Girlscene Musthaves

Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
Onzin / Re: Wat wil je nu écht even kwijt #28
« Laatste bericht door Ginger Gepost op Vandaag om 09:14:10 »
Hahaha als het goed is gemaakt zit het niet echt in je kont
2
Onzin / Re: Wat wil je nu écht even kwijt #28
« Laatste bericht door Kapitein Alfred Gepost op Vandaag om 09:07:06 »
Ik vind het er echt uitzien alsof je je onderbroek helemaal omhoog hebt getrokken dat hij helemaal in je kont gaat zitten.
3
Lifestyle / Vriendin in het buitenland
« Laatste bericht door Kapitein Alfred Gepost op Vandaag om 09:02:58 »
Ik ben een aantal jaar geleden voor een uitwisseling van een jaar naar het buitenland geweest. Ik ging daar naar de middelbare school, woonde in een gastgezin, etc.

Ik heb daar echt een geweldige tijd gehad en vond het echt verschrikkelijk om na een jaar weer weg te moeten. Ik heb ontzettend veel goede vrienden gemaakt, waarvan 1 meisje in het bijzonder. We waren gewoon echt zielsverwanten. Dachten over alles hetzelfde, hadden dezelfde humor, luisterden naar dezelfde muziek, vonden dezelfde dingen leuk.

Na dat jaar heb ik heel sporadisch wel contact gehouden. Ik heb bijvoorbeeld misschien 3 keer geskyped met dat meisje en ook een keer met mijn oude klas, maar verder ging al het contact voornamelijk via social media.

Mijn klas had een jaar nadat ik daar was eindexamen, daar ben ik toen geweest om de laatste schooldag enzo te vieren en het was zo leuk om iedereen weer te zien en het voelde echt alsof ik daar nooit was weggeweest.

Na het eindexamen ging iedereen zijn eigen kant op. We hielden nog steeds wel contact, maar steeds minder.

Vorig jaar heb ik in hetzelfde land een semester gestudeerd. Mijn beste vriendin van toen woonde toevallig op dat moment in dezelfde stad. Ik was van plan haar super vaak op te zoeken en samen dingen te gaan doen, maar uiteindelijk hebben we maar 1 keer afgesproken. Ik voel me er super schuldig over dat ik niet vaker het initiatief heb genomen om af te spreken. Ik begrijp dat zij gewoon andere vrienden heeft inmiddels en mij niet per se 'nodig' heeft en dus misschien minder snel het initiatief zou nemen als ik. Toen ik weer terug kwam van het studeren in het buitenland heb ik haar op Facebook een lang bericht gestuurd over dat ik me daar echt wel schuldig over voel, omdat ik haar zo aardig vind en haar echt zie als een goede vriendin. Ik denk dat ze dat niet gelezen heeft, want er staat niet bij gelezen en ze heeft er ook niet op gereageerd. Verder heb ik wel een aantal keer onder haar foto's gereageerd en zij onder de mijne, en dat was allemaal heel leuk enzo.

Ik weet nu eigenlijk gewoon niet zo goed wat ik moet doen. Aan de ene kant zou ik heel graag weer die vriendschap op willen bouwen. Ze was destijds zo close met mij en ik heb echt het idee dat als we weer een vriendschap zouden opbouwen, zij echt een vriendin kan zijn aan wie ik ALLES kan vertellen. Aan de andere kant is het gewoon best wel lang geleden allemaal EN woont ze nou eenmaal in een ander land. Ik weet gewoon niet zo goed of ik haar moet 'vergeten' en gewoon verder moet (wat ik echt moeilijk vind, want ik denk er echt wel wekelijks aan) of toch moet proberen om nog weer contact met haar te zoeken.
Heeft iemand misschien tips hoe ik dit aan moet pakken? Ik heb het idee dat ik er zo helemaal in zit dat ik ook niet meer een objectief oordeel kan geven.
4
Lifestyle / Re: Het grote opbiecht topic zonder OMG reacties -- Lees de beginpost!!
« Laatste bericht door Ginger Gepost op Vandaag om 08:52:26 »
Ik wil opzich nou wel weer iemand leuks ontmoeten, ik hoef niet eens een relatie oid maar gewoon iemand leuks, even wat nieuws. Er is denk ik al zo een jaar geen ene flikker gebeurt in mijn liefdesleven. Heb ook gewoon al bijna een jaar niet gezoend. Schaam me dood. Ik lieg er ook gewoon over tegen vrienden en vriendinnen
5
Beauty, Health & Hair / Re: Depressieve meiden - lotgenoten topic #2
« Laatste bericht door Tinkerbell Gepost op Vandaag om 08:51:26 »
Hoe is het met iedereen?
Bij mij is drang voor am heel erg aanwezig. Ik heb het gisteren uitgesteld maar nu ben ik alleen thuis..
6
Onzin / Re: Wat wil je nu écht even kwijt #28
« Laatste bericht door Ginger Gepost op Vandaag om 08:49:31 »
^ Ik vind ze juist leuk, beetje oldskool


Ik wordt de afgelopen dagen de hele tijd vet moe wakker
7
Spelletjes / Re: Vies of Lekker?
« Laatste bericht door Nicky Gepost op Vandaag om 08:48:01 »
Vies


Breezer  :bounce:
8
Onzin / Re: Wat wil je nu écht even kwijt #28
« Laatste bericht door Kapitein Alfred Gepost op Vandaag om 08:46:10 »
Ben ik de enige die van die hoog uitgesneden badpakken en bikinibroekjes SUPER LELIJK vind?
9
Lifestyle / Re: Het grote opbiecht topic zonder OMG reacties -- Lees de beginpost!!
« Laatste bericht door CherryBlossom Gepost op Vandaag om 08:40:36 »
JA!!! Ik smeer me ontzettend goed in vanwege een lichte huid, maar dan nog krijg ik altijd commentaar ''dat ik zo toch nooooit bruin word!!1!''. Nee boeie, ik word sws niet bruin en bedank voor huidkanker.
Dit!!
Mijn vader smeerde zich vroeger ook niet of slecht in, en die heeft daardoor nu al op 3 plekken huidkanker gehad.
Ik vind het echt dom dat mensen het belang van je goed insmeren zo erg onderschatten!
10
Beauty, Health & Hair / Re: Depressieve meiden - lotgenoten topic #2
« Laatste bericht door Tinkerbell Gepost op Vandaag om 08:38:55 »
Ja precies..
Ik weet dat ik ook redelijk veel over suïcide praat maar we proberen elkaar hier juist te steunen om het niet te doen. Er zitten hier meiden die het mentaal zwaar hebben. Het is oke om over am en suicide te praten maar probeer details alsjeblieft weg te laten of geef het aan met een trigger warning.
Pagina's: [1] 2 3 ... 10