Auteur Topic: [RPG] Prison X  (gelezen 11850 keer)

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Gepost op: 24 februari 2016, 22:18:59 »
We hebben toestemming!W E L K O M   O P   S E R M I L L A   I S L A N D

Het kleine, historische en toeristische eilandje heeft een heuvelachtige, tropische omgeving en hoort bij Thailand. Jaren terug is het overgenomen door Engelsen, waardoor Engels nu de hoofdtaal is op dit eiland, dat altijd als het paradijs werd gezien. Dat is dan ook de reden dat er zich meerdere tempels bevinden. Het enige wat de Engelsen niet wisten toen ze dit kleine gebied overnamen een paar eeuwen na Christus, was dat het tevens een broedplaats is voor bovennatuurlijke wezens.

Er leven drie groepen op het eiland

- De goedaardige wezens. Zij vormen een leger dat kwaad en misdaad bestrijdt zodra het in connectie staat met het bovennatuurlijke – wat negen van de tien keer dan ook het geval is hier. De meesten kennen elkaar wel. Over het algemeen werkt deze groep goed samen, maar er blijven altijd meningsverschillen ontstaan. Al heeft dat tot het heden nog nooit voor hele grote problemen gezorgd. Hun hoofdkwartier bevind zich al eeuwen in de oude Tempel en zij opereren onder de naam Temple Knights.
- De normale bevolking van het eiland. Een enkeling hiervan is op de hoogte zijn van het bestaan van het mythische wezens en een aantal van kennen wellicht een bovennatuurlijk wezen. Ook is er een handvol mensen die zich hunter noemt. Een aantal van die hunters trekken hun eigen plan en hunten op al het bovennatuurlijke, maar de meeste hunters zijn aangesloten bij de Temple Knights en hunten alleen op wezens die slachtoffers maken.
- Als laatst hebben we de kwaadaardige wezens. Er was – en is nog altijd - erg weinig saamhorigheid tussen hen geweest en doordat zij allemaal hun eigen doelen hebben en niet samenwerken was het voor de goedaardige wezens mogelijk om hen te verslaan. Vrijwel allemaal zijn in de loop van de eeuwen gevangen genomen in Prison X. Sommigen van hen kennen ook goedaardige wezens. De meesten weten bijvoorbeeld wel door wie ze gevangen zijn (als ze überhaupt nog leven).Prison X is door Temple Knights gebouwd in opdracht van de Engelsen vlak na de verovering, met als doel om alle kwaadaardige bovennatuurlijke wezens gescheiden te houden van de bevolking om hen zo te beschermen. Vele wezens leven namelijk op bloed en moorden. Maanden, jaren, decennia en soms zelfs eeuwenlang zaten de tientallen bovennatuurlijke wezens en zelfs enkele onschuldige mensen of wezens vast in Prison X en werden zo zowel fysiek als mentaal mishandeld. Het team dat verantwoordelijk was voor de gevangenis voerden onderzoeken uit en vonden hun gevangen niet waardig genoeg om hen goed te behandelen. Ze werden als beesten gezien.
Deze mishandelingen hadden bij iedereen weer een andere invloed. Bij sommige heeft dit juist geholpen en heeft dit inderdaad hun duistere kant doen verwateren, maar bij de meesten heeft dit averechts gewerkt. Veel van de goedaardige wezens weten niet af van de slechte condities binnen de gevangenis. Ook is er niet zoals in de meeste gevangenissen een eerlijk rechtssysteem. Toch hield dit eeuwenlang in stand, totdat Richie Gecko door visioenen van Santanico Pandemonium na enkele jaren terug in zijn geboorteplaats kwam en samen met Alice Kingston Prison X aan de grond bracht waarbij al het personeel omkwam - inclusief de leider van de Temple Knights. Elk wezen dat opgesloten was, is nu op vrije voeten en de meesten van hen zullen niet rusten tot zij hun wraak gevonden hebben.

S E R M I L L A   I S L A N D

Het Thaise Island ligt een eindje van het land af en is alleen te bereiken per boot. Dat is dan ook de reden dat de eerste indruk van Sermilla Island altijd bij de haven is. Sermilla Sea Port is de plek van import en export van het eiland en daardoor een erg belangrijke plek op het eiland - dat van toerisme en levensmiddelen van buiten af leeft. Op het eiland bevindt zich het stadje Sermilla en verder is het een en al rotsachtig gebergte en tropisch bos. De lijst met verschillende dieren die er dus te vinden zijn, is dan ook eindeloos. Er zijn tientallen toeristische praktijken opgericht zoals bergbeklimmen, een tocht door de jungle met een gids, snorkelen, duiken, zwemmen met dolfijnen, cruisetochten en noem het maar op. Ook bruist het stadje van verschillende met souvenirwinkeltjes en nog veel meer. De toeristen en inwoners zelf komen niets te kort. Verder is de allerbelangrijkste toeristentrekker de zeven historische tempels op het eiland en de vele beelden en kunstwerken die eeuwen geleden zijn gemaakt op dit eiland. De geschiedenis gaat namelijk ver terug. Men geloofde vroeger dat het eiland heilig was omdat er vele onverklaarbare dingen zijn gebeurd. Hierover is alles te vinden in The Museum of Sermilla.


Op het eiland wordt voornamelijk Engels gesproken doordat er vrij weinig mensen zitten die honderd procent Thais zijn en omdat mensen van allerlei verschillende landen zich er bevinden. Verder is het weer tropisch, dat betekent dat het gelijk ontzettend gaat veel regent als de er druppels uit de lucht komen en dat het eigenlijk nooit onder de 23 graden is. Verder wonen er zo'n 30.000 mensen exclusief de vele mensen met vakantiehuizen daar en de toeristen.

Lijst van mytische wezens:
- Demonen
- Engelen
- Vampieren
- Weerwolven
- Zeemeerminnen
- Magi(ërs)/heksen/tovenaars
- Shapeshifters
- Geest
- etc. leef je uit

Regels
- Eerst toestemming in het topic vragen voor je een personage maakt. Ook voor het geslacht en overleg ook eerst even wat voor soort je neemt.
- Wees origineel met je personage, dus ook geen dubbele namen.
- Jongens en meisjes gelijk houden.
- We beginnen met een max. van drie personages per persoon.
- We schrijven in de verleden tijd, derde persoon in ABN. Dialoog mag in het Engels, maar dit is geen verplichting.
- 16+ mag. Als het 18+ wordt, doe dit dan met linkjes en kleine letters. Bij 18+ is een waarschuwing wel verplicht. Bespreek dit wel eerst met je RPG-partner.
- Zorg ervoor dat je realistisch schrijft voor zover dat mogelijk is in een fantasy rpg. Hiermee wordt vooral bedoeld dat je personage kan bijvoorbeeld niet in een uur verliefd worden en een klein meisje kan een grote man bijvoorbeeld niet zomaar verslaan in een gevecht.
- Plotten en geschiedenissen bedenken mag! Maar ook hier is enige vorm van realiteit wel gewenst.
- Geen personagebeschrijvingen of grote foto's citeren. Dit verstoord de hele pagina en sommige mensen kijken af en toe mee vanaf hun databundel op hun telefoon.
- We willen ons best doen dit topic zo lang mogelijk actief te houden. Zorg er dus voor dat meets niet ontzettend lang duren en als je een poos niet reageren kan, overleg dit dan even met je rpg-partner. De meet kan dan eventueel op pauze zodat je partner verder kan of je kan zelf bedenken en samenvatten hoe de meet eindigd. Het kan wel zijn dat je rpg-partner het niet erg vind om een week te wachten, maar dit is niet de bedoeling. Typ ook geen boekwerken waar je drie uur mee bezig bent. Een beetje tempo is belangrijk om een rpg leuk en actief te houden. Meet ook niet alleen met dezelfde personen.
- Indien de je je niet aan de regels houdt, kan je worden verzocht het topic te verlaten. Uiteraard niet zonder waarschuwing(en).
- Regels kunnen worden gewijzigd.

Personages
Wil je meedoen? Vraag eerst toestemming in het topic en vraag welk geslacht het beste uitkomt.
Nadat je toestemming hebt, kun je het volgende lijstje invullen voor je personage.
Naam:
Leeftijd:
Faceclaim:
Soort:
Innerlijk
Uiterlijk:
Geschiedenis:
Extra:

Jongens:
- Richard Gecko | Zane Holtz | Mischief (human)
- Nathaniel Jordan Davenport | Chace Crawford | Miserables (hunter)
- Kieran Knight | Ricky Whittle | Northern (werewolf)
- Daniel Sharman - Northern (human)
- Jensen Ackles | Eternity (hunter)

Meisjes:
- Santanico Pandemonium | Eiza Gonzalez | Mischief (culebra)
- Sapphira Daneiro | Pia Mia Perez | Mischief (nephilim, hybrid angel/human)
- Ysis Mylara Arguros | Marie Avgeropoulos | Soothsayer (hunter)
- Alice Lauren Kingston | Phoebe Tonkin | Miserables (culebra)
- Novélia Bellisario | Kenza Zouten | Perronita (angel)
- Illusions
« Laatst bewerkt op: 29 februari 2016, 20:19:07 door Soothsayer »
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #1 Gepost op: 24 februari 2016, 22:19:19 »


R I C H A R D  " R I C H I E "  G E C K O
25 jaar
Human
FC: Zane Holtz


I N N E R L I J K
Richie heeft een persoonlijkheid die niet in gemakkelijk in een paar alinea’s te omschrijven is, voornamelijk omdat hij totaal niet zwart-wit is. Echter één ding dat zeker onvermijdelijk is, is dat hij een erg intelligent persoon is en dit helpt hem dan ook de kost te verdienen, alleen op hele andere manieren dan andere personen dit zouden doen. Toch is het aan hem te merken dat hij een erg goed ontwikkeld persoon is, maar ondanks dat is hij niet de meest sociaalste. Dit betekent niet dat hij bang is om te praten en op het eerste oog valt het meestal ook niet direct op, maar zijn inlevingsvermogen in mensen die ver weg van hem staan is niet optimaal en er gaat gewoonweg zoveel in zijn hoofd om dat anderen wel eens moeite hebben om hem te kunnen begrijpen. Verder is hij een goed opgevoed persoon met manieren, maar heeft hij wel eens de neiging om power hungry te zijn en door te draaien in het bereiken van zijn doelen. Verder kan hij behoorlijk eigenzinnig en koppig zijn.U I T E R L I J K
Al zijn hele leven werd Richie beschouwd als de minst knappe van de twee Gecko brothers. Met een bril voor zijn lichtblauwe irissen, zijn prominente wenkbrauwen en zijn lange lichaam waar nooit veel spier aan zat, was hij nooit een persoon die direct onder de categorie knap werd gestopt, al heeft dat hem nooit echt dwarsgezeten. Inmiddels is het wel degelijk goed gekomen met zijn bouw en al is hij nog steeds niet de meest gespierde persoon, Richie heeft nu een lichaam waar hij niets over te klagen heeft. Verder draagt hij tegenwoordig veel vaker lenzen - ook al heeft hij zijn oude vertrouwde bril altijd bij zich en heeft hij regelmatig de behoefte om deze te dragen. Dit doordat zijn blikveld daardoor enigszins wordt verkleind. Het helpt hem focussen op bepaalde punten. Wat verder uniek aan hem is is zijn bijzondere vorm van kaaklijn waar je niet heel snel over uit bent. Het zorgt ervoor dat hij een persoon is met veel gezichten. Ook het feit dat zijn dagelijkse kleding bestaat uit een compleet pak, vaak genoeg met stropdas en al, is opmerkelijk. Hij heeft zijn haren altijd netjes naar achteren gekamd zitten en heeft een bepaalde charme over zich heen hangen. Als laatst heeft Richie een fijn, mannelijk stemgeluid wat hem gauw een rustige aura geeft en wat snel de aandacht naar zich toe trekt.G E S C H I E D E N I S
De broers Seth and Richard Gecko zijn deels grootgebracht door hun vader, Ray Gecko. Hun moeder heeft nooit een rol gespeeld in hun leven en is dan ook niets anders dan één groot vraagteken voor hen. Ook over hun vader denken ze liever niet meer na. De man was zwaar alcoholist en behandelde zijn kinderen als een stuk stront. Wat ze ook deden, ze waren nooit goed genoeg voor hem en hij vond altijd wel een reden om ze af te zeiken. Dit leidde tot een diepe onzekerheid en prestatiedruk bij beide jongens die nog altijd in hun zit. Op een zekere dag toen de jongens aan het einde van hun basisschool carrière zaten, viel Ray na een behoorlijke hoeveelheid alcohol geconsumeerd te hebben, in slaap op de bank met een brandende sigaret nog tussen zijn vingers. Richie heeft op dat moment geen seconde getwijfeld en leegde een fles met brandstof in de woonkamer. Zodra hij deze aangestoken had, haastte hij zich naar boven om zijn oudere broer wakker te maken en gehaast vluchtten ze van het huis, met als gevolg dat Ray Gecko nooit meer wakker werd. Dit is iets wat hij tot aan de dag van vandaag nooit aan Seth verteld heeft. Hij gelooft namelijk nog altijd dat het de brandende sigaret was die het huis in vlammen had doen oplaaien. Richie deed dit uiteraard om hem en zijn broer te beschermen. Tot nu toe heeft hij er nog nooit spijt van gehad.

Na de brand zijn ze naar hun oom gegaan, die ze voor de rest van hun leven als vaderfiguur zagen. Uncle Eddie was een zelfstandig opererende hunter, die jaren terug gestopt is met het vak en door is gegaan als crimineel. Hij leerde hen dan ook de vaardigheden om een professionele dief te worden. Ze ontwikkelden de code die ze tot de dag van vandaag als wet zien. Deze was nodig omdat ze andere normen en waarden hebben dan anderen en als nog richtlijnen moeten hebben om te volgen. Zo weten ze wat ze aan elkaar hebben en wat ze moeten doen in elke situatie van het vak. De beruchte Gecko brothers groeide uit tot een gouden koppel dat elkaar zo goed kent dat woorden haast niet nodig zijn om te communiceren. Zodra ze goed genoeg getraind waren om zelfstandig te kunnen opereren, verlieten ze het eiland en pleegden ze jarenlang vele overvallen, stolen ze van rijken en waren ze betrokken in de gehele onderwereld van het gebied en meer. Dit totdat een Aztheeks mes in Richie’s handen viel bij een inbraak bij een Thaise elite bar in Bangkok. Sindsdien was Richie zichzelf niet meer.Richie kreeg plotseling visioenen van een brunette met knalrode lippen die hem vroeg om haar te bevrijden, waardoor hij niet meer kon vertellen wat de realiteit was. Hierdoor is zijn broer tijdens die inbraak ook opgepakt. De mysterieuze vrouw leidde Richie terug naar het eiland en hij verbleef weer bij Uncle Eddie, waarbij het al snel duidelijk werd dat Richie niet helemaal zichzelf was. Zo merkte ook zijn buurmeisje, Ysis, waar hij altijd erg close mee is geweest. Richie was op één missie en dat was Santanico bevrijden en Santanico liet Ysis - net als alle andere mensen die hem tegen zouden kunnen houden - zien als een gevaarlijk wezen, soms in de meest vreemde vormen. Ze liet hem zelfs mensen vermoorden en verwonden, ook al vocht hij er vaak tegen, hij kon niet altijd tegen haar op en hij lag er ook lang niet altijd wakker van. Echter bij Ysis was dit anders omdat hij haar zag als een dierbare. Hij deed zijn uiterste best om haar zo veel mogelijk te vermijden, maar doordat ze op hem ging hunten door de vreselijke dingen die hij deed, was dit een onmogelijke klus. Uiteindelijk wist hij aan haar - en enkele andere hunters - te ontsnappen. Hiervoor heeft hij haar wel in haar schouder moeten schieten.
Uiteindelijk kwam hij uit bij Prison X en terwijl hij het gebouw van buiten bestudeerde, liep hij Alice tegen het lijf, waar hij nonchalant wat vragen aan stelde over de gevangenis en nadat ze een stukje vertrouwen bij elkaar gewonnen hadden, vertelde Alice hem dat ze in Prison X had gezeten. Een samenwerking tussen de twee was dan ook voldoende om alle defenses van Prison X uit te doen schakelen. Alice is degene geweest die hem inlichtte over het bovennatuurlijke. Nu iedereen uit Prison X bevrijdt is, is Richie vooral opgelucht, al moet hij nog een plekje zien te vinden in de wereld van het bovennatuurlijke. Hij heeft nog geen idee aan welke kant hij nou echt staat.

E X T R A
Buiten zijn criminele activiteiten om, is Richie gek op oude – en soms ook nieuwe – films. Voornamelijk naar zijn broer toe maakt hij veel referenties naar dit soort films in zijn communicatie, wat door anderen niet altijd gesnapt wordt. Verder is hij dol op eten – meer dan de gemiddelde mens, al is hij daar wel kieskeurig in. Het is dan ook daadwerkelijk een van zijn zwakheden. Ook is hij best goed in tekenen en gebruikt hij dit voornamelijk om zijn gedachtegangen in kaart te brengen en om zijn plotten voor criminele activiteiten te plannen.
« Laatst bewerkt op: 26 februari 2016, 23:50:49 door Mischief »
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #2 Gepost op: 24 februari 2016, 22:19:25 »


S α n τ α n ι c o   P α n d e m o n ι υ m
500+ jaar
Culebra (vampier)
FC: Eiza Gonzalez


S O O R T
Als bloedhongerig wezen met scherpe hoektanden, onsterfelijkheid en zonlicht als zwakte wordt Santanico al snel als vampier gezien, wat ook voor het meeste deel klopt. Echter waar een vampier een samensmelting is tussen een mens en een vleermuis is een zogeheten 'culebra' een combinatie van een slang en een mens. Culebra betekent dan ook 'slang' in het Spaans. Net als andere vampiers heelt Santanico snel, heeft ze bovenmenselijke kracht. Verder kan ze andere overnemen - het zogeheten shapeshifting. Behalve shiften naar haar vampiervorm, kan ze ook de gedaanten van anderen overnemen zodra ze diegene heeft vermoord. Dit is echter tijdsgevoelig. Andere bijzonderheden zijn dat ze illusies kan creëren voor anderen ook al is ze daar zelf niet per direct bij en kan ze gif overdragen via haar hoektanden. Dit is ook de manier waarop ze mensen kan omzetten naar vampiers. Het enige vleermuisachtige aan haar is dat ze vleugels heeft die op erg op die van het dier lijken. Dit is iets wat alleen zij kan als culebra. Elke culebra heeft een speciaal vermogen.I N N E R L I J K
Iemand die al meer dan een millennium op de aardbodem te vinden is, heeft uiteraard een complex persoonlijkheid. De dingen die ze heeft meegemaakt heeft haar gevormd zoals ze nu is en of dat goed of slecht te noemen is, verschilt per persoon. Santanico is iemand die doet wat ze moet doen 'for the greater good' zoals ze zelf zegt. Ze voedt op mensenbloed en daar ligt ze niet wakker van. Ook kan ze fel en onaardig over komen. Ze is niet bang om haar mening te spreken ongeacht dat iemand pijn kan doen, maar het is niet dat ze gevoelloos is - al zal je dat nooit uit haar mond horen. Santanico heeft veel doorstaan en dit heeft haar hard gemaakt, maar als het gaat om haar verleden dan kunnen de emoties oplopen van woede tot aan verdriet.U I T E R L I J K
Santanico heeft een latina-achtig uiterlijk, wat voornamelijk te maken heeft met haar etniciteit. Haar lange, bruine haren, donkere ogen en het hele lichte tintje in haar huid zijn hier kenmerkend bij. Een ander opvallend kenmerk van haar is dat ze vaak donkerrode gestifte lippen heeft en regelmatig sierlijke eyeliner draagt. Ze is zeker ijdel te noemen en ziet er dan ook altijd tiptop uit. Met haar 1,73 meter is ze net iets langer dan de gemiddelde persoon en ze heeft een slank figuur dat ondanks dat niet te kort gaat aan haar vrouwelijke figuren. Door de dingen die ze heeft meegemaakt en waar ze voor staat, is ze niet bang om deze te laten zien. Santanico is dan ook vaak te spotten in opvallende, zwarte kleding die niet altijd van deze tijd is.G E S C H I E D E N I S - tw
❛ I was born at the dawn of the sacred cycle. When the morning star aligned with the sun. The high priest believed I had a special connection to the gods. They brought me jewels and flowers at first, but then they said the lords of the night had sacrificed themselves to make the earth, so it was only fitting that they sacrificed their own. I couldn’t let them kill innocent people in my name, so I ran. The priest hunted me and the lords decided that if I refused to spill human blood for them, then they would give me an insatiable need for it. The hunger so deep that I wouldn’t be able to live without it. The hunger drew me back to this place where I would be forever enslaved. That was a cruel and ugly thing to do to an innocent girl. ❜

Als jonge vrouw werd Santanico - toentertijd Kisa genoemd - haar gehele familie vermoord door de man die haar veranderd heeft naar een culebra, Amancio Malvado. Hij noemde haar Santanico Pandemonium en ze werd gedwongen om te dansen in een bar, La Culebra genaamd en deze naam had het voor een reden. Haar taak was om mensen - en voornamelijk de vele toeristen die het eiland bezoeken - te lokken. Haar dans was bijzonder en uniek, één zoals alleen zij die kan. Vaak gebruikte ze er een slang en haar krachten bij, die in eerste instantie altijd werd gezien als een special effect door het publiek. Ze was de hoofdact dat uiteindelijk altijd afliep in een groot bloedbad, zodat de culebras en vampieren zich weer enkele weken konden voederen. Santanico mocht de bar niet verlaten en er werden verschillende psychologische spelletjes met haar gespeeld door Malvado. Vrijheid heeft ze nooit gezien. Hij dwong haar om zichzelf een godin te noemen net zo lang tot ze geloofwaardig overkwam en langzaam begon ze de bar als haar koninkrijk gezien. Hij mishandelde haar, verkrachtte haar zelfs. Eeuwenlang was ze het symbool voor de bar en werd ze gedwongen om mensen te verleiden, maar van binnen is ze nooit Malvado's slaaf geweest. Haar droom was altijd geweest om te ontsnappen en dat is haar gelukt. Op het moment dat Prison X werd gebouwd, werd Malvado gevangen door de Temple Knights en was Santanico niet langer meer zijn bezitting. Ze kreeg iets waar ze jarenlang naar had gedroomd, namelijk vrijheid en koesterde dit. Ze hield de bar - die ze als haar eigendom zag - draaiende, al danste ze zelf niet mer en het was tevens haar woonplek, totdat ook zij gevangen werd genomen enkel en alleen doordat ze een wezen is dat op mensen voedt. Haar vrijheid werd haar opnieuw ontnomen en dit keer maal voor velen eeuwen. Toen Santanico net aankwam in Prison X kwam ze al gauw tot de ontdekking dat Malvado het niet gered had en dat bezorgde haar angst, omdat deze man veel sterker was dan zij. Toch redde ze het tot de dag dat ze vrij kwam en leerde ze in de gevangenis veel andere wezens kennen, waaronder Alice - die in eerste instantie mens was en oneerlijk vast zat in Prison X. Ze zag potentie in haar, in eerste instantie kwam doordat ze perfect was om te dansen in La Culebra, ook al was die bar ver buiten de gevangenis. Toch turnde ze Alice naar een vampier door haar gif in haar te spuiten. Santanico kreeg echter weinig kans om Alice het culebra-bestaan onder de knie te laten hebben, want binnen de kortste keren was Alice al vrijgepleit doordat ze onschuldig was.Op het moment dat haar Aztheekse mes in handen kwam bij Richie Gecko, wist ze contact met hem te maken en ze lokte hem naar de gevangenis toe door met zijn hoofd te spelen. Ze beschermde hem onderweg door hem te waarschuwen als er gevaar leek te dreigen en liet hem dingen doen die hij uit zichzelf nooit gedaan had. Het lukte hem haar - en daardoor de rest van de gevangen gelijk ook - te bevrijden en ditmaals zal ze er alles aan doen om niet weer van die vrijheid beroofd te worden.E X T R A
Dansen is iets waar Santanico niet alleen goed in is, ze ziet er ook veel nut van in. Verleiding is een van haar sterkste wapens geworden door de jaren heen en ze ziet dit als een goede methode. Verder is ze goed in vechten en is ze bang om haar vrijheid te verliezen. Op dit moment is ze nog altijd woon achtend in de bar - die nog altijd loopt alleen zonder de bloedbaden, maar door de herinneringen die het met zich meedraagt heeft ze nog altijd vluchtgedrag. Zelf danst ze niet meer in La Culebra. Verder is ze vrijwel alleen op straat te vinden als het donker is, omdat zonlicht brandt op haar huidt en is ze erg verbonden met slangen en andere reptielen. Ze houdt dan ook een tweekoppige slang in haar kamer en wordt regelmatig bezocht door reptielen. Tot slot heeft Santanico een licht Mexicaans accent dat over de jaren heen minder wordt.
« Laatst bewerkt op: 29 februari 2016, 19:38:12 door Mischief »
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #3 Gepost op: 24 februari 2016, 22:19:31 »


ᔕ ᗩ ᑭ ᑭ ᖺ i ᖇ ᗩ   ᗪ ᗩ ᘉ ᕦ i ᖇ ᓌ
20 jaar
Nephilim (hybrid: angel/human)
FC: Pia Mia Perez


S O O R T
Als dochter van een hunter en de aartsengel Raphael, is Sapphira vrijwel uniek in haar soort. Zover ze weet is ze de enige. De schepping van haar soort is verboden en nephilims worden verafschuwd door de hemel. Haar krachten hebben overeenkomsten met dat van gebruikelijke engelen, ze zijn alleen bij Sapphira iets zwakker, maar voor een half-engel als nog sterk gezien ze de dochter is van de sterkste soort engel. Omdat ze de dochter is van Raphael blinkt ze uit in het genezen van wezens. Ook kan ze het element water goed besturen vanwege de plek waar ze is opgegroeid.I N N E R L I J K
Doordat Sapphira altijd heel beschermd is opgevoed, is ze gauw wantrouwend en voorzichtig als het op andere mensen aan komt. Ze kijkt zo liever de kat uit de boom dan dat ze op de voorgrond staat, wat puur komt door haar angst voor de hemel. Als engelen haar in het vizier krijgen kan het haar einde wel eens betekenen. Van nature staat ze juist graag in de belangstelling. De mensen wie ze wel vertrouwd, zoals velen bij de Temple Knights kennen haar dus als een heel ander persoon. Verder vind ze het vaak moeilijk om mensen in te schatten en ze heeft niet altijd de beste sociale vaardigheden, al is dat meestal niet gelijk te merken. Ze doet haar uiterste best om zich aan te passen aan haar nieuwe omgeving. Sapphira is vriendelijk, goedbedoelend en wijs, maar speelt voor eigen rechter. Indien je het dus op een of ander manier weet voor elkaar krijgt dat ze je niet mag, zal ze er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je krijgt wat je verdient. Ze focust zich echter vrijwel altijd op de positieve kant van mensen en wezens en is van mening dat er vaak een reden is waarom mensen zijn zoals ze zijn.U I T E R L I J K
Met haar lange manen die - afhankelijk van de omgeving - soms tegen wit en soms tegen goudblond aanzitten en haar zachte, donkerblauwe irissen is Sapphira een vrij bijzondere verschijning. Dat ondanks dat ze met haar 1,65 meter niet lang is en een tenger figuur heeft, al ontbreken de nodige rondingen niet. Sapphira is veel met haar uiterlijk bezig, omdat ze ten eerste onopvallend wil blijven en ten tweede dit altijd al deed uit verveling als ze weer eens alleen thuis was. Ze is gek op sieraden en haar moeder zette altijd henna bij haar, wat ze nog steeds graag op haar huid laat zetten. Ondanks haar uitgebreide en gevarieerde kledingkast, haalt ze er vaak simpele, witte dingen uit omdat mensen op straat niet dragen wat ze in tijdschriften zetten. Het is wel eens lastig voor haar om de geschikte outfit te zoeken voor een bepaalde gelegenheid, omdat ze niet weet wat de anderen gaan dragen en haar fantasie er op los moet laten.G E S C H I E D E N I S
Sapphira's moeder, Mary, was een goede, jonge vrouw toen ze Sapphira's vader leerde kennen. Braaf ging ze twee keer per week naar de kerk en ze beschouwde de Bijbel als heilig. Toen haar vader - die priester was van de grootste kerk op Sermilla Island - ernstig ziek werd, bood ze dan ook elke dag voor hem en het hielp. Haar vader werd bezocht door een man en die hem door een simpele aanraking beter wist te maken. Mary stond werkelijk versteld en haar vader gaf hem als dank zijn toestemming om zijn enige dochter te trouwen. Wat hij echter niet wist was dat deze man een engel was die op aarde verschenen was in menselijke vorm, alleen Mary werd daarvan op de hoogte gesteld. Daarom trouwden de twee nooit, ook al zou Mary het alles behalve erg vinden om de rest van haar leven met deze man te delen. Ze gaf zichzelf aan hem voor één nacht. Haar maagdelijkheid verloor ze aan hem en de volgende morgen was hij verdwenen, niet wetend dat hij haar zwanger had achtergelaten. Dit is het begin geweest van Sapphira's verhaal. Mary wist dat Nephilim - zoals ze in de Bijbel genoemd werden - niet toegestaan waren en niet door de hemel geaccepteerd zouden worden. Ook was het feit dat ze seks had gehad voor het huwelijk iets waarvoor ze zich diep schaamde, dus ze liep weg van huis en verdween in de bossen van Sermilla Island. In een klein verlaten huisje aan een zoetwatermeer nestelde ze zich en wist ze net te overleven. Sapphira is daar dan ook geboren.
Het tropische bos is een van de gevaarlijkste plekken op het eiland en niet alleen om de vele dieren die er rondzwieren, maar ook om de vele bovennatuurlijke wezens die in de stad allemaal hun geheim bewaarden. Mary maakte dan ook al gauw haar eigen wapens en haalde er een aantal uit Sermilla waar ze eens in de zoveel tijd kwam om vlug haar benodigdheden te halen voor ze weer in de bossen verdween. De wapens kwamen maar al te goed van pas. Ze trainde zichzelf en dat was hoog nodig want toen Sapphira nog maar tientallen weken oud was, kwam Mary al in contact te staan met een wezen, namelijk een weerwolf. Ze had geluk dat hij het niet op haar gemunt had, want anders had ze het waarschijnlijk niet overleefd, maar er ging een wereld voor haar open. In een boek schreef ze alles wat ze wist over bovennatuurlijke wezens en ze hield de boel goed in de gaten terwijl ze Sapphira opvoedde. Ook jaagde ze voornamelijk op haar eigen eten. Sapphira is dus opgevoed in een omgeving waar de simpelste dingen als eten, douchen en slapen al dingen waren waar ze had voor moest werken. Ze hadden geen watervoorziening dus ze moesten al het water dat ze verbruikten zelf uit het meer tillen en Sapphira wist nooit beter dan dat ze in een hangmat sliep. Het was zwaar, maar ze hadden elkaar. Sapphira leerde al vroeg voor haarzelf te zorgen en naarmate ze opgroeide leerde ze om haar zelf te beschermen. Langzaam ontwikkelden ze haar krachten die van pas kwamen in het overleven.
Jarenlang heeft ze gedacht dat alleen zij en haar moeder bestonden, op de wezens en de dieren na. Totdat haar moeder op een dag niet meer thuiskwam en Sapphira op zoek naar haar ging. Ze wist dat ze op zoek zou gaan naar fruit en dit deed ze altijd in dezelfde regio, dus Sapphira twijfelde niet om daar heen te gaan. Ze trof het lichaam van haar moeder daar aan, verwond door een wezen. Met al haar krachten probeerde ze vol verdriet om haar moeder nog te genezen maar ze was weg. Sapphira was te laat. Sindsdien heeft ze een enorme haat aan wezens ontwikkeld, haast vergetend dat ze er zelf ook één is. Een korte tijd heeft ze nog in het huisje gewoond, maar het was een eenzaam bestaan, dus ging ze langzaam maar beetje buiten het vertrouwde gebied voor haar altijd het einde van haar wereld was geweest. Ze kwam uiteindelijk uit bij de tempels van Sermilla, waar de Temple Knights haar vonden en haar in vertrouwen namen.
De Temple Knights beschouwd ze nu als familie en ze leerde er veel. Ook had ze haar eigen kunsten die ze aan men kon leren en samen bestreden ze het kwaad. Het boek van haar moeder over het bovennatuurlijke hield ze echter voor zichzelf. Ze kreeg een baan in het stadje Sermilla als serveerster bij een eetcafé met terras aan de boulevard en met het geld dat ze verdiende knapte ze haar huis op en kocht ze kleren die niet gemaakt waren van natuurlijke producten. Omdat ze geen huur betaald en nog altijd gewend is om veel van haar eigen spullen te regelen, heeft ze elke maand veel geld over en ze gebruikt een deel hiervan om mensen te helpen die het hard nodig hebben.E X T R A
Behalve omgaan met vele wapens zoals geweren, pijl en boog, zwaarden en vechters- en jaagmessen en nog veel meer, blinkt Sapphira ook uit in vuist tot vuist gevechten, die ook onderdeel van haar trainingen waren.
« Laatst bewerkt op: 01 maart 2016, 16:39:29 door Mischief »
Miserable's twin

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #4 Gepost op: 24 februari 2016, 22:20:31 »

Ysis Mylara Arguros
31-12-1995
Naam: Ysis Mylara Arguros [Iesus Mielaaraa Arguuros]
De stamboom van Ysis' familie ontwortelt ergens in Griekenland, het is daarom ook een soort traditie om alle vrouwen binnen de familie te vernoemen naar figuren uit de Griekse mythologie, zo heet haar jongere zusje bijvoorbeeld Aria (naar Ariadne). Ysis is echter vernoemd naar de Egyptische zonnegodin Isis omdat ze in Egypte geboren is. Mylara is de naam van een tempel waar de eerst ode voor hunters eeuwen geleden is samengesteld, intimi noemen haar wel eens plagend bij haar tweede naam of gekscherend 'Miles' al kan ze dat maar van weinigen hebben. Arguros is haar familienaam, het betekent zilver en dat zie je ook terug in onder andere hun familiewapens. Ysis heeft bijvoorbeeld een pijlenset met zilveren pijlpunten

Leeftijd: 20 jaar
FC: Marie AvgeropoulosSoort: Ysis stamt uit een familie van hunters, dit houdt niet alleen in dat ze scherpere zintuigen heeft maar ook dat zij en haar familie leven volgens de code van de orde. In principe jagen hunters op alles wat bovennatuurlijk is, maar in de loop der jaren hebben verschillende families dat beleid versoepeld en jagen ze slechts op de slechte wezens. Enkele generaties geleden heeft ook de familie Arguros zich bekeerd en aangesloten bij the Temple Knights, hoewel Ysis en haar gezin trouw hebben gezworen aan deze organisatie heerst er toch nog veel wantrouwen jegens hunters. Haar scherpere zintuigen komen goed van pas bij het jagen maar verder moeten hunters het hebben van hun training, en die begint al bij de opvoeding. Ysis is met harde hand opgevoed, de eerste harde levenslessen als hunter begonnen al vroeg. Breek nooit de code en als je bevelen hebt van de orde volg je die op, zijn dé twee vuistregels. Buiten de trainingen die Ysis heeft gekregen van haar familie, is ze ook een jaar in training geweest bij de orde zelf waarna ze een meesterproef afgelegd heeft waar ze niet over mag praten. Nadat ze haar meesterproef gehaald had is ze gebrandmerkt en officieel zelfstandig hunter van de orde.

Behalve dat hunten met alle risico's van dien komt is het bloed van een hunter ook nog eens erg gewild onder bovennatuurlijke wezens. Er kunnen namelijk speciale rituelen mee uitgevoerd worden, zo kan bij toevoeging van de juiste ingrediënten een helingsritueel worden uitgevoerd met het bloed van een hunter. Er wordt daarom nogal een jacht gemaakt op hunters, zelf is het namelijk bij code verboden om vrijwillig bloedoffers te brengen.


Innerlijk: Ysis heeft een hart van goud, ze heeft een hele warme persoonlijkheid. Mensen voelen zich door haar oprechte interesse en vriendelijkheid vaak bijzonder in haar aanwezigheid. Verder is ze iemand die heel passioneel is, ze kan zielsveel van iemand houden en diegene onvoorwaardelijke liefde en vertrouwen geven maar tegelijkertijd kan ze iemand hartstochtelijk haten en dan deinst ze letterlijk nergens voor terug. Haar passie, rechtvaardigheidsgevoel en het feit dat ze bepaald niet vergevingsgezind is en nooit iets vergeet maken Ysis tot een persoon die je niet graag tegen je in het harnas jaagt. Door haar training en ervaring als hunter is ze behoorlijk gehard, ze kan in koele bloede vermoorden (mits ze dit kan rechtvaardigen tegenover de orde en haar geweten) en kent weinig medelijden als het erop aankomt.

De strijd tussen het volgen van haar verstand of haar hart, is er eentje waar Ysis al haar hele leven lang aan onderworpen is. Ze is iemand die denkt voordat ze handelt, ze is berekenend en gereserveerd en je kunt er vergif op innemen dat ieder woord dat uit haar mond komt is afgewogen, iedere beslissing overwogen en iedere handeling overdacht. Ze is rationeel, voorzichtig en strategisch ingesteld en haalt haar successen vaak al uit de voorbereiding. Toch is Ysis nooit in staat geweest om haar emoties buiten spel te zetten, ze probeert zich er niet door te laten leiden maar dit lukt lang niet altijd.


Onder de mensen en goede wezens voelt Ysis zich vaak een beetje onwennig, ze voelt zich überhaupt maar zelden veilig genoeg om ruimte te geven aan een beetje spontaniteit. Hoewel ze zich wel probeert open te stellen voor sociale contacten loopt dit vaak stroef, Ysis kan goed luisteren en is vaak oprecht geïnteresseerd in wat anderen te zeggen hebben wat maakt dat mensen zich snel bij haar op hun gemak voelen. Echter heeft ze zelf een nogal scherpe tong en is ze vaak iets te eerlijk en direct waardoor ze mensen een beetje afschrikt, gesprekken over ditjes en datjes zijn ook niet echt haar sterke kant. Met mensen bij wie ze zich op haar gemak voelt is ze vaak vrij sarcastisch en heeft ze een sterke eigen wil.


Uiterlijk: Ysis heeft een roomblanke huid, in de zon kleurt ze echter snel bij. Haar huid is echter niet meer zo gaaf als dat van een doorgaans meisje van haar leeftijd. Nadat ze geslaagd was voor haar meesterproef is ze gekenmerkt, het teken van de hunters is met een mes in haar huid gekerfd. Ook heeft ze een familiebrandmerk op haar linker schouderblad, verder heeft ze flink wat littekens die haar huid ontsieren, van de meeste weet ze al niet eens meer hoe ze eraan is gekomen. Haar lange donkere haren draagt ze vrijwel altijd in een  ingewikkeld vlechtwerk, waardoor ze inmiddels behoorlijk behendige vingers heeft ontwikkeld. Ze heeft mosgroene ogen waarmee ze met een frisse blik de wereld in kijkt en draagt een familie erfstuk (een zilveren kettinkje met een kleine pijlpunt eraan) altijd onder haar kleding, het kettinkje verschaft haar eveneens toegang tot de kluis van de Arguros en ze is er dus erg zuinig op.

Ysis verschijnt meestal gekleed in een outfit die het haar toestaat om vrij te bewegen, ze is gek op jacks en haar leren laarzen die zich inmiddels naar haar voeten hebben gevormd. Ook zul je haar zelden zonder pijl en boog tegenkomen. Als de gelegenheid daar is zal ze er niet om schromen om in een jurk te verschijnen, ze vindt het namelijk leuk om zich zo nu en dan ook een beetje vrouwelijk en aantrekkelijk te voelen en geniet op dat soort momenten ook wel van aandacht.

Geschiedenis: Hoewel Ysis voor de buitenwereld een normaal leven leidde was dit in werkelijkeheid in stuk ingewikkelder. Al haar hele leven woont Ysis met haar ouders op het eiland, ze kent de burgers dus ook wel redelijk goed, vanzelfsprekend is ze dus ook naar school gegaan. Het sluiten van vriendschappen bleek echter wat lastig voor Ysis want hoewel ze een heel ongeremd en leuk kind was, had ze na school zelden tijd om net als haar leeftijdsgenootjes op straat te spelen, Ysis moest namelijk trainen. In de weekenden nam haar vader haar vaak mee de bossen in om te oefenen of ging ze op intensieve trainingskampen van de orde. Ook had Ysis op jonge leeftijd een beetje een vertekend beeld van de werkelijkheid, de normen en waarden van een hunter zijn namelijk net even wat anders dan die van een doorgaans kind.

Ysis groeide op als een knap meisje dat al op jonge leeftijd vrij volwassen was, ze heeft een twee jaar oudere broer en een zes jaar jonger zusje Aria. Toen Ysis zestien jaar oud was legde haar broer de meesterproef af bij de orde en keerde naar huis terug als volwaardig hunter. Wat echter op dat moment niemand wist was dat hij een affaire had met een engel, zij gebruikte hem om informatie te krijgen over de orde en the temple knights al wist hij dit natuurlijk niet op dat moment. Bovendien maakte haar broer bloedoffers voor haar, daarmee overtrad hij meerdere regels van de orde. Toen dit naar bovenkwam werd hij dan ook onmiddellijk achterhaald en vastgezet in een van de kerkers van de orde. Niet alleen zal hij nooit meer mogen hunten, omdat hij zijn familienaam bevuild heeft is hij van de stamboom geschrapt. Dat betekent dat er nooit meer met een woord over hem gepraat mag worden, Ysis was best wel close met haar broer en heeft het er nog steeds best wel moeilijk mee, hierdoor is de relatie tussen haar en haar ouders ook een stuk grimmiger geworden en op haar achttiende heeft ze dan ook het ouderlijk huis verlaten.

Met haar jongere zusje is ze erg close, Aria is op dit moment 14 en nog vol in training, waar Ysis echter gedreven was om het beste uit zichzelf te halen is Aria dat totaal niet, ze is te zachtaardig en goedgezind om plezier te vinden in het opjagen en vermoorden van wezens en Ysis merkt dikwijls dat Aria niet gelukkig wordt van haar lotsbestemming als hunter. Met haar ouders verloopt het contact op het moment nog stroef, haar vader heeft zich opgeworpen als nieuwe leider van the temple knights en Ysis steunt hem hierin.

« Laatst bewerkt op: 26 februari 2016, 20:31:02 door Soothsayer »
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Perronita

 • *****
 • Berichten: 13.855
 • Darling, I'm a nightmare dressed like a daydream.
  • Bekijk profiel
« Reactie #5 Gepost op: 24 februari 2016, 22:20:53 »
Hahahahaha Kel
Space was just a word made up by someone who's afraid to get too close.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #6 Gepost op: 24 februari 2016, 22:31:49 »
Ik ben enthousiast
Miserable's twin

Eternity

 • *****
 • Berichten: 21.183
  • Bekijk profiel
« Reactie #7 Gepost op: 24 februari 2016, 23:28:54 »
Woehoeee :cheers:
« ''Nothing ever happens like you imagine it will. But then again if you don't imagine, nothing ever happens at all.'' »

Miserable

 • ******
 • Berichten: 43.475
  • Bekijk profiel
« Reactie #8 Gepost op: 24 februari 2016, 23:30:44 »
Okay credits voor Kel! Haha
Mischief's twin   ~   We're the kids your parents warned you about.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #9 Gepost op: 24 februari 2016, 23:37:38 »
Miserable's twin

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #10 Gepost op: 25 februari 2016, 01:26:34 »
Yaaaay hij is er !!

Perronita

 • *****
 • Berichten: 13.855
 • Darling, I'm a nightmare dressed like a daydream.
  • Bekijk profiel
« Reactie #11 Gepost op: 25 februari 2016, 17:33:28 »
Hier komt mijn pretty babe te staan en ik vul de plek lekker in met een beautiful pic, want why not


Space was just a word made up by someone who's afraid to get too close.

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #12 Gepost op: 25 februari 2016, 18:33:24 »
She is beautyy

Miserable

 • ******
 • Berichten: 43.475
  • Bekijk profiel
« Reactie #13 Gepost op: 25 februari 2016, 20:28:27 »
Omg ik lees al deze chars en wil zoooo graag de mijne posten, maar school slokt al mijn vrije tijd op   :saai:
Mischief's twin   ~   We're the kids your parents warned you about.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #14 Gepost op: 25 februari 2016, 21:29:52 »
BITCH IS BACK

En omg Per <333
Miserable's twin

Miserable

 • ******
 • Berichten: 43.475
  • Bekijk profiel
« Reactie #15 Gepost op: 25 februari 2016, 22:29:18 »

'Alice Lauren Kingston'

Leeftijd: 21 jaar, in vampierjaren is ze nog een 'youngster'
Wezen: Culebra (Vampier)
Face Claim: Phoebe Tonkin

Uiterlijk
Alice heeft bruingroene ogen, die voortdurend switchen tussen Karamelbruin met een groene tint naar intens donkergroen met een bruine tint. Dit hangt echter af van hoe ze zich voelt én wat voor kleding ze draagt. Haar huid lijkt al snel bleek uit te slaan, maar ze straalt nooit een ongezonde kleur uit. Alice heeft lang, donkerbruin -tegen zwart aan- haar wat haar gezicht siert door de slag in de onderkant. Ze probeert er altijd zo goed mogelijk uit te zien én probeert haar beste beentje voor te zetten als het op fashion aan komt. Ondanks haar tengere figuur heeft ze wel mooie vrouwelijke rondingen. Het maakt dan ook vrij weinig uit wat Alice aan doet, ze ziet er altijd uit als of ze net van een photoshoot af komt.Innerlijk
Als aan Alice gevraagd zou worden hoe andere mensen haar zouden zien, zou ze dit niet weten. Simpel weg omdat het haar vrij weinig interesseert wat andere mensen over haar zeggen of denken. Alice heeft een duidelijke mening en een sterke persoonlijkheid. Haar emoties spelen een belangrijke functie in hoe ze zich gedraagt. Zo kan ze van extreem introvert, zo veranderen in wild-style extrovert. De mensen in haar omgeving dragen hier ook hun steentje aan bij. Zo kan Alice bijvoorbeeld scherp uit te hoek komen, vol arrogantie en met een duidelijke mening. Of ze houdt zichzelf op de achtergrond en is de stilste persoon in de kamer.

Andere mensen zullen haar beschrijven als direct, eigenzinnig, eigenwijs, avontuurlijk, aanwezig en mysterieus. Dit zijn dan ook meteen een aantal eigenschappen waar Alice zich geheel in kan vinden. Alice komt soms ongeïnteresseerd over, volledig losgekoppeld van de realiteit. Om reëel te blijven, als ze moest kiezen tussen een fles Vodka of het aanhoren van alle problemen in deze verdrinkende wereld, weten we allemaal wel wat we zouden kiezen toch? Alice is heel impulsief, dit kan zowel negatief of positief uitpakken. Ze is een echte doener en denkt dan ook nooit na over welke consequenties er na haar acties kunnen voorkomen. Mensen beschrijven Alice ook als geheimzinnig... Geheimzinnig zijn is dan ook meteen één van haar specialiteiten.

Maybe I put the walls up to see if anyone will have the balls to break them down, or maybe I'm just naturally afraid of everyone. It's in my nature, I don't want to get hurt emotionally so I just block it all off. Besides all that emotional bull, I'm pretty sarcastic, with a bittersweet, love or hate, kind of personality. Either people find me funny, or they hate my existence. Which is fine, because honestly I don't care what they think.


« Laatst bewerkt op: 28 februari 2016, 19:38:40 door Miserable »
Mischief's twin   ~   We're the kids your parents warned you about.

Miserable

 • ******
 • Berichten: 43.475
  • Bekijk profiel
« Reactie #16 Gepost op: 25 februari 2016, 22:43:52 »'Nathaniel Jordan Davenport'

FC: Chace Crawford
Leeftijd: 25 jaar
Wezen: Hunter
Mischief's twin   ~   We're the kids your parents warned you about.

Perronita

 • *****
 • Berichten: 13.855
 • Darling, I'm a nightmare dressed like a daydream.
  • Bekijk profiel
« Reactie #17 Gepost op: 25 februari 2016, 22:55:29 »
Oh my god Chace :wub:
Space was just a word made up by someone who's afraid to get too close.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #18 Gepost op: 26 februari 2016, 00:42:41 »
Ik vind Nathaniel nu al leuk <3
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #19 Gepost op: 26 februari 2016, 01:25:02 »
Santanico is af!
Miserable's twin

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #20 Gepost op: 26 februari 2016, 08:58:22 »
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #21 Gepost op: 26 februari 2016, 21:49:36 »
Ysis is leuk Soph! Ik heb een ideetje voor in de toekomst, ga je nu appen!
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #22 Gepost op: 26 februari 2016, 21:50:24 »
WHAHAHA ik typte serieus vork als verificatiecode
Miserable's twin

Perronita

 • *****
 • Berichten: 13.855
 • Darling, I'm a nightmare dressed like a daydream.
  • Bekijk profiel
« Reactie #23 Gepost op: 26 februari 2016, 21:58:43 »
Hahahaha omg Kel laughing7.

Meh, ik wou deze avond aan mijn char zitten, maar voel me echt heel erg slecht en koorts en shit, dus lukt niet
Space was just a word made up by someone who's afraid to get too close.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #24 Gepost op: 26 februari 2016, 23:45:06 »
Aw beterschap!  :huglove:
Het heerst nogl, ik ben ook niet echt lekker.
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #25 Gepost op: 26 februari 2016, 23:54:48 »
Richie is nu wel af zo'n beetje. Mis ik nog een geschiedenis met iemand in z'n beschrijving?
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #26 Gepost op: 28 februari 2016, 13:24:48 »
Vanavond gaan we open oke?
Miserable's twin

Miserable

 • ******
 • Berichten: 43.475
  • Bekijk profiel
« Reactie #27 Gepost op: 28 februari 2016, 17:58:17 »
Mischief's twin   ~   We're the kids your parents warned you about.

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #28 Gepost op: 28 februari 2016, 20:14:31 »
dit wordt mijn 'slechte' wezen xNorthern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #29 Gepost op: 28 februari 2016, 20:15:25 »
en mijn andere char (mens)Perronita

 • *****
 • Berichten: 13.855
 • Darling, I'm a nightmare dressed like a daydream.
  • Bekijk profiel
« Reactie #30 Gepost op: 28 februari 2016, 20:45:39 »
Aw beterschap!  :huglove:
Het heerst nogl, ik ben ook niet echt lekker.

Thanks nog :huglove:
Space was just a word made up by someone who's afraid to get too close.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #31 Gepost op: 28 februari 2016, 21:05:34 »

Richard
Het was alsof er iemand in een wespennest geprikt had. Van alle kanten verlieten vele verschillende wezens het gebouw dat eeuwen lang Prison X genoemd was en het klonk alsof de hel losbrak. Geschreew, geblèr, knallen en niet-menselijke geluiden klonken en ik probeerde mezelf te beschermen tegen de gedaanten die voorbij flitsen. Ze waren levensgevaarlijk en dat wist ik, toch deden ze me niks. Ongeveer twee minuten duurde het voordat het allemaal weer doodstil was en met een snelle ademhaling en grote ogen keek ik om me heen. "Ongelofelijk," bracht ik verbijsterd uit, tot dat ik pas echt verstijfde van ongeloof. Mijn blik vond de silhouette van een jong uitziende vrouw die in rustige passen op me af kwam lopen en ik wist het gelijk. Er was geen twijfel mogelijk. Het was haar. Ze was écht. Ik kon geen woorden uitbrengen en er ging van alles door me heen, onder andere een enorm gevoel van opluchting. "Thank you Richard," zei de brunette nadat ze voor me tot stilstand was gekomen en ze kort haar hand op mijn wang had gelegd. Vervolgens ging haar blik uit naar Alice, wie ze een kort glimlachje bood voordat ze net als de andere wezens wegsnelde als een flits. Even nam ik de tijd om uit te hijgen en om de verwoeste omgeving te bekijken, voordat mijn ogen die van Alice vonden. "We did it Alice," zei ik, waarna er oprechte blijdschap op mijn gezichtsuitdrukking leesbaar was. Mijn lippen krulden zich tot een schuine grijns en ik schudde mijn hoofd met ongeloof.
Miserable's twin

Miserable

 • ******
 • Berichten: 43.475
  • Bekijk profiel
« Reactie #32 Gepost op: 28 februari 2016, 21:37:15 »

Alice
Vol ongeloof keek ik toe hoe er van alle kanten 'wezens' uit het gebouw braken. De geluiden om ons heen waren oorverdovend en ik moest moeite doen om alles scherp te stellen. Hoewel ik er zeker van was dat Richard zichzelf prima kon beschermen, wilde ik voor de zekerheid bij hem in de buurt blijven. We waren ten slotte en team en waren dit 'project' met zijn tweeën aangegaan. Pas toen er een jonge vrouw op ons af kwam gelopen, liet ik zijn hand los. Het duurde me maar enkele seconden eer ik besefte wie deze vrouw was. Ik grijnsde vol ongeloof en keek toe hoe het tafereel voor mijn neus plaats vond. Zo gefascineerd dat ik was, volgde ik niet eens het gesprek dat naast me plaats vond. Pas toen ik mijn naam hoorde, had Richie weer mijn aandacht. "I told you we could do it," grijnsde ik, terwijl ik mijn hand op zijn schouder legde en er een kneepje in gaf. "We zijn een goed team, al zeg ik het zelf," grinnikte ik zacht. Uit het niets werd mijn aandacht getrokken door een grote flits bij de lantaarnpalen van het gebouw. Een oorverdovende knal was te horen en de verlichting van de gevangenis ging uit. Ik draaide mijn gezicht in Richie's richting en keek hem vragend aan. "Is this part of the plan?"

Mischief's twin   ~   We're the kids your parents warned you about.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #33 Gepost op: 28 februari 2016, 22:19:11 »

Richie
Niemand wist wat er nu ging gebeuren, maar het boeide me niet. Het zag er in mijn hoofd nu alleen maar rooskleurig uit. Ik had geen idee wat voor wezens er nu in de stad waren vrijgelaten, maar ik was ervan overtuigd dat ik mezelf kon beschermen. Op het moment dat Alice in mijn schouder kneep, deed ik een stap naar toe om mijn arm over haar schouder te slaan en ik keek haar van opzij aan. Met nog altijd dezelfde grijns op mijn gezicht schoof ik mijn bril verder op mijn neus - die ik in dit geval droeg om de missie zo gefocust mogelijk in te kunnen gaan en met succes. "Never doubted that," antwoordde ik, voor mijn blik getrokken werd naar de lichten die uitvielen. Ik schrok niet, sterker nog - het was best logisch. "Kortsluiting in de energiecentrale," stelde ik droogjes en zorgeloos vast. "Prison X is een grote stroomverbruiker. Een probleem daar betekent al gauw een probleem voor het hele eiland. Ik heb de kabel geblokkeerd naar gevangenis toe, waardoor het grootste deel van het beveiligingssysteem is weggevallen."
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #34 Gepost op: 28 februari 2016, 22:22:19 »

Is het raar dat ik dit extreem aantrekkelijk vind?
Miserable's twin

Miserable

 • ******
 • Berichten: 43.475
  • Bekijk profiel
« Reactie #35 Gepost op: 28 februari 2016, 22:50:32 »
nope, i like it too! haha
Mischief's twin   ~   We're the kids your parents warned you about.

Miserable

 • ******
 • Berichten: 43.475
  • Bekijk profiel
« Reactie #36 Gepost op: 29 februari 2016, 00:00:50 »
Alice
Met een kleine glimlach keek ik toe hoe Richard zijn bril opnieuw terug op zijn neus schoof. Zijn arm was inmiddels om me heen geslagen. Het gaf waarschijnlijk een mooi plaatje zo, twee mensen die samen stonden toe te kijken hoe alle gevangenen uit een platgelegde gevangenis ontsnapten. "Kan je je voorstellen dat sommige van hun hier al eeuwen zitten?" vroeg ik, terwijl ik afkeurend mijn hoofd schudde. Ik luisterde naar Richie's verhaal en en knikte daarna ter bevestiging dat ik het begreep. De euforie van net viel nog steeds van mijn gezicht af te lezen, waarbij ik opnieuw mijn tanden een stukje ontblootte tot een grijns. "We zouden iets moeten gaan drinken om te vieren dat onze missie geslaagd is." Ze zouden ons trouwens dankbaar moeten zijn, dank zij ons kunnen er een hoop kosten worden bespaard omtrent de energie nu," grinnikte ik.
Mischief's twin   ~   We're the kids your parents warned you about.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #37 Gepost op: 29 februari 2016, 01:07:47 »

Richie
Haar vraag liet me denken aan hoe dit voor de wezens zou moeten zijn om na zo lang in gevangenschap te hebben geleefd, eindelijk op vrije voeten te zijn. Het zou onbeschrijfelijk vrij moeten voelen. Zelfs ik voelde me al zo en dat terwijl ik maar enkele weken 'gevangen' had gezeten in het web wat Santanico Pandemonium heette. Het liet me automatisch ook even aan Seth denken, die nu wel nog steeds vast zat. Nu dit me gelukt was, was ik ervan overtuigd dat ik hem ook kon bevrijden, maar wilde ik dat? "Nauwelijks," beantwoordde ik na een korte stilte eindelijk haar vraag en vluchtig streek mijn tong langs mijn lippen. "Drinken als in alcohol of drinken als in bloed?" vroeg ik haar, wat ik wel een terechte vraag vond naar deze avond. "Want voor het laatste pas ik." Nee, ik was blij als mens en ondanks dat ik bloed niet verafschuwde, hoefde ik het niet in mijn glas te hebben. "Ik zou er niet zo zeker van zijn dat allen van hen hun dank zullen betuigen. Sterker nog, ik ben ervan overtuigd dat een groot deel van hen het niets kan schelen." Zoals ik liet blijken was ik sceptisch, maar dat was ik ook tegenover de Temple Knights. Ik wilde geen kant kiezen, niet omdat ik kon kiezen en niet omdat ik het nut ervan inzag. "But let's go and see for ourselves," opperde ik terwijl ik naar het meer bevolkte deel van het eiland wees.
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #38 Gepost op: 29 februari 2016, 01:08:32 »
Had je mn signature nou al gelezen Mies
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #39 Gepost op: 29 februari 2016, 01:09:10 »
Jezus bij elk bericht vergeet ik die verificatie te doen. Het is echt strontirritant
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #40 Gepost op: 29 februari 2016, 13:48:04 »
Yo chicks
Miserable's twin

Miserable

 • ******
 • Berichten: 43.475
  • Bekijk profiel
« Reactie #41 Gepost op: 29 februari 2016, 14:27:59 »
Had je mn signature nou al gelezen Mies
omg nee! die lees ik nu pas haha, super cute! <3
Mischief's twin   ~   We're the kids your parents warned you about.

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #42 Gepost op: 29 februari 2016, 14:38:43 »
ik wil spelen mehh

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #43 Gepost op: 29 februari 2016, 14:39:39 »
Ik wil met Santanico spelen. Sapph ook maar die is nog niet af
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #44 Gepost op: 29 februari 2016, 14:40:04 »
S E R M I L L A   I S L A N D

Het Thaise Island ligt een eindje van het land af en is alleen te bereiken per boot. Dat is dan ook de reden dat de eerste indruk van Sermilla Island altijd bij de haven is. Sermilla Sea Port is de plek van import en export van het eiland en daardoor een erg belangrijke plek op het eiland - dat van toerisme en levensmiddelen van buiten af leeft. Op het eiland bevindt zich het stadje Sermilla en verder is het een en al rotsachtig gebergte en tropisch bos. De lijst met verschillende dieren die er dus te vinden zijn, is dan ook eindeloos. Er zijn tientallen toeristische praktijken opgericht zoals bergbeklimmen, een tocht door de jungle met een gids, snorkelen, duiken, zwemmen met dolfijnen, cruisetochten en noem het maar op. Ook bruist het stadje van verschillende met souvenirs en nog veel meer. De toeristen en inwoners zelf komen niets te kort. Verder is de allerbelangrijkste toeristentrekker de zeven historische tempels op het eiland en de vele beelden en kunstwerken die eeuwen geleden zijn gemaakt op dit eiland. De geschiedenis gaat namelijk ver terug. Men geloofde vroeger dat het eiland heilig was omdat er vele onverklaarbare dingen zijn gebeurd. Hierover is alles te vinden in The Museum of Sermilla.


Op het eiland wordt voornamelijk Engels gesproken doordat er vrij weinig mensen zitten die honderd procent Thais zijn en omdat mensen van allerlei verschillende landen zich er bevinden. Verder is het weer tropisch, dat betekent dat het gelijk ontzettend gaat veel regent als de er druppels uit de lucht komen en dat het eigenlijk nooit onder de 23 graden is. Verder wonen er zo'n 30.000 mensen exclusief de vele mensen met vakantiehuizen daar en de toeristen.Wat vinden jullie?
Miserable's twin

Miserable

 • ******
 • Berichten: 43.475
  • Bekijk profiel
« Reactie #45 Gepost op: 29 februari 2016, 14:43:14 »
Alice
Met gefronste wenkbrauwen keek ik in Richie's richting. "Drinken als in alcohol natuurlijk. Hoewel je opmerking op dit moment erg gepast is moet ik je meegeven dat de smaak van alcohol voor alsnog het beste blijft," mompelde ik, terwijl ik ongegeneerd met mijn ogen rolde. "Dat ik een vampier ben betekend niet meteen dat ik niet meer kan genieten van een heerlijk alcoholisch drankje." Mijn ogen volgden de laatste flitsen, tot er geen enkeling meer over was. Hoofdschuddend haalde ik mijn schouders op. "Eerlijk gezegd, mij ook niet. Wij hebben beiden ons doel bereikt in ieder geval én wat daar van komt zien we vanzelf wel toch." Mijn mondhoeken krulden omhoog toen ik nogmaals Richard's blik zocht. "Let's do this," mompelde ik, terwijl ik me omdraaide en we richting de stad liepen.
Mischief's twin   ~   We're the kids your parents warned you about.

Miserable

 • ******
 • Berichten: 43.475
  • Bekijk profiel
« Reactie #46 Gepost op: 29 februari 2016, 14:56:41 »
Goedgekeurd Kel!
Mischief's twin   ~   We're the kids your parents warned you about.

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #47 Gepost op: 29 februari 2016, 15:09:17 »

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #48 Gepost op: 29 februari 2016, 15:14:37 »

Richie
"Daar kan ik enkel mee instemmen," grijnsde ik, al waren ook behoorlijk lekkere niet-alcoholische beverages. Ik liet mijn arm van haar schouder af glijden en stopte mijn handen in de broekzakken van mijn tuxedo. In kalme passen liep ik richting het pad naar Sermilla, dat ons door een stuk jungle zou leiden en ik bleef haar aankijken. "En je hebt gelijk, we zijn inderdaad een goed team." Niet zo'n goed team als mij en Seth, maar dat was ook niet mogelijk in zo'n korte tijd. Wie had dit ooit gedacht dat ik samen zou werken met een vampier. "Laten we richting de haven gaan, daar zijn de leukste bars," opperde ik en enkele minuten later kwamen we Sermilla al binnen.
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #49 Gepost op: 29 februari 2016, 15:15:20 »
Oké mooi zo haha. Als iemand nog toevoegingen weet laat maar weten.
Miserable's twin

Miserable

 • ******
 • Berichten: 43.475
  • Bekijk profiel
« Reactie #50 Gepost op: 29 februari 2016, 15:16:14 »
Kijk even hoe origineel mijn signature is Kel ahaha
Mischief's twin   ~   We're the kids your parents warned you about.

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #51 Gepost op: 29 februari 2016, 15:19:23 »
soph dit is te perfectMischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #52 Gepost op: 29 februari 2016, 15:20:50 »
Kijk even hoe origineel mijn signature is Kel ahaha

Yas nu zijn we officieel twins
Miserable's twin

Miserable

 • ******
 • Berichten: 43.475
  • Bekijk profiel
« Reactie #53 Gepost op: 29 februari 2016, 15:25:46 »
Alice
"Het is fijn om zo goed op één lijn te zitten," grinnikte ik, terwijl ik in een rustig tempo met Richie mee liep richting het stuk jungle, wat ons uiteindelijk naar Sermilla moest leiden. Mijn mondhoeken krulden omhoog tot er een klein, geamuseerde grijns op mijn gezicht verscheen. "It's a pleasure to hear that." Ik vervolgde mijn passen over het pad en bedacht me daarmee dat ik natuurlijk veel sneller bij de haven kon zijn dan nu met lopen. Ik schudde mijn hoofd om de gedachten uit mijn hoofd te zeven en wierp nog een blik op Richie."Remember this, as far as you know, I'm just a human. Right?" Ik wachtte op antwoord terwijl we dichter bij de bars kwamen. Zo ver als ik kon zien zag het er uit zoals normaal.
Mischief's twin   ~   We're the kids your parents warned you about.

Miserable

 • ******
 • Berichten: 43.475
  • Bekijk profiel
« Reactie #54 Gepost op: 29 februari 2016, 15:27:55 »
wow het is serieus zo raar om in het Engels te typen. Ik ben vanuit mijn business plan op school gewend om alles voluit te schrijven, dus it is, we are, do not etc ipv It's, We're and don't... it's just weird... :')
Mischief's twin   ~   We're the kids your parents warned you about.

Miserable

 • ******
 • Berichten: 43.475
  • Bekijk profiel
« Reactie #55 Gepost op: 29 februari 2016, 15:28:40 »
Yas nu zijn we officieel twins

 :cheering:  :partyman: :cheering:  :cheers: :cheering:
Mischief's twin   ~   We're the kids your parents warned you about.

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #56 Gepost op: 29 februari 2016, 15:37:44 »Ysis Arguros
"Ysis alsjeblieft," was de haast smekende begroeting van mijn moeder zodra ik de deur open zwaaide, ik klemde mijn kaken op elkaar, voordat een bijtend weerwoord mijn lippen kon bereiken zag ik vanuit mijn ooghoeken Aria bovenaan de trap staan. "Hé kleine, kom hier," glimlachte ik zonder verdere aandacht te schenken aan mijn moeder, ik had die vrouw zonder een greintje angst of emotie de meest gevaarlijke wezens zien omleggen maar zodra het om de orde ging leek ze het te besterven. In een soepele beweging tilde ik Aria op mijn arm, tegelijkertijd kromp ik ineen van de pijn waardoor ik haar bijna weer liet zakken, het was gemakkelijk om de schotwond in mijn schouder te vergeten, ook al was dat de gehele reden dat ik nu zo diep in de nesten zat. Met een geruststellend glimlachje keek ik in Aria's reebruine ogen en woelde even door haar, haren. "Ys je kunt deze mensen echt niet laten wachten," mompelde mijn moeder dringend terwijl ze een vuile streep van mijn wang probeerde te vegen. Ik was rechtstreeks uit het woud hiernaartoe gekomen, hunters onder elkaar moest geen probleem vormen, maar de afkeurende blik die ik moest incasseren van mijn moeder zei wat anders. Langzaam liet ik mijn zusje op de grond zakken, rechtte mijn rug en liep richting de woonkamer. Mijn vader zat in zijn fauteuil en naast elkaar op de sofa zaten twee lange mannen in pak gestoken, bestuursleden. Verward fronste ik mijn wenkbrauwen, ik vroeg me af waarom de leden van het bestuur persoonlijk langs zouden komen voor zo'n klein vergrijp. "Ysis Mylara Arguros?" vroeg de linker, terwijl hij me een strak knikje gaf en vervolgens naar de stoel tegenover hem gebaarde alsof ik hier niet in mijn ouderlijk huis was. "Ysis is prima," verbeterde ik hem, wat me op een strenge blik van zowel mijn vader als de twee mannen kwam te staan. "Klopt het dat Richard Gecko afgelopen maand je target was?" vroeg nu de rechter man, ik hoefde alleen een verklaring af te leggen had mijn vader gezegd, maar aan de gespannen sfeer en de manier waarop de vragen gesteld werden voelde ik dat er meer achter school. "Hij was een van mijn targets ja," knikte ik eigenwijs, het was niet alsof ik de hele maand alleen maar achter Richie aan had gezeten. "En het klopt ook dat hij je buurjongen is?" "Was," verbeterde ik hem ad rem, wat me wederom op een zure blik kwam te staan. "En jullie waren goed bevriend?" "Correct," knikte ik blij dat ik het nuanceverschil van verleden tijd niet opnieuw hoefde te verbeteren, het had ook geen zin om hier omheen te draaien, dit was allemaal geen nieuwe informatie voor de orde. "Toen je bevolen werd om hem te vermoorden, had je twijfels bij dit bevel?" Ik keek even vluchtig naar mijn vader Myla als ze vragen of je getwijfeld hebt dan lieg je hoor je me, je liegt. Hij keek me doordringend aan, voor hem was dit niet de eerste keer dat de orde een van zijn kinderen onder vuur nam, mijn oudere broer twee jaar geleden en nu ik, ik zag de herinneringen in zijn ogen maar toch draaide ik me naar de twee mannen op de sofa en keek ze strak aan. "Natuurlijk twijfelde ik," verklaarde ik langzaam "we hebben een code, we vermoorden geen mensen, Richie is een mens." De mannen wisselde een blik uit en direct wist ik dat ik een fout gemaakt had, niet eens zozeer door de waarheid te zeggen door het gebruiken van zijn bijnaam, Richie. "Je was nooit van plan om hem te vermoorden?" Ik hield mijn blik strak op de mannen gericht, niet in staat om mijn vader onder ogen te komen. Het was niet langer een vraag, meer een constatering, onjuist dat wel "ik was zeker wel van plan om hem te vermoorden, ik had geen begrip voor het bevel dat wil niet zeggen dat ik niet van plan was om het uit te voeren," antwoordde ik fel en verontwaardigd. "En toch heb je hem niet vermoord, aarzelde je?" Het was tijd om te liegen "Nee, hij schoot voordat ik hem had kunnen elimineren en is toen ontkomen," verklaarde ik rustig. "Klopt het dat je van al je targets er nog nooit een gemist hebt?" Wederom vroegen ze naar de bekende weg, dit hadden ze al lang van tevoren uitgezocht. "Dat klopt, dus ik vraag me af waarom er zo'n probleem wordt gemaakt van een foutje," verweerde ik mezelf met gefronste wenkbrauwen, hunters haalden lang niet allemaal hun target. "Uitzonderlijk, de meest gevaarlijke en snelle wezens heb je weten te pakken maar een mens kon je niet neer krijgen," glimlachte een van de twee zogenaamd verbaasd. Alsof ze het ingestudeerd hadden stonden de mannen tegelijkertijd op, schudden mij de hand en met de opmerking dat ik nog van ze zou horen verlieten ze het pand. Het gezicht van mijn vader stond op onweer en mijn moeder keek alsof ze ieder moment in tranen uit kon barsten. Ik had hier absoluut geen trek in. "Ik moet gaan," meldde ik met een blik op de klok, "ik heb een sessie met Kieran aangevraagd en ik ben laat," zei ik meer tegen mijn moeder dan tegen m'n vader. Vervolgens beende ik naar buiten en stapte in de oude kever die ik van de schroothoop had gered, in een gevaarlijke rotvaart die de snelheidslimieten van mijn roestbak tartten reed ik richting prison X. Ik stond ergerlijk lang voor een stoplicht te wachten toen opeens een donkere sluier over de stad trok en het eiland in duister leek te verhullen. "What the fuck," mompelde ik zachtjes waarna ik de auto afzette en naar het lange mes op de achterbank tastte.
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Miserable

 • ******
 • Berichten: 43.475
  • Bekijk profiel
« Reactie #57 Gepost op: 29 februari 2016, 15:42:38 »
& BAM! meesterwerk van Soph op mijn beeldscherm :naughty:
Mischief's twin   ~   We're the kids your parents warned you about.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #58 Gepost op: 29 februari 2016, 15:45:45 »

Richie
Met een kort gegrinnik trok ik mijn wenkbrauwen op en keek ik kort naar het pad dat voor me lag. "Ride or die, my friend. Kinda like Bonnie 'n Clyde," zei ik impulsief. "A platonic one, of course." Alleen lieten wij tientallen kwaadaardige wezens los op het eiland in plaats van dat we banken beroofden. De vraag die ze onderweg stelde, snapte ik niet gelijk. Even keek ik haar onderzoekend aan, waarmee ik tot de conclusie kwam dat ze het vast niet letterlijk bedoelde. "Don't worry, I don't know nothing," verzekerde ik haar. "Just a normal girl."
Miserable's twin

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #59 Gepost op: 29 februari 2016, 15:47:27 »
& BAM! meesterwerk van Soph op mijn beeldscherm :naughty:
hahaah ja vooral omdat ik even een hele lange conversatie moest uitwerken etc.  maar ik heb u geappt
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #60 Gepost op: 29 februari 2016, 15:50:47 »
en t gaat over Richie Kel

WAAROM MOET IK DE HELE TIJD DIE KUTVRAAG BEANTWOORDEN
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #61 Gepost op: 29 februari 2016, 15:52:00 »
soph dit is te perfectIt's gonna happen
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #62 Gepost op: 29 februari 2016, 15:54:45 »
en t gaat over Richie Kel

WAAROM MOET IK DE HELE TIJD DIE KUTVRAAG BEANTWOORDEN

Ily het is perfect
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #63 Gepost op: 29 februari 2016, 15:57:07 »
Ik heb een idee voor iets wat er kan gebeuren in de toekomst omg ik ga je appen Soph
Miserable's twin

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #64 Gepost op: 29 februari 2016, 15:59:05 »
Yaaas :rocker:

zo nu ga ik lekker trainen en vanavond wil ik meeten
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Miserable

 • ******
 • Berichten: 43.475
  • Bekijk profiel
« Reactie #65 Gepost op: 29 februari 2016, 16:10:43 »
hahaah ja vooral omdat ik even een hele lange conversatie moest uitwerken etc.  maar ik heb u geappt
i'm sorry, ik ben echt met 100 dingen tegelijk bezig dus ben niet zo snel haha :')

Ik heb nu drie meets lopen, probeer ondertussen ook een beetje aan school te werken want daar moet ik thuis echt aandacht aan besteden en ik ben ook echt addicted to gossip girl dus hier en daar tussendoor moet ik ook écht effe een episode kijken. FORGIVE ME.
Mischief's twin   ~   We're the kids your parents warned you about.

Miserable

 • ******
 • Berichten: 43.475
  • Bekijk profiel
« Reactie #66 Gepost op: 29 februari 2016, 16:34:34 »
Alice
Een kort gegrinnik was uit mijn mond te horen, als reactie op het Bonnie 'n Clyde verhaald. "Sort of," grijnsde ik. Toch was het niet helemaal vergelijkbaar met elkaar, onze versie leek in mijn ogen nog mild. Ik stond even stil toen hij me de bevestiging gaf dat hij van niets zou weten. Ik trok mijn mondhoeken omhoog en gaf hem een dankbaar knikje. "I knew i could count on you," zei ik en ik streek een pluk haar uit mijn gezicht weg achter mijn oor. "Just a normal girl," herhaalde ik zijn woorden. Nog steeds moest ik aan het idee wennen dat ik alles behalve 'a normal girl' was. Ik schraapte mijn keel en liep richting de eerste en beste deur van de pub die het dichtstbijzijnd was. "Wat is het hier donker, zijn die lantaarnpalen normaal gesproken niet gewoon aan?"
Mischief's twin   ~   We're the kids your parents warned you about.

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #67 Gepost op: 29 februari 2016, 16:40:19 »
     


Kieran Knight

Leeftijd: 23 jaar
Wezen: Weerwolf
Fc: Ricky Whittle

Innerlijk
Door grote, pijnlijke gebeurtenissen in zijn verleden (zie geschiedenis) is zijn goede aard helemaal verdwenen naar de achtergrond. Hierdoor is zijn innerlijk verandert en heeft hij voornamelijk zijn emoties uitgeschakeld. De lieve jongen die niets kwaads in zich heeft bestaat niet meer. Kieran is geen jongen die altijd even goed na denkt voordat hij iets doet. Hij hoeft geen twee keer na te denken om iemand te moorden aangezien hij daar geen enkel probleem mee heeft. Dit zorgt er wel voor dat niet altijd alles foutloos verloopt en het is al meerdere keren erg uit de hand gelopen. Een koppig type is Kieran wel, hij zou nooit toegeven aan iemand als de ander gelijk heeft. Door zijn harde karakter blijven mensen liever uit zijn buurt voordat ze een poot kwijt zijn of iets dergelijks. Kieran is ook redelijk stil is en zijn ogen vertellen soms meer dan zijn lippen doen. Hij vertrouwt anderen niet zo gauw, maar zelf is hij ook niet echt te vertrouwen. Alhoewel hij zijn emoties volledig heeft uitgeschakeld, heeft hij wel nog vele nachtmerries en rusteloze slaap.


Geschiedenis
Van kleins af aan heeft Kieran al geleerd om sterk op zijn eigen voeten te staan. Zijn vader is in een gevecht om gekomen. Kieran heeft het hier moeilijk mee gehad, maar heeft er ook vrede mee kunnen sluiten. Een sterke band met zijn moeder heeft hij nooit gehad en deze band werd alleen maar slechter na de dood van Kieran zijn vader. Ze zagen elkaar bijna nooit meer, soms één keer in de maand, soms zelfs drie maanden niet. Beiden deden ze ook geen moeite om het op te bouwen. Sinds de dood van zijn vader heeft het voor hem gevoeld alsof hij wees was en er alleen voor stond.

Tot hij op een dag een meisje tegen kwam terwijl hij door de bossen aan het rennen was. Ze bleek gewond te zijn, zonder nadenken nam hij haar mee naar zijn kleine huis in het bos. Hij verzorgde haar verwondingen, gaf haar eten en te drinken en hadden conversaties met gebaren. Ze wisten niet echt van elkaar wie ze waren, maar Novélia voelde zich daar vreemd genoeg op haar gemak. Zolang ze gewond/ziek was en niet echt verre afstanden kon lopen, zat er niets anders op dan bij hem te blijven aangezien Kieran haar onderdak aanbad voor zolang ze nodig had. Het frustreerde Kieran wel eens dat ze niet gewoon konden spreken en dus ging hij haar taal leren te spreken met hulp van haar. Hij ontwikkelde gevoelens voor haar en naar mate de tijd verstreek voelde het voor hem alsof Novélia haar soulmate was. Kieran zou alles voor haar over hebben als zij maar gelukkig was. Hij zou niet weten hoe het zonder haar zou moeten zijn geweest totdat ze onvrijwillig werden gescheiden uit elkaar. De moeder van Ysis is hier voornamelijk de schuldige van. Zij nam Novélia gevangen en Kieran wist nog te ontvluchten, maar het liefste wilde dat hij was mee genomen in plaats van Novélia die hij zoveel lief heeft. Met pijnsteken in zijn hart verloor hij zijn liefste en dierbaarste, de persoon waarvoor hij zo ongeveer voor leefde.


Het verdriet was hem veel te veel. Hij kon er niet mee leven dat ze niet meer bij hem was. Kieran voelde zich hiervoor verantwoordelijk en schuldig dat hij blijkbaar niet hard genoeg heeft gevochten om haar terug te krijgen uit de handen van die vreselijke vrouw die haar zomaar van hem af pakte. Het kwelde hem dat hij geen idee had wat ze met haar gingen doen (hij had natuurlijk wel ideeën), of ze nog leefde, of ze nog vaak aan hem dacht etc. De lijst was eindeloos lang en hij kwelde zichzelf er alleen maar mee. Twee maanden lang heeft hij zichzelf verwaarloosd tot hij besloot om zijn emoties volledig uit te zetten, omdat hij er gewoonweg niet mee kon leven. Misschien een zwakke keuze geweest, maar voor hem voelde dat het beste op dat moment. Hij wilde wraak nemen. Zo heeft hij delen van dorpen uitgemoord en is hij hierin iets te enthousiast geweest en overbodig bloed gegoten, maar het voelde goed en in tijden had Kieran zich niet zo fantastisch gevoeld als toen. De controle was hij volledig kwijt geraakt en zijn werk was niet altijd zo goed uitgewist waardoor hij op ten duur ook gevangen werd.


Wanneer hij in de gevangenis was, besefte hij pas hoe erg het wel niet voor Novélia heeft moeten zijn. Op dat moment dacht hij weer voor het eerst zo scherp aan haar, wat alleen maar meer woede opwekte voor de vijanden die hem gevangen hadden gezet. Ze martelde hem voor meer informatie over de wezens, persoonlijk informatie en meer. Ze strafte hem ook voor zijn daden die hij had aan gericht. Hoe erg ze hem ook toe takelde, Kieran opende zijn mond niet. Ze zette Ysis op hem, misschien had een vrouw zoals zij meer invloed op hem. Hij leek iets in haar te herkennen en wanneer haar achternaam viel, wist hij het. De dochter van de vrouw die Novélia drie jaar geleden mee genomen heeft. Hij was kwaad en zei steeds fluisterend of hij Novélia mocht zien of ze nog leefde. Alleen dan zou hij praten zei hij, maar de mensen waaronder Ysis wisten wel beter dat hij alsnog niets zouden zeggen. Kieran weet altijd nog niet of Novélia leeft, hoe het met haar is, maar hij zou een moord doen om haar weer te kunnen zien. Hij verafschuwde Ysis en de rest ook, maar zij in het specifiek. Ze was het vreselijkste monster dan wat dan ook in zijn ogen. Tijdens dat hij in de gevangen heeft gezeten spookte er beelden door zijn hoofd heen van Novélia. Dit zijn echter slecht illusies die Santinico in zijn hoofd plant.
« Laatst bewerkt op: 29 februari 2016, 22:34:48 door Northern »

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #68 Gepost op: 29 februari 2016, 16:40:37 »
oh wauw

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #69 Gepost op: 29 februari 2016, 17:28:34 »
omg ik had ys nog niet gezien, ik ga lezen

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #70 Gepost op: 29 februari 2016, 17:51:42 »
Ik ga even in bad, reageer later wel weer


-
Ik had dit bericht getypt, maar het is nooit verzonden doordat ik die stomme verificatiecode vergeten was. Al de derde keer dit ofzo al
Miserable's twin

Miserable

 • ******
 • Berichten: 43.475
  • Bekijk profiel
« Reactie #71 Gepost op: 29 februari 2016, 18:08:27 »
hahaha, is okey. Ik ben toch 10000 dingen aan het doen!
Mischief's twin   ~   We're the kids your parents warned you about.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #72 Gepost op: 29 februari 2016, 18:40:22 »

Richie
Het was allemaal goed gegaan tot nu toe tussen ons, maar er bleef nu wel een vraag op mijn tong houden die ik niet kon negeren. "Yeah, but what now hm?" vroeg ik me af terwijl we de boulevard op liepen, die geheel donker was en met mijn wijs- en middelvinger maakte ik mijn stropdas wat losser wat me iets meer casual deed lijken. De missie zat er bovendien op. "Is this where we go our separate ways?" vroeg ik voor ik mijn wenkbrauwen kort ophield. Ik was niet iemand die heel goed was om sociale contacten in stand te houden. Ik reisde veel en had zo mijn eigen normen en waarden, niet te beginnen over de manier waarop ik de kost verdiende. Nee, elke van de paar vriendschappen die ik gehad heb, waren stukgelopen. Keek maar naar Ysis. "There's no power on the entire island, Alice. It's probably gonna take a while before they can fix it." Ik gebaarde naar een bar waar alle kaarsen aan waren gezet en waar men duidelijk niets aantrok van de stroomuitval. "How about this place?"
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #73 Gepost op: 29 februari 2016, 18:57:26 »
Kieran is leeuk btw!!
Miserable's twin

Outlaws

 • ******
 • Berichten: 62.422
 • Mrs Bower
  • Bekijk profiel
« Reactie #74 Gepost op: 29 februari 2016, 18:59:30 »
ik ben een stiekeme meelezer
Go ahead rip my heart out, show me what love's all about. | Tumblr

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #75 Gepost op: 29 februari 2016, 19:05:33 »
ik ben een stiekeme meelezer

BOOOO  :huglove:

Kom en join, i know you want it
Miserable's twin

Perronita

 • *****
 • Berichten: 13.855
 • Darling, I'm a nightmare dressed like a daydream.
  • Bekijk profiel
« Reactie #76 Gepost op: 29 februari 2016, 19:14:55 »


Novélia Bellisario

FC: Kenza Zouiten
Leeftijd: 22 jaar
Wezen: ZeemeerminInnerlijk
Novélia is iemand die het met haar vleiende charmes en eeuwige vrolijkheid altijd voor elkaar krijgt om mensen in haar voordeel voor iets te strikken. Slecht of niet, hier maakt ze vaker wel dan niet ook daadwerkelijk gebruik van. Haast niemand zal Novélia ooit van slag of emotioneel zien, aangezien ze zich niet graag kwetsbaar opstelt. Novélia staat bekend om haar spontaniteit en leert graag nieuwe mensen kennen.Ze is voorzien van een gezonde dosis humor en altijd zul je een lach op haar gezicht aantreffen.
Ondanks haar uitbundigheid en vrolijkheid, is ze erg netjes en probeert ze zo goed als het kan om mensen niet in verlegenheid te brengen met haar overdosis aan enthousiasme. Novélia houdt er van om omringd te zijn door een flinke sociale kring, maar slechts weinigen rekent ze ook echt tot haar vrienden. Voor sommigen is ze dan ook niet meer dan een dagje plezier en lachen, maar haar echte vrienden weten dat ze een warm, teder persoon is. Familie en vrienden zijn altijd al enorm belangrijk geweest voor Novélia en ze zal erg ver gaan om ze te helpen of ze tevreden te stellen.
Als ieder mens heeft Novélia ook eigenschappen die minder zijn. Doen en daarna pas denken is iets wat vaak van toepassing is op haar keuzes. Meer dan eens kan ze veel te impulsief uit de hoek komen, omdat ze veel te snel tot een besluit komt als ze een beslissing moet maken. Ook wil je Novélia niet tegenkomen als ze een slechte dag heeft, aangezien ze dan snel geneigd is dit met gesnauw op anderen af te reageren, al weet ze diep van binnen dat dat een onterechte zaak is.
Wel is Novélia is met haar lieve en warme uitstraling meestal een toegankelijk persoon voor iedereen, tenzij ze dus een slechte dag heeft. Buiten dat heeft ze er zelden moeite mee om vriendelijk te blijven, al betekent dit niet dat ze met van alles instemt. Zo  kan ze erg uitgesproken zijn en is zeker niet op haar mondje gevallen. Zo komt ze vaker wel dan niet uit voor haar mening.« Laatst bewerkt op: 02 maart 2016, 20:20:34 door Perronita »
Space was just a word made up by someone who's afraid to get too close.

Outlaws

 • ******
 • Berichten: 62.422
 • Mrs Bower
  • Bekijk profiel
« Reactie #77 Gepost op: 29 februari 2016, 19:15:02 »
Heb op dit moment nog niet heel veel inspi en weet dat het niet verstandig is om mee te doen ivm tijd. maaaaar, ik lees mee en wie weet kom ik wel ergens op en kan ik mezelf niet stoppen  8)
Go ahead rip my heart out, show me what love's all about. | Tumblr

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #78 Gepost op: 29 februari 2016, 19:20:13 »
Er wordt hier niet stiekem meegelezen, iedereen die reageert moet per se een char aanmaken dusss helaas
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Miserable

 • ******
 • Berichten: 43.475
  • Bekijk profiel
« Reactie #79 Gepost op: 29 februari 2016, 19:24:19 »

Alice
"What now?" herhaalde ik zijn vraag. In eerste instantie was ik er niet zeker van waar hij op doelde. Er konden meerdere dingen zijn. Mijn ogen volgden de bewegingen die hij maakte met zijn handen, hield mijn hoofd onwillig schuin. "Oh, mm." Ik nam er enkele seconden over om na te denken, maar liet al snel een klein glimlachje op mijn mond verschijnen. "I think our ways are going to cross more than one time," antwoordde ik bedachtzaam. "I think we need to catch up sometimes. Have a little chat, you know how that goes right?" vroeg ik, terwijl ik klein begon te grijnzen. "Just kidding. I'll drop by sometimes. I'll find you," zei ik glimlachend. Ongeïnteresseerd haalde ik mijn schouders op. Het maakte me eerlijk vrij weinig uit waar we heen gingen, als het er maar gezellig was en ze maar alcohol hadden. "Looks good to me," antwoordde ik knikkend, waarbij ik voor hem uit liep en de deur open hield zodat hij naar binnen kon gaan.

Mischief's twin   ~   We're the kids your parents warned you about.

Miserable

 • ******
 • Berichten: 43.475
  • Bekijk profiel
« Reactie #80 Gepost op: 29 februari 2016, 19:24:52 »
Er wordt hier niet stiekem meegelezen, iedereen die reageert moet per se een char aanmaken dusss helaas

+ 1
Mischief's twin   ~   We're the kids your parents warned you about.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #81 Gepost op: 29 februari 2016, 19:24:55 »
Novélia is mooi :wub:
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #82 Gepost op: 29 februari 2016, 19:25:26 »
Er wordt hier niet stiekem meegelezen, iedereen die reageert moet per se een char aanmaken dusss helaas

+ 1
Miserable's twin

Perronita

 • *****
 • Berichten: 13.855
 • Darling, I'm a nightmare dressed like a daydream.
  • Bekijk profiel
« Reactie #83 Gepost op: 29 februari 2016, 19:32:22 »
Jaaaa ze is pretty he

En omg ik wil zo graag meeten, maar mijn char is nog lang niet af blugh
Space was just a word made up by someone who's afraid to get too close.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #84 Gepost op: 29 februari 2016, 19:54:15 »

Richie
Aandachtig keek ik haar aan terwijl ze peinsde over haar antwoord. De stilte liet enkel het geluid van de zee horen, die de meeste eilandbewoners al niet meer hoorde en ik was daar normaal gesproken één van, alleen vandaag hoorde ik het wel. "A little chat," herhaalde ik haar enigszins sceptisch. Ik wist niet goed wat ze met dit antwoord bedoelde, maar zocht niet voor verdere bevestiging dus knikte ik kort en keek ik voor me uit. "Sure," antwoordde ik voor we de bar binnenglipten en ik beende me richting de bar, waar ik met een kort handgebaar de aandacht van de ober kreeg en ik keek haar vragend aan om aan te geven dat zij eerst mocht bestellen. "My treat."
Miserable's twin

Outlaws

 • ******
 • Berichten: 62.422
 • Mrs Bower
  • Bekijk profiel
« Reactie #85 Gepost op: 29 februari 2016, 19:55:29 »
Er wordt hier niet stiekem meegelezen, iedereen die reageert moet per se een char aanmaken dusss helaas

hahaha doei
Go ahead rip my heart out, show me what love's all about. | Tumblr

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #86 Gepost op: 29 februari 2016, 20:20:10 »

Santanico
De eerste plek die ik bezocht na Richie en Alice bedankt te hebben, was de plek die ik eeuwen geleden als mijn huis had beschouwd. La Culebra lag er vervallen bij - niemand was er in de buurt gekomen. Ondanks dat ik opgesloten was geweest, betekende dat niet dat ik geheel afgesloten was van de buitenwereld. Het was voor de bewoners alsof er een vloek rustte op de plek; iedereen die dichtbij kwam, zwoor er nooit van zijn leven meer heen te willen, maar daar zou vanavond verandering in komen. Een enkeling van mijn meiden die Prison X hadden overleefd hadden zich al verzameld binnen het vervallen pand en mijn hakken tikten op de stoffige grond terwijl ik dichtbij kwam. "Ladies," zei ik met mijn duidelijk aanwezige, maar vrouwelijke stem en daarmee trok ik gelijk hen aandacht. "Tonight..." Een glimlach verscheen heel langzaam op mijn lippen en ik keek hen om de beurt aan. "... is a night to remember." Dat was één ding dat al zeker was. Eindelijk was ik vrij en dat voelde onbeschrijfelijk goed. "Let's celebrate with a feast. When I'm back I want this place to be just like it used to be. Can you girls do that for me?" vroeg ik en ik trok mijn wenkbrauwen vragend naar hen op, waarna een instemmend geknik van de meiden zichtbaar was en ik tuitte mijn lippen lichtjes. "Then what are you all waiting for?" vroeg ik voordat ik me met een ruk omdraaide. Een grote, witte slang die zich in La Culebra had verstopt, volgde me zodra ik de mantel die me bedekte van mijn schouders af liet glijden en ik weg begon te pareren.
Miserable's twin

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #87 Gepost op: 29 februari 2016, 21:22:57 »
oke nu kan ik mijn stuk aanpassen met Novélia erin in plaats van x hahah

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #88 Gepost op: 01 maart 2016, 00:00:47 »

Sapphira
Op het moment dat de stroom uitviel, dacht ik in eerste instantie dat het aan mijn eigen stroomvoorziening lag. Na de lichtschakelaar meerdere keren geprobeerd te hebben en in de meterkast gekeken te hebben, werkte het nog steeds niet. Enkel toen ik richting Sermilla keek en enkel duisternis zag, wist ik dat het niet aan mijn huis lag. Gelijk kreeg ik het gevoel dat er iets mis was, al bleef ik erg rustig. Ik pakte mijn zwaard die ik aan mijn middel bond en sprong op de witte hengst in de tuin voor ik richting de tempel van de Knights ging. Eenmaal aangekomen merkte ik dat de boel aardig onrustig was geworden en zette ik het paard vast voor ik naar binnen ging. Ik keek nieuwsgierig om me heen op zoek naar antwoorden tot er plots een doordringende mannenstem om stilte vroeg om iets aan te kondigen.
Miserable's twin

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #89 Gepost op: 01 maart 2016, 00:38:07 »

Ysis Arguros
Ik staarde even naar de wijzers van mijn horloge, ik was al een half uur te laat voor mijn sessie met Kieran, en ik had de martelkamer maar voor een uur afgeschreven, als ik nog iets wilde bereiken vandaag moest ik nu gaan. Aarzelend keek ik naar het stoplicht dat zojuist was uitgevallen, stroomstoring, mijn onderbuikgevoel zei me dat er iets flink mis was. Terwijl ik mijn tanden in mijn lip begroef gooide ik het stuur om en trapte de gaspedaal naar beneden, de oude kever stoof slippend de weg af en koerste nu gestaag richting de tempel aan de rand van de stad. Terwijl ik mijn armen in mijn leren jasje schoof rende ik op een drafje de oude tempel binnen, begroette hier en daar wat mensen en begaf me richting de zuilengalerij, achter bij het altaar was flink wat commotie. Zodra ik mijn vader op de verhoging spotte hield ik mijn pas in en installeerde mezelf tegen een van de zuilen, het leek me verstandiger om me nu op de achtergrond te houden. Het zinde me niets dat ik geen idee had wat er aan de hand was. "Zoals sommigen van jullie misschien gehoord hebben, is Prison X zojuist gevallen," zei mijn vader met verheven stem, verrast duwde ik mijn kin omhoog en liet mijn ogen even door de ruimte glijden. Lichte paniek verspreidde zich over de menigte en als vanzelf sloot ik mijn vingers om het heft van mijn mes. Ik miste het vertrouwde gewicht van mijn pijlenkoker over mijn schouder en het gevoel van de boog tussen mijn vingers maar aangezien ik niet eens meer de flexibiliteit had om snel een pijl te trekken, laat staan dat ik genoeg coördinatie had om de pees te spannen, hanteerde ik nu messen. "Het is belangrijk dat we snel reageren, we moeten ons mobiliseren, we zijn georganiseerd en daar moeten we opnieuw onze voorsprong uit halen." hoorde ik mijn vader spreken, ik vroeg me af waar ? [naam van leider] was, hoewel ik een donkerbruin vermoeden kreeg. "Het havenverkeer is stilgelegd, het is belangrijk dat we de problemen op het eiland houden..." mijn vader lulde nog wat door over maatregelen die getroffen moesten worden en onze eigen veiligheid. Mijn oog viel op een blondine die een stukje verderop stond, Sapphira, ik kende haar vaag, ze was goed met water wist ik. Vastberaden liep ik op haar af "we moeten de ondergrondse gangen checken op eventuele indringers," zei ik binnensmonds, vanuit de tempel liepen verschillende tunnels langs ondergrondse stroompjes en rivieren de jungle in. Mogelijke ingangen die gecheckt moesten worden, ik had graag iemand mee die met water om kon gaan "ben je bij? Of blijf je liever luisteren?"
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #90 Gepost op: 01 maart 2016, 01:22:40 »

Sapphira
Ik herkende de man onmiddellijk en gelijk zochten mijn ijsblauwe ogen naar een verschijning, die ze al gauw vonden. Met een wantrouwende blik keek ik naar de brunette die niet ver van me stond, voor ik werd overvallen met nieuws dat me werkelijk versteld deed staan. Prison X was gevallen. Onze leider was dood. Twee dingen die onmogelijk leken, waren gebeurd en er groeide angst in me waardoor ik automatisch mijn hand op het gevest van mijn zwaard zette. Voor een moment luisterde ik in stilte en merkte ik hoe iedereen lichtelijk in de paniek schoot. Dit was geschiedenis, dat was één ding dat zeker was. Verrast keek ik op toen ik aangesproken werd en ik keek recht in de ogen van Ysis. Er waren velen Knights die haar wantrouwde en gezien ik niet erg vertrouwensgezind was aangelegd, deed ik niets anders. Ik had haar altijd al in de gaten gehouden en dat was dan ook de reden dat ik wist waar ze uit zou moeten hangen. "Hoorde jij niet Prison X te zijn deze avond?" vroeg ik haar met een lichte frons tussen mijn wenkbrauwen.
Miserable's twin

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #91 Gepost op: 01 maart 2016, 01:27:16 »
dit is Ys d'r kever

Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #92 Gepost op: 01 maart 2016, 01:48:46 »

Ysis Arguros
Hoewel ik me bewust op de achtergrond had gehouden voelde ik verschillende blikken in mijn rug prikken, ogen die onopvallend mijn kant op keken. Er was nogal wat controversie over het accepteren van hunters binnen de temple knights, in principe werden we beschouwd als mensen, dat was echter niet het grootste probleem. De orde joeg namelijk pas enkele generaties niet meer op alle wezens, velen hadden nog nare herinneringen aan onze voorouders, vandaar dat er nogal wat gemengde gevoelens waren, en daar plukte ik nu de vruchten van. Het was al hinderlijk geweest om mijn plek te vinden tussen de temple knights toen we nog gewoon een 'burgerlijke' positie hadden, nu mijn vader echter zijn greep naar het leiderschap had gestaan stond ik in de kijker, daar was ik me van bewust. Het beviel me niets, vooral nu ik ook nog de orde aan m'n broek had hangen. Ik bespeurde iets van vijandigheid in de ijsblauwe irissen van Sapphira, die me wantrouwend aankeek. Het verbaasde me dat ze op de hoogte was van mijn agenda, ik was geen vaste dienst in X, in feite kwam ik er zelden, ik vond het geen fijne plek maar vanwege mijn familiegeschiedenis en interesse stond ik actief op Kieran, het feit dat ze dat wist betekende dat ze het had uitgezocht. "Good to know that you've been keeping track of me," zei ik scherp terwijl ik de punt van mijn mes tegen mijn duim duwde. Nog een kruisverhoor, precies waar ik trek in had. "I was on my way actually when we lost power, change of plans," verklaarde ik kort. "I'm gonna clear the tunnels, you can come and keep an eye on me if you feel like it," meldde ik met een knikje. Ik vond het nog steeds geen verstandig idee om alleen het gangenstelsel in te gaan, bovendien had mijn vader gelijk het was nu belangrijker dan ooit dat we een eenheid vormden.
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #93 Gepost op: 01 maart 2016, 01:57:21 »
Hahaha awesome die kever
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #94 Gepost op: 01 maart 2016, 02:05:58 »

Sapphira
Ik sloeg mijn armen over elkaar en keek kort naar Ysis' vader, die zijn speech al aan het afronden was. Waarom stond hij daar? Dacht hij dat hij het roer nu over kon nemen? Dat zou mooi niet gaan gebeuren. "I keep track of everyone Ysis," vertelde ik haar zonder mijn kaken te openen en even aarzelde ik. Ik vertrouwde haar voor geen meter, maar juist daarom wilde ik niet dat ze alleen op pad ging. Iemand moest een oog op haar houden en gezien ik niemand anders zag doen, voelde ik me enigszins geroepen. "Fine," zuchtte ik en ik haalde mijn vakkundig gesmeden zwaard uit zijn koker om vervolgens richting het doolhof van ondergrondse gangen te vertrekken. Het was belangrijk dat tenminste de tempel veilig was. Als de kwaardaardigen toegang hadden tot onze basis, dan konden we het helemaal vergeten. "I'm watching you though." Ik keek haar strak aan terwijl mijn lange, witte manen mee deinsden bij de stappen die ik zette. "What's the hell is your dad even doing up there?"
Miserable's twin

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #95 Gepost op: 01 maart 2016, 14:32:25 »


Ysis Arguros
"Do you?" vroeg ik geïnteresseerd waarbij ik sceptisch mijn wenkbrauwen optrok, ik betwijfelde ten zeerste of ze alle temple knights zo nauwgelet in de gaten hield. Zoals ik al had gehoopt sloeg ze mijn aanbod niet af, misschien wilde ze inderdaad een oogje in het zeil houden als ik de tunnels in ging, het was hoe dan ook geen verkeerd idee om de tunnels uit te kammen. Mijn ogen weken even af naar het geslepen zwaard dat ze uit haar schede trok en ik onderdrukte een tevreden glimlachje. "I wouldn't expect anything else from you," meldde ik onaangedaan toen ze nukkig vertelde dat ze me in de gaten zou houden "just out of curiosity, what do you think I'm gonna do anyway?" informeerde ik met gefronste wenkbrauwen terwijl ik richting de achterzijde van de tempel liep en een toorts uit de houder trok. Een sidderende pijn trok door mijn schouder waarop ik mijn kaken op elkaar klemde en een kreet tussen mijn lippen smoorde. De gangen waren voor een groot deel verlicht en beveiligd maar waar ze uitliepen in de jungle zou de toorts van pas komen, bovendien was de stroom uitgevallen en ik rekende er niet op dat de tunnels waren aangesloten op een noodgenerator. Ik haalde nonchalant mijn schouder op toen ze de vraag stelde die al een tijdlang in mijn hoofd rondspookte, waar was mijn vader in godsnaam mee bezig. Niet dat ik dat zou laten merken, hij had zijn machtsgreep duidelijk al gedaan en het was mijn plaats als zijn dochter om hem bij te staan of ik het er nu mee eens was of niet. Mijn vader was een natuurlijk leider maar de temple knights waren niet onze mensen, ik wist niet of dit een verstandige keuze was. "He's taking charge, avoiding chaos," legde ik snel uit terwijl ik de toorts voor ons uitstak en daarmee schimmige figuren over de rotswanden liet dansen. Geconcentreerd keek ik om me heen terwijl we de trappen afdaalden.
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #96 Gepost op: 01 maart 2016, 15:27:27 »

Sapphira
Ik beantwoorde haar vraag niet, maar keek haar met een korte, hatelijke blik aan. Wellicht had ik iets te veel vooroordelen en gaf ik haar de kans niet, wat geen goede eigenschap was en dat wist ik dondergoed. Echter zei mijn instinct dat ik haar gewoonweg niet vertrouwen kon en dat er iets anders aan haar was. Iets wat wel eens grote gevolgen zou kunnen hebben. Haar volgende vraag zorgde ervoor dat ik mijn ogen lichtjes vernauwde en terwijl ik mijn zwaard stevig in mijn vuist hield, lieten we de massa achter ons. "There's a whole bunch of evil creatures out there who will definitely try to kill us all, since we were the ones who locked them up. They'll try to find their way in here in every way possible. And I will not let that be through you," legde ik uit met een zure toon in mijn stem, al stond dat me totaal niet. Nee, ik had geen aanleg voor bitchen, maar ik meende wat ik zei. Woord voor woord. "Avoiding chaos," herhaalde ik haar vervolgens cynisch en een sarcastisch gegrinnik echode vervolgens door de gangen. "Well, I guess it's too late for that..." Na een fakel die standaard aan de muur hing te pakken, dwaalde ik een stevige pas de trappen af richting de gangen, waar altijd allerlei vreemde geluiden te horen waren. Elke geluidsgolf galmde door het doolhof van muren en werden erdoor versterkt en het stromende water en de wilde dieren die erin verscholen, zorgde ervoor dat niets er eigenlijk echt stil lag. Ik kon prima zien in het donker, maar wist dat Ysis daar meer moeite mee zou hebben. "You're dad can't replace the Captain."
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #97 Gepost op: 01 maart 2016, 15:34:51 »
Ik moet ook nog een keer verder met m'n verhaal eigenlijk... ooit...
Miserable's twin

Miserable

 • ******
 • Berichten: 43.475
  • Bekijk profiel
« Reactie #98 Gepost op: 01 maart 2016, 17:35:27 »
Richie
Aandachtig keek ik haar aan terwijl ze peinsde over haar antwoord. De stilte liet enkel het geluid van de zee horen, die de meeste eilandbewoners al niet meer hoorde en ik was daar normaal gesproken één van, alleen vandaag hoorde ik het wel. "A little chat," herhaalde ik haar enigszins sceptisch. Ik wist niet goed wat ze met dit antwoord bedoelde, maar zocht niet voor verdere bevestiging dus knikte ik kort en keek ik voor me uit. "Sure," antwoordde ik voor we de bar binnenglipten en ik beende me richting de bar, waar ik met een kort handgebaar de aandacht van de ober kreeg en ik keek haar vragend aan om aan te geven dat zij eerst mocht bestellen. "My treat."
Alice
Met korte passen liep ik achter Richie aan. Eenmaal bij de bar aangekomen liet ik mijn ogen door de ruimte glijden, waarbij het me op viel dat iedereen kalm bleef. Het was overduidelijk dat niemand hier enig idee had van de situatie die zich nog geen uur geleden had afgespeeld rondom Prison X. Het verbaasde me sowieso over het algemeen dat mensen zo kalm bleven, terwijl nog geen kilometer verderop een gevangenis was waar al het kwaad in werd opgesloten. Mensen uit Servilla waren duidelijk niet geïnformeerd over wat deze gevangenis precies inhield. Ik werd uit mijn gedachten gang getrokken door Richie's stem én keek daarom in zijn richting. Met een glimlachje keek ik naar de ober. "A vodka for me please," antwoordde ik, waarbij ik in Richie's richting keek in afwachting van wat hij ging bestellen. Ik wilde het onderwerp eigenlijk opnieuw aansnijden, maar wist dat dit hier misschien niet slim zou zijn.
Mischief's twin   ~   We're the kids your parents warned you about.

Miserable

 • ******
 • Berichten: 43.475
  • Bekijk profiel
« Reactie #99 Gepost op: 01 maart 2016, 17:36:21 »
Ik moet ook nog een keer verder met m'n verhaal eigenlijk... ooit...
yes you should, eigenlijk wel he... :naughty:
Mischief's twin   ~   We're the kids your parents warned you about.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #100 Gepost op: 02 maart 2016, 01:14:35 »

Richie
"Oh really? You're that kinda girl?" vroeg ik haar en grinnikte even, voor mijn kristallen irissen uitgingen naar de ober. "You heard the lady. And for me..." Ik pakte kort de kaart van specialiteiten op, maar liet deze al gauw weer vallen voor ik mijn ellebogen nonchalant op de bar legde en hem kieskeurig aankeek. "Gin tonic, make it a 50/50 please," zei ik en de barman ging op weg om de flessen glazen klaar te maken. Mijn blik ging kort uit naar de pokertafel en pooltafel, voor dat ze de pupillen van de brunette naast me weer vonden. "Do you like games, Alice?"
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #101 Gepost op: 02 maart 2016, 14:41:04 »
Ben je eindelijk gewend geraakt aan lepel als verificatiecode....
Miserable's twin

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #102 Gepost op: 02 maart 2016, 16:15:58 »
Ben je eindelijk gewend geraakt aan lepel als verificatiecode....

 laughing7.
ik vind deze chiller ofzo

Miserable

 • ******
 • Berichten: 43.475
  • Bekijk profiel
« Reactie #103 Gepost op: 02 maart 2016, 17:18:23 »
Ben je eindelijk gewend geraakt aan lepel als verificatiecode....
hahah echt he! ik had net precies hetzelfde. Ik typte serieus 3x achter elkaar lepel...
Mischief's twin   ~   We're the kids your parents warned you about.

Miserable

 • ******
 • Berichten: 43.475
  • Bekijk profiel
« Reactie #104 Gepost op: 02 maart 2016, 17:30:47 »

Richie
"Oh really? You're that kinda girl?" vroeg ik haar en grinnikte even, voor mijn kristallen irissen uitgingen naar de ober. "You heard the lady. And for me..." Ik pakte kort de kaart van specialiteiten op, maar liet deze al gauw weer vallen voor ik mijn ellebogen nonchalant op de bar legde en hem kieskeurig aankeek. "Gin tonic, make it a 50/50 please," zei ik en de barman ging op weg om de flessen glazen klaar te maken. Mijn blik ging kort uit naar de pokertafel en pooltafel, voor dat ze de pupillen van de brunette naast me weer vonden. "Do you like games, Alice?"
Alice
"That's what they say," antwoordde ik. Ik tuitte mijn lippen geamuseerd en grinnikte kort. Mijn blik was gevestigd op hoe hij de menukaart pakte en zijn keuze maakte. Meteen daarna keek ik hoe zijn blik uit ging richting de pooltafel. "I think so," zei ik en ik stond op om naar de pooltafel te lopen. Daar hief ik mijn arm in de lucht en trok ik een grijns. "Cheers to our completed mission by the way," zei ik triomfantelijk. Ergens was ik er nog steeds heel trots om dat het ons gelukt was om Prison X plat te leggen én de pret kon ik dan ook niet onderdrukken.
Mischief's twin   ~   We're the kids your parents warned you about.

Miserable

 • ******
 • Berichten: 43.475
  • Bekijk profiel
« Reactie #105 Gepost op: 02 maart 2016, 17:31:18 »
omg jeetje wat is dit bagger geschreven haha. sorry kel ik heb er echt even geen concentratie voor :')
Mischief's twin   ~   We're the kids your parents warned you about.

Perronita

 • *****
 • Berichten: 13.855
 • Darling, I'm a nightmare dressed like a daydream.
  • Bekijk profiel
« Reactie #106 Gepost op: 02 maart 2016, 20:35:57 »
Le me wants to meet .. met mijn half onafgemaakte char
Space was just a word made up by someone who's afraid to get too close.

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #107 Gepost op: 02 maart 2016, 22:30:55 »
ik wil ook meeten

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #108 Gepost op: 03 maart 2016, 00:41:41 »
Yo chicks, leven er nog mensen hier of slapen we allemaal al?
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #109 Gepost op: 03 maart 2016, 00:42:27 »
laughing7.
ik vind deze chiller ofzo

Ik juist niet, dit woord is langer en lepel zijn maar 3 verschillende letters
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #110 Gepost op: 03 maart 2016, 02:08:30 »
Ik reageer morgen na werk!
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #111 Gepost op: 05 maart 2016, 00:34:35 »
Alice
"That's what they say," antwoordde ik. Ik tuitte mijn lippen geamuseerd en grinnikte kort. Mijn blik was gevestigd op hoe hij de menukaart pakte en zijn keuze maakte. Meteen daarna keek ik hoe zijn blik uit ging richting de pooltafel. "I think so," zei ik en ik stond op om naar de pooltafel te lopen. Daar hief ik mijn arm in de lucht en trok ik een grijns. "Cheers to our completed mission by the way," zei ik triomfantelijk. Ergens was ik er nog steeds heel trots om dat het ons gelukt was om Prison X plat te leggen én de pret kon ik dan ook niet onderdrukken.


Richie
Na mijn drankje in ontvangst genomen te hebben, bekeek ik kort de inhoud van het glas. Toen ze opstond van de bar en bevestigde dat ze dacht van spellen te houden, ging mijn blik opnieuw naar haar uit terwijl er een schuine grijns op mijn gezicht te lezen was. "Cheers to that," proostte ik terwijl ik mijn glas zacht tegen de hare tikte en het vervolgens lichtjes hief, waarbij ik mijn wenkbrauwen optrok. Na een slok genomen te hebben, liet ik me eveneens van de barkruk afglijden en liep ik rustig naar de poker- en pooltafels toe. "Head for poker, tail for billiards," zei ik en ik wierp een penny naar haar toe - ervan overtuigd dat ze hem zou vangen.
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #112 Gepost op: 05 maart 2016, 00:35:13 »
Dat duurde lang sorry
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #113 Gepost op: 06 maart 2016, 18:48:24 »

Sapphira
Na dat ik met Ysis de ondergrondse tunnels van de tempel had afgestruind, mengde ik me weer in de chaos in de tempel die niet veel beter was geworden in de tussentijd. Ik keek rond terwijl ik me door de massa heen baande en zag vele bekende gezichten, al miste er één. Novélia was er niet en dat kon ik me ook wel voorstellen. De kans was groot dat ze zich in de zee of een meer bevond en wellicht niet eens gemerkt had dat de stroom was uitgevallen. Ik besloot haar te gaan zoeken uit bezorgdheid, gezien het hele eiland nu in groot gevaar was. Na op mijn paard naar de zee te hebben gedraafd zocht ik bij de plekken waar ik haar vaker had gezien en maakte ik kleine tolletjes in het water vanaf een afstandje om hints te geven dat ik haar zocht.
Miserable's twin

Perronita

 • *****
 • Berichten: 13.855
 • Darling, I'm a nightmare dressed like a daydream.
  • Bekijk profiel
« Reactie #114 Gepost op: 06 maart 2016, 18:57:05 »
Novélia
Ik steunde met mijn onderarmen op de houten steiger waarheen ik gezwommen was en sloot kort mijn ogen. Stilletjes genoot ik van de serene rust om me heen en de zon die aangenaam op mijn gebruinde huid tintelde. Een zucht verliet mijn lippen na een tijdje, waarna ik voorzichtig mijn ogen weer opende. Mijn blik dwaalde over het azuurblauwe water tot mijn ogen tot stilstand kwamen bij een punt achter de rotsen waar ik me bevond. Mijn mondhoeken krulden omhoog toen ik de kringetjes in het azuurblauwe water ontdekte. Ik liet mijn armen van de steiger glijden, waarna ik richting de andere kant dwaalde, richting Sapphira.
Space was just a word made up by someone who's afraid to get too close.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #115 Gepost op: 06 maart 2016, 21:31:21 »
Sapphira
Ik zag dat de kringetjes in het water verstoord werden en stopte ermee. De witte hengst werd tot stilstand gebracht en ik keek aandachtig naar het zeeblauwe water dat glinsterde door de zon. Het lag er stil en kalm bij, tot Novélia plots opdook en er lichte golven ontstonden. De hengst steigerde kort van schrik, maar ik was het gewend. Mijn focus lag op de boodschap die ik haar te brengen had. "Novélia, where have you been?" vroeg ik haar met zorgen duidelijk zichtbaar in mijn gelaat.
Miserable's twin

Perronita

 • *****
 • Berichten: 13.855
 • Darling, I'm a nightmare dressed like a daydream.
  • Bekijk profiel
« Reactie #116 Gepost op: 06 maart 2016, 21:42:00 »
Novélia
Ik zwom soepel richting de plek waar Sapphira zich zo ongeveer moest bevinden en hield daar halt tot ze omhoog kwam. De glimlach die mijn mondhoeken sierde, gleed van mijn gezicht zodra ik zag dat Sapphs heldere ogen bezorgd stonden. Niet wat ik gewend was met haar speelse houding van altijd. De vraag die van haar kant volgde, liet me verward fronsen. 'Just over here...Swimming around, relaxing in the water. Why?' vroeg ik stomverbaasd. 'Something wrong?' vervolgde ik nieuwsgierig en liet mijn ogen opnieuw over haar dwalen.
Space was just a word made up by someone who's afraid to get too close.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #117 Gepost op: 06 maart 2016, 22:39:15 »
Sapphira
Ze leek onwetend, gezien de glimlach die in eerste instantie op haar gezicht stond. Deze verdween alleen snel doordat ik deze niet beantwoorde. De hoeven van mijn paard tikten onrustig op het rotsachtige grond en ik keek haar aan, waarvoor ik een heel stuk naar beneden voor moest kijken vanaf het land. "I'm here to get you. We have to go to the city       to the temple," vertelde ik haar, niet onmiddellijk antwoord gevend op haar vraag. Ik wist niet hoe ik haar dit moest vertellen; waar ik überhaupt beginnen moest. "Everyone else is there too."
Miserable's twin

Perronita

 • *****
 • Berichten: 13.855
 • Darling, I'm a nightmare dressed like a daydream.
  • Bekijk profiel
« Reactie #118 Gepost op: 06 maart 2016, 22:55:06 »
Novélia
Mijn ogen dwaalden af naar het paard op de grond verderop, waarna ik mijn blik weer op Sapphira richtte. Ik opende mijn mond, maar wist echter niet wat ik nog moest vragen. Ik had nog niet eens antwoord op mijn voorgaande vragen en de gezichtsuitdrukking van Sapph, voorspelde weinig goeds. 'To get me?' herhaalde ik ietwat dommig, maar haalde vervolgens mijn schouders op. Het was Sapph, die kon ik vertrouwen. Voorzichtig kwam ik omhoog uit het water en schudde mijn lokken uit mijn gezicht, waarna ik me na enkele tellen bij haar op de grond voegde. 'What do you mean with everyone else, Saph?' vroeg ik zuchtend. 'Why are you looking like that?' vervolgde ik. 'Answer me,' lachte ik zachtjes, een en al nervositeit om onverklaarbare redenen,' I feel silly asking al these questions.' Ik richtte mijn ogen op haar gezicht. 'Are yoú okay?' benadrukte ik in de volgende vraag bezorgd.
Space was just a word made up by someone who's afraid to get too close.

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #119 Gepost op: 08 maart 2016, 15:18:06 »
Ik wil dat Kieran en Novélia elkaar weer gaan zien <3

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #120 Gepost op: 08 maart 2016, 16:58:27 »
Novélia
Mijn ogen dwaalden af naar het paard op de grond verderop, waarna ik mijn blik weer op Sapphira richtte. Ik opende mijn mond, maar wist echter niet wat ik nog moest vragen. Ik had nog niet eens antwoord op mijn voorgaande vragen en de gezichtsuitdrukking van Sapph, voorspelde weinig goeds. 'To get me?' herhaalde ik ietwat dommig, maar haalde vervolgens mijn schouders op. Het was Sapph, die kon ik vertrouwen. Voorzichtig kwam ik omhoog uit het water en schudde mijn lokken uit mijn gezicht, waarna ik me na enkele tellen bij haar op de grond voegde. 'What do you mean with everyone else, Saph?' vroeg ik zuchtend. 'Why are you looking like that?' vervolgde ik. 'Answer me,' lachte ik zachtjes, een en al nervositeit om onverklaarbare redenen,' I feel silly asking al these questions.' Ik richtte mijn ogen op haar gezicht. 'Are yoú okay?' benadrukte ik in de volgende vraag bezorgd.

Ze zit op de hengst trouwens he

Sapphira
Ze leek het werkelijk totaal niet te begrijpen en ik kon eigenlijk ook niets anders verwachten. Het was haar niet kwalijk te nemen. Ze was nog niet in de stad geweest na het incident en ik was nou ook niet bepaald duidelijk. "I mean the rest of the Temple Knights," antwoordde ik op haar eerste vraag, al was ik er van op de hoogte gebracht dat er al enkele gesneuveld waren. Waarschijnlijk zou nog wel een aantal van ons de zon nooit meer zien opkomen, zo dreigend was de situatie. "I     I'm probably not the right person to tell you this Nove," vervolgde ik enigszins ongemakkelijk en ik liet de toppen van mijn vingers door de intens witte vacht van het paard waarop ik zat gaan terwijl mijn kristalblauwe irissen erop gefocust waren. Alles om haar even niet recht in de ogen aan te hoeven kijken en haar niet te hoeven laten zien hoe bezorgd ik eigenlijk was. "But we're also not allowed to lie," voegde ik na een korte pauze aan mijn zin toe. Een lichte zucht verliet mijn longen en even klemde ik mijn kaken op elkaar voor ik weer begon te praten. "None of us are okay, Novélia. Not anymore       Come, we gotta go I'll explain it to you on our way." In een korte beweging met mijn hand had ik al het water dat haar licht getinte huid liet glimmen, van haar af laten glijden en ik stak mijn hand naar haar uit om haar achterop te helpen klimmen.
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #121 Gepost op: 08 maart 2016, 16:59:14 »
Heb dit even heel snel getypt hoor
Miserable's twin

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #122 Gepost op: 08 maart 2016, 18:00:50 »

Colin "Cole" Pike

Leeftijd: 21
BurgerInnerlijk
Colin is een hele vriendelijke jongen die in principe met iedereen wel overweg kan. Dat betekent niet dat hij ook daadwerkelijk met iedereen gelijk vrienden is.


Geschiedenis
Colin is een normale burger van het eiland en weet niets van wezens af. Zijn ouders heeft hij nooit gekend en daarom is Colin een wees. Van jongs af aan heeft hij altijd bij zijn pleegouders gewoond. Het zijn hele aardige mensen, maar toch weet hij wel dat het niet zijn eigen ouders zijn. Hij weet in principe heel goed dat hem niets te kort is gedaan, maar toch voelt het soms alsof hij een gat in zijn leven heeft doordat hij nooit zijn ouder gekend heeft. Het is ook geen favoriet onderwerp om erover te praten aangezien hij het een moeilijk aanspreek punt vind. Colin heeft geen idee hoe zijn ouders zijn. Ondanks het gemis van zijn echte ouders, zet hij zijn twijfels erbij of hij zijn ouders zou willen zien als hij de mogelijkheid daarvoor ooit krijgt. Straks is niets zoals hij altijd heeft gedacht en valt alles tegen. Zijn ouders hebben hem ten slotte wel weg gegeven aan iemand anders.

Alice en Colin werden al snel goede vrienden in de kleuterklas en dit is ook altijd zo gebleven gedurende de jaren, ook al gingen ze beide op een gegeven moment een andere kant op. Het contact onderhielden ze goed en ze spraken elkaar regelmatig nog. Op de middelbare school ging hij met Ysis om. Al was het soms moeilijk om vooral in het begin echt tot haar door te dringen aangezien het leek alsof ze in haar eigen wereldje zat, maar Colin was nieuwsgierig naar haar. Ze was anders dan alle anderen, dat was al vrij snel duidelijk. Echter hoefde Ysis in eerste instantie niets van hem. Colin werd beschouwd als een of andere stalker door haar. Misschien was dat ook wel zo, maar hoe dan ook hij ontkende dat. De band tussen Ysis en Colin ontwikkelde zich wel en werd beter totdat ze zelf hechte vrienden werden. Ze trokken veel met elkaar op en waren vaak onafscheidelijk op school. Er was echter wel een probleem dat ontwikkelde dat Colin steeds meer dwars ging zitten. Ysis verzette afspraken steeds vaker of laste op het laatste moment of in het ergste geval liet ze helemaal niets van haar weten waar ze uitspookte. Hij maakte zich vaak ongerust als ze helemaal niets van zich liet horen. Hoe vaker het voorkwam hoe minder hij zich zorgen ging maken. Colin zag het steeds door de vingers aangezien hij de band met Ysis niet wilde verscheuren en slikte alles met slappe koek door dat ze telkens af zei en afwezig was. Daarnaast was er nog een reden dat hij niet lang boos op haar kon zijn of haar vertelde hoe vervelend hij het vond om steeds voor niks gewacht te hebben. Colin had namelijk vage gevoelens voor Ysis die hij probeerde te onderdrukken, maar naarmate de tijd verstreek wist hij wel beter. Hij had een crush op haar. Dit heeft Colin nooit aan Ysis vertelt en altijd verborgen gehouden. En hij is ook niet van plan om dit ooit nog tegen haar te zeggen. Wanneer Ysis zelfs niet op zijn zeventiende verjaardag kwam opdagen terwijl ze echt had beloofd dat ze kwam, was Colin gevuld met gemengde gevoelens. In eerste instantie was hij vooral boos, maar het leverde hem vooral veel pijn op dat ze hem telkens liet stikken en hij het gevoel kreeg dat hij het zelf maar moest uitzoeken. Dat hij haar zo leuk vond, speelde dubbel mee en elke keer dat ze niet kwam opdagen voelde daarom ook als een soort afwijzing. De volgende dagen negeerde hij Ysis volkomen op school, alsof ze niet bestond. Dit was absoluut geen makkelijke opgave voor hem, maar misschien moest ze eens inzien dat vrienden ook belangrijk waren in plaats van al die smoesjes voor het feit dat ze steeds niet kwam opdagen. Hij wilde niet meer met haar praten en had kortaf gezegd dat ze geen vrienden meer waren en ze zelf wel kon bedenken waarom. Dat was de laatste woordenwisseling tussen hen geweest.
 
Met moeite heeft hij zich over Ysis heen kunnen zetten, drukte hij haar naar de achtergrond om haar zo goed mogelijk te vergeten. Hij was daarom ook enthousiast toen hij te horen kreeg dat hij was aangenomen op de universiteit bij de studie criminologie en een nieuwe start kon maken. Ook hoefde hij Ysis op deze manier niet meer onder ogen te komen.

Heden
Het leven op de universiteit bevalt hem heel erg. Hij woont inmiddels op zichzelf in een appartement terwijl hij zich al in het tweede jaar van zijn studie bevindt. Daarnaast verdient hij extra geld met een bijbaantje in een restaurant als bediende en soms staat hij ook wel eens achter de bar. Colin treed ook graag op samen met zijn band. Zelf speelt hij gitaar.

« Laatst bewerkt op: 08 maart 2016, 18:06:04 door Northern »

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #123 Gepost op: 08 maart 2016, 18:04:02 »
Hij is nog niet af, maar ik moet zo trainen dus vandaar

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #124 Gepost op: 08 maart 2016, 18:07:04 »
En soph je moet nog ff de geschiedenis met cole en ys goedkeuren ghehe (heb het hopelijk een beetje goed op papier gezet)

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #125 Gepost op: 08 maart 2016, 18:28:34 »
Oehh ik wil een geschiedenis met Richie. Heb 'm nog niet helemaal doorgelezen maar dat doe ik asap
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #126 Gepost op: 08 maart 2016, 18:28:52 »
Gvd, waarom heb ik het zo druk
Miserable's twin

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #127 Gepost op: 08 maart 2016, 21:38:05 »
Oehh ik wil een geschiedenis met Richie. Heb 'm nog niet helemaal doorgelezen maar dat doe ik asap
jaa leeuk!

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #128 Gepost op: 08 maart 2016, 22:57:08 »

Cole
Nadat ik Jules, een goede collega van me op werk, gedag had gezegd, liep ik schoorvoetend naar mijn auto om terug naar mijn appartement te keren. Er zat weer een lange werkdag op en ik was hoognodig toe aan een goede dosis slaap, maar misschien kon ik eerst nog onderweg een lekkere snack halen. Dat had ik op zijn minst wel verdiend vond ik zelf. Mijn handen groeven zich in mijn zakken van mijn jack. Ik fronste en voelde daarna in mijn broekzakken om mijn autosleutel eruit te vissen, maar ik trof echter lege zakken aan. "Shit." Waar waren die rot dingen? Hoogstwaarschijnlijk had ik ze slordig ergens in het restaurant laten slingeren en ergens in een laadje of iets dergelijks gestopt. Ik ging al mijn zakken nog een keer af voor alle zekerheid. Zuchtend draaide ik mijn lichaam om om weer terug te gaan met de hoop dat Jules misschien wist waar ze waren en anders had ik een leuke speurtocht voor de boeg. Ik trok de deur weer open en liep naar binnen. "Jules do you know where my-" Halverwege mijn zin stikte ik in mijn eigen woorden en een misselijk gevoel borrelde zich op in mijn maag. Jules lag achter de bar op de grond terwijl het bloed om zich heen langzaam steeds een grotere vlek werd. Mijn trillende handen kreeg ik niet stil en ik sloeg ze voor mijn mond. "Jules.." zei ik zachtjes. Zijn hals was opengereten en het was onmogelijk dat hij nog enig teken van leven vormde. Ik stapte naar hem toe en probeerde hopeloos het bloeden te stoppen. Hij was al weg, maar ik wilde het niet geloven. Zijn kleren waren in flarden. Als een vis op het droge hapte ik angstig naar adem. "No.. Jules.. No you can't.." Het was mijn schuld dat hij hier lag. Als ik toch nog even had gewacht tot hij klaar was.. Als ik gewoon nog heel even had gewacht, als we samen hadden afgesloten zoals in het rooster stonden. Maar nee ik moest zo nodig eerder weg omdat ik uitgeput van deze dag was en hij had dat oké gevonden. De tranen lagen te wachten op de loer om op het zwakste moment de dijk te doorbreken en mijn gezicht in twee rivieren te splitsen. Dat moment was nu. "I am so sorry Jules." Mijn schouders schokte zachtjes en ik was boos op wie dit gedaan had. Dit kon geen opzettelijke gebeurtenis zijn geweest. Ik balde mijn vuisten en wist niet hoe dit kon gebeuren. Het was onverklaarbaar. Wat moest ik nu in godsnaam doen? Ik stond op en veegde mijn bebloede handen af aan mijn T-shirt. Ik kon niet ontkennen dat ik bang was en mijn adem onregelmatig snel ging terwijl de regen zachtjes tegen de ruiten aan begon te tikken. "What a stupid cliché," snifte ik droogjes. Wanneer ik besefte dat er misschien nog een persoon in dit gebouw rond zwierf, pakte ik zo gauw als ik kon een bezem om mezelf enigszins te verdedigen. "Is there someone?" riep ik. De trillingen in mijn stem schemerde er hoorbaar doorheen.

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #129 Gepost op: 08 maart 2016, 23:39:49 »

Ysis Arguros
Samen met Sapphira had ik het grootste deel van de tunnels uitgekamd, tot nu toe was alles rustig maar het zag er niet goed uit. De Tempel was niet berekend op een invasie van buitenaf en door de stroomstoring was een groot deel van de alarminstallatie die jaren geleden was geïnstalleerd uitgeschakeld. Onder the knights heerste paniek en chaos, en alsof dat nog niet genoeg was had ik ook nog eens een rechtszaak van de orde aan m'n broek hangen. Het zat me niet lekker, ik had Richie niet vermoord, om wat voor reden dan ook had de orde daar twee bestuursleden voor naar mijn huis gezonden en diezelfde dag bleek prison X gevallen te zijn. Ik kon me absoluut niet voorstellen dat Richie iets te maken had met de val van X maar tegelijkertijd kon ik het sluimerende gevoel van onbehagen niet negeren. Als ik mijn pijl door zijn hart had gejaagd, zou X dan nog overeind staan. Met mijn ogen strak op het wegdek gericht duwde ik het gaspedaal een stuk verder dan noodzakelijk naar de bodem waardoor mijn oude kever al slippend door de regen scheerde, Sermilla leek meer dan ooit verlaten. Mijn arm klopte pijnlijk, ik had niet willen laten blijken hoeveel pijn en inspanning het me had gekost om de fakkel omhoog te houden maar nu was zelfs het besturen van mijn Kever al een hele opgaven. Met een een harde klap en veel geronk begaf de motor het, zacht vloekend stuurde ik met een ferme ruk aan het stuur mijn auto naar de kant van de weg en stapte uit. Inmiddels stond ik in de stromende regen en gooide de motorkap van mijn rokende auto omhoog, rook sloeg op mijn longen en bij gebrek aan verlichting kon ik ook werkelijk niets zien. Na enkele seconden geaarzeld te hebben liep ik richting het restaurantje dat zich een stukje verderop in het steegje bevond, misschien dat er daar iemand was die m kon helpen. De gezellige verlichting van de straatlantaarns die normaal op de natte kinderkopjes weerkaatste ontbrak en dat maakte het steegje lichtelijk griezelig alsof er iets in de schaduwen loerde. Ik schudde het onbehaaglijke gevoel van me af en duwde de deur van het restaurantje open, achter het raam brandde nog kaarslicht en zodra ik de deur opende voelde ik niet alleen de aanwezigheid van een ander, mijn scherpe neus pikte direct de ijzerachtige geur van bloed op. Zonder erover na te denken trokken mijn handen het pistool uit hun holster en klemden zich er omheen terwijl ik het voor me uitstrekte. Even miste ik het vertrouwde gevoel van mijn boog en tussen mijn vingers en het gewicht van de pijlenkoker over mijn schouder maar schudde het toen snel van me af. Hoewel ik de stem al tijden niet meer had gehoord herkende ik ondanks de bijtende angst en tranen die erin vermengd waren geraakt de warme klanken van mijn beste vriend. Zonder erover na te denken richtte ik eerst de loop op zijn voorhoofd en zocht met mijn ogen de ruimte af naar een teken van leven. "Cole," fluisterde ik geschokt terwijl ik naar het levenloze lichaam van zijn collega keek, bloed gutste uit de wond in zijn hals en twee dode ogen staarden omhoog naar het plafond. Ik schraapte mijn keel en rechte mijn rug "heb je iets gezien?" vroeg ik gespannen, dit was duidelijk het werk van een vampier maar Colin kon dat niet weten. "we moeten hier weg," fluisterde ik ademloos terwijl ik mijn hand op zijn schouder legde, het liefst had ik mijn armen om hem heen geslagen en zijn verstijfde lichaam weggetrokken van het lijk maar ik bevond me niet in de positie om mijn waakzaamheid en pistool los te laten.
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #130 Gepost op: 08 maart 2016, 23:46:12 »
We kunnen trouwens nog wel die meet van Ys en Sapph voortzetten als je wilt hoor Soph. Heb van het weekend pas echt weer een beetje tijd denk ik
Miserable's twin

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #131 Gepost op: 09 maart 2016, 19:41:03 »
helloo

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #132 Gepost op: 09 maart 2016, 20:38:02 »
Colin
De deur hoorde ik open en dicht klappen. Mijn handen klemde ik steviger om de bezemsteel heen en ik wachtte met doodsangst op enige beweging. Het ritme van mijn hart ging steeg een hard gebonk richting mijn keel. Ik slikte de brok weg terwijl ik mijn handen klam voelde worden. Ineens staarde ik in twee bruine ogen van een vertrouwde persoon uit het verleden. "Ysis?" vroeg ik verbaast. Ik snoerde al vrij snel mijn mond toen ik merkte dat ze een pistool op mij gericht had. "What the hell?" mompelde ik. De komst van Ysis had voor een moment mijn gedachten overheerst en Jules leek vergeten. "Are you a cop now?" Dat had ik niet zo snel achter Ysis gezocht, maar hoe zou ze anders aan een pistool komen. Haar vraag bracht me terug bij de realiteit en de angst die me om het hart joeg. Alle lucht leek langzaam uit mijn longen gezogen wanneer mijn blik weer over Jules gleed. "No I don't saw anything.. I came back for my car keys and-" Ik schudde mijn hoofd, "He was already dead." Mijn handen ontspande zich en lieten de bezem los waarna ik ze door mijn haar haalde. "It is my fault. I left him alone," zei ik met een enorm groot schuldgevoel.  "What? We can't left this body here.. we have to call someone or whatever." Hoe harteloos kon ze zijn om Jules al bloedend, ook al was hij al dood, achter te laten en om te vluchten van hier? "Besides that I still don't know where my car keys are." Een netvlies van opgedroogde, zoute tranen had zich over mijn gezicht gespannen. "We can't just leave him in the restaurant. This.. body and mess needs to be cleaned up before tomorrow morning," was ik van mening. Het was niet menselijk om hem nu zo achter te laten omdat hij 'toch al dood' was. Het bleef nog steeds een goede collega van me waarmee ik altijd goed kon opschieten.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #133 Gepost op: 10 maart 2016, 20:57:52 »
Hey hoi
Miserable's twin

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #134 Gepost op: 10 maart 2016, 21:31:48 »
hii

Miserable

 • ******
 • Berichten: 43.475
  • Bekijk profiel
« Reactie #135 Gepost op: 11 maart 2016, 16:46:26 »
Gvd, waarom heb ik het zo druk
+1
Mischief's twin   ~   We're the kids your parents warned you about.

Miserable

 • ******
 • Berichten: 43.475
  • Bekijk profiel
« Reactie #136 Gepost op: 11 maart 2016, 17:09:50 »
Richie
Na mijn drankje in ontvangst genomen te hebben, bekeek ik kort de inhoud van het glas. Toen ze opstond van de bar en bevestigde dat ze dacht van spellen te houden, ging mijn blik opnieuw naar haar uit terwijl er een schuine grijns op mijn gezicht te lezen was. "Cheers to that," proostte ik terwijl ik mijn glas zacht tegen de hare tikte en het vervolgens lichtjes hief, waarbij ik mijn wenkbrauwen optrok. Na een slok genomen te hebben, liet ik me eveneens van de barkruk afglijden en liep ik rustig naar de poker- en pooltafels toe. "Head for poker, tail for billiards," zei ik en ik wierp een penny naar haar toe - ervan overtuigd dat ze hem zou vangen.
Hailey
Nadat we onze glazen tegen elkaar aan hadden getikt, zette ik het glas aan mijn lippen en dronk ik een grote slok. Eenmaal bij de pooltafel draaide ik me om, om in Richie's richting te kijken. Ik knikte om in te stemmen met zijn plan en stak mijn hand omhoog om de penny te vangen. Ik zette mijn glas neer op het hoekje van de biljart tafel en balde mijn hand waar het muntje in zat tot een vuist. Ik drukte mijn ene hand op de achterkant van mijn andere hand en keek naar de 'uitslag'. "Tail," zei ik met een kleine grijns. Ik pakte twee keus van de muur en reikte er één naar Richie.

oh mijn god sorry, mijn hoofd ik echt een zeef. Ik ben heel de dag bezig met typen op school met werken aan mijn ondernemingsplan en dat maakt mijn brein echt rommelig :')
Mischief's twin   ~   We're the kids your parents warned you about.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #137 Gepost op: 11 maart 2016, 22:14:00 »

Richie
Na een slokje gedaan te hebben van mijn glas, zette ik deze neer vlakbij de pooltafel en nam ik de keus van haar aan met een grijns toen ze me die aanreikte. Poolen dus. Al moest ik zelf toegeven dat ik het beste was in darten en mijn pokerkunsten op nummer twee stonden, was dit toch niet iets waar ik slecht in was. "What does the winner get?" vroeg ik haar, terwijl ik de gekleurde ballen klaar zette in een driekhoek op de juiste plek. Natuurlijk ging het voornamelijk om de eer, maar ik vond een prijs altijd wel een leuke toevoeging. "Ladies fist," grijnsde ik speels terwijl ik de witte bal als laatst op het kleine, witte puntje zette en ik maakte een kort gebaar naar de pooltafel toe.
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #138 Gepost op: 11 maart 2016, 22:14:34 »
Mijn schrijfkunsten worden er niet bepaald beter van alles wat ik voor m'n studie schrijf de laatste tijd maar goed
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #139 Gepost op: 12 maart 2016, 16:32:17 »
Ik heb Cole nog niet helemaal doorgelezen, maar hij was dus bevriend met Ys en Richie was Ys buurjongen. Zij waren ook bevriend, dus maybe kunnen we daar wat mee. Dat ze een vriendengroep waren op high school ofzo
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #140 Gepost op: 12 maart 2016, 22:22:18 »
Ze zit op de hengst trouwens he

Sapphira
Ze leek het werkelijk totaal niet te begrijpen en ik kon eigenlijk ook niets anders verwachten. Het was haar niet kwalijk te nemen. Ze was nog niet in de stad geweest na het incident en ik was nou ook niet bepaald duidelijk. "I mean the rest of the Temple Knights," antwoordde ik op haar eerste vraag, al was ik er van op de hoogte gebracht dat er al enkele gesneuveld waren. Waarschijnlijk zou nog wel een aantal van ons de zon nooit meer zien opkomen, zo dreigend was de situatie. "I     I'm probably not the right person to tell you this Nove," vervolgde ik enigszins ongemakkelijk en ik liet de toppen van mijn vingers door de intens witte vacht van het paard waarop ik zat gaan terwijl mijn kristalblauwe irissen erop gefocust waren. Alles om haar even niet recht in de ogen aan te hoeven kijken en haar niet te hoeven laten zien hoe bezorgd ik eigenlijk was. "But we're also not allowed to lie," voegde ik na een korte pauze aan mijn zin toe. Een lichte zucht verliet mijn longen en even klemde ik mijn kaken op elkaar voor ik weer begon te praten. "None of us are okay, Novélia. Not anymore       Come, we gotta go I'll explain it to you on our way." In een korte beweging met mijn hand had ik al het water dat haar licht getinte huid liet glimmen, van haar af laten glijden en ik stak mijn hand naar haar uit om haar achterop te helpen klimmen.

Dit was de laatste Per
Miserable's twin

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #141 Gepost op: 13 maart 2016, 12:56:59 »
Ik heb Cole nog niet helemaal doorgelezen, maar hij was dus bevriend met Ys en Richie was Ys buurjongen. Zij waren ook bevriend, dus maybe kunnen we daar wat mee. Dat ze een vriendengroep waren op high school ofzo

ik heb je even een bericht op app gestuurd

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #142 Gepost op: 13 maart 2016, 14:49:23 »

Ik wil binnenkort echt met San meeten
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #143 Gepost op: 13 maart 2016, 14:49:48 »
ik heb je even een bericht op app gestuurd

Soph moet ook nog even goedkeuren btw
Miserable's twin

Eternity

 • *****
 • Berichten: 21.183
  • Bekijk profiel
« Reactie #144 Gepost op: 13 maart 2016, 17:13:48 »
Ik ga vanavond denk ik beginnetje maken aan mijn personage! :')
« ''Nothing ever happens like you imagine it will. But then again if you don't imagine, nothing ever happens at all.'' »

Perronita

 • *****
 • Berichten: 13.855
 • Darling, I'm a nightmare dressed like a daydream.
  • Bekijk profiel
« Reactie #145 Gepost op: 13 maart 2016, 23:45:27 »
Ze zit op de hengst trouwens he

Sapphira
Ze leek het werkelijk totaal niet te begrijpen en ik kon eigenlijk ook niets anders verwachten. Het was haar niet kwalijk te nemen. Ze was nog niet in de stad geweest na het incident en ik was nou ook niet bepaald duidelijk. "I mean the rest of the Temple Knights," antwoordde ik op haar eerste vraag, al was ik er van op de hoogte gebracht dat er al enkele gesneuveld waren. Waarschijnlijk zou nog wel een aantal van ons de zon nooit meer zien opkomen, zo dreigend was de situatie. "I     I'm probably not the right person to tell you this Nove," vervolgde ik enigszins ongemakkelijk en ik liet de toppen van mijn vingers door de intens witte vacht van het paard waarop ik zat gaan terwijl mijn kristalblauwe irissen erop gefocust waren. Alles om haar even niet recht in de ogen aan te hoeven kijken en haar niet te hoeven laten zien hoe bezorgd ik eigenlijk was. "But we're also not allowed to lie," voegde ik na een korte pauze aan mijn zin toe. Een lichte zucht verliet mijn longen en even klemde ik mijn kaken op elkaar voor ik weer begon te praten. "None of us are okay, Novélia. Not anymore       Come, we gotta go I'll explain it to you on our way." In een korte beweging met mijn hand had ik al het water dat haar licht getinte huid liet glimmen, van haar af laten glijden en ik stak mijn hand naar haar uit om haar achterop te helpen klimmen.

Novélia
Ik keek enorm verbaasd op naar mijn vriendin toen ze zich bezorgd naar me wendde. Met mijn ogen speurde ik het gezicht van Sapphira af in de hoop dat het me meer informatie zou verschaffen. Tevergeefs. Ik dacht na, liet mezelf meeslepen door mijn eigen gedachtes, maar eindigde opnieuw bij mijn eigen nieuwsgierigheid. Nieuwsgierig die Sapph weg kon nemen als ze me maar vertelde wat er was. Omdat ik toch niet verder kwam met mijn toerende gedachtes, knikte ik op hetgeen dat Sapph me dan weer wel vertelde en pakte ik haar hand aan. Vervolgens sloot ik mijn vingers om de hare en grinnikte ik toen al het water op mijn huid als sneeuw voor de zon verdween door haar handen. Ik nestelde me bovenop de hengst en wendde me naar Sapph. 'You better have a damn good reason for scaring me of like this, Saph,' probeerde ik luchtig mee te delen, maar de bezorgde ondertoon verdween slechts gedeeltelijk uit mijn stem.
Space was just a word made up by someone who's afraid to get too close.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #146 Gepost op: 15 maart 2016, 22:25:39 »
Sapphira
Nadat ze mijn hand had gepakt, trok ik haar op zodat ze achter me zat. De hengst werd er enigszins onrustig van, maar paste zich al snel aan. Het was een groot sterk beest en zou twee slanke meiden gemakkelijk aankunnen. "Ready?" vroeg ik en zodra ze comfortabel zat, stimuleerde ik zijn pas tot een rustige galop, die het paard gemakkelijk uren vol kon houden. Met mijn voeten stuurde ik het paard richting de tempel. "Believe me, I've got my reasons," vertelde ik haar, waarna een diepe ademhaling volgde. "It's the Captain. He       he passed away Nov. And that's not even the worst part. The worst part is that he died fighting, to safe the Island." Een kleine trilling van angst was in mijn stem te horen terwijl ik praatte en alsof dit nog niet genoeg was, vervolgde ik met het ergste nieuws. "It's the prison. Prison X is gone. Everyone and everything that was helt in there       they all escaped."
Miserable's twin

Miserable

 • ******
 • Berichten: 43.475
  • Bekijk profiel
« Reactie #147 Gepost op: 20 maart 2016, 19:58:34 »
omg what happened met dit topic???
Mischief's twin   ~   We're the kids your parents warned you about.

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #148 Gepost op: 20 maart 2016, 21:33:25 »
omg what happened met dit topic???

iedereen is druk :(

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #149 Gepost op: 21 maart 2016, 19:37:58 »
Aloha!
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #150 Gepost op: 28 maart 2016, 21:06:12 »
Oké morgen kom ik meeten, who's interested??
Miserable's twin

Saròforte

 • *****
 • Berichten: 18.267
  • Bekijk profiel
« Reactie #151 Gepost op: 03 april 2016, 17:35:38 »
hee guys, kennen jullie me nog wel  :blush:
TUMBLR  |  Whatever you're fighting for: Racism, Poverty, Feminism, Gay Rights, or any type of Equality. It won't matter in the least, because if we don't all work together to save the environment, we will be equally extinct.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #152 Gepost op: 03 april 2016, 19:51:24 »
AZZIE  :huglove:
Wow ik kijk toevallig echt voor het eerst op gs dit weekend
Miserable's twin

Saròforte

 • *****
 • Berichten: 18.267
  • Bekijk profiel
« Reactie #153 Gepost op: 05 april 2016, 15:33:40 »
Jaaaa, oké again late reactie maar maakt niet uit
Ik dacht ik kijk hier weer eens eventjes, ik bedoel, het is toch best lang groot deel geweest van mijn leven #sentimenteel hahaha
TUMBLR  |  Whatever you're fighting for: Racism, Poverty, Feminism, Gay Rights, or any type of Equality. It won't matter in the least, because if we don't all work together to save the environment, we will be equally extinct.

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #154 Gepost op: 06 april 2016, 18:11:27 »
Hello, kan er iemand vanavond meeten?

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #155 Gepost op: 06 april 2016, 19:07:38 »
Ik kan meeten!!
Miserable's twin

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #156 Gepost op: 06 april 2016, 20:19:01 »
Jaa! Met wie wil je? Ik heb mijn beide chars wel vrij want weet niet of de meet met soph ooit nog doorgezet wordt haha

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #157 Gepost op: 06 april 2016, 20:25:29 »
Uhm maakt mij niet uit maar ik zou wel graag met Santanico willen meeten
Miserable's twin

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #158 Gepost op: 06 april 2016, 21:08:33 »
Kieran en santanico hadden toch een plot?

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #159 Gepost op: 06 april 2016, 21:50:04 »
Jup! Staat in privéchat op whatsapp, je hoeft maar een klein stukje terug te scrollen als het goed is ^^
We kunnen wel Kieran/Santanico doen?
Miserable's twin

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #160 Gepost op: 06 april 2016, 22:12:02 »
ja is goed! Wil jij een beginnetje typen?

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #161 Gepost op: 06 april 2016, 22:19:46 »
Is goed, klein momentje hoor
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #162 Gepost op: 06 april 2016, 23:37:05 »
Oké we doen gewoon dat er geen tijd is verstreken ja?


Santanico
Het was rond het nachtuur dat La Culebra - de eeuwenoude bar die binnen enkele uren gerenoveerd was tot een hippe plek door mijn aanhangers. Wat wilde je ook anders, als je zo'n promotieteam had als dat van mij. In een mum van tijd was het de ronde gegaan en nu was het de place-to-be van vanavond en ik hoopte voor nog een veel langere tijd. Mijn meiden dansten en schonken drankjes. Het ging allemaal volgens plan en ik kon het bloed al ruiken. Tijdens een controlerondje ving mijn blikveld de aanwezigheid van een bekende verschijning aan de bar en mijn ogen vernauwde zich. Met het tikkende geluid van de hakken amper hoorbaar door de sensuele muziek stapte ik op hem af en zonder hem proper te begroeten ging ik naast hem op een barkruk zitten. Een kalme glimlach stond op mijn gezicht en ik wachtte af tot hij me zou herkennen. Het was bovendien de eerste keer dat ik hem echt in levende lijve zag zonder dat Temple Knights meeluisterde of ik met zijn hoofd speelde. Alhoewel, dat laatste wist je nooit zeker.
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #163 Gepost op: 06 april 2016, 23:37:48 »
Maybe is er een reden dat hij daar is, bijvoorbeeld een soort voorgevoel ofzo?
Miserable's twin

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #164 Gepost op: 07 april 2016, 09:29:36 »
Kieran
Prison X was gevallen en iedereen had zo snel mogelijk als kon, zijn vlucht naar buiten genomen om af te zijn van alle verschikkingen. De afspraak met Ysis verviel daarbij ook gelijk en dat zorgde ervoor dat ik me nog beter voelde, omdat ook zij deze dag enorm had gefaald. Ze moesten zich allemaal wel vernederd voelen. Ik grijnsde mijn vrijheid toe en nam een slok uit mijn glas, want dit was toch iets wat gevierd moest worden al was het ook aantrekkelijk om ergens alleen te zijn en te zoeken naar de beste schuilplek om nooit gevonden te worden. Maar mijn gevoel zei dat ik op dit moment op de juiste plek was, de oude bar La Culebra. Plotseling kwam er een vrouw naast me op een barkruk zitten zonder verder iets te zeggen. Ik fronste en keek opzij naar haar gezicht, waarbij ik haar dacht ergens vaag van te herkennen. Het kon me niets schelen dat ik haar voor een lange tijd aanstaarde, dat was ze vast wel gewend met haar verschijning. "Kennen wij elkaar?" vroeg ik uiteindelijk aangezien ik mijn vingers er niet op kon leggen wie ze was.

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #165 Gepost op: 17 april 2016, 20:09:58 »


Ysis Arguros - verleden

Met piepende banden kwam mijn oude kever tot stilstand op de parkeerplaats die zich uitstrekte voor het enorme betonblok waarin zich grotere gruwelen afspeelden dan ik me ooit zou kunnen voorstellen. Mijn moeder had me al verteld dat het grootste gedeelte van de gevangenis zich ondergronds uitstrekte, de martelkamers waar ik me vandaag zou begeven bevonden zich in de diepste krochten van de gevangenis, waar dingen gebeurden die het daglicht niet konden verdragen. Een grimmige glimlach nestelde zich op mijn lippen bij de gedachte aan de onverwachte uitnodiging die ik gisteren had ontvangen, de martelaars in de gevangenis faalden zelden, ze waren harteloos, precies de reden waarom ik volgens mijn moeder op deze zaak was gezet, soms hebben ze iemand nodig die ijskoud kan zijn maar wel gevoelens los kan maken. Nadat ik door een set van 3 hermetisch gesloten deuren was geloodsd, mijn wapens had ingeleverd en uitgebreid was gefouilleerd werd ik voorgegaan naar de kerkers. Een relatief jonge vrouw, compleet gekleed in een leren pak liep met een stevige tred op me af, haar rood gestifte lippen krulden om in een charmante glimlach terwijl ze haar hand naar me uitstak. "Ysis, Maxine vrees van de onderwereld, je mag me ook Max noemen, fijn dat je zo snel kon komen," glimlachte ze vriendelijk, ik knikte even kort en wierp een blik over haar schouder, de glazen wand waar ze voor stond bood uitzicht op een van de martelkamers. Binnen was het licht schemerig, in het midden van de kamer hing een jongeman, zijn lichaam was duidelijk sterk maar het leven leek eruit geslagen, hij hing als een soort jezus in de kettingen en zijn borst ging schokkend op en neer, blijkbaar was ademhalen lastig. "Hij?" vroeg ik met opgetrokken wenkbrauwen aan Maxine. "Zo jij komt meteen ter zake," zei ze terwijl ze even over haar schouder keek "we hebben al onze gewoonlijke methoden geprobeerd, zelfs een aantal minder gewoonlijke methodes, er komt niets los en aangezien we geloven dat hij belangrijke informatie heeft geloof ik niet dat het kwaad kan om een risico te nemen, jij bent dat risico, heb je ervaring met martelen?" Ik kneep mijn ogen samen "Ja," knikte ik langzaam "maar ik denk niet dat ik iets voor jullie kan betekenen, ik ken verschillende martelmethodes maar lang niet zoveel als jullie beulen," legde ik uit. Max glimlachte schamper "Fysiek is hij gebroken dat is niet het punt, het gaat om het mentale gedeelte, neem je tijd, doe wat je moet doen." Maxine draaide zich om en verliet de ruimte, enkele minuten bleef ik staan en staarde naar de gestalte die daar in de ketenen hing, de man die ik moest breken. Ik liet mijn ogen over de verschillende marteltuigen glijden die aan de muur hingen en vond uiteindelijk wat ik zocht. Gewapend met een natte handdoek opende ik de deur en naderde het lichaam dat in het midden van de kamer hing. Volgens het dossier dat Max me had gegeven hing hij hier al enkele dagen zonder slaap en voedsel. Lichtelijk aarzelend zette ik mijn vingers onder zijn kin en tilde even kort zijn hoofd op om in zijn ogen te kijken, waarna ik met geoefende vingers de bloederige striemen op zijn borst schoon begon te maken. Voorzichtig gleden mijn vingers over zijn huid, onder het opgedroogde bloed zaten enkele striemen van zweepslagen, sommigen waren oud en ontstoken anderen nog vers en open. "Jezus," mompelde ik zachtjes, iets van ontzetting welde in me op terwijl ik sereen de handdoek in schoon water dompelde en een flesje water  achter mijn rug vandaan haalde. "So I assume that you haven't been very cooperative, not a big talker?"
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #166 Gepost op: 17 april 2016, 20:54:57 »
Kieran - verleden

De tel van de dagen was ik al kwijt geraakt hoe lang ik in deze martelkamer was. Ik zag de zon niet op komen en weer onder gaan. Het leven hier was niets vergelijken met wat ik kende van vroeger, rennen door de bossen zolang als ik maar wilde. Nee het was hier slechts wachten tot je dood. Van de energie was weinig over gebleven door alle harteloze pogingen om informatie uit mij te halen. Ik beet hard op mijn lip om de pijn te weerstaan. Mijn wonden genezen meestal uit zichzelf, maar inmiddels zijn ze ook wel zo slim om andere martel middelen te gebruiken. Het punt was dat ze niet moesten bemoeien met mijn leven, kon mij het wat schelen wat die lui wilde. Ze hadden nog altijd mij en Novélia uit elkaar gerukt. Slechts dat we net iets anders zijn dan hen, een wezen, maakt ons een vijand voor hen. Zelf vind ik dat ze helemaal niet zo anders zijn dan ons, ze martelen honderden wezens en dat noemt zich een goed mens? Hufters zijn het. Een stelletje klootzakken bij elkaar op een hoop gegooid. Ik kon alleen maar denken hoe ze mij behandelden en hoe het dan al die tijd voor Novélia hier moest zijn geweest of nog steeds is. Het enige waarover ik me goed kon voelen, was dat ze gefrustreerd waren dat ze niets uit mij kregen. Ik slikte de droge woestijn in mijn mond weg en keek met moeite op naar een jonge vrouw. "So I assume that you are another heartless and a selfish person who had to ask me more quistions? That's wasting of your own time darling," mompelde ik tussen het knarsen van mijn tanden door. Mijn adem was al op na meer dan een hele zin te hebben gezegd en ik liet mijn hoofd weer naar beneden hangen. Ik voelde me al dood op deze plek dus het maakte me niet uit als ze me nu ging afslachten.

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #167 Gepost op: 17 april 2016, 21:33:25 »
Kieran - verleden

De tel van de dagen was ik al kwijt geraakt hoe lang ik in deze martelkamer was. Ik zag de zon niet op komen en weer onder gaan. Het leven hier was niets vergelijken met wat ik kende van vroeger, rennen door de bossen zolang als ik maar wilde. Nee het was hier slechts wachten tot je dood. Van de energie was weinig over gebleven door alle harteloze pogingen om informatie uit mij te halen. Ik beet hard op mijn lip om de pijn te weerstaan. Mijn wonden genezen meestal uit zichzelf, maar inmiddels zijn ze ook wel zo slim om andere martel middelen te gebruiken. Het punt was dat ze niet moesten bemoeien met mijn leven, kon mij het wat schelen wat die lui wilde. Ze hadden nog altijd mij en Novélia uit elkaar gerukt. Slechts dat we net iets anders zijn dan hen, een wezen, maakt ons een vijand voor hen. Zelf vind ik dat ze helemaal niet zo anders zijn dan ons, ze martelen honderden wezens en dat noemt zich een goed mens? Hufters zijn het. Een stelletje klootzakken bij elkaar op een hoop gegooid. Ik kon alleen maar denken hoe ze mij behandelden en hoe het dan al die tijd voor Novélia hier moest zijn geweest of nog steeds is. Het enige waarover ik me goed kon voelen, was dat ze gefrustreerd waren dat ze niets uit mij kregen. Ik slikte de droge woestijn in mijn mond weg en keek met moeite op naar een jonge vrouw. "So I assume that you are another heartless and a selfish person who had to ask me more quistions? That's wasting of your own time darling," mompelde ik tussen het knarsen van mijn tanden door. Mijn adem was al op na meer dan een hele zin te hebben gezegd en ik liet mijn hoofd weer naar beneden hangen. Ik voelde me al dood op deze plek dus het maakte me niet uit als ze me nu ging afslachten.
Ysis Arguros - verleden

Ik begroef mijn tanden even kort in mijn onderlip toen hij met zichtbare moeite de beschuldiging over de droogte van zijn gebarsten lippen schoof, mijn gezicht bleef echter glashard. "Wouldn't exactly describe myself like that," zei ik onaangedaan terwijl ik de dop van het flesje water draaide en een slokje nam, "now don't try to bite me or something," waarschuwde ik hem terwijl ik het flesje langzaam naar zijn lippen bracht en zo kantelde dat er wat water uit de mond van het flesje over zijn lippen stroomde. "So tell me is there something worth fighting for out there?" vroeg ik hem op de man af "someone maybe?"
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #168 Gepost op: 17 april 2016, 22:08:30 »
Ysis Arguros - verleden

Ik begroef mijn tanden even kort in mijn onderlip toen hij met zichtbare moeite de beschuldiging over de droogte van zijn gebarsten lippen schoof, mijn gezicht bleef echter glashard. "Wouldn't exactly describe myself like that," zei ik onaangedaan terwijl ik de dop van het flesje water draaide en een slokje nam, "now don't try to bite me or something," waarschuwde ik hem terwijl ik het flesje langzaam naar zijn lippen bracht en zo kantelde dat er wat water uit de mond van het flesje over zijn lippen stroomde. "So tell me is there something worth fighting for out there?" vroeg ik hem op de man af "someone maybe?"Kieran - verleden

Een zachte grom kwam vanuit mijn binnenste over mijn lippen rollen. Het flesje water in haar handen bracht ze naar mijn lippen. Als er vergif in zat, deed ik haar wat. Maar mijn hoofd tolde en ik barste van de koppijn alsof er een explosie gaande was. Water kon ik meer dan wat dan ook gebruiken op dit moment. Wanneer de eerste druppels op mijn tong belanden en ik het doorslikte, proefde het naar meer en meer. Ik was zo dorstig dat het nog steeds niet genoeg was. "Why? Why do you asking me that?" vroeg ik brommend. "That isn't important for you." Ik vroeg me af wie deze nieuwe vrouwelijke martelaar was en waarom er iemand anders werd ingezet. Tot nu toe, had ik nog geen kennismaking met haar gehad, althans niet dat ik me kon herinneren.

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #169 Gepost op: 17 april 2016, 23:36:36 »


Kieran - verleden

Een zachte grom kwam vanuit mijn binnenste over mijn lippen rollen. Het flesje water in haar handen bracht ze naar mijn lippen. Als er vergif in zat, deed ik haar wat. Maar mijn hoofd tolde en ik barste van de koppijn alsof er een explosie gaande was. Water kon ik meer dan wat dan ook gebruiken op dit moment. Wanneer de eerste druppels op mijn tong belanden en ik het doorslikte, proefde het naar meer en meer. Ik was zo dorstig dat het nog steeds niet genoeg was. "Why? Why do you asking me that?" vroeg ik brommend. "That isn't important for you." Ik vroeg me af wie deze nieuwe vrouwelijke martelaar was en waarom er iemand anders werd ingezet. Tot nu toe, had ik nog geen kennismaking met haar gehad, althans niet dat ik me kon herinneren.
Ysis Arguros - verleden

Een zachte kreun rolde over zijn lippen en hoewel zijn houding vijandig was, viel de gretigheid in zijn blik niet te ontkennen, het verlangen waarmee hij het flesje water met zijn ogen volgde en de gulzige manier waarop hij het water naar binnen klokte. Na twee slokken trok ik het flesje terug en keek hem bedachtzaam aan "how long since you've had water?" vroeg ik langzaam terwijl ik een druppel van z'n kin veegde. Ik keek even naar de ijzeren ringen om zijn polsen en enkels en legde een hand op zijn schouder "I would unlock these, you know," mompelde ik met een knikje naar de kettingen die hem als een levend kruis in de lucht spanden "let you down, but you're so full of vengeance and hate, and I don't feel like being killed today, I just don't trust you enough to risk that," zei ik terwijl ik hem verontschuldigend aankeek en het flesje water aan mijn lippen zette, wetende dat hij smachtte naar iedere druppel die ik achterover werkte. Ik grijnsde even, aan de manier waarop hij reageerde had ik duidelijk een gevoelige snaar geraakt. "I'm asking because I want to know, there must be something or someone to keep fighting for, otherwise you would be dead by now," redeneerde ik "I'm just curious what's keeping you alive."
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #170 Gepost op: 18 april 2016, 15:06:10 »
Ysis Arguros - verleden

Een zachte kreun rolde over zijn lippen en hoewel zijn houding vijandig was, viel de gretigheid in zijn blik niet te ontkennen, het verlangen waarmee hij het flesje water met zijn ogen volgde en de gulzige manier waarop hij het water naar binnen klokte. Na twee slokken trok ik het flesje terug en keek hem bedachtzaam aan "how long since you've had water?" vroeg ik langzaam terwijl ik een druppel van z'n kin veegde. Ik keek even naar de ijzeren ringen om zijn polsen en enkels en legde een hand op zijn schouder "I would unlock these, you know," mompelde ik met een knikje naar de kettingen die hem als een levend kruis in de lucht spanden "let you down, but you're so full of vengeance and hate, and I don't feel like being killed today, I just don't trust you enough to risk that," zei ik terwijl ik hem verontschuldigend aankeek en het flesje water aan mijn lippen zette, wetende dat hij smachtte naar iedere druppel die ik achterover werkte. Ik grijnsde even, aan de manier waarop hij reageerde had ik duidelijk een gevoelige snaar geraakt. "I'm asking because I want to know, there must be something or someone to keep fighting for, otherwise you would be dead by now," redeneerde ik "I'm just curious what's keeping you alive."

Kieran - verleden

"One day," antwoordde ik haar, snakkend naar nog meer water toen ze me slechts twee slokken gunde. Al kreeg ik nooit zoveel en aan eten deden ze al helemaal niet. Dat ze me los wilde maken van deze verschrikkelijke ijzeren ringen die langs mijn huid schuurde was bullshit. "Then we have at least one thing in common 'cause I don't trust you either." Om het nog meer amusant voor haarzelf te maken, dronk ze uit het flesje water voor mijn neus. Ik onderdrukte alle emoties die door mij heen raasde momenteel. "That is none of your business miss.. did you mention your name?" zei ik vol afkeuring. Ik spande al mijn spieren aan en probeerde mezelf los te rukken, maar zoals al die andere keren was het een hopeloze poging.

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #171 Gepost op: 18 april 2016, 15:58:37 »
Kieran - verleden

"One day," antwoordde ik haar, snakkend naar nog meer water toen ze me slechts twee slokken gunde. Al kreeg ik nooit zoveel en aan eten deden ze al helemaal niet. Dat ze me los wilde maken van deze verschrikkelijke ijzeren ringen die langs mijn huid schuurde was bullshit. "Then we have at least one thing in common 'cause I don't trust you either." Om het nog meer amusant voor haarzelf te maken, dronk ze uit het flesje water voor mijn neus. Ik onderdrukte alle emoties die door mij heen raasde momenteel. "That is none of your business miss.. did you mention your name?" zei ik vol afkeuring. Ik spande al mijn spieren aan en probeerde mezelf los te rukken, maar zoals al die andere keren was het een hopeloze poging.
Ysis Arguros
Ik sloeg mijn armen over elkaar, "one day," herhaalde ik hem "you know we humans, we can only live a few days without water, after that we just die from dehydration. I don't know how that works for creatures like you?" vertelde ik terwijl ik ontspannen voor zijn lichaam langs heen en weer liep. Ik stopte met lopen toen hij me toebeet mij ook niet te vertrouwen en trok even sceptisch mijn wenkbrauwen op "I figured that much," grinnikte ik hoofdschuddend. "I did not," bevestigde ik zijn vraag "my name is just as much of your business as your answers are mine," vertelde ik hem, hij moest gek zijn als hij dacht dat ik mezelf ging introduceren zolang hij niet een beetje meewerkte. Met een kracht waarvan ik niet had gedacht dat die er nog in zat begon hij aan zijn ketenen te rukken, zijn lichaam schokte in de kettingen en ik probeerde mijn gezicht glad gestreken te houden om niet te laten merken hoe onaangenaam ik dit beeld vond. Uiteindelijk deed ik een stap naar voren en duwde met mijn handpalm tegen zijn borst zodat zijn lichaam wat naar achteren gedwongen werd en hij wel moest stoppen met kracht zetten. "Stop it," zei ik gefrustreerd "you're only making it worse, I meant it, you know when I said that I wanted to unlock them," vertelde ik terwijl ik mijn hand op zijn bovenarm legde, zijn armen droegen het volledige gewicht van zijn lichaam, het was slechts een kwestie van tijd voordat zijn schouder uit de kom zou schieten. "So if you don't want to tell me who you are fighting for, then tell me what kind of creature you are, I told you I'm human, I haven't done a single thing to hurt you, you should choose your enemies wisely Kieran, don't want to make an enemy out of me believe me, just answe me."
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #172 Gepost op: 18 april 2016, 19:51:29 »
Ysis Arguros
Ik sloeg mijn armen over elkaar, "one day," herhaalde ik hem "you know we humans, we can only live a few days without water, after that we just die from dehydration. I don't know how that works for creatures like you?" vertelde ik terwijl ik ontspannen voor zijn lichaam langs heen en weer liep. Ik stopte met lopen toen hij me toebeet mij ook niet te vertrouwen en trok even sceptisch mijn wenkbrauwen op "I figured that much," grinnikte ik hoofdschuddend. "I did not," bevestigde ik zijn vraag "my name is just as much of your business as your answers are mine," vertelde ik hem, hij moest gek zijn als hij dacht dat ik mezelf ging introduceren zolang hij niet een beetje meewerkte. Met een kracht waarvan ik niet had gedacht dat die er nog in zat begon hij aan zijn ketenen te rukken, zijn lichaam schokte in de kettingen en ik probeerde mijn gezicht glad gestreken te houden om niet te laten merken hoe onaangenaam ik dit beeld vond. Uiteindelijk deed ik een stap naar voren en duwde met mijn handpalm tegen zijn borst zodat zijn lichaam wat naar achteren gedwongen werd en hij wel moest stoppen met kracht zetten. "Stop it," zei ik gefrustreerd "you're only making it worse, I meant it, you know when I said that I wanted to unlock them," vertelde ik terwijl ik mijn hand op zijn bovenarm legde, zijn armen droegen het volledige gewicht van zijn lichaam, het was slechts een kwestie van tijd voordat zijn schouder uit de kom zou schieten. "So if you don't want to tell me who you are fighting for, then tell me what kind of creature you are, I told you I'm human, I haven't done a single thing to hurt you, you should choose your enemies wisely Kieran, don't want to make an enemy out of me believe me, just answe me."

Kieran - verleden
"You think I don't realize that? I am not a dumb stupid creature if that is what you're thinking," ging ik tegen haar in. Ik likte over mijn lippen heen waar nog opgedroogd bloed op zat van toen iemand het zo leuk vond om mij een bloedneus te slaan. Het liefst wilde ik haar in mijn klauwen fijn knijpen totdat ze enkel piepend adem zou halen en me zou smeken om haar los te laten. Haar hand drukte ze tegen mijn borstkast aan en het was dat ik mijn handen niet vrij had om ze van me af te slaan. "Oh seriously? I have to believe your words now? I bet you don't even have permission to unluck this shit." Haar hand lag op mijn bovenarm waar vergeleken met een paar seconde geleden geen kracht meer in zat. "No shit sherlock," mompelde ik toen ze zei dat ze een mens was. Dat had ik al eerder op gemerkt. "Your partners know what I am, didn't they tell you I am a werewolf? Anyway you know it now." Het verbaasde me dat ze me naam wel wist en niet welk wezen ik was, want ik had me ook niet voorgesteld aan haar met naam en alles erop. Ik staarde naar haar hand die nog steeds op mijn bovenarm lag en gromde zacht. "It is awkward for you people that you all don't know me or at least recognize me. We have met before," zei ik terwijl ik triomfantelijk mijn lippen omhoog krulde. Niet dat ik haar had ontmoet, maar wel haar soort mensen. "It wasn't a nice meeting at all so please do me a favour and go to the hell." Ik staarde haar aan met een blik vol haat.
« Laatst bewerkt op: 18 april 2016, 23:29:13 door Northern »

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #173 Gepost op: 18 april 2016, 23:56:54 »
Kieran
"You think I don't realize that? I am not a dumb stupid creature if that is what you're thinking," ging ik tegen haar in. Ik likte over mijn lippen heen waar nog opgedroogd bloed op zat van toen iemand het zo leuk vond om mij een bloedneus te slaan. Het liefst wilde ik haar in mijn klauwen fijn knijpen totdat ze enkel piepend adem zou halen en me zou smeken om haar los te laten. Haar hand drukte ze tegen mijn borstkast aan en het was dat ik mijn handen niet vrij had om ze van me af te slaan. "Oh seriously? I have to believe your words now? I bet you don't even have permission to unluck this shit." Haar hand lag op mijn bovenarm waar vergeleken met een paar seconde geleden geen kracht meer in zat. "No shit sherlock," mompelde ik toen ze zei dat ze een mens was. Dat had ik al eerder op gemerkt. "You partners know what I am, didn't they tell you I am a werewolf? Anyway you know it now." Het verbaasde me dat ze me naam wel wist en niet welk wezen ik was, want ik had me ook niet voorgesteld aan haar met naam en alles erop. Ik staarde naar haar hand die nog steeds op mijn bovenarm lag en gromde zacht. "It is awkward for you people that you all don't know me or at least recognize me. We have met before," zei ik terwijl ik triomfantelijk mijn lippen omhoog krulde. Niet dat ik haar had ontmoet, maar wel haar soort mensen. "It wasn't a nice meeting at all so please do me a favour and go to the hell." Ik staarde haar aan met een blik vol haat.
Ysis Arguros - verleden

"Obviously you have absolutely no clue what I'm thinking," sneerde ik terug, dit gesprek begon aardig op mijn zenuwen te werken, ik noemde mezelf van nature geen vriendelijk persoon en ik hield er helemaal niet van om uitgekafferd te worden. "Some of you creatures can actually live quite some time without water, good to know you can't," beet ik van me af, hij had zojuist een zwaktepunt blootgelegd hoewel zijn gretige verlangen naar het water dat ook al wel aardig weergaf. Een deel van mijn opleiding was allemaal een stuk minder spannend dan de fysieke trainingen, het was minstens zo belangrijk om je vijand te kennen, studeren dus. "I've never said that you had to believe me," zei ik nuchter terwijl ik mijn schouders ophaalde "I can do whatever I want with you," zei ik naar waarheid, het was niet alsof ik hem kon helpen ontsnappen, de bewaking was daar veel te scherp voor. Ik graaide even in mijn zak en viste de sleutels van zijn boeien daaruit, hield die even omhoog en rinkelde ermee. "Such a shame that you want to rip my throat out so badly," grinnikte ik droogjes. Ik leunde tegen de muur en likte even over mijn lippen terwijl hij zijn woorden in haat en afkeer gehuld op me af bleef vuren. "You don't know me, don't pretend that you do," zei ik scherp terwijl ik een stap naar voren zetten "do you wish hell upon anybody you don't like for no reason?" Ik liep naar de andere kant van de ruimte waar een groot wiel hing en draaide het ding langzaam naar beneden waardoor hij iets meer ketting kreeg, Kierans lichaam zakte langzaam naar de grond en als hij er de kracht voor zou vinden zou hij nu kunnen staan zonder dat de kettingen aan zijn armen trokken. Echter had ik hem niet genoeg ketting gegeven dat hij zijn handen echt kon bewegen, puur dat zijn lichaam niet meer in de lucht bungelde. "I haven't given you any reason to hate me now if you let me I'll treat your wounds?" stelde ik voor terwijl ik mijn handen in mijn zij zette en hem vragend aankeek.
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #174 Gepost op: 19 april 2016, 00:13:20 »
Ysis Arguros - verleden

"Obviously you have absolutely no clue what I'm thinking," sneerde ik terug, dit gesprek begon aardig op mijn zenuwen te werken, ik noemde mezelf van nature geen vriendelijk persoon en ik hield er helemaal niet van om uitgekafferd te worden. "Some of you creatures can actually live quite some time without water, good to know you can't," beet ik van me af, hij had zojuist een zwaktepunt blootgelegd hoewel zijn gretige verlangen naar het water dat ook al wel aardig weergaf. Een deel van mijn opleiding was allemaal een stuk minder spannend dan de fysieke trainingen, het was minstens zo belangrijk om je vijand te kennen, studeren dus. "I've never said that you had to believe me," zei ik nuchter terwijl ik mijn schouders ophaalde "I can do whatever I want with you," zei ik naar waarheid, het was niet alsof ik hem kon helpen ontsnappen, de bewaking was daar veel te scherp voor. Ik graaide even in mijn zak en viste de sleutels van zijn boeien daaruit, hield die even omhoog en rinkelde ermee. "Such a shame that you want to rip my throat out so badly," grinnikte ik droogjes. Ik leunde tegen de muur en likte even over mijn lippen terwijl hij zijn woorden in haat en afkeer gehuld op me af bleef vuren. "You don't know me, don't pretend that you do," zei ik scherp terwijl ik een stap naar voren zetten "do you wish hell upon anybody you don't like for no reason?" Ik liep naar de andere kant van de ruimte waar een groot wiel hing en draaide het ding langzaam naar beneden waardoor hij iets meer ketting kreeg, Kierans lichaam zakte langzaam naar de grond en als hij er de kracht voor zou vinden zou hij nu kunnen staan zonder dat de kettingen aan zijn armen trokken. Echter had ik hem niet genoeg ketting gegeven dat hij zijn handen echt kon bewegen, puur dat zijn lichaam niet meer in de lucht bungelde. "I haven't given you any reason to hate me now if you let me I'll treat your wounds?" stelde ik voor terwijl ik mijn handen in mijn zij zette en hem vragend aankeek.

Kieran - Verleden

"That is why I still don't trust you," zei ik. Hoe vreselijk ik het ook vond, zij had de macht nu over mij en alles wat hier gebeurde. Ik zat vast aan kettingen die me steeds in de weg zaten. "That isn't funny," zei ik wanneer ze met de sleutels voor mijn ogen rinkelde. "Maybe.. but maybe I have a reason to hate you." Ze bleek zo aardig te zijn om me iets meer ruimte te geven en mijn lichaam was zo zwak dat het geen moeite deed om overeind te blijven staan. Ik knakte als steel van een bloem richting de grond met een zachte kreun die over mijn lpipen rolde. "You really wanna do that?" vroeg ik verbaast. Ik dacht dat ze iemand ander op me hadden gezet met meer pit, maar ze was heel anders. Alhoewel ze nog steeds mijn vijand was. Ik dacht alleen na over waarom ze zoiets zou aanbieden. Je ging de 'tegenstander' toch niet helpen.

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #175 Gepost op: 19 april 2016, 10:24:14 »
 Ysis Arguros – verleden
“Yeah…,” mompelde ik bedachtzaam “I get that,” gaf ik toe, in zijn situatie zou ik mijn persoon ook niet vertrouwen. “Are you afraid to die in here?” vroeg ik hem gedempt terwijl ik even over mijn schouder keek, de ruimte achter ons was nog steeds leeg, Maxine had ons werkelijk alleen gelaten. “You know what else isn’t funny,” zei ik scherp “killing innocent people, murdering a whole village, didn’t seem to bother you from what I’ve heard,” beet ik hem toe. Het oplepelen van zijn misdaden zoals die uitgebreid in zijn dossiers waren opgenomen zorgde ervoor dat mijn maag zich samenkneep en ik de rug van mijn hand tegen mijn mond moest drukken, ik had de nasleep van zijn werk met eigen ogen gezien en de beelden waren voor altijd op mijn oogleden geëtst. “I’m a hunter you know, some of my people were sent after you I’ve travelled with a few of them, I’ve seen what you did in these villages with my own eyes so maybe just maybe I have more reason to hate you.” Met een ruw gebaar slingerde ik het wiel een slag om waarop zijn lichaam als een zak aardappelen op de grond klapte, Ik klemde mijn tanden op elkaar en wendde mijn gezicht af. Hij had niet eens meer de kracht om op z’n eigen benen te staan. Na enige seconden geaarzeld te hebben liep ik op hem af en knielde voor hem neer, hij zat nu op zijn knieën, zijn lichaam hing nog steeds als een lappenpop in de kettingen. “Yes I would do that,” knikte ik langzaam terwijl ik de handdoek tegen de opening van het flesje hield en even ondersteboven hield zodat ‘ie nat werd. Met wat moeite hielp ik hem overeind “stay on your feet will you,” beval ik hem “lean on me if you need to,” voegde ik er iets minder bot aan toe waarna ik de boei iets verder over zijn arm schoof. De geïnfecteerde wonden waar het ijzer in zijn huid had gesneden kwamen nu wat meer bloot te liggen. Geconcentreerd desinfecteerde ik ze en maakte ze zorgvuldig schoon vervolgens wikkelde ik er een dun verband omheen, schoof de ketting weer terug op z’n plek en herhaalde dit voor zijn andere hand. “Why kill all these people?” vroeg ik hem terwijl ik geconcentreerd bezig was met het ontsmetten van de snijwonden op zijn polsen.
 
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #176 Gepost op: 19 april 2016, 20:17:11 »
Ysis Arguros – verleden
“Yeah…,” mompelde ik bedachtzaam “I get that,” gaf ik toe, in zijn situatie zou ik mijn persoon ook niet vertrouwen. “Are you afraid to die in here?” vroeg ik hem gedempt terwijl ik even over mijn schouder keek, de ruimte achter ons was nog steeds leeg, Maxine had ons werkelijk alleen gelaten. “You know what else isn’t funny,” zei ik scherp “killing innocent people, murdering a whole village, didn’t seem to bother you from what I’ve heard,” beet ik hem toe. Het oplepelen van zijn misdaden zoals die uitgebreid in zijn dossiers waren opgenomen zorgde ervoor dat mijn maag zich samenkneep en ik de rug van mijn hand tegen mijn mond moest drukken, ik had de nasleep van zijn werk met eigen ogen gezien en de beelden waren voor altijd op mijn oogleden geëtst. “I’m a hunter you know, some of my people were sent after you I’ve travelled with a few of them, I’ve seen what you did in these villages with my own eyes so maybe just maybe I have more reason to hate you.” Met een ruw gebaar slingerde ik het wiel een slag om waarop zijn lichaam als een zak aardappelen op de grond klapte, Ik klemde mijn tanden op elkaar en wendde mijn gezicht af. Hij had niet eens meer de kracht om op z’n eigen benen te staan. Na enige seconden geaarzeld te hebben liep ik op hem af en knielde voor hem neer, hij zat nu op zijn knieën, zijn lichaam hing nog steeds als een lappenpop in de kettingen. “Yes I would do that,” knikte ik langzaam terwijl ik de handdoek tegen de opening van het flesje hield en even ondersteboven hield zodat ‘ie nat werd. Met wat moeite hielp ik hem overeind “stay on your feet will you,” beval ik hem “lean on me if you need to,” voegde ik er iets minder bot aan toe waarna ik de boei iets verder over zijn arm schoof. De geïnfecteerde wonden waar het ijzer in zijn huid had gesneden kwamen nu wat meer bloot te liggen. Geconcentreerd desinfecteerde ik ze en maakte ze zorgvuldig schoon vervolgens wikkelde ik er een dun verband omheen, schoof de ketting weer terug op z’n plek en herhaalde dit voor zijn andere hand. “Why kill all these people?” vroeg ik hem terwijl ik geconcentreerd bezig was met het ontsmetten van de snijwonden op zijn polsen.

Kieran - Verleden
"Should that matter to you?" grinnikte ik sarcastisch. "It would be sad if I die in here, but that ain't gonna happen." Misschien had ik momenteel te veel optimisme, maar hoe het ook zou lopen, ik ging niet hier sterven als een verrotte schimmel. Ze deed er een schepje bij om de woorden weer zo te draaien dat het een gunstige vangst voor haar was. Ik negeerde ze, omdat het geen nieuw nieuws was voor mij dus wat moest ik daar in godsnaam mee? Ohja om die reden was ik nu hier. "See.. it is the hunter thing that is a problem. I did it because of people like you," sneerde ik naar haar met een gevaarlijk en scherp randje. Ze maakte de kettingen waaraan ik vast zat langer en mijn benen begaven het vrijwel meteen. Langzaam verscheen haar gedaante voor mijn neus en als ik niet vast gebonden was, was ze in de gevaren zone beland. Tot mijn verbazing kwam ze ook echt haar woorden na. Ze hielp me overeind, al probeerde ik het zoveel mogelijk op mijn eigen kracht. "I am okay with standing on my own feets," zei ik terug. Dat ze me hielp met mijn verwondingen, betekende niet gelijk dat ik vol in haar armen moest vallen als bedankje. Ik beet mijn kaken strak op elkaar toen ze het natte doekje op mijn wonden drukte. "Because you people have something what is mine," gaf ik eerlijk toe, maar meer kreeg ze ook niet. Ik gromde wanneer mijn open wonden vreselijk veel begonnen te prikken door haar handelingen.

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #177 Gepost op: 19 april 2016, 23:49:10 »
Kieran - Verleden
"Should that matter to you?" grinnikte ik sarcastisch. "It would be sad if I die in here, but that ain't gonna happen." Misschien had ik momenteel te veel optimisme, maar hoe het ook zou lopen, ik ging niet hier sterven als een verrotte schimmel. Ze deed er een schepje bij om de woorden weer zo te draaien dat het een gunstige vangst voor haar was. Ik negeerde ze, omdat het geen nieuw nieuws was voor mij dus wat moest ik daar in godsnaam mee? Ohja om die reden was ik nu hier. "See.. it is the hunter thing that is a problem. I did it because of people like you," sneerde ik naar haar met een gevaarlijk en scherp randje. Ze maakte de kettingen waaraan ik vast zat langer en mijn benen begaven het vrijwel meteen. Langzaam verscheen haar gedaante voor mijn neus en als ik niet vast gebonden was, was ze in de gevaren zone beland. Tot mijn verbazing kwam ze ook echt haar woorden na. Ze hielp me overeind, al probeerde ik het zoveel mogelijk op mijn eigen kracht. "I am okay with standing on my own feets," zei ik terug. Dat ze me hielp met mijn verwondingen, betekende niet gelijk dat ik vol in haar armen moest vallen als bedankje. Ik beet mijn kaken strak op elkaar toen ze het natte doekje op mijn wonden drukte. "Because you people have something what is mine," gaf ik eerlijk toe, maar meer kreeg ze ook niet. Ik gromde wanneer mijn open wonden vreselijk veel begonnen te prikken door haar handelingen.
Ysis Arguros - verleden

"I'm just interested," meldde ik luchtig, het maakte me in feite heel veel uit of hij bang was om te sterven, angst was een sterke emotie, eentje waar ik maar vaak genoeg gebruik van maakte, en dat was precies de reden dat ik hier was. "sad hmm," herhaalde ik hem, zijn lichaam zou als een van de velen afgevoerd worden naar de ondergrondse oude mijn waar zijn stoffelijk overschot verbrand zou worden. "How can you be so sure, soon you will lose your value, once they decide that you don't have the information they need or that you're not gonna speak up anyway. They won't hesitate to kill you if they feel like it, and I've heard the stories about this prison, maybe you'd be better off dead anyway," vertelde ik. "How long have you been in here?" Ik was benieuwd of hij het zelf wist. "My existence bothers you so much that you felt like killing a bunch of innocent inhabitants, way to deal with your problems bro," snoof ik minachtend. "So what about my people exactly makes you so eager to kill?" vroeg ik met een vleugje bitterheid onder de mantel van mijn klanktoon verscholen, het beviel me niets dat hij mijn levensstijl en overtuiging als excuus aanvoerde voor zijn moordpartijen. Voorzichtig hielp ik hem overeind waarna hij me toebeet prima op zijn eigen benen te kunnen staan, ik rolde even met mijn ogen en schudde mijn hoofd "obviously," spotte ik zachtjes. Geïnteresseerd spitste ik mijn oren "something?" vroeg ik subtiel om meer uitleg. Vanachter uit zijn keel klonk een dierlijk gegrom, instinctief verstijfde ik en deinsde achteruit, werkte de druk van zijn lichaam dat op het mijne leunde ruw van me af en vergrootte de afstand tussen ons met enkele meters. Hoewel ik wist dat hij me niets kon maken was mijn instinct sterker dan mijn verstand.
« Laatst bewerkt op: 21 april 2016, 10:41:46 door Soothsayer »
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #178 Gepost op: 21 april 2016, 13:22:12 »
Colin
De deur hoorde ik open en dicht klappen. Mijn handen klemde ik steviger om de bezemsteel heen en ik wachtte met doodsangst op enige beweging. Het ritme van mijn hart ging steeg een hard gebonk richting mijn keel. Ik slikte de brok weg terwijl ik mijn handen klam voelde worden. Ineens staarde ik in twee bruine ogen van een vertrouwde persoon uit het verleden. "Ysis?" vroeg ik verbaast. Ik snoerde al vrij snel mijn mond toen ik merkte dat ze een pistool op mij gericht had. "What the hell?" mompelde ik. De komst van Ysis had voor een moment mijn gedachten overheerst en Jules leek vergeten. "Are you a cop now?" Dat had ik niet zo snel achter Ysis gezocht, maar hoe zou ze anders aan een pistool komen. Haar vraag bracht me terug bij de realiteit en de angst die me om het hart joeg. Alle lucht leek langzaam uit mijn longen gezogen wanneer mijn blik weer over Jules gleed. "No I don't saw anything.. I came back for my car keys and-" Ik schudde mijn hoofd, "He was already dead." Mijn handen ontspande zich en lieten de bezem los waarna ik ze door mijn haar haalde. "It is my fault. I left him alone," zei ik met een enorm groot schuldgevoel.  "What? We can't left this body here.. we have to call someone or whatever." Hoe harteloos kon ze zijn om Jules al bloedend, ook al was hij al dood, achter te laten en om te vluchten van hier? "Besides that I still don't know where my car keys are." Een netvlies van opgedroogde, zoute tranen had zich over mijn gezicht gespannen. "We can't just leave him in the restaurant. This.. body and mess needs to be cleaned up before tomorrow morning," was ik van mening. Het was niet menselijk om hem nu zo achter te laten omdat hij 'toch al dood' was. Het bleef nog steeds een goede collega van me waarmee ik altijd goed kon opschieten.

Ysis Arguros
"Sssh," gebaarde ik terwijl ik mijn hand omhoog stak als teken dat hij stil moest zijn, met de loop van mijn pistool nog steeds op zijn voorhoofd gericht sloot ik mijn ogen zodat mijn anderen zintuigen zich volledig konden concentreren op de omgeving. Behalve de gejaagde ademhaling van Colin, pikten mijn oren niets op en hoewel zijn angst en de geur van vers bloed achterin mijn neus prikten was er niets dat erop wees dat de dader nog in de buurt was. Iets meer gerust gesteld liet ik het pistool zakken en opende mijn ogen "believe me, I wouldn't make a very good cop," meldde ik terwijl ik behoedzaam naar het lijk toeliep en erbij neer knielde. Met een onbewogen gezicht boog ik me over het lichaam heen en inspecteerde de schade zonder hem aan te raken, hij had veel bloed verloren maar te oordelen aan de vreemde hoek waarin zijn hoofd zich ten opzichte van zijn lichaam bevond was dat niet de doodsoorzaak, nek gebroken, vermoedelijk was dit wezen onderbroken door Colin die terug was gekomen voor zijn sleutels. Ik duwde mezelf overeind en richtte me tot Cole die duidelijk in een bepaalde toestand van shock was beland, de bezem die hij zojuist nog in zijn handen had geklemd kletterde nu op de grond. "You're talking bullshit." Met het pistool nog steeds in mijn linkerhand geklemd liep ik op hem af en greep hem bij zijn schouders "look at me," zei ik terwijl ik hem doordringend aankeek "you're not thinking straight right now, you just got lucky Cole," mompelde ik zachtjes. "We really have to go, whoever did this is still out there." Diegene en zo'n honderd andere dodelijke wezens. "I'll call the cops okay, they will take care of this, I just need you to get out of here," beloofde ik hem. Ik voelde me niets op m'n gemak, met de schotwond in mijn schouder en het gemis van mijn gebruikelijke wapen was ik niet eens in staat om mezelf maximaal te beschermen, laat staan Cole. Als er nu iets gebeurde, wist ik niet wat de uitkomst zou zijn. "Get your keys and we're good to go, go ahead I'll be right behind you" knikte ik lichtelijk ongeduldig. Ik liep richting de achterdeur en wachtte even om er zeker van te zijn dat Cole me niet achterna kwam voordat ik mijn mobiel uit mijn jaszak viste en het nummer van mijn vader intoetste. "Dad, I'm at the sweetbriar (ik heb ff snel een naam verzonnen voor t restaurant xd), the restaurant where Colin works," legde ik uit "someone's been murdered, definitely a vampire, I'm taking Cole home, he's the only witness I'll make sure he doesn't talk, what we don't need is for people to panic now. Can you take care of the body, make sure it isn't so obvious that a vampire just sucked the blood right out of him and then call the cops on it," vertelde ik in rap tempo terwijl ik een schuin oog op de deur hield. "Thanks," knikte ik zonder op antwoord te wachten waarna ik terug liep.
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #179 Gepost op: 21 april 2016, 21:56:22 »
gs doet het weer yay

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #180 Gepost op: 21 april 2016, 22:14:05 »
Ysis Arguros - verleden

"I'm just interested," meldde ik luchtig, het maakte me in feite heel veel uit of hij bang was om te sterven, angst was een sterke emotie, eentje waar ik maar vaak genoeg gebruik van maakte, en dat was precies de reden dat ik hier was. "sad hmm," herhaalde ik hem, zijn lichaam zou als een van de velen afgevoerd worden naar de ondergrondse oude mijn waar zijn stoffelijk overschot verbrand zou worden. "How can you be so sure, soon you will lose your value, once they decide that you don't have the information they need or that you're not gonna speak up anyway. They won't hesitate to kill you if they feel like it, and I've heard the stories about this prison, maybe you'd be better off dead anyway," vertelde ik. "How long have you been in here?" Ik was benieuwd of hij het zelf wist. "My existence bothers you so much that you felt like killing a bunch of innocent inhabitants, way to deal with your problems bro," snoof ik minachtend. "So what about my people exactly makes you so eager to kill?" vroeg ik met een vleugje bitterheid onder de mantel van mijn klanktoon verscholen, het beviel me niets dat hij mijn levensstijl en overtuiging als excuus aanvoerde voor zijn moordpartijen. Voorzichtig hielp ik hem overeind waarna hij me toebeet prima op zijn eigen benen te kunnen staan, ik rolde even met mijn ogen en schudde mijn hoofd "obviously," spotte ik zachtjes. Geïnteresseerd spitste ik mijn oren "something?" vroeg ik subtiel om meer uitleg. Vanachter uit zijn keel klonk een dierlijk gegrom, instinctief verstijfde ik en deinsde achteruit, werkte de druk van zijn lichaam dat op het mijne leunde ruw van me af en vergrootte de afstand tussen ons met enkele meters. Hoewel ik wist dat hij me niets kon maken was mijn instinct sterker dan mijn verstand.

Kieran - verleden
"Maybe," antwoordde ik op haar hele lange verhaal. Maar de kans om Novélia nog misschien een keer te zien, zorgde ervoor dat ik probeerde me staande te houden in deze hell. En als ze me dood wilde, tja.. daar wist ik geen antwoord op te geven. Ik telde terug in mijn hoofd, maar vanwege dat ik geen daglicht zag en ook niet wist wanneer het donker werd, was ik de hele tel kwijt geraakt. "Almost a week?" gokte ik twijfelachtig. Het voelde eerder als een eeuw. Ik staarde haar aan terwijl ze een volgende lading aan woorden op me wierp. "Because you all think that you are better than us. Maybe you are even worse." Ze ging met een natte doek langs mijn wonden en ik kon niet mijn blik zo strak houden alsof het niets was. Wanneer ik gromde, nam ze automatisch een stap achterhuid. "Continue cleaning my wounds please," zei ik tegen mijn zin in, maar ook om over haar vraag heen te praten. Ik wilde liever niet afhankelijk zijn van anderen en moeten smeken, maar het zou fijn zijn als het niet ging ontsteken of iets. "I won't hurt you. I am still your prisioner, I can't even do things if I want to."

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #181 Gepost op: 21 april 2016, 22:25:45 »

Ysis Arguros
"Sssh," gebaarde ik terwijl ik mijn hand omhoog stak als teken dat hij stil moest zijn, met de loop van mijn pistool nog steeds op zijn voorhoofd gericht sloot ik mijn ogen zodat mijn anderen zintuigen zich volledig konden concentreren op de omgeving. Behalve de gejaagde ademhaling van Colin, pikten mijn oren niets op en hoewel zijn angst en de geur van vers bloed achterin mijn neus prikten was er niets dat erop wees dat de dader nog in de buurt was. Iets meer gerust gesteld liet ik het pistool zakken en opende mijn ogen "believe me, I wouldn't make a very good cop," meldde ik terwijl ik behoedzaam naar het lijk toeliep en erbij neer knielde. Met een onbewogen gezicht boog ik me over het lichaam heen en inspecteerde de schade zonder hem aan te raken, hij had veel bloed verloren maar te oordelen aan de vreemde hoek waarin zijn hoofd zich ten opzichte van zijn lichaam bevond was dat niet de doodsoorzaak, nek gebroken, vermoedelijk was dit wezen onderbroken door Colin die terug was gekomen voor zijn sleutels. Ik duwde mezelf overeind en richtte me tot Cole die duidelijk in een bepaalde toestand van shock was beland, de bezem die hij zojuist nog in zijn handen had geklemd kletterde nu op de grond. "You're talking bullshit." Met het pistool nog steeds in mijn linkerhand geklemd liep ik op hem af en greep hem bij zijn schouders "look at me," zei ik terwijl ik hem doordringend aankeek "you're not thinking straight right now, you just got lucky Cole," mompelde ik zachtjes. "We really have to go, whoever did this is still out there." Diegene en zo'n honderd andere dodelijke wezens. "I'll call the cops okay, they will take care of this, I just need you to get out of here," beloofde ik hem. Ik voelde me niets op m'n gemak, met de schotwond in mijn schouder en het gemis van mijn gebruikelijke wapen was ik niet eens in staat om mezelf maximaal te beschermen, laat staan Cole. Als er nu iets gebeurde, wist ik niet wat de uitkomst zou zijn. "Get your keys and we're good to go, go ahead I'll be right behind you" knikte ik lichtelijk ongeduldig. Ik liep richting de achterdeur en wachtte even om er zeker van te zijn dat Cole me niet achterna kwam voordat ik mijn mobiel uit mijn jaszak viste en het nummer van mijn vader intoetste. "Dad, I'm at the sweetbriar (ik heb ff snel een naam verzonnen voor t restaurant xd), the restaurant where Colin works," legde ik uit "someone's been murdered, definitely a vampire, I'm taking Cole home, he's the only witness I'll make sure he doesn't talk, what we don't need is for people to panic now. Can you take care of the body, make sure it isn't so obvious that a vampire just sucked the blood right out of him and then call the cops on it," vertelde ik in rap tempo terwijl ik een schuin oog op de deur hield. "Thanks," knikte ik zonder op antwoord te wachten waarna ik terug liep.

Colin
Ineens werd ik stevig bij mijn schouders gepakt om tot de realiteit terug te komen op het feit dat ik geluk had. Ik knikte op haar woorden, die ik maar half had gehoord en ergens weer door de lucht suisde. Mijn hoofd ging van mijn vriend Jules naar een kastje waarop mijn sleutels lagen. Ik griste ze mee en verliet het restaurant zo snel mogelijk als kon om de vreselijke beelden uit mijn hoofd te krijgen, maar de nachtmerries kronkelde al in vage lijnen in mijn hoofd. Ik liep met mijn handen diep in mijn zakken gestoken richting mijn auto, het was inmiddels ijskoud of de gebeurtenis had ervoor gezorgd dat de rillingen nog steeds over mijn ruggengraat liepen. Ik kroop achter het stuur en startte de motor alvast totdat ik wachtte op Ysis. Al vroeg ik me af of ik überhaupt wel kon rijden. Dit was geen reünie om elkaar weer te zien die ik ooit bedacht had, maar tot nu toe was het in ieder geval een opluchting dat er iemand bij me was. Het zat me alleen niet lekker dat ze er nog steeds niet was. Elke seconde was een zenuw meer voor de angst die in mijn aderen gesijpeld was als zwart gif. Ik draaide het raam open. "What took you so long?" vroeg ik zachtjes wanneer ze pas twee minuten later aan kwam lopen.

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #182 Gepost op: 21 april 2016, 22:55:20 »
Kieran - verleden
"Maybe," antwoordde ik op haar hele lange verhaal. Maar de kans om Novélia nog misschien een keer te zien, zorgde ervoor dat ik probeerde me staande te houden in deze hell. En als ze me dood wilde, tja.. daar wist ik geen antwoord op te geven. Ik telde terug in mijn hoofd, maar vanwege dat ik geen daglicht zag en ook niet wist wanneer het donker werd, was ik de hele tel kwijt geraakt. "Almost a week?" gokte ik twijfelachtig. Het voelde eerder als een eeuw. Ik staarde haar aan terwijl ze een volgende lading aan woorden op me wierp. "Because you all think that you are better than us. Maybe you are even worse." Ze ging met een natte doek langs mijn wonden en ik kon niet mijn blik zo strak houden alsof het niets was. Wanneer ik gromde, nam ze automatisch een stap achterhuid. "Continue cleaning my wounds please," zei ik tegen mijn zin in, maar ook om over haar vraag heen te praten. Ik wilde liever niet afhankelijk zijn van anderen en moeten smeken, maar het zou fijn zijn als het niet ging ontsteken of iets. "I won't hurt you. I am still your prisioner, I can't even do things if I want to."

Ysis Arguros
"You've been here for a week," herhaalde ik hem verbaasd, vreemd dat ze na slechts een week martelen al hulp van buitenaf hadden ingeroepen. Ik wist evengoed als hij dat hij hier nooit uit zou komen, en ik had geen idee hoe hij met die gedachte kon leven. "How in hell are you a better person than I am?" vroeg ik hem terwijl ik mijn wenkbrauwen fronste "You've killed hundreds of people for no reason besides the fact that you do not like us hunters, which still makes no sense to me in any way," siste ik nu oprecht boos. Ik was menselijk en dat was de reden dat ik aarzelingen gehad met de martelkamer, ik had het aanbod aangenomen met de voorwaarde dat het op mijn manier zou gaan, ik was niet van plan om met fysiek geweld de antwoorden uit hem te slaan, mentaal geweld was meer mijn forté. Maar de misdaden die hij had begaan maakten een ongekend gevoel aan minachting in me los, een gebrek aan respect, soms verloren wezens het recht op menselijke behandeling en als dat gebeurde belandden ze hier. "I am not your servant," beet ik hem toe toen hij me vroeg om zijn wonden verder schoon te maken, "so you do want to hurt me?" vroeg ik hem terwijl ik op afstand bleef en hem een vuile blik toewierp. Met een vastberaden blik draaide ik me tot het wiel en met een ferme ruk draaide ik het een halve slag om zodat Kieran weer in zijn kettingen gespannen werd. "Naturally, I don't want to do this," zei ik terwijl ik weer op hem af liep "I really don't." Het was de waarheid "but you just lost the last bit of respect that I was acting on, you blamed my people for the things you did, I will not accept you blaming your murders on my people unless you tell me what it is exactly we did wrong." Ik klemde mijn kaken op elkaar en zette een stap dichterbij, we waren bijna op ooghoogte en dus keek ik hem indringend aan "you said we took something that was yours, did you murder all those people over a stupid object that we stole from you?"
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #183 Gepost op: 21 april 2016, 23:16:43 »
Colin
Ineens werd ik stevig bij mijn schouders gepakt om tot de realiteit terug te komen op het feit dat ik geluk had. Ik knikte op haar woorden, die ik maar half had gehoord en ergens weer door de lucht suisde. Mijn hoofd ging van mijn vriend Jules naar een kastje waarop mijn sleutels lagen. Ik griste ze mee en verliet het restaurant zo snel mogelijk als kon om de vreselijke beelden uit mijn hoofd te krijgen, maar de nachtmerries kronkelde al in vage lijnen in mijn hoofd. Ik liep met mijn handen diep in mijn zakken gestoken richting mijn auto, het was inmiddels ijskoud of de gebeurtenis had ervoor gezorgd dat de rillingen nog steeds over mijn ruggengraat liepen. Ik kroop achter het stuur en startte de motor alvast totdat ik wachtte op Ysis. Al vroeg ik me af of ik überhaupt wel kon rijden. Dit was geen reünie om elkaar weer te zien die ik ooit bedacht had, maar tot nu toe was het in ieder geval een opluchting dat er iemand bij me was. Het zat me alleen niet lekker dat ze er nog steeds niet was. Elke seconde was een zenuw meer voor de angst die in mijn aderen gesijpeld was als zwart gif. Ik draaide het raam open. "What took you so long?" vroeg ik zachtjes wanneer ze pas twee minuten later aan kwam lopen.

Ysis Arguros
Zodra ik had opgehangen liep ik met stevige tred richting de voordeur van het restaurant, voordat ik richting het geluid van de ronkende motor aan de rand van de weg liep, schoot ik nog snel even langs mijn eigen kever. Er kwam nog steeds rook onder de motorkap vandaan, ik rukte de deur open en trok de zilveren schede met het krommes onder de passagiersstoel vandaan samen met een grote koffer met daarin nog een kleine messenset, niet iets wat je hier even achterliet. Vervolgens trok ik de deur open van Colins auto, gooide de koffer op de achterbank en stapte vervolgens zelf in. Verbaasd keek ik opzij, het drong nu pas tot me door dat Colin misschien wel bezorgd was geweest om mij "I called the police, had to give them some information," legde ik uit, glashard liegen was iets waar ik mijn hand niet voor omdraaide, het was beter zo. Net zoals het beter was geweest dat onze vriendschap twee jaar geleden op de klippen was gelopen. Een vreemd soort stilte leek ons op te slokken in het donker van de nacht, we hadden elkaar meer dan een jaar niet gesproken, nadat onze vriendschap met een ruzie beëindigd was, was dit ons eerste weerzien. Er waren niet genoeg woorden voor alles wat ik hem moest vertellen maar op dit moment leek niet een van die woorden het tot mijn tong te redden, ze sneuvelden stuk voor stuk in mijn keel. Zijn hand lag over de versnellingspook en beefde af en toe lichtjes, het was me wel eens eerder opgevallen, als hij een presentatie moest geven, onder druk stond, in een stressvolle situatie belandde dat hij een lichte tremor in zijn rechterhand had. Zwijgend legde ik mijn hand over die van hem heen en zocht zijn blik "are you safe to drive, or do you want to switch places?" vroeg ik zachtjes. Zijn gezicht was wit weggetrokken en op dit moment wilde ik niets liever dan hem zo snel mogelijk ergens heen brengen waar het veilig was.
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #184 Gepost op: 21 april 2016, 23:25:35 »
Kieran - verleden
"Yes I think so, but It feels like a century." Ik haalde mijn schouders op totdat ik besefte dat mijn linker schouder dat niet echt kon waarderen. "You mistreat all the creaturs in an unhuman way. That's okay with you?" vroeg ik met fronsende wenkbrauwen en afkeer. Ze waren geen haar beter dan wij waren. Ik zuchtte gefrustreerd en had het ermee te doen dat ze dus geen aandacht meer wilde besteden in het verzorgen van mijn beschadigingen. "I said I won't hurt you." De frustraties liepen op. "But IF i want to, I still can't do it so what's the big deal?" Onverwachts trok ze de ruimte aan meer ketting weer terug en waren de ringen om mijn armen strakker gespannen. "Fack it," mompelde ik binnensmonds en probeerde me los te rukken voor de zoveelste keer. "I fucking don't tell you anything right now." Ik kraste mijn kaken over elkaar terwijl ik haar met afgunst aan keek. "Can you please stop asking quistions about that? That is my fucking private life." Ik wilde een stap naar haar doen om dichterbij te komen, maar de kettingen hielden me tegen. "Yes I murder all those people for a "stupid object". But it wasn't a stupid object so don't call it ever again like that. It was something valuable for me," gooide ik er boos uit waar ik gelijk spijt van had aangezien ik veel te veel gezegd had. "I hate you," perste ik er als laatste nog tussen mijn lippen uit.

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #185 Gepost op: 21 april 2016, 23:51:38 »

Ysis Arguros
Zodra ik had opgehangen liep ik met stevige tred richting de voordeur van het restaurant, voordat ik richting het geluid van de ronkende motor aan de rand van de weg liep, schoot ik nog snel even langs mijn eigen kever. Er kwam nog steeds rook onder de motorkap vandaan, ik rukte de deur open en trok de zilveren schede met het krommes onder de passagiersstoel vandaan samen met een grote koffer met daarin nog een kleine messenset, niet iets wat je hier even achterliet. Vervolgens trok ik de deur open van Colins auto, gooide de koffer op de achterbank en stapte vervolgens zelf in. Verbaasd keek ik opzij, het drong nu pas tot me door dat Colin misschien wel bezorgd was geweest om mij "I called the police, had to give them some information," legde ik uit, glashard liegen was iets waar ik mijn hand niet voor omdraaide, het was beter zo. Net zoals het beter was geweest dat onze vriendschap twee jaar geleden op de klippen was gelopen. Een vreemd soort stilte leek ons op te slokken in het donker van de nacht, we hadden elkaar meer dan een jaar niet gesproken, nadat onze vriendschap met een ruzie beëindigd was, was dit ons eerste weerzien. Er waren niet genoeg woorden voor alles wat ik hem moest vertellen maar op dit moment leek niet een van die woorden het tot mijn tong te redden, ze sneuvelden stuk voor stuk in mijn keel. Zijn hand lag over de versnellingspook en beefde af en toe lichtjes, het was me wel eens eerder opgevallen, als hij een presentatie moest geven, onder druk stond, in een stressvolle situatie belandde dat hij een lichte tremor in zijn rechterhand had. Zwijgend legde ik mijn hand over die van hem heen en zocht zijn blik "are you safe to drive, or do you want to switch places?" vroeg ik zachtjes. Zijn gezicht was wit weggetrokken en op dit moment wilde ik niets liever dan hem zo snel mogelijk ergens heen brengen waar het veilig was.Colin
"Okay," knikte ik slechts. Ik staarde voor me uit alsof ik een dode had gezien, wat ook waar was. Het beeld bleef verschijnen voor mijn ogen alsof het vastgekleefd zat over de voorruit van de auto en het verse bloed langzaam erover sijpelde. Ik drukte mezelf tegen de leuning aan als reactie op mijn inbeelding, maar toen ik knipperde met mijn ogen was het weg. Haar hand bedekte de mijne die lichtjes trilde en ik keek op naar haar gezicht. "I-I.. I can do this," zei ik schor en alles behalve overtuigd van die zaak. "Yes ofcourse I can do this," herhaalde ik mezelf nogmaals. De angst zat hoog opgekropt in mijn keel en ik drukte het gaspedaal in om de parkeerterrein af te rijden, en daarbij botste ik tegen twee kliko's aan. "Shit shit." Ik sloeg op het stuur en per ongeluk klonk er een getoeter uit waarvan ik kort schrok. "I think I.. it's better if you drive if thats okay with you.." gaf ik toe terwijl mijn hoofd nog steeds in een nachtmerrie begraven was.

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #186 Gepost op: 22 april 2016, 00:15:40 »
Kieran - verleden
"Yes I think so, but It feels like a century." Ik haalde mijn schouders op totdat ik besefte dat mijn linker schouder dat niet echt kon waarderen. "You mistreat all the creaturs in an unhuman way. That's okay with you?" vroeg ik met fronsende wenkbrauwen en afkeer. Ze waren geen haar beter dan wij waren. Ik zuchtte gefrustreerd en had het ermee te doen dat ze dus geen aandacht meer wilde besteden in het verzorgen van mijn beschadigingen. "I said I won't hurt you." De frustraties liepen op. "But IF i want to, I still can't do it so what's the big deal?" Onverwachts trok ze de ruimte aan meer ketting weer terug en waren de ringen om mijn armen strakker gespannen. "Fack it," mompelde ik binnensmonds en probeerde me los te rukken voor de zoveelste keer. "I fucking don't tell you anything right now." Ik kraste mijn kaken over elkaar terwijl ik haar met afgunst aan keek. "Can you please stop asking quistions about that? That is my fucking private life." Ik wilde een stap naar haar doen om dichterbij te komen, maar de kettingen hielden me tegen. "Yes I murder all those people for a "stupid object". But it wasn't a stupid object so don't call it ever again like that. It was something valuable for me," gooide ik er boos uit waar ik gelijk spijt van had aangezien ik veel te veel gezegd had. "I hate you," perste ik er als laatste nog tussen mijn lippen uit.
Ysis Arguros verleden
"Your information is quite outdated," verbeterde ik hem scherp "we don't actually mistreat any creatures, yes we hunt them down and even kill them if necessary, but only those who have proven to be of significant danger to society," legde ik uit terwijl ik hem met gefronste wenkbrauwen aankeek, het verbaasde me dat hij hier blijkbaar niet van op de hoogte was. "We actually work together with most of the creatures nowadays," voegde ik eraan toe. "And if you must ask, yes if creatures like you cause such great danger for innocent civillians, than it's okay with me to hunt them down and lock them up." Ik kon er gewoon niet bij dat hij zo harteloos kon zijn, het interesseerde hem niets, er was niets van spijt of geweten in hem te bekennen. "I heard what you said, and I'm not stupid I know that you can't hurt me, but that's not what I asked. Do you want to kill me, if you could, would you?" Ik draaide de kettingen opnieuw aan waarop zijn lichaam onder luid gevloek en gekreun strak gespannen werd. Ik negeerde zijn verzoek om te stoppen met vragen stellen en rolde even met mijn ogen, als we op dit tempo doorgingen zou ik nog flink wat tijd met hem nodig hebben. Ik merkte echter aan zijn agressieve reactie dat ik op het juiste spoor zat. "That's pathetic," snauwde ik toen hij toegaf mensen te hebben vermoord voor 'een ding' "than what was it, a wonderful object, family heirloom maybe, you didn't strike me as the sentimental type," giste ik. "Well I love you too," glimlachte ik zachtjes terwijl ik mijn hand tegen zijn borst zette zodat ik zijn hart in mijn handpalm kon voelen kloppen. "Well look at that, you do have a heart," constateerde ik nuchter "you wanna know what I think?" vroeg ik hem zachtjes "I'm gonna tell you anyway so don't bother answering that question, I think that one day you're gonna have to deal with what you did, you're gonna have to face the consequences and you will have to feel what pain you caused, and you are going to wish I killed you right at this moment," siste ik dreigend. 
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #187 Gepost op: 22 april 2016, 00:17:24 »
ER IS HIER LEVEN YAY
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #188 Gepost op: 22 april 2016, 00:18:04 »
Sorry trouwens, ik ben echt iemand die er is en dan een halve maand niet meer reageert. Echt super irritant sorry
Miserable's twin

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #189 Gepost op: 22 april 2016, 00:33:52 »


Colin
"Okay," knikte ik slechts. Ik staarde voor me uit alsof ik een dode had gezien, wat ook waar was. Het beeld bleef verschijnen voor mijn ogen alsof het vastgekleefd zat over de voorruit van de auto en het verse bloed langzaam erover sijpelde. Ik drukte mezelf tegen de leuning aan als reactie op mijn inbeelding, maar toen ik knipperde met mijn ogen was het weg. Haar hand bedekte de mijne die lichtjes trilde en ik keek op naar haar gezicht. "I-I.. I can do this," zei ik schor en alles behalve overtuigd van die zaak. "Yes ofcourse I can do this," herhaalde ik mezelf nogmaals. De angst zat hoog opgekropt in mijn keel en ik drukte het gaspedaal in om de parkeerterrein af te rijden, en daarbij botste ik tegen twee kliko's aan. "Shit shit." Ik sloeg op het stuur en per ongeluk klonk er een getoeter uit waarvan ik kort schrok. "I think I.. it's better if you drive if thats okay with you.." gaf ik toe terwijl mijn hoofd nog steeds in een nachtmerrie begraven was.

Ysis Arguros
Hij leek verstijfd voor zich uit te staren, alsof het bloed in zijn aderen bevroren was, gestopt met stromen. Pas toen ik zijn hand over die van hem vouwde leek hij zich weer bewust te worden van de rest van de wereld. "Are you sure?" vroeg ik aarzelend, het laatste wat ik wilde was straks op het midden van een verlaten weg staan met een auto die total loss was, dat was in deze omstandigheden absoluut een van de ergste scenario's. Maar Cole wist dat niet, dit was zijn auto en bovendien wilde ik het beetje vertrouwen wat hij had niet aan stukken slaan. Hij herhaalde zijn woorden nog een keer, meer om zichzelf ervan te overtuigen dan mij en startte vervolgens de auto. Ik hapte naar adem toen hij in no time twee kliko's ramde en vervolgens de claxon door de stilte van de nacht schalde. "It's okay," suste ik rustig terwijl ik mijn hand even op zijn schouder legde en mijn gordel losmaakte. Ik liep om de auto heen naar de bestuurdersplek. "Is there anywhere I can take you, a friends' house maybe?" stelde ik voor, het liefst zou ik Colin nu mee nemen naar de tempel, dat was een van de enige plekken waar ik wist dat hij veilig zou zijn. Maar we hadden regels en zelfs voor Colin kon ik die niet breken, dan zou iedereen wel dierbaren mee willen nemen naar de tempel en daar hadden we simpelweg niet genoeg ruimte voor. Het beste wat ik kon doen nu was zorgen dat hij niet alleen was "you parents' place?" opperde ik, ik had gehoord dat hij op zichzelf was gaan wonen, net als ik. Ik wist niet of hij huisgenoten had, niet eens waar hij woonde "you'll need to give me directions," mompelde ik, op een of andere manier voelde het heel vreemd dat ik niet wist waar hij nu woonde. "Just keep talking to me okay."
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #190 Gepost op: 22 april 2016, 00:36:39 »
Ysis Arguros verleden
"Your information is quite outdated," verbeterde ik hem scherp "we don't actually mistreat any creatures, yes we hunt them down and even kill them if necessary, but only those who have proven to be of significant danger to society," legde ik uit terwijl ik hem met gefronste wenkbrauwen aankeek, het verbaasde me dat hij hier blijkbaar niet van op de hoogte was. "We actually work together with most of the creatures nowadays," voegde ik eraan toe. "And if you must ask, yes if creatures like you cause such great danger for innocent civillians, than it's okay with me to hunt them down and lock them up." Ik kon er gewoon niet bij dat hij zo harteloos kon zijn, het interesseerde hem niets, er was niets van spijt of geweten in hem te bekennen. "I heard what you said, and I'm not stupid I know that you can't hurt me, but that's not what I asked. Do you want to kill me, if you could, would you?" Ik draaide de kettingen opnieuw aan waarop zijn lichaam onder luid gevloek en gekreun strak gespannen werd. Ik negeerde zijn verzoek om te stoppen met vragen stellen en rolde even met mijn ogen, als we op dit tempo doorgingen zou ik nog flink wat tijd met hem nodig hebben. Ik merkte echter aan zijn agressieve reactie dat ik op het juiste spoor zat. "That's pathetic," snauwde ik toen hij toegaf mensen te hebben vermoord voor 'een ding' "than what was it, a wonderful object, family heirloom maybe, you didn't strike me as the sentimental type," giste ik. "Well I love you too," glimlachte ik zachtjes terwijl ik mijn hand tegen zijn borst zette zodat ik zijn hart in mijn handpalm kon voelen kloppen. "Well look at that, you do have a heart," constateerde ik nuchter "you wanna know what I think?" vroeg ik hem zachtjes "I'm gonna tell you anyway so don't bother answering that question, I think that one day you're gonna have to deal with what you did, you're gonna have to face the consequences and you will have to feel what pain you caused, and you are going to wish I killed you right at this moment," siste ik dreigend.

Kieran - verleden
Een grinnik rolde over mijn lippen. "I am one of the dangerous creatures right?" Het was een overbodige vraag, want anders was ik niet hier. "I don't believe that some creature want to cooperate with you.. you're talking nonsense." Al wist ik van verhalen dat sommige zich daadwerkelijk hadden aan gesloten, wat uiteraard de lafaards waren. Ineens vroeg ik me af of Novélia zich ook aan had gesloten, maar anders had ze wel op een of andere manier contact met gezocht vanwege de vrijheid die je dan meer hebt dan vastgeketend te zitten in een donkere ruimte waarbij zo'n trut je ondervragen komt. Nee dat zou ze nooit doen. "Yes I would kill you," siste ik naar haar, een jonge vrouw waarvan ik altijd nog niet de naam van wist. Al had ze een uiterlijk waarvan vele mannen konden dromen, bedekte dat niet mijn haat en afschuw voor haar. Ik hield mijn lippen strak op elkaar door de toevoer aan woorden die ik er al uit had gefloept uit frustratie. Haar hand lag tegen mijn borstkast aan en ik had allang haar hand eraf willen bijten. "Oh well that were such sweet words of you. I am almost emotional," zei ik om mijn emoties ver op te bergen waar ze niet zomaar in kon graven. "Actually.. why don't you kill me?"

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #191 Gepost op: 22 april 2016, 00:40:42 »
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #192 Gepost op: 22 april 2016, 00:51:23 »

Ysis Arguros
Hij leek verstijfd voor zich uit te staren, alsof het bloed in zijn aderen bevroren was, gestopt met stromen. Pas toen ik zijn hand over die van hem vouwde leek hij zich weer bewust te worden van de rest van de wereld. "Are you sure?" vroeg ik aarzelend, het laatste wat ik wilde was straks op het midden van een verlaten weg staan met een auto die total loss was, dat was in deze omstandigheden absoluut een van de ergste scenario's. Maar Cole wist dat niet, dit was zijn auto en bovendien wilde ik het beetje vertrouwen wat hij had niet aan stukken slaan. Hij herhaalde zijn woorden nog een keer, meer om zichzelf ervan te overtuigen dan mij en startte vervolgens de auto. Ik hapte naar adem toen hij in no time twee kliko's ramde en vervolgens de claxon door de stilte van de nacht schalde. "It's okay," suste ik rustig terwijl ik mijn hand even op zijn schouder legde en mijn gordel losmaakte. Ik liep om de auto heen naar de bestuurdersplek. "Is there anywhere I can take you, a friends' house maybe?" stelde ik voor, het liefst zou ik Colin nu mee nemen naar de tempel, dat was een van de enige plekken waar ik wist dat hij veilig zou zijn. Maar we hadden regels en zelfs voor Colin kon ik die niet breken, dan zou iedereen wel dierbaren mee willen nemen naar de tempel en daar hadden we simpelweg niet genoeg ruimte voor. Het beste wat ik kon doen nu was zorgen dat hij niet alleen was "you parents' place?" opperde ik, ik had gehoord dat hij op zichzelf was gaan wonen, net als ik. Ik wist niet of hij huisgenoten had, niet eens waar hij woonde "you'll need to give me directions," mompelde ik, op een of andere manier voelde het heel vreemd dat ik niet wist waar hij nu woonde. "Just keep talking to me okay."Colin
Binnen een paar tellen was ze uit de auto gestapt en om gelopen terwijl ik in de auto naar haar plek schoof en zo de bestuurdersplek vrij maakte voor haar. Ik schudde mijn hoofd. "Just go to my home please." Ik zat niet te wachten op vrienden die in eerste instantie grappen zouden maken over mijn lijkbleke verschijning en ik hoefde ook niet bezorgde ouders om me heen te hebben. Hoewel ik nog altijd mijn huisgenoten had, maar die ontweek ik wel. Ik had genoeg aan mezelf en mijn bed. "I will, it is simple. Almost only straight ahead," wist ik nog voor de geest te halen. "How can you be so calm?" vroeg ik fronsend terwijl ik mijn klamme handen in elkaar vouwde. Een rilling ging door mijn lichaam heen. Ik probeerde aan andere dingen te denken, maar ik kwam elke keer uit bij mijn goede collega en vriend Jules.

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #193 Gepost op: 22 april 2016, 00:52:35 »
KEL HOI

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #194 Gepost op: 22 april 2016, 00:54:13 »
Kieran - verleden
Een grinnik rolde over mijn lippen. "I am one of the dangerous creatures right?" Het was een overbodige vraag, want anders was ik niet hier. "I don't believe that some creature want to cooperate with you.. you're talking nonsense." Al wist ik van verhalen dat sommige zich daadwerkelijk hadden aan gesloten, wat uiteraard de lafaards waren. Ineens vroeg ik me af of Novélia zich ook aan had gesloten, maar anders had ze wel op een of andere manier contact met gezocht vanwege de vrijheid die je dan meer hebt dan vastgeketend te zitten in een donkere ruimte waarbij zo'n trut je ondervragen komt. Nee dat zou ze nooit doen. "Yes I would kill you," siste ik naar haar, een jonge vrouw waarvan ik altijd nog niet de naam van wist. Al had ze een uiterlijk waarvan vele mannen konden dromen, bedekte dat niet mijn haat en afschuw voor haar. Ik hield mijn lippen strak op elkaar door de toevoer aan woorden die ik er al uit had gefloept uit frustratie. Haar hand lag tegen mijn borstkast aan en ik had allang haar hand eraf willen bijten. "Oh well that were such sweet words of you. I am almost emotional," zei ik om mijn emoties ver op te bergen waar ze niet zomaar in kon graven. "Actually.. why don't you kill me?"
Ysis Arguros
"God you must bring down the IQ of the whole ward," stootte ik ongelovig uit "considering your killing sprees, yes," beantwoordde ik zijn vraag. Ik haalde ongeïnteresseerd mijn schouders op "not like I care," meldde ik nonchalant, wat hij wel of niet wilde geloven was niet van belang al duidde het er wel op dat hij bijster slecht geïnformeerd was. Hij zat hier pas een week maar toch wist hij niet dat de gedragscode van hunters al ruim een eeuw geleden was aangepast en dat er inmiddels een samenwerkingsverband was ontstaan tussen de goede wezens en de hunters. Dat deed me sterk twijfelen aan de waarde van de informatie die ik uit hem los moest zien te krijgen. "Good to know, I'll keep that in mind," knikte ik koeltjes, het frustreerde me mateloos dat hij compleet harteloos leek te zijn. "I don't want to kill you, unlike you I don't like killing people, or creatures for that matter," antwoordde ik hem hoofdschuddend "must be hard to imagine for someone like you."
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #195 Gepost op: 22 april 2016, 01:15:26 »
Ysis Arguros
"God you must bring down the IQ of the whole ward," stootte ik ongelovig uit "considering your killing sprees, yes," beantwoordde ik zijn vraag. Ik haalde ongeïnteresseerd mijn schouders op "not like I care," meldde ik nonchalant, wat hij wel of niet wilde geloven was niet van belang al duidde het er wel op dat hij bijster slecht geïnformeerd was. Hij zat hier pas een week maar toch wist hij niet dat de gedragscode van hunters al ruim een eeuw geleden was aangepast en dat er inmiddels een samenwerkingsverband was ontstaan tussen de goede wezens en de hunters. Dat deed me sterk twijfelen aan de waarde van de informatie die ik uit hem los moest zien te krijgen. "Good to know, I'll keep that in mind," knikte ik koeltjes, het frustreerde me mateloos dat hij compleet harteloos leek te zijn. "I don't want to kill you, unlike you I don't like killing people, or creatures for that matter," antwoordde ik hem hoofdschuddend "must be hard to imagine for someone like you."

Kieran - verleden
"You know.. I was a person like you in former days, if you believe it or not so yes i can imagine it. Don't pretend like you know me 'cause you don't know me at all. But back to the point.. your actions of your people make me like this so it is basically all your fault." Ik keek haar van top tot teen aan, liet mijn ogen langzaam over haar lichaam glijden vol walging. "I know it is easy to blame someone else for what I did, but it is what it is. Like I said you stole something from me that makes me very very mad. And yes I have feelings if you were wondering that. I only switch my feelings off so I don't give a fuck about anything." Alleen Novélia. Damn ik zou het liefste haar nu in mijn armen hebben en verder gaan waar aan ons leven samen een eind aan werd gemaakt. "Please.. let me alone."

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #196 Gepost op: 22 april 2016, 01:18:58 »


Colin
Binnen een paar tellen was ze uit de auto gestapt en om gelopen terwijl ik in de auto naar haar plek schoof en zo de bestuurdersplek vrij maakte voor haar. Ik schudde mijn hoofd. "Just go to my home please." Ik zat niet te wachten op vrienden die in eerste instantie grappen zouden maken over mijn lijkbleke verschijning en ik hoefde ook niet bezorgde ouders om me heen te hebben. Hoewel ik nog altijd mijn huisgenoten had, maar die ontweek ik wel. Ik had genoeg aan mezelf en mijn bed. "I will, it is simple. Almost only straight ahead," wist ik nog voor de geest te halen. "How can you be so calm?" vroeg ik fronsend terwijl ik mijn klamme handen in elkaar vouwde. Een rilling ging door mijn lichaam heen. Ik probeerde aan andere dingen te denken, maar ik kwam elke keer uit bij mijn goede collega en vriend Jules.
Ysis Arguros
Ik startte de auto opnieuw, omdat die inmiddels was afgeslagen, keerde met een scherpe draai en reed vervolgens zonder verlichting de weg af, de koplampen zouden precies aangeven waar we heen gingen en dat wilde ik op dit moment liever voorkomen, bovendien gaf mijn scherp zicht me een aanzienlijk voordeel plus het feit dat er nu amper iemand op de weg was. Ik klemde mijn vingers iets steviger om het stuur als reactie op zijn vraag, hoe kon ik zo kalm zijn. Ik kon Colin moeilijk de waarheid vertellen, in mijn hoofd speelde ik af hoe dat zou klinken. Eigenlijk ben ik een hunter, ik jaag op bovennatuurlijke wezens en ben tijdens mijn training opgeleid om te kunnen dealen in crisissituaties, lijken zijn niets nieuws voor me en ik leg ook regelmatig een wezen om, als het nodig is. "At least one of us needed to be calm and rational about this, and since you knew him personally I figured it was my turn today," redde ik me er halfslachtig uit terwijl ik hem een klein glimlachje schonk. Ik was echter niet compleet kalm, mijn knokkels waren wit weggetrokken van de kracht waarmee ik mijn vingers om het stuurwiel geklemd hield en mijn tanden stonden in mijn onderlip begraven. Het voelde alsof ik teveel uit handen had gegeven. Er klopte iets niet, de inspectie van de orde die vanochtend op de stoep stond, Richie, de val van X, het onbehaaglijke gevoel dat deze dingen allemaal iets met elkaar te maken hadden. Daar kwam nog eens bij dat honderden gevaarlijke wezens vandaag ontsnapt waren, niet alleen ik maar mijn hele familie liep gevaar, en er was een naam die door mijn hoofd bleef spoken. Aria. Ik schudde de zorgen over mijn jongere zusjes van me af en concentreerde me op de weg, nu had ik Colin om me druk over te maken. "You're going to be okay, you know," beloofde ik hem zachtjes, ik sloot even mijn ogen en dacht terug aan het eerste lijk dat ik ooit had moeten zien, mijn vader had me meegenomen op een van zijn missies. Ik was al op jonge leeftijd geacclimatiseerd aan geweld en moord, het voedde de afschuw die ik koesterde jegens de dader, maar het had me ook hard gemaakt. Maar ik zou nooit de eerste keer vergeten, mijn vader had me aan mijn hand meegenomen, een jonge vrouw, ingewanden puilden uit haar buik maar dat was niet waar mijn blik gevangen gehouden werd, het was de dood in haar ogen die maakte dat ik me omdraaide en drie meter verderop mijn maaginhoud omhoog werkte. Ik knipperde het beeld van mijn netvlies en keek even opzij naar Cole, legde mijn hand op zijn knie.
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #197 Gepost op: 22 april 2016, 01:22:29 »
oh ys is cute, maar ik reageer morgen weer soph <3

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #198 Gepost op: 22 april 2016, 01:38:22 »
Kieran - verleden
"You know.. I was a person like you in former days, if you believe it or not so yes i can imagine it. Don't pretend like you know me 'cause you don't know me at all. But back to the point.. your actions of your people make me like this so it is basically all your fault." Ik keek haar van top tot teen aan, liet mijn ogen langzaam over haar lichaam glijden vol walging. "I know it is easy to blame someone else for what I did, but it is what it is. Like I said you stole something from me that makes me very very mad. And yes I have feelings if you were wondering that. I only switch my feelings off so I don't give a fuck about anything." Alleen Novélia. Damn ik zou het liefste haar nu in mijn armen hebben en verder gaan waar aan ons leven samen een eind aan werd gemaakt. "Please.. let me alone."
Ysis Arguros
"You might have been like me once, but don't for a second think that I could ever become as rotten as you have," siste ik kwaad. "I'm not 'pretending' to know you," grinnikte ik terwijl ik haakjes in de lucht tekende met mijn vingers "I just know that you've killed over a hundred of people, without showing the slightest bit of remorse, and eventhough you're not sorry, you're trying to make someone else feel bad about the sins you've committed." De tranen prikten inmiddels in mijn ogen en zonder om te kijken wist ik dat Maxine vanachter het raam toekeek, luisterde, ik liet me leiden door m'n emoties nu en hoewel ik wist dat ik hierop aangesproken zou worden maakte zijn woorden teveel rechtvaardigheidsgevoel in me los om me de mond te snoeren. "Take fucking responsibility for the things you've done, so we 'stole' something from you and you're mad about it."  Ik verhief mijn stem nu "What about those people you've killed, they have families don't you think they aren't very very mad about you killing their loved ones either, because I think they are and yet I don't see them going around killing people just because they don't want to deal with their feelings anymore," schreeuwde ik terwijl ik met mijn vuist een mep op zijn borstkas verkocht. "You're selfish," siste ik terwijl ik de tranen van mijn wangen afveegde, het waren tranen van onmacht, woede en oprecht verdriet. Ik stond inmiddels op mijn benen te trillen van de plotselinge spanning die mijn lichaam had losgelaten en liet mezelf voor hem op de grond zakken, het kon me niet schelen dat hij me zo zag. In het licht van zijn gevoelloosheid zag ik mijn emoties niet als een zwakte.
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #199 Gepost op: 23 april 2016, 11:47:32 »
Kieran
Prison X was gevallen en iedereen had zo snel mogelijk als kon, zijn vlucht naar buiten genomen om af te zijn van alle verschikkingen. De afspraak met Ysis verviel daarbij ook gelijk en dat zorgde ervoor dat ik me nog beter voelde, omdat ook zij deze dag enorm had gefaald. Ze moesten zich allemaal wel vernederd voelen. Ik grijnsde mijn vrijheid toe en nam een slok uit mijn glas, want dit was toch iets wat gevierd moest worden al was het ook aantrekkelijk om ergens alleen te zijn en te zoeken naar de beste schuilplek om nooit gevonden te worden. Maar mijn gevoel zei dat ik op dit moment op de juiste plek was, de oude bar La Culebra. Plotseling kwam er een vrouw naast me op een barkruk zitten zonder verder iets te zeggen. Ik fronste en keek opzij naar haar gezicht, waarbij ik haar dacht ergens vaag van te herkennen. Het kon me niets schelen dat ik haar voor een lange tijd aanstaarde, dat was ze vast wel gewend met haar verschijning. "Kennen wij elkaar?" vroeg ik uiteindelijk aangezien ik mijn vingers er niet op kon leggen wie ze was.


Santanico
De hypnotiserende muziek zorgde voor een grimmige sfeer in het gesprek en dat beviel me maar al te goed. Ik hield er alleen maar van. Een spelende grijns settelde zich op mijn gelaat en ik trok lichtjes mijn wenkbrauwen op bij zijn vraag. "Aren't you suppose to know?" vroeg ik terug, wat niet echt een antwoord was. Ik had hem enkele keren gezien in X, maar hij mij nog veel vaker. Namelijk in zijn gedachten. Kort grinnikte ik en haalde ik vervolgens diep adem. "I'm the reason you're here. Here in La Culebra and out of that goddamn prison." Ik kneep mijn ogen even samen en keek hem geamuseerd aan. "What       you don't recognize me?"
Miserable's twin

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #200 Gepost op: 24 april 2016, 14:27:20 »
Ysis Arguros
Ik startte de auto opnieuw, omdat die inmiddels was afgeslagen, keerde met een scherpe draai en reed vervolgens zonder verlichting de weg af, de koplampen zouden precies aangeven waar we heen gingen en dat wilde ik op dit moment liever voorkomen, bovendien gaf mijn scherp zicht me een aanzienlijk voordeel plus het feit dat er nu amper iemand op de weg was. Ik klemde mijn vingers iets steviger om het stuur als reactie op zijn vraag, hoe kon ik zo kalm zijn. Ik kon Colin moeilijk de waarheid vertellen, in mijn hoofd speelde ik af hoe dat zou klinken. Eigenlijk ben ik een hunter, ik jaag op bovennatuurlijke wezens en ben tijdens mijn training opgeleid om te kunnen dealen in crisissituaties, lijken zijn niets nieuws voor me en ik leg ook regelmatig een wezen om, als het nodig is. "At least one of us needed to be calm and rational about this, and since you knew him personally I figured it was my turn today," redde ik me er halfslachtig uit terwijl ik hem een klein glimlachje schonk. Ik was echter niet compleet kalm, mijn knokkels waren wit weggetrokken van de kracht waarmee ik mijn vingers om het stuurwiel geklemd hield en mijn tanden stonden in mijn onderlip begraven. Het voelde alsof ik teveel uit handen had gegeven. Er klopte iets niet, de inspectie van de orde die vanochtend op de stoep stond, Richie, de val van X, het onbehaaglijke gevoel dat deze dingen allemaal iets met elkaar te maken hadden. Daar kwam nog eens bij dat honderden gevaarlijke wezens vandaag ontsnapt waren, niet alleen ik maar mijn hele familie liep gevaar, en er was een naam die door mijn hoofd bleef spoken. Aria. Ik schudde de zorgen over mijn jongere zusjes van me af en concentreerde me op de weg, nu had ik Colin om me druk over te maken. "You're going to be okay, you know," beloofde ik hem zachtjes, ik sloot even mijn ogen en dacht terug aan het eerste lijk dat ik ooit had moeten zien, mijn vader had me meegenomen op een van zijn missies. Ik was al op jonge leeftijd geacclimatiseerd aan geweld en moord, het voedde de afschuw die ik koesterde jegens de dader, maar het had me ook hard gemaakt. Maar ik zou nooit de eerste keer vergeten, mijn vader had me aan mijn hand meegenomen, een jonge vrouw, ingewanden puilden uit haar buik maar dat was niet waar mijn blik gevangen gehouden werd, het was de dood in haar ogen die maakte dat ik me omdraaide en drie meter verderop mijn maaginhoud omhoog werkte. Ik knipperde het beeld van mijn netvlies en keek even opzij naar Cole, legde mijn hand op zijn knie.

Colin
Haar antwoord op mijn vraag, keurde ik goed met een knik. De woorden bleven steken in mijn keel, bang dat mijn hele maag inhoud dan mee naar boven zou komen door de verschrikkelijke beelden die in mijn hoofd staan geprent. Ysis reed door de donkere straten, die nog met net genoeg licht belicht waren door straatlantaarns waarvan sommige het al op hadden gegeven. De koplampen waren op dit moment de helden anders was het onmogelijk om hier te rijden. "I just wanna sleep well tonight. I have an important college tomorrow which I can't miss." Maar ik geloofde niet dat ik deze avond een oog dicht zou kunnen doen en dromen over koetjes en kalfjes. Nee dat zat er niet in vanavond. Een collega zowel een vriend was vermoord en ik had geen idee hoe ik hiermee moest omgaan. "He was a good man. I don't understand why someone had to kill him.." zei ik terwijl mijn stem trilde. "He doesn't do anything wrong," snifte ik zachtjes. Haar hand legde ze op mijn knie en ik wilde zeggen dat ze twee handen wel aan het stuur kon gebruiken in het donker, maar het voelde vertrouwd en daarom hield ik egoïstisch mijn mond. "You have to go left here," gaf ik haar de routebeschrijving. "And then the next street you have to go to the right. I live at number 64." Vanuit mijn ooghoeken gluurde ik even richting Ysis, ze was niet eens zoveel veranderd. 

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #201 Gepost op: 24 april 2016, 14:52:53 »
Ysis Arguros
"You might have been like me once, but don't for a second think that I could ever become as rotten as you have," siste ik kwaad. "I'm not 'pretending' to know you," grinnikte ik terwijl ik haakjes in de lucht tekende met mijn vingers "I just know that you've killed over a hundred of people, without showing the slightest bit of remorse, and eventhough you're not sorry, you're trying to make someone else feel bad about the sins you've committed." De tranen prikten inmiddels in mijn ogen en zonder om te kijken wist ik dat Maxine vanachter het raam toekeek, luisterde, ik liet me leiden door m'n emoties nu en hoewel ik wist dat ik hierop aangesproken zou worden maakte zijn woorden teveel rechtvaardigheidsgevoel in me los om me de mond te snoeren. "Take fucking responsibility for the things you've done, so we 'stole' something from you and you're mad about it."  Ik verhief mijn stem nu "What about those people you've killed, they have families don't you think they aren't very very mad about you killing their loved ones either, because I think they are and yet I don't see them going around killing people just because they don't want to deal with their feelings anymore," schreeuwde ik terwijl ik met mijn vuist een mep op zijn borstkas verkocht. "You're selfish," siste ik terwijl ik de tranen van mijn wangen afveegde, het waren tranen van onmacht, woede en oprecht verdriet. Ik stond inmiddels op mijn benen te trillen van de plotselinge spanning die mijn lichaam had losgelaten en liet mezelf voor hem op de grond zakken, het kon me niet schelen dat hij me zo zag. In het licht van zijn gevoelloosheid zag ik mijn emoties niet als een zwakte.Kieran - verleden
Ze was op dreef met haar woorden, smeet ze tegen me aan alsof het me iets zou moeten schelen, het me zou vermorzelen tot kleine stukjes. "I don't care what they're thinking," mompelde ik. "I am sorry for their lost," zei ik en diep in mijn hart meende ik het wel, maar het kwam bitter uit mijn mond gerold. "You don't understand anything of us. You don't know what it's like to..." losing your soulmate, zei ik stilletjes in mijn gedachten. "..to be me." Sinds het overlijden van mijn vader, was ik altijd een eenzame jongen geweest die zich afzonderde en zelf erop uit trok. Hoe ik toen met mezelf heb gehandeld, is me nog steeds een groot vraagteken. Maar als ze nog meer dierbare van me afnamen, moesten ze de consequenties eens zien. Je kon niet zomaar elk wezen oppakken wat rond liep en in een kooi stoppen. "I can't deny that," gaf ik haar grote gelijk over mijn eigenschap die ze naar me uitspuugde. Inmiddels was ze gebroken door de daden die ik had aangericht en me er niet eens schuldig over te voelen. Dat is eenmaal hoe ik nu ben en hoe ik deal met zaken. Als ze daar iets op tegen had, was dat ook niet mijn probleem. "Don't fucking cry. I thought you were a strong woman but you look like crapp now."

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #202 Gepost op: 24 april 2016, 15:13:59 »

Santanico
De hypnotiserende muziek zorgde voor een grimmige sfeer in het gesprek en dat beviel me maar al te goed. Ik hield er alleen maar van. Een spelende grijns settelde zich op mijn gelaat en ik trok lichtjes mijn wenkbrauwen op bij zijn vraag. "Aren't you suppose to know?" vroeg ik terug, wat niet echt een antwoord was. Ik had hem enkele keren gezien in X, maar hij mij nog veel vaker. Namelijk in zijn gedachten. Kort grinnikte ik en haalde ik vervolgens diep adem. "I'm the reason you're here. Here in La Culebra and out of that goddamn prison." Ik kneep mijn ogen even samen en keek hem geamuseerd aan. "What       you don't recognize me?"

Kieran

Blijkbaar moest ik haar ergens van herkennen en dus groef ik in mijn gedachte. Flarden van herinneringen kwamen voorbij uit het verleden en toen wist ik het weer. "You were in my mind in prision X," mompelde ik toen tussen mijn tanden door. Mijn wenkbrauwen trok ik op en vol verbazing staarde ik haar aan. "You did.." Ik keek haar nog eens goed aan en toch kwam ze me wel bekend voor. Ik wist alleen niet waarvan en dat frustreerde me. "How? No one had ever the oppurtunity to escape. And you did released every creature that was locked in prison x.. That is impossible." Ik was dan ook verrast dat prision x ten onder was gegaan, want ik had nooit geloofd dat ik daar ooit nog uit zou komen. "I guess I should thank you," grijnsde ik breed. "So I am very gratefull what you have done. I owe you." Al vroeg ik me af wat ik haar ooit te bieden had. Door haar had ik nu te danken dat ik weer op vrije voeten kon staan. Een nieuwe gedachte kwam boven water drijven. Natuurlijk kende ik haar, zij was degene die kwellend met mijn gedachten had gespeeld, vooral met beelden van de persoon die ik het meest lief had. "Where is she?" gromde ik zachtjes. "You know where she is so tell me, please," vroeg ik het één keer nog op een aardige toon. Misschien moest ik haar bevriend houden want anders zou ze me het nooit vertelen. "Is she alive?" stamelde ik, bang voor het antwoord.
« Laatst bewerkt op: 01 mei 2016, 22:51:18 door Northern »

Shiver

 • **
 • Berichten: 536
  • Bekijk profiel
« Reactie #203 Gepost op: 28 april 2016, 19:17:30 »
Hey hey :)
Dit concept is echt super gaaf, en ik vroeg me af of er nog een plekje voor een meisje was? En als er plek is, of er voorkeur is voor een "slechterik" of een "goederik"?
Don't go crying to your momma, because you're on your own in the real world.

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #204 Gepost op: 29 april 2016, 00:09:16 »
Hooi, superleuk dat je mee wil doen! Zeker plek, volgens mij hebben we op dit moment iets minder slechte chars maar je mag het van mij zelf weten!
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #205 Gepost op: 01 mei 2016, 20:59:38 »
Hoii


En ik sluit me bij soph aan, we kunnen wel wat mensen gebruiken inderdaad! c;

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #206 Gepost op: 01 mei 2016, 22:13:44 »
Huh ik snap het even niet Doris haha.

We hadden toch geplot dat hij visioenen zag in X door Santanico, wat ze deed uit verveling. En dan vage flitsen van haar zag omdat zij degene is die het aanstuurde en dat ze elkaar af en toe hebben voorbij zien lopen in X maar dat ze nooit echt gesproken hadden? En omdat het visioenen waren van Per's char, denkt Kieran nu toch dat Santanico weet waar Per's char is.
Miserable's twin

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #207 Gepost op: 01 mei 2016, 22:24:12 »
Huh ik snap het even niet Doris haha.

We hadden toch geplot dat hij visioenen zag in X door Santanico, wat ze deed uit verveling. En dan vage flitsen van haar zag omdat zij degene is die het aanstuurde en dat ze elkaar af en toe hebben voorbij zien lopen in X maar dat ze nooit echt gesproken hadden? En omdat het visioenen waren van Per's char, denkt Kieran nu toch dat Santanico weet waar Per's char is.

Oh omg ik was dat helemaal vergeten, ik wist wel van die visioenen, maar dacht niet dat ie wist dat die van haar waren, maar anders kan ik het wel aanpassen?

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #208 Gepost op: 01 mei 2016, 22:31:18 »
Ja is goed!
Miserable's twin

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #209 Gepost op: 01 mei 2016, 22:51:50 »
ik heb het snel even aangepast kel

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #210 Gepost op: 01 mei 2016, 23:30:45 »
Kieran

Blijkbaar moest ik haar ergens van herkennen en dus groef ik in mijn gedachte. Flarden van herinneringen kwamen voorbij uit het verleden en toen wist ik het weer. "You were in my mind in prision X," mompelde ik toen tussen mijn tanden door. Mijn wenkbrauwen trok ik op en vol verbazing staarde ik haar aan. "You did.." Ik keek haar nog eens goed aan en toch kwam ze me wel bekend voor. Ik wist alleen niet waarvan en dat frustreerde me. "How? No one had ever the oppurtunity to escape. And you did released every creature that was locked in prison x.. That is impossible." Ik was dan ook verrast dat prision x ten onder was gegaan, want ik had nooit geloofd dat ik daar ooit nog uit zou komen. "I guess I should thank you," grijnsde ik breed. "So I am very gratefull what you have done. I owe you." Al vroeg ik me af wat ik haar ooit te bieden had. Door haar had ik nu te danken dat ik weer op vrije voeten kon staan. Een nieuwe gedachte kwam boven water drijven. Natuurlijk kende ik haar, zij was degene die kwellend met mijn gedachten had gespeeld, vooral met beelden van de persoon die ik het meest lief had. "Where is she?" gromde ik zachtjes. "You know where she is so tell me, please," vroeg ik het één keer nog op een aardige toon. Misschien moest ik haar bevriend houden want anders zou ze me het nooit vertelen. "Is she alive?" stamelde ik, bang voor het antwoord.


Santanico
Een gegrinnik kwam over mijn lippen terwijl de vreugdevlammetjes in mijn ogen stonden. Ik genoot hiervan en nu ik eindelijk mijn vrijheid terug had, kon ik weer doen waar ik goed in was. "Were I?" vroeg ik en ik trok mijn wenkbrauwen speels op. "Fantasizing about me, huh?" Hij was niet de eerste. Sterker nog, het was precies waarom het me was gelukt om Prison X aan de grond te kunnen brengen. "Impossible, just like vampires and werewolves. And yet here we are," zei ik, voor ik mijn glas bloed hief en er een slok van nam. God, wat had ik dit gemist. "Everyone owes me now, but don't worry. You'll get to make it up with me." Daar zou ik wel voor zorgen. Als het niet snel was, dan was het wel over enkele tientallen of honderden jaren. "Where who is?" vroeg ik, alsof ik geen flauw idee had wat hij bedoelde, al wist ik dat het kwam door wat ik met hem deed in Prison X. Ik wist geen details. Zoveel controle had ik er niet over vanaf zo'n afstand. Net als ik met Richie niet had gehad. "You should have a drink. Don't worry it's from the house," zei ik en ik wenkte een van mijn meiden achter de bar, die gelijk aan de slag ging om een drankje voor hem te maken.Hij heeft alleen niet precies door wat ze met hem heeft gedaan, maar hij zag visioenen van dingen die dus nooit zijn gebeurd. Hij weet dat dingen niet kloppen in zijn hoofd (dat is door San maar dat weet hij niet) en hij weet niet wat echt en nep is. Maar ik zal morgen wel even een geschikt filmpje opzoeken ofzo
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #211 Gepost op: 01 mei 2016, 23:35:58 »Ik wil haar als fc omg <3
Miserable's twin

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #212 Gepost op: 02 mei 2016, 11:21:10 »

Santanico
Een gegrinnik kwam over mijn lippen terwijl de vreugdevlammetjes in mijn ogen stonden. Ik genoot hiervan en nu ik eindelijk mijn vrijheid terug had, kon ik weer doen waar ik goed in was. "Were I?" vroeg ik en ik trok mijn wenkbrauwen speels op. "Fantasizing about me, huh?" Hij was niet de eerste. Sterker nog, het was precies waarom het me was gelukt om Prison X aan de grond te kunnen brengen. "Impossible, just like vampires and werewolves. And yet here we are," zei ik, voor ik mijn glas bloed hief en er een slok van nam. God, wat had ik dit gemist. "Everyone owes me now, but don't worry. You'll get to make it up with me." Daar zou ik wel voor zorgen. Als het niet snel was, dan was het wel over enkele tientallen of honderden jaren. "Where who is?" vroeg ik, alsof ik geen flauw idee had wat hij bedoelde, al wist ik dat het kwam door wat ik met hem deed in Prison X. Ik wist geen details. Zoveel controle had ik er niet over vanaf zo'n afstand. Net als ik met Richie niet had gehad. "You should have a drink. Don't worry it's from the house," zei ik en ik wenkte een van mijn meiden achter de bar, die gelijk aan de slag ging om een drankje voor hem te maken.Hij heeft alleen niet precies door wat ze met hem heeft gedaan, maar hij zag visioenen van dingen die dus nooit zijn gebeurd. Hij weet dat dingen niet kloppen in zijn hoofd (dat is door San maar dat weet hij niet) en hij weet niet wat echt en nep is. Maar ik zal morgen wel even een geschikt filmpje opzoeken ofzo

ja ik ben even in de war hoe het nou zit sorry haha

Kieran
Een grom steeg diep uit mijn binnenste op, maar ik wist me (nog) te gedragen. "You wish I was fantasizing about you," grijnsde ik. Zij was dus degene waar we onze vrijheid aan te danken hadden. Als het haar was gelukt, mocht ze ook wel jaren eerder met dit plan komen. In elk geval zat ik hier nu naast haar, de persoon die iedereen vleugels had gegeven bij wijze van spreken en ook meer wist over Novélia. Dat kon haast niet anders vanwege de beelden die ze steeds in mijn hoofd had geplant. "You know about who I'm talking. Don't think  I'm stupid. Just answer the quistion." Mijn ogen begonnen zachtjes te flikkeren, omdat ze zoals gewoonlijk -  ook toen in prision x - er een leuk spelletje voor zichzelf ervan maakte. Althans zo leek het wel. En dat beviel me nou juist niet. "Where is she?" vroeg ik nogmaals nadat ze een drankje had besteld voor mij. Ik probeerde de angst te onderdrukken voor het nieuws dat ze allang heen was, dat ze zichzelf al van kant had gemaakt. Dat kon en wilde ik niet geloven. Novélia zou dat nooit doen. Dus keek ik haar doordringend aan, nog altijd wachten op een antwoord. Het drankje kreeg ik naar me toegeschoven over de bar waarbij ik me fronsend afvroeg of ze me niet wilde vergiftigen aangezien ik geen idee had wat het gloedje in het glas was.

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #213 Gepost op: 04 mei 2016, 18:17:37 »
Colin
Haar antwoord op mijn vraag, keurde ik goed met een knik. De woorden bleven steken in mijn keel, bang dat mijn hele maag inhoud dan mee naar boven zou komen door de verschrikkelijke beelden die in mijn hoofd staan geprent. Ysis reed door de donkere straten, die nog met net genoeg licht belicht waren door straatlantaarns waarvan sommige het al op hadden gegeven. De koplampen waren op dit moment de helden anders was het onmogelijk om hier te rijden. "I just wanna sleep well tonight. I have an important college tomorrow which I can't miss." Maar ik geloofde niet dat ik deze avond een oog dicht zou kunnen doen en dromen over koetjes en kalfjes. Nee dat zat er niet in vanavond. Een collega zowel een vriend was vermoord en ik had geen idee hoe ik hiermee moest omgaan. "He was a good man. I don't understand why someone had to kill him.." zei ik terwijl mijn stem trilde. "He doesn't do anything wrong," snifte ik zachtjes. Haar hand legde ze op mijn knie en ik wilde zeggen dat ze twee handen wel aan het stuur kon gebruiken in het donker, maar het voelde vertrouwd en daarom hield ik egoïstisch mijn mond. "You have to go left here," gaf ik haar de routebeschrijving. "And then the next street you have to go to the right. I live at number 64." Vanuit mijn ooghoeken gluurde ik even richting Ysis, ze was niet eens zoveel veranderd.
Ysis Arguros
Meerdere onrustige gedachten krabbelden ongeduldig aan de hermetisch afgesloten kalmte die ik met mijn ervaring en training had weten te behouden, nu was niet het moment om irrationeel te doen en emoties de overhand te laten krijgen. De aanwezigheid van Colin maakte het er echter niet makkelijker op, zonder het te weten bracht hij zoveel herinneringen met zich mee, hij was overstuur en ik vond het moeilijk om m'n afstand te bewaren. Zijn stem brak door het geruis van rubberen banden op het wegdek dat de stilte tussen ons had weten te vullen, zonder mijn ogen los te scheuren van het wegdek dat in rap tempo voorbij scheerde, ik overtrad het snelheidslimiet met enkele tientallen kilometers, schudde ik mijn hoofd. "Cole, you're not going anywhere tomorrow," zei ik stellig, ik had hem al maanden niet meer gesproken maar zijn naam kwam nog in een vertrouwde afkorting uit mijn mond, Colin was een van de weinigen in het dorp die me lang en goed genoeg kende om mij bijnamen te geven, Miles naar mijn tweede naam. Ik schudde mijn hoofd om de herinnering weg te drijven en keek even kort vanuit mijn ooghoeken opzij, "I can't help you understand," mompelde ik verontschuldigend "it's not something you would be able to understand Cole." Hij was nou eenmaal een goed mens, hij zou nooit kunnen begrijpen hoe iemand in staat was tot moord. Aan de andere kant hij studeerde wel criminologie, om daar een beetje goed in te zijn zou je je waarschijnlijk ook moeten kunnen inleven. Ik volgde zijn aanwijzingen en stopte voor zijn huis, "so," ik zweeg even "this is where you live now hmm?" constateerde ik. "Let me walk you in, it's after all long due for me to see your new house" knikte ik terwijl ik de sleutels aan hem gaf en vervolgens uitstapte.

Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #214 Gepost op: 10 mei 2016, 20:44:52 »
Ysis Arguros
Meerdere onrustige gedachten krabbelden ongeduldig aan de hermetisch afgesloten kalmte die ik met mijn ervaring en training had weten te behouden, nu was niet het moment om irrationeel te doen en emoties de overhand te laten krijgen. De aanwezigheid van Colin maakte het er echter niet makkelijker op, zonder het te weten bracht hij zoveel herinneringen met zich mee, hij was overstuur en ik vond het moeilijk om m'n afstand te bewaren. Zijn stem brak door het geruis van rubberen banden op het wegdek dat de stilte tussen ons had weten te vullen, zonder mijn ogen los te scheuren van het wegdek dat in rap tempo voorbij scheerde, ik overtrad het snelheidslimiet met enkele tientallen kilometers, schudde ik mijn hoofd. "Cole, you're not going anywhere tomorrow," zei ik stellig, ik had hem al maanden niet meer gesproken maar zijn naam kwam nog in een vertrouwde afkorting uit mijn mond, Colin was een van de weinigen in het dorp die me lang en goed genoeg kende om mij bijnamen te geven, Miles naar mijn tweede naam. Ik schudde mijn hoofd om de herinnering weg te drijven en keek even kort vanuit mijn ooghoeken opzij, "I can't help you understand," mompelde ik verontschuldigend "it's not something you would be able to understand Cole." Hij was nou eenmaal een goed mens, hij zou nooit kunnen begrijpen hoe iemand in staat was tot moord. Aan de andere kant hij studeerde wel criminologie, om daar een beetje goed in te zijn zou je je waarschijnlijk ook moeten kunnen inleven. Ik volgde zijn aanwijzingen en stopte voor zijn huis, "so," ik zweeg even "this is where you live now hmm?" constateerde ik. "Let me walk you in, it's after all long due for me to see your new house" knikte ik terwijl ik de sleutels aan hem gaf en vervolgens uitstapte.

Colin
Wanneer ik vertelde dat ik wilde slapen en gewoon morgen vroeg naar colleges moest, nam ze de rol over om een moeder te zijn voor mij. 'You're not my mom Ysis,' zei ik zacht en een beetje kwaad dat ze me als een klein kind van tien behandelde. Echter als ik mezelf vanuit een ander persoon keek, ingekropen tegen de portier aan geleund met een blik die angstig stond, kon ik best in de categorie kinderen worden geplaatst. Niet dat ik dat zou toegeven aan haar. Ik zuchtte en knikte alleen maar op haar woorden. Moorden waren nooit te begrijpen, maar dit... ik wist dat hij niets had gedaan, niks kwaad in zich had, geen vijanden had die zo moordlustig waren. Uiteindelijk bereikte we mijn huis. 'Yes here it is.' Mijn autosleutels ontving ik van haar en dankbaar nam ik ze aan. Ik rukte aan de hendel van het portier en stapte uit. Ik haalde mijn schouders op, ze mocht best mee lopen, maar ik vroeg me af wat ze daar in godsnaam te doen was. Het voelde vreemd om haar weer om me heen te hebben. Zwijgend tilde ik mijn voeten op waar kilo's beton aan hingen. Ik moest mijn benen bij elke stap commanderen om door te gaan. Ik maakte de deur open en stapte binnen. De deur liet ik open voor Ysis zodat ze binnen kon komen. 'It is nothing special.. and it is probably a bit of a mess.' Ik liep de gezamenlijke ruimte in, niemand was er of in ieder geval niet in de gezamenlijke ruimte. Het was ook vrijdagavond, waarschijnlijk waren ze uit. 'Do you something to drink or... something to eat?' Ik krabbelde in mijn nek en voelde me een beetje ongemakkelijk. Ze moest me nou ook net treffen op zo'n moment als vanavond. 

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #215 Gepost op: 08 juni 2016, 21:08:02 »
Kieran

Het bierflesje drukte ik tegen mijn lippen aan en de koude vloeistof vloeide over mijn longen naar binnen terwijl ik over de boulevard liep. Mijn dagen moest ik nog beter opvullen met activiteiten die enigszins spannend en leuk waren, want ik vroeg ik af hoe de 'normale' mensen zo saai hun dagen overleefden. Het was ook niet zo lang geleden dat ik mijn vrijheid terug had dus die tijd kwam nog wel. Ik dumpte het bierflesje in een prullenbak wanneer het leeg was en krulde mijn mondhoeken omhoog wanneer mijn ogen een meisje alleen zag staan in het licht van de lantaarnpalen. Ze had mooi lang, blond golvend haar en haar lippen had ze een extra roze kleurtje gegeven. Misschien was zij wel mijn uitverkorenen vandaag. Dat pleziertje kon niemand mij ontnemen na al die jaren vetrot in een gevangenis opgesloten te hebben gezeten. Ik ging zitten op een bankje en hield haar vanaf deze afstand in de gaten. Mijn ogen volgde al haar handelingen terwijl het hongerige gevoel in mijn maag steeds meer begon te stijgen, maar het was veel te leuk om naar haar laatste minuten van haar leven te kijken hoe gefrustreerd ze met iemand aan het bellen was. Klootzak. Eikel. Ik haat je. Verrot ei dat je bent. Ik heb ook echt niets aan jou. Allemaal woorden die ik haar hoorde zeggen en straks was ik daar om dat arme meisje te troosten. Ik grinnikte zachtjes en zakte nog meer op het bankje onderuit om van het tafereel voor me te genieten.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #216 Gepost op: 08 juni 2016, 21:28:25 »

Santanico
Uit het niets verscheen ik naast hem op het bankje en was mijn stem de enige aanleiding voor hem om mijn aanwezigheid op te merken. "Ga je nog wat doen of wat?" vroeg ik terwijl ik mijn donkerbruine ogen samenkneep tot spleetjes en mijn knalrode lippen lichtjes samendrukte. Ik kon de door adrenaline versnelde hartslag van de blondine voelen vanaf waar ik zat. De geur van bloed drong mijn neus binnen en ik kon het bijna proeven op mijn lippen. Dit was alleen mijn prooi niet. Ik bracht mijn gezicht dichter naar hem toe om in zijn oor te fluisteren. "Ze blijft daar niet voor altijd staan, Kieran."
Miserable's twin

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #217 Gepost op: 08 juni 2016, 21:50:16 »

Santanico
Uit het niets verscheen ik naast hem op het bankje en was mijn stem de enige aanleiding voor hem om mijn aanwezigheid op te merken. "Ga je nog wat doen of wat?" vroeg ik terwijl ik mijn donkerbruine ogen samenkneep tot spleetjes en mijn knalrode lippen lichtjes samendrukte. Ik kon de door adrenaline versnelde hartslag van de blondine voelen vanaf waar ik zat. De geur van bloed drong mijn neus binnen en ik kon het bijna proeven op mijn lippen. Dit was alleen mijn prooi niet. Ik bracht mijn gezicht dichter naar hem toe om in zijn oor te fluisteren. "Ze blijft daar niet voor altijd staan, Kieran."

ik moet echt nog inkomen omg

Kieran

"Jezus," mompelde ik terwijl ik mijn best deed om mijn evenwicht te herstellen. "Ga je altijd zo met mensen om?" Vervolgens waren mijn ogen weer gericht op het meisje dat op het punt stond om haar telefoon tegen de muur aan te smijten, maar dat zou te veel kosten opleveren om een nieuwe te kopen gokte ik. "Hmm wie weet." Ik keek Santanico met een ondeugende grijns aan. Haar stem klonk intenser en het idee klonk op deze manier nog aantrekkelijker, maar er waren nog genoeg slachtoffers voor de komende tijd. "Wat doe je hier eigenlijk?" kwam ik ter zaken. Ze was hier heus niet om toe te kijken hoe de wolf het zielige meisje op ging eten. Bijna roodkapje. In mijn ooghoek zag ik haar huilend naar haar telefoon staren en het was frustrerend dat Santanico juist nu op moest dagen aangezien het hongerige gevoel nog steeds aanwezig was. "Excuseer me. Zo terug." Een verdere uitleg was niet nodig dus stond ik op.
Na een vriendelijke entree en kennismaking, had ik haar dieper een steegje mee genomen. Emma was niet langer Emma meer. "Waar gaan we heen?" vroeg ze met een trilende stem. "Ik wil naar huis.. ik ben moe, kunnen we alsjeblieft terug gaan." Ik antwoordde niet en trok haar dichter naar me toe. "Sssht," kalmeerde ik haar. Mijn vingers streelde haar zachte huid en het bloed wat daaronder stroomde was zo sterk aanwezig dat ik me niet meer in kon houden. "Het spijt me zo.." fluisterde ik in haar oor. Het bloed smaakte als de kers op de taart en niet veel later lag ze aan stukken op de grond verslind door een wolf. En niemand zou weten dat ik hiervan de oorzaak zou zijn behalve Santanico.

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #218 Gepost op: 08 juni 2016, 22:08:07 »
Ik moet ook inkomen whaha. Sowieso is Nederlands schrijven nu opeens super moeilijk
Miserable's twin

Mischief

 • ******
 • Berichten: 42.389
  • Bekijk profiel
« Reactie #219 Gepost op: 08 juni 2016, 22:09:59 »

Santanico
Ik gaf geen antwoord op de vraag die hij stelde. Slechts een geamuseerd gegiechel kwam tussen mijn robijnrode lippen vandaan terwijl ik hem onafgebroken aankeek, waakzaam bij elke beweging die hij maakte ook al was ik degene die juist totaal geen moeite deed om afstand te bewaren. Zijn volgende vraag deed mijn hoofd lichtjes kantelen en ik zuchtte zachtjes. "Ben je altijd zo direct, Kieran?" vroeg ik hem. "We zijn vrij nu. We kunnen doen wat we willen." Ik hief mijn schouders kort en voor ik het wist was hij al opgestaan om het meisje te benaderen. Op de achtergrond bekeeke ik de scène die voor mijn neus afspeelde alsof het een thriller film was die bij lange na niet eng genoeg was voor iemand als ik en nadat het bloed was gestopt met stromen, stapte ik dichterbij. Het geluid van tikkende pumps echode door het steegje heen terwijl ik hem met over elkaar geslagen schouder behoorlijk serieus aankeek. "Het spijt me?! Serieus?!"
« Laatst bewerkt op: 09 juni 2016, 16:24:34 door Mischief »
Miserable's twin

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #220 Gepost op: 27 september 2016, 20:53:37 »
dit rpg heeft het niet echt lang vol gehouden, en mn leuke plotjes   :cry: 
rip

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #221 Gepost op: 11 juni 2018, 22:06:57 »
Ik ga even leven in dit topic blazen xd


Kieran


We waren vrij, maar ik had me dit niet op deze manier voorgesteld. Het eerste wat ik zou doen was Novélia zoeken en met haar de wereld verder ontdekken. Misschien zou ze mijn verleden niet goedkeuren, maar dat had ik altijd nog in een mildere versie kunnen vertellen. Helaas is de realiteit een stuk anders. Ze hadden haar in een glazenbol gevangen en zij fladderde er met haar vleugel tegenaan en knapte. Novélia is morsdood. Die intense pijn stroomt nog altijd door mijn aderen heen. Haar laatste kreet galmt keer op keer in mijn hoofd en ik word er helemaal gek van. De emoties die ik voor een hele lange tijd had weg gestopt, waren terug gekomen. Ik zou diep moeten graven om mijn kracht bij elkaar te rapen om ze weer uit te schakelen. Ik wilde haar niet vergeten. En zelfs voor hen was het luguber om een geliefde voor iemands ogen te laten sterven. Nog steeds was het mij een groot vraagteken hoe ze erachter kwamen dat zij bijzonder was voor mij. Ze doodde haar terwijl de onschuld van haar hele lijf af droop. Ze hadden mij moeten doden. Ysis (denk wel dat hij nu haar naam weet?) had gelijk, ik had moeten wensen dat ze me toentertijd hadden gedood. En nu ga ik Novélia haar dood wreken om wraak te nemen op degene die haar lot bepaalt heeft.
Ik drukte het pistool steviger in mijn handen en klemde mijn vingers eromheen. Het huis van de moordenaar van Novélia stond recht voor mijn neus. Ik trapte de deur in en liep naar binnen. De deur had ongetwijfeld een hoop geluid gemaakt dus dat er een indringer was, moest haar heus wel zijn opgemerkt. 'Je kunt je nu niet meer verschuilen achter die klote organisatie van je,' gromde ik door het huis heen. Het zou een grote flop zijn als ik nu in het verkeerde huis was, maar ik wist dat ze hier gegarandeerd woonde. Ik had haar opgespoord en ik vertrouwde op mijn intuïtie. De adrenaline galmde door mijn hele lijf heen. Één van ons ging hier niet meer levend uitkomen en dat zou zij zijn. Mensen konden binnenkort een begrafenis gaan regelen.

Soothsayer

 • ****
 • Berichten: 12.437
  • Bekijk profiel
« Reactie #222 Gepost op: 11 juni 2018, 22:53:10 »
Ysis
Met mijn armen over elkaar geslagen bestudeerde ik de harde trekken die met een mes in mijn vaders gezicht gekerfd leken. Het was slechts enkele dagen geleden dat Prison X was gevallen maar sindsdien kende ik de stad niet meer terug, er was enorme paniek uitgebroken onder de burgers, de stroomstoring duurde maar voort en het aantal moorden liep in rap tempo op. Mijn vader had zich opgeworpen als leider van de temple knights maar ook daar was verdeeldheid ontstaan de hunters en goede wezens die zich pas sinds kort hadden verenigd tegen het kwaad, waren duidelijk nog niet toe aan dusdanige beproeving. Tot nu toe was het hoofdkwartier de enige veilige plek in de stad, ik wenste stilletjes dat ik Colin daar naartoe had kunnen brengen in plaats van hem achter te laten in zijn eigen appartement. Terwijl mijn ouders discussieerden over de gang van zaken scherpte ik mijn oren, mijn zintuigen waren sterker dan die van een normaal mens en ik hoorde wat vreemds. Niet veel later klonk er een enorm kabaal van beneden, mijn ouders vielen stil. "Waar is Aria?" vroeg ik gepanikeerd om mijn kleine zusje maar tot mijn opluchting knikte mijn vader omhoog, waarmee hij bedoelde dat ze op haar kamer moest zijn. "Ik ga wel kijken," zei ik waakzaam terwijl ik met mijn hand geklemd om het mes dat in mijn riem stak de trap af sloop.
Mijn adem stokte in mijn keel bij het zien van de donkere en dreigende gestalte die nu midden in onze woonkamer stond, vanaf de trap had ik enkele centimeters aan hoogte voorsprong op hem, ik zou een gerichte worp kunnen doen en mijn mes recht in zijn maag of tussen zijn ribben kunnen mikken maar aangezien hij daar relatief snel van zou helen was die optie lang niet zo dodelijk als het pistool dat hij in zijn hand had. Het was enigszins lachwekkend om een bovennatuurlijk wezen met zoiets menselijks als een pistool te zien zwaaien maar de moordlust in zijn ogen vertelde me dat dit niet een situatie was om te bespotten.
"Ik geloof dat je mij zoekt," zei ik met opeen geklemde kaken, het verraste me enigszins, ik was dan wel betrokken geweest bij zijn marteling, in vergelijking met de technieken die in X gebruikt werden was ik meer dan mild geweest. Ik merkte dat ik onbewust lichtjes rilde en verstevigde de greep om het hef van mijn mes terwijl ik de laatste treden van de trap af liep en een stap in zijn richting zette. Het was misschien dom maar ik kon niet doelloos afwachten totdat Kieran een kogel door m'n hoofd zou jagen dus in een bliksemsnelle beweging trok ik mijn mes en slingerde het met een enorme krachtsinspanning recht in de schouder van de arm waar hij zijn pistool mee vasthield, in de hoop dat hij het zou laten vallen.
Seduce my mind and you can have my body,                                    Safiam is my drug
find my soul and I'm yours forever

kopjechino

 • Global Moderator
 • *****
 • Berichten: 17.598
  • Bekijk profiel
« Reactie #223 Gepost op: 14 juni 2018, 18:13:48 »
Willen jullie trouwens dat ik deze RPG sticky maak of maakt dat niet uit?
Like, I feel like every year has a new energy, and I feel like this year is really about, like, the year of just realizing stuff. And everyone around me, we're all just, like, realizing things

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #224 Gepost op: 04 augustus 2018, 14:26:17 »
Willen jullie trouwens dat ik deze RPG sticky maak of maakt dat niet uit?

maakt voor mij niet echt uit. We zijn namelijk ook niet echt heel actief aan het rpg'en hier

Northern

 • ******
 • Berichten: 26.730
  • Bekijk profiel
« Reactie #225 Gepost op: 04 augustus 2018, 14:44:42 »
Kieran
ik had gedacht dat ik het wist hoe een gebroken hart was wanneer ik jaren van Novèlia gescheiden was, maar nu weet ik het echt pas om verloren te zijn. En de dochter van de moordenaar strompelde de trap af. Ik probeerde zo kalm mogelijk te blijven zodat mijn geest geen vlam vatte en ik door zou draaien. In ieder geval niet nog meer dan ik al deed. 'Ja jij, het monster des hel,' zei ik tegen haar. Ze had aan alles mee gewerkt wat de organisatie van haar vroeg. Alle martelingen die ze uitvoerde hielden haar koud alsof ze een hart van steen had terwijl ze zeggen dat mensen juist een hoge emotionele waarde met zich meedragen. 'FUCK.' Er schoot een pijnscheut door mijn hele lichaam toen een mes mijn vlees doorboorde. Het grip op het pistool werd minder, maar ik hield het nog steeds krampachtig vast. Ik keek op met woedende ogen. 'Wie denk je wel niet dat jij bent?' Mijn vingers haalde de trekker over en ik schoot een kogel vlak langs haar hoofd zodat ze in ieder geval wist wie hier de macht had. 'Klein onderkruipsel, denk je nou echt dat jij en die hele zooi van jou goede zaken doen, beter zijn dan ons?' Ik deed een paar stappen dichterbij terwijl ik het mes uit mijn schouder trok en op de grond gooide. 'Jullie moorden om informatie uit iemand te krijgen, moorden om iemand anders te breken die net iets anders is dan jullie. Je zou bijna denken dat jullie jaloers zijn op de wonderlijke dingen die wij kunnen doen waar een mens nooit in staat is om te doen.'