Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
Beauty, Health & Hair / Re: Rode vlekjes en littekens na acne
« Laatste bericht door Julie Gepost op Vandaag om 11:04:28 »
Had ik ook na mijn behandeling met roaccutane. Helaas hielpen gels bij mij niet. Ik ben nu bezig met fruitzuurpeelings bij de dermatoloog. Ik heb er nu twee gedaan met een lage zuurtegraad. Volgende keer ga ik naar 50% en daarna misschien 70%. Momenteel zie ik kleine verschillen, maar nog niet waar ik op hoop. Hopelijk is het binnenkort verdwenen!
2
Hee,

Heel leuk dit topic!
Ik vind het leuk om uit te gaan in Utrecht of Amsterdam!
Maar mn vrienden kunnen ook niet altijd of dan is er weer wat ofzo.
Heel leuk om hier mensen te leren kennen!
Als je interesse hebt let me know!
xx
3
Liefde & Boys / Re: Het algemene lange afstandsrelaties topic
« Laatste bericht door Annurd Gepost op Vandaag om 10:53:59 »
Ik ben nogal nieuw in dit topic maar heb toch even een vraagje. Hoe doen jullie het met reiskosten? Stel ik ga op en neer naar het huis van de jongen in kwestie, dan kost me dat dertig euro voor een retourtje en als scholier met een bijbaantje van +- 7 uur in de week is dat toch wel erg veel... Nu weet ik dat je wel eens kortingsacties hebt op spoordeelwinkel of dat je soms goedkopere treinkaartjes hebt bij o.a. albert heijn en kruidvat, maar zijn er nog andere mogelijkheden?
4
Lifestyle / Re: Egyptische vriend naar Nederland laten komen
« Laatste bericht door Leslie Gepost op Vandaag om 10:51:19 »
Fijn om te horen dat het bij jou goed gekomen is. Toch heb ik een vraag: lijkt het jou verstandig om met een baby en als westerse vrouw om in Egypte te wonen? Het is niet het meest veilige land..

En je wilt zeggen dat Europese landen in het algemeen wel veilig zijn? Kijk wat er allemaal zover in Belgie en Frankrijk is gebeurd. Je bent nergens meer "veilig", laat staan in je eigen land.
5
Food & Sport / Re: Algemeen topic: samen gezond aankomen
« Laatste bericht door Lotis Gepost op Vandaag om 10:42:30 »
Hey,

Ik zit ook al een tijdje met ondergewicht. Ik ben 15 jaar, 1.66m en weeg 45,5 kilo (streefgewicht is 49 kilo). Ondanks dat ik het best eng vind om aan te komen wil ik het wel heel graag gezond doen, alleen het probleem is dat ik allergisch ben voor pinda’s en noten en dat ik avocado’s en melk echt heel erg smerig vind. Had vroeger ook lasf van een melkallergie dus bergen yoghurt eten is denk ik ook niet de beste oplossing. Daarnaast ben ik altijd al een kleine eter geweest, zelfs toen ik wat aan de volle kant was. Ik begrijp echt niet hoe mensen 2000 kcal naar binnen kunnen werken op een dag, ik heb altijd de helft daarvan gegeten. Ik zal er ook wel ff bij zetten wat ik nu eet op een dag:

O: boterham met vlees of hagelslag
T: Grote appel
L: 2 boterhammen met vlees
T: Koekje, stuk fruit, gebak als we dat hebben
A: Wat de pot schaft
T: Niet altijd, wel vaak nog een chocolaatje

Ja als jullie dit zien denken jullie vast van hoe kan jij hiermee leven maar dit is wat ik altijd heb gedaan, zoals ik al eerder zei ben ik altijd al een kleine eter geweest. Hoop dat jullie me kunnen helpen!

Groetjes,
Lotis
6
Liefde & Boys / Re: Jullie kijk hierop? (Ik begrijp hem niet)
« Laatste bericht door DiamondQueen Gepost op Vandaag om 10:37:42 »
Ik denk dat dit komt omdat mannen en vrouwen anders omgaan met social media. Probeer je hier maar is in te verdiepen als je erop googled kan je genoeg vinden en het is super interessant.


Mannen die gebruiken chat apps (whatsapp, snapchat, enz..) voornamelijk functioneel. Als ze iets nodig hebben of een vraag hebben dan gebruiken ze het.


Vrouwen daarentegen gebruiken het om sociale contacten bij te houden en dus om gezellig te kletsen en te praten over van alles en nog wat.


Dit is misschien heel zwart wit en geldt niet voor ieder persoon, maar vanuit de basis is dit wel een feit.
7
School / Ik weet het niet meer
« Laatste bericht door Magdalena Gepost op Vandaag om 10:36:15 »
Hey!

Volgend jaar ga ik studeren, maar ik weet nog niet precies wat. Ik merk dat ik me te veel laat leiden door baankansen en dit vind ik erg vervelend. De studies met goede baankansen vind ik eigenlijk niet zo interessant. Diep van binnen weet ik dat ik het niet wil en dat ik het niet ga volhouden, maar toch zeg ik tegen iedereen en mezelf dat ik dat wil studeren. De studies die mij leuker lijken hebben minder kans op werk en hierdoor durf ik dit ook niet aan. Ik weet niet zo goed wat ik nu moet doen. Soms hoor ik vriendinnen heel blij praten over de studies die zij willen doen en ik snap gewoon niet hoe ze daar zo enthousiast over kunnen praten terwijl de baankansen 0,0 zijn. Ik ben er eigenlijk best jaloers op; gewoon iets doen waar je echt geïnteresseerd in bent. Natuurlijk kan alles in de toekomst anders zijn, maarja ik moet wel nu een keuze maken en ik kan de baankansen niet uit mijn hoofd zetten.
Heeft iemand misschien tips?

Heel erg bedankt alvast!
8
Liefde & Boys / Re: Jullie mening/kijk hierop.
« Laatste bericht door DiamondQueen Gepost op Vandaag om 10:35:05 »
Nogmaals, mijn dank is groot dat jullie de moeite nemen om het te lezen en dan ook nog eens een reactie achter te laten :huglove:


Mijn vriend is gisteren avond met zijn ouders hier komen eten. Het was super gezellig en op een gegeven moment vroeg mijn vriend of we even naar mijn kamer konden met zn twee. Hier hebben we echt een goed en fijn gesprek gehad. Zonder haat, zonder woede of boosheid, gewoon een kalm en rustig gesprek over onszelf en de relatie. Ik heb echt mijn vertrouwen er weer in dat hij daadwerkelijk zijn best weer gaat doen voor mij. Ik voel me echt weer heel goed en zie het allemaal weer zitten.


Als jullie het niet erg vinden blijf ik denk ik hier weer mijn verhalen delen over de voortgang, want ik vind het een fijne manier om van mij af te schrijven.
9
Onzin / Re: Bekendheid op 't forum #3
« Laatste bericht door Justme Gepost op Vandaag om 10:34:35 »
10
10
Onzin / Re: Gewoonten van anderen waar jij je aan ergert
« Laatste bericht door Justme Gepost op Vandaag om 10:33:22 »
Slurpen
Pagina's: [1] 2 3 ... 10