond, zelf was ze immers ook hard op weg. "Tenzij je als vrijwilliger mij ten hulp schiet," pruilde hij waarop ze schamper lachte "sure, en dan doe ik meteen even de was voor je zeker," lachte ze hoofdschuddend "je zult me toch een beter aanbod moeten doen als je me zover wil krijgen."
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #217 Gepost op: 14 mei 2018, 19:31:25 »
Noah
Wanneer Noah Noors voorstel accepteerde, had hij niet verwacht dat hij een levensverhaal te horen zou krijgen. Toch leunde Noah geamuseerd tegen de balustrade aan met zijn fles – waar nog maar paar slokken over was – in zijn hand terwijl hij aandachtig elke beweging van Noor bestudeerde. Hij kreeg veel informatie te horen waardoor Noah zijn oor scherpte. Na Noors openbaring over haar studie, had ze meteen de aandacht van Noah weten te pakken. Dat ze scheikunde studeerde om zich bij een forensisch team aan te sluiten, had Noah zeker niet verwacht.
 Even pauzeerde Noor haar verhaal om een sigaret te pakken om vervolgens ook aan Noah te bieden. Met een grijns viste hij een sigaret uit het pakje en plaatste het tussen zijn lippen. Meteen liet Noah zijn sigaret voorzien van vuur om een flinke hijs te nemen terwijl Noor hervatte met haar verhaal. Enigszins niet wetend wat Noah met al deze informatie moest doen, hield hij zijn hoofd schuin terwijl hij aan haar lippen hing.
 Bij haar opmerking over haar smaak bij de mannen, kon Noah het niet laten om een geamuseerde lach over zijn lippen te laten rollen. Hij kende Noor maar voor paar minuten en hij begon haar al te mogen. Ze had iets speciaals, iets waar Noah nog zijn vinger niet op kon leggen. Vermakend trok hij zijn wenkbrauwen op en dronk de laatste slokken in zijn fles met een teug leeg. Hij had wel zin in een nieuwe, maar Noors vertelsel vond hij te interessant om nog naar binnen te gaan voor een nieuwe ronde.
 “Ik vind het aantrekkelijk als iemand ergens gepassioneerd over is, ben meer een nachtmens en kan best wel genieten van regen. Honden zijn leuker dan katten en ik vind dat vrouwen beter kunnen zoenen dan mannen,” vertelde Noor, al klonk het ergens wel ondeugend in Noah’s oren. Quasi-verrast knikte hij langzaam met zijn hoofd terwijl hij al de informatie probeerde te verwerken. “Ik weet zeker dat je je mening gaat veranderen nadat ik je het tegendeel heb bewezen,” grijnsde Noah uitdagend.
 Nadat Noor de reden had verteld waarom ze een heel levensverhaal over haar zelf had verteld, viel pas het kwartje bij Noah. Toen de dame voorstelde om met haar te praten, vond hij het niet echt de juiste locatie om dat te doen gezien de reden waarom hij hier zichzelf leeg begon te zuipen maar een paar meter verderop stond. “Is het erg als ik mijn huis - waar momenteel tientallen vreemdelingen aan het feesten zijn - te verlaten met paar flessen?” vroeg Noah zich af voordat hij de rook voor hem uitblies. Hij had geen zin meer in om zich als een gastheer te gedragen, maar om zijn huis aan vreemdelingen over te laten, klonk ook niet goed in zijn oren. Misschien moest hij nog paar slokken nemen voordat het plan wel degelijk begon te klinken. “Dan krijg je mijn verhaal ook te horen,” voegde Noah vervolgens toe om Noor over te halen, al was hij diegene die zijn huis vol met vreemdelingen zou verlaten.
 “Awesome. Al moet ik je wel waarschuwen; Ik heb al wekenlang niet mijn was gedaan,” speelde Noah grijnzend mee toen Noor voorstelde om ook zijn was te doen. “Je zult me toch een beter aanbod moeten doen als je me zover wil krijgen.” Noah legde zijn lege fles op de grond neer om vervolgens zijn armen voor zijn borsten te kruisen. “Zoals wat?” vroeg hij, enigszins nieuwsgierig.
''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

zeroinspo

 • **
 • Berichten: 107
  • Bekijk profiel
« Reactie #218 Gepost op: 14 mei 2018, 21:23:29 »
Leuke posts allemaal! Ben lekker aan het meelezen ^_^
"i’m a recovering perfectionist and an aspiring ‘good-enoughist’."

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #219 Gepost op: 14 mei 2018, 23:21:28 »
Noor
Terwijl Noor vertelde, merkte ze dat Noah luisterde, echt luisterde en dat wist ze wel te waarderen. Af en toe wendde Noor haar blik even af, dan kantelde ze haar hoofd iets naar achteren en bestudeerde kort de sterren die zich in het inktzwart van de nacht nestelden terwijl ze haar longen vulde met rook en haar maag met drank. Steeds daarna zocht ze weer het diep aquamarijn blauw van zijn ogen waar ze steevast de aandacht en interesse vond die haar aanspoorden om verder te praten.
Toen ze haar verhaal afsloot trok Noah ietwat verrast zijn wenkbrauwen op "Ik weet zeker dat je je mening gaat veranderen nadat ik je het tegendeel heb bewezen," beloofde hij haar waarop Noor spontaan in  lachen uitbarstte. Het was niet dat de opmerking als een verrassing kwam, nee sterker nog ze had zoiets wel verwacht toen ze haar woorden uitsprak. Het was meer het gemak en de zelfverzekerdheid waarmee hij de mogelijkheid dat ze met elkaar zouden zoenen als een feit aan haar presenteerde."Wil je daarmee zeggen dat je representatief bent voor de zoenkwaliteiten van de gemiddelde man, waar ik mee zou zoenen," grinnikte ze wijs "ik vond jou wel het type dat zichzelf als bovengemiddeld zou bestempelen." In feite was dat ook zijn bedoeling geweest natuurlijk. Met een geamuseerde glimlach zette ze het glas aan haar lippen en kwam tot haar verbazing tot de ontdekking dat, dat leeg was. Ze produceerde een ontevreden geluid en hield de fles in het licht van de maan terwijl ze haar ogen samen kneep om te kunnen schatten hoeveel er nog in zat, niet meer dan een bodempje. Vervolgens pakte ze het ding vast bij de hals en in plaats van haar glas nogmaals vol te schenken zette ze de fles aan haar lippen en goot de inhoud ervan haar keelgat in. Ook Noah leek zich meester te hebben gemaakt van de fles wodka. "Is het erg als ik mijn huis - waar momenteel tientallen vreemdelingen aan het feesten zijn - te verlaten met paar flessen? Dan krijg je mijn verhaal ook te horen," stelde hij voor. Hoewel het misschien een tikkeltje vreemd was dat hij zijn eigen feest wilde skippen en bovendien zijn huis onbeheerd ging achterlaten zag zij persoonlijk geen kwaad in zijn voorstel dus knikte ze "as you wish," stemde ze glimlachend toe. Om de daad bij het woord te zetten duwde ze zichzelf van de reling af, richting de deur, dat was het moment waarop Noor ontdekte dat ze toch wat meer dronken was dan ze in eerste instantie had gedacht. Nu ze plotseling in beweging was gekomen, leek de vloer onder haar voeten wel te schommelen, ze had een paar stappen nodig om zichzelf te herpakken. Het moest er ongetwijfeld ongelooflijk onhandig uitzien. "Godverdomme," vloekte ze binnensmonds "ik haat dronken vrouwen," zei ze wat harder terwijl ze met haar ogen rolde en zich nu voor de veiligheid vasthield aan de deurpost. In de keuken verzamelde ze wat flessen drank waarvan ze wist dat ze het lekker vond - ze kon alleen maar hopen dat ze die met haar zatte kop niet zou laten sneuvelen - en keerde zich vervolgens naar Noah. "Waarheen gaat onze reis?" vroeg ze hem lachend, aangezien dit zijn idee was geweest, verwachtte ze dat hij ook wel een geschikte locatie in gedachten had.
"Zoals wat?" vroeg Noah toch wel geïnteresseerd, ze had het leuker en bovendien makkelijker gevonden als hij zelf een voorstel had gedaan, desondanks had ze haar woordje wel klaar. "Zoals dat jij iets voor mij doet als ik dat nodig heb," antwoordde ze simpelweg, het was nooit verkeerd als mensen je iets verschuldigd waren, zeker niet als je later nog kon bepalen wat ze je precies verschuldigd waren.
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #220 Gepost op: 16 mei 2018, 10:46:01 »


Noah
Noah luisterde belangstellend naar Noors verhaal terwijl hij af en toe een teug nam van zijn fles, die langzamerhand lichter begon te voelen door de inhoud van de fles. Terwijl Noor af en toe haar blik afwendde, zag Noah een kans om haar gezicht te bestuderen. Ze zag er zorgeloos uit terwijl ze over haar leven begon. De woorden rolden gemakkelijk over haar volle lippen terwijl haar ogen gericht waren op de glinsterende sterren. Een bescheiden glimlach verspreidde geleidelijk op Noah’s gezicht toen de blikken elkaar weer kruiste.   Wanneer Noah zijn veel belovende zin had uitgesproken, hoorde hij een bevallige lach waardoor hij niet kon stoppen met grijnzen. Alhoewel het ook deels door de alcohol kwam. “Wil je daarmee zeggen dat je representatief bent voor de zoenkwaliteiten van de gemiddelde man, waar ik mee zou zoenen.” Noah haalde onschuldig zijn schouders op terwijl hij de rook uitblies. “Ik vond jou wel het type dat zichzelf als bovengemiddeld zou bestempelen,” zei Noor vervolgens, wat een geamuseerde blik van Noah opleverde. Hij overhandigde zijn sigaret die hij tussen zijn lippen hield naar zijn vingers om - naast nicotine – nog van de frisse lucht te kunnen genieten. “Ik zeg alleen dat je niet genoeg proefkonijnen hebt getest om die conclusie te trekken.”
 Wanneer Noah voorstelde om zijn feest te verlaten om zoveel mogelijk afstand te creëren tussen hem en Jessy, zag hij zijn vriend vanuit het raam dansen. Tussen al deze vreemdelingen was Noah vergeten dat hij ook vrienden had uitgenodigd. Lekker slim. Al zag zijn vriend er niet bepaald fris uit. Noah kon zijn glinsterende gezicht die bedekt was met zweet vanaf hier al zien.
 “As you wish,” hoorde Noah de jongedame permitteren om vervolgens contact tussen haar lichaam en de balustrade te verbreken. Echter ging het niet soepel als ze had verwacht. Noor probeerde haar evenwicht in tact te houden door steun te zoeken bij de deurpost. Noah hoorde haar nog vloeken waardoor hij op een afstand genietend toekeek. “Ik haat dronken vrouwen,” hoorde hij Noor klagen. Met alcohol in Noah’s systeem klonk haar geklaag grappig in zijn oren waardoor hij zijn lach niet kon onderdrukken en luidkeels begon te lachen. “Vertel mij wat,” plaagde hij lachend om vervolgens met kleine stapjes richting Noor voortging. Zelfs hij zocht af en toe steun, maar wist zonder te struikelen Noor te begeleiden naar zijn keuken. Ze wist meteen paar flessen te collectioneren, alsof ze thuis was, waarop Noah alleen vermakend toe kon kijken.
 “Waar gaat onze reis heen?” vroeg de dame. Noah had geen flauw idee waar. Wel wist hij zeker dat hij zo snel mogelijk hier vandaan wilt gezien hij de blondine – die ergens in zijn woonkamer aan het dansen was – niet onder ogen komen. “Wandeling langs de Amsterdamse kanalen?” stelde hij voor voordat hij simpel zijn schouders ophaalde. Het maakte voor hem eerlijk gezegd niet uit waar ze naartoe gingen, als het maar een rustige plek was. Het was vreemd dat de jongeman eerst op zoek was naar een feest, waar tientallen mensen op kwamen dagen om gezellig te gaan dansen en te kunnen genieten van de muziek. Nu zocht hij juist een plek waar hij zijn hoofd kon legen en dat allemaal dankzij een dame. Noah voelde zich beroerd door al de emoties die zich in hem borrelde waardoor hij alvast een fles die Noor had verzameld voor hun trip om vervolgens weer paar slokken van te nemen.
 “Zoals dat jij iets voor mij doet als ik dat nodig heb,” begon Noor te onderhandelen. Noah beet zachtjes op zijn onderlip, twijfelend of hij de deal wel zou accepteren. Hij kon natuurlijk zelf morgen zijn huis schoonmaken, maar hij vond het fijn om in Noors gezelschap te zijn, al was het maar voor schoonmaken. “Als het iets legaal is wat ik kan uitvoeren, hebben we een deal,” zei Noah voordat hij haar een knipoog schonk.
 “Wacht even hier, ik moest iets regelen,” mompelde Noah voordat hij nog met zijn fles in zijn hand de keuken verliet om zijn vriend te vinden terwijl hij de blondine probeerde te vermijden. Toen hij zijn bezwete vriend zag, rolde er een opgeluchte zucht over zijn lippen. Hem kon Noah nog wel vertrouwen om zijn huis achter te laten. Wel maakte Noah helder dat als hij zijn TV niet meer op zijn plek zag, hij persoonlijk langs zal komen om zijn oude TV te vervangen met die van zijn vriend. Noah wist dat zijn vriend een betere kwaliteit TV in zijn bezit had, dus het was soort van win-win situatie,  voor Noah dan.
 Wanneer Noah weer terugkeerde naar de dame die hij in de keuken liet wachten, verscheen er automatisch een grijns op zijn gezicht. “Zullen we?” vroeg hij alvorens hij Noor zijn vrije arm aanbood.
''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #221 Gepost op: 16 mei 2018, 10:47:39 »
Leuke posts allemaal! Ben lekker aan het meelezen ^_^

Or you can join :fluit:
''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #222 Gepost op: 16 mei 2018, 12:44:50 »
Noor
Ondanks de hoeveelheid alcohol die Noah had genuttigd, bleek hij toch nog in staat om een gevatte opmerking te maken. Hij ontdeed zijn lippen van de sigaret die Noor hem zojuist had aangeboden en keek haar geamuseerd aan. "Ik zeg alleen dat je niet genoeg proefkonijnen hebt getest om die conclusie te trekken.” Hoewel ze zelf eerder al met die gedachte gespeeld had, was ze niet van plan de jongen zomaar gelijk te geven. Daarvoor was ze een tikkeltje te koppig. "Hoe weet jij nou weer hoeveel proefkonijnen ik heb getest," merkte ze scherp op.
Ze besloten samen het huis te verlaten en Noor bereikte al struikelend de keukendeur, waarop ze mopperend naar binnen strompelde. Achter haar volgde Noah lachend, een blik over haar schouder vertelde haar dat ook hij worstelde tegen de effecten van de drank die ze net zo gulzig achterover geslagen hadden. Zijn gelach vulde de rumoerige avondlucht en heel even leek de grijns die op zijn lippen rustte uit zijn voegen te barsten. Noor genoot van het geluid, de korte momenten waarop zijn schouders wat ontspanden en wanneer de triestigheid die aan hem leek te kleven even werd weggevaagd door de geamuseerde blik in zijn ogen. "Vertel mij wat," grijnsde hij vervolgens waarop ze een glimlach verborg door nog een trek van haar sigaret te nemen, waarna ze met een tik van haar wijsvinger het askegeltje aan de punt van haar sigaret verloste. Noah stelde voor om een wandeling langs de grachten te maken waarop Noor knikte "Prima," vond ze terwijl ze toekeek hoe hij een van de flessen van haar overnam, de dop eraf schroefde en een flinke teug nam. Zonder haar blik van hem af te wenden drukte ze haar sigaret uit in de asbak die op tafel stond en bond haar ravenzwarte haren samen in een staart. Noah had blijkbaar nog de tegenwoordigheid van geest om zichzelf in te dekken en ging akkoord met de deal zolang het niets illegaals betrof. "Deal," beaamde Noor met een onheilspellend glimlachje ze stak haar hand naar hem uit om hun afspraak te bezegelen. Noah verdween even om iets te regelen en verscheen niet veel later weer voor haar in de keuken.
"Zullen we," vroeg hij met een grijns die ze inmiddels al zo goed van hem kende, bij wijze van antwoord haakte Noor dankbaar haar arm in die van hem. Ze baanden zich voor een laatste keer die avond een weg door de muur van bezwete dansende lichamen, zodra ze het huis hadden verlaten haalde Noor dan ook opgelucht adem. Met alleen nog het gedempte geluid van muziek op de achtergrond, en de geluiden van nachtelijk Amsterdam die haar zo vertrouwd waren, dat ze ze amper nog hoorde, begonnen ze te lopen. Hoewel ze de stad kende als haar broekzak, was haar richtingsgevoel behoorlijk slecht daarnaast werkte het ook niet mee dat het donker was. Ze sloegen lukraak een aantal steegjes in, slenterden langs de grachten, waar het warme licht van de straatlantaarns schitterde in het spiegelgladde wateroppervlak.  Zo nu en dan werden ze gepasseerd door wat dronken fietsers die slingerend hun weg naar de volgende kroeg vervolgden. Noor genoot een tijdje van de sfeer van Amsterdam en de rustige stilte tussen voordat ze zich weer tot Noah wendde "nou Noah, brand los," glimlachte ze warm.
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #223 Gepost op: 16 mei 2018, 15:30:46 »
Noah
“Hoe weet jij nou weer hoeveel proefkonijnen ik heb getest,” had Noor erop gereageerd waardoor Noah een vermakende lach liet horen. “Omdat je nog niet van deze zachte, volle lippen hebt geproefd,” begon hij quasi-wijselijk terwijl hij zijn vinger op zijn lippen richtte. “Eén proefkonijn is genoeg om je mening te doen veranderen. It’s your lucky day, because that’s me,” grapte Noah door. Het feit dat hij hier zo luchtig en zelfverzekerd over te grappen, betekende al dat hij voldoende had gedronken om zijn woorden niet te kauwen. Alhoewel hij zich comfortabel bij Noor voelde waardoor hij – zelfs als hij nuchter was – gemakkelijk de woorden over zijn lippen kon laten rollen, zonder er nog bij na te denken.
 Nadat Noor zijn voorstel goedkeurde, stak ze haar hand uit om het handeltje te ijken. Kort inspecteerde Noah Noors gelaat om af te lezen of ze geen vreemde intenties had. Twijfelend beet hij in zijn wang terwijl hij zijn blik niet van haar gezicht afwendde. Het was niet echt slim om in een dronkenbui een deal te sluiten. Noah bevochtigde zijn lippen snel met zijn tong waarna hij met kleine stapjes de afstand tussen hen vernauwde. Ach, wat maakte het uit. Haar ijzingwekkende glimlach schrok Noah niet weg. In tegendeel. Hij was wel benieuwd wat het meisje in haar petto had. Traag schudde hij Noors kleine hand terwijl hij zijn kijkers niet van Noors bruine ogen los kon koppelen. “Deal,” bevestigde Noah met een kleine grijns.
 Noah verliet de keuken om zijn vriend in te lichten over zijn vertrek en keerde vervolgens terug naar de keuken waar de brunette op hem stond te wachten. “Zullen we?” had Noah gevraagd waarna hij zijn arm uitnodigend aanbood, die niet al snel werd vergezeld met Noors arm. Zigzaggend langs de bezwete feestgangers maakte ze voort richting de voordeur. Het duurde maar paar minuten, maar Noah kreeg meteen al nood aan frisse lucht. Nadat hij de deur opende, werd hij door een koele lucht begroet. Met een zichtbare glimlach wandelde hij naast Noor de straten van Amsterdam in.
 “Nou Noah, brand los,” zei de jongedame waarop Noah – ietwat nerveus – moest lachen. “Uh, ik ben dus Noah,” begon de jongeman simpel terwijl hij nu wel de ogen van Noor probeerde te vermijden. “Ik studeer Autotechnicus met als doel om later mijn vaders garage over te nemen. Ik woon alleen in mijn appartement waar er momenteel vreemdelingen aan het feesten zijn,” probeerde Noah nog luchtig erover te praten. Zijn lege hand die nog de fles vasthield, bracht hij naar zijn mond om nog een slok van te nemen voordat hij zijn verhaal hervatte.
“Ik heb drie zusjes die het geweldig vinden om mij te irriteren, al hoor je mij niet echt klagen. Zo nu en dan laten ze hun duistere kanten zien, maar toch zie ik ze als mijn engelen. Ik kan ook goed met mijn vader opschieten. Af en toe bezoek ik wel die oude makker om hem te helpen bij de garage. Mijn moeder..-“ Noah vulde zijn longen nog met frisse lucht voordat hij nog van zijn fles nipte. Pas wanneer de woorden gemakkelijk over zijn lippen rollen, wilde hij over zijn moeder beginnen. Voor nu liet hij haar achterwege en blikte kort naar de jongedame naast hem. “Ik ben een boekenwurm en vind het ook heerlijk om filmmarathon te houden. Ik hou meer van dieren – vooral katten, sorry Noor - dan van mensen. Hoewel ik niet goed kan koken, kan ik geweldig eten. Ik haat het om boodschappen te doen en het liefst betaal ik extra om iemand anders te laten sturen. Ik heb een haat jegens gierige mensen.” Noah pauzeerde kort om hemzelf met een flinke slok te verblijdden, want hij had meer alcohol in zijn lichaam nodig om verder te kunnen vertellen. “Ik was eigenlijk een goede student. Mijn huiswerk leverde ik altijd op tijd in en ik lette goed op in de lessen. Al wist een meisje zo nu en dan mijn aandacht te pakken krijgen, terwijl ze zelf niet echt veel voor over moest doen. Een glimlach was al genoeg om mijn hart te laten smelten en ik kon alleen maar staren naar haar. Normaal ben ik niet zo verlegen, maar bij haar wist ik gewoon niet wat ik moest zeggen,” praatte Noah dromerig verder terwijl hij weer dacht aan zijn middelbare school tijden. “Ik had haar niet echt uitgevraagd – was te verlegen voor - maar haar gezelschap was al genoeg. Alles ging goed bij mij, maar niet voor haar. Wegens privéomstandigheden ging ze verhuizen. Ik kon haar niet helpen noch mijn hart bij haar opluchten.” Noah beet kort op zijn lip terwijl hij weigerde om een blik naar Noor toe te werpen.
“Dat vond ik niet erg. Ik bedoel; zo is het leven eenmaal. Mensen komen en gaan. Alleen bleef het dat jaar niet met het meisje, maar ook mijn moeder verliet mij.” Een diepe zucht verliet tussen Noah’s lippen nadat hij weer een flinke slok nam. “De actieve vrouw begon steeds sneller moe te worden en begon steeds over te geven. We dachten dat het gewoon de griep was, maar na een tijdje werd het steeds erger. We gingen naar het ziekenhuis en daar kregen we dus te horen dat mijn moeder kwaadaardige tumor in haar lichaam had.” Zijn stem begon lichtjes te trillen waardoor hij kort zijn keel schrapte. Het was niet alsof dit net gebeurd was, maar om zo aan een vreemdeling te vertellen, liet herinneringen aan zijn moeder opduiken. Hoe hij naast haar stond terwijl ze haar laatste adem uitblies. Noah liet zijn hand over zijn ketting gaan waar hij een ‘M’ liet graveren om het aan Noor te laten zien. “Dat jaar verloor ik dus twee geweldige vrouwen in mijn leven, maar ik had nog drie zussen die ik met mijn vader voor moet zorgen. We verhuisden naar Amsterdam en mijn vader opende een garage waar ik af en toe mee help. Later ben ik op mezelf gaan wonen, met behulp van mijn vader dan. Het ging weer goed met mijn leven, want zo gaat het eenmaal. Alles ging goed, totdat het meisje op mijn feest kwam opdagen waardoor al die herinneringen opdoken en mezelf op het balkon leeg begon te zuipen.”

« Laatst bewerkt op: 16 mei 2018, 19:43:53 door Aurora. »
''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #224 Gepost op: 16 mei 2018, 22:54:42 »

Noor
"Omdat je nog niet van deze zachte, volle lippen hebt geproefd," begon Noah vol overtuiging, Noor zette haar handen demonstratief in haar zij en liet haar ogen onwillekeurig over zijn lippen glijden terwijl hij zichzelf met de volharding van een verkoopkanaal bleef aanprijzen. "Eén proefkonijn is genoeg om je mening te doen veranderen.It’s your lucky day, because that’s me," vervolgde Noah onverstoord. Lachend schudde ze haar hoofd "die theorie is statistisch niet verantwoord hoor," verweerde ze terwijl ze hem zachtjes tegen zijn bovenarm duwde "en ik ben erg wetenschappelijk ingesteld," voegde ze daar aan toe. Nadat ze hun deal hadden bezegeld met een handdruk en Noahs huis in handen van een stel dronken tieners hadden achtergelaten, slenterden ze een tijdje in stilte langs de grachtengordel.
Zodra Noah begon te vertellen, luisterde ze alert naar het aangename timbre van zijn stem, diep en warm, mannelijk. Hij had een fijne klank om naar te luisteren en reeg zijn woorden in een rustig ritme aan elkaar. Hoewel ze gearmd liepen - zoals het dronken mensen betaamt, bedacht Noor zich met een glimlachje - hield Noah zijn blik afgewend.
Hij vertelde haar over de ambitie om zijn vaders garage over te nemen en over zijn zusjes, zijn woorden leken gedoopt in genegenheid en liefde voor zijn familie. De brunette glimlachte daarom onwillekeurig, het was haast aandoenlijk en ze kon zich ergens goed voorstellen dat zijn zusjes gek op hem waren. “Mijn moeder-.” Noor hief haar gezicht op naar de jongen die nog steeds in dezelfde tred naast haar liep, de onnatuurlijke pauze in zijn zin had haar aandacht getrokken. Ze zag hoe hij een teug lucht naar binnen zoog en de rest van zijn zin verdronk met een slok uit de fles die hem houvast leek te bieden deze avond. Monter ging hij door met de rest van zijn verhaal en Noor knikte begripvol, ze wilde hem niet dwingen om dingen naar boven te halen waar hij niet aan wilde denken, ten slotte kenden ze elkaar net een uurtje en had ze hem beloofd dingen te laten vergeten, niet op te rakelen. “Hij kan niet koken, en houdt ook nog eens meer van katten,” pruilde ze hoofdschuddend “ik begon je net zo leuk te vinden.”
Plotseling begon Noah te vertellen over een oude verliefdheid, verbaasd luisterde ze naar zijn verhaal. Ze vond hem niet direct het type om tot over z’n oren verliefd te zijn op een meisje en zeker niet om daar nu nog zo gekoesterd over te vertellen maar ze zweeg, benieuwd waar zijn verhaal heen ging. De jongeman boorde zijn tanden in zijn onderlip en hield zijn blik strak op de grond. De woorden leken zwaar op zijn tong te wegen, zijn adem stokte in zijn keel, hij had het overduidelijk moeilijk. Bemoedigend legde Noor haar hand even op zijn onderrug en Noah vervolgde stug zijn verhaal. “Dat vond ik niet erg. Ik bedoel; zo is het leven eenmaal. Mensen komen en gaan. Alleen bleef het dat jaar niet met het meisje, maar ook mijn moeder verliet mij.” Hoewel de openbaring niet echt als een verassing kwam - Noor had het al vermoed toen hij zojuist over zijn moeder was begonnen – bleef ze toch ontzet stilstaan. Een rilling gleed langs haar ruggengraat naar beneden, Noor wist niet of het kwam door zijn woorden en de rauwe pijn in zijn stem of dat er misschien een windje was komen opzetten waar de alcohol in haar bloedsomloop niet tegenop kon. Zachtjes dwingend greep ze zijn onderarm vast zodat hij wel moest stoppen met lopen, ze liet hem echter wel verder praten, luisterde hoe hij vertelde over het ziekbed van zijn moeder, over hoe ze hun leven weer hadden opgepakt en hoe hij deze avond op het balkon was beland. Toen hij klaar was voelde de stilte die hij achterliet zwaar, Noor keek een beetje ontdaan, haar wenkbrauwen licht gefronst en haar blik ietwat bezorgd. “Noah,” mompelde ze schor terwijl ze eindelijk zijn arm los liet “dat had je echt niet hoeven te vertellen,” zei ze zachtjes, haar woorden leken verloren te gaan in de lucht maar ze stond zo dicht bij hem dat hij haar wel gehoord moest hebben. Ze zocht zijn blik op voordat ze haar armen om hem heen sloeg en de jongen dicht tegen zich aan trok, haar gezicht verstopte ze in het kuiltje tussen zijn schouder en zijn hals. Zo hield ze hem een tijdje vast, terwijl ze met haar hand over zijn rug wreef, langer dan maatschappelijk geaccepteerd was voor een knuffel, maar dat maakte Noor niet uit. Ze luisterde naar zijn ademhaling en voelde zijn broeierige lichaamswarmte tegen haar huid en vlak voordat ze hem los liet trok ze hem nog iets strakker in haar omhelzing. Langzaam liet ze zich weer op de zolen van haar schoenen zakken – ze had op haar tenen gestaan om hem een knuffel te geven – en streek met haar vingers langs het kettinkje dat hij haar had laten zien. “Het spijt me van je verlies Noah,” vertelde ze hem gemeend. 
« Laatst bewerkt op: 16 mei 2018, 23:02:35 door Soothsayer »
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #225 Gepost op: 17 mei 2018, 22:49:02 »
Noah
“Die theorie is statistisch niet verantwoord hoor en ik ben erg wetenschappelijk ingesteld,” zei Noor terwijl ze Noah een duwtje gaf. Afkeurend schudde hij zijn hoofd. “We zullen het nog wel zien,” mompelde Noah binnensmonds voordat hij zijn fles naar zijn lippen bracht.
 Nadat ze waren bevrijd van Noah’s benauwde huis, slenterde ze door de straten. Genietend van de frisse lucht die aangenaam aan zijn huid voelde waardoor hij kort zijn ogen sloot om de koele wind te omarmen. Doordat Noah de luide locatie door een rustige had vervangen, begon zijn oren te suizen.
 “Nou Noah, brand los,” zei Noah na een tijdje en Noah was niet meer te stoppen. De woorden rolden gemakkelijk over zijn lippen alsof hij even vergeten was dat hij een luisteraar had. Hij stortte zijn hart uit aan een vreemdeling en vond het niet eens erg. Noor was niet iemand die de kans schoon zou zien – tenminste, dat was Noahs opinie. Hij vertelde over zijn familie en zijn interesses. Terwijl zijn mond continu in beweging was, bleef zijn gezicht richting op de stappen die hij zette.
 “Hij kan niet koken, en houdt ook nog eens meer van katten,” begon Noor te mokken, wat een schaterlach van Noah opleverde. “Ik begon je net zo leuk te vinden.” Hij beet zachtjes op zijn lip en wierp een snelle blik naar Noor toe om mee te spelen. “Hé, je weet wat ze zeggen; tegenpolen trekken elkaar aan,” grijnsde Noah en begon met de moeilijke part van zijn verhaal uit te brengen.
 Toen Noah over de dood van zijn moeder begon, merkte hij niet eens dat ze stilstonden midden in de straat. Pas wanneer hij de laatste woorden van zijn verhaal uit zijn mond verliet, durfde Noah zijn blauwe kijkers op Noor te richten. Haar gezicht werd verlicht door de lantaarnpalen waardoor Noah helder de bezorgdheid in haar ogen kon af lezen. “Noah, dat had je echt niet hoeven te vertellen,” kwam er als fluistering uit haar mond. Noah vloekte hemzelf. Hij wilde haar avond niet bederven door zijn verhaal, dat was zeker niet zijn bedoeling geweest. “Sorry, ik wilde ni -,” probeerde Noah zich te verontschuldigen, maar werd door Noors onverwachte omhelzing onderbroken. Noah wist even niet wat hij moest doen. De frisse lucht die door zijn neusgaten binnendrong, werd vervangen door Noors geur. De geur van haar parfum gemixt met sigaret. Na een paar seconden wist Noah zijn armen om haar lichaam heen te strengelen. Hij liet zijn hoofd op haar schouder rusten terwijl hij genietend zijn ogen sloot, pas beseffend dat hij dit erg nodig had waardoor hij zijn armen strakker om Noors lichaam hield.
 “Het spijt me van je verlies Noah,” zei Noor nadat ze langzaam het contact tussen de twee lichamen had verbroken. “Dank,” zei Noah fluisterend waarna hij zijn handen in zijn zakken stopte. Hij schrapte zijn keel, niet wetend wat hij verder moest doen gezien hij degene was die de vrolijke sfeer had verpest. “Nogmaals, sorry,” mompelde Noah met een bescheiden glimlach. 
''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #226 Gepost op: 17 mei 2018, 23:46:45 »
Noor
Zodra Noah uitgepraat was slaakte Noor een beverige zucht, gevuld met spanning die heimelijk door haar lichaam had geraasd terwijl ze naar zijn verhaal luisterde. Na haar woorden sloeg hij zijn ogen neer, zijn wimpers daalden als vlinders neer op zijn wangen, koortsig rood van de drank en de koude avondlucht. "Sorry, ik wilde ni-," bracht hij verontschuldigend uit maar Noor smoorde zijn woorden in een omhelzing. Na iets van aarzeling voelde ze hoe hij zijn gespierde armen om haar tengere middel sloeg en ze genoot van zijn pulserende lichaamswarmte, zijn hart dat ze in zijn borst kon horen kloppen, als een gevangene van zijn ribbenkast, gonzend in een haast rustgevend cadans. Het gewicht van zijn voorhoofd tegen haar schouder voelde zwaar maar vertrouwd, zijn warme ademhaling botste tegen de tere huid van haar hals, kietelde in haar haren. Haast teder streelde ze over zijn rug terwijl ze een rillerige zucht door zijn longen voelde trekken. Na een tijdje lieten ze elkaar los, Noor sloeg haar ogen naar hem op als een versnelde zonsopgang. De afwezigheid van zijn armen om haar heen leek een fris briesje met zich mee te brengen en ze huiverde onwillekeurig. "Dank," fluisterde Noah, alsof hij het woord voorzichtig in de mond had genomen, Noor liet haar blik even afdwalen naar zijn handen die hij in zijn zakken duwde alsof hij zich ongemakkelijk voelde en keek hem weer aan toen hij nogmaals zijn verontschuldiging aanbood. Langzaam schudde ze haar hoofd en stak haar hand uit, aarzelde even terwijl haar vingertoppen enkele seconden voor zijn neus zweefden en streek uiteindelijk zachtjes met haar duim langs zijn wang. Noor was gewoonlijk geen aanhankelijk type, niet als ze drank op had en niet als ze iemand probeerde te versieren, ze kon dan ook niet precies verklaren waarom het zo natuurlijk had gevoeld om hem op deze manier gerust te stellen. Wellicht had het iets te maken met de intimiteit van het moment, zijn oprechtheid. "Niet je verontschuldiging aanbieden," zei ze bezorgd dat hij haar verkeerd begrepen had "je mag me alles vertellen," beloofde ze Noah. "Ik bedoelde te zeggen dat ik niet hoop dat je, je verplicht hebt gevoeld," verduidelijkte ze haar uitspraak. Zelf had ze Noah ook veel verteld natuurlijk, al was niets van haar verhaal zo kwetsbaar en persoonlijk geweest, en ze hoopte dat Noah zich daardoor niet verschuldigd had gevoeld.
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #227 Gepost op: 18 mei 2018, 13:02:49 »
Noah
Zodra de jongedame de omhelzing verbrak, miste Noah haar lichaamswarmte die door de koele lucht erg aangenaam voelde. De neiging om zijn armen weer rond Noors lichaam te vlechten, was groot. Toch hield hij zich in, al ging het wel lastig door de jongedame die met haar grote, bruine ogen hem aankeek. Noah had de vrolijke sfeer al verpest, door Noor weer terug te omhelzen zou de situatie alleen maar vervreemden. Om zijn handen onder controle te houden en simpelweg omdat hij zich ongemakkelijk voelde door het blootstellen van zijn leven, verstopte hij zijn handen in zijn zakken. “Dank,” had Noah gemompeld, deels doelend voor de heerlijke omhelzing. Hij had nog een bescheiden glimlach getoverd en richtte zijn kijkers weer op Noor – die nog gevaarlijk vlakbij stond. Jeetje, wat voelde hij zich onzeker nu – wat totaal niets voor hem was. Hij voelde het bloed naar zijn wangen stijgen. Of het kwam door de alcohol, de koude lucht of door Noors bruine ogen – misschien de combinatie van alle drie – wist Noah niet. Echter besteedde hij verder geen aandacht aan, want al snel wist Noor zijn aandacht te pakken krijgen door haar hand voor zijn neus te houden. Ietwat benieuwd wat de dame van plan was, fronste hij kort zijn wenkbrauwen. Haar warme hand legde ze op zijn wang waardoor hij onbewust kort zijn ogen genietend sloot. “Niet je verontschuldiging aanbieden,” hoorde hij Noors stem bezorgd zeggen waarop Noah zijn ogen weer opende om zijn ogen weer over Noors gelaat te glijden. Zijn ogen bleven kort op haar lippen gericht die vertelde dat hij alles aan haar kon vertellen. Noah slikte zijn gedachtes – die voor ongemakkelijke situaties zou verzorgen – weg en richtte zijn blauwe irissen op de brunette. “Ik bedoelde te zeggen dat ik niet hoop dat je, je verplicht hebt gevoeld,” zei Noor waarop Noah meteen zijn hoofd schudde. “Nee, tuurlijk niet. Door het meisje dat nu zich in mijn huis bevindt, kwamen die herinneringen gewoon in mij op waardoor ik het vertelde,” legde Noah uit om te voorkomen dat Noor zich schuldig voelde. “En dankzij de alcohol natuurlijk,” voegde hij aan toe om de sfeer op te luchten waarna hij grijnsde. Al lachte hij meer als een boer die kiespijn heeft. Hoewel Noah wist dat de jongedame een koppige wetenschapper was, hoorde hij niks persoonlijk over haar leven. “Dat ik het heb verteld, betekent niet dat jij ook moet vertellen,” verhelderde Noah om het meisje niet verplicht te laten voelen om ook iets te vertellen. “Heb je het koud?” vroeg Noah om van onderwerp te veranderen, doelend op haar rilling die hij meteen in het oog kreeg nadat ze elkaar hadden verlost van de knuffel.
''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #228 Gepost op: 18 mei 2018, 13:07:42 »
Doet Discord bij jullie ook vreemd?
Bij mij staat er dat ik geen toegang heb tot een tekstkanaal, of dat er geen tekstkanaal in de server is.
''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #229 Gepost op: 18 mei 2018, 14:08:19 »
Noor
"Nee, tuurlijk niet. Door het meisje dat nu zich in mijn huis bevindt, kwamen die herinneringen gewoon in mij op waardoor ik het vertelde,"wist Noah haar gerust te stellen "en dankzij de alcohol natuurlijk," voegde hij daar grijnzend aan toe. Noor glimlachte even en keek naar de geopende fles drank die al een tijdje onaangeroerd in zijn hand bungelde, zijn vingers gemakkelijk om de hals van de fles geslagen.  "Weet je," begon Noor "we wachten gewoon net zo lang totdat iedereen je huis uit is, dat meisje ook, en dan breng ik je thuis, als de echte gentlewoman die ik ben," grapte ze zachtjes "en tot die tijd zal ik je niet alleen laten, tenzij dat is wat je wil natuurlijk," voegde ze er snel aan toe.
Ze merkte wel dat hij zich niet meer helemaal op z'n gemak voelde, iets van de nonchalance die hem zo kenmerkte leek uit hem weggevloeid, soms als ze met haar reebruine ogen die van hem op zocht leek hij zijn blik af te wenden alsof hij zich schaamde. Het liet haar een beetje twijfelen, had ze iets verkeerd aangepakt, iets fout gezegd.
"Dat ik het heb verteld, betekent niet dat jij ook moet vertellen,” verzekerde hij haar en ze knikte langzaam, ook als wist ze dat al wel. Onderzoekend liet ze haar ogen over zijn lichaam dwalen en spiegelde zijn beweging door haar handen in haar kontzakken te duwen, ze kon er haar vinger niet precies op leggen wat er aan de hand was of hij spijt had van zijn verhaal, of dat hij zich schaamde. Daarom wist ze ook niet precies wat ze moest zeggen, ze wist niet of hij het onderwerp wilde laten rusten, waar hij behoefte aan had. Langzaam begon ze weer met lopen, dit keer zonder de extra ondersteuning van zijn arm wat de wereld een stuk instabieler leek te maken, ze twijfelde er niet aan dat ze niet helemaal recht liep. "Waar denk je aan Noah?" vroeg ze hem nieuwsgierig, haar neus een beetje gerimpeld terwijl ze haar hoofd kantelde, wachtend op zijn antwoord.
Hij vroeg haar of ze het koud had waarna ze even met haar handen over de roomblanke huid van haar armen wreef "een beetje," gaf ze toe, haar jack had ze in zijn appartement laten slingeren.
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #230 Gepost op: 18 mei 2018, 14:08:36 »
Doet Discord bij jullie ook vreemd?
Bij mij staat er dat ik geen toegang heb tot een tekstkanaal, of dat er geen tekstkanaal in de server is.
ja same
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #231 Gepost op: 18 mei 2018, 14:33:55 »

Elif
Elif trok haar wenkbrauwen verrast op bij het horen van zijn antwoord. Een warme gevoel verspreidde langzaam door haar lichaam. Of het nou door de alcohol die ze al in haar systeem had kwam of door zijn antwoord - misschien wel de combinatie van die twee - kwam, wist ze niet. Al werd Elif altijd wel rood door complimenten. "En waarom nu wel?" vroeg Elif met een plagende ondertoon terwijl een tevreden glimlach om haar lippen sierde. Hij bood zich aan om een drankje voor haar te halen, waar Elif maar al te blij mee was. Ze was wel weer toe aan een drank. "Graag," zei ze daarom knikkend.
Guus
Zijn complimenteuze gedrag leek zo zijn effecten te hebben op de dame voor hem en dat was dan ook precies de reden waarom hij het deed. "Omdat jij nu ale en stuk interessanter ben dan de mensen waarmee ik net aan het praten was." antwoordde hij eerlijk zonder zijn blik van haar af te wenden en hij nam de laatste teug van zijn biertje. Zelf was hij immers ook al wel toe aan iets sterkers. "En waar kan ik je blij mee maken?" vroeg hij.
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #232 Gepost op: 18 mei 2018, 14:38:13 »
Daan
''Je bedoeld drank beleven?'' vroeg hij haar. ''Ik denk dat je zonder drank ook wel plezier kan maken.'' Daan keek nog eens goed om zich heen, zijn woorden in twijfel trekkend. Iedereen leek hier hartstikke dronken, dus misschien was al enige nuchtere persoon hier rondlopen, niet echt heel gezellig.  ''Of misschien hier niet,'' verbeterde hij zichzelf. Ze liet uiteindelijk zijn hand los en hij moest bekennen dat hij het wel jammer vond. Een rare tinteling was heel kort door zijn aderen heen geschoten.
''Dus maar naar de bar?'' vroeg hij haar, terwijl hij doorhad dat ze haar best deed om niet met haar ogen te rollen toen hij vroeg of hij zijn hand terug mocht.

Amy
"Alleen nuchtere mensen zeggen dat," zei Amy terwijl ze haar schouders hief. Ze zag niet in wat er nou zo verkeerd was aan het consumeren van alcohol, maar dat kwam van iemand die misschien wel iets te roekeloos in het leven stond. Vervolgens stelde hij een vraag waar ze nooit nee op zou zeggen en na een kort knikje draaide ze zich om en liep ze richting de keuken ervan uitgaande dat hij haar volgde. "Wat mag het zijn, Daan?"
Miserable's twin

Ms.Jackson

 • ***
 • Berichten: 1.135
  • Bekijk profiel
« Reactie #233 Gepost op: 18 mei 2018, 15:57:24 »
Amy
"Alleen nuchtere mensen zeggen dat," zei Amy terwijl ze haar schouders hief. Ze zag niet in wat er nou zo verkeerd was aan het consumeren van alcohol, maar dat kwam van iemand die misschien wel iets te roekeloos in het leven stond. Vervolgens stelde hij een vraag waar ze nooit nee op zou zeggen en na een kort knikje draaide ze zich om en liep ze richting de keuken ervan uitgaande dat hij haar volgde. "Wat mag het zijn, Daan?"

Hij moest lachen om haar opmerking. ''Misschien is dat wel zo.'' Hij volgde de brunette naar de keuken, die ongeveer even groot was als de zijne. Zijn hand gleed soepel over het blad heen.
''Wat denk jij dat bij mij past?'' vroeg hij haar, nadat zij hem de vraag had gesteld wat hij te drinken wilde. Daan was alleen bekend met bier. Sterke dranken liet hij altijd achterwege.

----
Mwah ben niet zo tevreden over mijn stukjes maar doe mijn best. :fieuw:
Ik was Encore
''Watch me move, when I lose it hard. Get you off with the touch, dancing in the dark.''

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #234 Gepost op: 18 mei 2018, 17:43:38 »
Noor
"Nee, tuurlijk niet. Door het meisje dat nu zich in mijn huis bevindt, kwamen die herinneringen gewoon in mij op waardoor ik het vertelde,"wist Noah haar gerust te stellen "en dankzij de alcohol natuurlijk," voegde hij daar grijnzend aan toe. Noor glimlachte even en keek naar de geopende fles drank die al een tijdje onaangeroerd in zijn hand bungelde, zijn vingers gemakkelijk om de hals van de fles geslagen.  "Weet je," begon Noor "we wachten gewoon net zo lang totdat iedereen je huis uit is, dat meisje ook, en dan breng ik je thuis, als de echte gentlewoman die ik ben," grapte ze zachtjes "en tot die tijd zal ik je niet alleen laten, tenzij dat is wat je wil natuurlijk," voegde ze er snel aan toe.
Ze merkte wel dat hij zich niet meer helemaal op z'n gemak voelde, iets van de nonchalance die hem zo kenmerkte leek uit hem weggevloeid, soms als ze met haar reebruine ogen die van hem op zocht leek hij zijn blik af te wenden alsof hij zich schaamde. Het liet haar een beetje twijfelen, had ze iets verkeerd aangepakt, iets fout gezegd.
"Dat ik het heb verteld, betekent niet dat jij ook moet vertellen,” verzekerde hij haar en ze knikte langzaam, ook als wist ze dat al wel. Onderzoekend liet ze haar ogen over zijn lichaam dwalen en spiegelde zijn beweging door haar handen in haar kontzakken te duwen, ze kon er haar vinger niet precies op leggen wat er aan de hand was of hij spijt had van zijn verhaal, of dat hij zich schaamde. Daarom wist ze ook niet precies wat ze moest zeggen, ze wist niet of hij het onderwerp wilde laten rusten, waar hij behoefte aan had. Langzaam begon ze weer met lopen, dit keer zonder de extra ondersteuning van zijn arm wat de wereld een stuk instabieler leek te maken, ze twijfelde er niet aan dat ze niet helemaal recht liep. "Waar denk je aan Noah?" vroeg ze hem nieuwsgierig, haar neus een beetje gerimpeld terwijl ze haar hoofd kantelde, wachtend op zijn antwoord.
Hij vroeg haar of ze het koud had waarna ze even met haar handen over de roomblanke huid van haar armen wreef "een beetje," gaf ze toe, haar jack had ze in zijn appartement laten slingeren.

Noah
“Weet je, we wachten gewoon net zo lang totdat iedereen je huis uit is, dat meisje ook, en dan breng ik je thuis, als de echte gentlewomen die ik ben,” vertelde Noor alsof ze een ouder was die voor haar kleine jongetje zorgde. Een tevreden gevoel verspreidde door zijn lichaam en kon het niet laten om te grinniken. Dat de jongedame bij hem wilde blijven totdat ze hem bij zijn huis afzette, gaf Noah toch een fijn gevoel. Ze wilde toch in zijn gezelschap zijn, ook al was Noah momenteel alles behalve een vrolijke gezelschap. “En wat als ze tot zonsopgang niet weggaan? Ben je dan nog steeds bereid om samen met mij op hun te wachten?” vroeg Noah met een scheve grijns. Hij wilde de sfeer echt wat opvrolijken, anders was het beter als hij in een hoekje bij zijn huis tussen de feestgangers zichzelf tot coma zuipen, dan zette hij hemzelf tenminste niet zo kwetsbaar voor een mooie verschijnsel als Noor.
 “Waar denk je aan, Noah?” vroeg Noor nadat ze voortging. Ze wierp nog een blik naar Noah toe terwijl ze haar neus rimpelde, wat erg schattig uitzag. Noah bleef voor een korte moment naar de jongedame voor hem staren terwijl ze wankelend doorliep. Het was een aandoenlijk uitzicht waardoor er een grijns om zijn lippen sierde. De fles in zijn hand die onderhand licht begon te voelen, gooide hij in de dichtbij zijnde prullenbak om zich weer naast Noor aan te sluiten.
 Denkend over haar vraag, blies Noah zijn wangen bol om vervolgens de ingehouden lucht uit te blazen. Hij richtte zijn kijkers op de pikdonkere hemel die door de glinsterende sterren werden verlicht. “Niks bijzonders,” mompelde Noah na een tijdje. Hij had niet verwacht dat hij zijn eigen feest zou verlaten omdat hij niet in the mood was om te feesten. Noah was altijd in voor een feest, zeker als het zijn eigen was. Hoe was hij nou binnen paar minuten van een vrolijke levensgenieter in een emotioneel wrak veranderd? Deze kant van hemzelf vond hij maar niks.
 Om van onderwerp te veranderen, vroeg hij of de jongedame het koud had. “Een beetje,” had ze gezegd. Hij wilde graag zijn jas uittrekken om deze zonder waarschuwing op Noors schouders te leggen, echter was hij zonder jas uit zijn huis vertrokken. Tussen de drukte had hij niet eens kans gehad om zijn jas van de kapstok te grijpen. Noah keek kort om zich heen, zoekend naar iets zodat hij iets warms aan Noor kon bieden. Zijn kijkers vonden niks en eindigde op de bruine irissen van Noor. Dan maar zijn lichaamswarmte, improviseerde Noah met een grijns. Het was gewoon een goede smoes om weer van haar lichaamswarmte te genieten, al gaf hij het niet gauw toe. Met een plagende grijns vlocht hij zijn armen om Noors lichaam heen en trok haar dicht tegen hem aan. Om haar meer warm te houden, streelde hij met zijn ene hand over haar rug naar haar arm. “Zo beter?” vroeg Noah grijnzend.
''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #235 Gepost op: 18 mei 2018, 17:59:44 »
Guus
Zijn complimenteuze gedrag leek zo zijn effecten te hebben op de dame voor hem en dat was dan ook precies de reden waarom hij het deed. "Omdat jij nu ale en stuk interessanter ben dan de mensen waarmee ik net aan het praten was." antwoordde hij eerlijk zonder zijn blik van haar af te wenden en hij nam de laatste teug van zijn biertje. Zelf was hij immers ook al wel toe aan iets sterkers. "En waar kan ik je blij mee maken?" vroeg hij.Elif
Een geamuseerde grijns sierde rond Elif's lippen terwijl ze haar blik niet van de jongeman afwendde. "Ik voel me vereerd," grapte ze en stond tussen de dansende feestgangers stil om de jongeman beter te kunnen verstaan. Door de luide muziek moest ze ook de afstand tussen de twee lichamen vernauwen. "En waar kan ik je mee blij maken?" vroeg hij, al verstond Elif hem deels door lip te lezen. "Verras me maar," blèrde ze om boven de muziek uit te kunnen komen.
''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #236 Gepost op: 18 mei 2018, 20:51:26 »
Noah
“Weet je, we wachten gewoon net zo lang totdat iedereen je huis uit is, dat meisje ook, en dan breng ik je thuis, als de echte gentlewomen die ik ben,” vertelde Noor alsof ze een ouder was die voor haar kleine jongetje zorgde. Een tevreden gevoel verspreidde door zijn lichaam en kon het niet laten om te grinniken. Dat de jongedame bij hem wilde blijven totdat ze hem bij zijn huis afzette, gaf Noah toch een fijn gevoel. Ze wilde toch in zijn gezelschap zijn, ook al was Noah momenteel alles behalve een vrolijke gezelschap. “En wat als ze tot zonsopgang niet weggaan? Ben je dan nog steeds bereid om samen met mij op hun te wachten?” vroeg Noah met een scheve grijns. Hij wilde de sfeer echt wat opvrolijken, anders was het beter als hij in een hoekje bij zijn huis tussen de feestgangers zichzelf tot coma zuipen, dan zette hij hemzelf tenminste niet zo kwetsbaar voor een mooie verschijnsel als Noor.
 “Waar denk je aan, Noah?” vroeg Noor nadat ze voortging. Ze wierp nog een blik naar Noah toe terwijl ze haar neus rimpelde, wat erg schattig uitzag. Noah bleef voor een korte moment naar de jongedame voor hem staren terwijl ze wankelend doorliep. Het was een aandoenlijk uitzicht waardoor er een grijns om zijn lippen sierde. De fles in zijn hand die onderhand licht begon te voelen, gooide hij in de dichtbij zijnde prullenbak om zich weer naast Noor aan te sluiten.
 Denkend over haar vraag, blies Noah zijn wangen bol om vervolgens de ingehouden lucht uit te blazen. Hij richtte zijn kijkers op de pikdonkere hemel die door de glinsterende sterren werden verlicht. “Niks bijzonders,” mompelde Noah na een tijdje. Hij had niet verwacht dat hij zijn eigen feest zou verlaten omdat hij niet in the mood was om te feesten. Noah was altijd in voor een feest, zeker als het zijn eigen was. Hoe was hij nou binnen paar minuten van een vrolijke levensgenieter in een emotioneel wrak veranderd? Deze kant van hemzelf vond hij maar niks.
 Om van onderwerp te veranderen, vroeg hij of de jongedame het koud had. “Een beetje,” had ze gezegd. Hij wilde graag zijn jas uittrekken om deze zonder waarschuwing op Noors schouders te leggen, echter was hij zonder jas uit zijn huis vertrokken. Tussen de drukte had hij niet eens kans gehad om zijn jas van de kapstok te grijpen. Noah keek kort om zich heen, zoekend naar iets zodat hij iets warms aan Noor kon bieden. Zijn kijkers vonden niks en eindigde op de bruine irissen van Noor. Dan maar zijn lichaamswarmte, improviseerde Noah met een grijns. Het was gewoon een goede smoes om weer van haar lichaamswarmte te genieten, al gaf hij het niet gauw toe. Met een plagende grijns vlocht hij zijn armen om Noors lichaam heen en trok haar dicht tegen hem aan. Om haar meer warm te houden, streelde hij met zijn ene hand over haar rug naar haar arm. “Zo beter?” vroeg Noah grijnzend.
Noor
 “En wat als ze tot zonsopgang niet weggaan?" vroeg Noah haar waarop Noor kort haar schouders ophaalde "wat dan?" vroeg ze de jongen argeloos. "Ben je dan nog steeds bereid om samen met mij op hun te wachten?" De brunette legde haar vingers tegen haar kin en met een geveinsde frons in haar voorhoofd en haar wenkbrauwen lichtjes naar elkaar getrokken deed ze alsof ze daarover na moest denken. Ze liet de bedachtzame façade echter al snel voor wat het was en lachte even "natuurlijk wel, maar dan lopen we wel richting het Vondelpark en gaan we goeie koffie te halen, want tegen die tijd hebben we dat waarschijnlijk hard nodig," bedacht ze gemakkelijk. Noah was op haar overgekomen als een zelfverzekerde jongen, charmant tot in z'n vingertoppen en bovendien iemand die er geen zier om gaf of andere mensen wel of niet tijd met hem door wilden brengen. Nu, terwijl ze hier zo samen door de verlaten steegjes van Amsterdam slenterden, terwijl de schimmen van zijn verhaal nog aan hun huid kleefden, leek hij zacht gezegd een beetje uit zijn doen. "Verbaast dat je?" vroeg Noor op haar beurt weer verrast doelend op het feit dat ze had aangeboden hem gezelschap te houden tot zijn huis zich had ontdaan van alle dronken studenten. 
Noah had zijn blik op de hemel gericht en liet zijn ogen verdwalen in het labyrint van sterren dat zich in het inktzwart voltrokken had, hij leek na te denken over haar vraag en liet een teug lucht over zijn lippen glijden. Noors blik dwaalde over de spitse hoeken van zijn kaaklijn en jukbeenderen, de mannelijke trekken die zijn gelaat domineerden. "Niks bijzonders," mompelde hij uiteindelijk na lang nadenken. "Eerlijk?" vroeg ze hem direct terwijl ze naast hem kwam lopen en hem recht aankeek, ze begreep wel dat hij haar helemaal geen eerlijkheid of openheid verschuldigd was en wilde dat ook niet per sé afdwingen. Toch schroeide de vraag als een oplaaiend vuur in haar mond.
Zo liepen ze weer een tijdje naast elkaar, Noor had inmiddels geen enkel idee meer waar ze zich precies bevonden maar ze rekende erop dat Noah hun uit deze benarde situatie zou redden mocht dat nodig zijn, anders zou de zonsopgang vast niet al te lang op zich laten wachten om met haar eerste voorzichtige zonnestralen de wereld te bekoren en Amsterdam wederom te hullen in een guirlande van vloeibaar goud, met wat daglicht zouden ze de weg terug wel weer vinden.
"Heb je eigenlijk een vriendin Noah?" vroeg ze plotseling uit het niets, zijn gedrag wees op een vrijgezellen bestaan maar je wist het natuurlijk maar nooit, mannen waren eigenlijk vaak ook maar het meest verdorven soort op aarde als het erop aankwam. Al was het ook mogelijk dat Noors kijk op dit soort zaken een beetje gekleurd was, ze had nou eenmaal niet zo'n goede ervaring met relaties dacht ze met een verbitterd glimlachje. In haar hoofd verontschuldigde ze zich voor de gedachte waarmee ze de helft van de wereldbevolking en daarmee ook Noah had veroordeeld.
Noah vroeg haar of ze het koud had waarna ze had ingestemd maar tot haar genoegen bleek Noah daarna pas tot de conclusie te komen dat hij geen jas had om haar aan te bieden. Met een geamuseerde glimlach keek ze opzij "dat is nou jammer zeg," zei ze terwijl ze steeds meer moest lachen, misschien dat de alcoholresten in haar lichaam deze situatie een tikkeltje lachwekkender maakten dan dat het was "nou dan moet je het gentleman gedeelte toch maar aan mij overlaten," grinnikte ze. Onverwachts sloeg Noah plotseling zijn armen om haar heen en trok haar tegen zijn warme lichaam aan. Nadat ze van de verassing bekomen was legde ze haar armen om zijn middel en haar hoofd tegen zijn borstkas. "Je kon er geen genoeg van krijgen hé," plaagde ze hem zelfingenomen terwijl haar ranke vingers onbewust met de rand van zijn shirt speelden. "Jij bent in ieder geval wel lekker warm," constateerde ze met een tevreden glimlachje terwijl ze haar hoofd iets had opgetild, zijn gezicht was enorm dichtbij en ze voelde de stoppeltjes op zijn kin bij haar jukbeen prikkelen. "Weet je dat wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat katten hun baasjes zouden vermoorden als ze daartoe in staat zouden zijn," begon ze grinnikend te vertellen terwijl ze genoot van de warmte en het gevoel van geborgenheid dat zijn armen haar boden. Dit soort dingen had ze af en toe wel gemist de veiligheid en vanzelfsprekendheid om in iemands armen te liggen en te praten over dingen die waarschijnlijk het gros van de mensheid niet interessant vond, maar die haar mateloos boeide, of gewoon luisteren naar muziek.
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #237 Gepost op: 19 mei 2018, 12:49:25 »
Noah
Noah liet zijn wenkbrauwen omhoog rezen toen de dame voor hem bedenkelijk haar voorhoofd in rimpels trok. Al snel veranderde haar bedenkelijke gezicht in een zorgeloze door het optrekken van de zijkanten van haar lippen. “Natuurlijk wel,” zei Noor. “maar dan lopen we wel richting het Vondelpark en gaan we goeie koffie te halen, want tegen die tijd hebben we dat waarschijnlijk hard nodig.” Goedkeurend knikte Noah met een grijns op zijn gezicht. Alhoewel hij had verwacht dat Noor wel bij hem zou blijven, was het toch enigszins wel fijn om uit Noors mond te horen. “Verbaast dat je?” vroeg Noor waarop Noah meteen zijn hoofd schudde. “Nee hoor, ik bedoel – wie wilt er nou niet de hele nacht met mij doorbrengen?” voeg Noah met een scheve grijns toe. “Eerlijk?” vroeg Noor meteen nadat hij vertelde dat hij aan niks bijzonders dacht. Zijn gedachtes waren in een pijnhoop geworden alvorens ze het welbekende meisje in zijn huis zag. Echter had hij alles wat hij dacht al aan de dame naast haar verteld. De woorden verlieten zijn mond zonder echter goed na over te denken. “Ja,” zuchtte hij en perste zijn lippen op elkaar.
 Noah was erg aan toe om van onderwerp te veranderen. Hij wilde niet weer over dingen denken die paar jaar geleden was gebeurd, dus was hij enigermate wel tevreden toen hij Noors vraag over het hebben van een vriendin hoorde. Een geamuseerde glimlach verscheen op zijn gezicht en keek de dame met een ondeugende blik aan. “Single and ready to mingle,” had hij gezegd terwijl hij zijn blik bij Noor vasthield. “Hoezo? Ben je iets van plan om te doen wat niet had gekund als ik een vriendin had?” vroeg hij plagend aan toe en wiebelde met zijn wenkbrauwen. Dat ze benieuwd was of Noah wel een vriendin had, zorgde ervoor dat hij zijn grijns op zijn gezicht niet kon verwijderen.
 Noah bood zijn eigen lichaamswarmte aan om Noor warm te houden. Echter door deze handeling was het Noors beurt om te plagen. “Je kon er geen genoeg van krijgen hé,” had ze gezegd waardoor Noah zijn lach die in hem opborrelde tegen probeerde te houden, al kon Noor zijn glimlach niet zien gezien die verstopt was in haar haren. “Jij bent in ieder geval wel lekker warm,” had Noor gezegd nadat ze zich goed had genesteld in zijn armen. Het voelde goed om weer Noor in zijn armen te hebben. Haar lichaamswarmte voelde erg aangenaam en ze rook heerlijk. “Daar doe ik het voor,” zei Noah meteen, al was dat deels waar. Hij deed het meer omdat hij zelf het wilde, maar toegeven zou hij nooit doen.
 “Weet je dat wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat katten hun baasjes zouden vermoorden als ze daartoe in staat zouden zijn,” vertelde Noor doodleuk waarop Noah zijn lach niet kon inhouden. Dit was precies wat hij nodig had. Een afleiding. Noah trok zijn hoofd ietsjes terug zodat zijn kijkers weer de bruine ogen van Noor konden vinden. “Serieus?” vroeg Noah belangstellend. Hij vond kleine weetjes altijd wel leuk om te horen. “Ik snap dat je wilt dat ik meer van honden houd, maar om zulke leugens over katten te verspreiden kan slechte gevolgen voor je hebben jongedame.”
''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

EVERYLASTINGTEARS🥑

 • *
 • Berichten: 20
  • Bekijk profiel
« Reactie #238 Gepost op: 20 mei 2018, 12:28:53 »
heyy misschien kunnen we een groepsapp aanmaken?? Dat communiceert misschien wat makkelijker?!


Mystudentdiary_

 • *
 • Berichten: 4
  • Bekijk profiel
« Reactie #239 Gepost op: 03 juni 2018, 18:18:44 »
Ik zou heel graag jullie mening willen horen over mijn blog. Geen student in Amsterdam maar wel een student met mooie verhalen ;)


http://mystudentdiary.jouwweb.nl

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #240 Gepost op: 08 juni 2018, 13:42:46 »
Noor
Noors vraag over Noahs relatiestatus was duidelijk een schot in de roos, de verbeten trek die in de schaduw van zijn mondhoeken school werd weggevaagd door een grijns die haast uit zijn voegen leek te barsten. "Single and ready to mingle," antwoordde Noah voldaan, "Hoezo? Ben je iets van plan om te doen wat niet had gekund als ik een vriendin had?" De jongen keek haar even onderzoekend en een tikkeltje suggestief aan maar was er niet in geslaagd om de brede grijns van zijn gezicht te halen. Nonchalant haalde Noor haar schouders op "ik was gewoon benieuwd," wuifde ze zijn insinuaties makkelijk weg terwijl ze hem een glimlachje toespeelde.
Onverwachts waren daar zijn armen die veilig om haar lichaam geslagen werden, zachtjes dwingend werd ze tegen zijn borstkas aan getrokken, zonder te protesteren ging ze er in mee en zo stonden ze daar een tijdje innig verstrengeld terwijl Noor wetenschappelijk onderzoek aanhaalde en tegelijkertijd gedachteloos haar vingers gedachteloos over zijn ruggengraat liet glijden. "Ik snap dat je wilt dat ik meer van honden houd, maar om zulke leugens over katten te verspreiden kan slechte gevolgen voor je hebben jongedame," zei Noah en terwijl hij de woorden uitsprak voelde ze zijn stem door zijn borstkas resoneren. "Nee ik meen het, het is ook bewezen dat hondeneigenaren vaker lachen dan katteneigenaren dus misschien moet je gewoon je mening bijstellen," grinnikte Noor. "Hé," zei ze verbaasd terwijl ze zich losmaakte uit Noahs omhelzing en haar blik oprichtte naar het enorme appartementencomplex aan haar linkerzijde "ik ken dit, mijn broer woont daar," concludeerde ze terwijl ze naar boven knikte en de sleutels van haar broers appartement uit haar zak trok. "Kom mee ik moet echt heel erg nodig naar de wc," lachte ze terwijl ze zonder aarzelen Noahs hand pakte en hem voorging naar het enorme gebouw. Ze ontgrendelde de voordeur en eenmaal binnen drukte ze op het knopje voor de lift, die direct openging, rond dit uur was er natuurlijk geen ziel te bekennen die er gebruik van wilde maken. Tevreden met deze wending drukte ze op het knopje voor de bovenste verdieping.
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #241 Gepost op: 10 juni 2018, 13:00:37 »
Noah
“Ik was gewoon benieuwd,” kletste Noor haar vraag af. De glimlach die ze naar Noah schonk, gaf hem een fijn gevoel. Dat ze benieuwd was of Noah een vriendinnetje had, betekende al iets – wat hij overigens totaal niet erg vond. Hij mocht Noor dan wel voor maar paar uurtjes kennen, maar toch zorgde ze hem voor een fijn gevoel in zijn lichaam. Al was Noah’s hart net als een automatische deur die meteen opende als iemand dicht bij stond.
“Mhm,” plaagde Noah mompelend en richtte zijn blauwe kijkers naar de brunette naast haar. Terwijl hij zijn lichaamswarmte offerde – al kreeg hij een heerlijke geur van Noor ervoor terug – hoorde hij de melodische stem van Noor in zijn oor waarop hij een schaterlach liet horen.
"Nee ik meen het, het is ook bewezen dat hondeneigenaren vaker lachen dan katteneigenaren dus misschien moet je gewoon je mening bijstellen.” Terwijl Noor hem probeerde over te tuigen om zijn liefde voor katten te veranderen naar honden, knikte Noah quasi-interesseert met zijn hoofd. De fonkelingen waren duidelijk aanwezig in zijn ogen door Noors gezelschap. Hij begon meer op zijn gemak te voelen bij de jongedame waardoor hij zonder schaamte het afstand tussen die twee lichamen alsmaar vernauwde. “Het is niet zo dat ik niet van honden hou, ik hou alleen meer van katten," grinnikte Noah. “Nice try, though.”
“Hé – ik ken dit, mijn broer woont daar,” merkte Noor op terwijl ze van Noahs omhelzing losmaakte. Doordat hij niet meer Noors lichaamswarmte meer op zijn huid voelde, begroette de koude lucht hem. De toverde een sleutel uit haar broekzak tevoorschijn en hield ‘m in de lucht. “Kom mee, ik moet echt heel erg nodig naar de wc.” Voordat Noah iets kon uitbrengen, greep Noor zijn hand vast en sleep hem mee naar het gebouw waar blijkbaar zijn broer woonde. “Zou hij het niet erg vinden als we op dit tijdstip even een bezoekje brengen?” vroeg Noah twijfelend. Oké – hij kende haar nog maar net. Om nu al zijn broer te ontmoeten, zat Noah zeker niet op te wachten. Hopelijk was haar broer een aardige vent waarmee Noah even kort een praatje kan houden terwijl Noor haar taak deed. Misschien sliep hij wel en gingen ze op hun teentjes naar binnen?
De opgekropte angstgevoelens baanden zich een weg naar boven toen de jongedame hem in de lift binnendrong. “Uh - ,” kwam als een zachte vlaag wind uit zijn mond – niet wetend wat hij moest zeggen en/of doen. Hij had alles aan Noor verteld, maar de meest belangrijke informatie had hij onbewust overgeslagen. Kom op, Noah. Je kon dit. Het zou maar paar secondes duren voordat je jezelf uit deze kleine, benauwde ruimte kon bevrijden. In zijn hoofd telde Noah rustig af terwijl hij zijn lippen bevochtigde door met zijn tong erover te strijken. Echter volgde er een rilling over zijn lichaam toen Noor op de knopje drukte om naar de bovenste verdieping te gaan. Licht in paniek beet Noah in zijn lip terwijl hij zijn aandacht op Noor richtte om zijn gedachtes van deze ruimte te onderdrukken. Hij toverde een grijns alsof er niks aan de hand was om zijn masker niet te onthullen.
Al duurde het niet lang voordat hij weer in paniek raakte doordat de lift plots op zijn plek bleef. Geweldig. “Vertel me alsjeblieft dat dit normaal is en de lift over paar seconden weer verder naar boven gaat?” vroeg Noah, hopend dat Noor een antwoord zou geven wat hem gerust zou stellen. Waarom verliep deze avond niet zoals hij het had verwacht? Alles liep echt mis. Voor een korte moment sloot Noah zijn ogen, zijn wanbof accepterend. Al had hij enigszins wel geluk dat hij niet alleen in de lift was.
''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #242 Gepost op: 10 juni 2018, 14:47:57 »
Noor
Zodra Noor het appartementencomplex van haar broer ontdekt had, had ze Noah zonder verdere uitleg mee naar binnen getrokken. "Zou hij het niet erg vinden als we op dit tijdstip even een bezoekje brengen?" vroeg hij, de aarzeling schemerde duidelijk door in zijn vraag maar Noor schudde rustig haar hoofd "dat betwijfel ik, hij is namelijk op vakantie," glimlachte ze geruststellend naar hem "maar hij vindt het zeker niet erg als we even naar binnen gaan hoor." Ze begreep zijn terughoudendheid wel, hoewel ze Noah een ontzettend leuke jongen vond zou ze ook niet meteen staan te springen om zijn zusjes opeens te ontmoeten. Noors broer was bovendien altijd al een tikkeltje beschermend geweest, als ze midden in de nacht met een wildvreemde jongen lichtelijk onder invloed van sterke drank voor zijn deur zou staan, zou dat een vervelende situatie opleveren voor zowel Noor als Noah. Gelukkig was hij niet thuis. Noah opende zijn mond om iets te zeggen maar bedacht zich en perste zijn lippen op elkaar alvorens hij naast haar in de lift stapte en de deuren zich achter hem met een hydraulisch gesis sloten. Vertwijfeld liet Noor haar blik over de jongen naast haar glijden, hij was ietwat stil en de spieren in zijn schouders stonden zo strak gespannen dat ze zich zelfs onder zijn shirt duidelijk aftekenden. Misschien vond hij het toch geen prettig idee om het appartement van een vreemde binnen te gaan, of voelde hij zich niet op zijn gemak door de emotionele wending die hun avond amper een uurtje geleden had gekregen. Noor hield wijselijk haar mond, ze had al genoeg vragen aan de jongen gesteld en hij wilde het er duidelijk niet meer over hebben. Plotseling kwam de lift met een kleine schok en wat gerammel tot stilstand, ze waren nog maar bij de zevende verdieping, tevergeefs probeerde Noor of de deuren open wilden.
"Vertel me alsjeblieft dat dit normaal is en de lift over paar seconden weer verder naar boven gaat?" Langzaam draaide ze zich om naar Noah die haar gespannen aankeek en hoewel Noor hem geen antwoord gaf zei de gelaten blik in haar ogen meer dan genoeg. "Ik zal wel proberen om de storingdienst te bellen," bedacht ze hardop terwijl ze het nummer intoetste op haar mobiel. Zoals ze wel had verwacht, kreeg ze geen gehoor, het was dan ook nog hartstikke vroeg in de ochtend. Na een derde keer proberen gaf ze het op. "Godverdomme," vloekte ze geïrriteerd en terwijl de verwensing over haar lippen vloog flikkerde het licht voor een laatste keer waarna ze in het pikdonker achterbleven.
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #243 Gepost op: 12 juni 2018, 22:42:43 »


Elif
Een geamuseerde grijns sierde rond Elif's lippen terwijl ze haar blik niet van de jongeman afwendde. "Ik voel me vereerd," grapte ze en stond tussen de dansende feestgangers stil om de jongeman beter te kunnen verstaan. Door de luide muziek moest ze ook de afstand tussen de twee lichamen vernauwen. "En waar kan ik je mee blij maken?" vroeg hij, al verstond Elif hem deels door lip te lezen. "Verras me maar," blèrde ze om boven de muziek uit te kunnen komen.
Guus
"Je weet wat dat betekent toch?" vroeg hij toen ze hem vertelde haar te verrassen met het soort drankje. Een speelse grijns stond op zijn gelaat terwijl hij haar aankeek en hij gaf haar vrijwel automatisch een kleine knipoog. "Of het wordt iets waar je geen genoeg van zult krijgen. Of je gaat straks half over je nek." waarschuwde hij haar. Verrassingen van Guus was nou eenmaal erg onvoorspelbaar en het kon letterlijk alle kanten opgaan, maar hij was nu al onderweg naar de bar, dus er was niks meer aan te veranderen. Hij kwam terug met twee drankjes en gaf er één aan de brunette. "Kijk eens, mevrouw. Geniet ervan." zei hij en ondanks dat ze nu wellicht verwachtte dat het niet te drinken zou worden, had hij er nog aardig zijn best op gedaan om er iets lekkers van te maken.
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #244 Gepost op: 12 juni 2018, 23:15:10 »
Hij moest lachen om haar opmerking. ''Misschien is dat wel zo.'' Hij volgde de brunette naar de keuken, die ongeveer even groot was als de zijne. Zijn hand gleed soepel over het blad heen.
''Wat denk jij dat bij mij past?'' vroeg hij haar, nadat zij hem de vraag had gesteld wat hij te drinken wilde. Daan was alleen bekend met bier. Sterke dranken liet hij altijd achterwege.

----
Mwah ben niet zo tevreden over mijn stukjes maar doe mijn best. :fieuw:

Amy
"Misschien?" herhaalde ze en ze haalde sceptisch haar wenkbrauwen op terwijl ze kort grinnikte, voor ze de weg naar de keuken leidde waar een hoop flessen drank te vinden was. Zijn vraag trok haar aandacht en haar donkere ogen richtten zich gelijk weer op de zijne. "Hebben we het nog over drank, of?" grapte ze, al was het niet heel duidelijk te herkennen of ze serieus was of niet. Kort bestudeerde ze hem, volle lippen bedenkelijk getuit terwijl ze met een pluk haar speelde. "Eigenlijk vind ik je een rode wijn type, maar ik betwijfel of dat er is."
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #245 Gepost op: 13 juni 2018, 14:57:17 »
Discord is inderdaad echt heel raar aan het doen.
Ik kan niet meer in die groep in elk geval
Miserable's twin

Perronita

 • *****
 • Berichten: 13.831
 • Darling, I'm a nightmare dressed like a daydream.
  • Bekijk profiel
« Reactie #246 Gepost op: 13 juni 2018, 20:23:33 »
Girlss, is hier atm leven/ruimte? Tentamens zijn over en ik heb weer lekker zin om te schrijven, ook al is Girlscene dead af :D
Space was just a word made up by someone who's afraid to get too close.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #247 Gepost op: 14 juni 2018, 14:11:55 »
Wat mij betreft ben je welkom Per!
Miserable's twin

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #248 Gepost op: 15 juni 2018, 10:07:03 »
Noor
Zodra Noor het appartementencomplex van haar broer ontdekt had, had ze Noah zonder verdere uitleg mee naar binnen getrokken. "Zou hij het niet erg vinden als we op dit tijdstip even een bezoekje brengen?" vroeg hij, de aarzeling schemerde duidelijk door in zijn vraag maar Noor schudde rustig haar hoofd "dat betwijfel ik, hij is namelijk op vakantie," glimlachte ze geruststellend naar hem "maar hij vindt het zeker niet erg als we even naar binnen gaan hoor." Ze begreep zijn terughoudendheid wel, hoewel ze Noah een ontzettend leuke jongen vond zou ze ook niet meteen staan te springen om zijn zusjes opeens te ontmoeten. Noors broer was bovendien altijd al een tikkeltje beschermend geweest, als ze midden in de nacht met een wildvreemde jongen lichtelijk onder invloed van sterke drank voor zijn deur zou staan, zou dat een vervelende situatie opleveren voor zowel Noor als Noah. Gelukkig was hij niet thuis. Noah opende zijn mond om iets te zeggen maar bedacht zich en perste zijn lippen op elkaar alvorens hij naast haar in de lift stapte en de deuren zich achter hem met een hydraulisch gesis sloten. Vertwijfeld liet Noor haar blik over de jongen naast haar glijden, hij was ietwat stil en de spieren in zijn schouders stonden zo strak gespannen dat ze zich zelfs onder zijn shirt duidelijk aftekenden. Misschien vond hij het toch geen prettig idee om het appartement van een vreemde binnen te gaan, of voelde hij zich niet op zijn gemak door de emotionele wending die hun avond amper een uurtje geleden had gekregen. Noor hield wijselijk haar mond, ze had al genoeg vragen aan de jongen gesteld en hij wilde het er duidelijk niet meer over hebben. Plotseling kwam de lift met een kleine schok en wat gerammel tot stilstand, ze waren nog maar bij de zevende verdieping, tevergeefs probeerde Noor of de deuren open wilden.
"Vertel me alsjeblieft dat dit normaal is en de lift over paar seconden weer verder naar boven gaat?" Langzaam draaide ze zich om naar Noah die haar gespannen aankeek en hoewel Noor hem geen antwoord gaf zei de gelaten blik in haar ogen meer dan genoeg. "Ik zal wel proberen om de storingdienst te bellen," bedacht ze hardop terwijl ze het nummer intoetste op haar mobiel. Zoals ze wel had verwacht, kreeg ze geen gehoor, het was dan ook nog hartstikke vroeg in de ochtend. Na een derde keer proberen gaf ze het op. "Godverdomme," vloekte ze geïrriteerd en terwijl de verwensing over haar lippen vloog flikkerde het licht voor een laatste keer waarna ze in het pikdonker achterbleven.

Noah
Een opgeluchte gevoel verspreidde door Noah’s lichaam toen Noor haar hoofd schudde. “Dat betwijfel ik, hij is namelijk op vakantie.” Gelukkig maar. Het was veel te vroeg om Noors broer te ontmoeten – en vooral als hij in deze dronkenbui naar hem toe zou gaan, zou hij niet echt een goede indruk achterlaten “maar hij vindt het zeker niet erg als we even naar binnen gaan,” vertelde Noor om hem gerust te stellen waarop hij moest glimlachen.
Toen de jongedame Noah in de lift binnen sleurde en op de knop voor de bovenste verdieping drukte, kon hij haar blik op hem voelen. Noah beet licht frustrerend op zijn lip terwijl hij zichzelf probeerde te kalmeren gezien Noor het niet kon doen want ze wist niet eens wat zijn probleem was. De lift – die plots ophield met twee personen naar de bovenste verdieping te brengen – hielp ook niet echt. Zevende verdieping. Geweldig. Al had hij liever dat de lift hier vastzat dan dat ie plots naar beneden zou gaan.
“Ik zal wel proberen om de storingsdienst te bellen,” nam Noor de leiding over – waar Noah op dit moment erg dankbaar was. Hij plofte met zijn kont neer op de grond, niet schelend of het vuil was. Hij had momenteel andere problemen in zijn hoofd. Godver, hij was altijd een charmante jongen geweest en nu – precies voor een bloedmooie dame – verloor hij zijn controle over zijn lichaam. Onbewust versnelde Noah’s ademhaling en trok zijn knieën op – waar hij zijn elleboog op rustte. Hoewel hij probeerde om kalm te blijven, lukte het op een of ander manier niet.
“Godverdomme,” hoorde hij dame vloeken waarop Noah al kon uitmaken dat de storingsdienst hen niet ten hulp zou schieten. Noah begon het aardig benauwd te krijgen. “Noor,” zuchtte hij haar naam uit en wierp haar een blik wat al genoeg zei. Alsof de dame niet genoeg problemen had, wist ze nog niet dat Noah claustrofobie had.
Met zijn tong bevochtigde Noah zijn lippen. Het was niet zo erg om te zeggen dat hij last had van kleine ruimtes, maar deze situatie maakte het niet beter op. “Ik heb claustrofobie,” mompelde Noah binnensmonds nadat hij zijn keel had geschraapt – niet wetend of hij wel te verstaan was. Geweldig, Noah. Wat een sjans.
''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #249 Gepost op: 15 juni 2018, 10:24:04 »
Guus
"Je weet wat dat betekent toch?" vroeg hij toen ze hem vertelde haar te verrassen met het soort drankje. Een speelse grijns stond op zijn gelaat terwijl hij haar aankeek en hij gaf haar vrijwel automatisch een kleine knipoog. "Of het wordt iets waar je geen genoeg van zult krijgen. Of je gaat straks half over je nek." waarschuwde hij haar. Verrassingen van Guus was nou eenmaal erg onvoorspelbaar en het kon letterlijk alle kanten opgaan, maar hij was nu al onderweg naar de bar, dus er was niks meer aan te veranderen. Hij kwam terug met twee drankjes en gaf er één aan de brunette. "Kijk eens, mevrouw. Geniet ervan." zei hij en ondanks dat ze nu wellicht verwachtte dat het niet te drinken zou worden, had hij er nog aardig zijn best op gedaan om er iets lekkers van te maken.

Elif
“Je weet wat dat betekent toch?” vroeg de jongeman waarop Elif haar wenkbrauwen optrok, luisterend wat de jongeman te vertellen had. Hij toverde een grijns waarna hij haar nog een knipoogje gaf. “Of het wordt iets waar je geen genoeg zult krijgen. Of je gaat straks over je nek.” Elif haalde haar hand door haar haren terwijl ze haar fonkelende kijkers op de jongeman richtte. “We will find out.”
Het duurde niet lang voordat de jongen weer terug kwam, deze keer met twee bekers in zijn hand. “Kijk eens, mevrouw. Geniet ervan,” overhandigde hij haar beker. Ietwat twijfelend bekeek Elif de inhoud van de beker waarna ze haar bruine irissen op de jongen richtte en nam een kleine slok. Het smaakte niet echt lekker, maar ook niet vies. Het was nog wel drinkbaar. Nadat ze haar lippen van de beker had verlost, knikte Elif goedkeurend waarna ze een glimlach op haar gezicht toverde. “Niet slecht,” zei ze voordat ze weer een slok nam. De dansende mensen om haar heen zorgde ervoor dat ze extra oplettend was om te voorkomen dat ze zou knoeien. “Mag ik de naam weten van de jongeman die mij verblijdde met deze drank?”
''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #250 Gepost op: 15 juni 2018, 12:44:56 »
Noah
Een opgeluchte gevoel verspreidde door Noah’s lichaam toen Noor haar hoofd schudde. “Dat betwijfel ik, hij is namelijk op vakantie.” Gelukkig maar. Het was veel te vroeg om Noors broer te ontmoeten – en vooral als hij in deze dronkenbui naar hem toe zou gaan, zou hij niet echt een goede indruk achterlaten “maar hij vindt het zeker niet erg als we even naar binnen gaan,” vertelde Noor om hem gerust te stellen waarop hij moest glimlachen.
Toen de jongedame Noah in de lift binnen sleurde en op de knop voor de bovenste verdieping drukte, kon hij haar blik op hem voelen. Noah beet licht frustrerend op zijn lip terwijl hij zichzelf probeerde te kalmeren gezien Noor het niet kon doen want ze wist niet eens wat zijn probleem was. De lift – die plots ophield met twee personen naar de bovenste verdieping te brengen – hielp ook niet echt. Zevende verdieping. Geweldig. Al had hij liever dat de lift hier vastzat dan dat ie plots naar beneden zou gaan.
“Ik zal wel proberen om de storingsdienst te bellen,” nam Noor de leiding over – waar Noah op dit moment erg dankbaar was. Hij plofte met zijn kont neer op de grond, niet schelend of het vuil was. Hij had momenteel andere problemen in zijn hoofd. Godver, hij was altijd een charmante jongen geweest en nu – precies voor een bloedmooie dame – verloor hij zijn controle over zijn lichaam. Onbewust versnelde Noah’s ademhaling en trok zijn knieën op – waar hij zijn elleboog op rustte. Hoewel hij probeerde om kalm te blijven, lukte het op een of ander manier niet.
“Godverdomme,” hoorde hij dame vloeken waarop Noah al kon uitmaken dat de storingsdienst hen niet ten hulp zou schieten. Noah begon het aardig benauwd te krijgen. “Noor,” zuchtte hij haar naam uit en wierp haar een blik wat al genoeg zei. Alsof de dame niet genoeg problemen had, wist ze nog niet dat Noah claustrofobie had.
Met zijn tong bevochtigde Noah zijn lippen. Het was niet zo erg om te zeggen dat hij last had van kleine ruimtes, maar deze situatie maakte het niet beter op. “Ik heb claustrofobie,” mompelde Noah binnensmonds nadat hij zijn keel had geschraapt – niet wetend of hij wel te verstaan was. Geweldig, Noah. Wat een sjans.
Noor
Terwijl Noor met haar telefoon tegen haar oor gedrukt naar het antwoordapparaat van de storingsdienst luisterde bestudeerde ze Noah die zich gelaten tegen de muur omlaag had laten glijden en nu in een ietwat ongelukkige houding op de grond zat. Een kleine glimlach bloeide op uit haar mondhoeken terwijl ze zich bedacht wat voor een vreemde nacht dit was geworden, hoewel ze Noah slechts een paar uur kende voelde ze zich op een bepaalde manier verbonden met hem, op haar gemak ook. Als ze dan toch vast moest zitten in een lift dan was ze in ieder geval blij met het gezelschap. Stoïcijns toetste ze nogmaals het nummer van de storingsdienst in en bracht haar mobiel opnieuw naar haar oor, voor de zoveelste keer werd ze doorverbonden met het antwoordapparaat waarop Noor dan ook vloekend haar telefoon wegstopte. Dat leek Noah's aandacht te trekken, het viel haar nu pas op dat hij een beetje zat te hijgen, het rijzen en dalen van zijn borstkas was versneld en onregelmatig en nu ze wat beter keek was hij ook een beetje bleek. Met haar onverdeelde aandacht nu gericht op de jongen die voor haar zat, zakte ze door haar knieën en keek hem vragend aan. "Noor." Haar naam vlinderde als een zuchtje wind over zijn lippen "ik heb claustrofobie," verklaarde hij langzaam. Noor kon het niet helpen dat ze in de lach schoot en schudde even haar hoofd "jij hebt echt je dag niet vandaag Noah," grijnsde ze langzaam maar een blik op het benauwde gezicht van haar nieuwe vriend legde haar het zwijgen op. Ietwat beschaamd krabbelde ze overeind en ging naast hem zitten "hé het maakt niet uit," zei ze zachtjes een tikkeltje verontschuldigend terwijl ze haar hand op zijn been legde, natuurlijk maakte het juist nu wel uit, ze zaten immers in een behoorlijk kleine ruimte en zouden er voorlopig ook niet uit komen ook. Ze wist niet precies wat ze nu moest verwachten, of Noah straks een paniekaanval zou krijgen of dat hij niet goed zou worden maar ze wist wel dat ze er voor hem wilde zijn. "Niet schrikken," waarschuwde ze hem zachtjes voordat ze voorzichtig haar hand op zijn buik legde "je ademhaling is heel oppervlakkig nu probeer door je buik te ademen oké," zei ze terwijl ze hem ingespannen aankeek. "Vertel me wat ik voor je kan doen?" vroeg ze hem zonder haar blik los te maken van zijn ogen.
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #251 Gepost op: 15 juni 2018, 14:37:56 »
Noah
Hoewel Noah’s oren werden gezegend door de melodieuze lach van Noor, begreep hij echter niet hoe ze in deze situatie hem kon uitlachen. Hij tilde zijn hoofd op om zijn ogen te verblijden met haar gelaat. Ze zag er geweldig uit wanneer ze lachte. De fonkelende bruine ogen, haar lichtrode wangen en haar haren die vrolijk bewogen terwijl ze lachend haar hoofd schudde. Voor een korte moment leek het alsof Noah vergeten was dat hij zich in de lift bevond, maar al snel begon zijn hart in zijn keel te kloppen. “Jij hebt echt je dag niet vandaag Noah,” grijnsde ze doodleuk waarop Noah fronste, al wist hij dat de jongedame gelijk had. Enige pluspunt van vandaag was dat hij Noor ontmoette. Echter overtrof dat alle nare dingen. Zelfs nu – wanneer hij vastzat in de lift – was hij tevreden met Noors gezelschap. “Bedankt hoor,” mompelde Noah sarcastisch. “Hé, het maakt niet uit,” verontschuldigde Noor zich waarna ze haar hand op zijn been liet rusten. Hij voelde zijn handen tintelen, vooral toen Noor haar hand op zijn buik legde. Niet begrijpend keek hij haar aan. “Je ademhaling is heel oppervlakkig nu probeer door je buik te ademen oké,” probeerde ze zijn gerust te stellen. Noah waagde een poging om in ieder geval zijn ademhaling onder controle te houden, maar tevergeefs. Hij ademde onregelmatig, bang dat hij elk moment kon hyperventileren. Hij wilde niet nu – vooral niet voor Noor – hyperventileren. “Vertel me wat ik voor je kan doen?” vroeg ze terwijl ze haar kijkers niet van hem afwendde. Noah wist zelf niet eens wat hij kon doen, laat staan een antwoord op haar vraag geven. “Uh – afleiden?” rolde er beroerd over zijn lippen.   
''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #252 Gepost op: 15 juni 2018, 15:52:10 »
Noor
"Bedankt hoor," schertste Noah en hoewel zijn woorden scherp bedoeld waren kwam het weinig overtuigend over, de nonchalance die hem in de korte tijd dat ze hem kende zodanig had getypeerd leek volledig weggevaagd. In zijn blik rustte een waas van paniek die verraadde hoe angstig hij werkelijk was. Direct was Noor naast hem komen zitten en probeerde de jongen een beetje te kalmeren maar hoewel ze merkte dat hij probeerde zijn ademhaling te reguleren, het leek niet te werken. Opnieuw zoog Noah onrustig een teug lucht naar binnen, ademstoten kwamen met horten en stoten over zijn lippen en zijn borst bewoog schokkend op en neer. "Rustig aan," fluisterde ze zachtjes terwijl ze met de duim van haar hand die op zijn buik rustte cirkeltjes tekende rond de plek waar zijn navel zich ongeveer bevond "probeer mijn hand naar voren te duwen als je inademt, focus alleen daarop," probeerde ze nog een keer. Ze voelde zijn buikspieren onder zijn inmiddels klamme shirt en liet haar vingers er verwonderd overheen glijden. De situatie leek langzaam te verslechteren en hoewel Noor wist dat ze niet in paniek mocht raken maakte ze zich zorgen om Noah.
Toen Noor hem vroeg wat ze voor hem kon betekenen keek hij haar wanhopig aan "Uh - afleiden?" Het was meer een vraag dan een antwoord, en dat feit op zich stelde haar niet bepaald gerust maar desondanks knikte Noor kalm. Ze moest er inderdaad voor zien te zorgen dat het gejaagde ritme van zijn ademhaling wat omlaag zou gaan voordat hij straks helemaal geen lucht meer binnen kreeg, de techniek die ze tot nu toe had geprobeerd leek niet te werken dus het was tijd om het over een andere boeg te gooien.
"Oké," zei ze meer tegen zichzelf dan tegen Noah, ze had een idee en wilde er niet langer meer over nadenken voordat ze zich zou bedenken. In een beweging zette ze haar rechterknie aan de andere zijde van zijn lichaam zodat ze praktisch bij hem op schoot zat en boog langzaam wat voorover, haar vingers omvatten zachtjes zijn gezicht streelden geruststellend langs zijn hals waar ze een van haar handen liet rusten haar andere hand legde zet langs zijn kaaklijn voordat ze zachtjes een kus op zijn voorhoofd drukte "het komt goed," beloofde ze hem ademloos terwijl ze hem intens aankeek, slechts voor een paar seconden liet ze haar blik afdwalen naar zijn lippen. Zijn onregelmatige ademhaling botste nu tegen haar lippen, die nog maar enkele millimeters verwijderd waren van die van hem. Langzaam sloot ze haar ogen en overbrugde de afstand waarna hun lippen zich met elkaar verenigden. Ze zoende hem innig maar teder terwijl haar vingers onbewust sporen van verlangens uittekenden over zijn rug.
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Aurora.

 • ****
 • Berichten: 10.277
  • Bekijk profiel
« Reactie #253 Gepost op: 16 juni 2018, 00:19:13 »
Noah
“Rustig aan,” hoorde Noah de jongedame fluisterend hem te kalmeren terwijl ze met haar duim op zijn buik rustgevend cirkeltjes tekende. Noah probeerde op haar aanraking te concentreren door met zijn hoofd tegen de lift te leunen en zijn ogen te sluiten. Alleen de werkelijkheid dat ze vastzaten in de lift liet hem niet met rust. Wat zou het fijn voelen als hij verdomme zijn shirt uittrok waardoor haar hand meteen in contact kwam met zijn huid. “probeer mijn hand naar voren te duwen als je inademt, focus alleen daarop.” Noah deed zijn best Noors instructie te voldoen. Echter haalde hij haperend adem waardoor hij haar hand niet volledig naar voren kon duwen. Toen Noah vertelde dat een afleiding goed zou zijn, had hij verwacht dat Noor weer met haar wetenschappelijke weetjes zou komen. Alleen had de jongedame iets anders in haar petto, al hoorde je Noah zeker niet klagen. Terwijl Noor plaats nam op zijn schoot, keek Noah haar verrast aan. Alhoewel zijn verbaasde blik als sneeuw voor de zon verdween toen de jongedame zijn hals begon te strelen waardoor hij ietwat ontspande. Ditmaal sloot hij genietend zijn ogen terwijl Noor een kus op zijn voorhoofd plantte. Nog steeds voelde Noah zijn hart in zijn keel kloppen, alleen begon hij deze keer te twijfelen wat – of beter gezegd wie – de oorzaak van was. “Het komt goed,” hoorde hij Noor zeggen. Hoezeer het een cliché methode was om iemand gerust te stellen, nam hij haar woorden voor goede munt aan. De vurige blikken die elkaar kruiste, zorgde voor een frustrerende gevoel in Noah’s lichaam. Als Noor de afstand tussen hen niet vernauwde, had Noah het zeker gedaan. Het duurde ook niet lang voordat Noah met volle verlangen inging op haar zoen. Haar zachte volle lippen voelde verdomd goed op zijn lippen. Nadat hij Noor dichtbij naar zich trok – al voelde het alsof ze nog steeds niet genoeg dicht bij hem was – liet hij zijn ene hand op haar heupen rusten terwijl zijn andere hand de weg vond naar haar haren. Damn, wat een afleiding. Als het aan Noah lag, zou hij nog langer in de lift vast blijven zitten met Noor op zijn schoot.
« Laatst bewerkt op: 16 juni 2018, 00:48:52 door Aurora. »
''The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.''

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #254 Gepost op: 21 juni 2018, 21:19:33 »
Ugh ik ben zo slecht in op tijd reageren op Girlscene
Miserable's twin