Girlscene Musthaves

Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
Onzin / Re: Wat wil je nu écht even kwijt #28
« Laatste bericht door Carpe Diem Gepost op Vandaag om 09:56:18 »
---
3
Onzin / Re: Wat wil je nu écht even kwijt #28
« Laatste bericht door Oklahoma Gepost op Vandaag om 09:50:35 »
Mag ik vragen waarom jullie niet zijn gaan huren? :blush:
4
Hee meiden,
Bedankt nog voor alle reacties op mijn andere berichten over het vertellen aan mijn vriend enzo. Ik wilde dat woensdagavond doen en toen vroeg hij opeens rond het eten al of er misschien iets was (dit was allemaal via whatsapp trouwens) dus toen dacht ik oh shit  :fieuw:  ik had toen geen tijd om het uit te gaan leggen. 's Avonds had ik dan wel weer een bruggetje dat er wél iets was en toen vertelde ik het. Ook op whatsapp, het is zoveel makkelijker om dingen te typen dan om ze te zeggen... Hij belde me zodra hij het las, maar wist niet echt wat ie moest zeggen en ik ook niet. Hij kwam wel direct naar me toe, ook al woont ie een kilometer of 15 verderop. Dat was heel lief. Hij heeft nog even bij mij thuis gezeten, maar toen zei hij alleen maar steeds dat ie nu ook geen zin meer had in het weekend en hij wist niet hoe hij me kon helpen (logisch, want ik weet het zelf ook niet). Ik heb toen niets gezegd over mijn terugval met AM en hij heeft het óf niet gezien, óf hij zegt er niets over.. Dat laatste lijkt me sterk, maar het lijkt me ook sterk dat ie het niet gezien heeft..


Uiteindelijk wel een heel fijn weekend gehad gelukkig. Ik voelde me de dag nadat ik het verteld had al wel een stuk beter, dat was misschien opluchting dat ik het in ieder geval deels kwijt was. Er zijn namelijk wel dingen die ik zelfs niet aan hem wil vertellen, vandaar de wens van een psycholoog.
Gelukkig had ik de afgelopen dagen gewoon steeds afleiding en heb ik er dus amper aan gedacht :)


@lovely wat vervelend dat het allemaal zo samenviel en ik snap je wel wat betreft het wel willen proberen met school. Alleen, als je mentor en moeder/vriendinnen van mening zijn dat je het beter op een laag pitje kunt zetten, is dat misschien ook zo? Je gezondheid is zo belangrijk  :goodman:
5
Onzin / Re: Wat wil je nu écht even kwijt #28
« Laatste bericht door Carpe Diem Gepost op Vandaag om 09:45:07 »
 :huglove:
6
Fotografie / Re: Beginners fotografie|| post je gemaakte foto's
« Laatste bericht door Mioos Gepost op Vandaag om 09:45:06 »
Ik ben in de zomer naar China geweest en ben flink los gegaan met mijn camera. Iemand tips? Ik heb alles in m geschoten met mijn spiegelreflex, voor het eerst dat ik alles zelf heb ingesteld, dus er zit vast nog veel verbetering in! Ook ben ik benieuwd naar tips qua compositie, dit vind ik nog best lastig.


Prachtig!
7
Beauty, Health & Hair / Re: Krultang gebruiken bij krullend haar
« Laatste bericht door Karbonkel Gepost op Vandaag om 09:37:57 »
Is je haar bovenop ook krullend, want dan moet je dat eerst stijlen.
Ik heb zelf vrij veel krullen, maar bovenop is het al stijl, dus ik krul het gewoon zonder te stijlen. Dit werkt overigens prima.
8
Lifestyle / Re: Stelling: als kleding/ schoeisel niet meer 'in' is, sta je voor schut
« Laatste bericht door Gabje Gepost op Vandaag om 09:25:42 »
durf je ze ook buiten de winter te dragen?
Als ik koude voeten heb wel haha
9
Lifestyle / Re: Het Kerst Topic
« Laatste bericht door Oklahoma Gepost op Vandaag om 09:14:12 »
Jaaaaa, ik heb echt ontzettend zin in kerst! Al heb ik stiekem ook al wel een beetje zin in pepernoten maar gewoon de hele sfeer rondom kerst - de versieringen alleen al, GE-WEL-DIG! <3

Mijn Filipijnse moeder wil nu al de kerstboom opzetten laughing7.
10
Media, film & muziek / Re: Het algemene Apple topic
« Laatste bericht door lumosnox Gepost op Vandaag om 09:05:24 »
23 december mag ik verlengen bij KPN (ik vind KPN wel meevallen maar misschien komt dat omdat ik al jaren klant ben en steeds bij verlenging een goed aanbod krijg). Ben benieuwd of ze op zondag leveren.. anders moet ik wachten tot na de kerst.

Nee, ik heb besloten om voor de 7 rosé te gaan. Alleen weet ik nog niet of ik 32gb of 128gb wil.

Ook een prima keuze! Zo zuur hé dat ze 64 GB eruit hebben gehaald (ook voor degene hierboven). Want 32 GB is voor veel mensen nét te weinig. Daarbij neemt het besturingssysteem al een aantal GB in beslag, waardoor je nog minder overhoudt. Dus dan moet je zo'n beetje wel de dure 128 GB nemen...
Pagina's: [1] 2 3 ... 10